Helló Lányok!
Icus, Karesz és AnnaBaba!
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!
Nagyon jók a képek, gyönyörű ez a kislány!
Látod, Icus, csak észrevetted, hogy ez már a szülés...
A kisasszony valószínűleg csak az ágyikójára várt...
Boldog Apuka!
Mikor jönnek haza a lányok? Szopi megyeget?
Egyébként szerintem a legtöbb ilyenkor, amit egy férfi tehet, hogy ott van az asszony mellett, csak a jelenléte számít - úgyhogy ne gondold, hogy csak tehetetlenül tébláboltál!
Nagyon ügyesek voltatok mindhárman!
KrisztaNyanya!
Ilyen képek jöhetnek minden nap
Nagyon aranyosak együtt (is) a gyerekeid!
És Blanka nem úgy néz ki, mint egy két hetes sincs, normál úton, tehát küzdelmesen született baba - gyönyörű!
Éljen a sok tejecske, Apának is váljék egészségére!
A sterilizálást szerintem is próbáld meg egészségügyi okokkal indokolni.
Ja, nekem is köldök-fóbiám van, én is utálom, ha hozzáérnek
Ami a hisztit és az önállóságot illeti...
Tényleg hitesd el vele, hogy nem boldogulsz nélküle
Egyébként lehet, hogy most Neked könnyebb lesz, ha elmegy Balázs nyaralni a nagyszülőkhöz, de majd vigyázz, nehogy lerázásnak érezze ebben az amúgy is nagyon érzékeny periódusban.
Melcsi!
Akkor nem vártok februárig, indultok augusztusban
Hajrá!!!
Ritka jó fej a fiad, valamit nagyon jól csináltok
A popsi-problémánál nekem is a táplálkozás lett volna az első kérdésem, mert valóban, még olyan érzékeny a bőrük, hogy mindent megérez.
A felállásnál csak az elindulás lesz problémásabb...
A tisztábatevés pedig néha tényleg birkózóverseny, ahol ki kell használni, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban
Aztán majd ha szalad, és röptében kell ráadni a pelust, az lesz még izgalmas...
Nyaralásunkat lefixáltuk, a Kőrös mellé megyunk, lehet pecázni is meg lovagolni is, de megint kiderült, hogy nem matekszakos vagyok: aug. 14. és 19. között számításaim szerint 6 éjszaka van
Ki is fizettem, úgyhogy holnap még lesz egy köröm a hapsival, hogy vagy adja vissza a pénzt (üdülési csekket), vagy maradunk egy nappal tovább, bár akkor meg a falunapról maradok le, ahol lenne némi dolgom...
Igen, kitört a béke
, bár azért a felszín alatt forronganak az indulatok... Már itthon vannak a nagyok is, István nagyon diplomatikus velük, de Dorka, ha István nem látja-hallja, grimaszol és megjegyzéseket tesz.
Hiába szövegelek neki, sőt, az apja és a szüleim is próbálnak vele szót érteni, az utóbbi időszakban rémesen viselkedik. A nagy beszélgetés még hátra van, mert péntek este jöttek haza, tegnap esküvőn voltunk, ma azt pihenjük, talán a jövő héten - de, őszintén szólva, kicsit félek tőle
Na, és hogy Lili az ujjszopás abbahagyásával felszabadult időt beszéddel tölti? Napközben eddig sem cumizott, csak elalvásnál, és beszélni meg annyit tud, hogy amikor Szabolcsból jöttünk haza, 3 órán keresztül szó szerint be nem állt a szája, csak a szomszéd falu határában aludt el
Egyébként meg tegnap felkelt hajnali 4-kor, azzal a dumával, hogy "érzem a csontjaimban, hogy híreket mondanak"
, és aztán közölte, hogy keltsem fel őt reggel mindenképpen, és ezt 5 percenként elismételte, mindig akkor, amikor már visszaaludtam volna, aztán odament a kosarához, kivette a mobilját, és közölte, hogy nem kell hogy keltsem, majd csörög a telefonja...
És aztán végre békésen elaludt
... én meg kelhettem....
Fanny!
Rendben, húzzunk bele a gyerekcsinálásba!
Apa is úgy nyilatkozott, ezt a részét különösen kedveli
Engem az utolsó császáromnál hatszor szúrtak hátba, nem sikerült, el kellett altatni, pedig szerettem volna legalább egyszer ébren megélni gyerekem születését - de nem sikerült.
Ezért is hajtsunk most rá
Bár nem tudom, abban a helyzetben, ezek után lesz-e merszem nem altatást kérni...
Mandula!
Már átköltöztetek, éljen!
De remélem, Te csak dirigálsz
Irigylem a súly-problémáidat
Ancsi!
Kiderült, mi okozta a szív-problémát? Erre nem adtak magyarázatot?
Bár tényleg csak az a lényeg, hogy Lucus teljesen rendbe jöjjön!
A haj nálunk is állandó probléma. Mindhárom csajnak rengeteg haja van, ráadásul a két nagynak hosszú, ezért Lili sem engedi levágatni. Hetek óta úgy csináljuk, hogy négy copfba összefogom, és befonom a haját, egyet-egyet oldalt, kettőt középen. Így egyrészt nem melegíti, másrészt nem is szedem szét neki, csak 2-3 naponként, ezért ritkábban van gond a fésülködéssel.
Bea!
Helyes lehet Marcell, ahogy mászik és elégedetten, elismerést várva rád néz
A legszebb férfikorban van
Lili olykor valóban produkál meglepő dolgokat. Pénteken a 47-es villamos utasai lestek nagyot - velem együtt -, amikor közölte, hogy most nagyítónak használja a félig telt, lefektetett ásványvizes palackot
Számomra már Lucánál is elgondolkodtató volt, hogy meddig bírom vele a lépést, Lili pedig még gyorsabban fejlődik, úgy, hogy tkp. nem is foglalkozunk vele, csak válaszolunk a kérdéseire. Néha ijesztő, hogy 4 évesen milyen logikája van. Beszéd közben olykor kihagy lépéseket, és amikor kérem, hogy magyarázza el, miről beszélt, láthatóan terhére van az értetlenségem
.
Őszintén félek, meddig leszek elég neki, mert Luca már bizonyos szempontból régen túllépett rajtam, és ennek olykor jelét is adja
, és Lili csak ezután következik.
És talán hülyének néztek, de a Lucával tapasztaltak miatt már Lili ügyében is több szakember segítségét kértem, de vagy azt válaszolják - amit magam pedagógusként is tapasztalok -, hogy a felzárkóztatáshoz értenek, és örüljek a problémámnak, vagy 8, azaz nyolc ezer Ft-os óradíjért hajlandóak lennének beszélgetni velünk... Pedig én ezt tényleg problémaként élem meg, mert azért azt is látom, hogy nagyon sok minden kimarad(t) Luca és Lili életéből, de mit tudok csinálni, ha pl. nem találják a hangot a kortársaikkal?
Paga!
Progeszteron-szintet gyorsan rakjátok rendbe, aztán jöhet a baba
!
Előzőleg mennyi idő alatt voltatok sikeresek, ha nem titok?
Lili sokat emleget, hogy nálatok voltunk, nagyon megmaradt benne a találkozónk
Munkafronton mi a helyzet?
Nálunk a csajok anniyra szemérmesek - lükék -, hogy még egymás előtt sem öltözködnek...
, nem hogy a fürdésnél. Ha én bemegyek, az nem gond, de egymást nem bírják elviselni...
FerMelinda!
Jó, hogy írtad ezt a nyaralásotokról, én mindig valamiféle átverésnek gondoltam az efféle dolgokat. És a lényeg, hogy összességében azért jól éreztétek magatokat
Jöhetnek a Benji-fotók!
Látod, milyen ügyes a nagy fiad is
Az aggódásnak meg valószínűleg soha nem lesz vége
.
Zsenge!
Ezt már szeretem
Nikiről újabb sztár-fotó?
És nyugi, ha jól látom, Niki lassan két éves, talán neki is jobb, ha visszamész dolgozni, és ezzel nyugodtabb anyukát, még jobb körülményeket kap, és ahogy én láttam, nem fog kétségbe esni a többi gyerek társaságától sem
A mélypontok meg azért vannak, hogy legyen miért küzdeni, és tudjuk értékelni a jót - mondom marha okosan
Regina!
Hogy vagy? Írj magatokról!
Kessi!
Nagyon remélem, hogy nem bántottalak meg múltkor, mert nem ez volt a célom
, de amit a dokid hozzáállásról leírtál, az nagyon felháborított.
A döntés - ha nem életveszélyről van szó - szerintem nem az orvos kezében van, ő csak alternatívákat kínáljon fel, és tájékoztasson a várható következményekről. Nekem pedig - ha nem így volt, bocs - az jött le az írásodból, mintha ő döntött volna és nem tájékoztatott volna rendesen.
És azt írod, hogy "meg se kérdezte, hogy megtartjuk, vagy sem".
Lehet, másként gondoljuk, de szerintem egy nőgyógyász
ne kérdezze ezt meg Aki nem akarja, szóljon, felnőttek vagyunk.
Nagyon és őszintén bízom abban, hogy úgy alakulnak a dolgok, ahogy nektek a legjobb!
De jó, születhetne itt baba gyakrabban is, akkor mindenki kibújik a csigaházából
Most várhatunk decemberig...
Tegnap esküvőn voltunk a Balatonnál... Gyönyörű volt az unokatesóm, és minden gyönyörű lett volna, ha nincs ez a dög meleg. Vágytunk egy normális, hűvös templomra, de csak romtemplom jutott. A dínomdánom is szabadtéren volt, malacsütéssel, nagyon szenvedtünk. Egyik nagybátyám rosszul lett,
de szerencsére volt köztünk orvos. Aztán jobban lett, akkor meg jöttek a morbid megjegyzések "egy esküvő, egy temetés" ügyben
Ja, és az unokatesóm babát vár
Éjszaka jöttünk haza, még akkor is nagy forgalom volt, a 200km-t közel 4 óra alatt tettük meg. Lili végig aggódott, hogy nem találunk haza a sötétben, mikor hazaértünk, meg is jegyezte, hogy ő egyedül nem talált volna haza, és mondta, hogy "ügyes vagy, Apa!"
A nagyok végig aludták az utat, ő meg végig szövegelt
Egyébként napok óta nagyon hisztis, agyára mehetett a hőség, ráadásul én is türelmetlenebb vagyok vele (is)
Na, most megint jó hosszú voltam...
Sziasztok!
R.Kriszta