Sziasztok!
Tegnap nem voltam (bár valszeg nem tűnt fel
), ugyanis egész napos sírás volt, köszönhetően a fölöttünk lakónak... Ugyanis lakásfelújítás van, elképesztő zajjal, Julcsi állandóan összerezzent, és semmit nem tudott aludni. Délután már felmentem, karomon az üvöltő gyerekkel (mint egyesek, mikor segélyért állnak sorba...
), és megkérdeztem, meddig óhajtják csinálni, mert ha sokáig, kénytelen leszek addig elköltözni. Állítólag már csak ma, de bejött a rinyálásom, mert eddig tök halkan dolgoztak, Julcsi meg bedobta a szunyát, eddig csak fél8-kor kelt, szopi, aztán 9 óta megint alszik. Pótolja a tegnapit.
Edina, Marcy, gratulálok minmdkettőtöknek! Marcy, nagyon édi a kicsi, főleg a kék bodys képen!
Kisvirág, tényleg cuki a képen, nagyon jó a póz!
Hello, nagyon szépek a lurkók, az elsőn annyira aranyosak!
Pil, jó ez a repülőpóz!
Bár mi, hogy lekopogjam, nem vagyunk hasfájósak, régebben hittem, hogy attól nyekereg, vettünk is Infacolt, jókat pukizott tőle, végül elfelejtettük adni, de már nyekere sincs.
Ja, és gyógypuszi a hátidra!
Macsek, nem értem, amikor kevesebbszer evett, akkor hízott, most meg nem, hogy 6-szor eszik?
Julcsi akkor szokott elkeseredetten üvölteni, ha fáradt, nem aludt eleget. Mint pl. tegnap. Akkor a kajcsizás is sokáig tart, alig van hozzá ereje.
Ex, jobbulást Törpikének! Remélem hamar rendbe jön!
És nagyon ari a kifogós képen, tök szépen néz Rád!
Pogi, jó a lavóros kép!
Látom már Gergő is gyűjti a hurkákat!
Kedden volt mérés, már 5260 g a csajszi, 320 g gyarapodás egy hét alatt, de megnyugodtam, mert mások is írtak ennyit. Én már azt hittem, tök zabás lánykám van.
Csajok, milyen az a vaníliás karika? Én csak csokis rizst nyomok, de már váltanék. És tényleg tejszaporító? Vagy csak duma? Én beveszek mindent...
Főleg ha édesség szükségszerű zabálásának alátámasztására szolgál...
Katus, én akkor kezdek el dolgozni, ha találok munkát... Most csak papíron van. De asszem el is kezdhetném már most a keresést, és talán a gyerek másfél éves korára összejönne valami. Főleg ha ügyvédjelöltként szeretnék újra dolgozni... Elég kevés az esély, lehet, hogy csak önkormányzat marad. Mondjuk gyerek mellett talán jobb, mert nyugisabb. Más dolog, hogy én mit szeretnék csinálni, nem nagyon válogathatok...
Még jövök, de most már meg kellene mozdulni, mondjuk berakok egy adag mosást. Az a legkevésbé megeröltető.