Sziasztok!
Csak a tagnapi termést volt időm visszaolvasni, most alszik a lányka, kicsit írok akinek tudok.
Doren, Kanyin, Mézgombi, Gigaboszi, Csibemanó, Kisvirág
Köszi Anna baba nevében is a gratot és a dicséretet.
Kanyin
Nálunk legtöbbször beleájul a szopiba ( ezért keveset is szív egyszerre), de általában este szokta előadja a másik végletet: szopi, büfi közben sírás, ha leteszem hasfájás, ha felveszem cicit akar, de nem szív, ha büfiztetni akarnám sír és a fejét dobálja, kicsit szopizik, büfikor sírás, hasfájás, cicit akar, de nyűglődik rajta... és ez megy végtelenítve 2-3 órán át. Tegnap este is ez töltötte ki a két evés közti időt, pedig azt terveztem hogy közben szundítok egyet.
Magunkról
Pöttöm Panna éjszaka 2 óránként eszik, mert egyszerre keveset szív és hamar megéhezik
Sokszor nem tud büfizni, és nem is szeret így lenni. Ti ilyenkor mit csináltok?
Az Espumizant csak akkor kell adni ha fáj a hasa vagy megelőzésképp? Szerintetek?
Tejbelövellés nincs, de valami megindult.
Tegnap 80 ml-t fejtem!!! Nem akartam hinni a szememnek, eddig jó ha 20-30 at szívott és üres volt.
Az Avent mellszívót szerintetek elég ha naponta 1-2x sterilizálom, és két szopi között új nylon zacskóban berakom a hűtőbe? Vagy ezt nem lehet?
Légyszi írjatok erről!!!
Nyanya
Én nem utaznék ( bár imádom a jó lagzit), de hosszú útra a hordozóba sajnálnám még berakni. És tényleg elég, ha valaki egy kis bacit szétszór körülötte. De hát te tudod, én túl aggodalmaskodó vagyok.
Jó a pancsizós kép. Nálunk is apa fürdet.
Pogácsa
Biztos írtad valahol, de nem tudtam nagyon visszaolvasni: a koraszülés miatt kellett a koponya UH, vagy más is volt? Nagyon klassz, hogy negatív. Az ülős pozíció meg néhány más vizsgálat az elemi mozgásminták és reflexek meglétét vizsgálja ami az idegrendszer érettségét mutatja. Ne aggódj, tudják mit csinálnak.
Ugye te kérdezted: igény szerint szoptatok, nem is tudnék másképp. Örülök ha végre eszik, többet kéne egyszerre szívnia de beájul a szopiba, olyankor fel sem tudom kelteni.
Mári
A bimbóvédővel óvatosan, mert miatta kevesebb inger éri a mellet, és ez csökkentheti a tejtermelést. Nekem is sebes volt a cicim napokig és csillagokat láttam mikor ráharapott
, de a rákent anyatej pár nap alatt rendbehozta.
Csibemanó
Nagyon szépek a gyerekeid!
Kisvirág
Édes a „kis gengszter” ( nahát anya, így hívni egy ilyen kis drágát???)
Encus
Gyönyörű a babasarok, nagyon szépet festettél.
Nagyon ízléses a bababútor, nem is láttam ilyet boltban. Hol vettétek és mennyiért, ha nem titok?
Hát igen, 10 nappal előbb indult Anna útnak, mint kellett volna. A saját dokink két nappal később jött haza külföldről... de erről majd írok a szüléstörténetben.
Tiszta anyja a lányom? De jó... A szája biztos hogy az enyém, a füle viszont apáé. Mondtam neki, nem baj, majd ránövesztjük a haját...
Drukkoltam nektek nagyon, mikor a lakásfelújításról írtál, hogy legyen időtök befejezni mielőtt a kis pocaklakó kibújik. Jól nevelt kislány, szótfogadt.
Drukk a szüléshez.
A János kórházról van jó és rossz tapasztalatom is, majd leírom ha ráérek. Most csak egy képet teszek fel arról a csecsemős nővérről aki messze a legkedvesebb és legsegítőkészebb volt, fordulj hozzá bármi gondod van. Alapból törődik a friss anyukákkal.
Van még egy kis szőke, ő is nagyon kedves. Van aki meg csak ha direkt megkéred valamire, akkor hajlandó...
A legrendesebb csecsemős a Jánosban
Egy kép a szülőszobából