Új privát üzeneted érkezett!

ja azt kifelejtettem hogy nincs toxozisom!!! Tökéletes lett a vérképem! :lol:

És elértük a 39. hetet! 8)

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Nikike köszi az infót, tényleg annyira jó Téged olvasni, nekem amúgy is sokat segít ez a fórum. Nem érzem magam iszonyatosan egyedül :D :D :D

Rokonokról csak annyit, hogy az én anyósom számon tartja mikor megyünk vizsgálatra és azonnal telefonál, hogy akkor hogy vagyok, mi újság. Én is rettegek a napi zaklatásoktól, ha már a végénél tartunk, néha így is sok az aggódásuk, hiába tudom, hogy szeretetből kapom :roll:

Méri köszi a tanácsot, reggel voltam vérvételen és utána bekéredzkedtem CTG-re, hogy ne kelljen várni. Nagyon klassz volt, nem volt meleg és egyedül voltunk, bár kis pocaklakóm nem akart megmozdulni, meg is berregtették :? . Na erre úgy el kezdett szegénykém ugrálni, hogy csak na, a szülésznő is nagyon elégedett volt vele csak én sajnáltam egy kicsit, hogy így megrémült, de aztán megnyugodott a végére. Kérdezte, hogy fiú vagy lány, mondtam neki már mindkettőt mondták, erre azt mondta, akkor ez meglepetés lesz :) Tiba doki úgy tudom, csak jövő hétfőtől vagy keddtől lesz, de ez nem biztos, addig tarts ki :roll: Örülök, hogy a toxi eredményed rendben van, de sajnálom, hogy nem találkoztunk.

Ezt a CTG-s papírt én továbbra sem értem, azt mondták teljesen rendben van, hát biztos úgy van. Terhestornán mondta a védőnő, hogy állítólag szülés előtti nap már nincs étvágya a kismamának, ez is lehet egy jel. Na jó, nem untatlak benneteket ötletekkel, csak gondoltam elmesélem :)

Sziszike, talán tényleg jobb, hogy ebben a melegben nem mentek, csak vége lesz már, és akkor minden rendben lesz!

Csak lenne már egy kicsit hűvösebb, megbolondulok ebben a melegben.

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Hali!

Ildi: en szules elotti napon legalabb ket kilo meggyet, cukrozott meggyet ettem meg, nagyanyam ugyanis pont meggy szorpot fozott, en a magozasi fazisban vettem aktivan reszt! Ejjel meg mint emlitettem gyomorrontasra gyanakodtam! jo nagy meggymag lett belole masnap delre!:)
Ez az elmelet is megdolt altalam! Tudni fogjatok, ha menni kell, ha eljott az ido! Addig tessek elfoglalani magatokat! Amennyire lehet ebben a melegben!


csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

 
 

Oké, nem elmélkedem tovább :lol: :lol: :lol: De ez a meleg kikészít és túlságosan ráérek gondolkodni. Na megyek főzök akkor magamnak valami ebédet :D

Üdv: Ildi

Kép
mildiko
 
 


Nekem meg pár napja magamhoz képest olyan étvágyam van, hogy ihajj!! :? pedig a terhesség alatt egyáltalán nem voltam "nagyevő". Sőt. Úgyhogy hátha tényleg ez is csak mendemonda, és megszülnék még a napokban..... :D :D

Ildi, nekem is lusti volt Törpilla a hétfői "bulin", (persze előtte meg utána ugrándozott...) bár úgy látszik, az Örsön nem szokás ez a berregtetős megoldás... Sajna még egész hétre ilyen meleget mondanak (max. hétvégére 1-2 zápor), hidegfrontról még szó sincs egyelőre...

Húúú, Méri, egyre izgibb... dokin szabid... hát remélem, akkor pár napot bent tölt még a manókád!! :lol: Örülök, hogy a vérképpel minden okés! :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok !

Finiselők , kitartást !!

Mi lesz velem októberben, remélem nem a hideget nem fogom bírni !

Kitartás,még egyszer! Vége a legszörnyűbb, én is már előre rettegek , ez a várakozás !! :cry: De a rosszban az a jó , hogy ti már tényleg a végét húzzátok !! Hetek esetleg napok kérdése csak !! :lol: :lol:

lmarie ! De jó ,hogy nincs toxozisod !!
Estére drukkolunk nektek , mielőtt oda érsz egyél egy kis csokit , hátha feldobja a babaócát !

mildikó ! Mit főztél ma magadnak ?? Én brassóit csináltam .

Ez megy még az agyamra , ez a főzés !! Majd meglátjátok , de senki nem segít ám , hogy mit enne !! Találd ki !! Ha nem sikerült eltalálni az aznapi ízlésüknekvalót akkor meg húzzák a szájukat !!

Remélem ti szerencsésebbek vagytok , vagy lesztek !! :lol:

Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


jelentem babóca jól van, rájöttünk a titokra!
Fekve kell készíteni a ctg-t, úgyhogy a hátamon fekszem. :P :P

Ildi: köszi a privit, megkaptam.

Lányok, ti is szentimentálisabbak vagytok amióta babát vártok? Rám igy a vége fel tört ez, pillanatok alatt sirva fakadok. Tegnap néztük a Doktor house-t (látta még valaki?) és annyira felzaklatott hogy egy nagyot bőgtem. Hát ezt a részt nem igy babát várva kellett volna látnom.
Ma meg amig vártam a ctg-re mellettem ült egy anyuka kosárban a picurral. Belegondoltam, hogy hamarosan a mienek is itt lesz, és elpityeredtem. Szörnyű! :lol:

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

A barátnőm azt mondta, ő már egy baba-reklámon is el kezdett a végén sírni... szóval ez így van, nekem is könnyen megy, amúgy is érzékeny vagyok, most meg pláne... Én otthagytam a filmet, amikor láttam miről szól, már nem bírom az ilyen megrázkódtatásokat. Inkább elmentem zuhanyozni meg olvasni.

Kati paprikás krumplit készítettem. Szerencsére párom szereti, amit főzök és mivel még csak "ketten" vagyunk így könnyebb eldönteni mit enne, bár a hétvége még kérdéses, már nem tudok órákat állni a konyhában :wink: . De anno anyukámon is láttam a hasonló kínlódást, hogy sose mondja senki mit enne, aztán meg húzogattuk mi is az orrunkat tesómmal :lol: Hát azt hiszem erre fel kell készülni :lol:

Méri örülök, hogy rendben vagy, jössz még jövő hét csütörtökön CTG-re? Vagy ki tudja :wink: Bár én örülnék, ha veled vagy Frusival összefutnánk, de azért inkább csak szüljetek időben, majd találkozunk a bébikkel együtt :)

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Azert latom javul a helyzet hangulat ugyben.
Nesze neked optimizmus, en meg ugy neki estem tegnap este a ferjemnek, hogy iszonyaatosan ordenare modon veszekedtunk. Bogtem egy nagyot, aztan nagynehezen kibekultunk, gyerek rogton erezte a feszkot! NEm lehetett durcizni sokaig!
Mostanaban ugy erzem menekul itthonrol, pedig sosem volt beszbalyozva - ahogy mostanaban mondja. De annyira szuksegem lenne a segitseger, meg egyaltalan a kozelsegere! Igy is mar szegyenlem magam annyi segitseget kerek es kapok is anyukamtol meg a 84 eves nagyanyamtol! Ugy erzem a dolgokat kettonknek kellen megoldani, o meg folyton eltunik, programja van, stb... Persze segitett sokat, magahoz kepest, de ugy erzem jo lenne ha tobbet lenne velunk.
Normalis ez Tapasztaltabbak, segitsetek!

Tegnap kiderult, hogy 3 ora semmire sem eleg! KAptam kimenot, apa volt a gyerekkel, amit gyakorlatilag a gyerek vegigaludt. En meg csak rohantam az arkadban fel ala, de a felet sem tudtam elintezni annak amit akartam! MEgint anyu segitseget kellett kernem.

NA tobb szerencset Nektek Csajok!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok !

nikike ! Ne aggódj szerintem ez normális , nálunk is voltak hasonló gondok igaz elég hosszan elhuzódott, de még meg vagyunk együtt !
Alakulni fog idővel, szerintem bepánikolnak a felelősségtől és igazából csak most döbbennek rá, hogy itt egy kis jövevény akiért felelősséggel tartoznak Ők is !!

Ti idáig is nagyon jól megvoltatok, nem lesz semmi ! Te csak legyél nyugott, optimista , ahogy szoktál !!! :lol: :lol:

KÖszi ! :lol:

Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


koszi Kati!
Igyekszem! Remelem jobb lesz kesobb, ha mar erdekes lesz a gyerek es nem csak az alvas-eves-pelenkazas valtakozik!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok !

Nikike ! Naná, hogy jobb lesz !!

lmarie ! De jó, hogy jól vagytok ! Azt hittem ezt a ctg-t alapból fekve csinálják ! ???

frusi, adri ! Megvagytok ebben a melegben ??

Ja , adri 15-ig légkondiba van ! De jó !

Hé, és akik már otthon vagytok babáztok ! Ti is jól vagytok ??? :lol:

Mostanában nem nagyon jelentkeznek , igaz ??? Csak a mi kis Nikikénk , hál Istennek !!

De remélem a többiek is jól vannak , csak nyaralnak valahol .

Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Hahóó Csajok! :lol:

Mi is egyben vagyunk még... néha érzek azért érdekes dolgokat, de szerintem ez még semmi... nem is fáj annyira, meg rendszeresnek sem igazán mondható. Hétfőn a szokásos ctg... :wink: ...nekem eddig is mindig fekve csinálták... mármint a hátam azért félig ülésben volt, de tulajdonképpen inkább fekve vagyok, mint ülve.

Nikike, nekem nincs még ebben tapasztalatom, de normálisnak tűnik, tudod, milyenek a pasik, néha hirtelen meg tudnak rettenni... szerintem helyre fog jönni a dolog, amint kicsit ő is jobban megszokja az új állapotot...

Ildi, tudod, én az Örsre szoktam járni, úgyhogy ctg-n nem valószínű, hogy összefutunk. Esetleg egy szülés alkalmával. :D :D Meg Mérivel is. Vicces lenne, hárman egyszerre szülnénk... :shock: :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Mindenkit irigylek aki esetleg vizpart közelében van, ez a dög meleg elviselhetetlen itt pesten. Reggel 10kor 29.3 fok van a lakásban :( nálunk. Már minden trükköt kipróbáltam, de nem javul a helyzet, nem tudunk lehülni. Szegény babóca se mozog este 6-7ig amig nem hül az idő. Persze rám a szívbajt hozza ezzel. Illetve nekem ettől a melegtől nagyon fáj a hasam, de sajnos nem összehúzódás,hanem fájadalom.
Ha valakinek van ideje, majd irjon hogy ő/ők hogy vannak.
Addig is szép napot mindekinek!

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Hali!

Apa és Andris Beatlest hallgatnak és énekelnek - ki-ki a maga módján, ugye... :D Aranyosak, és hagynak engem "szórakozni" kicsit.

Nikike:
ne aggódj, ez normális reakció a pasiktól. Lássuk be: nehéz megtalálni a helyüket a baba mellett, elvégre szoptatni nem tudnak, minden mást meg kicsit lassabban/kevésbé/ügyetlenebbül tudnak általában, hiszen kevesebbet gyakorolnak. Én is megrémülnék és fölöslegesnek érezném magam, asszem. Az okosok szerint az segít a legtöbbet, ha van állandó feladatuk (pl. fürdetés vagy büfiztetés vagy ilyesmi), azt eleinte szájhúzogatva, utána meg privilégiumként végzik. Elvégre azt szereti meg az ember, akivel sok időt tölt, nemde? Mi buzgón gyakorlunk itthon! Beatlest énekelni én pl. nem tudok olyan profin, mint Apa :wink:

Méri:
mi is halálunkon vagyunk itthon! A párom elkezdett porszívózni, és a gép öt percenként levágja magát túlhevülés elleni önvédelemből. Kicsit lassan megy így...
Nekem is ez volt a végén: babácska estig csöndben volt. Rémüldöztem is. De hát érthető, nem? Nekem sem sok kedvem volt mozogni. Aztán este szétrúgta a házat. Szerintem ne aggódj egy sort se, viszont pihenj, lécci-lécci, és nagyon vigyázz magadra! Csak semmi serte-perte, hadd takarítsanak a rokonok!
Akiktől én is a falat kapartam a végén, pont mint Te! Komolyan azt hiszik, hogy ez jó az embernek: naív flegmával naponta belebúgni a telefonba, hogy "na... hogy vagytok???? Még otthon...?" Én a végén egyszer két napig "számoltam magamban", mire vissza tudtam hívni az egyik barátnőmet, és viszonylag kedvesen megmondani neki, hogy hagyja ezt abba, mert azt nem gondolhatja komolyan, hogy a vonalas telefonon hívva a kórházban fog találni, és azt sem, hogy ezt az örökös semmitmondó kérdésdömpinget én szerető gondoskodásnak tudom venni. :evil: (Ez önző információéhség szerintem, de ezt már nem mondtam...) Nna. Még most is felbosszant, ha rájuk gondolok.

Hát, srácok, én állati renitens csodabogár vagyok, de esküszöm, hogy még mindig semmi kedvem kimenni. Remekül elbütykölök itthon, és zsupsz, elmegy minden nap. Nem mondom, a hőmérsékletek sem motiválnak. Azért időről időre kimerészkedünk este, de inkább csak kötelességből. Most épp kezdem rászánni magam, hogy a kicsivel átautózzunk valamikor a város túlvégébe a nagymamámhoz, aki még nem is látta a második dédunokáját. Ezt fontosnak érzem, de vacak dolog az auókázásra gondolni. A kórházból való hazajövés drámai mésfél órája óta kicsit aggódós lettem, ami a babás autózást illeti nyári hőségben! Este meg olyan nyügi már Andris... :( Hja, nehéz dolog ez a gyermektartás! És ezek a döntések!!! :shock:

Na puszka:

Zsolka
zsolka
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, mert megyünk esküvői buliba: ma voltunk genetikai UH-n az Uzsokiban, Ficánka tök jól van, szép, nagy, minden rendben, és ha a jobbról-balról-elölről-hátulról alaposan körbenézegetett kép nem csal (amire Lukács doktor szerint nincs esély), akkor KISLÁNYUNK lesz!!! Én annyira örülök!:-))) Kaptunk is egy fotót, ami a kislányság bizonyítéka, vagyis semmi másról nem kaptunk ma képet, csak egy még általam is jól felismerhető punciról:-)))))))))))))

Na most ennyi, majd a napokban bővebben is leszek! Mindenkinek kitartást a kánikulához meg a szokásos jókívánságokat!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Persela, gratula a kislánykához!! :D

Méri, napközben nálam sem nagyon mozog a kisasszony mostanság, bár én nem mondhatom, hogy egész nap csöndben van... csak szolídan jelezget. Viszont most este olyan buli volt, hogy ihajj!! :D Igazi "ereszd-el-a-hajam". :D :D

Ami viszont durva, valami olyan ideget nyomhat néha-néha, ami a combtövemnél végződik, mert néha iszonyatosan elkezd fájni a combtövem, olyankor alig bírok lépni tovább, aztán persze valahogy sikerül, és akkor még általában pár lépést szintén nehéz megtenni, aztán elmúlik.

Voltunk ma strandon, ez jó volt. :lol: Du 4 körül elkapott minket az eső, de Csabi mondta, hogy ne legyünk puhányok, maradjunk még, hááátha... és lám, kb. 20 perc összevissza esegetés után eltűntek a felhők, gyönyörűen sütött tovább a nap, stb...

Hjajjj de szülnék már. :wink:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek koszi a biztatast, mar jobb a helyzet. Meg van is apanak allando feladata, csak o tud tokeletes furdovizet csinalni! Ezert is borultam ki amikor csutortok ejszaka nem jott haza furdetesre!
Na mar tul vagyok rajta!
Most mentek el a ferjem szulei! Imadjak ezt a lurkot! Bar ki nem!
Vegre tudtunk nekik erdeksebb dolgokat is mutatninem csak az alvo gyereket: igy vegigneztek egy pelenkacseret, etetest, bufit. Kezben is volt termeszetesen:) Szoval jo volt!
Mar varom, hogy mobilabbak legyunk es kocsikazhassunk, de most meg a meleg miatt nem eroltetem!
Frusi, nekem a bal kezemen a mutato es a kozepso ujjam zsibbadt iszonyatosan szules elott kb. 2 hettel kezdodott, aztan azt hittem ha kibujik a baba megszunik! NAh 1 honapnak kellett eletelnie! Most vegre mar viselheto! A legszarabb a pelenkazas volt, ugyanis nem ereztem semmit, hogy mit csinalok!

szep napot!
csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok! :D

Ma délután kimentünk a Budakeszi Vadasparkba, nagyon jópofa volt, árnyas is, meg minden, szóval melegben is elviselhető, és néhol kicsit felfelé kellett menni, meg a kilátóba is fellépcsőztünk, háááátha... :lol: Amíg autóztunk odafelé, néha azt hittem, hogy húúúha, lehet hogy lesz valami? De aztán semmi. Mondjuk jóslófájásnak lehet, h jó volt, abból is gondolom, hogy ahogy sétálgattunk, elmúlt.

Így hát reménykedek tovább. :wink:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Jövőhéten frissítem a táblázatot..

A meleg nagyon rossz, derékig ért a hajam, de lávaggat, most csak váll alá, de nagyon melegít még minid, pedig fel is fogom.
Napi 4-5* is lezuhanyzok.:)

Én gyerkőcök előtt nem voltam vmi érzékeny, de utánna...s azóta ez romlott. :wink:

Genetikai UH-ra aug 3-án megyek 12re..remélem mindent rendben találnak és még a nemére is fény derülhet.. :wink:

Tegnap egész nap strandoltunk..annyira jól esett.
Annának vettünk ilyen beülős úszógumit, s tologattam úszva, Zsoli meg úszógumiba..szóval nagyon el voltunk.:)

Bár napkrém pont ott fogyott el, s horror áron volt csak ott, de akkor is volt és jó volt!
Haza felé pakoltunk, s Zsolinak sikerült kipukkasztania Anna úszóját, de ezen se idegeskedtünk, mert jó nap volt!!!

Haza felé megnéztük a házunk alapjait..már elkezdték építeni.:) :)
Olyan jó volt ezt látni!

Ma reggel meg Casting-on voltunk, reklám filmhez kerestek szereplőket, ott volt a Barátokközt-ből Mónika is. Na jó ne nagy szám tudom, de azért leírtam.

Csapó doki adott vkinek mobil számot? Illetve tudja vki a mobilszámát? Vagy kórház és csipogó??
Most találtam egy kismamát a környéken, hívtam ide is..már finish-be van, neki kellene, privibe küldje, aki tudja esetleg.

Annyira jó, aki már a vége felé van..hamarosan a kezében tarthatja a kicsijét..énis szeretnék már itt tartani!!
Anyira várom!!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Halihó!

Hihetetlenül irigylem azokat akik strandolni tudtak egy kicsit. Én a kádban max. Már azt csinálom hogy fullra engedem, nem teszek bele semmit így naponta többször visszamászhatok. De elég macerás, mert még mindig nagy a nyüzsgés nálunk szakemberekből. :?

Ja amúgy 5 percre van tőlünk egy strand. :? csak időnk nincs kimenni a lakás miatt. :cry: :cry: :cry:
Tegnap mi is esküvőn voltunk délután, de a vacsira nem mentünk, mert annyira én nem voltam jól.

Frusi: ha kocsikázunk akkor nekem is mindig bekeményedik a hasam, de utánna elmúlik. Szerintem nem szerencsés az a pozició, meg a rázkódás azért lehet.

Zsolka: köszi az együttérzést, most már én is megmondtam a többieknek, hogy ne nyagassanak, idejében tudni fognak róla hogy megvan a pici, az állandó kérdezősködéssel csak bosszanatanak. Megmondtam azt is, ha mégegyszer egyikük is felteszi azt a kérdést, -hogy egyben vagy még?, azzal nem fogok szóbaállni. A szülőket meg el kell viselni ez van. :P

Barátnőm aki tavaly pont ilyenkor szült biztat, hogy ne izguljak, a szülés mindig váratlanul indul be, nincs igazi előjele.
A legjobb barátnőm meg most jött haza Rómából és hozott a picinek egy irtó aranyos (értsd zabálnivaló) kiscipőt ajándékba. :P

A meleg miatt hamar kiborulok mindentől, legalábbis erre fogom. A család már abbahagyta az ugratásomat, mert szerintük egy időzitett bomba vagyok. :twisted:

Remélem meglesz időre az uraság, max 1-2 napot csúszik, mert az utánna lévő procedúrát szeretném kihagyni, ráadásul nekem már a 37 héten azt mondták hogy eléggé elöregedett a lepényem, és félek hogy valami mesterséges szülésinditást fognak csinálni, amiben nem szivesen mennék bele. Viszont keddig szabin van az orvosom. :roll:

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok lányok!

Latom mindenki nagy strandolos! En nem nagyon, mert utalom mutogatni a habtestemet, de valszinuleg a gyerek miatt ezt felul kell biralnom, vagy le kell fogynom!
Kepzeljetek tegnap vettem vegre magamnak a Zaraban egy alom szep ruhat, amit egyszer mar csutortokon is megneztem a nagy rohanasban, de akkor azt mondtam, hogy dagi vagyok, meg draga is (lertekelve volt 9 ezer). Erre tegnap mar csak 6 ezer volt, szoval addig nezegettem magam amig elfogadhatonak veltem az alakomat. Talan mondtam, hogy augusztusban eskuvore megyunk, na arra vettem! Jol nez ki kicsit Sarah Jessica Parkeres (sexinthecity).:))
MEg a gyereknek is persze egy csomo rugit, mar nagyobbakat oszre-telre, mert minden le volt ertekelve: felnottrucik 4-5 ezerre, gyerekek 890Ft!!! Rohej! Es jo minoseg nagyon!
Apa ma velunk toltotte az egesz napot, este nagyot setaltunk, szoval szupi nap volt, meg viz nelkul is!
Lanyok, mostanaban mondanak esos, szeles napokat, szoval lehet hogy segit!
Ja es elkezdtem gimis osztalytalalkozot szervezni, oktoberre! Most van idom!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, szédületes arc vagy!! :D :D Sok sikert az osztálytalálkozó-szervezéshez!

Figyusz, augusztusig még tovább formálódhat az alakod, lehet, addigra pont olyan lesz a ruha, mintha Rád öntötték volna!! 8)

Méri, ez biztató, mármint hogy a szülés hirtelen indul be, ez tartja bennem a lelket, hogy sose tudhatom... :D :D

Sajnos még egész hétre ilyen kánikulát mondanak, max. néha 1-1 hűsítő záporral, de hidegfrontról sajnos egyelőre szó sincs... pedig most nagyon kéne. :twisted:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

A szülés tényleg hirtelen indul, tanusíthatom - okt. 8-án még bőszen kutyát sétáltattam a mezőn, szülésnek semmi nyoma, jóslófájások sehol, csak némi keményedés, amit az egy rás sétának tudtam be (6-ára voltam kiírva), majd este zuhi, lefekvés, hajnaliban ki a fürdőbe pisilni, és akkor kezdett el csorogni a magzatvíz, este 8-ra babám volt!

Nyugi, lányok, jönnek a babák, amikor kell! Méri, drukkolok, hogy a tiéd is magától jöjjön, bár nekem is rá kellett segíteni mindenfélével, mert csak a magzatvíz szivárgott, fájás, tágulás sehol, de még így is a kórházba éréstől számított 14, az orvossal való első szótól számított 12 órán belül megszültem. Nem lesz semmi gond, jó kezekben leszel, bárhogy történjen. Bízz a szülésznőben, az orvosban, és legfőképp magadban és a babádban, meg tudjátok csinálni, ügyesek lesztek!

Sziszike, ismerős az érzés, de ahogy a táblázatot nézem, mi majd együtt babázunk valamelyik szobában, és karácsonykor betesszük a babáinkat a fa alá, ajándékok helyett!:-)))

Hideget tényleg nem igérnek, előre utálom a jövő hetet!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!
na bekapcsolódok én is, remélem az utolsó hetem kevés munkával fog telni, és lesz időm írni is, nem csak olvasni Titeket. El sem hiszem, hogy már csak egy hét és tespedhetek otthon!!!!
Mondjuk van egy rossz oldala is: itt a légkondi tényleg életet ment, otthon meg biztos egész nap hőség van, mint amire Ti is mindannyian panaszkodtok. Éjjel addig nem tudok rendesen aludni, míg hajnalban ki nem nyitjuk totál a teraszajtót - igaz, így a zajok felerősödnek, de erre már immunis vagyok.

Én az elmúlt hétvégéket vízben töltöttem, nem is bírtam volna ki, ha nem mehetek vízbe. Előző hétvégén a Tisza-tóhoz mentünk, előtte gondoltam rákérdezek, ajánlott-e 31.héten lubickolni, és ha igen, milyen "védőfelszerelés" mellett. Az eredmény:
- hogy ne mondjak neveket, Frusi orvosa szerint - mert ő rendelt épp - már nem kellene
- védőnő szerint ha zárt a méhszáj, végülis miért ne, csak nézzem meg, tiszta-e a víz
- a keresztanyám szerint, aki kórházban gyerekápolónő: nem is tudja, talán már nem kellene, de végülis ő nem szakember.
Ezek után bementem a vízbe :lol:

Most hétvégén pedig Leányfalun nyaraltunk, hát mi mást lehetne ott is csinálni, mint strandolni?!
- most csak a saját orvosomat kérdeztem meg arról, mehetek-e még vízbe, mire a válasz: miért ne mehetnék?! és amikor tampontéma-felől érdeklődtem, a válasz: az minek kellene?!
Nos, ismét vízbe mentem, mert nagyon szép tiszta volt az úszómedence víze, meg nagyon jól esett az úszás is. Igaz, tényleg elég lassú lett a tempóm, de azért mindig elértem a medence másik végébe :lol:

Hát, érdekelne, hogy Méri, Frusi és Ildi hogy s mint van....ha belépnek a fórumba, az azt jelenti, hogy még nincs babázás....
Katya még sehol....

én is mindig oyan szívesen olvasom, ha olyanok írtok, akik már babás tapasztalataitokat mesélitek, mert én még most sem tudom elképzelni, én hogy fogom bírni az első heteket.Persze biztos jól, meg lelkes barátnőkből, nagyszülőkből, stb. nincs hiány, sőt a férjem felől sincs kétségem: a strandon is ki kellett ülni a gyerekmedence szélére és a kis csöppeket nézni, milyen helyesek, már azt hittem, onnan akar magának választani gyereket :lol:
De pl. most nevezik ki oktatási irodavezetőnek, ami nyilván több munkával jár majd, mint az eddigiek, és eddig sem du.4-kor járt haza :( De persze nagyon örülök a sikerének, mert megérdemli, mi majd elleszünk addig otthon és majd vesz ki szabit, ha már szükség lesz az otthonlétére.

Na ennyi, várom, ki jelentkezik ma.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Jelentem, mi még egyben... ma sem volt semmi érdekes a ctg-n, hacsaknem annyi, hogy Lillácska megint végigaludta majdnem az egészet... Úgyhogy most jövő hétfőn újrázunk, ha addig nem lesz semmi, illetve jövő héttől mindennapos buli lesz... :roll:

Nekem egyelőre az a hihetetlen, hogy valaha is meg fog indulni a szülésem... hahhhh... most teljesen olyan érzésem van, hogy Törpilla még érettségizni is a pocimból fog. :o

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Hát mi még bőven itt vagyunk és nagyon is egyben, de hát hivatalosan nekem még van azért 2 hetem :roll: A meleget egyre rosszabbul bírom. Totál kész vagyok tőle és már éjszaka sem tudok nagyon aludni, csak hajnalban, amikor kicsit hűvösebb lesz. Most éppen takarítgatok, de hát alig csinálok valamit, folyik rólam a víz, szóval nem egy leányálom :(

Adri én egészen 37. hétig mentem usziba, az én dokim is azt mondta, amíg zárt a méhszáj addig mehetek és nem kell tampon mert védve vagy teljesen és a víz magától nem megy be :wink: szóval csak nyugodtan úszkálj! Én már a hétvégén nem mertem elmenni a strandra, mert utoljára 2 hete vizsgált doki bácsi és ilyenkor már lehet hogy megnyílik a méhszáj, szóval úgy gondoltam jobb a békesség, de nagyon rosszul bírtam a hőséget.

Mi meg el kezdtünk házakat nézni, hát mikor, ha nem a 9. hónapban :wink: Nagyon vicces, amikor nagy pocakkal megjelenünk egy-egy háznál és rögtön olyan kedvesek, meg ájuldoznak, hogy jaj már csak 2-3 hét és itt a babóca. Hátha még engednének is az árból :lol: Na mindegy, nem hiszem, hogy az elkövetkező 2 hétben megtaláljuk álmaink házát, de azért el kell kezdenünk, mert irtó hamar ki fogjuk nőni a kis lakásunkat.

Nikike hihetetlen vagy! Annyira jó ez a pozitív hozzáállás. Nálunk apa nagyon készül a nagy napra de kíváncsi leszek én is hogyan fogja fogadni a valóságban. Bár 3 hétig itthon lesz velünk, aminek nagyon örülök, mert az a legjobb szerintem is, ha mi hárman együtt leszünk és nem a rokonság rohangál körülöttem. Én sem tudom elképzelni még hogyan lesz, meg milyen segítségre lesz szükségem. Tőlem folyton ezt kérdezik, hogy mondjam meg, de hát honnan tudjam, ha még sosem volt gyerekem???

A legfurcsább az, hogy minél inkább közeledik a vége, annál kevésbé fogom fel, hogy tényleg talán pár nap és a kezünkbe tarthatjuk :D Nálunk amúgy felváltva van mozgolódás. Egyik nap szinte meg sem mozdul, másik nap meg akkora box meccs van, hogy csak na! Tegnap egész délután ugra-bugrált, most bezzeg alszik :wink: hiába elfáradt a drága.

Na megyek folytatom a takarítgatást!

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Takarítgatást?
remélem nem ablakot pucolsz?!
Nekem most még rengeteget mocorog a babóca, vannak olyan hangok, amik gyors és heves reakciót váltanak ki, pl. a gépelés, mint most is. A billentyűzete nem nagyon szeretheti, gondoltam is, h majd ha nekem is mennem kell ctg-re, viszek magammal egyet, mindig arra panaszkodtok, h akkor pont nem mozog. Vagy a templomok harangja, a mosogatás hangja...templomot nem tudok majd vinni magammal. :lol:
És milyen házat szeretnétek, Ildi? Vagy még nem teljesen körvonalazódott?
Engem meg állandóan le akarnak ültetni, kipárnáznak mindent, felállítják egymást a fotelből, h a legkényelmesebbe én üljek, elférek-e a kocsiban vagy előrébb húzzák az ülést, stb. Kicsit idegesít, mert nem mozgássérült vagyok, de tudom, jót akarnak. De azért végiggondolhatnák: ha hátraülök a kocsiban, a lábam sokkal előrébb van, mint a hasam, akkor miért ne férnék el? Lábam eddig is volt...
frusi, azért 18 évig csak nem maradsz így!!! Kitartás, szerintem szerdán megérkezik!!!!
(Azért szerdán, mert vmit írnom kell bíztatólag :lol: De majd meglátod!!!)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudnátok nekem tanácsot adni? Most hogy ilyen meleg van, elkezdett dagadni a bokám... Gondolom nem ujdonság. Én eddig is hajlamos voltam rá, de ezen a nyáron még tök jol megusztam. Kövö héttöl kezdve 2 hétig viszont olyan munkám lesz, hogy napi 8 orákat fogok ülni, ugyhogy tutira bedurran... Szoval, Ti mit csináltatok? Tudom, fásli, meg feltenni, de esetleg ezen kivül valami bevált modszer? Elöre is köszi! Kitartás a nagypocakosoknak! Olyan hamar tullesztek rajta!
hiuzka
 
 


Én csak néha mentem haza ólomlábakkal 8 óra ülés után,de egy gél este mindig segített: a DM-ben kapható saját termékek közül a fuss eisgel - vagy valami hasonló - mentolos verziójú gél elég hatékony, nem csak én használtam. pl. Frusi, nálad bejött?
Mondjuk munkahelyen tényleg állj fel néha, sétálgass, lábkörzések az asztal alatt, mert a gél szagától lehet, h elájulnak a kollégák :D

Adri és

Kép
adri29
 
 


Ablakmosás megtiltva, úgyhogy "csak" portörlés, porszívózgatás, meg ilyesmi. Muszáj, mert nem hívhatok minden héten valakit, hogy ugyan csinálja már meg. Bár biztos jönnének, így is folyton aggódnak, hogy túldolgozom magam. Én is gyakran megkapom, hogy ücsörögjek, pihenjek, ne csináljak semmit, de hát ki bírja azt?

Nekem szerencsémre csak így a végén kezdett el dagadni a lábam, eddig csak az segített, ha feltettem. Én pl. munkahelyemen remekül tudtam a számítógépen pihentetni a lábam, de két papírdoboz is megteszi :lol: :lol:

Nálunk a nagy rémüldözést a Metro váltotta ki, szegénykém, nagyon meg tud ijedni tőle, mivel én dolgozni autóval jártam, most már nem nagyon vezetek és az utazás őt is, engem is megviseli. Amúgy a CTG-s ébresztés nem olyan borzasztó, csak jó nagyot ugrik tőle, de ki lehet bírni... Na most már pihentem, megyek tényleg folytatom...

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Elfeljetettem Adri válaszolni a kérdésedre... 3 szobás felújítandó házat keresünk itt a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen. Elég nehéz, mert azért nem totál lerobbant kellene, de persze pénzünk sincs sok, mindenképp szükség lesz hitelre és úgy keresünk, hogy mondjuk később tetőteret lehessen rá húzni, vagy valamilyen irányban bővíthető legyen, plussz egy kicsike kerttel. Mert hát ugye nem egy gyereket szeretnénk :wink:

Szóval ha valaki tud ilyet, csak szóljatok! :D

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok !

Remélem még mindenki jól van ebben a hőségben !!

Finiselők! Mégy egy kis kitartást !!

Képzeljétek kaptam egy új mobilt ! Sony Ericsson Z520i !
Gyönyörű !! már olyan régen vágytam én is egy fényképezős telcsire !! :lol:
Viszont a bibi, hogy a régit becseréltük és mondanom sem kell az összes telefonszám a telefonon volt, nem a kártyán !! Úgy-ogy most csomó szám elveszett !!

mildiko ! Sok sikert a ház nézegetéshez ! Honnan szereztek címeket ? Interneten is nagyon sok van , experess-nél vagy van valami ingatlan.com , meg biztos van még jó pár.

adri ! Te csak hagyd , had kényeztessenek lehet, hogy nem mindíg lesz ez ám így most kell kiélvezni !! :lol:

frusi ! Most már alig várom, hogy hírt kapjunk, megszületett Lillácska! Már most már nagyon kíváncsi vagyok !! :lol:
Remélem a héten megérkezik ! Rendes csajszi lesz !!

Tündi (Cc67) , mit is mondott mikor jön haza , a héten ugye ?


Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Lányok !

Most haladt át egy kis jég eső ! Próbáltam arra küldeni , de az istennek nem ment pest irányába !!

Remélem ti is kaptatok egy kis lehülést azért !!

Pusz, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati, szerintem sikeres lehetett az akciód, mert itt is szakad az eső!! Óóó de jól esik! :D :D :D

Ildi, az tényleg jó, ha lefoglalod magad, én is most jöttem rá, illetve most ezt gondoltam stratégiának: lefoglalom magam, hogy ne maradjon időm itt sajnálgatni magam + agyalni, a mai délelőtt már egész jól el is telt... :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Mi is még megvagyunk :lol:
Hát eső itt Újpesten is szakadt, de ha két fokkal hűvösebb lett sokat mondok. De jó nehéz párás idő lett. Mondtam én időjárás változást gyerkőc nem érzi meg. Én annál inkább. Reggel 6-kor olyan fejfájással ébredtem, hogy azt hittem felfordulok. Vérnyomásom egyenlő a nullával. Minekután nem tudtam egyenesen menni férjuram átpaterolt anyuhoz, hogy ne legyek egyedül. És képzeljétek szüleim tegnap beszereltettek egy légkondit, úgyhogy 1-2 óra múlva jobban voltam, és aludtam egy nagyot!!!! :P Micsoda élmény volt! Mondtam a szülésig náluk fogok dekkolni ezentúl. :twisted:
Itthon pedig nálunk is a szokásos szauna van, és éjszaka se tud lehülni a ház.Bezzeg a párom úgy tud durmolni, hogy féltékeny vagyok rá. :evil:

Hiuzka: én kipróbáltam a fuss gélt, de annyira mentolos volt, hogy csipte a lábamat. Nekem azt jött be, hogy naponta többször áztatom hidegvizbe a lábamat, főként lefekvés előtt. Persze ez akkor működik ha otthon vagy és nem irodában.
Ami tutira jó: egyél sok dinnyét, a salátádba tegyél petrezselyemzöldet+ ígyál sok vizet. Ezek mind segítik a felesleges viz kiürülését. És amikor teheted legyél mezítláb!
Ja és nyudogdtan lehet enni a dinnyét, az orvosom is azt javasolta. Én képtelen vagyok felpóckolni a lábamat, idegesít.

Frusi: Esetleg priviben elküldenéd a neved és a számodat? Csak ha megyünk szülni és egyszerre lennénk bent tudjunk róla.
:P

KépKép
lmarie
 
 


Köszi szépen a tanácsokat! Ma vettem egy eisgelt, tényleg iszonyu erös szaga/illata van és még a kezemen is amivel bekentem a lábamat sokáig érzödött utána. Én is azt gondoltam, hogy ha sokat iszom, gyorsitom az anyagcserét, és az nem árthat. Az áztatást is ki fogom probálni. Ha itthon lennék, nem lenne gond, de annyira gáz elefántként kinézni emberek között...
Mondjuk nem szolok semmit, mert én télen szülök, nagyon messze vagyok töletek, Frusi, Méri!

Tündi, remélem szuper volt a nyaralásotok! A Balaton hömerséklete lassan eléri a 30 fokot :D Itt Budán rendesen lehült a levegö, jo hüs lett. Gondolom holnap reggelig tart az enyhülés...

Szerintetek a strand vize fertözöbb, mint a tenger vagy a Balcsi? Én arra gondoltam hogy a természetes vizek talán egészségesebbek, de annyira vágynék egy kis uszásra. Olvasom, hogy voltatok többen is strandon, végülis én sem kaptam el eddig sok nyavalyát ilyen helyeken, de most valahogy odzkodom...
hiuzka
 
 


Sziasztok Csajszikák,

Hiuzka, az Eisgel nekem is olyan volt, hogy még a kezemet is lezsibbasztotta, de ettől függetlenül a lábamnak nagyon jól esett... :lol:

Ez a természetes vs. mesterséges víz kérdés érdekes, végülis a strandmedencét minden nap vegyszerrel fertőtlenítik, ugyanakkor ki tudja, arra nem immunisak-e már ezek a bacik... A természetes vizet meg ugye nem fertőtlenítik, de az meg "öntisztul"... :? hát most legyünk okosak.

Nem tudom, mi van ma, fáj a medencém és környéke, egész rendszeresen :roll: , de ez nem fentről indul, és szerintem nem mensis görcsre hasonlít, nekem ez határozottan a medencémre és környékére korlátozódik. Szóval nem nagyon vágom, hogy mi van...

Kép
frusi
 
 


Méri, privi ment! :lol:

Kép
frusi
 
 


Frusi, ez még nem az, tudod, azt írtam, holnap jön Lilla!!! :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Tyűha mennyit írtatok!! Alig tudtam vissza olvasni… :lol: :lol: :lol:

Tegnap késő este értünk haza! A vonat késett 40 percet, a troli kimaradt, a következő lerobbant… :evil: szétdurrant az agyam már….Na mindegy, lényeg haza értünk. :lol:

Hát baba ’eső’ nem hullott itt… Kitartás finiselők!!!!

Tök jó, hogy mindenki így- úgy de jól van! Sokat gondoltam ám rátok Szabolcs mindennap bekukkantott ide hátha… :wink: .A babám már megint igen aktív lett, ’magához tért’ szegénykém! :lol: Tényleg nagyon hat rá az én hangulatom. Hétvégén 2x átmentünk ’anyós pajtiékhoz’ /nem szóltak semmi különöset, én meg nem is szóltam egyálltalán ’búzgon ’néztem a tv-t’ Egyszóval mintha mi sem történt volna….Nagyon, nagyon kínos volt… :roll: :roll: ./ és a babánk megint nem akart mozogni :cry: Hihetetlen volt….érzi a feszültséget.

Nem semmi volt a rendezvény nálunk, de kibírtam….
Reggel 5-6-ig szólt 2-3 színpadon a zene, még a zuhany fülke is remegett nálunk. Hát meg voltak olyan fazonok… :x .Nincs még kész a kerítésünk csak félig, így a gyerekkel kénytelenek voltunk kint ülni, mert ha nem, elfoglalták az udvarunkat is.. :evil:

Nagyon meleg van 8) már nem bírom, gondolom nem vagyok egyedül :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Frusi!

mindjart szulsz! most mondom!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok lányok!
De sokat írtatok, most próbálom gyorsan elolvasni mindent.

Csak egy pillanatra jelentkezem, mert sajnos nem nagyon van időm mostanában. Mint mindig dolgozom, de hala istennek most otthon dolgozom és nem irodában. De akkor is rengeteg munkám van az utóbbi néhány hétben. Már nem is nagyon bírom. :cry: Gyorsan faradok, még hozza ez a meleg kiborít! :cry: :cry: :cry:

Múlt kedden voltam Lukács dokinál: minden rendben van, de a méhnyak már el kezdett rövidülni és már 2 cm. :? A tenyésztéssel minden ok, de találtak egy kis gombát (candida). :shock: Holnap megyek a Herminára, a doki kiír valamilyen gyógyszert.

Adri! Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz értem. Nagyon jól esett! :D

Kép
katya
 
 


Frusi nem szülhet még ma meg, csak holnap, mert borul a semmilyen alapokon nem nyugvó elméletem :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !


Frusi ! Mostmár csinálj valamit , lassan már fogadásokat kötünk !!! :lol:

Hányadikára vagy egyébként kiírva ??

Tündi ! Szia , jó , hogy meg jöttél ! Gyerekek is jöttek ?


Kátya ! Szia ! Én is multhét kedden voltam a Lukácsnál , kár , hogy nem találkoztunk ! (16:35)
Örülök , hogy sikerült jelentkezni , már nem tudtuk mi van veletek!


Puszi, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok lanyok,
jo sokat irogattatok, mig en "nyaralgattam" :lol: Szerencsesen megjartuk a 100 km-es utazast Barnussal es a kutyusunkkal, es a szuleimnel is nagyon ereztuk magunkat: csak ettunk, ittunk, pihentunk es jott a sok ismeros, tesok, mindenki... Es a klima is kellemsebb volt, azert a kertes hazakban jo kis huvos tud lenni akkor is, ha kint tombol a 36 fok. :P
Lmarie: nagyon drukkolok neked, hogy most mar ne soka varasson benneteket a baba. Egyebkent en is nagyon nehezen birom a meleget, van, amikor alig merek kimereszkedni itthonrol, mert en is ajuldozos vagyok. Ugyhogy sokat tusolok, pihengetek a huvosben es inkabb este maszkalok. Mar ha tudok. De a labam az tok kesz van estere,annyira fajnak a talpamban a csontok, mint aki ket hete egyfolytaban turazik. Hiaba az eisgelk, nekem is leginkabb a jo hideg torolkozo es a felpolcolt lab a leghatasosabb.
Hiuzka: nekem is a termeszetes vizeket javasoltak inkabb az orvosok, bar tisztitjak a vizeket a strandokon, de nagyon kicsi az a viz arra a sok emberre, foleg ilyen melegben, eleg sok baci lehet benne. Abbol gondolom foleg, hogy a noverem kisfia mikor tavaly eloszor vittek termalfurdobe jokat nyelt a vizbol es a korhazban kotottek ki hasmeneses-lazas virussal... Nekem a Tisza-to bejott, semmi bajom nem lett, es nagyon elveztem. Bar a baba jol meg volt szeppenve, nem is mert megmozdulni, mig ki nem jottem a vizbol... :lol:
CCTundi: Te hogy birod a meleget, vonatozassal, trolizassal? Nem semmi vagy, en meg neha a kocsiban is majd megsulok... Jok is eros csajszi vagy...
Katya: Ne dolgozz sokat, pihenj es babazz. Es akkor elvileg a szulesed is konnyebb lesz, ha mar a bebid most "kesziti maganak a helyet"... :)
Adri: ne is torodj a pocakmeretedet firtatokkal. Az en hasam is kb. ket hete kezdett el latvanyosan noni, szoval az utso 6. hettol. Innentol viszont folyton ehes a baba es no is mint a gomba... :wink:
Nikike: Koszi a sok biztatast, nagyon sokat segitesz a vidamsagoddal!!!
Frusi: Hajra, hajra!!! :lol:
Udv:
Szilvi es
Kép
szilvij
 
 


Hahó Lányok, újra itt! 8)

Nikike: remélem, igazad lesz!! :lol:
Kati: 31-re vagyok kiírva, azaz jövő hét hétfőre.

Hát egész délelőtt volt nekem ez a medencetájéki fájdalom, meglehetősen rendszeresen, sőt még most is van, pedig tudom, hogy az igazi fájdalomnak fentről, meg a hátból kellene jönnie, de az időközök miatt gyanús volt, így beszaladtam az Örsre tg-ra, tudtam, hogy úgyis a Hajdu rendel délután.

Szóval odamentünk, elmondtam a terhesgondozós néniknek (véletlenül épp 2 is ott volt), hogy mi a dörgés, teljesen elájultak, hogy milyen kis tündér vagyok, hogy írogattam is, hogy mikor érzem ezeket. A papíromat nézegetve mondták ők is, hogy húúúúúúúúúha, én mondtam, hogy pedig nekem csak a medencémnél fáj, de ők akkor is mondogatták, hogy húúúúúúha. Megtapintották a pocakomat, és mondták, hogy húúúú de kemény!! Aztán a beosztott tg-s néni megmérte a vérnyomásom, az egyik karomon 140/100, a másikon 130/90, szerinte ez magas, és ugye szülés előtt is magas szokott lenni.

Átvitte a papíromat a dokihoz, aki rögtön a bent lévő betege után behívott, megvizsgált, és mondta, hogy zárt a méhszáj (nahh, ez azért az én szemszögemből nem túl biztató), azt mondta, hogy ezek még nem "rendes" szülési fájások. Viszont mondta azt is, hogy de akár azok is lehetnek belőle. Illetve a biztonság kedvééért ráköttetett minket a ctg-re, de aztán abból se derült ki túl sok érdekesség.

Aztán jött vissza a tg-s néni a papírjaimmal, mondta, hogy hát ő ugyan mindent hallott, amit a doki mondott, de ő továbbra is úgy látja, h nem fogunk mi már jövő hétfőn találkozni...

Ez a medencetáji valami azóta sem múlt el, hogy eljöttünk a dokitól, többször is volt azóta határozottan, de az időt mostmár nem vagyok hajlandó méregetni. Szóval ebből gondolom, hogy biztos, hogy nem beképzeltem ezt, hanem tényleg történik vmi odalent. Na sebaj, inkább felkészülök még + 3 hétre, és akkor majd kellemesen csalódok. Mostmár a ctg-t leszámítva csak a kórházba leszek hajlandó bemenni, és CSAK padlónfetrengős fájásokkal, vagy elfolyt magzatvízzel, vagy ha vérzek.

Apa továbbra is mondja, hogy szerinte pénteken születik Lillácska. :D

Adri, viszont még a Te tipped is bejöhet. Bár meglepődnék, ha ma ugye teljesen zárva vagyok, és holnap szülnék...

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Közelállok hozzá hogy összetapossam ezt az átkozott rádiójel továbbítót. Amióta a párom átszerelte kábelről erre a .... az internetet állandóan kidob, ma ötödszörre próbálkozom, úgyhogy bocsi ha ugyanaz többször átmenne. :cry:


Frusi: vissza válaszoltam majd nézd meg.
Te is hasonlóan jártál úgy néz ki mint én a múlt héten, amikor már negyedóránként keményedet a pocim, a doki nekem is azt mondta hogy ez semmi, én is zárt vagyok, valszinű jóslófájások,vagy túlhajtottam magam.
Én azóta se hiszek neki, mert elég fájdalmasak voltak jóslónak, de azóta sincs semmi. :? mármint keményedéseken kivül.
Az nem jelent semmit hogy zárt vagy, akár ma is szülhetsz!!! Egy barátnőm már két hete nyitott,nyákdugó elment, és mégsincs semmi nála se. Szóval egy biztos, ezt a kis lúrkó dönti el, hogy mikor jön, nem az orvos, és nem is mi. Reménykedj csak, hátha ő is megérzi és kiakar bújni, hogy találkozzon veled. :D
És hátha hat rád a vihar, úgy hallom közeledik itt újpesten :lol:

KépKép
lmarie
 
 


Méri, megkaptam a privit! 8)

Bár úgy tudom, ahhoz, hogy hasson a babára az időjárás, ahhoz "rendes" front kell, nem ilyesmi, ezek csak ilyen hűsítő esők... Hát azért reménykedünk. :roll:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Frusi :kitartas, csak jelentenek valamit ezek a fajasok, azert az orat neha nezegesd, az tampont lehet, megha nem is faj annyira!
Katya: az tok jo, ha rovidul a mehszaj! Nekem is ez volt, meg ujjnyira kitagaultam, tenyleg kesziti az utat maganak!
Szia Tundi! Jo hogy ujra itt vagy!
A gyereknek tiszta piros a popsija, most azzal kuzdunk, pedig mar nem eszem szinte semmit! Most mondta a vedono, hogy a barackot is hanygoljam, mert attol kell gyakran kakilnia es ez most nem annyira jo. Ez eleg rossz nekem mert imdaom, masreszt meg tele a huto vele.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?