Sziasztok!
Hurrá esett az eső. Most már csak laza 30 fok van a lakásban
Szilvi: Tök szuper lehetett a meglepi party. Tudom a legjobb a vaníliáskarika volt
Ez a pelusos story k..va jó
Reninek Boldog 2. hónapot
Pogi és Szilvi: Remélem engem nem utáltok a lapos hasi miatt
Macsek: köszi a tippet. Sajna nem tudjuk megoldani a csillárventillátort, mert a hálóban nincs csillár és a vezeték sincs kiépítve.
Utólag jöttünk rá a férjemmel, miután kész lett a felújítás
Mérleg: a miénk is össze-vissza mér. Reggel állítólag 60-at evett Kende, utána evett még kb. 1 percig ami igazán csak cumikázás volt és megmértem újra és azt mutatta, hogy plusz 50-et evett, ami hülyeség. 1 perc alatt sose eszik 50-et. Ja volt olyan, hogy kaja után kevesebbet mutatott, mint előtte.
Milyen játszó szőnyeget vettetek?
Ja és én a hajlatokat hintőporozom.
Szücsi: gratulálok a lányodhoz!!! Sok egészséget nektek! Gyönyörűek a képek. Az "ülős" a legédibb
Nyanya: nem semmi, amit a csecsemősök műveltek. Még jó, hogy a végén volt egy normális aki segített. De jobb, lett volna, ha az elején már segítenek és nem szenvedtél volna.
Nekünk a K vitamint (Konakion) már az első héten a kórházba beadták neki amelyik nap hazajöttünk. A következő adagot így 1 hét múlva kapta és azóta hetente kap egyet. (vasárnaponként) Nekünk így mondták. Ha jól emlékszem összesen 6. hetes koráig kapják ezt.
A D vitamint (Vigantol olaj) 2 hetes korától kapja minden este 1 cseppet teával keverve. Ezt kell 1 éves koráig adni neki.
Pil: küldtem képet. Tegnap este voltunk lent a Dparton. Jó sokan voltak lent. Képzeld összeismerkedtünk egy kosdi párral. Nekik most 8 hónapos a kislányunk
Mikor lesz autótok?
Amandi: üdv a csapatban
Pont 1 hét van a babáink között. Sajnálom, hogy a kórházba így kicsesztek veletek. Próbáld azért cicire tenni őt, hátha sikerül.
Kanyin: ismerős ez a panel meleg. Nálunk 3 napja 34 fok van a lakásba
De most szakad az eső hurrrááá!
Örülök, hogy csak vak lárma volt ez a hányásos dolog. Egyszer Kende is ilyen sokat bukott vissza, de én nem foglalkoztam a dologgal. Nekem amúgy elég bukós baba.
Norwell: A ti Kendétek nagyon rendes fiú, ha így hagy titeket pihizni
Mint ahogy a képen is láttad valahogy így bírja a meleget
Nekünk elég sírós Kende jutott. Szegénykém hasfájós. Bár most, hogy kapja a lötyikéjét már jobb. Csak kaja előtt van üvöltés. Úgy ébred, hogy éhen akar halni. A türelmet nem ismeri. Azt ott felejtette az anyja pocakjában. Látszik, hogy 2 héttel előbb jött.
Mi éjszaka 2-szer kelünk hozzá és hajnalban nem igazán akar visszaaludni. Ilyenkor az apja ringatja. Délelőtt pár órát ébren van. Ilyenkor dumcsizunk és nézelődünk. A délutánt viszont többségében átalussza.
Na a bukásban megegyezzek fiaink. Az enyém is mindig túleszi magát, büfizni meg nem akar és ha leteszem szépen jön vissza a kaja.
Ex: Petinek Boldog 2. hónapot
Örülök, hogy jobban vagytok és már megy a hamizás
Fairy: nekem hasfájós a kicsi. Én úgy szoktam tornásztatni, hogy hanyatt fektetem és a lábait feltolom a hasához, meg bicikliztetem, meg abban a bizonyos repülő pózba tartom és közben simizem a pociját. Van amikor hasra teszem és benyúlok a pocija alá és úgy maszírozgatom. Ezeket szoktam csinálni neki felváltva. Kicsit segít neki.
Eleinte adtam neki infacolt, de nem nagyon használt. Most egy gyógyszertári kevert lötyit kap, aminek görcsoldó a neve és málna ízű.
Katus: elkezdted az önmegtartóztatást? Hogy megy? Most olvasom, hogy egy rudi azért lecsúszott
Mári: olyan jó, hogy már te is babázol. Ugye nagyon megérte az egész.
Én is valamikor csak úgy állok az ágya mellett, és csak nézem, hogy milyen kis édes. Annyira imádom őt
Mellszívó: én is próbáltam az Aventtal, de két csepp alig jött ki. Nekem nem volt elég a vákumja. Így most a Medela kézit használom. Nekem eddig bejött. Kicsit melósabb az Aventnál, de legalább jön a tejcsi.
A gátfájásra nincs tippem sem, mert nekem egyáltalán nem fájt. A cici fájásra a garmastan kenőcsöt javaslom.
Edina: hát igen a szülés tényleg nem egy sétagalopp, de azt hiszem mindenkinek megérte
Ahogy olvastam elkezdem "nosztalgiázni", hogy is volt nálunk. Sok minden egyezett a te történeteddel
Doren: nagyon édesek a képek.
Most viszont lépek vacsizni. Vigyi magatokra és a babákra!
Puszi
Kisvirág