Sziasztok!
Köszi mindenkinek a piri-meghozót, bejött
3.cn-on vagyok, és szerencsére nem kritikus a dolog, tehát nincs niagara.
A pocim fájdogál, meg ma volt olyan érzésem is jó pár percig, hogy kést forgatnak bennem, de megvagyok
Kriszti,
Miért nem tudsz elmenni szabira? Nem engednek el? Mert a szabi mindenkinek jár ám, főleg ilyen kánikulában rád férne egy kis vízparti kikapcsolódás! Ügyi vagy a szurikkal, látod, megy ez. Remélem, hamarosan követhetlek, és én is jól fogom majd bírni…
Brigi,
Nagyon jól esett amít írtál, hogy hiányoztam!
Aranyos vagy!
Igen, sikerült kipihennem magam, de persze már az első munkanapomon sikerült ezt a kipihent érzést lenulláznom… Nagyon fárasztó hetem volt, és a jövő hét is az lesz (zárás van
).
Lukrécia,
Igen, az én "vonalzómat" nem kell frissíteni, meg amúgy sem tudna a vonalzó pl. egy 91 napos ciklust lekezelni
Amúgy a szépséges vonalzómat Chestinek köszönhetem, Ő csinálta meg nekem!
Chesti drága,
Annyira hihetetlen, hogy már csak ennyi idő van hátra Niki születéséig. Szinte még csak most írtad, hogy sikerült!
Örülök, hogy végre kiegyensúlyozott, nyugodt kismami vagy, nagyon rátok fért!
Millió puszi neked!
Na és persze, ha kész a babaszoba, várunk képeket!
Minyuu,
Nemsokára vérvétel!!! Addig millió drukk, meg persze még több babatapi megy neked: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Share,
Nem áll elbliccelni a HSG-t, hidd el, én szeretném a legjobban, ha már túllennék rajta.
Nagyon szépséges a babótok!!!
Kis pöttöm!
Lucia kedves,
Örülök, hogy jól vagytok!
Rajta vagyok a HSG-ügyön, remélem összejön!
Viki,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton!
Abban igaza volt a biológusnak, hogy beteg baba nem tapad meg! Úgyhogy most már teljesen megnyugodthatsz!
Juc,
Nektek is mega-drukkok mennek, meg persze a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bibar,
Sajnálom, hogy így alakult, de meglátod, legközelebb…:)
Kismamik,
Azért tessék majd ide is írogatni, nehogy eltűnjön nekem a fél csapat!
Puszi mindenkinek!