Edit:én még a keserűségét is megértem tápapukának.Nekem az mindíg nagyon rosszul esik ha kérdezik, hogy szopik-e még , válaszom:nem , erre kapok egy sajnálkozó félmosolyt, pedig erre aztán nincs szükségem.
Ma voltunk unokatesómnál, finom kis ebédet csinált nekünk, jól éreztük magunkat, majd irány a Balcsi:kiscsajt vittük nyaralni a nagyiékhoz!!!Majd megdöglöttünk az autóban, kicsi Zsombival azt "játszottuk", hogy én beraktam a cumit a szájába, ő kivette és üvöltött.De a cumibedugáshoz ki kellett csavarni a kezemet, mert én az anyósülésen, ő meg mögöttem ült!!!!
Úgyhogy okos anyája lecsavarta a rádiót és énekelt neki(k)!!!
Amit tudtam mindent elénekeltem, nem is volt 1 hangja sem, sőt az utolsó kilóméterekre el is aludt!!!
Szoninak nagyon tetszett a víz, Zsombit is bevitte a párom, ő nem igazán lelkesedett, de nem is tiltakozott!!!!Balcsi parton benyomott 1 üveges almabarackot és ivott rá almabarackbanánt, nem túl sokat, de utána még kínálgattam vele és itta is ügyesen!!!!
A "kedvenc" sógórnőmék is lent voltak.Büszkén meséltem a kicsi lányom szobatisztasági hajlandóságát, ezek meg annyit böfögtek oda, hogy az jó.
Szerintem a mellettünk fekvő xy is jobban lelkesedett volna, úgyhogy megvolt az alaphangulatom.
Tudjátok az ő fia csak kékbe járhat, ha nem engedi nem jöhet le az ágyról meg ilyenek.Múltkor épp mesélte, hogy kicsit félénk a ded, na nem is csodálom, ha már ennyi korlátba ütközik most.
A vízbe azért nem mentek be mikor anyós hívta, mert valami Afrikai eredetű 50 fokos szél megakadályozta ebben!!!Hogy hideg nem volt azt elhihetitek!!!!
Aztán ,csak a végét hallottam a dolognak, Mátécska inni akart elvileg ;jöttek ki a vízből, erre Szoni ajánlgatta neki a 2 dl-s dobozos innivalóját mert a kissrác a sajátját nem kérte.Amin megint csak nem csodálkozom, mert amióta én látom milyen gyümilével itatja(vizet szerintem nagyon nem kap, de passz.)mindíg ugyanolyan színű löttyöt láttam a varázsitatójában, már tuti "unja a banánt"-Szonikámat idézve!!!!Ja, és hát anyós kiakarta nyitni ugye amit a kiscsaj nagylelkűen felajánlott erre Sógórnőm rárivallt(én nem mernék ilyen hangot megütni a párom anyukájával!!!), hogy nehogy már mindent kibontsanak az sem fog kelleni a gyereknek!!!(lehet hogy jósnő????)No aztán bent anyóskám tukmált mindenkit hogy vacsizzunk, ők NeeeeeM nem gondoljátok , hogy enni fognak
.Jó akkor a gyerekek egyenek joghurtot na be is lelkesedtek(mármint a kölykök
), de NEEEEEM Mátécska nem kaphat , mert hűtőben volt és hideg.Anyós próbált érvelni, hogy nem hűt ez tökéletesen(én megkóstoltam és tényleg langyi volt), de nem ő határozottan kijelentette, hogy az ő fia eddig sem evett hideget és ezután sem fog!!!!!(kíváncsi leszek 10 év múlva is megmikrózza neki a joghurtot???
)Hozzátenném, hogy én álnok gonosz módon a hűtőből adom a gyereknek a joghurtot, mindenféle "forralás"nélkül, de lehet hogy nekem nincs veszélyérzetem????
Ja és a kiskrapek nem akart ebédelni pedig a babakaja melegítőt is levitték(vót vagy nyóc szatyruk!!!!
), jövö hónapban lesz másfél éves és 12 hós bébikaja volt a menü:olaszos pulykarizottó, párom belenyalt, mikor egyedül volt a szobában és azt nyilatkozta tömören, hogy:sz@r volt!!!!
Én megértem ezt a kiskölyköt, kár hogy az anyja nem!!!!
Ja és megkérdezte mikor Zsombi a cumitávolraköpési rekordot akarta megdönteni, hogy miért nem használunk cumiláncot????Nem tudom mit válaszolt a párom, nem is ez a lényeg, hanem olyan fellengzős, kioktató a stílusa, tenyérbemászó is hogy szerintem ezért nem borultam még a nyakába!!!!!
Erre mondják:hogy a családját nem válogathatja meg az ember!!!!
Ja cumiköpködés:van cumiláncunk, de ezekhez a cumikhoz nem jó és nem is szeretem.Én szoktam lenyalogatni a koszt, ha nincs csap a közelben(ma kicsit elfelejtettem, hogy a számban van:biztos nem néztek hülyének, áááááááááááá
)Megint csak furcsa vagyok igaz????
Zsuzsi:örülök, hogy hiányoztunk.Most gondold el amikor te sokat-sokat telefonálsz és felénk se szagolsz
és aztán jössz
NA ÍGY VAN EZ
Zsandi, Zsuzsófi, Julcsi:mi van-mi van?????
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."