Sziasztok, Csajok!
Már lassan két hete itthon vagyunk, de nem volt netünk, meg Eszti beteg volt!
Előbb is kellett hazajönnünk Velencéről, mert hányt, és magas láza volt.Az egyik napon folyamatosan 39 volt a láza, így kapott kúpot, Nurofent, 3*-i priznic, szóval volt műsor, így inkább hazajöttünk!Valahol összeszedte ezt a vírust, lehet, hogy a tóba, nemtom!Torokgyulladással egybenjáró, nagyon sűrű zöldes orrváladék, tiszta taknyos náthás tünetek voltak, jó hurutos lázas köhögéssel!
De szerencse már meggyógyultunk, bár elég nehezen viseltük mindketten!
Most jól vagyunk, voltunk az elmaradt státuszvizsgálaton is, ahol 86,5 cm-ert, és 11,39 kg-ot mértek!És már kint vannak a 3 éves fogak
hurrá, hurrá legalább befejeztük a fogzós kínlódást!
Ezek a méretek alapján a lánykám valószínű, hogy 173 cm magas csajszi lesz
Kriszti,
Megkaptam a képeket, és nem tudtam mi van Dorcsika hajával
Aztán most olvasom itt, hogy milyen kálváriát jártatok be!Ez nagyon szörnyű lehet, remélem mielőbb kikászálódtok belőle!
Jobbulást neketek, sokat gondolunk rátok, és ++++++++energiákat küldünk
Lakásátrendezééés??Mit, hol, hova??Tudod kiváncsi vagyok
Dóri,
Remélem te jól vagy, bár valami olyasmit olvastam, hogy beteg voltál te is?Csak kutyafuttában olvastam vissza most a 2 hetes elmaradást, ezért a bizonytalanság
De remélem babával minden ok.Ti mentek valahová nyaralni?Vagy így nem?!
Floci,
De jó olvasni rólad újra!Amikor még voltam, te nem nagyon írogattál, így szerintem mi már nagyon rég nem dumáltunk így virtuálisan sem
Srácok, megvannak?Ugye ti nem vagytok betegek?
Babanetes taliiiii?Hol, mikor?Nem tudok róla.Szoktak az ilyenekről mailt küldeni, de most nem kaptam semmit, bár lehet azért nem mert a postaládám is fullon volt!
Én szívesen mennék, remélem Krisztiék is meggyógyulnak addigra!
Orsi,
Te jól bírod a dolgokat?
Amúgy a szobákról már így egy gyerek után teljesen osztom a véleményed.Azaz, hogy szívesen lennék a másodikkal inkább egyedül!Az elsőnél jó volt végülis, hogy volt ott valaki, de most már nem kell alapvető dolgokat elsajátítanom, meg bejöhetne apa + Eszti bármikor, és nyugodtan lehetnénk!De nem hiszem, hogy egyágyasba leszek, mert azért húzós az ára!Végülis Esztivel is szerencsém volt, mert egy csaszis szintén elsőbabás anyuka mellé kerültem, és csak ketten voltunk.Aztán ő egy nappal hamarább hazajöhetett, és harmadik nap ebédtől, már másnap de.-i hazamenésig egyedül voltam a babámmal
Akkor már azért jó volt!
Ha megtehetitek, menj csak egyágyasba szerintem is.
Lilla,
Sajnállak a munka miatt, ez elég gáz, ha muszáj visszamenned, de megértelek.Azért a megélhetés a babádnak is fontos,hisz neki is abból lesz meg mindene, ha van pénz!Apuka meg biztos ugyanúgy szeretgeti meg babúsgatja majd mint te
Szakad az esőőőőő, most dörgött eddig az ég már egy órája,most de vihar vaaaaan!Tök jóóóóó!
Végre frissül a levegő, bár eléggé megszoktuk már ezt a fülledséget.Sokat vagyunk kint, medencézünk Esztit alíg lehet kirángatni
De én azért jobban örülnék egy 25-26 c-nak!
Most szomorkodunk is, mert nem megyünk Balcsira
Sógornőmék lemondták valami más út összejött nekik!Mondjuk nem tartottam valami fair dolognak, ha már meg volt beszélve, meg a szállás minden megvolt, de így most csak mi nem megyünk le abba a nagy házba, azért annyit nem fizetünk ki
Ugyhogy Balcsis nyaralás ugrott, pedig vártam nagyon.Olyan rég voltam már a Balcsinál,/már úgy, hogy hosszabb időre nyaralni/!Hát ez van, most megsértődtem rájuk, és mérges vagyok
Na, ennyi a történés velünk, megyek joghurtos tortát csinálni, és beleölöm a bánatom
amíg Esztim alszik!
pussz