Új privát üzeneted érkezett!

Motiot, én is én is!!! (Norbikáznék veled... :lol: :lol: )
Kilóilag hogy állsz? Ne kímélj!!!

Ildi, nem, nem vettünk még SEMMIT. :shock:
Folyton nyúzom az uramat, hogy talán el kéne kezdeni, most megígérte, hogy még az ausztriai nyaralás előtt elmegyünk valami papírboltba.
Kíváncsi vagyok. :)
Táskát lehet, hogy majd Au-ban veszünk, mejd megnézem mit tudnak az ottaniak. :)

Ne haragudjatok, hogy nem mondtam, hogy elhúzunk, elfelejtettem szólni. :oops: :oops: :oops:

Megyek vasalni. (Mindig így fejezem be, mintha azt mondanám jó napot... :? )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Megjavultunk :lol:

Tegnap én is a dörgés miatt nem mertem délután netezni, aztán meg már hiába próbáltam. Előtte meg azért, mert itt volt apósom, aztán ezer más dolgom volt. Előtte meg elvoltunk Szatmárcsekén barátoknál. Kicsit messze van. Illetve baromira messze van...

Miksa a Tiszán:

Kép
Kép

Gabi! Gyönyörű a kisfiatok! Tényleg, még mindig Lacika? :wink:
És köszi, én is bírom a pasimat :wink:

Rita! Egyszerűen csodaszépek és pajkosak a srácok! Gondolom a nagyszülők oda vannak meg vissza :lol:

Ildi! Köszi, hogy szóltál a többieknek is!
Óvodai kaja: örülök, hogy ezt mondjátok, mert tényleg nehéz elképzelnem, hogy rendesen fog enni. Olyan, mint aki egyszerűen nem ér rá kajálni... Még azt sem mondom, hogy mindenre finnyog, mert bizonyos kajákat megeszik, de etetni kell, mert nem érdeli. Lusta, kiszolgáltatja magát, mittomén. Próbáltam már, hogy hagyom, de akkor meg semmit nem eszik, és nem is szól később se, hogy éhes. Kis fakír :wink: Mondjuk most meleg van, nem erőltetek semmit, az is lehet, hogy a meleg miatt se nagyon van étvágya.

Motiot! Már nagyon hiányoltalak! Jó, csináljuk együtt! :) Meg Ritával :wink: Ma paradicsomasalátát kajáltam mozzarellával, úgyhogy én már belekezdtem. Muszáj, mert világvége van...

Bea! De akkó gyere! :lol:

Beszti! Hahó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom, örülök, hogy megjavultatok es tudsz jönni!
Norbika akkor mehet!!! Nagyon ramfer! Ugyan nem hiztam most otthon, de meg nagyon sokat kell fogynom, hogy jol erezzem magam. Ahogy Szirom mondta: vilagvege van :( :( !

Szirom, nagyon aranyos Miksa a vizparton. Olyan müanyag vizi jateka Abelnek is van, mint ami a kepen latszik! Otthon kaüta most Abel, de asszem otthon is hatuk, hogy ne kelljen mindig jatekot is hazacipelni.

Itt baromira meleg van, alig birom mar. Most mar nalunk is meleg a lakas, hiszen nem tud nagyon lehülni. Csak ülök es döl rolam a viz!
De itt jövö hetre mar lehülest mondanak esövel, olyan 23-25 fokosat, mar alig varom! Bar ehhez a nagy meleghez kepest az meg Sziberia lesz, de nem baj! Majd lesz utanna megint meleg.
Ma el akartam menni futni, de asszem nem merem bevallalni, tul meleg van hozza. Meg bevallom töredelmesen, hogy az elöbb lecsuszott egy jo hideg fröccs is :lol: :lol: :lol: Bar ezt Norbi atyank engedi is, szerinte az egyik legjobb wellness-ital. Szerintem is :lol:
En ma egyebkent reggelire öszibarit ettem, meg otthoni, nagyon fincsi, aztan nasiztam egy szelet sajtot egy koviubival meg egy szelet gepsonkaval delelött, ebedre borsofözelek volt norbis lieszttel süritve ket kicsi pipifasirttal, a vacsi meg egy adag zöld, vegyes salata feta sajttal meg ket szelet sonkaval. Szerintem ez is megfelel.
Tegnap is mar igy ettem, de sokkal kevesebbet, mert ugye itt voltak anyuek egy hetig, aztan en mentem el egy hetre, a lakas meg csak uszott. MIndent ki kellett takaritanom, de azert este hatra vegeztem, most nyugi van.

Kövezzetek meg lanyok, de en ma aludtam Abellel delben, annyira meleg van, hogy ugysem tudnek semmit csinalni ilyenkor, mert ugye el sem mehetek, csend is kell stb. stb. Na aztan az alvasbol alvas-orgia lett, ugyanis fel egykor mentünk aludni es Abel ebredt fel elsönek negy ora utan öt perccel! Szoval a fel delutant ataludtuk!

Na megyek, mert el kell rendeznem a fiuk vacsijat is, ma apa megy Abellel aludni, de nem tudom mikor, mert ennyi alvas utan nem vihetem mar megint agyba. De ma apa a soros az altatassal!

Majd jövök kesöbb, tessek jönni csajocak!

Motiot
motiot

Sziasztok!

Na megint itt!:)
Illetve mindig olvasok, úgyhogy írjatok bátran, csak ugye az írásig eljutni nem egyszerű dolog.
Megy a szokásos! :D
A múlt héten kedden váratlanul megint egy teljes napos áramszünetünk volt (reggel szurkáláson voltam, aztán mikor hazajöttünk már nem volt áram, és felhívtam az Elmüt, hogy akkor most mi van, erre közlik, hogy ők most karbantartanak, és nincs-e kiplakátolva. Hát nem volt... :x Később más utcákban láttam, de nálunk nem volt, pedig az előzőnek még fent volt a plakátja. És persze a szomszédok se tudtak ról, mindenki nagyon boldog volt, hogy 4-ig nem lesz áram.). Persze semmit nem tudtam csinálni, meg ugye melegvizünk sincs ilyenkor, stb. :(
Szerdán végre megjött a hálószobabútorunk, elmentünk érte, és beszorongattuk kicsi autónkba. :D Nem semmi, mi minden el nem fér benne, ugyan lapraszerelt volt egy része, de a lapok is 2,4 m hosszúak... Mondjuk mi nagyon szabálytalanok voltunk hazafelé, mert a 3 gyerekkel egy ülésen kellett ülnöm... De azért hoztuk végül el, mert a szívességből megkért teherautós ismerősünk az ígért 1 óra helyett csak 3 óra múlva ért volna csak oda, és az egy kicsit sok volt... :shock:
Aztán el is kezdtük összeszerelni, amit én csütörtökön folytattam is (csak polctartókat csavarhúzóztam, semmi komoly). Az egyetlen ciki, hogy véletlenül belenyúltam a lelógó áramvezetékbe :? (az áramot azonnal lecsapta, de azért megijedtem, hogy mi lett a babával, a dokim meg nem volt elérhető. Holnap megyünk UH-ra, remélem minden rendben. Aktívan mozog azóta is :D , remélem semmi baja (én nem éreztem semmit, csak a pukkanást hallottam).)
Pénteken meg sárgabarackot főztem be! :D
Hétvégénk családilag telt, tegnap pedig elmentünk a közeli wellnessparkba (nem egy nagy eresztés, de fürödni lehet :D), amit a gyerekek nagyon élveztek. (Kéthetente anyanapom van, amit a párom a gyerekekkel tölt, én meg eldönthetem, mit akarok (pl. ilyen esetekre lehet tartogatni egy takarítást vagy kozmetikát). Most együtt voltunk mind fürcsizni. 8) )

Bea!

Üdv újra itt, hajrá kilók!!! :D :D

Szirom!

Igen, néha vannak rossz napjaik a gyerkőcöknek. Valamelyik nap már én is hívtam a páromat, hogy jöjjön haza (nem jött :D), mert Nátán kiakaszt azzal, hogy mindenért rögtön hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy neki tetszene. :? De én meg nem vagyok őuraságáért mindent megengedni. Ráadásul ő már úgy hisztizik, hogy idegesítő, és nem hagyja abba, ha nem akarja, hanem csinálja akár órákon át. Persze addig nem juthat el, mert egy idő után (szégyen, nem szégyen), bizony ha szép szóra nem hagyja abba, akkor megfenyegetem, ill. végső esetben bizony kiabálni is szoktam vele. Nem lenne bajom, ha nem direkt hisztizne, azt bírnám türelemmel, de ezt a mindenért hisztit a végtelenségig szerintem egy ember sem bírná...
(Ha valaki most olvassa idegen, és azt mondja, hogy ő bizony bírná, szívesen kölcsönadom egy hétre:D:D.)
Enyém gyerkőcök egész jól esznek, néha még számomra hihetetlen dolgokat is, máskor meg szintén hihetetlen, mit nem. Pl. Nátán nem akarja enni a sárgabaracklekváromat :D (ami egyébként nem diétás :D, finom édes, és még sárgabarackíze is van), pedig a nyers sárgabarackot igen, vagy pl. Hanna megeszi a fekete olajbogyót :shock: (amit én gyerekként tuti nem ettem volna meg, most felnőttként szeretem), de a zöldet nem :D. Meg hatnak is egymásra, így lehet, hogy va olyan, amit maguktól nem ennének meg, de a tesó hatására igen. Szerintem az ovinak is lehet ilyen hatása, ill. ott rendszer van, nincs olyan, hogy nem ül le enni, amikor evésidő van, hanem játszik. Az asztalnál ülni, de nem enni, amikor mást nem lehet csinálni, szeritem nem olyan szórakoztató :).

Gabi!

Gyönyörű a tesó, igazán jó UH kép lett!!! :)

Rita!

Olyan viták minden topikban kialakulnak, volt ahol még új topikot is nyitnak, akik úgy érzik, őket megbántottak ( talána 2005. őszieknél láttam). Nekem eddig szerencsém volt, és a két korosztályos topikot elkerülte a szopi-tápszer vita. Meg bírtuk beszélni értelmesen.
Jók a képek!

Ildi!

Sokmindent nem is tudtok megvenni még, mert a tanítónénik majd kérnek még olyan dolgokat, amire nem is gondoltok. :D Meg tuti nem annyi kockás, vonalas füzet kell, amennyit az ember venne ( bár a tartalék mindig jól jön).
De azért az alapokat érdemes megvenni, pl. táskát, már bevásárlóközpontban láttam tanszervásárt, bár én még korainak tartottam, szegény gyerkőcök (akkor még 1,5 hónap hátravolt a szünetből, amikor először láttam).

Nem tudom, mikor fogok legközelebb tudni írni (holnap nagy mosás-vasalás nap van :D), de olvasok ám szorgalmasan, írjatok!!!

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,
Beszti, jo, hogy jöttel! Gondolom tenyleg nem lehet könnyü mindent összehangolni a csaladban, hogy mindenre legyen idöd. De azert neha tenyleg irj, mert kivancsiak vagyunk, hogy mi van veletek! Minel gyakrabban gyere!

Meg azt felejtettem el leirni, hogy vasarnap reggel, mielött indultunk volna vissza, meg az udvaron rohangasztunk Abellel, aztan jött egy ismerös az utcan, beszelgettünk egy kicsit, erre ö amolyan sajnalkozo hangon : Hat hova hizol meg??
Azt hittem, dobok egy hatast! Azert annyira nem vagyok dagadt, hogy ezen igy fenn kene valakinek akadnia, raadasul nem ilyen stilusban, meg egyaltalan hogy jön valaki ahhoz, hogy ezt a kerdest feltegye?? Nagyon merges voltam, na nem magamra, hanem az emberek butasagara, primitivsegere es tapintatlansagara.
Nna, ezt meg lea kartam irni gyorsan.
Többek között ezert is hajra Norbi!!!

motiot
motiot

Motiot, ez durva! :evil:
Alvás miatt ne szégyenkezz, én többször is megtettem már a nyáron. Ősztől úgyis tanulni fogunk Maja is és -remélem- én is (ma este derül ki, felvettek-e! :shock: ), nem lesz délutáni szunya! Addig kell megtenni, amíg lehet.
Úgyhogy csak hajrá!!! Kép
Meleget én sem bírom, minden nap megnézem a metneten, milyen idő várható. Várom az Ausztriai nyaralást, ott mindig sokkal elviselhetőbb a klíma.
Jó kis elkényeztetett vagyok, mi? :oops:

Szia Beszti, jó hogy írtál!
Elképesztő a teherbírásod! :) Az áram elég borzasztó :shock: , majd írd meg, mit mondott a doki.
Nagyon klassz lehet, hogy ilyen szép lesz a lakás, majd teszel róla fotókat?
Nálunk volt egy szülői az iskolában még májusban (amire elfelejtettem elmenni... :oops: :D :shock: ) akkor a tanítónő elmondta, mire lesz szükség. Úgyhogy így könnyű lenne beszerezni mindent, ha mennénk... Na majd jövő héten.

Ildi, nem mondtam még, jó a kis képed! :)

Szirom, Miksa nagyon édes a képeken, látszik, hogy nagyon jól érezte magát!
Megérte a nagy utazás, nem?

Most holnap mi is elmegyünk három napra a barátnőmékhez Pécsre, csak a gyerekek meg én, Zsolti majd csak utánunk jön.
3 óra vonattal, kíváncsi vagyok! :shock:
Rongyosra mesélem majd a szám, biztos! :D
Meg viszek nekik kaját-piát.

Ma reggel megint nekikeseredtem, hogy milyen jellemtelen vagyok, hogy nem bírom tartani a norbit sem, meg nem fogyok, dagat tehén vagyok, satöbbi. Az uram erre azt mondta, ne viccelj, olyan csinos vagy ahhoz képest hogy fél éve milyen voltál nagyon jól nézel ki. Nem akarom hogy sovány legyél.(Ettől azért igen-igen messze vagyok... :lol: :lol: :lol: )
De jólesett nagyon :) (még ha nem is igaz szerintem).

Megyek vasalni, túlleszek rajta délelőtt, aztán délután befekszem a gyerekek medencéjébe jutalmul. Kép
Télen meg majd sírok, hogy milyen hideg van...
De béna jellem vagyok! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

hali!!!!

Kicsit kivagyok ám, mert meghibbant a két fijjjúgyermekem
nem ismerek néha magamra, kihozzák belőlem az állatot.
TEgnap mát üvöltöttem Leventével, megőrített.
Fel is zavartam a szobájába büntibe, meg nem gépezhet, amíg itthon vagyunk(de ezt már hétfőn kapta)
ma megint kiakasztottak, még nagylelkű voltam, választhatott a büntik között, vagy egész nyárra számítógép eltiltás, vagy szobafogság.
Hát ő a számítógép nélkülözést választotta,
Jobban is örülök neki :wink:

Lehet, hogy a melegtől van, de nem normálisak.Egész nap csak őrjöngenek, kiabálnak, nem fogadnak szót, visszapofázik Levente, Oli meg csak röhög rajtam.
Kész vagyok
Natikát meg 2 óránként szoptatom, nehogy kiszáradjon, nem akarok vizet adni neki, nem akarom bezavarni cumisüveggel, inkább szopunk egész nap :wink:
Így telnek a napjaink :lol: :lol: :lol:
Most persze, hogy Oli+ Nati alszanak, Levenet tök normális, csak ketten együtt hülyülnek meg :lol:

Én tegnap vasaltam délelőtt, mikor még nem volt 38 fok.
Végezetem is(de ma megint mostam)
erről jut eszembe, hogy ki kell szednem a ruhákat, mindjárt jövök
vas

Sziasztok!

Motiot! Ne foglalkozz hülyékkel! Ha 100 kiló lennél, ahhoz se lenne semmi köze. És nekem például eszembe se jutna, hogy valakinek ilyet mondjak, akármennyit is hízott (vagy nem fogyott). És én ezt tartom normálisnak. Én is összevesztem egyébként tavaly az egyik szomszédasszonnyal, aki egy buliban (piás buliban náluk) hosszan forszírozta, hogy mitől lehetne lefogyni, és hogy neki sehogy se megy (nem kövér), és melyik módszer (amiket sorban ajánlottam) miért nem jó. Aztán a végén közölte, hogy lehet, hogy azt mondom, hogy 26 kilót fogytam, de vegyem tudomásul, hogy semmi sem látszik ebből, és ne merjem magam egy lapon említeni ővele. Na, akkor álltam föl és jöttem el, és elég csúnya szóváltás is volt. Ciki, mert a pasik jóban vannak nagyon, illetve én is bírom az ő férjét, de azóta nem járunk össze és éppen hogy köszönőviszonyban vagyunk a szomszédasszonnyal. Illetve szolid szomszédviszonyi társalgás zajlik 3 mondatban. Én nem vagyok sértődékeny, de ez nekem is sok volt, és nem hagyom, hogy a fejemre sz...janak. Sajnálom a fiúkat, de ha a csaj csak annyit mondiott volna, hogy bocsi, akkor a piára fogom, és azt mondom, jó. De így sajnos nem tehetek értük semmit...

Rita! Rendes, jó fej urad van, higgyjél neki :lol: Tényleg jól nézel ki. És jó utat nektek!
Szerintem simán én vagyok a legkövérebb a topikban, és ezt a címet nehéz lesz elhódítani :lol:
Nyaralás: nehezen írom le így nyilvánosan, de azt kell mondjam, nem nagyon éri meg lemenni oda nyaralni. Annyira nem jó a Tisza, tök kosz volt a parton meg iszap. Végülis nekünk itt a Duna, ilyen part itt is van, sőt. Igazából azért járunk le, mert nagyon szeretjük azokat a barátainkat, akik ott bérelnek egy házat minden évben. De megőrülök a szomszéd kakasától, amelyik reggel 3-kor elkezd kukorékolni és délelőttig abba se hagyja, a kutya kontráz, legyek is vannak és mászkálnak az emberen, nem lehet tőlük aludni. Miksa leesett az ágyról fejjel előre (kőpadló), szóval megint volt horror is, de szerencsére nem lett semmi. Ja, és 300 km. Félút a tengerig.

Beszti! nem hiszem, hogy bármi bajotok eshetett, ha te nem éreztél semmit, és a törpicsek is klasszul ugrál. De azért írd meg, mint mondott a doki!
Miksa igazából az állandó ellenkezésével tud kikészíteni még mindig, nem is a hisztivel. De ez felér vele, bizisten. Kréta beszámolót szeretettel várom még mindig :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Miksa is zizi :roll: . Még mindig mamázik, nem alszik. Lassan ordítani támad kedvem vele nekem is, egyre feszültebb vagyok. Máskor ilyenkor már ébredni szokott... Délelőtt is kb. félórára kellett nélkülöznie az udvaron, amíg fölraktam a csirkeszárnypörit, és nagyjából 30 mp-enként mamázott. Teljes hangerővel. A szomszédok meg leszűrik, hogy biztos hiába hívja az anyját szegény kölyök, ha mindig újra kell szólnia. De hát azért egy kicsit már eljátszhatna, van dolgom nekem is. Bizisten nem viszem túlzásba a házimunkát. És ilyenkor mindig megnézem, hogy rendben van-e őkelme, visszaszólok neki, hogy ezt meg azt csinálok és ha végzek, megyek. De ezt meg se hallja. Csak megint mamázik, ahogy visszalépek a konyhába. Olyan, mintha mindig csörögne a telefonom, vagy csesztetne a főnök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

vagyok: :lol:

akkor miután belőlem elég volt(gondolom :lol: ), írok nektek :lol:

Rita, hova mentek Ausztriában???
Én is úgy mentem volna :roll:
Én most Karintiába akartam menni, de inkább lemondtam róla, majd jövő nyáron :wink:
2 éve voltuk a salzburgi részen, az gyönyörű volt.
Pécsre jó vonatozást :roll: , meg olvasást, nassolást :lol: :lol:

Motiot, milyen csöndbe elhúztál :lol: :lol:
Gondoltam, hogy valami nyaralás féle van a dologban nektek is, biztos jó volt itthon megint, nem volt kevés az az egy hét???
Norbi meg hajrá-hajrá!!!
Én is komolyan egyik nap elgondolkodtam, hogy már vágyok egy kis diétára, persze, szoptatás mellett nem merek.
Anniyra szeretném már látni, ahogy ez a nyomorult 5 (6) kiló lecsúszik lefele, és megint beleférek a tavalyi ruháimba :lol:
Fürdőruhát is kell vennem, mert nem fér bele a sejhajom a tavalyiba :oops: :lol:
Motiot, fröccs :lol: :lol: :lol:
Nyugi, én is szoktam aludni délutánonként, a mai kivételes nap, hogy nem teszem :D

Szirom, jók a "Tiszai Miksa" c. képek :D
Gondolom élvezte a sározást.
Örülök, hogy megjavult a géped, múlt héten nekem is volt ez párszor, aztán kihúztam minden dugót, és rendbe jött

Beszti, jujj, ne már itt agyoncsapasd magad az árammal, csak óvatosan :o :o !!!!!!
Kisbébire meg vigyázni!!!!
Mi kaptunk a tanítónénitől egy listát, amit be kell szerezni, semmivel se többet, csak azt, amit leírtak.Így tök korrekt szerintem, a boltba meg még ránksóznák a holnapi napot is :wink:
Így meg csak azt vesszük, ami kell.

Gabi, elbújtál a meleg elől????

na, megyek, mert megpusztulok a gép mellett.puszika mindnekienk
vas

Sziasztok!
mi is felkeltünk mar, pontosabban a szomszed gyerek ebresztett, ugy hallgatta a tv-t, hogy szinte szorol-szora hallottam, mit nez.
Lekopogtam neki ketszer, de nem vette a lapot. Aztan Abel mar nem aludt vissza.

Szirom, hat igen, nagy az Isten allatkertje! Hat en a helyedben nem tudom mit csinaltam volna azzal a nöcivel, aki azt mondja nekem, hogy a 26 kilo fogyas az semmi! Nem csodalom, hogy nem beszelsz vele!
De a kedves ismerösünk sem volt semmi, amolyan sajnalkozo hangnemben. De azt meg hozza kell tennem, hogy ö elegge alkesz, a fia meg nalam fiatalabb, ferfi es akkora hasat-tokat eresztett az elmult ket evben, hogy ihaj! Az akkor nem szamit?
Na mindegy, nagyon nagyon rosszul esett, de azt is tudom, hogy ki mondta es igy kezelem a dolgot.

Rita, mikor mentek Ausztriaba? Irhatod priviben is, ha nem akarod kitenni a netre! Es hova? En is Salzburg környeken ismerek par helyet, ha minden jol megy es Isten is ugy akaraja, akkor fontolgatjuk apaval, hogy atköltözünk oda. De meg nem most.

Ildi, mostanaban Abel is nagyon hisztis, tegnap peldaul mar en sem tudtam mit csinalni vele, bünti volt a szobajaban egy par percig, meg kiabaltam is vele egy kicsit, bar nem sok ertelme volt, azt hiszem. De annyira kiakasztott, hogy mar nem tudtam, hogy mit tegyek. Mindezt kezdte a szupermarket közepen, aztan nagy nehezen kicipeltem az összes vett cuccal együtt kezben, beültettem az autoba, küzdöttünk ott is, mert nem akart beülni, aztan böges hazaig, közben apat is fölvettük, az se hasznalt, itthon folytatta lefekvesig. Orditott, üvöltött, hisztizett, semmi sem volt neki jo. Nem tudom mi lehetett a baj, en a melegre fogtam, hiszen minket is megvisel, akkor öket biztosan meg jobban. Majd csak elmulik.
Ja, akartam irni, hogy a szopival nagyon ügyes vagy! Csak igy tovabb!!!

Szirom, hat akkor nem lehetett tul könnyü a hetvege! Szegeny Miksa! Meg jo, hogy nem lett baja az esestöl. A Tiszat meg en sem birnam szerintem tulzottan. Nemtom miert, de valahogy nem szimpi. Pont az iszapos kosz miatt. Ahogy meg irod is, ennyi erövel az ember a tengerre is leugorhat!

Gabi, hol bujkalsz?

Puszi mindenkinek
Motiot
motiot

Sziasztok!

Na végre, jajj de jó, mindenki előkerült! Gyorsan pötyögök, Zsoltika bizti hamarosan ébred... Már jó ideje húzza a lóbőrt :D Má' azt hittem, kihalunk, de hát persze mindenki utazgat :) Jó, hogy összejött megint a csapat!

Ildi,
vagyok, vagyok, naná, tegnap este viszont moziban voltunk a férjemmel! Na meg délelőtt az Anita kismama-fehérneműboltban jártam a Kékgolyó u-ban, az tőlünk nagyon messze van, de itt volt anyós, így elintéztem :) Szóval mászkáltam ebben a vacak melegben a városban. Hétfőn a nőgyógyászomnál voltam, hirtelen be kellett szaladnom, na az is a Moszkva téren van, potom 4 órámba telt az 5perces vizit... (meg egy csomó pénzembe). Huhhh!

Gyerkők: hát elhiszem, hogy kivagy. Nem semmi, hogy így összefognak már ezek a srácok! Azt írod, hogy őrjöngenek: nem tudják levezetni az energiájukat? Mondjuk a kertben? Van ott nekik játszó, nem? Mondjuk biztos neked sincs nagy kedved ebben a kutya melegben elmenni velük motorozni, bicilkizni... Nekem sincs :D Csinálj nekik akadálypályát a szobában, párnákkal, meg ilyesmi, aztán ugráljanak :D

Szirom,
nagyon jók a képek Miksáról :) Tudom, nem vigasz, de Zsoltika sincs el nagyon magában. Nálunk mondjuk nincs kert, csak erkély, oda meg amúgy sem mehet egyedül, de azért én is elviselném, ha néha eljátszana szépen! magában. Már több mint 2 hete hogy hazajöttünk Szentesről, és most kezd úgy-ahogy visszarázódni pl. a nappali alvás. Így végre megint tudtam egyet tornázni! Ez nekem nagyon muszáj, mert különben iszonyúan nyilall a lábamba... Utoljára Szentesen tudtam rendesen tornázgatni. Ha a házimunkát végezném, akkor is mindig kiabál utánam, vagy az ágyon ugrabugrál, vagy ez, vagy az...

Na, most már itt áll mellettem, és persze nem is hagy írni. Majd folytatom!

pgaboka

Szirom, ez az: A szomszédasszonyt is a saját kilói zavarták, téged a tieid, engem az enyémek, és lám, még Ildi sem elégedett... :wink:
Attól még bunkó volt a nő, én nem is köszönnék neki. :twisted:
Nem az a lényeg, ki kinél kövérebb, hanem hogy egyrészt jól legyünk a bőrünkben, másrészt meg megszabaduljunk a feleslegtől.
És ez meg együtt könnyebb lesz!
Most megyek, NÉGY órája vasalok, már tök hülye vagyok tőle! :?
Szegény gyerekekkel is türelmetlenkedek, pedig most jófejek, játszanak, kedvesek...

Ja ja ja: Becsszó nem dicsekvés, vagy ilyesmi, de Adél wc-be pisil!!! Ma egyszer pisilt csak be, egyébként szól! És dicséri magát, meg újságolja mindenkinek: "Adél vécébe pisil, komolyan, apa azt mondta, nagyon ügyes vagy, szuper vagy!" :lol:

Szirom, nem kétségbeesni, mert Adél harmadik gyerek!
Nekem az első kettő messze nem tartott még sehol Miksa korában!
a harmadik szülnapjuk előtt egy-két hónappal kezdték!
Úgyhogy Miksa klassz fiú, minden oké!!!
Pussz mindenkinek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
na nem jön senki ma mar?

En most netezgetek, aztan meg iszom egy fröccsöt a tikkaszto höseg ellen :lol: :lol:
Sajnos nincs tv-nk, vagyis keszülek az van, csak adast nem tudunk fogni, mert a szolgaltatonk kitalalta, hogy megvaltoztatja a savokat, nekünk meg elromlott a taviranyitonk, igy meg nem lehet atvaltani a masik savra. Ciki. De legalabb beszelgetünk egy jot apaval :lol:

Vegre kesz lett Abel uj agya, amolyan emeletes, most alul alszik, mig eleg nagy nem lesz ahhoz, hogy ne essen le föntröl. Majd meglatjuk, hogy alakul. Mindenesetre nagyon örült neki.

Rita, Adel nagyon ügyes kiscsaj!!!

Gabi, jo, hogy jelentkeztel te is! Irj sürübben, ha tudsz!

Többiek?

Motiot
motiot

RITA!!!!!!
Mizu??????
Felvettek?????????
:D :D :D :D :D :D :D :D
Gyorsan válaszolj, mert kíváncsi vagyok!!!!!!!

Majd jövök, csak bekukkantottam :wink:

Motiot, Szirom,: bunkó tapintatalan emberek k@pják be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Oli épp kakilt a bilibe, megyek
vas

Hahó!

Igen Rita, én is erre vagyok kíváncsi :lol:
És majd jó utat nektek! Gondolom oda vasaltál ennyi, meg előre az uradnak. Nekem is kéne már megint.

Ildi! Megjavultak tegnap a srácaid? Tényleg, bevált a játszótér meg a kert? Olivér bilibe kakilt, tök jó!
A mi gyerekünk egész szépen rendbe jött, mert vendégségben voltunk, ahol kismedence volt meg két gyerek, szóval volt mit csinálnia :wink: Gyakorlatilag az van szerintem, hogy itthon unatkozik egyedül, de végülis un is engem már :wink:

Motiot! Mi egyáltalán nem szoktunk nyáron tévézni, csak nagyon ritkán. Ha meccs van :oops: :lol: Vagy rossz az idő, vagy ha megkívánom. Ilyenkor nyáron a teraszon élünk - és fröccsözünk is :lol: Az éjjel is kicsit későn feküdtünk le, nem is tudom, hogy kelt föl az uram.
Hogy telt az éjszaka az új ágyon Ábelnek? Van leesésgátlótok? Én most kicsit parázok, mert Miksa nem oldalt esett le az ágyról, mert baloldalán a fal volt, a jobboldalán pedig az én ágyam, hanem ott, ahol a lábának kellett volna lennie. Valahogy előre szokta dobni magát. De ráérek aggódni, ha majd fölkerül nálunk a lépcső tetejére a kiskapu :lol:

Gabi! És ti vettetek ágyat végül? Vagy írtad, csak szita az agyam?
Játék: nálunk Miksa általában a kertben van vagy a teraszon és én rá is látok, de azért nem mindenütt. Van homokozó, bicikli, kismotor, baromsok játék, tegnap a kis gumicsónak volt fölfújva pancsolónak, ma meg asszem felállítom a nagy medencét, mert levágtam tegnap a füvet. Így nem nyomja le, de persze nem tesz neki jót. Egy hét alatt simán ki is lehetne ölni a füvet, az uram ezért nem szereti. A gyereknek viszont köll és kész.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De kedvesek vagytok, hogy így számontartjátok!

IGEN, FELVETTEK, úgy örülök!

Bár hogy fogom végigcsinálni, nem tudom, de majd csak lesz valahogy.

Mégsem utaztunk el, mert Adél és Bernát belázasodtak, Adél elég rosszul is van.

Most megyek, mert várnak a gyerekek még jövök

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahóóóó!

Rita,
nagyon sokat gondoltam rád tegnap! Ugye sikerült??????

Tegnap persze nem tudtam jönni, este elaludtam Zsoltikával együtt, most meg Teletábit követel... Azt viszont csak a gépen tudja nézni.

Délután jövök!

pgaboka

RITA,
GRATULAAAAA!

Hú, Zsoltika már a karomon motorozik...

pgaboka

Rita!!!!
Nagyon nagyon nagy gartula Neked, hogy fölvettek!!!!!
Most akkor ezerrel bele!!!!!!
En megint maradok itthon es hanyagolom az agyam, mert tul sokba kerülne a suli. Itt, ha levelezöre mesz, nagyon sokat elkernek erte es most sajna nem vagyunk ugy eleresztve. Majd ha kicsit sporolok ra valamennyit.

Az elsö ejszaka jol telt az uj agyban, meg nincs semmi gond, mert most meg a földön alszik, az agy alatti zugban, nem fönt. Oda meg nem merem föltenni, mert most elsöre igy is mindenhol aludt, csak a matracon nem, mindig ra kellett nezni es visszahuzni. Majd meglatjuk, hogy megy tovabb.

Rita, Adelnak es Bernatnak gyogyulast! Remelem hamar rendbejönnek!!

Szirom, Abelen is ezt vezsem eszre mindig, hogy unatkozik. Epp tegnap volt megint egy beszelgetesünk apaval, hogy mi legyen az utanpotlassal. Nem tudom mi lesz belöle, mert mind a ketten akarunk meg egy gyerköcöt, de most olyan kenyelmes Abellel, hogy mar mindent megert es nem olyan nehez vele, ejszakak nyugisak stb. Most ujra kezdeni egy bebivel, haat, nem is tudom...
De azert nagyon jo lenne. Majd meglatjuk. Na meg anyagilag is eleg razos a dolog, mondjuk ketteskenek nem nagyon kene venni semmit, mert Abelröl minden megmaradt.
Szoval ez van. Dilemma. Nekünk is gyorsan el kell döntenünk, mert 3 evnel nem akarok több korkülönbseget a ket gyerek között.

Na most intezek par telefont, aztan elmegyünk Abellele setalni, megnezzük az uszodat. Minden csütörtök delutan baba-mama nap van, vagyis deltöl negyig csak kisgyerekes anyukak mehetnek be, a viz melegebb es kicsi. Asszem kiprobaljuk, ha nem alszik tul sokaig. Elvegre itt van a varosban, tölünk kb 5 perc az uszoda, akkor meg miert ne?

Na me4gyek, majd jövök meg.

puszi

Motiot
motiot

Rita!!!!!

Gratulálok!!!!!!
Nagyon ügyi vagy!!!!
Aztán most mindent bele a tanuláshoz is!!!!
Kép

Meghibbanok tőlük, éppen csúszdát csináltak a szivacsmatracokból, amin éjjel itt alszanak a nappaliban, és a bőrgarnitúra tetejéről ugrándoznak.
Most nem tudom, de vagy én nem vagyok elég elnéző ezekben a napokban, vagy ők nem bírnak magukkal.
Kizavartam őket az udvarra, de még mindig itt vannak.Nem tudom mit kéne még csinálnom velük, de együtt kiakasztanak.
Amikor Levente tegnap délután a szomszédba volt, Olivér totál normális volt, aztán mikor Oli aludt akkor meg Lev volt mintagyerek.Ezek csak együtt hülyülnek meg.
Jó lesz 1-2 hét már a Balcsin, ott legalább lesz velük a 4 éves fiú unokatesójuk, meg a 15 éves csajszi, meg lehet, hoyg jön az ő barátnője is, legalább őket nyúzzák majd, nem engem.
Szirom, ezek nem játszanak a jástzórészen, ahhoz ki kéne menni, csak akkor mennek ki, ha én is kinnt vagyok, egy pillnat, Oli hisztizik :roll:
Semmi gond, csak Lev elvette tőle a fúrógépét.
Most teáért nyávog.
Kimennének az udvarra, de Olira ott is figyelnem kell, nem hagyhatom egyedül, múltkor is ült a hintába, egy pillnatra befutottam megnézni Natikát, erre még be se értem, ez már fejjel lefele lógott a hintából. :lol:
Van medencéjük is, de Lev ott is mindig b*sztatja Olit, állandóan fröcsköli, spricceli, az meg nyávog.
Most nincs is benne víz.
Mi nem a fűre tettük, hanem apa csinált fából a medence alá egy kis pallót, azon van.
Gabi, meg is őrülnék, ha itt akadálypályát építenének a nappali közepén, szétordibálnák a házat.

Asszem nekem kéne egy kis pihi :roll: :roll: :roll: :roll:

Bőven ennyit a rossz gyerekeimről.
Most csönben vannak kivételesen, és nézik a Miss Spider-t :lol:

Szóval, Szirom, Motiot, az ilyen beszólósokat meg le kell sz*rni.Egyszer nekem is beszólt egy ember ,anyu valamelyik szomszédja, még akkor amikor Levenet született, pár hónapos lehetett, nem is voltam olyan dagadt, sőt,olyan 65-67 lehettem, erre beszól a barom,hogy" Hogy megtokásodtál, olyan vagy, mint anyád" :shock:
Hát azt hittem, leülök
A köcsögfajzat!!!!!
Másik kedvencem volt, de ezt írtam is, hogy anyós és kedves családja nem bírt soha megdícsérni, hogy mennyit fogytam.Lehet fel se tűnt nekik a 25 kiló(az irigységtől)
Most láttam a sógornőmet 5 gyerek után, na, elveszünk mellette :lol:
Biztos elhagyta a 100-ast :roll:
Na, hát ezek nem dícsértek meg soha, pedig jól esett volna a májamnak. :wink:

Rita, sajnálom, hogy nem tudtatok elutazni.Mitől lázasodtak be a gyerkőcök???
Oli meg két napja fosott egyet, d eúgy látom, most már normálisat kakált.A reggeli csak egy kis bogyó volt, d eaztán később sikerült az egész adagaot belerakni a biliba :D
Adél is de ügyes!!!!
Oli is pisilt már wc-be is, az emeleten felkérezkedett a szűkítőre, kétszer is fürdés előtt.Aranyos :D

Gabi, Zsoltika még nézi a Teletubbit?????
Nálunk már lefutott(hála isten :wink: )

Motiot, örülj neki, hogy nem tudtok tv-t nézni, nekem s ehiányzik, csak a hülye minimax szól mindig.(általában csak délelőtt nézhetik)

natika felébredt, szopitime jön :lol:
vas

Hahó!

Csak gyorsan:

Rita! Óriási gratulaaaaaa!!!!! :lol:
Skacoknak meg jobbulást!

Többieknek délután írok, mert Miksa ordítozik a gumicsónakban az udvaron. Az uram véletlenül elvitte magával a nagymedence dugóit, benne vannak a kocsijában. Úgyhogy megint csak a gumicsónak maradt. De baromira hideg víz jön a kútból, így fazékban hordtam bele még meleget...

Miksa meg bejönni nem akar soha az udvarról, még este se...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Végre itt! Elég nehezen aludt el Zsoltika, ahhoz képest, hogy éjszaka meg keveset aludt.

Lányok, ezek a beszólások egyrészt bunkóságok, másrészt irigységből fakadnak. Olyan nincs, hogy valaki nem veszi észre a másikon, hogy 25 kilót fogyott! Épp ellenkezőleg! Nincs olyan ruha, ami ennyi mínuszt is eltakar! Nagyon-nagyon tudnak irigykedni, főleg a nők egymásra, bezzeg ha egy kicsi pluszt felszed az ember, azt már rögtön kárörvendően a szemünkbe vágják...

Rita,
mégegyszer nagy-nagy gratula Neked! Még azt mondd meg légyszi, hogy hová is fogsz járni? Mert hogy elfelejtettem :( Bocsi :D Adél nagyon-nagyon ügyes a bilizéssel! A nyaralós képeket még meg sem dicsértem: nagyon helyesek a gyerekek rajta, látszik hogy jól éreztétek magatokat :) A tokás kép meg hát előnytelen, én is tudok ilyet :D És ügyi vagy, hogy nincs plusz kilód! Én anyósék után mindig nehezebben jövök haza... Örök problémám :D
Köszi a dicséretet :) Pociméretem miatt meg dehogy addódok! Bár... A minap is hallottam egy plázában, hogy mellettem két nő tárgyalja a pocakom (már elhaladtam mellettük, de jó a fülem). Azt mondták: ez aztán a méretes pocak! De nem baj, csak mosolygok! Csak szülés után sikerüljön ledolgozni :D
Ovis kajákhoz is köszi a nyugtatást, valahogy csak lesz, éhenhalni nem fognak a gyerekek, az is biztos :)
A férjed nagyon rendes :) Egyébként az enyém sem akarja, hogy sovány legyek! Sőt... Most nagyon örül, mert a melltartóméretem jelentősen megnőtt :D De azt azért szeretné, ha megint elérném a tavalyi alakomat (én is ezt szeretném).

Motiot,
tévé :( VAgyis hát nem is tudom, mi sem szoktuk nézni. Minek is van akkor? :D Zsoltika nézi rajta a meséket, bár ő nem nézhet csatornákat csak dvd-t. Le is mondhatnánk az előfizetést ennyi erővel... Én néha azért megnéznék egy híradót, de így a neten is egész jól tud tájékozódni az ember.
Most a szentesi nyaralás alatt néztem kicsit több tévét, jelesül Fókuszt vagy mit. Hát, elszoktam már ettől :D
Mi is néztünk Zsoltikának ilyen magasított ágyat, de aztán elvetettük az ötletet. Ő nem bírná, hogy nem engedjük fent aludni... Nem is attól félek, hogy legurulna, hanem ha éjszaka felkel, hogyan evickél le a létrán??? Nálunk majd emeletes ágyuk lesz a fiúknak, de nem egyhamar, talán 4 év múlva. A mostani ágyak meg mennek Szentesre, ott is kell aludni valamiben :)
Kistesó-projekt: remélem, Ti is belevágtok hamar :)

Ildi,
még nem is írtam: igen, maradtunk a Lacika névnél! Második neve Alex lesz :D A Lacit már nem lehet megváltoztatni, ugyanis Zsoltika is így ismeri a babát. Kérdeztem tőle, hogy nem lehetne-e mégis Petike, de nem engedi :D Natika tényleg nagyon szép súlyban van! És mekkora már! Olyan hihetetlen, hiszen még csak most született!
Még akartam neked írni, hogy Zsoltika 9-10 hónapos volt, amikor én nekikezdtem a Norbinak meg a tornának. A tejnek nem ártott egyáltalán! És tudod, én délelőtt mindig ettem 3-as kaját is, így semmi de semmi baj nem volt :)
Dehogy néz Zsoltika Teletábit! Már hónapok óta nem látta, de ahogy ideültem a géphez, valahogy eszébe jutott és követelte. Egy ideig nagoyn jól elszórakozott rajta :D Nem is baj, mert főztem addig, meg mostam is.

Beszti,
vigyázz nagyon magadra! Mit mondott a dokid, mit láttatok az uh-n? Nem semmi energiád van, sokmindent csinálsz! Sárgabarack befőzés, nyamiii! Nálunk anyós tesz el, anyukám is főzött :) Én meg eszem :D

Szirom,
az ágyat még nem vettük meg, de kinéztük már! Egy fenyő ágy, körbe-körbe leesésgátlóval, egy helyen tud bemászni a gyerek, mindenütt lekerekített, jó masszív, és lehet hozzá szuper ágyneműtartót venni! Ez az rs-ből lesz. Hétvégén meg is kée venni... Hazahozni, összerakni, hogy szokjuk az új elrendezést :) Az ikeásak sajna mind nagyon-nagyon sarkosak, drágák és nem praktikusak. Oké, a hosszabbítható igen, de nekünk most elég ez a hosszúság (160 cm), aztán úgyis jön az emeletes ágy :) Amit Rita mutatott egyszer (náluk olyan van az összes gyerkőnek), az a férjemneknem tetszett. Ja, és egyik sem ágyneműtartós, pedig az szempont nálunk, lévén kicsi a hely.
Na meg rendeltünk neki egy nagy motoros képet is, az ágy fölé. Vagyis hát egy falvédő lesz az ágy fölött, és a falvédő fölé jön a kép (elvileg). Ez a kedvenc, Kawasaki Ninja tipusú, zöld, Zsoltikának már két ilyen kismotorja is van (az elsőt elhagytuk, de meglett).
Miksa elaludt végül tegnap?

Nnnna, azt hiszem, utolértem magam. Még egy pocifotót kaptok :) Most nagyon ügyi vagyok, mert a súlyom még mindig a plusz 10 kilónál tart... Ez tegnap készült.

Kép

Még valami, mielőtt elfelejtem: kérnék szépen mindenkitől telcsiszámokat :) Vagyis hát Szirom, a tiédet elmentettem, ugye arról hívtál Vácrátótról? És Ildi, a tiéd is megvan :) Többiek, küldjetek nekem légyszi telszámot, hogy majd írhassak sms-t!

Különben nagyon hülye vagyok mostanában. Mindent elfelejtek... Hétfőn elvesztettem a pénztárcámat (meglett, iratokkal, pénzzel együtt), tegnap a gyerek motorját hagytam a zöldséges előtt... Kivagyok magamtól, mert amúgy nem vagyok ilyen béna.

Puszika mindenkinek:

pgaboka

Sziasztok!

Miksa még alszik, addig pötyögök. Igazából föl akartam fújni a medencét, de pumpálás közben tutira nem hallom meg, ha felébred és szól. Így inkább akkor, ha felébredt. Gondolkodom azon, hogy levigyem a Dunára délelőtt, amíg a medencében melegszik a víz. Mi nem szoktunk lejárni, pedig tök röhej, hogy itt van a szánkban, és mégsem. De régebben időm nem volt, aztán terhesen nem mentem a Dunába, aztán Miksa nagyon pici volt, tavaly szeleburdi, hisz mégiscsak nagy a sodrás. De most úgy látom, hogy lassan érdemes megpróbálni. Ő nem olyan vízbegázolós, hanem azt bírja, ha bokáig ér a víz vagy bele se megy csak öntözget a szélén. Még azért látni kell, hogy mekkora a homokpad most, mennyire van lent a víz. Tavaly elég szép volt a homok azon a kisebb strandon, amire gondoltam. Amit viszont nem szeretek, hogy hordják le a kutyákat úsztatni... Fél is tőlük Miksa, meg ha megrázzák magukat, akkor büdösek és spriccelnek ... rázza ezt a gazdájára, ne rám :wink:

Gabi! Nem teszel föl képet az ágyról? Szeretném látni :lol: Bár szerintem mi maradunk az ikeás hosszabbíthatónál, mert jónak is látom, meg ugyanolyan színű már a komód és a polc is (kiságy is). Azért az érdekes, hogy azt írod, hogy az ikeások sarkosak meg nem praktikusak. Régebben ez nem volt jellemző azért az Ikeára. Talán ez a nagy retroőrület. Engem kifejezetten idegesít, már nem is veszek lakberendezési újságokat, mer tök egyforma retro-minimál bennük minden lakás. Meg a mintás tapéták, utálom őket. Ami a tévé vasárnap esti zenés műsorában volt néhány hónapja, az egyszerűen hányás, a régi szegényebb időkre emlékeztet. Amikor gyerek voltam, mindenkinek ilyen ronda volt, és épp olyan, amit épp lehetett kapni. Persze a mintás szőnyeget már nem tudták lecserélni hozzáillőre pénz híján, így az is maradt: mintás. És így mintás kavalkád lett belőle. De szerintem nem direkt, hanem erre futotta. A műanyag székek meg kagylófotelok is arra emlékeztetnek, amikor nem volt pénz szebb anyagokra, fára, kárpitra. Odaragad az ember, meg kemény és hideg a látvány. És átfut rajtam az az időszak, már látom hozzá a sarokban az olajkályáhát, amit anyám hajnalban megtöltött, mert kihűlt a szoba, de büdi volt nagyon. Meg a félkész fürdőszobánkat, meg ahogy veszekszünk a tesómmal, hogy melyik lavórban ki fürdik, és ki áll jobb helyen törülközéskor az olajkályhánál. Naszóval nekem a retróról ezek villannak be azonnal.
Gabi! Ezt most nem neked szántam, csak kijött belőlem :oops: :wink:

Ildi! Hiába, két kis pasi :) Ördögöcskék :lol: A télen volt itt egy kiscsaj, Miksánál pár hónappal idősebb, hát kb. úgy meg lehetett vele dumálni mindent, mint egy iskolással. Nem volt koravén, vagy ilyesmi, csak annyi volt a különbség, hogy nem volt szeleburdi. Majd meglátod Natikát! :lol: Ha terhes lennék, akkor nálunk mindenki újra fiút várna, lévén az uramék hárman vannak tesók, három fiú, és mindháromnak fia van. Az ő rokonságukban egyetlen egy lány van. Apám családjánál is én vagyok az egyetlen lány, anyám kellemesen meg is lepődött, amikor születtem :lol: Én azért bírnék egy kiscsajszit, bár tökmindegy, csak jöjjön már :lol:

Egyébként jelentem, tegnap Miksa leesett a teraszlépcsőről, amikor csattogó talppal rohanva nem bírta bevenni a kanyart a lépcső tetején. A halántékát és az arcát ütötte meg és súrolta föl egy picit. Nagyot eshetett, de pontosan nem tudom, csak sejtem, hogy hová verte be. Mutatta, hogy hogyan esett le, de odaüthette a lépcsőhöz és a járdaszegélyhez is. Én bent voltam, ő meg kiszaladt, hogy behozzon valamit, szóval nem láttam. Nagyon ordított, én meg félóráig remegtem utána. De nem látom, hogy baja lenne, szédülne vagy hasonlók. Rohadt lépcsők, aki kitalálta, ez lesz már a parám életem végéig... :roll:

Motiot! De hol van az még, mire megszületik a kistesó :wink: Addigra simán ráhangolódtok! Hajrá :lol:

Rita! Mi van veletek? Gyere picit és mondd el!

Kicsit szófosásom volt ma nem annyira lényeges témákról :oops: :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi! Tökhüle vagyok, írok itt bútorokról, mikor te meg pocóképet tettél föl :oops: Szóval szép gömbölyű, csini poci, tecc :lol: És ügyes vagy a kilókkal is :lol:
Még azt akartam kérdezni, hogy miért kellett neked soronkívül dokihoz menned?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Húha, nem akartam ennyire negatívan írni az ikeáról. Amúgy én szeretem, van is onnan sokmindenünk, csak épp nem bútor :D Na szóval az egyik - általam kinézett - ágy tényleg nagyon éles sarkokkal van megáldva. Az tényleg nagyon jó, hogy hosszabbítható, de ahogy írtam, nálunk a következő lépés úgyis az emeletes ágy... Tehát most nem fontos, hogy majd 2méteresre is ki tudjam nyitni az ágyat. Sajnos a szobánkban nem férne el két ilyen ágy a későbbiekben.
És az ágyneműtartó... Nekem az is fontos volt! Ezekhez meg nincs.
Most bekukkantottam az ikea oldalára, és látom, hogy ehhez a bizonyos ágyhoz :D van védőkorlát is (esküszöm, egy hete nem láttam, hogy lenne!), és nem is drága. De ha megnézed, tényleg élesek a sarkok.
A másik hosszabbítható (Ritáéké) a férjemnek nem tetszik, a szoba stílusa sem ilyen. Ágyneműtartója ennek sincs. A harmadik meg olyan, mint egy kórházi ágy... Brrrr!
Retro? Azt nem mondanám, hogy amiatt van ez, bár tény, hogy nagyon kiütközik a mostani bútorokon ez a stílus. Nekem más emlékeim vannak a gyerekkorból, és nekem tetszenek ezek a bútorok, bár a saját lakásunkat nem így rendeztük be :)

Az ágyról íme egy kép, az ágyneműtartó nincs rajta, tessék hozzáképzelni :) Amúgy egy jó kis fiók az egész.

Kép

Van ugyanez az ágy olyan formában is, hogy a korlátjában mindenféle kis minták vannak, de amúgy ugyanez. Kicsit "szürke" kép, de azért a lényeg látszik, és hát fenyő az egész, mint nálunk minden bútor a hálószobában.

Szegény Miksa! Hát a lépcsők nekem sem a kedvenceim. Szentesen is van a lakásban, örök félelmem :( Remélem, komoly baj nem lesz, vagyis hát biztos nem lesz. Azért figyelgesd!

Doki: az történt, hogy egy visszér nőtt meglehetősen rossz helyre. Először is nem tudtam, hogy visszér... Fekete pukli, ami kicsit vérezget is (bocsi). Olyan, mint egy szemölcs! De a dokim megnyugtatott, hogy szülés után azonnal el fog múlni, addig sincs vele mit tenni. De akkor is örültem, hogy látta, meg is nyugodtam. Kicsit kellemetlen, de semmi több.

Pociképre a dicséretet köszönöm :) Most már pociövem is van, nagyon kényelmes, a sok járkálást könnyebbé teszi. A drukkok továbbra is mennek Nektek, tényleg jöjjön már az a bébi!

Többiek???

Anikó nagyon-nagyon régen nem jelentkezett! Ki tud róla??? Szirom, ti szoktatok beszélni telefonon. Minden rendben velük?

Beszti, megkaptam a telefonszámod, köszi :)

Pussz, jó hétvégét mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Nem állt szándékomban szidni az Ikeát egyáltalán, én is szeretem :wink: Nem is úgy szántam, meg attól is elnézést kérek, ha belegázoltam a lelkébe valakinek, akinek tetszik a retro :oops: Én így vagyok vele. Inkább a fát bírom, meg a meleg, harmonikus hatású dolgokat.
Az ágyatok tecc, jó, hogy körben van a vésőrács. Csak nekünk az a pácolt szín kéne, amelyik az ikeás, az állítható változat. Tényleg lányok, akinek van (Rita?): milyen matracot vettetek bele? Azt hiszem, ha olyan ágyat veszünk, nem a legkisebb mérettel kezdünk, mert végülis elfár a nagyobb. És most is lábnál esett le Miksa, inkább legyen hosszabb. De a matracokból többféle méret, vastagság, minőség van, ugye?

Anikóról most nem tudok, pár hete nem beszétünk, de most már felhívom.

Kipróbáltuk a Dunát, egész jó, komolyan. Kicsit tartottam tőle a sodrás meg a kutyák miatt, ezt írtam is. De kutyák nem voltak, eléggé lent van a víz, szép nagy a homokpad, elég sokáig csak térdig ér, és Miksa egy méternél tovább nem ment befelé. Szép kavicsok vannak, végülis kavicsos-homokos a part. Sokkal tisztább a part, mint a Tiszánál, és nincs iszap. Szemetet se nagyon láttam. A víz kicsit sárgás, de térdig érőben még le lehet látni a lábfejig. Remélem, igaz, hogy Bp. fölött nem is annyira koszos, hisz ott engedik bele a dzsuvát. De végülis nem merültünk bele úgyse. Ja, és nagyon meleg, mintha kádba lépne az ember. Miksának nagyon tetszett, alig bírtam hazahozni. Már elindultunk, de mindig tükközött, belenyúlt a homokba, aztán visszament újra és újra megmosni a kezét :wink: Szóval ha van kedve valakinek, akkor gyertek ki hozzánk egy pancsira! Már annyit mondtam eddig is. Akár a Dunára, akár a házhoz vagy egymás után mindkét helyre. Itt nálunk is van a felfújható medence az udvaron, meg homokozó a terasz mellett, a terasz és az udvar jó része is árnyékos, jól lehet üldögélni és kéznél van a hűtőszekrény is hideg italokkal :wink: No?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Puszi!!!!

Ma totál kiakadtam, fél órán át bőgtem, kizártam őket a házból.Aztán lenyugodtak.De leventének ez se volt elég, utána megint rákezdett, belevágtam a kádba, .............
Msot békésen alszik mind a három :lol: :lol: :lol:

Gabi, nekünk is ugyanez az ágyunk van, de már mutattam szerintem
Kép
itt épp befordítva, hogy ne essen ki :lol:

bocsi, de megjött a bádogos
vas

na, elment a bádogos, két lüke még alszik, Natika felébredt, meg szoptattam, most itt vagyok.

Szirom, köszi az invitálást, én majd megyek, ha tudok :wink: :wink:
Biztos jó lehet a Duna-part.
Emlékszem, mi gyerekkoromban a Rábában fürödtünk(most már nem mennék bele)

Nekem tetszik a retro-stílus, de semmi retrós bútorunk nincs :D Inkább nálunk is a természetesség dominál(hiszen láttátok is)

Gabi, nagyon nagy a pocid!!!!!
Elhiszed, hogy irigyellek??????
Én imádok terhes lenni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És nem lehetek soha többet :cry: :cry:
több gyereket már nem viselnék el :shock:
Amit akartam, megkaptam, köszönöm szépen :wink: :D

Oli felébredt(kár volt elkiabálnom)

Szirom, szerncse, hogy Miksának nem lett semmi baja a lépcsőnél,Oli is leesett egyik nap, de ő is megúszta

Tényleg megyek, Nati is rázendített, majd jövök egyszer.................

PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vas

Sziasztok,
na csak idekeveredek mar en is. Reggel irtam egy jo hosszut, erre kikapcsolt a gep magatol. Na mindegy.

Nagyjabol annyi, hogy Gabi, nagyon szep a pocid, a kilokra büszke lehetsz!
Nekünk is fenyö agya van Abelnek, de mags. Viszont amire nem szamitottam, ez volt a masodik ejszakaja az uj agyban es ma negyed hetkor hoztam at hozzank, nem is magatol jött, de ugye apa kel fel hetkor es ha felebreszti, akkor mar nem alszik vissza. Na igy sem aludt mar, csak feküdt, de azert elvolt meg egy darabig.
Szoval az uj agy bevalt.

Na ezt gyorsan elküldöm, nehogy megint kikapcsoljon, apanak ujra kell telepitenie a hetvegen, mert megint rossz az egesz gep.

Motiot
motiot

ezeket még gyorsan felrakon:

SZIROM!!!!!!
FELISMERED??????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

És Natika
Kép Kép
vas

Naszoval akkor tovabb:

Rita, hogy vagytok? Remelem jobban vannak a gyerköcök! Irj!

Ildi, hat nem lehet könnyü a harom kisporonttyal, az biztos. De nyugi, lesz ez meg igy se :lol: :lol: :lol: ( most könnyü dumalnom egy gyerekkel, aki neha ugy kikeszit egyedül, hogy csak na! )
Enyem gyerek is neha ilyen. Jol bögd ki magad, aztan biztos jobb lesz meg higgadtabban allsz hozzajuk!

Szirom, Abel is leesett tegnap a lepcsön, jol beverte az allat, van rajta egy jo kis seb, meg raharapott a nyelvere ketoldalt, verzett is elegge, de azert nem volt nagy baj. Viszont a lepcsö tetejen botlott meg, szerencsere sikerült megtartania magat valahogy, hogy "csak" ennyi törtent, de en mar lattam öt lefele gurulni, meg ragondolni is rossz!! Jujj!
A Duna meg biztosan klassz lehetett, nekünk sajna itt nincs ilyen lehetösegünk a közelben. De a medence is megteszi. MOndjuk most epp nincs pancsis idö, szepen lehült a levegö, mar nincs fülledt meleg, fuj a szel jo hüvösen, ugyhogy egy kicsit fellelegezhetünk.

Kepzeljetek, tegnap kaptam egy levelet, meg kemcsövet tüvel a nemet csontvelöbanktol, ( meg egyszer regen tipizaltattuk es regisztraltattuk magunkat apaval, mert itt a varosban kellett egy leukemias fiunak uj csontvelö ), hogy egy paciensnek valszeg en vagyok a donora. El kell mennem hetfön vervetelre es vissza kell küldenem a mintat egy sokkal pontosabb tipizalasra, ha ez is megegyezik genetikailag a beteg verevel, akkor vagy csontvelöt, vagy össejteket adok verböl. Azert ez olyan jo erzes, hogy lehet, hogy segithetek valakin, megmenthetem az eletet. Nekem majdnem teljesen rizikomentes a dolog, a verböl annyi a riziko, hogy kapnek elötte valami szert, ami megnöveli az össejttermelest, ami igy a verben is több lesz igy sima vervetellel is lehet kinyerni, a masik a csontvelö dolog, meg a teljes altatas miatt riziko. Masert nem. Majd meglatjuk. De hat addig meg sok mindenen mulik a dolog.

Na megyek, mert apa itthon van mar, el kell mennünk megint tv taviranyitot venni, mert nem müxik az uj. Mi sem nezzük tul sokat, de azert jo, ha van, na meg fizetünk is erte.

Na mentem, majd benezek.
Puszika

Motiot
motiot

Sziasztok!

Ildi! Szegénykém, elhiszem, hogy kiakasztottak. Engem egy is ki tud penderíteni a formámból :wink:

Tuti lett a dáliád! :lol: :shock: Nagyon szépet választottam, most nem azér :lol: Ugye, hogy nem ördöngösség? Tök jó virág. Ledugod tavasszal, aztán egyszer csak virágzik a drága.

Motiot! Baromira jó érzés lehet így segíteni. Mondjuk szerintem én kicsit be lennék tojva, de ha megmentheti az ember valakinek az életét, az fantasztikus!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csináltam vonalzót, mit szóltok? :lol:

Mi ma megint egyedül vagyok a sráccal, a papa ma is dolgozik. Csak este jön. Mi meg megyünk megint a Dunára, de tartok tőle, hogy szombat van, ezért jóval többen lesznek, mint tegnap.

Jöjjön ám valaki most már! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
jövök egy kicsit, hogy azert valaki irjon.

Szirom, milyen volt a Dunan? Biztosan jo lehetett. Mi is voltunk fürdeni delutan, de egy ora mulva haza kellett jönnünk, pontosabban hazajöttünk, mert Abel nem volt hajlando semmit sem csinalni a vizben, csak allt a terdig erö kismedenceben es nezett ki a fejeböl. Ha megfogtam visitoot, hogy mar neztek az emberek, hogy biztos el akarom rabolni. Csak apjaval volt hajlando bemenni a nagyvizbe, ott is üvöltött ket perc mulva, hogy most mar eleg lesz, ki akar menni. Nem tudom mi volt ma vele, de kibirhatatlan volt. Most apa epp altatja, velem nem akart menni. De legalabb egy kicsit pihenek en is.

Na ennyit rolunk. Gyertek csajok, nem baj, hogy hetvege van!!

Rita, hol vagy??? Mar kezdek aggodni!!!

Motiot
motiot

Motiot, itt vagyok, de kedves vagy, hogy aggódtál értem!

Adélnak tüszös mandulagyulladása volt, és tele volt a szája is aftákkal, nem evett két napig, és még ma is olyan rémesen hisztis volt, hogy még a világ legnyugodtabb embere (Zsolt) is kiborult tőle.

Ennyi dióhéjban.

Holnap reggel elmegyek két napra barátnős-wellness-hétvégére :oops: :lol: :shock: , hétfő reggel jelentkezem.

Most megyek, mert az utóbbi napokban nagyon keveset aludtam, annál többször keltem fel Adélhoz, hulla vagyok.

Pussz-pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita,
jobbulást Adélnak! Remélem, gyorsan jobban lesz! HOgy tudott ebben a melegben beteg lenni? Szegényke, na meg szegény Ti! És hová mész hétvégézni? :D Mesélj majd!

Motiot,
biztos a front nem tetszett Ábelnek. Vagy csak nem akart éppen úszni :) Nagyon tetszik ez a segítési lehetőség, furcsa, de még nem is hallottam ilyenről! :oops: Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény!

Ildi,
tényleg ilyen az ágy :) Igen, emlékszem, hogy tettél már fel róla képet! Natika gyönyörű a fotókon! Micsoda mosoly!!! A dália is nagyon szép :)

Szirom,
az ikeában tényleg sokféle matrac van, mi mondjuk annyira nem nézegettük meg őket, de rengeteg. Szerintem is elég Miksának a középső mérettel kezdeni :) az sokáig elég lesz.
Mi mennénk hozzátok szívesen! Csak azt nem tudom, mikor :( Hétvégén nem leszünk, most egymás utáni két hétvégén letáborozunk Szentesen (Zsolti itthon lesz, csak szállít minket), mert újra kell csiszolni az ajtókat és festeni is kell őket, plusz tapétázni. Naszóval hétközben meg nem igazán merek elindulni :( De hátha még valami eszembe jut...
Szombaton milyen volt a Dunánál? Sokan voltak?

Nekünk jó kis sűrű hétvégénk volt: megvettük az ágyat (még nem raktuk össze), voltunk keresztelőn :) Tegnap éppen beszálltunk az autóba, amikor megeredt a nagy eső. De annyira kellemes volt végre egy kis hűvös! Kár, hogy nem tartott sokáig, megint dögmeleg van :(
Ma meg megnyírtam a fiúkat :D Végre Zsoltikának is jó kis rövid haja van. Ollóval nem lehet ilyen klasszul levágni.

Csajok, lehetnek már nekem jóslófájásaim? Mert vannak :? Ritkán, de azért fájdalmasak. Már tegnap is akartam írni, de a vihar miatt inkább nem kapcsoltuk be a gépet.

Megyek most már, még itthon van egy csomó melónk.

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!

Rita! Örülök, hogy megvagy. Szegény Adélt sajnálom nagyon, jobbulást neki! Én is szólongattalak egy darabig, de azt hittem végül, hogy mégiscsak elutaztatok.
A wellness hová lesz? :lol: Érezd nagyon jól magad és várunk vissza szeretettel :D

Gabi! Bármelyik nap jöhettek (lapzártát kivéve, az most szerda). Az Árpád-hídtól jön busz egyenesen a révhez, azt hiszem 25 perc az út. Tizenvalahány kilométer. Átjöttök a komppal és én kimegyek elétek kocsival a kikötőbe szívesen. Iszunk egy hideget a Vasmacskában, és kezdődhet a nap :lol: Ez a többiekre is vonatkozik, tényleg gyertek!

Jóslók: hát, nemtom. Nekem azért kicsit korainak tűnik. Nem lehet, hogy a front inkább? Kérdezd azért meg a dokid szerintem. Nekem egyetlen egyszer voltak jóslóim, kb. egy hetes túlhordásnál egyik éjszaka. De belealudtam 2 óra után, úgyhogy nem volt komoly. Zárva maradt a méhszáj simán azok után is :wink:

Duna: érdekes, de nem voltak sokan. 11 után kezdtek jönni, de akkor én meg hazahoztam Miksát, mert baromira tűzött már a nap. Úgy a faluban egyébként kismillióan ténferegtek, szerintem inkább sokan a kertben a kismedencében hűsölnek.

Motiot! Tök érdekes, hogy ezt írod, mert mi igazából nem csinálunk Miksával semmit a vízben :oops: Néha megpróbálom beljebb vinni, de ragaszkodik a térdig érő vízhez, úgyhogy nem erőltetem, nehogy megijedjen. Azt nagyon nem szeretném ha rossz élmény érné. Úgyhogy térdig érő víz, kisvödör, kislapát és csináljon, amit akar :lol: Ábel máskor hogy viselkedik a vízben?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Már megin én. Ha más nem jön :( Pedig picit írogathatnátok ám!

Elromlott a kedvem, vacak a görbém :cry: . Eddig pedig olyan szépen alakult, és mára vártam, hogy fölszökik. De nem. Most vagyok nagyjából félidőben, sőt már azon túl, és semmi jele peteérésnek. Sem a hőben, sem úgy, ahogyan máskor meg szoktam érezni. Az előző hónapban megvolt a szép nagy ugrás, most meg toporgok. Mondjuk M. is félidőn túl fogant, az tuti.

Közben apám mondott érdekeset: a könyvelőjénél épp ott volt egy jósnő, amikor megérkezett. Nem is értem, miért engedte meg neki, hogy kártyát vessen, gondolom rádumálta. Apám úgy egyébként elég józan típus. Na, lényeg a lényeg, hogy kérdezte az asszonka, hogy mit akar tudni. Apám a gyerekeiről kérdezte. A nő elmondta, hogy van két gyereke, egy lány és egy fiú. Ezek lennénk mi. Mindkettőnek egy-egy csemetéje (stimm), és lesz egy harmadik unoka is. Apám kérdezte, hogy melyik gyerekénél, és mondta a nő, hogy a lányánál. Naszóval én úgy általában nem hiszek a jósnőkben, kártyákban, ebben-abban, de ha jót mond, akkor hajlamos leszek hinni benne :lol: És tök röhej, de amikor Miksát megtudtuk, hogy pocakban van (vagy 2 napja teszteltem), akkor az uramat elkapta egy cigányasszony egy parkolóban, és addig nyaggatta, hogy megmondja a jövőjét, míg végül egy hajszál alapján közölte, hogy fia fog születni. Akkor még nem mondtuk senkinek. Szóval a jósnő nálunk jót jelent :wink:

No, egyelőre ennyi. Fogalmam sincs még, mit kajálunk ma. Valami ötlet? Mondjuk kaptunk egy nagy szatyor paradicsomot (kertben termett), de már annyi parisalátát ettem mostanában. Nekem nem lesz más, gyanítom. Megint nyomatom a Szekszárdon kapott kecskesajtot paradicsommal. De Miksának mit adok? :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Drágaságaim! :)

Hazajöttem Bükfürdőről, nagyon jó volt, a barátnőimmel loptuk a napot, pezsegtünk, ettünk, pletykáltunk két napon át...8) 8)

Ja, háromgyerekes anya vagyok... :oops:

Olyan jólesett!

De nagyon jó volt visszatérni az édes családomhoz! :) :)

Holnap jövök kicsit bővebben, de tegnap (vagyis ma) éjszaka olyan de olyan sokáig dumáltunk, hogy most húz az ágy... :oops:

Pussz!

Kisimult Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita,
jó volt olvasni Téged :) Érezni a sorokból, hogy nagyon jót tett a pihizés :) Várjuk a beszálmolót!

Szirom,
igaza legyen a jósnőnek!!! Nálunk anyósom jósoltat néha, nekem kislányt jövendöltek, de nem jött be :D Bár nem is baj, már nagyon megszoktam a gondolatot, hogy megint kisfiúnk lesz.
Mennénk hozzátok a héten, főleg hogy szerdától lehűlés lesz, de sajnos most nem fog menni. Szerdán anyósom jön, csütörtökön ugyanis kendőtanfolyamra megyek és fogászatra is :) Pénteken pedig indulunk Szentesre. Zsolti itthon lesz a hétvégén, a mesterek megcsinálják, amit elrontottak.
A jövő hetet még nem tudom, hátha akkor el tudnánk menni :):):)

Képzeld, beszéltem a dokival, és meg is van a múltkori tenyésztés eredménye: streptococcus + gomba :(:(:( Nekem még életemben nem volt gombám! Úgyhogy kaptam egy vagon gyógyszert :( El is kenődtem, azt hittem megúszom a mostani terhességet strepto nélkül, gombáról meg nem is álmodtam!
Viszont a pocakfájás ettől is lehet, a doki szerint.

Jó éjt csajok, írjatok!!!

pgaboka

Sziasztok!

Jajj, vacak napom van megint. Tegnap névnapot köszöntöttünk, aztán itthon még elborozgattunk az urammal a teraszon, hát hadd ne mondjam, mennyire fájt reggel a fejem/fejünk... :oops: Elég kiállhatatlan vagyok ma, ilyenkor jobb, ha nem kerül senki a kezem közé. Miksa is az, de hogy ki kezdte? :roll: Ellenkezés, vita megy ezerrel, vagy kint az udvaron mamázik folyamatosan vagy rosszabb esetben a fejemre tojik és elengedi a füle mellett, amit mondok. Egy idő után attól is felmegy a pumpám. Meg olyanoktól, mint ma ebédnél: leszedett egy árcímkét a narancsléről, meg aztán a szívószálról a celofánt, ledobta a földre és közölte, hogy "mama, dobd ki a szemétbe". :? Komolyan mondom, azt a szomszédok is hallották, amit akkor mondtam... :roll: Délután meg vendégek jönnek. Mostanában valahogy úgy jön ki a lépés, hogy szinte minden nap jön valaki. Nem érem magam utol. Kupi van, hegynyi vasalnivaló. Tegnap vasaltam ugyan, de mostam is... :roll: Hőm is vacak :cry:

Kajára azért figyelek, ma virsli paradicsommal, tegnap saláta sajttal, este csirke görög salival. Sört nem ittam, az uram szerint azt nekem nagyon nem szabad, mert attól szoktam hízni. Pedig szeretem a sört :wink:

Gabi! Honnan lett a strepto meg a gomba? Nem lehet tudni? És akkor ez most az, ami miatt infúziót kell szülésnél kapnod?

Jönni bármikor jöhettek hozzánk! És ez ismét mindenkinek szól! Majd szólj, ha aktuális! És ha a férjed ráér, akkor persze hozzad, illetve hozzon ő titeket :wink: Talán úgy kényelmesebb is lenne pocival.

Rita! Örülök, hogy jól sikerült! :lol: Tényleg érezni rajtad, hogy pihiztél :wink: Én is szeretnék, kicsit irigykedem is :wink: Mesélj bővebben!
Srácaid hogy vannak? Adél rendbejött?

Többiek, hahó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok csajocak,
hat hadd ne mondjam, hogy megint miert nem jöttem...
Itt közepkor volt egesz maig, mert nem volt tv, telefon es internet sem. Aztan mara mindent sikerült megjavittatnunk, megint szent a beke. Hihetetlen, hogy se telefonalni, se mailt irni se semmit nem tudtam.

Rita, tenyleg jo, hogy kipihented magad, hallatszik a soraidbol, hogy sokkal jobban erzed magad! Remelem Adel mar jobban van, söt, remelem mar meg is gyogyult. Mennek a gyogypuszik!

Gabi, hat ettöl tenyleg fajhat a pocid, vigyazz nagyon magadra. Nekem anno majdnem a terhessegem közepetöl simaizom oldo gyogyikat kellett szednem,mert allandoan kemenyedtem, fajasaim voltak. Na meg ok pihi. De azert ki lehetett birni otthon, felpolcolt labakkal a melo helyett :lol: :lol:

Szirom, ne aggodj a höd miatt, csak akciozzatok rendesen es meglatod, jön majd a csoda :lol: :lol: :lol:
Abel tegnap ota elromlott, nem lehet birni vele. Bar nem csodalom, mert nalunk ma mar csak kb. 20 fok volt tegnapdelelött meg 30. Aztan jött egy viha es azota folyamatosan hül a levegö meg esik is. Erre a hetre ilyet mondanak itt. Nagy szelis van hozza, nem csodalom, hogy szegenyke kivan ettöl. Minket is megvisel. De ma mar azt hittem, hogy falhoz vagom szegenykt, allandoan engem hiv, mindig ott kell lennem mellette, porszivoni is csak ugy tudtam, hogy a kezemben volt. Aztan meg a folytonos hiszti meg üvöltözes mindenert, hat nem tudom, hogy holnap birni fogom-e. Majd lelökök egy felest :lol:
Szoval nyugi, nem vagy egyedül, nem csak a te gyerköcöd ilyen mostanaban.

Tegnap voltam vervetelen az össejtek miatt, hat az sem volt valami kellemes, mert a csajszi meg nem vett vert ezzel a specialis tüvel es kemcsövel, amit vittem neki, uyhogy a venamban a tüvel probalkozott, hogy hogyan jön ver. Na nem volt kellemes, mar kivert a hideg verejtek, asszem nem sok kellett volna mar az ajulashoz, mikor is vegre sikerült neki a dolog. Most varok, hogy a labor mit mond. Ha tovabbra is egyezik minden a pacienssel,akkor adok vagy vert vagy csontvelöt.Nem ragodom rajta, ha kell neki, akkor adok. Mindig arra gondolok, hogy mi lenne, ha nekem, netan a ygerekemnek lenne ra szüksege. De azt kerem ezet a Joistentöl, hogy nekünk soha ne kelljen ilyesmi.

Na apa ujrainstallalta a gepet es en megtalaltam a fenykepezögep szoftverjet, ugyhogy megprobalok egy-ket kepet feltenni a lakasrol, na meg rolunk is. Asszem hosszu leszek egy kicsit, de akit nem erdekel, ne nezze meg.
Mindjart jövök!

Puszika

Motiot
motiot

Naszoval....
Kép ez en, Ausztriaban juniusban

Kép Abel kopaszon

Kép egy pizsis kep

Kép fürdököpenyben beleült a medencebe
motiot

Aztan...

Kép a cserepkalyha a nappaliban

Kép nappali 1

Kép nappali 2

Kép nappali 3

Kép ebedlö resz

Kép fürdö

Kép konyha

Kép elöszoba
motiot

Kép gyerekszoba

Kép a kisagy mar a multe
motiot

Na szoval egyelöre ennyi, majd holnap lefenykepezem Abel uj agyat meg a falfestmenyt, amit csinaltam es azokat is felteszem.
De szerintem egy darabig ennyi is eleg belölünk.

Na eltünök mara, hazajött apa is edzesröl...

Puszi mindenkinek, gyertek!!!

Motiot
motiot

Sziasztok!

Micsoda nap! Kivagyunk rendesen mi is... Motiot, ideért a vihar, hát itt Pesten a XIII. ker-ben szörnyű volt!!! Mint a híradóban: hajladozó fák, a szél fújja a rengeteg esőt, a mi utcánkban is állt a víz, de pár száz méterrel odébb félméteres víz állt egy téren. Zsolti nem bírt hazajönni, 9-kor érkezett, csuromvizesen. De legalább hűvös lesz egy hétig :D

Zsoltika is rosszcsont volt ma, egyszer már én is elvesztettem a türelmem, pedig birka vagyok mostanában :? De hát nem megint csapkodott? Na ezt nem bírom, beküldtem a másik szobába, de persze láttuk egymást. Mert kint még zengett-villámlott, nem is hagytam magára.

Motiot,
nagyon klassz a lakás! Jók a színek. A nappali nem sötét így egy kicsit? Látszik, hogy kellemes tágas az egész :) Nekem az tetszik, hogy nincs úgy túlzsúfolva, mint nálunk. Ábel meg hatalmas nagyfiú, helyes pofi :) A lakáshoz előkert is van? Én pont most gondolkoztam, hogy milyen jó lenne valami nagyobb kert az erkély helyett. Ma délelőtt kint pancsiztunk, és hát bizony picike a hely.
Te is nagyon jól nézel ki! Mondjuk a kendő sokat takar :D De a fotón egy nagyon csinos lány áll! Mondd csak, hol is van súlyfelesleg? :D

Szirom,
ejnye, a fejfájás :( Zsolti is nehéz eset volt ma, bizti a front miatt! Szerintem még holnap is számítani lehet majd hisztire... De azért tényleg nem semmi idő volt! Vendégek: majd mi is gyarapítjuk a sort :D
Strepto: az nekem már Zsoltikával is volt. Hogy honnan? Nem tudom :( Ez egy nagyon agresszív baktérium, mármint nehezen kiírtható. És könnyen előjön újra. Aki egyszer megkapta, az mindig számíthat rá, hogy kiújul. Most ugye antibiotikumot kaptam, ezzel lehet hogy eltűnik, de bármikor előjöhet újra! Amúgy nekem semmi tünetem, meg ennek nem is nagyon van, alaphelyzetben ártalmatlan, de terhesség alatt, és főleg szüléskor tud nagy galibát okozni. Nagyon nagyot :( Ezért jó, hogy az orvosom ennyire figyelemmel kíséri, és igen, ezért kell szüléskor az antibiotikum. Most is fogok kapni, gondolom :( Pedig nem élmény infúzióval szülni :( De muszáj!
Szülés után a baba füléből vesznek majd váladékot, ha abból is kitenyészik a strepto., akkor ő is kap ab-t, ez létfontosságú. Ha nem, akkor nem kell. Zsoltikánál nem tenyészett ki.
Gomba: fogggggalmam sincs! Még sosem volt! De terhesség alatt ugye gyengébb az immunrendszer, fogékonyabb a szervezet erre is.

Na megyek, ma filmeztünk Apával, és csak most kapcsoltam be a gépet, végre nem villámlik. Késő van :) Holnap védőnőhöz is kell mennem, ma azt mondta, hogy sokan bejelentkeztek hozzá. Már jó ideje nem látott :D

Puszi!

pgaboka

Sziasztok!

Éjjeli baglyok :lol:

Motiot! Szép a lakás, gyönyörű a gyerek! Rajtad meg nem látok pluszt :wink:

Gabi! Itt is nagyon nagy vihar volt, talán tényleg ezért voltunk lükék mindannyian.

Rita! Minden oksi veletek?

Majd még jövök, lapzártázom... :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Benézhetne ám valaki! Itt vagyok a gépnél egész nap. Csinálgatom, de nem nagyon van lendületem. De muszáj jól haladnom, mert most egyedül vagyok, az uram elvitte magával ügyintézni Miksát, és ezt ki kell használni. Mindig izgulok ilyenkor kicsit, pedig tudom, hogy nagyon vigyáz rá. Tök hüle vagyok :oops: :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?