Sziasztok!
Köszönöm segítő szándékaitokat!
Kaptam egy újabb tanácsot, miszerint inkább szülésznőt keressek és ahhoz az orvoshoz menjek, akivel ő dolgozik. Mert úgyis a legtöbb segítséget tőle fogom kapni szüléskor és nem a dokitól. Vagy ha úgy fogadok szülésznőt (Miski Tímeát gondoltam), mindenképpen ő jön be hozzám szüléskor? És hogy megy egy ilyen „fogadás” vagy mi?? J És ki az a Dúla? És hová tűnt Demon Hill? Lehet hülyeségeket kérdezek, bocsi a fárasztásért, de hát kezdő vagyok…..mint már említettem….
Igazából sajnos nálunk a hálapénz sem utolsó szempont. Hallottam olyan orvosról (a nevét nem említeném így nyilvánosan) Győrben, aki szívbaj nélkül elkér 50-100ezer forintot szülés után, ha megkérdezik a kismamák, mennyivel tartoznak. Tényleg van ilyen? Az a vicces, hogy ugyanerről az orvosról mondták nekem azt is, hogy a borítékban lévő összegből inkább visszaad, azzal a mondattal, hogy költsék a babára, vagy ajánlják fel az osztálynak … Elég nehéz ezek alapján dönteni, hisz ahány kismama, annyi vélemény!
Szóval a végén már listát írtam nevekkel, pozitív és negatív tapasztalatokkal….
Végül két név maradt: Dr.Likár, vagy Dr. Bödecs
Likár mellett számomra az érvel, hogy szívbeteg kismamákat kezel. Én sajnos asztmás vagyok, félek, hogy ez kihat majd a terhességre. Igaz a kettő nem ugyanaz, de a szív és tüdő oly közel van egymáshoz….
Biztos tud valamit hozzászólni.
Bödecs doktorról nagyon sokat cikkeznek a neten is! +Róla a kis listámban negatívum nem is szerepel
Szerintetek ők is támogatják a természetes szülést?
Babinti: Köszi az ötletet! Egyenlőre úgy vok vele, hogy egy-két hónapig próbálkozunk, ha nem jön össze 1hamar, akkor ilyesmi segítségekkel próbálom növelni az esélyt, és haladok a természetes gyógymódoktól a kevésbé „azig” (pl.Elevit!?)
Amúgy hol lehet beszerezni ezeket a füveket? Gólyaorrfűre mégcsak lenne ötletem….de a barátcserje….. J Össze kell keverni, vagy mindegyikből tegyek a főzetbe?
Jjudit: sikerült választanod dokit? Találkoztál is már vele? Én még hezitálok….de már csak kettő között.
Hajni20: Ma reggel émelygés stb., rendesen minden, ami vele járhatna. Csak az a gond, hogy sz.tem már beképzelem magamnak, mivel még nem maradt ki egy ciklusom sem…majd a jövő héten kiderül.
Pussz a szorításért! Fentebb olvastam, azt a listát, hogy kiket ne, priviben elküldenéd?
Esther1000: Segítenél nekem? Miski Tímea elérhetősége után érdeklődnék, (
a.horvath@wdsl.hu) + hogyan kell szülésznőt felfogadni? Te hogyan csináltad?
Jaj, lányok! Olyan sok mindent bírnék kérdezni tőletek, de inkább nem terhellek benneteket, nehogy kizárjatok!
Inkább nekiállok bújni a könyveket… remélem tényleg jó hírekkel jövök vissza Hozzátok!
Nagymeleg: nálunk már esik (Pápa), szerintem megy Győr felé, úgyhogy kitartás Nektek!
Puszi:
Zsebibab