Sziasztok!
Hú rég írtam. Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok.
Mostanában már nem sok segítségem van és néha nem tudom hol áll a fejem. Kende a kajálások után nem akar elaludni. Nagyon sokat fent. Sajna éjszaka sem nagyon akar aludni. Időnként szerintem a fáradságtól nem alszik el és csak sír-sír. Próbálom vigasztalni, játszani vele, de szinte semmit nem ér. Ilyenkor csak a játszócumi jön be. Mostanában csak azzal tudja lenyugtatni magát
Bár én nem szeretném, ha rászokna, de annyira felhergeli magát, hogy nem tud elaludni, hogy visszajön a kaja fele így odaadom a cumit neki.
Szilvi: tök jó, hogy minden ok volt a szűrésen.
Én kicsit izgulok, mert nekünk volt csípőficamos baba a családba.
Pogi-Pil: nagyon édes Ameli-Gergő páros
Olyan, mintha tesók lennének.
Csibemanó: jó poén ez a budipapír horgászás. Nekem a 30 éves férjem játszotta el uezt a múlt héten
Pil: jó utat Szikszóra. Remélem nem döglik be a kocsitok! A fagyizót azért ne nagyon foszd ki.
Tök jó lett a tabló. Nagyon ügyike vagy!
Nekünk mostanában kaja után nem akar visszaaludni Kende. Mindegy, hogy nappal-éjszaka van.
Erre a bundi kenyeresre emlékszem. Én is azt ettem aznap és te csak irigykedtél ránk
Most viszont pótolhatod
Katus: önmegtartóztatás
Nem is kell ezt ilyen hamar elkezdeni.
Nekünk havi 1 kg-t mondott a védőnő a gyarapodásra.
Nagyon édes Panna a képeken
Utólag boldog névnapot neki!
Annyit írtatok a jégkrémről, hogy megkívántam. Vetettem is apával egy nagy vödörrel
Marcy: hát te is megszenvedtél a szüléssel, de gondolom utólag semmiségnek tűnik az egész. A lényeg, hogy most már mindketten jól vagytok.
A kulcscsont sok kicsinek eltörik, de szépen és hamar gyógyul náluk. Viszont úgy tudom addig nem szabad őket hason altatni, míg össze nem forr! Kérdezz utána az orvosnál!!!
Doren: nagyon édes Virág ebbe a ruciba
Nekem Kende már 2 hete össze-vissza pörög a kiságyba. Ahol a fejének kell lennie reggelre ott lesz a lába. Néha a rácson kidugja a tappancsát. Néha csak nézem miket produkál.
Banya: gratulálok a csöppséghez! Jó egészséget nektek! Várjuk a történetet és a képeket!
Macsek: a védőnőm nekem azt mondta, hogy hetente 1-szer fog jönni. Na ma 2 hete, hogy nem láttam őt. Annyira nem is hiányzik, de azért feljöhetne, mert lenne 1-2 kérdésem hozzá.
Gigaboszi: üdv a nyáriak között! Nagyon édes Peti baba.
Én naponta többször áttörlöm őt és púderezem a hajlatait. És csak pelus van rajta.
Mézgombi: üdv idehaza. Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás.
Megpróbálom még egyszer az Avent mellszívót úgy ahogy javasoltad.
Nekem a hintőpor nem csomósodott össze. Nem teszek rá sokat és azt is vattával szépen elosztom.
Látom a bababeszéd nem csak nálam van
Tök édi Julcsa, ahogy elalszik.
Nyanya: nekünk az anyakönyvit 10 napon belül intézték, és a tb kártyát 30 napon belül.
Igaz a tb kártya még nem jött meg, de állítólag már múlt hét pénteken (1 hete) kipostázták. Csak ide nem ért. Lehet, hogy gyalog jön.
Nagyon cuki a fürcsis kép
Én nem indulnék útnak ilyen pici babával, de ti tudjátok.
Edina: nagyon jók a képek
Satuk: jó, hogy benéztél és írtál pár sort. Örülök, hogy jól vagytok.
Ági. Köszi a választ. Lehet, hogy akkor nem vagyok valami tápláló tejileg, mert van mikor 2-2,5 óra után már éhes.
Szücsi: még egyszer grat nektek.
Kanyin: ilyen nálunk is volt már, hogy semmi sem volt jó és nem aludt. Nem tudom mennyire normális. Kíváncsi vagyok a többiek mit írnak rá.
Pogi: örülök, hogy rendben volt az uh. Lehet, hogy írtad már, csak elkerülte a figyelem, de mi az a féloldalasság?
Encus: hát akkor már szépek vagytok ti is
Drukk nektek, hogy még ezt a pár napot még a pocakban töltse Eperke! Igazán szép nagy a pocid!
Amandi: mi a 3. héten már vágtuk a körmét. Azóta hetente többször is vágjuk olyan gyorsan nő neki.
Kérdések: A 6 hetes kontrolra mikor kell menni? A betöltött 6. hét után, vagy pont 6 hetesen?
Milyen játék köti le a babát 1 hónaposan???
Így szokott keresztbe fordulni (eredetileg a peluson volt a feje):
Megyek megnézem mit csinál a kis gengszter.
Puszi
Kisvirág