Sziasztok!
Kicsit kesöbb,de azert itt a folytatas!
Hat joggal volt kaki szag:egesz a derekaig uszott,es meg a ruhan is atsargallott!:o
En Rebit eddig meg csak ilyen kakis alkalmak miatt fürdettem.(nem vagyok tul gyakori fürdetes hive!)Jobban mondva zuhanyoztam le,a mosdoban!
Folyo vizes csap ala tartom,vagy bedugoma dugot a mosdoba es kesz is a kad!
Olyan edi!
Bar ez mar nem fog sokaig müködni,ilyen rohamos hossznövekedes mellett!
Nyuszi!
Igen valahogy ugy lehet,egy het körül,emlekszel,egy nap különbseggel voltunk kiirva a csaszarod elött?
Aztan Rebi negy nappal elöbb,23.-an bujt ki.
Ezen a heten Aaron nem megy oviba,mert zarva van - most kostolom ki teljes mertekben a ket gyerekes anyuka örömeit es megprobaltatasait.
Eddig meg birom!
Forti!
JO olvasni,hgy jol vagytok!Es hogy is mondjam:ugyan en nem szeretnek semmi gyogyszert adni Rebinek,ameddig csak lehet,de ha ilyen klasszul segit rajta,biztos en sem hagynam üvölteni.
Hiszen ebben ö is es en is kikeszülnenk!
Menta!
Köszi az infot,en is erre tippelek.Az tuti,hogy nem a tejtöl van es a melegtöl sem hinnem,mert meleg volt mar eddig is!
En nem csinalok semmit a pofijaval,csak neha tiszta vizzel lemosom es persze puszilgatom.Nem hisze,hogy neki viszketne vagy hasonso...Es ameddig csk esztetikai a dolog,az en lanykam ugyis nekem a vilagon a legszebb,tehat....erröl ennyit!
Csics!
Köszi,de en alkoholt biztos nem kennek Rebi börere,minek strapaljam barmivel azt a gyenge kis bört!
Meg a popojara sem kenek kremet!TAlan ma volt egy hete elöször,hogy megint rakentem valamit,mert picit pirosnak tünt.
Pedig anyag pelust hasznalok.
NA,akkor most jo ejt,megyek kialudni a nap faradalmait!
(Ha Aaron es Rebecca is ugy akarja
!
Kryss