Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!

No most már én,a nagy mediterrán típus,is teljesen kitikkadtam ettől a bődületes kánikulától.Már vízparton is csak nehezen elviselhető.
Marci babintimet is meggyötörte.Úgy döntöttünk,beadatjuk neki a vírusos agyhártyagyulladás elleni,választható védőoltást.Az és a hőség leverte a lábáról.Harmadik napja lázas.38C° alá nem is tudjuk levinni. :cry: Most alszik.Sokat alszik.Nagyon aggódom érte.
A hűtőfürdők és a lázcsillapító után egészen kivirul.Olyankor bármin képes kacarászni,és folyton csintalankodik.Ma reggel például megharapta az ujjam fogmosás közben.Éppen az ilyen huncutságai miatt tértünk át a tervezettnél hamarabb a pálcás fogkefére.A DM-es,3 darabos Babylove tanuló készletet vettük.Szuper termék.
De gondoltam,most nincs jól,hát újra az ujjra húzhatóval tisztogatom meg fogacskáit.Hiba volt.Még mindig sajog az ujjam... :)
Nem valami jó az étvágya.Helyesebben az anyatejen kívül nemigen akar elfogadni mást.Csak vizet.Egész nap csak cicizne,és vizezne amikor nem alszik.Remélem,nem súlyosbítja az állapotát,hogy nem eszik szilárdat!

Rálestem az Achilles park honlapjára.Szép és bíztató.A látottakon,olvasottakon felbuzdulva,és a Ti példátokat követve múlt hét szombaton az egész napot ott töltöttük.Felejthetetlen volt.Némiképp a pálkövei Balaton partszakaszra emlékeztetett.A homokozó mellett telepedtünk le.Marci össze is ismerkedett egy Dia nevű kislánnyal.Édesen beszélgettek egymással.Bár míg Dia kedvére dagonyázott a vízzel elárasztott homokban,Marci kétkedve szemlélte a sarazót,és felhúzódott a csúszdára.Persze mondanom se kell,hogy a víz nyújtotta az igazi élményt.Azt holmi sár nem tudta pótolni...Szinte ki se lehetett hozni Picúrkát a vízből.De apát se ám!Még a delfin-kajakot is kipróbáltuk.Annyit nevettem,hogy másnap fájt a rekeszizmom.Lehet,hogy Marcit újra ki kéne vinni. szabd levegő és a hűs víz meghozná az étvágyát...Talán holnap,ha jobban lesz.
Szombaton strandoltunk,vasárnap pedig végre tortával is megünnepeltük Marci 1. szülinapját.A Nádor étterembe sereglett a család.Nagyon vidám volt a hangulat.És a torta...Ilyen finomat már rég ettem.Tejszínes csokoládé.Marcit mégsem az íze vonzotta,hanem inkább a gyertya lángja.Azt hittem félni fog tőle.Nem.Mindenáron meg akarta érinteni.Azért megkóstolta a tortáját.Csupa maszat lett még az én ruhám is... :D
Tapsolva örült az ünneplőknek.Sokáig ott időztünk az étteremben.Marci nagyon jól viselte,pedig egy kis sajtkukac.Most először nem akart kimászni az etetőszékből.Sok fotó készült.

Kép A kétkedő szemlélődés,még a napernyőnél.
Kép Már a csúszdára "menekülve".
Kép Egy kis hintázás a nap végén a nagynénivel.
Kép Most jó nagyot kívánok!
Kép Vágyam teljesült:hangya triciklizés a másik nagynénivel. Kép A finomságok után némi sétával készültünk a torta bekebelezésére.
Kép Marcus rövid hajjal a Nádor aluljáró átadásán egy Ikaruszban.

Hűvösebb,szép napot!
Puszilunk mindannyiótokat!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Eszter!
Boldog Névnapot Annának. Remélem ma ünnepli :)

Kriszi!
Jó lehetett a strandon :)
Nagyon édes ez a fiú.
Szóval honnan ismerhetjük egymást?
1977.04.09-én születtem. Általánosba a Balázsba jártam, középiskolába a Szent-györgyibe, fősulira ahová a többség :), dolgoztam a Győri Balett középiskolájában, a Tesconál, most a Volánnál. Nos?

Puszi: Bogi
farkasbogi

Sziasztok!

Mi is élünk még, csak ez a meleg már túl sooooook.
Egész nap punnyadunk, délutánonként pedig vízközelben. Balaton, strand, élményfürdö...

Babinti:
nagyon jók a képek. :)

Hajni
Vendég

Sziasztok!

Jó régen nem írtam,de jelenleg dolgozom a Kodakban és túl sok időm nincs,ha itthon vagyok ezer dolgot kell csinálnom. Apa van szabin Marcellel /egész jól bírja a kiképzést :D /,Kyra tegnap óta anyukáméknál.

Már én sem bírom a meleget. Bár itthon van klímánk, meg úgye az üzletben is,de pont emiatt nem megyünk jóformán sehova, mert nem bírjuk elviselni,hogy szakad rólunk a víz. Marcell már nagyon bolond,hogy elmaradnak a séták,csak az udvarra visszük őt ki estefelé. Délutánonként szoktak fürdeni Kyrával a medencében.Azt nagyon élvezik.

Eszti!
Szomorúan olvastam, hogy kórházban voltatok. Remélem azóta már minden rendben. Sírós időszaknak vége már?

Kriszi!
A Te Marcid jobban van már? Jobbulást neki. Nagyon jók a fotók!!!!
Ezt az oltást nekünk is ajánlotta a doki nénink. Valamiért Kyránál elmaradt, de ősszel pótoljuk,télen pedig Marcell is megkapja.
Kyrát kullancs ellen oltattuk be.Most pár évig védett lesz.

Képzeljétek Marcusom mászni próbál. Olyan bolond tud lenni,mert még nem igazán sikerül neki,kicsúsznak a lábai és hasra huppan,és mérgében üvölt,hogy segítsünk már neki.
Zsu mutatta,hogy ők hogy tanulták a tornán,most ezt gyakoroljuk. Remélem hamarosan sikerül neki,mert már nagyon mászna a drágám. Most ülve közlekedik,dobálja a fenekét,így halad egy kicsit előre.

Tünde!
Sikerült intéznetek valamit klíma ügyben?

Ha kicsit enyhül a hőség megint szervezhetnénk találkozót. Mit szóltok hozzá?

Puszi Nektek!
Bea
beátab

Sziasztok!

Bea, képzeld, szerdán szerelik a klímát! :wink: :lol: :lol:
Nem volt nehéz apát rábeszélni, tegnap ahányszor hívott telefonon, Zita éppen üvöltött, gondolom neki is agyára ment a meleg, és persze apának is elege van, nem vagyunk az a melegimádók.
Szóval nagyon örülök, hogy összeakadtam a férjeddel az msn-en! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bea, és mindenki!

A találkozóval kapcsolatban beszélgettünk Tündével, hogy jövő csütörtökön délelőtt akár ki is jöhetnétek hozzánk.
Ugyan a házat kívülről szigetelik, de talán pont ezért örülnék egy kis segítségnek is.
Főznöm kell a munkásoknak, és a két gyerek mellett ezt képtelenség kivitelezni.
Úgyhogy ha jövő héten csütörtök délelőtt gondoljátok, bárki kijöhet hozzánk egy rögtönzött babanet talira.

Ha nagyon meleg lesz, akkor nem is dolgoznak, úgyhogy akkor meg zavartalan lesz a buli. Van homokozó, hinta, csúszda, kismedence, pavilon, stb...

farkasbogi

Szia Mindenkinek!

Lányok!Köszönjük a fotóka vonatkozó dícsérő szavakat.Amint korábban írtam:pozitív véleményetek gyógyító balzsam önbizalmamnak. :)

Egy klíma nálunk is jól jönne.Bár anyukám ódzkodik ellene kicsit.Amit nem ismer,nem is kedvel...Egész nap megy a ventillátor.Egy darab van,az a mi szobánkban pörög.Emiatt Marci velünk alszik ismét.Nem bírja ágyacskája forróságát.Még így,ventillátorral se alszik nyugodtan.Apa csak úgy mondja "hömbölög egész éjjel".Bea köszönöm kérdésed:Babinti jobban van.Tegnap még hőemelkedése volt egész nap,de azzal már könnyebben megbírkóztunk.Én is megnyugodtam kissé.Igaz,most meg sokat kakál,pedig továbbra sem eszik anyatejen kívül szinte semmit.Egy kis gyümipépet koraeste azért elfogadott.Biztos tisztul a szervezete...
Lányok! Kitartás!néhány fokkal enyhébb idő várható.Persze még így is 30C° lesz. :D
Tali ötlet remek.Csak tényleg várjuk ki a langyidőt.Gáborom egyik kollégája,hiába védekezett a hőség ellen,napszúrást kapott.Egy megtermett flnőtt férfi!Este ötig ki se mozdulunk itthonról napok óta...

Bogi!Az iskolák közül csak a Tanítóképző stimmel.1996-2004-ig tanultam ott.Tanító/ének-zene és szociálpedagógus-művelődésszervező szakokon.Állandóan zsizsegtem:három kórusban énekeltem,Hallgatói önkormányzat tagja voltam,minden fősulis programon megjelentem... :wink: :lol: Zajlott az élet...Ja,és '96-ban felvételiztem a művészeti Szakközépbe,de végül a Kossuthban érettségiztem.Diákmunkán a Metroban voltam pénztáros. :D
Talán máshol ismerkedtünk össze.Töröm a fejem.

Képzeljétek Marcust úgy letörte a láz és a meleg,hogy nem akar totyogni.Pedig már olyan szépen járt!Remélem,megerősödik lassan és körberohangálja a lakást!Bea!Babinti kihagyta a popón közlekedést.Nagyon vicces lehet pedig,ahogy Marcusod "tovalibben". :lol:

Puszilunk Benneteket!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!
Niki: úgy elrohantál szerdán, h a lázmérős kupont nem tudtam odaadni.
Niki, Lujza: ha netán megfordult a fejetekben filmeket nézegetni szülésekről, gyorsan felejtsétek el!! megtörténhet, h elmegy a kedvetek tőle, pedig most már nincs visszaút! :lol:
Bogi: a töltött patiszon nagyon finom volt!! köszi az ötletet és a patiszont :D
Maminti: jobbulást Babintidnek!
Eszti: boldog névnapot Annusodnak, ha késve is... :oops:
Bea: ez a fenékdobálós ülve-közlekedés nagyon vicces lehet :lol:
Mi jól vagyunk, Milán még nem fordult le, de hát jól is teszi, van még ideje. Ebben a nagy melegben még mindig jobb nagy pocakkal, mint kisbabával.
Kitartás! Klíma! Ásványvíz!
juci és

Kép
juciferr

Juci!
Rohantam a buszhoz, bár kár volt, mert Abdánál belefutottunk egy nagy balesetbe, ott rostokoltunk 50 fokban a buszon. Kicsit meg is viselte Buborékot.
Ja szüléses filmet, már nem terhesen sem bírtam megnézni a Kandász Andreás sorozat részeit is mindig csak addig néztem míg el nem kezdődött a szülés, aztán elkapcsoltam.

Maminti!
Úgy bírom ahogy leírod a történéseket, jó olvasni őket. Reméljük Marcus hamar helyrerázódik és már nem csak totyogni fog újra, hanem szaladni is, anyukája legnagyobb örömére :)
Azt a tortát most bevállalnám, na jó nem az egészet, de jó pár szeletet, nyami :) Utólag is boldog szülinapot a nagyfiúnak :)

Tünde!
Ezen a klímán az idei nyár után én is elgondolkozom, lehet hogy még most kellene beszerelni míg készül a ház. Ahhoz képest hgy meteorológusok szerint nemlesz idén hőség! Hát beültetném egy két tetőtéri lakásba őket!

Bea!
Az ülve közlekedés már egy lépés. Keresztfiam is így kezdte anno :)

Eszti!
Remélem jól vagytok, Annusnak én is boldog névnapot kívánok így utólag.

kancellárka

Sziasztok!

Niki!

Családiházba klíma? :) Vicces. Minden építő azt mondja, hogy a jól megépített és szigetelt családi házba nem kell klíma.

Nálunk a lakásban most 28 fok van. Hétvégén kezdik a szigetelést, kíváncsi leszek, utána mi lesz a helyzet. Majd megmondom jó?

Ti szigeteltetitek a házat?

Juci!
Jöhetsz még, van patiszon elég, és cukkíni is. :)
Sőt, akinek kell, és jön csütörtökön a buliba, az mind vihet a kertből.

Kriszi!
Valami nem stimmel az évszámokkal. A tanítóképzőbe hogy járhattál 8 évig? És ha 96-ban jelentkeztél a művészetibe is, akkor itt valami nem oké :)
Akkor hogy is volt? Mikor is születtél?

farkasbogi

Szia Mindenkinek!

Bogi!Jaj,bocsi!Agyamra ment a meleg... :lol: A Tanítóképzőre egymást követő négy-négy évet jártam.Bonyolult családi helyzet,s csak hosszadalmasan megfogalmazható anyagi körülmények miatt.Persze ez így nem egy fősulis és egy ráűberelő egyetemi diploma,"csak" két fősulis,de ami késik,nem múlik... :wink: Annyi előnyöm mégis származik belőle,hogy még hallgatóként kaptam jó munkát a hivatásomban.Nem kellett sorba állnom."Bedolgoztam" magam a munkahelyemre. :P :) Megelőlegezték a bizalmat,és nem csalódtak.
Igaz,egy év "gyakorlat" és egy év munkaviszony után most Gyeden vagyok...S ki tudja,mikor megyek vissza ismét... :wink:
A középsulis időpontokat eltévesztettem.'96-ban végeztem.Értelemszerűen.1992-1996-ig voltam gondtalanul kamasz szakközepes.
Még egyszer: bocsi :!:
Most megyek,mert úgy hallom,megébredt Csöppöm.
Talán ma még hozzá tudok szólni az elhangzottakhoz.Addig is csevegjetek jó sokat.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!
győri kismamák és mamák segítségére lenne szükségem!
Egy igazán szívetek szerint jó szülész-nőgyőgyászra lenne szükségem, nekem még a régim van, de nála költözés miatt nem szülhetek majd. Szóval kéne már egy állandó, megbízható, rendi, szóval egy jó. :)
Segítsetek légyszi! Köszönöm előre is!!!
Judit:)
jjudith

Sziasztok!

Bogi!
A csütörtöki taliban benne vagyok. De úgye házat szigetelni azért nem kell besegíteni :D ahhoz sajna nem értek :oops:
Klíma:nekünk dryvittal van szigetelve a ház,de azért jól jön a klíma ebben a hőségben. A 28 fok nekem meleg,én a 25 fokos hőmérsékletet tartom ideálisnak télen, nyáron.Télen ennyire fűtjük fel a lakást,nyáron ennyire hűtjük.

Kriszi!
Annyira irigyellek a szopi miatt. Én úgy szeretnék még szoptatni,de az én Marcellom már nem akarja :cry:
Babinti lépeget már újra?

Tünde!
Képzeld Csabi kollégái nem győzik a klíma szereléseket,ezért ma neki is mennie kellett szerelni,sőt hétfőn is be kell segítenie. Látod valóban ennyi munkájuk van.

Kismamák!
Nem irigyellek Benneteket ebben a meleg időben.Pihenjetek sokat!
Juci! Te se nyüzsögj annyit :D Fotel tologatás, stb... :wink:

Judit!
Üdv.közöttünk!
Kisbabát vársz,vagy még csak tervezitek? Írj többet magadról. Győrbe költöztetek?
Milyen orvost szeretnél? Szakmailag a legjobbat,vagy emberségeset? Sajnos e kettő nem mindig jön össze egy dokiban. :(
Én a Bodai Károlyhoz járok . Nekem ő nagyon bevált,teljesen meg vagyok vele elégedve. Megbízható,barátságos,fontos neki a róla alkotott vélemény,és nem utolsó sorban nem annyira pénzéhes,mint mostanában a többség. Előtte én a Nagy Sándorhoz jártam, de váltottam /nem akarom részletezni az okokat/
Egyébként szerintem mindenkinek más elvárásai vannak egy orvossal szemben,tehát nem biztos,hogy ami egyikünknek megfelelő az a másikunknak is.
Így vagyok én minden más orvossal is. A gyermekorvosunkkal sincs mindenki mindig megelégedve. Nekünk nagyon bejött és ez a lényeg.
Ha a választott orvosod nem válik be,érdemes tovább keresgélni.
Van itt Győrben választék bőven :)
Mikor decemberben szültem,volt egy Titanilla nevű doktornő,tüneményes volt, ő még nem szakorvos,de nagyon jó szülész lesz belőle véleményem szerint. Ha legközelebb váltanom kéne őt választanám. De persze nem csalhatom meg a Bodai Karcsit :wink:

Jó hétvégét!

Bea
beátab

Sziasztok!

Judit!

Én is szívből ajánlok Neked két orvost is.
Bodai Károlyt mindenképpen, és persze Likár Zsoltot. Mindegyik másképp zseniális.

Zsolt nagyon jó, kiváló szakember, érti a viccet, jó keze van.

Karcsi meg egy tünemény. Rettentő jó orvos, és nagyon jó ember. Imádnivaló, csak így tudnám jellemezni :)

Ugye Bea? :)

farkasbogi

Sziasztok!

Bogi:
mi is családi házban lakunk , szigetelve dryvittal van, de van klímánk és szinte egész nap megy. A felső szinten 30-33 fok van, ha nem kapcsoljuk be. :(
Anno elcsesztük, mert csak a nappaliba és a hálonkba rakattunk, így a gyerekszobába ( fent van) nem lehet megmaradni. Most Marcus ezért a vendégszobában lakik. :))

Judit:
Igazából szerintem orvost úgy tudsz választani, ha mérlegeled az igényeidet, mert sajna olyan ami mindennek megfelel nem lesz.
Én aki ajánlok ( jó pár kézen átmentem már. ) az Papp Zsolt. Én hozzá járok nála szültem a fiam és remélem a következőt is nála fogom.
Ami hátrány vele hogy nagyon sok kismamája van. Bár nekem bármi bajom volt ( pegig volt jó pár a terhességem alatt) rögtön fogadott, soha nem hagyott cserben. Szülni is úgy jött be, hogy előtte ügyelt és alig hogy hazaért hívták vissza. Pedig akkor a szülésem még csak az elején járt. Szval maradhatott volna még pihenni, de bejött.
Arról hogy kikhez arról lenne egy listám, de azt most inkább nem teszem közzé. :wink:
Likár Zsolt is nagyon jó, nekem volt rá esély h ő lesz a szülésnél, Neki adott volna át a Zsolt, ha nem születik meg babóca ( 10 napot ráhúztam. ) De szerencsére még időben kibújt. Szval neki csak bemutatott , de aranyos volt ő is.
Bodai doktorral is találkoztam, nekem ő nem igazán jött be, nagyon emberséges , de szerintem szakmailag nem a legjobb. De látom, ahány ember annyi vélemény.
Vendég

Szval az előbb rosszul írtam:
ahhoz hogy kikhez NE lenne egy listám
Vendég

Sziasztok!

Hajni!
Egy ici picit ellent kell mondanom Neked Bodai doktorral kapcsolatban.

Nekem is volt szerencsém több orvost is kipróbálni, Zsoltnál szültem az első lányom, Bodai Karcsinál a másodikat.
Sajnos mindegyik császár lett, mégis van összehasonlítási alapom. Ráadásul nagyon sok barátnőm nála szült.
Ami Karcsi mellett szól mindenképpen: Emberséges, nagyon jó szakember, és ezt hangsúlyozom, valamint a természetes szülésnél támogatja a gátvédelmet, ami még ma is sajnos nagyon sok orvosnál szinte tabu téma.
Vele még első szülésnél is meg lehet beszélni, más meg kategórikusan elutasít! Azon kívül tapasztalatból mondom, hogy arany keze van, ha varrásról van szó.
Nem akarom tényleg megversenyeztetni a két orvosomat :) de amit Karcsi művelt a császárnál a második sebbel, az egy csoda. Egyáltalán nem látszik! Pedig mondom, nekem aztán van tapasztalatom sebészt, szülészt összehasonlítani, és pl. az epekő műtétemnél azt a másfél centis sebet olyan rondán varrták össze, hogy kidudorodik, vörös, és nagyon ronda, Karcsi meg a tizenegynéhány centis sebet úgy varrta, hogy semmi nem látszik belőle.

Egyébként Likár Zsolt - Papp Zsolt - Bodai Károly ők szokták így egymásnak átadni a kismamákat, ha valaki szabin van. Nekem is két esélyes volt Zsoltnál Katica születése, vagy Papp Zsolt, vagy Bodai Karcsi. És én rettentő hálás vagyok mindegyiknek, hogy Karcsi lett végül a szülész orvos.

Ja, és ha bármi gond merülne fel, és császár lenne én most is ragaszkodnék a Maár Róberthez, hogy a spinális érzéstelenítést beadja.

farkasbogi

Bogi:
ezért mondtam ahány ember annyi vélemény. :)
Nekem akkor sem szimpi a Bodai doktor. Szakmailag nem.
Nekem is volt gátvédelem pesig hát első szülés volt 36-os fej. De sajna nem sikerült, kívül-belül repedtem. De én úgy gondolom, hogy ez nem az orvos hibája. A varrás nekem is szép, pedig kiívül 8 öltés volt.
Én is köszönettel tartozom a Zsoltnak, mert ha nem ő van ott, akkor megcsászároznak, ő mindent megtett h ne vigyenek műtőbe, bár akkor már én is azért könyörögtem, hogy vágjanak. :)

És tényleg nem az orvosok versenye ez. Mert nem lehet megversenyeztetni Őket. Mindegyiknek van hibája is, és erőssége is.
Én Bodai dr. kezében nem éreztem volna magam biztonságban.
Vendég

Sziasztok!

Hajni!
Én is szeretném megvédeni a Bodai Karcsit!!!!!!
Teljes biztonságban éreztem magam a keze alatt mindkét szülésemnél. Nagyon sok ismerősömnek ajánlottam őt, eddig még mindenki pozitív véleménnyel volt róla, kivéve egyvalaki,aki túl fiatalnak találta őt.
Szerintem nagyon együttműködő,én listát írtam a legutóbbi terhességemnél,minden kívánságom teljesült. Sajna a gátvédelem nálam sem jött össze,egy picit kellett vágni. A férjem is nagyon megkedvelte őt, már Kyra születésénél.
Ő nem megy el úgy az üzletünk mellett,hogy oda ne lépne,megkérdezni hogy vagyunk,akkor is ha én ott sem vagyok.
Nem tudom mit értessz azon,hogy szakmailag nem jó???!!
Ez nagyon érdekelne!!!

Judit!
Még azt akartam Neked írni,hogy nagyon jó szülésznőm volt, Miski Tímea,őt is tudom ajánlani Neked. Többen szültek nála innen a Babanetről is.

Bea
beátab

Sziasztok!

Judit!
Én a Krekó Imrénél szültem Zitát, és a Kistesót is nála fogom. Ő sem pénzéhes, jó szakmailag, nagyon kedves és emberséges. Sztem az se utolsó szempont, hogy a Dúcz Renével helyettesítik egymást, aki szintén profi.
A Titanilláról én is csak jót hallottam!

Bea
, huhh, de jó, akkor tényleg nagy mákom van a szerdai beszereléssel! :D

Közben olvasom a dokikat... :lol: :lol: Én a Bodait nem ismerem, de csak jót hallottam róla. A Papp Zsoltról pedig.... én semmi pénzért nem mennék hozzá. Azt tudom, hogy pár évvel ezelőtt nagyon jó volt, de ahogy nőtt az ázsiója, úgy az önbizalma, egyre több betege lett, és egyre több olyan dologról hallottam, amit ki lehetett volna védeni. :(
Egyébként a Likárról hallottam még azt, hogy megengedi az alternatív szülési formákat, és beengedi a dúlát, ha akarunk.
Nekem még az is megnyugtató volt, hogy a szülésznőm is szülne a dokimnál.

Hogy el ne felejtsetek minket:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Látom levágattad a hajad,nagyon jól áll :!: Zita is nagyon édes,mint mindig :)
Örülök,hogy találkozunk csütörtökön. Remélem nem jön közbe Neked semmi./még a rosszkedv sem :wink: ,mint a múltkor/
A Papp Zsoltról én is hasonlókat hallottam,van egy nagyon jó sztorim róla,majd elmesélem.
A tesóm is a Krekónál szült, tényleg jó doki.
beátab

Bea, köszi. :wink:
Elvileg le van zsírozva a csütörtök délelőtt, és ha nem lesz jó a kedvem, majd megjön! :D
Vendég

Sziasztok!!! :D

Annyira aranyosak vagytok, hogy így segítettek!!!!! Nagyon köszönöm!!!!!
Még csak tervezzük a babát, előtte mindenképp doki kéne (jövő héten szeretnék is elmenni).
Likárról, Papp Zsoltról és Bodai Karcsiról is hallottam.
Annyit még megtennétek, hogy elérhetőségeket írtok esetleg!!!!
Húúú, nagyon-nagyon köszönöm mindannyiótoknak!
Sok puszi érte!!
:)
Judit
jjudith

Ja igen!
Két éve költöztem Győrbe, a párom győri, de ebben nem tud segíteni, s eddig akiket kérdeztem nem igazán voltak meggyőzőek, úgyhogy eddig még "haza" jártam a régi dokimhoz, de most már kell egy itt Győrben is, elvégre szülni majd biztos itt fogok. :) :)
Szóval lányok nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!
Aki tud, elkérhetném a telefonszámot is, ami a dokibácsikhoz tartozik? :) Magánrendelése gondolom mindegyiknek van...
A jjudith@citromail.hu-ra is elküldhetitek, hogy ne legyen annyira nyilvános, de azért benézek majd, sőt!! Jövök majd gyakrabban, legalábbis ahogy tudok. :) Remélem hamarosan "ketten" beszélgetünk majd veletek :)...! :))))
Puszi: Judit
jjudith

Beátab:
Nekem is Miski Timi volt a fogadott szülésznőm. :)

Én anno voltam a Bodainál magánrendelésen. Még nem voltam terhes, de már terveztük. Akkor még gyógyszert szedtem. És hát nekem elég sok nőgyógyászati bajom volt. gomba, ciszta.. szval kb. úgy jártam egy időben nőgyógyászhoz, mint más a boltba. A Bodaihoz azért keveredtem, mert az én dokim ( az még nem a Papp volt. ) szabin volt, nekem meg sürgős volt, így egy barátnőm bejelentett hozzá . ( Évekig járt hozzá, babát szeretett volna, átment a Papp Zsolthoz és 4 hónapra terhes lett. Most 2 hós a fia.)
Szval kérdeztem és hadovált, zavartnak tünt. Engem nem győzött meg róla, hogy érti a dolgát. Én többet nem is mentem. Lehet csak fáradt volt vagy rossz napja, de bennem nem kelltett jó szakember benyomást.

Én EZT nem vitának írtam. Ti a Papp Zsoltról írtok negatívan... Én A Bodai dr-ról. Mindnekinek más jön be....

De sztem az nem véletlen h a Pappnál ennyien vannak, ha tényleg olyan rossz lenne akkor nem hiszem h ennyien járnának hozzá. :))
Vendég

jjudith:

Papp Zsolt
Győr, Lajta u. 34

Tel: 428-423/ 1 mellék

Viszont írtad, hogy jövő héten szeretnél menni. Hát szerintem az nála esélytelen.sokan vannak nagyon. Én múltkor 1 hónapra kaptam időpontot. Bár ha sürgős akkor fogad előbb is.
Vendég

Judit, a Krekónak is ugyanaz a száma, mint a Papp Zs-nak. Ő kedden és csütörtökök 4-től rendel, nála is elég hosszú az előjegyzési idő, kiv., ha terhes vagy.
Vendég

Jjudith:
az lemaradt hogy hétfőn és szerdán rendel 2-től. És a feleségénél lehet bejelentkezni.
Vendég

Sziasztok!

Újra itthon. Nagyon jó volt a nyaralás. Még a meleg se zavart, mert vagy a Balatonon, vagy strandon, vagy pedig az üdülő medencéjénél voltunk. Ha februárban selytettem volna, hogy Zselyke ennyire fogja élvezni a vizet, akkor csak a balatonra megyünk. :D
Nagyon szép környéken voltunk, a ház és az étterem is nagyon szép volt. A kaja pedig nagyon finom és bőséges. A bababarát dolgok nem voltak 100%-ak, kicsit sok volt a lépcső és kevés az etetőszék. De ettől függetlenül a gyerekek nagyon élvezték. Zselyke nagyon aranyos volt, mindenkivel ismerkedett és folyamatosan mosolygott , kacarászott. Az utolsó két este már 3 2-3 éves gyerek lett a vacsoránál, akik 2 motorral motoroztak felváltva. Zselyke az első nap "csak" hangosan szurkolt nekik, a másidik nap már bekapcsolódott a játékba, és persze én is, mert nélkülem nem tudta kergetni a gyerekeket. Ami nagy élmény volt még neki, hogy megtanult lépcsőzni.
Mi is jól éreztük magunkat. Esténként kiültünk beszélgetni a teraszra, és élveztük, hogy nincs már olyan meleg. A baj csak annyi, hogy rövid volt. :( Legközelebb legalább 10 napra megyünk.

A csütörtöki talira mi is szivesen mennénk. Azt mondják, hogy már nem lesz olyan meleg. Én még mindig élvezem ezt a kánikulát. :)

Teszek fel képeket.
Szép hétvégét mindenkinek!

Csók: Orsi

Kép Itt étkeztünk Kép Zselyke hajókázik Kép Távoli kép a házról Kép Lovagolok Kép Zselyke is lovagolt Kép Pancsi az üdülőben Kép pancsi Kép strandon Kép jól esik egykis masszirozás Kép A réven

Kép
sorsoly

Szia Mindenkinek!

Orsi!Szia itthon!A fotók magukért beszélnek. :D Hiába nyaraltunk nem is olyan rég,a fotóitok újra fellelkesítettek.Balcsi,ohhhh!!!!!lovaglás,még nagyobb ohhhhhhh!!!!!!!!! :lol:
Zselyke egyre szebb.És ügyesebb.Gratulálok a lépcsőzéshez.Marci is a balcsin lépcsőzött először igazán.Egy masszírozásra én is bejelentkeznék... :lol:

Jjudith!Szia közöttünk! :) Igaz,hogy az előttem szólók már felsoroltak néhány remek dokit,mégis úgy érzem,hogy ajánlanom kell még. :wink: A sajátomat:Kelemen Szilárdot.Orvosváltást követően keveredtem hozzá,és belé vetett bizalmam egyre rendíthetetlenebb.Az ő konzulensei és "váltótársai" (bár hozzám a szabadsága alatt is többször bejött a kórházba ellenőrzésre,nem adott át másnak) Dúcz René és a szülőszoba vezetője:Fülöp József.Annyira tapintatos,óvatos és figyelmes,hogy hiába tartjuk kellemetlennek a nőgyógyászati vizsgálatokat,nála nem éreztem soha semmit.És sajátos humora miatt mindig kedélyesen teltek az együtt töltött percek... :wink: :oops: :lol:
És ő beadhat epidurális érzéstelenítést is.Amikor bent voltam babuval a kórházban,megkérdeztem tőle,hogy szokott-e hálapénzt kapni és mennyit.Nagyon zavarba jött (én is,nem tudtam,hogy kell ezt csinálni,bár én nem vagyok híve a hálapénznek).A betegre bízza a döntést.Nem utasítja vissza,de akkor is lekiismeretes,ha nem kap köszöneten kívül mást.
Likár dokiról is sok jót hallottam.Ő gondozza a szívbeteg kismamákat.
Bodai doktor néha morc ugyan,és nem is vizsgál mindig fájdalommentesen,de a kismamáival tünemény.És valóban "reform gondolkodású".Szakmai tudásával nincs semmi baj.
Papp Zsolthoz én sem mennék.Kissé kiszámíthatatlannak,hóbortosnak tűnt az uh-k alkalmával,és velem olykor gonoszkodott is.valahogy más a gondolatmenetünk.De attól még remek ember (lehet)...
Hillier Balázsról még nem szólt senki.Ő a szülésre felkészítő tanfolyamon is tart előadásokat.Ismerősöm nála szült,és nagyon elégedett volt vele.Gyakorló apuka.Egy nagy,barátságos mackó,óvatos kézzel.
Bödecs Péterre is sokan esküsznek.Őt még a Kismama magazin baba-mama klubjába is elhívták B.pestre előadónak.És ő az uh-kon mindig mindenbe beavatja a kismamákat,a monitoron még mutogat is,és magyaráz.
Talán én,ha váltanom kéne Likár doktort vagy Bödecs Pétert választanám.
Jó válagotatást,sikeres döntést!És mielőbbi babázást!!! :lol:

Lányok!Csütörtöki babatalira előreláthatólag tudunk menni,apától függ.Már jeleztem neki a fuvart.Nincs bátorságom viszonylag messzire bringával vinni Babintimet.Marad a "szomorú" kiszolgáltatottság.Du. 4 körül érkeznénk.Júj,már nagyon várom! :)

Marcus már egész jól van,de most pedig piciny teste tele van csalánkiütésekkel.Biztos ettem valamit,ami nem esett jól neki az anyatejen keresztül.Jól tűri.Többször fürdetem egy nap,és be is púderezem minden porcikáját.Ez láthatóan enyhíti a kiütéseket.

Osia,Erzsi,Eszti,Nicsi,Juciferr,Niki,és mindenki -akit most nem említettem,mert az agyam továbbra is szitaként működik :lol: - hogy vagytok?Mi van veletek és csöppjeitekkel?

Puszilunk Benneteket!

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
babinti

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy csak úgy ismeretlenül bekapcsolódom a topikba, de a segítségeteket szeretném kérni orvosválasztással kapcsolatban. Győri kismamaként biztosan nagyobb a tapasztalatotok, mert én ugyan vidéken lakom, de a Petz A. kórházról sok jót hallottam már, így ott szeretnék szülni. Egyenlőre még csak szólóban, de e hónaptól rajta vagyunk a projekten! :lol:
Szóval -ha van- megosztanátok velem a véleményeteket Gardó doktorról? Akit még ismerek valamennyire az Schreiner doktor!??
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

Üdv.

Zsebi (egy nagyon kezdő a témában...)
UI: Gyönyörűek a képen látható babák! Szívből gratulálok hozzájuk!!!! Remélem rövidesen (ha szerencsénk van kb. 9 hónap múlva) én is megmutathatom... :D
zsebibab

Zsebibab!

Üdv., éppen végszóra jöttél, tegnap óta ez a téma, olvasd vissza az oldalt.
Én az általad említettek közül egyik doktorhoz sem mennék.

Krekóhoz még annyit fűznék, hogy Ő is ultrahangozik, és mindent mutogat a kismamáknak.

Orsi, csak Mamintit tudom ismételni, a képek önmagukért beszélnek. :)
Kriszi, a virágos kép nagyon tetszik!
Vendég

Sziasztok!

Zsebi!
Akiket felsoroltál orvosok, ők már nem fiatalok. Mindegyik nagyon jó szakember, de én is fiatalabbat választanék.

Gardó professzorról csakis jó véleménnyel lehetek, Schreiner főorvos úr apukám ismerőse, úgyhogy róla is.

De érdemes átolvasnod a fenti hozzászólásokat!

KRISZI!
Minden félreértést megelőzendő azt hiszem kissé rossz nevet írtál a Papp után. Ugyanis akiről Te beszélsz, az a Gábor utónevet viseli!
Papp Zsolt egy kiváló orvos minden szempontól, és fentebb már sokan sok jót elmondtak róla!

Ahogy már mondtam, én Bodai Karcsit még nem láttam soha morcnak, nem is tudom milyen az, mert amikor csak meglátom fülig ér a szája. Persze szokott magába feledkezve sétálni a folyosón, de nem morc. És mindenkinek lehet rossz napja.

Orsi!
Szuper lehetett a nyaralás.
Gyertek Ti is nyugodtan csütörtökön. Nem tudom, hogy a munka milyen fázisban lesz, a szigetelés nagy része kész van, lehet, hogy addigra be lesz vakolva.
Már alig várom, hogy a szín is felkerüljön. Biztos feldobja majd a házat.

farkasbogi

Bogi!
Ilyen nagyon hosszú melegben még a jól megépített családi ház is felmelegszik sajna. Sógoromék épp most szerelték fel légkondival az ő jól szigetelt házukat. A mienket meg épp a héten szigetelik nem tom hányadik rétegben.

Tünde!
Tündériek vagytok. :)

Judit!
Üdv itt is :) Én Maár Róberthez járok most már. Igazából nekem az jött le itt Győrben, hogy nincs nagyon rossz szakember, csak emerileg és hozzáállásilag mások, mint ahogy a nőknek is mások az elvárásuk a dokival szemben, így mindenki megtalálhatja a magának valót.

Orsi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ez a képeken is látszik. De azért én örülök, hogy újra itt vagytok :)

Maminti!
Édes ez az érdeklődés :)
Mi köszönjük jól vagyunk, növekedő félben, érzem, hogy feszít. Ja és rengeteget mocorog, a tegnapi fagyit például kifejezetten élvezte :)

Az időjárás kicsit megvisel, főleg, hogy a Győrben felfrissülést hozó eső Öttevényig már nem ért ki, csak épphogy, viszont a párája annál inkább, ami eléggé megnyomott, jöhetne már az a szerdára ígért felfrissülés.

Talizóknak csütörtökre szép napot így előre is, én dolgozom, de már csak egy hónapot! Viszont utána nem lesz netem egy darabig :(

kancellárka

Szia Mindenkinek!

Bogi!Hogy,hogy sem,nagy igyekezetemben néha keverem a szezont a fazonnal. :D Visszaolvastam,mit írtam a nőgyógyászokról.Igazad van.Elnézést a tévedésért.Annyira belegondoltam a lehetőségekbe,hogy a nevek összefolytak,amikor begépeltem a véleményemet.Dehát annyi orvos van itt Győrben,és olyan gyorsan kell gondolkoznom,majd leírnom a véleményem Marcim miatt... :P :lol:
Igyekeztem őszintén,emellett a lehető legtisztelettudóbban írni az orvosokról.S a végkövetkeztetésünk közös:jól körül kell nézni,mert kismamánként más-más elvárásokat támasztunk kezelőorvosunkkal szemben,és más-más természetű,karakterű embert találunk szimpatikusnak. :wink:
Kissé hamari vagyok,és szeleburdi,na! :lol:
Jó hír,hogy már csütörtökre be lesz vakolva a házatok.Gyorsan dolgoznak a munkások.Milyen színt választottatok?A szomszédunkban van egy rémesen élénk kék ház.Nem is értem,hogy választhattak olyan kéket.Annyi szebb árnyalat van még...
Minden nap elmondom páromnak,hogy csütörtök délután babanet tali.Egyelőre minden oké.Bár még csak hétfő van... :roll: :lol:

Niki!Örülök,hogy hírt adtál magatokról.Nagyon sajnálom,hogy nemsokára nem lesz net lehetőséged.Hiányozni fogsz. :(
Viszont az nagyon aranyos,hogy picúrkád örült a fagyinak.Már most tudja mi a jó... :)
Vigyázz magatokra!Hűvösebb napokat kívánok,egy kiadós felfrissülést!

Zsebi!Sikerült visszaolvasnod az orvosokra vonatkozó véleményeket?Kaptál némi segítséget?Nagyon szorítok,hogy Ti is mielőbb babázhassatok. :)
Van egy gyógynövénykeverék,ami állítólag segíti a fogamzást:palástfű,gránátalmamag,boglárka,gólyaorrfű,barátcserje.Maria Treben:Egészség isten patikájából könyvében még megemlíti a fehér fagyöngyöt,ez a vérnyomást is stabilizálja,és a cickafarkfüvet,ez a legkülönfélébb nőgyógyászati problémákra is jó lehet.Egyik gyógynövény sem befolyásolja a baba nemét... :wink: :lol: (Ha elég messze visszaolvastál,értheted,miért írtam ezt.Igaz,Hajni?)

Mindannyiótokat puszilunk mára!

KépKép
KépKép
babinti

Jaj, most akkor délelőtt vagy délután lesz a bababuli?
Nekünk mindegy, Zitát úgy altatom.
Vendég

Sziasztok!

Na hazaértünk a búcsúból. :) Gyereket alig lehett kiszedni a hintákból. Ááá mi lesz jövőre. :)

Babinti:
akkor én ki sem próbálom. :))

Zsebi:
Üdv. Remélem hamarosan a + teszt örömét közlöd velünk. :) Szorítunk és a jó választáshoz is.

Judit:
Sikerült választanod?

Babatali:
Bogi mi is mehetünk???

Üdv:
Hajni és Marcuska
Vendég

Sziasztok!

Rég nem voltunk, de most azért mert nem értünk rá, anyukáméknál nyaraltunk :D

Köszönjük mindenkinek a névnapi üdvözléseket!

A dokikhoz hozzászólva: Titanilla!!!!!!!!!!!!!!! Amikor bekerültem a terhespathológiára 1x ő vizsgált meg, nagyon kedves, és tényleg jó keze van. Ha lesz 2. gyerek, tutira őt választanám. A csecsemőosztályon az egyik kismama nála szült, és irtóra dícsérte.
Egyébként én Papp Zsoltnál szültem, a szülés maga jó volt, de összesen 2x jött be, burkot repeszteni meg a kitolásnál, akkor is a hasamat nyomta. De ez végül is nem volt gáz, mert Miski Timi volt a szülésznőm, aki egy angyal, és végig támogatott minket. Aztán volt a szülés után problámám, és így már csak a rossz ómen miatt sem választanám őt. Átlagosan a magánrendelésén 1,5 órát vártam, függetlenül attól hogy mekkora volt a pocakom, vagy a szülést követő 6. heti vizsgálaton, amikor már Anna is volt, és ő 3 óránként eszik....

Ani nagyjából jól van, már kevesebbet sír :D Viszont lehet h az antibiotikum kikészítette a gyomrát, a széklete sokszor zöld, és nem nagyon akar tegnaptól enni, elhúzza a fejét, kiköpi a cicit, így minden szopi közel 1 órás... Lehet hogy szopisztrájk, de nagyon ideges vagyok tőle, mert kriminális minden kaja így...

A babatalira sajnos most nem tudunk menni, tényleg sajnálom, a múltkor is irtó jól éreztük magunkat!

Puszi nektek!!!

Kép
Kép
esther1000

Maminti!
Én nem sajnálom, hogy nem lesz net, mert az egyrészt azt jelenti, hogy nem dolgozom, másrészt, hogy költözőfélben leszünk (mindennek megvan a jó és a rossz oldala :)), de Juci (Erikán) keresztül szerintem menni fog a kapcsolattartás, két utcányira fogunk tőlük lakni ha költözünk, meg megvan a telszáma, így ha tali lesz akkor már akár én is tudok majd menni :)

Hajni!
Merre voltatok búcsúban? A keresztfiamék is voltak, ők Szanyban.

Eszti!
Remélem csak átmeneti a sztrájk. Jók legyetek.

Üdv mindenkinek!

kancellárka

BOGI!
Kép
beátab

Eszti! A zöld kaki miatt ne aggódj, az a hasfájás miatt van, Zitának fél éves koráig volt zöld.
SZopisztrájkhoz kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Eszti!
Örülök,hogy múlóban a síros időszak! Marcell gyógyszerszedés után kapott Normaflore ampullákat a bélflóra visszaállítására. Ez helyrehozta a pociját. Remélem csak átmeneti a szopis gond. Én már sajnos nem tudok szoptatni,vagyis Marcusom nem akarja. :(

Puszi!

Bea

beátab

Szia Mindenkinek!

Mit szóltok?Itt az enyhülés....végre.Még az eső előtt sétáltunk egy óriásit Babintimmel,és homokoztunk is.Hogy én mennyire élvezem a közös homokozást...!Ásunk,kaparunk,túrunk,építünk,lerombolunk,rajzolunk és elsimítunk.Marci akkorákat kacag és beszélget közben...
Azért remélem,lesz még bársonyos nyár,verőfényes napsugarakkal!

Ha csütörtökön esik,akkor is lesz babatali?Bár én lakás helyett szívesebben babáznék a friss levegőn.A meleg miatt úgyis annyit kellett bent rostokolnunk.
Meg vagyok zavarodva.Mikor lesz tulajdonképpen?Délelőtt vagy délután?Délelőtt,sajnos biztos,hogy nem érünk rá. :(

Bogi!
Boldog névnapot!
@--;------

Bea!Átalakítottad az életkorszalagokat... :) Nagyon édesek a fotók!És a kutyus cukormód kajla... :) Még mindig nagy a hajtás az üzletben?Valamelyik nap megyünk bevásárolni.Odaugrunk Hozzád,ha nem zavarunk.

Eszti!Annusodnak mielőbbi teljes gyógyulást!Talán nemsokára a pocikája sem fogja kínozni.Nem ajánlott a gyermekorvosotok prebiotikus bébitápszert,antibiotikumos kezelés után fel szoktak írni egy speciális bélflóragyógyító tejpépet.nekünk még nem kellett,de egy ismerősünk csöppjének igen,és csodát tett.A tápszer nevére nem emlékszem.Ne haragudj.Vagy picúrkád már megkapta azt a gyógycseppet,amit említettél?Talán a kamillateáztatás is segíthet.Nagyon szorítunk Nektek,hogy minden rendbe jöjjön. :) Továbbra is kitartást!

Hajni!Azért,ha gondolod,próbáld ki a gyógynövény keveréket.Én ittam,mielőtt Marci megfogant.Az első próbálkozást követő kudarc után kezdtem el,és meg is hozta az én csillagszeműmet. :D Csak óvatosan,Babintimnek fütyije lett... :lol: :wink:

Niki!Igazad van.Mindenben van valami jó.Mire újra be tudsz szállni netezni,talán ketten gépelitek majd a hozzászólásokat... :)

KépKép
KépKép
babinti

Jaj,helyesbítek:
Eszti!Látom,nem is Te említetted a Normaflore észítményt.Bocsi!Innen is,onnan is érkezik a segítség...És a szopizás helyreállásához küldöm a drukkot:+++++++++++++.

Bea!Jó Marcid életkorszalagja..... :lol:

Puszilunk Benneteket!

Kép Az új családtag:bátyám kiskutyája Fíbí
Kép Marci Babinti ismerkedik Fíbível.Nincs elég kutya körülötte... :lol:

KépKép
KépKép
babinti

Kancellárka:
de ott voltunk mi is. Anyumék ott laknak. :)

Ester:
én is ennél a párosnál szültem. :) Miski Timi tényleg egy angyal.
Sajnálom hogy rossz a tapasztalatod a dokival. Nálam végig bennt volt, fogta a kezem. Bíztatott. Szval én csak jót mondhatok róla. A magánrendelés az tényleg horror, órákat várni....

Babinti:
igazából én nem bírom a gyógyfüveket, aminek kicsit is van büdi szaga attól hányok. :oops:
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm segítő szándékaitokat!
Kaptam egy újabb tanácsot, miszerint inkább szülésznőt keressek és ahhoz az orvoshoz menjek, akivel ő dolgozik. Mert úgyis a legtöbb segítséget tőle fogom kapni szüléskor és nem a dokitól. Vagy ha úgy fogadok szülésznőt (Miski Tímeát gondoltam), mindenképpen ő jön be hozzám szüléskor? És hogy megy egy ilyen „fogadás” vagy mi?? J És ki az a Dúla? És hová tűnt Demon Hill? Lehet hülyeségeket kérdezek, bocsi a fárasztásért, de hát kezdő vagyok…..mint már említettem….
Igazából sajnos nálunk a hálapénz sem utolsó szempont. Hallottam olyan orvosról (a nevét nem említeném így nyilvánosan) Győrben, aki szívbaj nélkül elkér 50-100ezer forintot szülés után, ha megkérdezik a kismamák, mennyivel tartoznak. Tényleg van ilyen? Az a vicces, hogy ugyanerről az orvosról mondták nekem azt is, hogy a borítékban lévő összegből inkább visszaad, azzal a mondattal, hogy költsék a babára, vagy ajánlják fel az osztálynak … Elég nehéz ezek alapján dönteni, hisz ahány kismama, annyi vélemény! ;-)
Szóval a végén már listát írtam nevekkel, pozitív és negatív tapasztalatokkal….
Végül két név maradt: Dr.Likár, vagy Dr. Bödecs
Likár mellett számomra az érvel, hogy szívbeteg kismamákat kezel. Én sajnos asztmás vagyok, félek, hogy ez kihat majd a terhességre. Igaz a kettő nem ugyanaz, de a szív és tüdő oly közel van egymáshoz…. ;) Biztos tud valamit hozzászólni.
Bödecs doktorról nagyon sokat cikkeznek a neten is! +Róla a kis listámban negatívum nem is szerepel ;-) Szerintetek ők is támogatják a természetes szülést?
Babinti: Köszi az ötletet! Egyenlőre úgy vok vele, hogy egy-két hónapig próbálkozunk, ha nem jön össze 1hamar, akkor ilyesmi segítségekkel próbálom növelni az esélyt, és haladok a természetes gyógymódoktól a kevésbé „azig” (pl.Elevit!?) ;-) Amúgy hol lehet beszerezni ezeket a füveket? Gólyaorrfűre mégcsak lenne ötletem….de a barátcserje….. J Össze kell keverni, vagy mindegyikből tegyek a főzetbe?
Jjudit: sikerült választanod dokit? Találkoztál is már vele? Én még hezitálok….de már csak kettő között.
Hajni20: Ma reggel émelygés stb., rendesen minden, ami vele járhatna. Csak az a gond, hogy sz.tem már beképzelem magamnak, mivel még nem maradt ki egy ciklusom sem…majd a jövő héten kiderül. :lol: Pussz a szorításért! Fentebb olvastam, azt a listát, hogy kiket ne, priviben elküldenéd?
Esther1000: Segítenél nekem? Miski Tímea elérhetősége után érdeklődnék, (a.horvath@wdsl.hu) + hogyan kell szülésznőt felfogadni? Te hogyan csináltad?
Jaj, lányok! Olyan sok mindent bírnék kérdezni tőletek, de inkább nem terhellek benneteket, nehogy kizárjatok! ;-) Inkább nekiállok bújni a könyveket… remélem tényleg jó hírekkel jövök vissza Hozzátok!
Nagymeleg: nálunk már esik (Pápa), szerintem megy Győr felé, úgyhogy kitartás Nektek!
Puszi:
Zsebibab
zsebibab

Sziasztok!

Zsebibab!

Szerintem nyugodtan kérdezz csak,vagyunk itt jópáran,valaki biztos tud segíteni.

A Miski Timit nyugodtan felhívhatod majd /bár bőven ráérsz még/.
Ha jól emlékszem 30 hetes terhesen kerestük fel őt. Csak annyit kell neki mondani,hogy nála szeretnél szülni. Mindenképpen bemegy a szülésre. A telefonszáma:70/451-1882

A dúla külső segítő. Volt itt régebben a Ráhel, ő dúla. Neki nagy tapasztalata van e téren. Az archivban ha visszakeresel,megtalálod,hátha van elérhetősége.

Én már nem mondok dokikról véleményt. Hálapénzes igényeket én is hallottam már,de olyat aki visszaadta a pénzt még nem.

A Judit írt nekem emailt,ő a Bodait választotta,ma már megy is hozzá. Biztos leírja majd a véleményét.

Ha jól emlékszem Orsi a Bödecsnél szült,de nem bizti.

Kriszi!
Nagyon édes ez a kutyus!
Látom Marci is imádja a kutyákat. Az enyémek is. Szegény Peggi kutyánk, néha nehezen tűri a nyúzást. :)

Orsi!
Látom a képeken,jól sikerült a nyaralás. Akkor jó helyet választottatok.
Képzeld ma Marcell nagyon jól viselkedik, a tegnapi dili után egész meglepő. Lehet ezt a frontot érezte. Zselyke is megnyugodott?

Bea
beátab

Bea, Kyra milyen nagylányos ezen a képen!

Zsebibab, az egyik barátnőm a Bödecsnél szült, nyitott az alternatív dolgokra.
Vendég

Sziasztok!

Bea

Ma már Zselyke is egész aranyos volt. Az esőt várták már ők is. :)

Zsebibab

Én Bödecsnél szültem. Gátvédelemmel sikerült megszülni Zselykét, igy én elégedett vagyok vele. A szülés után nem volt bennt nálam, mert ment nyaralni. Igy azt nem tudom, hogy mennyire foglalkozik utánna a kismamákkal. Mostanában is voltam nála és kedves volt. Viszont másoktól azt hallottam, hogy elég pokróc tud néha lenni. A magánrendelésén neki is várni kell. De szerintem mindenhol ez van. Ha kell elérhetősége szólj.

A nyaralás tényleg nagyon jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.

Bogi

Boldog névnapot!!

Remélem csütörtökön sokmindenkivel találkozhatunk! :)

Niki

Kapcsolattartónak én is szivesen jelentkezem. Tőlem se laktok majd messze.

Tündi

Jó lett a hajad. :)

Jó hűsölést!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly

SZiasztok!

Havtünde: mit értesz alternatív dolgok alatt?
Orsi: mit jelent az, hogy pokróc?? :oops:
:lol:
Igencsak Bödecs felé kezdek húzni! :roll:

puszi: Zsebi
zsebibab

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?