Sziasztok!
na bekapcsolódok én is, remélem az utolsó hetem kevés munkával fog telni, és lesz időm írni is, nem csak olvasni Titeket. El sem hiszem, hogy már csak egy hét és tespedhetek otthon!!!!
Mondjuk van egy rossz oldala is: itt a légkondi tényleg életet ment, otthon meg biztos egész nap hőség van, mint amire Ti is mindannyian panaszkodtok. Éjjel addig nem tudok rendesen aludni, míg hajnalban ki nem nyitjuk totál a teraszajtót - igaz, így a zajok felerősödnek, de erre már immunis vagyok.
Én az elmúlt hétvégéket vízben töltöttem, nem is bírtam volna ki, ha nem mehetek vízbe. Előző hétvégén a Tisza-tóhoz mentünk, előtte gondoltam rákérdezek, ajánlott-e 31.héten lubickolni, és ha igen, milyen "védőfelszerelés" mellett. Az eredmény:
- hogy ne mondjak neveket, Frusi orvosa szerint - mert ő rendelt épp - már nem kellene
- védőnő szerint ha zárt a méhszáj, végülis miért ne, csak nézzem meg, tiszta-e a víz
- a keresztanyám szerint, aki kórházban gyerekápolónő: nem is tudja, talán már nem kellene, de végülis ő nem szakember.
Ezek után bementem a vízbe
Most hétvégén pedig Leányfalun nyaraltunk, hát mi mást lehetne ott is csinálni, mint strandolni?!
- most csak a saját orvosomat kérdeztem meg arról, mehetek-e még vízbe, mire a válasz: miért ne mehetnék?! és amikor tampontéma-felől érdeklődtem, a válasz: az minek kellene?!
Nos, ismét vízbe mentem, mert nagyon szép tiszta volt az úszómedence víze, meg nagyon jól esett az úszás is. Igaz, tényleg elég lassú lett a tempóm, de azért mindig elértem a medence másik végébe
Hát, érdekelne, hogy Méri, Frusi és Ildi hogy s mint van....ha belépnek a fórumba, az azt jelenti, hogy még nincs babázás....
Katya még sehol....
én is mindig oyan szívesen olvasom, ha olyanok írtok, akik már babás tapasztalataitokat mesélitek, mert én még most sem tudom elképzelni, én hogy fogom bírni az első heteket.Persze biztos jól, meg lelkes barátnőkből, nagyszülőkből, stb. nincs hiány, sőt a férjem felől sincs kétségem: a strandon is ki kellett ülni a gyerekmedence szélére és a kis csöppeket nézni, milyen helyesek, már azt hittem, onnan akar magának választani gyereket
De pl. most nevezik ki oktatási irodavezetőnek, ami nyilván több munkával jár majd, mint az eddigiek, és eddig sem du.4-kor járt haza
De persze nagyon örülök a sikerének, mert megérdemli, mi majd elleszünk addig otthon és majd vesz ki szabit, ha már szükség lesz az otthonlétére.
Na ennyi, várom, ki jelentkezik ma.