Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a támogató szavakat:D
Mindenkinek sok sikert és boldog nyugodt pocakosodást kívánok :lol:

Kriszti ne stresszeld magad most a melóhelyeddel, szard le ha ilyen bunkók!!!!!!!!!!

üdv. minyuu
minyuu

Kriszti :D
Tényleg ne stresszeld magad! A kollégák meg le vannak tojva, neked úgyis nemsokára babád születik, és akkor aztán irigykedhetnek!

Share :D
Sorry a rossz infóért, rosszul tudtam! Tényleg nem OEP támogatott az inszem.

TVMaci :cry:
Most látom... De ne keseredjetek el, mert nem szabad. Jön hamar a következő beültetés és akkor még minden előfordulhat!!!

Bibar! NEm tudom pontosan, hogy van ez, de állítólag a hcg szint egy nőnél valami nagyon alacsony és 10 fölött már van valami. Csak az UH mondja meg a valóságot. Szóval nem feladni! Egy lány mesélte, hogy az első hetekben minden tesztje negatív lett, rossz hcg szintet mértek és még az UH sem mutatott semmit, ehhez képest 4,5 éves a kisfia!!!! Szóval...

Brigi :D
Nagyon jó lesz ősszel nektek, hajrá!

Chesti :D
Olyan jó téged "látni" és "hallani". Köszi a biztatást. Remélem jól vagytok és valahogy kibírod ezt az őrült meleget!

Lucia :D
Gratula a babákhoz, én még nem is üzentem Neked! Tán emlékszel egy régi beszélgetésünkre...? Nagyon örülök, hogy 2 babával is megajándékozott a Sors!

Mindenkinek!
Pénteki punkció után hétfőn volt a transzfer, végül 11 petikéből 8 termékenyült meg és hétfő reggelre lett két 6-sejtes és egy 5-sejtes. Belenéztünk a mikroszkópba és mondtam a biológusnak, hogy szerintem ez több 6 sejtesnél. És képzeljétek, igazam lett, reggeltől délig 8 sejtes lett az egyik. Hát a két legnagyobbat kaptuk vissza. Holnap mondják meg, hogy a többi baba fagyasztható-e. Olyan szépek voltak. Bocsi az ömlengésért, de nekünk ez az első és nagyon szép volt látni, hogy összeolvadt a férjem és a saját génállományom. 11 mm volt a nyálkahártyám, remélem az elég lesz...
Most tehát aug. 7-én teszt és utána valamikor UH.
juc81

Szia Juc!
örülök hogy minden rendben ment,a 6-8 sejtesek nagyon szépek.én az első beültetésemnél elsirtam magam mikor megláttam a "babócákat",úgyhogy megértelek!most vigyázz nagyon magadra és legyél nagyon pozitiv!!!!!!!!!!
köszi a biztatást,jó lenne ha lenne a pocakban valaki,csak megint ez a várakozás.....

bibar

Szia Bibar!
Igen, ez a várakozás a legőrjítőbb nekem is. Mondtam is férjemnek, hogy legszívesebben átaludnám az előttünk álló 3 hetet.
Én nagyon pozitív vagyok és igyekszem direkt nem gondolni rá(juk), de ez igen nehéz feladat. Igyekszem sokat inni: 3 litert kb, azután a fehérje dolog is megyeget: napi 2 nagy pohár frissen fejt tehéntej, persze felforralva!, joghurtok, krémtúró, némi hús stb. Tegnap 10-szer voltam pisilni... Iszom, kb 1 óra, pisilek, iszom, kb 1 óra, pisilek. Mint egy vízerőmű. Én nem tudom hogy csinálják azok, akik dolgoznak, de én otthon üldögélve is alig győzöm. Most ugyan bejöttem az irodába netezni!

Egyébként valamikor mész UH-ra? Vagy vérvételre? Vagy bármire?

Judit
juc81

Juc
hétfőn kell mennem ujra,szerintem vérvétel lesz és ha emelkedett a hcg-ém akkor uh-is.nem baj hogy sokat jársz pisilni,a lényeg a sok folyadék.nekem 4-5 litert szabott meg a dokim,az elején be is tartottam.

bibar

Kriszti
Tvmacinak légyszi ird majd be hogy a következő lombik valószinű szeptemberre fog esni.most nem ir nekünk egy darabig és nyaralnak is egy nagyot!
köszi

bibar

Sziasztok!

Csak gyorsan egy bejelentkezés, és majd este visszaolvasok.

Szóvaaaaal.... ott van az én drága kis pöttöm babám 7 mm-es, és idézem: "szívcső pulsatio". :) A petezsák 17 mm.
Kértem képet is, este majd felrakom.
2 hét múlva kell menni, ha minden rendben.
Csajok, még nem sikerült felfogni. Csak vigyorgok bamba képpel, de érzem, hogy a világomat nem tudom.
Jövő héttől itthon leszek. Trallala... 8)
Most kidőlök kicsit.

További szép napot!

Kép
share

Share! :D

Ez SZUUPEERRR!!!!! :lol: Gratulálok!!Vigyázzatok magatokra, és jó pihenést!!

Brigi :D
brigii

Share:
De jóóóó, örülök nagyon! Vigyázz magatokra!
Kriszti:
Örülök, hogy megnyugodtál, ne aggódj továbbra sem, mert minden rendben lesz.
Brigii:
Köszi azért a Merional dolgot, de hála sikerült megoldanom.
RÓLAM:
Méhnyálkahártya 9-es, baloldalon 1 db 17-es tüsző, ma még kaptam Merionalt, este tüszőrepi, pénteken INSZEM! :D
esperanza

Sziasztok!
Még csak most tudok jönni, mert sajnos egész nap dolgoztam...Már ha lehetett annak nevezni :wink:
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást, igyekszem nem foglalkozni tovább a dologgal, sokkal fontosabb most a "megszületendő" babánk!
Tényleg köszi mindenkinek, majdnem megsirattam a soraitok, olyan jólesik, hogy legalább szavakkal mellettem álltok.
Szerencsére 10-ből csak 4 az "ellenségem", a többiek mellettem állnak! :) És ők komolyan mellettem állnak! :)

Share, ez szuper! Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van! Csak így tovább!

Minyuu, már csak 5 nap, és mindent megtudunk. Mennek a drukkok!

Juc,az nagyon jó arány! Aztán feleslegesen fagyasztjátok le a babókat, mert most mind a kettő megmarad! :lol: Nem lesz szükségetek, hacsak nem akartok egy focicsapatot! :lol: Szorítunk, és nagyon sok pozitív gondolatot küldünk. Vigyázz nagyon magadra!

Esperanza, jól belehúztál! :lol: Nagyon nagyon sok sikert kívánok!

Mindjárt teszek föl egy aktuális táblázatot, csak frissítem...

És köszi mégegyszer mindenkinek! Kép [/i]
Vendég

Ez is olyan aranyos:
http://brain.plk.hu/?Wazgedarn
:cry: :cry:
abcd

Sziasztok!

Köszönöm, lányok. Nagyon aranyosak vagytok!
Tegnap bealudtam. Most pótolom az adósságom.

Íme Ő! A nagy fekete folt a 17 mm-es petezsák. Abban a fehér kerek folt a szikhólyag. A fölött a fehér, hosszúkás foltocska a mi 7 mm-es babánk. Aki azóta már biztosan növögetett. ;-)

Esperanza, péntekre megy ezerrel a drukk. :) Ezek szerint lett recepted. Inszem után tudsz majd pihenni?
Ja, és azt nem írtam, amikor érdeklődtél, hogy én átmentem alkeszba az inszem utáni hetekre. Szinte minden este ittam 1-2 dl bort. Olvastam, hogy a lombikosoknak ajánlják, gondoltam, egy inszemesnél sem fog ártani. :) Szóval, ha szereted, akkor spájzolj be néhány üveg finom bort.

Tartozom még a visszaolvasással. Most mennem kell dolgozni, de mindjárt itt a hétvége.

Legyen szép napotok!

Kép

Kép
share

Share gyönyörű kis babszemetek van :)
Gartulálunk mi is :)
chesti

Share :lol:
Nagyon jól sikerült a fotó! Tök szép!
Gratulálok :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza :lol:
Én is drukkolok neked péntekre!

Juc :lol:
Neked is drukkok mennek 08.07.-re. :lol:

Kriszti :)
Valóban ne keseredj, mert nem éri meg. Ők úgysem értik, hogy miken mész keresztül.
Minden munkahelyen vannak ilyenek sajnos:( Sz@rni bele:)
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Krisztit valamiért nem engedi be, úgyhogy megkért rakjak fel egy aktuális táblázatot.
Ime: :)

Kép
Kép
chesti

Share
istenem gyönyörü kép,mindenki ilyenről álmodik,gratulálok!!!
Chesti
én nem várom meg a hétfőt,holnap visszamegyek a dokihoz,mert van egy olyan szar érzésem hogy már nincs a pocakban senki sajnos,akkor meg minek szurjam magam hétfőig.holnap már látni lehet hogy emelkedett e vagy csökkent a hcg-ém.ma reggel produkáltam egy olyan halvány csikos tesztet,hogy a keddihez képest szinte semmi.szeretnék már továbblépni ha nincs bébi.

bibar

Sziasztok!
Hú, tegnap este óta nem engedte meg a gép, vagyis a babanet, hogy a közösbe írjak...
De már itt vagyok! :lol:

Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Share:
Péntek után lesz még 2 nap szabadon (a héten szabin vagyok) aztán hétfőn már megyek dolgozni. Mondjuk hétvégén megyünk strandra, remélem az nem lesz gáz. :?
esperanza

Esperanza :lol:
Nem akarok okoskodni, de úgy hallottam, hogy a strandot ilyenkor nem javasolják, mert ott mindenfélét össze lehet szedni a vízből.
Szerintem ne kockáztass....
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza, nagyon szurkolok mára. Biztos vagyok benne, hogy doktorunk jó munkát fog végezni. :)
Stranddal kapcsolatban, Viki véleményét osztom. inkább csak láblógatás, azt sem hideg vízbe. Vigyázz nagyon magadra. Bevásároltál már borokból? :wink:

Bibar, sajnálom, hogy így érzel. Amíg nem dől el, addig én bízok benne.

Lányok, nagyon-nagyon köszönöm, a sok jókívánságot. Baromira furcsa, hogy most én vagyok a "másik oldalon". Kívánom, hogy ti is hamarosan átélhessétek ezt az érzést!!!!! :P

Szép napot!
share

Esperanza, mennek a drukkok mára.
Szintén csak azt tudom mondani felejtsd el a strandolást, max tényleg csak láblógatás. Ki tudj amilyen bacikkal van tele a viz, pláne hogy rahedli ember tolong benne.
Nekem is rohadtul hiányzik egy jó kis pancsi, de hát azért le tudok mondani idén róla :)

Viki drága hogy birod a két kis szivecskével? :)

Share ti most hány hetesek is vagytok? :)

Puszi mindenkinek, és aki teheti az pancsoljon, meg strandoljon, meg vizicsúzdázzon :)
chesti

Sziasztok!

Régóta gondolkodtam, hogy inditok egy babás topikot, hát megtettem, kicsit lejebb van "Budai meddőségi centrum - babás topik" cimmel. :D
Most hogy már ennyi kismami van érteleme is van :)
Szeretnénk ha az alap topik meg maradna annak aminek indult, és nem fájditani mások szivét. Persze aki kiváncsi ránk nézzen be hozzánk is :)
Kismamik tessék szedelődzködni és lejebb költözni :)
chesti

Chesti :lol:
Hali, jól vagyok köszi, bár most valami szurkálást érzek.
Igenis, költözöm:)

Van egy fontos kérdésem egy kolléganőm miatt:
Sikeres inszem utáni egyre erősebb barnázás, hasfájás nélkül rosszat jelent :?: :!:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

sziasztok
sajnos leesett a hcg.-ém 2,5-re,ugyhogy nagyon rövid ideig volt velem a baba.már ez is valami.most beadatom magunknak a gynevac szurit és ráfekszünk az akupunktúrára.jo lenne követni Zuzmot és spontán teherbeesni.ha nem akkor okt.közepe felé megyek fagyibabákért.

Lucia
láthattalak ma a bmc-ben a vérvételes helységben?

Pocakos lányok
azért ide is irjatok,mi is örülünk a ti sikereteknek és ez biztat minket a jövöre nézve!

bibar

Bibar:( Nem tudom mit mondjak:(, viszont az nagyon jó szerintem, hogy már a következő lépésre gondolsz.
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Bibar, nagyon sajnálom!!! Pedig sokat gondoltam Rád!! Az tényleg nagyon jó, hogy előre gondolkodtok!!! Tényleg voltam ma a BMC-ben, vizeletet adtam le. A védőnéni tegnap talált benne vmit, mondta hogy adjak le mintát. Remélem minden rendben lesz, és csak a mintavétel nem volt megfelelő (azok a remek sztk-s WC-k!!).

Share, nagyon édes a baba!!! Igazi óriás!!

Chesti, birtokba vettem az új topicot is! Azért lányok én ide is írnék, és olvasnálak titeket továbbra is, ha nem baj! Annyira jó érzés, amikor valakinek sikerül!! Kívánom hogy minél többen legyetek/legyünk!!!

Lucia
lucia1

Esperanza, csatlakozom az előttem szólókhoz, vagy baba, vagy strand. Bármit összeszedhetsz, kár kockáztatni.

Lucia
lucia1

Bibar, :( :( :( Sajnálom!
Hányadik lombik volt neked? Gynevacról sok jót hallottam már. Spontán babák szeretnek bekopogtatni a beavatkozásra vára. :P Ezt kívánom neked is.

Viki, mennyi idős a terhesség? Bármit jelenthet: semmit és bajt is. Görcsök nélkül inkább csak pihennés és utro, de egy uh mindenféleképpen kellene. Abból sokminden kiderül.

Lucia, rendben volt végül is a vizelet?
share

Share
kettö leszivásom volt és 4 beültetésem,ugyhogy már nagyon unom,gondolhatod.

Lucia
biztos minden rendben lesz,akkor téged láttalak,de jöttél mentél ezért nem mentem oda,én a zeke ajtajában álldogáltam.

bibar

Share :)
Épp ma 5 hetes és még ma du. megy dokihoz. Hálistennek nem görcsöl így én is azt gondolom, hogy nincs baj.
Köszi, hogy válaszoltál :lol:

Jó hétvégét Nektek :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Lányok, köszönöm érdeklődéseteket, vizelettel minden rendben!! Tényleg jöttem mentem, a férjem kint várt a kocsiban, és ilyenkor mindig sietnem kell, szóval csak leadtam a dolgokat és mentem is.

Viki, menjen el a barátnőd orvoshoz! Amúgy nekem azt mondták, hogy amíg nincsenek görcsök, vagy PIROS vérzés, addig aggodalomra semmi ok.

Jó hétvégét mindenkinek!
lucia1

Bibar, nem irigyellek! :( Tudtok most lazítani októberig? Mi a probléma nálatok? Bocsi, ha már írtad volna, néha elvesztem a fonalat.
Ebben az egészben a várakozás emészti fel az embert, legalábbis nekem ez a legnehezebb. Állandóan csak várni a napokat, várni az orvosra, várni a fizetést....
Sok-sok kitartást kívánok nektek!

Lucia, örülök, hogy minden rendben!

Viki, majd számolj be, mi a helyzet a barátnőddel. Spontán terhességnél is előfordul.

És egy biztatásra okot adó igaz történet: volt egy lány, tervezték az esküvőt, közben sikerült a baba, esküvőt előre hozták. Néhány nappal esküvő előtt vérzés, görcsök, kórház, ebből a babából nem lesz semmi. Vérezve végigcsinálta a szertartást, táncolt egész éjszaka, minél hamarabb vége legyen, és kezdhessék újra. Majd 1-2 hét elteltével rosszullétek, teszt pozitív, és ott huncutkodott egy apró babóca az uh-n. :)
Bibar, ezért is mondom, hogy csodák mindig történhetnek, bárkivel. Van, akinek tenni kell érte, van akinek nem, de ez már egy másik megközelítése a dolgoknak.

Esperanza, ügyes volt ma a doki? Sokat kellett várnod?
share

Viki!
Nekem a 6-ik héten volt vetélésem.Barna pöttyökkel,majd folyással kezdődött,ami a 3-ik napra piros lett,a harmadik nap éjszakáján jöttek a görcsök,meg a mentő...
Azonnal elmentem dokihoz,amikor megindult a barna folyás,utrogestant kellett szednem,meg feküdnöm.
Persze sokan vérezgetnek meg minden,mégis megmarad a baba,ugyhogy egyáltalán nem bizti,hogy gáz van,ez velem történt,gondolkodtam,leírjam-e,dehát gondolom pont ez a lényeg,ezért kérdezted.
Kriszti,
megkaptam a privit,édes vagy,válaszoltam.

Kép
lukrécia

Lukrécia,
jó végre hallani felőled!Várom a képet!
:)

Esperanza,
itthon vagy már? Minden rendben?
Vendég

Kriszti!
Küldtem emilt,nem a privin keresztül.Köszi szépen :P

Kép
lukrécia

Share
tényleg a várakozás a legrosszabb,de nem fogod elhinni mióta olvasgatlak itt titeket,olyan pozitivan állok ehhez a témához.látom hogy sikerül,kinek a 4.ik,kinek spontán,ez nagy erőt ad.ugyhogy most abszolút nem félek a várakozástól,mert érzem hogy összel összejön!!!!!!!!!!!!
nekem az egyik petevezetékem van elzáródva,más probléma nincs,párom anyagára azt mondták hogy átlagon felüli./azóta igy hivom/ :D :)

bibar

Sziasztok!
5 órára értünk haza, iszonyú meleg volt és iszonyúan elfáradtam, megyek is aludni.
Az inszem jól sikerült (remélem) de még 2 hét amíg kiderül valójában sikerült-e. A 4 a szerencseszámom remélem bejön. :D
Holnap strand, de vigyázok magamra, pihenek majd az árnyékban.
esperanza

Esperanza, :)
örülünk Neked! Vigyázz magadra. Pihenj sokat!

Lukrécia,
írtam emailt...
Vendég

Szisztok!

Úgy látom mindenki elment pihenni....
Szerencsére én is szabad vagyok, és már csak 1 napot dolgozom.
Mindenkinek köszönöm mégegyszer a nyugtató szavakat, mostanra már teljesen megnyugodtam, készülök a babó(k)ra! :)

Már 7 szuri bennem van, nagyon gyorsan eltelt ez az idő, tényleg röpül, remélem továbbra is így marad.
Na jó, nem irogatok, lehet senki nem is olvassa ma. :wink:
Vendég

Sziasztok! :)

Köszi mindenkinek a piri-meghozót, bejött :D 3.cn-on vagyok, és szerencsére nem kritikus a dolog, tehát nincs niagara. :) A pocim fájdogál, meg ma volt olyan érzésem is jó pár percig, hogy kést forgatnak bennem, de megvagyok :)

Kriszti,
Miért nem tudsz elmenni szabira? Nem engednek el? Mert a szabi mindenkinek jár ám, főleg ilyen kánikulában rád férne egy kis vízparti kikapcsolódás! Ügyi vagy a szurikkal, látod, megy ez. Remélem, hamarosan követhetlek, és én is jól fogom majd bírni…

Brigi,
Nagyon jól esett amít írtál, hogy hiányoztam! :) Aranyos vagy! :) Igen, sikerült kipihennem magam, de persze már az első munkanapomon sikerült ezt a kipihent érzést lenulláznom… Nagyon fárasztó hetem volt, és a jövő hét is az lesz (zárás van :( ).

Lukrécia,
Igen, az én "vonalzómat" nem kell frissíteni, meg amúgy sem tudna a vonalzó pl. egy 91 napos ciklust lekezelni :D Amúgy a szépséges vonalzómat Chestinek köszönhetem, Ő csinálta meg nekem! :)

Chesti drága,
Annyira hihetetlen, hogy már csak ennyi idő van hátra Niki születéséig. Szinte még csak most írtad, hogy sikerült! :) Örülök, hogy végre kiegyensúlyozott, nyugodt kismami vagy, nagyon rátok fért! :) Millió puszi neked!
Na és persze, ha kész a babaszoba, várunk képeket! :)

Minyuu,
Nemsokára vérvétel!!! Addig millió drukk, meg persze még több babatapi megy neked: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Share,
Nem áll elbliccelni a HSG-t, hidd el, én szeretném a legjobban, ha már túllennék rajta.
Nagyon szépséges a babótok!!! :) Kis pöttöm! :)

Lucia kedves,
Örülök, hogy jól vagytok! :) Rajta vagyok a HSG-ügyön, remélem összejön! :)

Viki,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton! :) Abban igaza volt a biológusnak, hogy beteg baba nem tapad meg! Úgyhogy most már teljesen megnyugodthatsz! :)

Juc,
Nektek is mega-drukkok mennek, meg persze a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Bibar,
Sajnálom, hogy így alakult, de meglátod, legközelebb…:)

Kismamik,

Azért tessék majd ide is írogatni, nehogy eltűnjön nekem a fél csapat! :)

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Voltunk Balatonon, hogy a 4-5. napon "boldog" legyek, persze a vízbe ne mentem. Nem tudom mi lesz, de fura, apró görcsök, olyan alig érezhetőek voltak végig a beültetéstől kezdve, kb napi 3-5 alkalommal és - hétfőn volt a transzfer - pénteken és szombaton olyan mensis féle alhasi fájdogálást érzek, ezen kívül majd megőrülök, úgy fáj a mellem, ami egyébként is nagyot nőtt a kezelés miatt. És türelmetlen is vagyok. Ja, és a legrosszabb, hogy 8 embrióból 2-t kaptam vissza, a többieket "figyelték", de egyik sem lett blasztocita. Ezért nagyon szomorúak vagyunk, hogy mi van akkor a hasamban lévő 2 petikével??? Úgy érzem, képtelen vagyok kivárni aug. 7-ét.

Share :D
Úgy örülök és én is nagyon szeretném már átélni. Gyönyörű baba!!!

Kriszti :D
Nem tudom! Aggódunk, mert nagyon kevés és rossz minőségű, fagyasztott sperma van csak és lehet, hogy nem képes tovább fejlődni. És ez a várakozás? A bizonytalanság. NEm igaz, hogy nincs valami olyan módszer, ami azonnal kimutatja, hogy mi a helyzet. De azért pozitív vagyok :D

Bibar :cry:
Úgy sajnálom. De az jó hír, hogy elkezdődött valami benned és tuti legközelebb sikerül!

Köszönöm mindenkinek a drukkot! Igyekszem átadni a babáknak!
juc81

Juc81
a fájdogálások állitólag jók,nekem is fájt és ott is volt csak nem kapaszkodott jól. :cry:
akkor most nem maradt fagyibabátok?miért nem fagyasztották le 3 naposan?miért akarták megvárni a blasztocita állapotot?Lukréciának is ez volt,9-ből 2 maradt meg 5.napra,most emiatt mehet megint leszivásra....
elhiszem hogy utálsz várni,ez a legrosszabb az egészben.legyél pozitiv és kiméld magad,nagyon drukkolok neked.Teszte csinálsz elötte?

bibar

Minyuu
hétfőre ezer drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem irtál szerda óta,jól vagy??gondolom márnagyon izgulsz.kivánom hogy nagyon boldog legyél hétfőn!!!!!!!!!

bibar

Kriszti:
Beírhatod a táblázatba, hogy teszt: augusztus 14-én. :D
Köszi

Egyébként szuper volt a Balcsin tegnap, jól elfáradtam, mert ez a nagy meleg teljesen kiszívta az erőmet. Most pihi.

További jó hétvégét mindenkinek!
Holnap már melózok :(
esperanza

Jó reggelt :)

Zsókuci drága mondd a HSG időpontját meg hol és ott találkozunk mese nincs. Nem fogadok el kifogásokat, ezért meg azért nem.. :) Szólj és ott leszek, időm mint tenger :)
Örülök., hogy jól vagy :) Szerintem a kismamik nem fognak eltünni, itt maradunk, és ha kell segitünk hidd el :)

Esperanza remélem jól vagytok, csak ügyesen a kis Picurral :)

Juc nyugodj meg a görcsök jó dolgok :) én is görcsöltem de olyan jó kis mensiszerű görcseim voltak..doki azt mondzta mert rendeződnek bent a dolgok, készül fel a babura. A melleim hol fájtak hol nem, de hogy megnövekedtek az tuti :) Szóval Te ne aggódj, a babukáknak nyugi kell, ne stresszeld őket a kétségeiddel, mert csak elveszed tőlük az energiát. :D

Bibar, azt mondják, meg a statisztika is azt mutatja blasztocitával nagyobb az esély. Örülök, hogy jól vagy, és pozitivan állsz a következőhöz :)

Kriszti már csak egy nap, és koncentrálhatsz a baba projektre. :)Senkivel ne foglakozz, Ti vagytok a fontosak. Msn-en majd még beszélünk :)

Mindenkinek további kellemes napot :)
chesti

Chesti
ezt értem,csak azt nem,hogy miért nem fagyasztanak le a 9.-ből legalább 3 db.-ot 3 naposan.mindegyiket megpróbálták 5 napig vinni és igy csak 2-ő maradt meg.igy kezdheti előlről a drága és nem kellemes procedurát.A zeke is ki volt akadva hogy nem maradt Lukréciának fagyibabája.Na ezért irtam hogy nem értem ezt.
rólam annyit hogy hétfőtől kapom a gynevac szurit és kezdem az akupunkturát,és nagyon bizom benne hogy összel csatlakozhatok hozzátok!

Kriszti
irj légyszi át engem egy oktoberi fagyis transzferre!!!!!!!!!köszi

Mindenkinek kellemes vasárnapot kivánok! :lol:

bibar

Sziasztok!

Zsókuci, köszi a dícséretet. Nemcsak az én érdemem. Nem fogok eltűnni. Sőt most már több időm is lesz - elvileg. Egyelőre dokikhoz történő rohangálással telik az időm.
Mikor lesz a HSG-d. Megadrukkolat fogok küldeni, és, ha ott leszek éppen a BMC-ben, nem úszod meg a személyes biztatást sem. :)

Juc, lombik ügyhöz nem igazán tudok hozzászólni, de azt osztom a többiekkel, hogy a hasfájás-görcsölgetés az elején vele jár. Neked is köszönöm a gratulációt.

Esperanza, az már "csak" 2 hét. :) Ez a te teszted időpontja vagy a BMC-s? Végül is fürdötél a Balcsiban?
Néhány hét múlva mi is lemegyünk egy hosszú hétvégére, de sajnos láblógatással kell beérnem. :( Évek óta nem úsztam - a fertőzésveszély miatt be sem tettem a lában uszodába. Van egy tanuszoda nálunk, ahol a babaúszást is tartják, lehet, oda eljárogatok majd. Most már kitelik az időmből.

Kriszti, vége a centizésnek. :lol: Jön a szabadság! Ne törődj semmivel, élvezd a nyugit, és készülj a babákra.

Minyuu, nagyon szorítok neked is. :)

Bibar, én is úgy vagyok vele, hogy motivál az, ha látom, másnak sikerülhet. Nálatok nem rosszak az eredmények. Minden esély megvan a sikerre. Csak éppen lehet, hogy eddig nem minden tényező állt úgy, hogy jó legyen. Bízzunk a Gynevac és az akupunktúra, és egy spontán babó sikerében! :)

További kellemes hétvégét kívánok nektek! 8)
share

Szia Juc!
Hát ahogy már Bibar írta,én is megszívtam a blasztókkal,9 megtermékenyített embrióból 2 élte meg az 5-ik napot és igazán nem bántam volna,ha párat a 3-ik napon lefagyasztanak nekem,mert így mehetek vissza újra leszívás,fizetés,tortúra,stb.Úgy meg csak besétálnék jövő hónapban a fagyikért....
Mindegy,remélem neked sikeresebb lesz a dolog,tudod,ezzel tényleg szupik az esélyek,csak sajnos én nem tudtam élni vele....Majd Te. :)

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?