Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Icus,Karesz!
Sok szeretettel gratulálok Anna Dóra születéséhez!! Nagyon jók a fotók, öröm volt nézni őket.

Paga!
Megsikáltad a nagyfiút? :lol:
Én is most várom haza Danit. Sátorozni voltak a Balatonon.
Nem volt különösebben furcsa újra dolgozni. Az viszont kevésbé volt jó, hogy Marcell nem volt mellettem :( Nagyon hiányzott. Kyra többször volt már távol tőlem, akár napokra is, de Marcus még nem. Ezt még meg kell szoknom. Végül rábeszéltem a férjemet, hogy Kyra menjen anyukámékhoz pár napra, kezdésnek elég lesz neki a kicsi is. Meglepően jól elvoltak kettesben. Igaz a drágám óránként telefonált nekem :) Nagyon meglepődött, hogy Marcell mellett nem nagyon lehet semmit csinálni - pedig én mondtam neki -. Viszont érdekes módon nem akart enni neki,egyfolytában köpködött. Ez nagyon meglepő számomra mert nagyon jóétvágyú baba. Nekem evett rendesen.
Holnap itthon lesz délelőtt mindkét gyerkőc. Kiváncsi vagyok. :wink:

Kriszta!
Nálunk is volt eleinte féltékenység. Én is segítséget kértem Kyrától,ezáltal ő nagyon fontosnak érezte magát, elterelődött a figyelme. Megbeszéltük, hogy ő már okos nagylány akinek dolga van. Örömmel mesélt a feladatairól mindenkinek.
Hiszti nálunk is van, de ez életkori sajátosság. Néha én is nehezen viselem. Az a szerencsém vele, hogy csak itthon csinálja a cirkuszt, máshol nagyon tud viselkeni.

Ancsi!
Örülök,hogy Luca egyre jobban van.

Melcsi!
Szegény Emese,biztos fáj a popsija. Marcellnak akkor volt piros a feneke amikor szájfertőzést kapott. Állítólag a vírus átment az egész szervezetén. Én is sudokrémet használok.
Ismerős a pelenkázós történet. Nálunk is hasonló a helyzet. Amint leveszem a pelenkáját hasra fordul, visszafordítom,kinevet,és mire raknám alá a pelust már újra hason van. Kész tortura őt bepelenkázni. Ha már végképp nem megy a dolog, kezébe adom a cumisüveget és akkor háton marad.
Ő is idegeskedik ha valami nem sikerül neki. Főleg ha nem ér el valamit amit kiszemelt magának. Ma a fürdőkádban igyekezett a zuhanyt megkaparintani. Mivel nem érte el a kezével, a lábával próbálkozott,és sikerült magához húzni, elvettem tőle,mert nem akartam, hogy magára rántsa, erre dühösen belecsapott a vízbe és kezdte újra. :)

Na megjött Dani,megyek meghallgatom az élménybeszámolót.

Bea
beátab

Sziasztok!

Ma sem fogunk fázni, az már biztos!

Rabkri!

Hát munkahely ügyben semmi jót nem tudok mondani, most nincs időm kifejteni, de azt azért elmondom, hogy pénteken megint megkeresett egy volt kolléganő, hogy nem mennék-e hozzájuk dolgozni. És hát habár csábítóan közel van, gyalog 20 perc, bicajjal 10 sincs, és verhetetlen munkaidő, és félúton pont útba esik a bölcsi, ovi, tahát gyes után egy pillanatig sem gondolkodnék rajta, de már előre tudom, hogy sokkal kevesebb lenne a fizetés. De azért megyek 1/26-ra és meghallgatom őket, aztán döntünk.

A baba eddig ha akartuk mindig szinte egyből jött, eddig ezzel nem volt gond, csak a későbbiekkel. Barnánál az első hónapban, tavaly a második hónapban már megfogant a baba.

Lili egy igazi szeleburdi kis tudóska. Nagyon jófej a kiscsaj.

Az én fiam egyáltalán nem szemérmes, állandóan meztelenül lófrál otthon, már engem zavar, főleg, hogy most már olyan nagyfiú, azt sem tudom néha hová, merre nézzek.

Mi háromszor voltunk Holt-Kőrös parton nyaralni, de harmadszorra már nagyon untuk magunkat, mert látnivaló nem túl sok van azon a környéken, de az is igaz, hogy férjem élete legnagyobb halait fogta ott, ezért nyaralás előtt mindig bepróbálkozik, hogy esetleg Gyomaendrőd lehetne e?

Bea!

Nem sikáltam meg Barnát, és jó illatosan jött ki a fürdőszobából.

A férjed most megtudja, hogy nem is olyan egyszerű egy gyerekkel otthon.

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok!

Rabkri: dehogy bántottál meg, engem nagyon nehéz ám megbántani.
Az orvos, hogy miért döntött így nem tudom. Az igazság az, ha nem várt babáról van szó és rajtam kívül a környezetemben valszeg mindenki őrültségnek (nem ez a legjobb szó, de nem találok jobbat) tartaná ezt a terhességet, szóval úgy azért az ember másképp áll a dolgokhoz. Mikor még magam is bizonytalan vagyok, hogy helyes-e ha megtartom, ha egyáltalán lesz rá lehetőségem, főleg, hogy problémás a terhesség. Sőt még hibásnak is tartom magam, mert nem voltunk elég óvatosak, ami a védekezést illeti. Na ilyen lelkiállapotban, ha a doki azt mondja, hogy küret, akkor ott abban a pillanatban azt tűnt a megoldásnak, úgy éreztem, hogy ennek így kell lennie, mivel vérzek ez nem normális.
:cry: :cry: :cry:
Paga: igen beszélgettünk a férjemmel, hogyha lehet vállaljuk-e. Mint azt írtam ő már öregnek tartja magát még egy gyerekhez, erről nem változott az nézete, de azt is mondta, hogy kényszeríteni nem fog az abortuszra, tehát nekem kell mérlegelni.
Elvileg csütörtökig van időm gondolkodni, akkor kellene mennem a küretre, szóval nehéz napok várnak rám.
kessi

Szia Kessi!

Hát bizony ezek a napok nehezek lesznek...
Érzem, hogy tényleg nagyon bizonytalan vagy. Szerintem az a fontos, hogy Te érezd jól magad, bárhogy döntesz is!
De a döntésed megkönnyítéséhez jogod volna tudni teljesen, hogy milyen vérezgetés ez egyáltalán, lehet-e rajta segíteni esetleg. Én 38 évesen szültem a 3. gyerkőcömet, és ilyen kezdéssel mint Te. Mármint ami a vérezgetést illeti. Igazából az nem vérzés volt, hanem csak barnás. De az orvos teljesen magátólértetődően felírt egy ilyenkor szokásos hüvelykúpot, és elmúlt.
Kessi, tényleg nem rábeszélni akarlak,- bár a szívem azt diktálja.
De tudd, hogy mi történik veled, benned, és azután mérlegelj!
Szorítok Neked!

Üdv: Ancsi
ancsi65

Rohanok csak egy gyors jóhír!

Mandulának kislányt hord a szíve alatt, és egészséges a pici!

Gabi
paga

Sziasztok!

Mandula!
Nagyon örülök, hogy minden rendben a babával. Gratula a kislányhoz,bár már nem emlékszem,hogy írtad-e,hogy mit szeretnétek :oops: Egy fiú,egy lány után végülis teljesen mindegy.
Mi is így voltunk vele/bár én inkább kislányt szerettem volna/ :)

Paga!
Képzeld ma már semmi gond nem volt a kicsikkel,sőt férjem mondta,hogy milyen jól érezték magukat.
Te nagyon jó szakember lehetsz, ha ennyien pályáznak Rád.
De,hogy egyre kevesebb fizetést ajánlanak az nem értem.

Kessi!
Nem lennék a helyedben, ez kemény döntés, de én úgy érzem Te már eldöntötted a dolgot. És valahol meg is értelek, mert egy babát közösen kell akarni és vállalni a férjeddel.

Bea
beátab

Kessi!
Igaza van Beának egy babát közösen kell akarni. Szerintem ne csak a Te döntésed legyen. Ketten döntsétek el a férjeddel így legalább a felelősség, bánat öröm is megoszlik. Én biztos nem tartanám meg, ha a férjem nem akarja. Lehet, hogy tényleg az a legjobb neked, ha az orvosodra hallgatsz és elhárítod a döntés felelősségét. Így legalább később nem bánod meg a döntésed, bármi is legyen az.

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Mandula!
:D :D :D KisMandula! :D :D :D

Ugye, jól emlékszem, a férjed kislányt szeretett volna :wink:

Paga!
Köszi a jó hírt! :D
Meló-ügyben: néha a normális légkör minden pénznél többet ér...
Bár gyed szempontjából meg tényleg elgondolkodtató, hogy ha gyorsan összejön a baba, akkor már nem sokat kell elviselned...

Bea!
Látod, minden rendben, ügyes volt a férjed. Remélem, megnyugodtál :wink:

KrisztaNyanya, Bea!

Ugye nem fogtok nagyon utálni, ha más véleményen vagyok, mint Ti? :?

A jelek szerint Kessi férje nem hajlandó vállalni a döntés felelősségét.
De nézhetjük úgy is - márpedig én így szeretném nézni -, hogy nem utasítja el a baba gondolatát.
Az a baja, hogy öregnek érzi magát. Ő még nincs 40, István viszont minimum 48 lesz, ha most össszejön a baba. És nagypapám 69 volt, amikor megszületett a "nagybátyám" - volt kiért élnie, fiatalon tartotta, ahogy minket is a legkisebb gyerekeink.
Kessi első írásában határozottan azt írta, hogy nem tudja ugyan, hogy a férje hogyan fog reagálni, de ő mindenképpen meg szeretné tartani.
Ha most nekem "csak" az lenne a gondom a terhességemmel, hogy vérezgetek, akkor esélyt adnék a babának :!: :!: :!:
(Persze mindenképpen beszélnék másik dokival is!!! De legalább kifaggatnám a jelenlegit!!!)
A férjem meg - ismerve és tudva, hogy a nagyobbaknak milyen apukája - majd elfogadja a helyzetet, és jövő márciusban boldog apukaként pakolja fel a képeket a babanetre...
Nem bírom elképzelni egy normális férfiről, aki apaként eddig jól funkcionált, hogy egy meglepetés-gyerkőcöt másként kezeljen: furcsa neki a gondolat, barátkoznia kell vele, de rá fog jönni, mekkora ajándék az élettől...

Kessi!

Írtam már neked kora délután, de talán jobb is, hogy a vihar miatt elszállt az egész, mert kicsit érzelgősre sikeredett.

Liliért sokat küzdöttünk. Aztán amikor beköltözött a pocakomba, őrültnek és felelőtlennek tartottak a szüleim, fel is hívták a figyelmem, hogy nem késtem még le az abortuszt... :(
Ma pedig imádják Lilit :) :wink:

Aztán írtam arról is, hogy mi, "öreg" fejjel babát vállalók már túl vagyunk egy s máson: van lakásunk, végzettségünk, van munkahelyünk, némi egzisztenciánk és sokat próbált családunk.
És még megvan a lehetőségünk is, hogy életet adjunk :!: :wink:

Már nem kell ész nélkül hajtani, nem kell szorongani, megfelelni mások elvárásainak, nem kell lelkiismeretfurdalással küzdeni: önfeledten babázhatunk. :D
Nem jobb, vagy rosszabb a mi korunkban babát vállalni, hanem más. Másként éli meg az ember, mert más az értékrendje. És ettől gyönyörű :D

És van két nagy gyereked is: tapasztalatból mondom, nincs nagyobb boldogság, mint látni, hogyan foglalkoznak a kicsivel (most éppen legóznak :D :wink: ), mennyi örömet jelentenek egymásnak :) .

És azt mondom, amit Ancsi: nem akarlak rábeszélni, de...

Egyébként mikor lesz eredménye a mai vérvételnek?

És tényleg nem cserélnék most veled, illetve bizonyos szempontból igen, de a döntés súlya miatt nem irigyellek... :?
És ne okold magad a történtek miatt! Próbálj meg jól dönteni! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a számotokra legjobbat megtalálni!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Mandulácska!
Gyönyörü hir! Kislány, egészséges! Mindjárt itt a december! De hogy itt csupa lányok születnek :wink: Békében ülj abban a székben és dirigálj a családnak bátran! Mostmár ugyis eldőlt a női fölény, ugyhogy a hapsiknak befellegzett :lol:
Paga kedves!
Lejárt már a próbaidő? Megmondták, hogy számitanak Rád továbbra is? Mert ha még ez is bizonytalan, akkor ne vesd el az uj lehetőséget, és próbálj minél több pénzt kicsikarni, de gondolom ezt Te is tudod.
Bea!
Kb. már csak a cumisüveget nem próbáltam pelenkázáskor. De kopp-kopp, mióta összetüztünk, javult a helyzet, néha le lehet beszélni a forgásról. Az a baj, hogy már nemhogy fordul, de azonnal fel akar állni, a pelenkázó szélébe kapaszkodva.
Szóval ketten voltak a férfiak :wink: Legalább megtudja a párod, hogy az ember nem is lógatja csak a lábát ezekben az években.
Kessi!
Én igyekeznék megtartani... De ez az én véleményem, tudnod kell hozzá, hogy mi 13 évet vártunk Emesére, és küzdünk a következőért tovább. Én 39 a férjem 46 éves... Nem mondom, hogy elitélem az abortuszt választó nőket, mert lehetnek élethelyzetek, amikben nem szabad, de házasságban, főleg ha csak 1 gyerek van (jól emlékszem, 1 gyerkőtök van?), akkor nem kéne igy lennie.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Rabkri!
Még szerencse, hogy különböző a véleményünk. :) Milyen unalmas is lenne az élet, ha mindenki ugyanazt gondolná. Én nem a kor miatt gondolom, hogy jól vagy rosszul dönt. Ha 25 évesek lennének, akkor is azt mondanám, hogy egy gyerekvállalás 2 ember döntése kell hogy legyen.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska!
Igen, 2 ember kell hozzá, de lehet annak az embernek duruzsolni, vag olyasmit ecsetelni, mint amit Rabkri irt. Szerintem ez még nem lefutott meccs.

Pörikének erőteljesen gyógyul a feneke. Tegnap Velencén voltunk, meztelenkedett, és ez javulásnak inditotta. Már itthon is tartottam meztelenül szombaton, de folyton a szőnyegre pisilt, sőt kakilt is 1x, és a vége az lett, hogy a padlóra csurgatott, majd a tócsába belefeküdt és önfeledten pacsálta a kezével szét, na akkor ráadtam a pelust. De tegnap biztos a tóba pisilt, mert a takaróra 1x sem :lol: Aztán mára teljesen elhalványodott a pirosság. Hozzátartozik, hogy elővettem a Neogranormon kenőcsöt, szerintem az gyógyitotta meg.
Tökéletesitette az állását, igy aztán minden lehetőséget kihasználva álldogál, leülni persze nem tud, emiatt sokat kesereg. És az elalvás is ugy megy, hogy vagy 5x kell lefektetnem, mert mindig feláll, aztán meg sir. Sőt, ma délelőtt, már elhalkult, gondoltam megyek betakarni. Hát a sarokban félig állva dülöngélt mint 1 részeg :lol: , a feje lebukva, de nem engedte el a rácsot, de majdnem aludt. Jó lenne ha megtanulna már leülni is az állásból...
Ettől eltekintve lehiggadt, teljes biztonsággal áll fel, és ez láthatólag megnyugtatta.

melcsi1967

Sziasztok

Egy jo hirrel kezdem,Nikit felvették a bölcsibe :lol:

Aug.21-én kezdjuk a beszoktatást mert addig (tegnaptol) 4 hétre leállt a bölcsi.
Ez már fél siker.Szerencsére épp lesz hely,másik gyereket septtöl átveszi az ovi.

Másik hirem nem ijen jo,ugy volt eladom a kocsimat és kébzeljétek kiderült,hogy ez nem fog menni ugyanis akitöl vettem állitolag papiron az nem is ismer engem, Szoval egy akkora csalás áldozata lettem csak kapkodom a fejem.

Röviden a szitu a következö.Aki papiron mint elado szerepel az eladta az autot még februárba egy autobontosnak,a bontos eladta nekem áprilisba hamis papirokkal(adásvétel) mert mint elado annak a neve szerepel akitöl a bontos vette.

Igy az autot se átiratni se eladni nem tudom mivel egy ember két személynek ugyan azt az autot nem adhatja el kétszer.

Most ott tartok hogy a bontos kapott két napot vagy vissza veszi az autot és kifizeti a vételárat amiért én vettem meg töle vagy feljelentem csalás és okirathamisitásért.
Ugy hogy szép napoknak nézek elébe.
Bizom benne inkább ugy dönt visszaveszi ha van esze mert akkora lavinát inditok el hogy abba belefog bukni. a legnagyobb hibát ott követte el a bontos,hogy a tulajnak is adott adásvételit amin szerepel hogy meg vette töle ergo akkor nem vehettem meg én is a tulajtol.Lehet igy kicsit bonyolultnak hangzik,de a szo elszáll az irás megmarad.

És mindez nem derült volna ki ha épp nem akartam volna eladni.

Tényleg ott tartunk mamár joformán senkiben nem lehet megbizni.:(

Egyenlöre most ez a dolog foglalkoztatt de nagyon ugy hogy bocsi ha most másrol nem irok.

Majd jövök pápusza Mindenkinek zsenge

Kép
zsenge

Sziasztok!
Tegnap csak olvastalak Benneteket. Éreztem,hogy nekem most nem szabad megszólalnom, mert nem lettem volna olyan higgadt, mint RKriszta. Nem is azon húztam fel magam, -azon is - hogy valaki közel a negyvenhez nem védekezik, apuka áttolja a felelősséget anyuka nyakába, anyuka áttolja az orvos nyakába, hanem azon hogy még én aszisztáljak ahhoz, hogy ne legyen szegényeknek lelkiismeretfurdalásuk. Hát nem. Félre értés ne essék nem vagyok konzervatív, nem vagyok vallásos, nem vagyok elvakult abortusz ellenenes, de ami sok az sok. RKriszta MINDEN SZAVÁVAL EGYETÉRTEK. Én is úgy érzem, hogy apuka egyáltalán nem zárkózott el a dologtól, sőt. Olvastam én a másik topicon olyat, hogy a pasi magmondta, hogy ő neki nem kell a gyerek és ha megtartja a csaj, akkor mehet ő is, na az egy másik helyzet. De itt? Biztos családi háttér, stb amit Kriszta írt, csak esetleg féltjük a saját jól megszokott kis nyugalmas életünket. És még ez sem lenne baj, hogy az emberben ilyen gondolatok felmerülnek - bennem is voltak, meg időnként vannak is - csakhogy az a gyerek már a pociban van, és ez már egy merőben más helyzet. Én senkit nem ítélek el az abortusz miatt, sőt vannak élethelyzetek ahol csak ezt tartom a helyes megoldásnak, de az felháborít, hogy csináljunk úgy mintha ez egy rajtunk kívül álló ok miatt következett volna be, és nem is én döntök így, hanem az orvos!Na erről ennyit nem is hergelem magam tovább.
Paga!
Most teljesen elvesztettem a fonalat a munkahely ügyedben. Te nem akarsz maradni? Nem akarják meghosszabbítani a szerződést? vagy mi van?
Zsenge!
Sajnos amit a kocsi dologról írsz, az egyáltalán nem egyedi eset még szerncséd van, hogy tudod bizonyítani az igazad, mert így most tényleg a bontós van szarban.(Még ahhoz is hülye, hogy csaljon!)Nekünk többször volt ilyenünk, hogy vagy akitől vettük, vagy akinek eladtuk nem íratta át a kocsit, és ez tényleg csak a második körben derül ki, hogy valami nem oké. (Egy ismerősünk eladta a kocsiját és 10 év ! után kerített elő a rendőrség, amikor újra el akarták adni, vagy mi a fene volt már nem is tudom, de sokan próbálnak okoskodni a kocsikkal)
Melcsi!
A pospsi ügybe nem mertem beleszólni, mert ugye 17 év távlatából...de én is a neogronormon (?) krémet használtam, ha pirodott a fenekük, ezek szerint vannak állandó dolgok az életben...
Mandula!
Most aztán tényleg nagyon irigyellek. Vigyázz magadra,élvezd ezt az időszakot!
Magamról jobb ha nem írok semmit, (hőm tegnap óta lement 36,5-re, ezt aki tudja mit jelent, bizos megérti, hogy most nem vagyok éppen feldobva, leginkább nem tudom most azt megmagyarázni, hogy miért is kell valakinek elvetetni a babáját. de hagyjuk is ezt.)
Fanny
fanny01

Zsenge!
Az hogy a bontós az eledó nevén (nevében) adta el, ez bevett szokás, hogy ne kelljen 2x az átírási költséget fizetni. Annó mikor a kocsimat hírdettem engem is felkeresett bontó, hogy megvenné így a kocsit és majd az új vevő nevére írjuk, de én nem mentem bele, mert szeretem tudni, hogy mit és kinek adok el. Ne engem üldözzenek a bontó inkorrektsége miatt. Én elmondtam a vevőnek az autó összes hibáját, innentől eldöntheti, hogy kell e neki és nincs oka reklamálni, viszont a bontósok nagy gazemberek és ezzel a módszerrel az eladó nevében verik át a vevőket.
Azt viszont nem értem, hogy került a kocsi 2 vevőhöz. Szerintem a bontós nevén sose volt az az autó, de ezt nagyon egyszerűen meg tudod nézni a papírjain. Miért érné meg bárkinek is 2x eladni papíron 1 autót. Ezt nem értem. Ha tényleg átverésről van szó én elmennék a bontóba és kifizettetném velük azzal a felkiáltással, hogy különben megyek a rendőrségre. Most látom, hogy Te is épp ezt tetted, csak az előbb nem olvastam tovább.
Igen a tulajnak is adott egy adásvételit valószínű meg is beszélte vele, hogy majd összetépik, csak a tulaj megnyugtatása végett írták, amíg nem jön vevő az autóra, akinek aztán véglegesen a nevére kerülhet a kocsi.

Fanny!
Nem értelek. Azt hajtogatod, hogy senkit nem ítélsz el az abortusz miatt, de közben pont azt teszet. Ellentmondanak egymásnak a szavaid. Megértem, hogy most lelkileg téged érzékenyebben érint, de ez Kessi élete és ha úgy dönt, hogy elveteti, akkor részéről az a helyes döntés és az ok nem lényeg. Ha csak a saját kényelme miatt akkor azért, bár szerintem többről van szó. Ez nem könnyű döntés. A védekezésről meg csak annyit, hogy estek már teherbe spirál mellett vagy fogamzásgátlóval esetlag gumióvszerrel is nők. Nincs tuti védekezés. Még a sterilizálás is csak 99%-os védelmet nyújt. Most nagyon tombolnak benned a hormonok, nyugi és ne idegesítsd fel magad feleslegesen :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!
lehet hogy félre érthető voltam, tényleg nem ítélek el senkit az abortusz miatt. Nekem itt ennek az egésznek a tálalása hozott ki a sodromból, mikor mindenki mossa kezeit, és különben is az orvos mondta... A mi családunkban is nem rég volt egy ilyen élethelyzet, (amit senki nem tudott megérteni, mégsem ítélkezett senki) fiatal házaspár két kicsi gyerekkel, anyuka gyesen, építkezés előtt stb. Anyuka sírt-rítt annyira szerette volna megtartani, de apuka győzőtt az észérvekkel és határozott véleménye volt, hogy MOST NEM. Ilyenkor tiszteletben tartja az ember mások döntését, elvégre az ő életük. Én amint már egyszer feljebb is írtam, teljesen úgy éreztem, hogy hülyére vagyunk véve. Mindenki hibás, apuka, orvos, mindenki csak én nem. Ha azt írja valaki, hogy (pl.) nincs munkahelyem, rosszul élek a férjemmel, nagyon gáz a lakáskörülmény, vagy bármi, akkor azt mondom, hogy vannak érvek a döntés mellett. De azt írni, hogy apa nem akarja (közben mint kiderült, még igazából ezt sem mondta), az orvos javasolta (közben kiderült, hogy azért javasolta, mert a viselkedésből erre következtett)akkor tőlem ne várja el senki, hogy még bátorítsam is erre a tettre. Azért mert valakit nem ítélek el a tette miatt még nem jelenti azt, hogy helyeslem a döntését. Valahogy ezt akartam megfogalmazni csak lehet hogy nem sikerült.
Fanny
fanny01

Fanny!
Nem a tálalással van gond én egész más gondot látok, de nem akartam eddig szóba hozni. Szerintem az alapvető probléma Kessi kapcsolatával van. Nem tudom másoknál hogy van, de nálunk nincs olyan téma, amit félve kéne elmondanom vagy egyáltalán nem. Egy hétig titokban tartani elég nehéz egy ilyen nagy dolgot. És azt hiszem felesleges is, mert előbb utóbb beszélni kell róla. Kessi nekünk úgy tálalta, ahogy Ő érzi és gondolja, csak a vége fele előjöttek a férje gondolatai, még mielőtt kimondta volna. Talán magát próbálta áthangolni a másik álláspontra és nem minket félrevezetni. Velünk őszinte, de a férjével szerintem nem. Mármint érzelmeiben nem, ha érted mire gondolok.
Kessi!
Ne haragudj ha nem jól látom, de amiket eddig írtál nekem ez jött át.

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

Mindent értek.
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Fanny01: nem tudom, hogy miből gondoltad, hogy félre akarlak titeket vezetni, egyáltalán nem volt szándékomban. Az elképzelhető, hogy a gondolataimat nem jól fogalmaztam meg és ezáltal ez jött át, dehogy nem az volt a célom, hogy titeket átverjelek az biztos. És az meg végképp nem volt a célom, hogy a felelősséget áthárítsam, az holt biztos. Ha az lett volna, akkor minden szó nélkül mentem volna a küretre, hisz az orvos azt mondta. De nem ezt tettem, hanem átbeszéltük a férjemmel, hogy most mit lehetne tenni, és mi van, ha az a vérzés, anyira nem fenyegető.
Viszont amit Kriszta írt abban már van valami, hogy nehezen tudom az érzéseimet elmondani a férjemnek, de az az igazság, hogy nem csak neki, hanem másoknak is. Mint az látszik itt se sikerült, teljesen más jött le, mint amit akartam.
Bocs, de most nem írok többet, mint az bebizonyosodott valahogy nem sikerül jól megfogalmaznom, csak galibát okozok, amúgy is eléggé oda vagyok.
kessi

Kessi!
Nem Te okozod a galibát, csak a hormonok tombolnak a topikban. Engem érdekel, hogy hogy döntöttél vagy döntöttetek. Gondolom a jövő héten már többet tudsz. Vagy mikor mész legközelebb UH-ra? Én az elején hetente mentem.

Kép

KépKép
nyanya67

Kedves Lányok, a nyaralás előtt pár képet és sok puszit küldök Nektek!
Kessi, ne tünj el! Kép
Kép
Kép
Kép
Jövő szombaton jövök!

melcsi1967

Melcsi!
Jó nyaralást!
Hmmm de finom Pöri husi fő a fazékban.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok

Melcsi tündéri a kiscsajod :lol: a fazekas kép meg oriási :P

Kocsi ügybe,a volt tulaj hajlando velem bejönni a bontoshoz hogy igazolja hogy neki adta el a kocsit,remélem innentöl kezdve sima ügy lesz. Habár beszéltem egy haverral aki szintén ijen helyen melozik és azt tanácsolta,simán vigyem oda kocsit és állitsam kész tény elé vagy visszaveszi és kifizet vgy azon nyomba kihivom a rendörséget(hamis adásvételi),állitolag a bontos nagyon ráb......hat.Nyanyuska a kocsit eladta a papiron lévö tulaj még februárba a bontosnak,pár honapig a telepen állt kocsi ,majd a bontos eladta nekem áprilisba a tulaj nevébe.amiröl a tulaj nem tudott,na igy lett egy kocsi két embernek eladva,ezért beszélünk hamis adásvételröl mert én nem a tulajtol hanem a bontostol vettem meg a kocsit,de ezt akkor még nem tudtam és most se derült volna ki ha nem akartam volna tovább adni a kocsit.és átiratni se tudom mivel a tulaj 1 kocsit 2* nem adhat el!

Kessi védelmébe habár ez hülye kifejezés de van mikor az ember tényleg nem tudja kifejezni magát.......és az érzéseit se tudja kimutatni.De ha jol fogalmazok a házasságon belül mindkét társnak éreznie kell-kellene mit gondol mit érez a másik,ezért kötik össze az életüket,hogy egymás mellet álljanak mindenben.
Nagyon sok férfi totálisan átháritja a nöre a megoldást és a felelöséget,nem gondolva bele nem egyedül tehet rola.
Tipikus férfi mentalitás.

Kessinek igenis egyedül kell eldöntenie mit is szeretne,mennyivel jobb az ha azt mondja a férje ok drágám tarsuk meg de közbe belülröl nem helyesli az asszony miatt bolint rá dologra.Na az ijen kapcsinak ált. az a vége hogy egyedül marad az asszonyka a gyerekkel,Kessinek mérlegelnie kell a dolgokat valo igaz a férj véleménye is sokat számit némely pasi befolyásolhato de amelyik férfi igazábol nem akarja a babát az álalában ugy is gondolja.
És valojában egyikünk se érezheti magát Kessi helyébe.
Mennem kell Nikim felébredt,mostanába " tul korán" kel:)

Kép
zsenge

Zsenge!
Bármibe fogadnék, hogy a bontós nem fizetett átírást az első adásvétel után. Na kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Sok erőt és kitartást hozzá. Nem féltelek elég határozott nőci vagy végül úgyis Te győzöl.

Kessivel kapcsolatban nem értek egyet veled. Igen is 2 emberes döntés és ha a pasi csak úgy rábólint és nem is azt akarja az már legyen az Ő gondja. Végül is felnőtt emberről van szó, csak tudja mire bólint rá és mi lesz a következménye. Na és ha nem bólint rá vagy neagyj isten nemet mond, akkor nem marad egyedül a gyerekkel? Ennek az esélye bármikor megvan, ha nem kiegyensúlyozott egy kapcsolat. Abban viszont abszolút igazad van, hogy érezni kellene mit gondol a másik, de legalább tudni kéne kimondani.

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!

Nagyon szép nyaralást kívánok Nektek!

Karesz és Icus Annácskája!

Nagyon boldog legyen ez az első névnap az egész családnak :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok szeretettel: Ancsi
ancsi65

Ancsi! (Anikó vagy Anna?)
Milyen figyelmes vagy! Boldog névnapot minden Annának!
Pöri baba gyönyörű, de aki ilyen képeket tud fényképezni az is nagyon ügyes!
Kessi!
Nem állt szándékomban a lelkedbe taposni, bocsi ha mégis megtettem, mindenkinek van lelke, nekem is, ugyhogy mégegyszer bocccccccs!
Fanny
fanny01

Icus ...... Nagyon sok boldog Névnapota Kis Annának!

És kedves Ancsi természetesen Neked is:)

Kép

Kép
zsenge

Helló Lányok!

Először is:

Nagyon boldog névnapot kívánunk Ancsinak és Icusék AnnaBabájának!

Icus!

Már biztos otthon vagytok, és élvezitek azt, amire éveket vártatok. :wink:
Azért ha van egy kis időd, és a kis névnapos engedi, írj nekünk, várjuk!

KrisztaNyanya!

Hogy vagytok? Összecsiszolódtatok Blankával? Balázs a nagyszülőknél? Kell még neked az úszógumi? Jut még tej Apának is? Írj magatokról! És jöhetnek a képek is! :wink:

Zsenge!

Autós-sztori nem semmi, majd írj a fejleményekről! :shock:

Gratula a bölcsihez! :D
Nálunk lehetetlen bejutni a bölcsibe, két településsel odébb van, és oda nem veszik fel az itteni gyerekeket - állítólag azért, mert a fenntartásába a mi önkormányzatunk nem száll be. Így a gyeses anyukák mennek segélyért - ez miért jobb? :shock:
Kildóval mizújs? Még mindig átépítenek? :shock:

Fanny!

Hőd :(
De majd most! :D Nyugi!

Melcsi!

Ha majd jövő héten hazajöttök, kérünk újabb képeket, hogy lássuk a fejlődést :wink:
Hogy ez a csaj mindig mosolyog! És milyen ügyesen áll! És a Pöri-pöri is igazán guszta :wink:

Mandula!

A Te távolléted igazolt, sőt elvárt és kötelező 8)
Sok pihi, semmi stressz 8) , és minden rendben lesz :wink: (hehe, ez még rímel is :shock: )

Na, lett volna még néhány gondolatom a "hét témájához", de úgy gondolom, ez már csak elmélet lenne :cry: :cry: :cry:
Holnap már csütörtök, úgyhogy Druszám, szerintem felesleges az uh-híreket várnunk...

De én még akarok hinni a csodákban :!: Kessi :?:

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Rabkri!
Mi jól vagyunk, úszogumi már rég nem kell. Most már csak a derekamon hordom az úszógumit és megszabadulni sem tudok tőle. Ha esetleg erre valami ötletetek van az jó lenne, de ne legyen fárazstó és zabálhassak közben. Már a múlt hét végén vezettem is. Holnap megyünk a munkahelyemre papírokat intézni, remélem Blanka jól viseli első utazását. Egy barátnőm is jön velünk, hogy vigyázzon Blankára, amíg én a papírügyeket intézem.
Tejecske még mindig sok van, már 2 zacskóval lefagyaztottam vész esetére.

Ma esti fürdés apával
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket, aranyosak vagytok! :lol:
Nálunk ez nagy sátoros ünnep lesz a hétvégén, hiszen a nyagylányom is Anna. az anyukám is Anna, és a 86 éves nagyim is Anna, én "csak" Anikó lettem. :wink:

Rabkriszta!

Lilinek is boldog névnapot kívánok sok szeretettel, hiszen el is felejtettem :oops:, hogy Ő Anna is!

Boldog Névnapot Anna Lili
:!:

Jó éjszakát Mindenkinek! Ancsi
ancsi65

Krisztanyanya!

Nem bírom szónélkül hagyni! Irtó édes ez a kis csajszi!
:lol:

Örülök, hogy minden rendben van :!:

Jó éjt!
ancsi65

Kriszta!

Azért olyan zavaró nem lehet az az úszógumi 8kg-os hízás után!!
A bébi fotóját nézve az volt az első gondolatom: Úristen milyen kicsi egy újszülött! Apuka nagyon bátor, hogy ő fürdeti a legtöbb papa csak nézelődni szokott. Kisfiad még mindig a mamánál?
Mindenkinek jobb napot mint az enyém!
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Fanny!

Naa, mi ez a nagy nekibúsulás?! :wink:
Mindjárt itt a hétvége! :lol:
Ugye milyen édesek ezek a picurik? Gondolj arra, hogy talán hamarosan Te is jó fáradt leszel az éjszakai szopiztatásoktól, és olyan jó ilyen csöppséget dajkálni, vagy csak nézni ahogyan alszik....Figyelj Fanny! És az sem egy rossz dolog, amikor próbálkoztok, hogy legyen! :oops:
Szóval próbálj meg lazítani, jó?
Mentek még majd valahová a nyáron olyan nyaralás félére?

Mindenkinek szép napot kívánok! :lol:
Ancsi
ancsi65

Ancsi!

Már annyira nem vagyok rossz passzban, hétfőn-kedden voltam padlón, amikor világosság vált, hogy ez a hónap sem az enyém, ma már "csak" megjött. Ráadásul kivettem 3 nap szabit, hogy az itthoni könyvelési dolgaimat csináljam, de előtte a programmal kellett volna valamit csinálni, felhívtam a rendszergazdát, erre, amilyen az én formám most van szabin. Így msot tényleg szabin vagyok. Minden nap főzők, rendbe rakom a konyhát, ágyat húztam szóval ilyen izgalmas dolgokkal telik a napom. Ma már kínomban kivettem két filmet, thriller, amiket egyébként nagyon szeretek csak egymás után a kettő kicsit sok volt, meg is fájdult a fejem. Az az igazság,hogy én nem nagyon találom fel magam itthon. Megcsinálok én mindent amit kell, de nem esz a franc azért hogy állandóan itthon legyek. Dög unalom.
Neked hogy telnek a napjaid? Emlékképeim azért még vannak róla, hogy ahol kisgyerek van ott nincs unatkozás.
Köszönöm a kedves szavakat nagyón jól esett.
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Hát Fanny mi ez a nagy nekibúsulás? Igazából sejtem, és sajnálom, ha nem jött össze!

Én is minden Annának és Anikónak utólag boldog névnapot kívánok!

Bea!

Lassan vége a "dolgos" életnek, nagyon rossz volt?

Zsenge!

Hogy állsz autó ügyben?

Melcsi!

A Pöri képek nagyon jók, de jó képet csinálni még akkor sem könnyű, ha adva van hozzá egy ilyen gyönyörű baba, de nektek sikerül mindig. Nagyon ügyesek vagytok!

Nyanyus!

Blanka nagyon csöpp picilány. Nagyon ügyes az apukája is, hogy fürdeti! Hogy vagy?

Munkahely ügyben tényleg zűrös vagyok egy kicsit, pedig nem ez a jellemző rám. Amióta gyes után visszamentem dolgozni (több mint 8 éve) azóta idén májusig csupan 2 munkahelyem volt. Csak most ez úgy érzem nem jött be, és mivel így az ölembe pottyant ez a másik, lehet hogy megint váltok. Elsősorban azért tűrtem volna itt, mert úgy gondoltam, hogy minek váltsak ha pár hónap múlva úgyis már várandós leszek, elmegyek betegállományba, aztán szülni, de ki tudja mikor kapunk zöld utat babügyileg, és azt gondolom, hogy ha már így adódott ez az új lehetőség, és nem érzem jól magam a jelenlegi helyen, akkor váltok, mert hátha jobb lesz. Egy jobb közösségbe kerülök talán. majd ha biztos lesz már akkor írok róla csak szerettem volna ezeket a gondolataimat veletek is megosztani.

Szép napot mindenkinek! És fel a fejjel mindenkinek! Mindenki csak szépre és jóra gondoljon!

Gabi
paga

Sziasztok!
Ma du. egészségügyi kaparást hajtottak végre.
Nem mertük bevállalni, nem voltunk elég bátrak, nem lehetett tudni a folytatást. Tegnap már komoly vérzésem volt, darabos, szóval azt mondták, hogy valószínűleg vetélés fog bekövetkezni, de ha gondolom, akkor feküdjek be a kórházba és kivárhatom mi lesz, vagy az abrázió, ez volt a beutalón. 3 hét múlva lesz meg a szövettan eredménye, akkor többet fogunk tudni, bár nem hiszem, hogy nagyon szeretném tudni .

Mindenkinek további szép nyarat kívánok, köszönöm a biztató szavakat és hogy "meghallgattatok"!
kessi

Szia Kessi!

Hátha még olvasol Minket!
Vigyázz Magadra, nemsokára rendbejössz testileg, lelkileg! :)
A darabos vérzés nem sok jót jelentett. Ez a kis kanyar az életetekben talán jobban "összehoz" Benneteket majd, talán többet tudtok majd beszélgetni..."Néha minden rosszban van valami jó is." :wink:
Kessi, jó, hogy megismerhettünk! Ha van kedved "beszélgetni" ide nyugodtan írhatsz, várunk!

Neked is további szép nyarat kívánok mostmár!

ancsi65

Sziasztok!

Bocsi, nem tudtam visszaolvasni, csak a jó híren akadt meg a szemem: Mandula, nagy nagy gratula az egészséges kislányhoz! :D :D :D

Kedden hazajöttünk a kórházból, jól vagyunk. Köszönjük mindenkinek a gratulációkat :D

Eléggé fáradékony vagyok még, ha állok hamar elgyengülök, a gátsebemen ülni... hát azt inkább nem részletezem... :( Ezért rövid leszek, de majd írok élménybeszámolókat.

Anna gyönyörű, formás kisbaba, és persze mindenkinek a saját gyereke a legszebb, de elfogulatlanul nézve is annak látom :D A puszta létezésével is könnyeket csal a szemembe. Ezt Nektek, gyakorló anyukáknak nem kell magyarázni... Maga a csoda. Csak nézem őt meghatottan és a magam boldogsága mellett annak örülök a legjobban, hogy megadhattam a férjemnek az élményt, hogy APA lehet.
A mi kis Pöttöm Pannánk sokat alszik, de sajnos keveset eszik. Részint, mert hamar elfárad a szopiban, részben, mert nagyon kevés a tejcsi. 20 gr szopi után nincs mit fejni, szó szerint 1-2 cseppet tudok kierölködni :( A tejbelövellést sajnos csak hírből ismerem :( Egyenlőre nem sír, hogy éhes lenne, beleájul a szopiba, most még elég neki, én pedig reménykedem hogy majd csak beindul a tejcsi. Pihenek sokat, iszok sokat, eszem a szoptatós leveseket anyám receptje alapján :D A szoptatós teát csak akkor akarom megpróbálni, ha muszáj, egyenlőre a szervezet saját működési mechanizmusában bízom, amíg nem sír, hogy éhes, addig nem aggódom túl a dolgot.
A férjem egy tünemény :D fantasztikusan sokat segített a jelenléte a szülés alatt, amikor úgy éreztem, minden erőm elhagy, tartotta bennem a lelket. Most is mindent megcsinál, hogy én pihenjek eleget.
Holnap jön a vidéki nagymamija, hogy megcsodálja a kis Tündérkét, és főzzön nekünk finomakat :D
Most befejezem de majd hétvége körül írok a szülésről, a kórházról, nem ússzátok meg :D Addig is nézegessétek a fényképeket.
Kép fél órásan, megnyugodva

Kép ekkora szám van

Kép büfizni apánál szoktam

Kép Otthon vagyok végre
Icus
szücsi_66

Kedves Icus!

Ismét gratulálnom kell, csodálatos a kis Annátok :!: :!: :!:
Nagyon-nagyon örülök, hogy jól vagytok! Gyönyörű a kiságya Annácskának! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK :!: :lol:

A tejcsivel kapcsolatban nagyon jó a hozzáállásod, bízz a szervezetedben továbbra is, ha mégsem lenne elég, segítségre találsz egy kedves dokinéni és védőnő személyében,- tudod, van úgy ,hogy ahogy nő a baba igénye, úgy szaporodik majd a tejcsi. Nem törvényszerű, hogy fejni kell. Egyes kultúrákban ezt nem is ismerik, ott amíg nagyon pici a baba kb.óránként cicire teszik, és így serkentik a tejelválasztást. A lényeg az, hogy vidámak és nyugodtak legyetek az etetésekkor, legyen az cici ill. üveg. Nna leállítom magam, tanácsokat mostanában úgyis kapsz majd eleget! :wink: Pihenj sokat Icus, jó hogy támaszkodhatsz a férjedre, ezt én is elmondhatom magunkról.

ancsi65

Icus!
Gratulálok a gyönyörű babához, a fantasztikus férjedhez és természetesen saját magadhoz! Nagyon szép kis család vagytok. Minden szavadból sugárzik a szeretet, a harmónia. Nagyon-nagyon sok örömöt kívámok nektek.
A baldachin fantasztikus! Megint elcsodálkoztam milyem pici egy újszülött, szinte elveszik a kiságyban.
Szopi ügyben nem tudok hozzászólni, nekem se nagyon volt tejem, az egyiket 8 hétig a másikat 6 hétig szoptattam, utána tápszer ill. elég korán főzelék gyümi stb. Nem tudom most hogy lennék vele, de én nem csináltam ebből túl nagy problémát, főleg nem éreztem olyasmit, amiket mostanában olvasok, hogy aki nem tud szoptatni az lelkiismereti kérdést csinál belőle, és egyfajta kudarcként éli meg. De persze csak próbálkozzál amíg lehet, tényleg azt mondják, hogy a babák igényei meghatározóak, ha több kell majd neki, több lesz!
Paga!
Állás ügyben szerintem igazad van, annál rosszabb nincs amikor nem érzi jól magát az emeber a munkahelyén. Bátorság, egész jól belejössz a munkahelyvátoztatásba.
Kessi!
Gyere bármikor közénk! A beszélgetésbe is bele lehet jönni, talán így ismeretlenül könnyebb megnyílni, meglátod neked is jót fog tenni!

Képzeljétek el, (meséltem már, hogy a férjem vállakozása itt van háznál, autófényező műhelye van) volt itt tegnap egy pasi valamit szerelgetett itt az udvaron a saját autóján, és vele volt a két iker kislánya. Három évesek, két petéjű ikrek, egyáltalán nem hasonlítottak egymásra, az egyik kreol börű, fekete göndör hajú, a másik szőke, fehér börű, kék szemű, mint két megelevenedett játékbaba, olyan szépek.Nagyon édesek voltak, kimentem hozzájuk, rögtön beszélgettek, elvittem őket locsolni a kertbe, állandóan kérdezgettek, hogy miért,. Szóval egy kicsit babáztam, olyan jó volt, és hogy egyszerre kettő, az valami fantasztikus.
A szomorú oldala a dolognak, hogy apuka azért cipeli magával őket mindenhova, mert most halt meg a mama ( hogy a melegtől vagy mitől nem tudják,de) reggeliztek az asztalnál, mondta a mama, hogy úgy fáj a feje, leült a kanapéra, eldőlt, és meghalt. Agyérgörcs, vagy agyvérzés nem tudom. Papa ott maradt egy 14 éves kislánnyal meg evvel az ikerpárral.Hát ilyen is van. Ezek azok a dolgok, amikor az ember egy kicsit elkondolkodik, hogy addig kell szeretni, megbecsülni egymást, amíg lehet. Na, de nem szomorkodunk, az élet szép és süt a nap! (túlságosan is)
Fanny
fanny01

Fanny!
Az a baj, hogy az az úszógumi már a terhesség előtt megvolt, csak most ment hozzá még egy kicsi.
Első két nap én fürdettem, de azóta férjem is felbátorodott és már felváltva fürdetünk. És tényleg egyre bátrabb.
Holnap hozzuk haza Balázst is, már nagyon hiányzik.

Ne szomorkodj, majd összejön a következő hónapban vagy az után. Nekünk álltalában 3-5 hónapra jöttek össze a gyerkőcök. A lényeg, hogy lazíts és ne törd magad miatta.

Paga!
Köszi én már nagyon jól. Mint ha nem is szültem volna. Balázsnál ilyenkor meg még ülni sem tudtam.
Mh: Tényleg váltani kell, ha nem érzed jól magad. A babaprojectnek is jót tesz egy nyugisabb munkahely.

Kessi!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, vigyázz magadra és azért gyere máskor is. Azt hiszem ennek így kellett lennie. Lehet, hogy a pici is megérezte és azért ment el. Hallottam már olyat, hogy ha egy babát nagyon nem akarnak azt megérzi és nem marad meg. És ezt még kimondani sem kell, mert a lelkiállapotot érzik. El nem tudom képzelni hogy hogyan.

Szücsi!
Tényleg gyönyörű a kis Anna és szerencsés vagy, hogy ilyen rendes férjed van. Na ezt magamról is elmondhatom :)
Laktoherb teát szerintem nyuodtan ihatod, mert semmi nincs benne, max egy kis nyugtató hatása van.
A 2006 nyári babásoknál írtak egy módszert a tejnövelésre, idemásolom neked
"Szaporitó fejés:7-5-3-1 percig fejni felváltva a két cicit.Tehát:7 perc egyik,7 másik,5 perc egyik-öt másik."
És nem kell hogy jöjjön a tej ennél a fejésnél csak az inger számít.
Várjuk a beszámolót

Kép

KépKép
nyanya67

Icus!

Gyönyörű a baba!!! Hihetetlen, hogy már fél órásan is ilyen kisimult volt. (Benji első fényképén még igencsak duzzadt volt az arca és a szájacskája.) A kiságy és a baldachin, ugyanúgy, mint a szoba többi része, nagyon ízléses. Ezek szerint még a baldachin megvarrására is volt időd? Nagyon irigyellek, fárasztó, de gyönyörű napok ezek. A szoptatáshoz azért nem tudok hozzászólni, mert nekem ilyen gondom nem volt, de elméletben egyetértek azzal, amit Ancsi írt.

Kriszta!
A fürdetős kép zseniális. A te kislányod is gyönyörű!!! Nagyon- nagyon szép időszak ez. Én el se hiszem,hogy Benji már másfél éves, mintha most született volna.

Fanny!
Megértem, hogy el vagy keseredve. Én 14 –szer szembesültem ezzel a ténnyel, mikor Benjit terveztük, pedig az első két gyermekem nekem is nagyon hamar összejött. Biztos, hogy nektek is sikerülni fog, kitartás!!!

Paga!
Szerintem sem mindegy, hogy milyen a légkör egy munkahelyen. Lépj bátran, ha úgy érzed, hogy ott jobb lesz.

Utólag én is boldog névnapot kívánok minden Annának!

Vasárnap 23 éves házasok lettünk, Benji pedig pont aznap lett másfél éves. Elég érdekes ez a két szám így egymás mellett.
Nem jellemző, de most én betegeskedem egy kicsit. Vasárnap óta jobb oldalon iszonyatos fejfájásom volt (nem a szokásos migrénszerű), még éjszaka is felébredtem rá. Szerdán pedig azt vettem észre, hogy nem tudok rendesen enni, nem tudom a számat megfelelően mozgatni. Kis családom közölte, hogy biztos csak úgy érzem, mert ők nem látnak semmit. Aztán amikor kitátottam a számat és enyhén szólva féloldalasra sikeredett és a jobb szememet sem tudtam teljesen becsukni, akkor már komolyan vettek. A helyi rendelőben az ideggyógyászaton aznap már nem voltak hajlandóak fogadni, másnap is csak úgy, ha előtte hozok beutalót a háziorvostól, akihez legkorábban csak csütörtök délután tudtam volna menni. Szerencsére eszembe jutott, hogy az egyik ismerősömnek ideggyógyász a férje. Ő csütörtök reggel fogadott és megállapította, hogy részleges arcidegbénulásom van. Ez lehet a légkonditól, de okozhatja vírus is. Kaptam egy rakás gyógyszert és sokat kell rágóznom( amit egyébként nagyon nem szeretek). A fejfájás szerencsére megszűnt. Kellemetlen viszont, hogy azért, hogy nehogy kiszáradjon a szemem, műkönnyet kell csepegtetnem, ami miatt sokszor elég homályosan látok írni és olvasni.
A családból a többiek szerencsére jól vannak. Elnézést, hogy kicsit hosszúra sikeredett ez a leírás.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Melinda
fermel

Fermel!
Örülök, hogy itt vagy, olyan ritkán jössz! Tizennégyszer??? Ne idegesíts! Nekem már annyi időm nincs, igazából csak az idő miatt vagyok ideges, én júniusban már 41 voltam, úgyhogy sokat nem lehet már laca-facázni. Mi az idén szeptemberben leszünk 20 éves házasok.
Remélem már jobban vagy, még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nincs komolyabb baj!
Sziasztok Fanny
fanny01

Fermel!
Még szerencse, hogy az ismerős tudottfogadni. Jobulást.

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Icus!

Gyönyörű ez a kislány, még egyszer gratulálok! :D Tényleg, milyen furcsa, hogy ilyen pici, a kiságyas képen alig vettem észre...
A szoptatásnál - szerintem - a nyugalom és a hit a legfontosabb. A hit, hogy TUDOK SZOPTATNI és hogy ELÉG A TEJEM A BABÁNAK. Igény szerint szoptatsz?
Aztán előfordulhat, hogy így sem sikerül, de akkor is nyugi, nem szabad, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen!
És senkire - rám se :wink: - hallgass, csak a megérzéseidre, az ösztöneidre! Menni fog!

KrisztaNyanya!

Fantasztikus a fürdős fotó! :lol:
A Te derekadon úszógumi :? - na ne túlozzunk...
Ja, és a "nem fárasztó" és "zabálni hagyó" fogyókúrához én is csatlakoznék :wink: :wink: :wink:
Hogyan viselte Blanka az utazást a melóhelyedre?
Balázs már otthon?

Ancsi!

Már biztos a "sátoros ünnepetekre" készülődtök :wink:
A névnapi jókívánságokat köszönjük!
HOgy van Lucus? Voltatok azóta kardiológián?

FerMelinda!

Ez a nyavalya elég rosszul hangzik :? És felháborító az egészségügyisek hozzáállása :shock: :shock: :shock:
De bíztató, hogy már legalább nem fáj a fejed!
A házassági évfordulótokhoz gratulálok, és Benjihez, meg a többi fiúhoz is!

Paga!

Munkahely-ügyben: már nem dicsőség a törzsgárda-tagság :wink:
Ne okozzon számodra problémát, ha váltasz: egyrészt 3-5 évenként hasznosnak is tartják, másrészt ha bármilyen szempontból a fejlődésedet szolgálja, az csak jó lehet! :)

Kessi!

Sajnálom, hogy így alakult, és biztos vagyok benne, hogy Te is :cry:
Írj, ha van időd, és ha komolyan írtad, hogy megtartottad volna, akkor - ahogy Melcsi írta - duruzsolj Apa fülébe, hátha... :wink:

Fanny!

Ne keseredj el! Mi tavaly május óta próbálkozunk, és ha jól számolom, és 1-2 hónapon belül sikerül nektek, akkor olyan idősen fogsz szülni, mint FerMel :wink: És láttad a Benjit: gyönyörű :D

És lehet, hogy nem a legjobb pillanatban írom, és még titokban is akartam tartani, de...

Szóval néhány napja elég furcsán érzem magam: éjszaka felkelek pisilni, kijött két pattanásom, húzódik folyamatosan a hasam, tegnap hűtőtakarításnál meg valami ismerős, mégis szokatlan érzés volt a pocakom tájékán...
Ma elment Apa, utána telefonáltam, hogy hozzon a patikából tesztet, legyen itthon, hátha...
Nem akartam még megcsinálni, mert júl. 5-én volt meg utoljára, az még csak a 23 cn, de azt mondta, hogy ha én nem pisilem le most rögtön, akkor majd Ő...

No, ez hatott...

Lett egy halvány csíkom...

(Gravi-hCG, 20mlU/ml)

Nem merek még örülni, meg bizonytalan is vagyok :?
De majd kiugrok a bőrömből, olyan izgatott vagyok... :wink:
És lenne már legalább szerda, és tényleg ne jönne meg...

Mit gondoltok?

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Rabkri!

Ez nagyon jó, én nagyon-nagyon drukkolok, hogy a tüneteid egy pocaklakótól legyenek. Nagyon is jól tetted, hogy nem tudtad magadban tartani, én mindig várom, hogy már valamelyikőtök egy ilyen jó hírrel jelentkezzen, csak már nem merem kérdezni. Ez nagyon, nagyon, nagyon jó!! :D :D :D

Fanny!

Neked is lesz nemsokára sikerül. Biztosan írtad, de a kútfejemmel nem jegyeztem meg, hogy miben maradtatok a dokiddal, mikor kell hozzá menned? Addig is legyetek aktívak babagyártás ügyben :oops: :oops: :oops:

Fermel!

Ez tényleg nem hangzik valami jól, azért remélem hamar rendbe jössz! Azért jó, hogy már nem fáj a fejed. Légkondit meg ne nagyon használjátok, már ha kibíjátok ezt a nagy melegben. Még a végén rászoksz a rágózásra. :wink:

Icus!

A baba gyönyörű, és tényleg elveszik a kiságyban :D :)
A baldahin nagyon szupcsi, nagyon ügyi vagy :!: :!:
És a férjed nagyon rendes, hogy ennyire melletted áll mindenben, de meg is érdemled, hogy ilyen szerető férjed legyen, de neked ez jár, ezt megérdemled. :D :)

És Nyanyus!

Neked is rendes férjed van, és te is megérdemled! De ne haragudj uszógumi ügyben én is szkeptikus vagyok. De te tudod :wink:

Balázs anyukádéknál hogy viselkedik? Szoktatok beszélni egymással telefonon? Várod már ugye, hogy holnap legyen, és láthasd elsőszülöttedet :?:

Ancsi!

Lucus teljesen rendben van már :?: :?:

Gabi
paga

Rabkri!
Jaj de jó, megint baba jön a topikba, ennek nagyon örülök. Szerintem a halvány csík is csík, ezt veheted tutira :)
Balázs hlnap jön haza, már nagyon várom.

Paga!
Telefonon mostanában nem hajlandó beszélni, mert nem ér rá. Csak odarohan és közli, hogy "nem érek rá, majd visszahívlak" és már megy is a dolgára homokozni vagy hintázni. Néha egy szia erejéig odarohan de ennél töbet nem lehet kihúzni belőle.
Hiába csodálkoztok, tényleg van úszógumim és nagy pocakom. Én csak hasra hízom. Olyan a hasam, mint ha bentfelejtettek volna egy gyereket. Lehet, hogy ikrek voltak?

Kép

KépKép
nyanya67

RKriszta!
Ez fantasztikus! Én mindig mindenkinek mondom, hogy a halvány csík is csík! És Te is fantasztikus vagy, hogy ilyen korán megérzed! Ezt nem is nagyon értem, de nagyon jó lehet. Nagyon vigyázz magadra! Drukkolok, most már legalább megint van kire figyelni, mikor mi történik vele és lehet várni a babát! Előbb Mandula utána Te. Írjál gyakran, hogy mi újság, mikor hova mész vizsgálatra, mi történik veletek.
Na ilyen jó hírekkel jó lefeküdni, jó éjt mindenkinek!
Fanny
fanny01

Helló Lányok!

Köszönöm, hogy velem örültök, remélem, nem hamarkodunk el semmit!

Őszintén szólva teljesen bizonytalanul, csak István "fenyegetésének" hatására csináltam meg a tesztet, ám ha halványan is, de rögtön megjelent az első csík :lol:

Nagyon várom a szerdát, hogy akkor se történjen semmi. :wink:
De hétfőn csinálok egy újabb tesztet, akkor már határozottab csíknak kell lennie.
Próbáltam lefényképezni, de nagyon elmosódott, pedig kíváncsi lennék a véleményetekre.

Fanny!
Látod, nálunk is - FerMelékhez hasonlóan - éppen a 14. ciklusban jött össze a "ha halvány is, de ott van" csík!
Nyugi! Sikerülni fog!
És neked külön köszönöm, hogy velünk örülsz! :wink: :D

Megyek, mert Lilit elhanyagolja az anyja :oops: , magának készít kakaót és kiborította a nesquickes dobozt... :shock:

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Rabkri!
Nagyon-nagyon örülök a jó hírnek. Látod a kitartás csak meghozza az eredményét! Most az a legfontosabb, hogy nagyon vigyázz magatokra.

Fanny!
Nyugi! Én anno novemberben töltöttem be a 41. évemet és a következő év május legelején lettem várandós. Addig még van néhány hónapod, de ha kicsit később jön össze, akkor sincs semmi gond. Nekem pont a napokban mondta Bence, hogy még gyorsan összehozhatnánk apával egy kistestvért, hátha ő lány lenne, de ha nem, az sem baj. Kérdeztem tőle, hogy hová tennénk a kicsit. Az volt a válasza, hogy természetesen az ő szobájába. Jó volt eljátszani a gondolattal, de azért rögtön tisztáztam vele, hogy azért ebbe már nem kezdenénk bele.

A betegséggel kapcsolatban köszönöm az együttérző szavakat. Azért nem annyira szörnyű, mint amilyennek elmesélve tűnik, remélhetőleg „megmaradok”.

Melinda
fermel

Sziasztok!

Rabkriszta!

Az bizony csík lehet a javából! :lol: Veled izgulok :!: És Drukkolok is...

Lucussal elsején megyünk Uh-ra, szerintem minden rendben lesz!
1 hete vagyunk itthon, azóta nem volt láza, szedi a gyull.csökkentőt.
A mozgása még kissé bizonytalan, de szépen javul. Sokat pancsizunk a kertben, homokozunk, hintázunk, KÉNYEZTETJÜK :wink: !
Szívós kis csajszi, sokat nevet mostanában már, és a hisztik is múlóban. Nagyon remélem, hogy eltűnt a gyulladás :!: :!: :!:

Jó éjt Mindenkinek!
Ancsi
ancsi65

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?