Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ex, Petinek jobbulást, remélem hamar túllesz ezen a nyavaján. A rucija viszont fenomenális! Nagyon édes. :D

Mézgombi, a hajasbabátok még mindig eszméletlen!

Pil, Kisvirág, tényleg jól néztek ki mindketten, és a babák is szuperek.

Pilchard, lehet hogy PotterÁgi és Szilvi rendszere drasztikus, de anno a fiamnál nekünk is bejött. Most is próbálom a négyórai etetéseket betartani, csak annyiban csúszunk esetleg, hogy attól függ hogy jön ki a napunk, hogy mikor kezdi a hajnali kajcsit. Van, hogy négykor, van hogy ötkor.

Én elkezdtem szedni a bogyót. A többi megoldás nekem sem szimpi.
Szombati tali ötlete nagyon tetszik, csak az a baj, hogy egyedül leszek a két gyerkőccel, mert apa suliban lesz. És az építkezés is itt a nyakunkon, állandóan van vele gond. Mikorra gondoltad a talit időben? Jelzett valaki más is?

Macsek, olyan szép szája van a kislegénynek!
Én is próbálok minél többet inni, ha jól számolom, a 3-4 liter megvan.

Szilvi, nekem is a vaniliás karika a favorit. Jól tudom, hogy az is tejszaporító??? :lol: Régebben mi is éjszaka jártunk vásárolni, még az első férjemmel, oda a tescoba (Zsókavárban laktam). Haverok jókat röhögtek rajtunk, hogy ez az éjszakai programunk.

Jurem, Mári, drukk, hogy a babák meginduljanak maguktól, és ne kelljen beavatkozni.
Nekem is azzal takarózott a dokim a császár mellett, hogy nem tudnám megszülni, mert nagy a baba (igaz ugye az előző császár volt), de szerencsére Virág tudta mi a dolga, és elindult...

Nyanya, gratula Blankához, nagyon szép lányka. Sok boldogságot!

Kanyin, édesek a gyerkőcök. Én is mindig azon idegeskedem, hogy mikor melyik ébreszti fel a másikat.

Csibemanó, kitartást a tejcinöveléshez. A fiamnál nekem sem sikerült soha semennyit lefejnem, de minden szopi után kinyomkodtam. Kb. két-két és fél hónapos korára álltunk be úgy, hogy annyi volt, amennyi kellett neki. Így fél éves koráig csak tejcit kapott ("vasszigorral"). Most meg is lepődtem, mikor első alkalommal sikerült kb. 20 ml-et lefejnem, mert korábban ennyi tejet magamból nem láttam.

Adi, tényleg nagyon eltüntél. Most már jobban vagy? És a munkahelyedről tudsz netezni?, dolgozol?

Hello, Virág nekem is tiszta pötty, az egész feje, a felső karja és a nyaka. És mára olyan kis pörsenéses. A védőnő azt mondta, kenegethetem vékonyan a dokinő által felírt popsikrémmel is. A mi dokinőnk szabin van, és a tietekhez tudtam levinni a múlt héten, de azt mondta, nincs rá semmi, esetleg megfürdethetem naponta többször is.

Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Sziasztok!

Olyan szépek a babák, és olyan jó olvasni róluk :D
De hozzászólni nem tudok... majd ha már babázok, jövök majd hozzátok tanácsért. A termoszos/tápis ötletet már elraktároztam, ha majd szükség lesz rá...

Mézgombi, gyönyörű a hajasbabád :D
És a többi Picúrka is nagyon édes :D

Pil, nagyon csini volt a keresztelős rucitok
Apropó, keresztelés: van valami szokás arra hogy mennyi idős korban illik keresztelni a babát?

Marcy
Magzatvíz... akkor azóta már biztos babázol, de jó :D

Ex
Gyógyulást a kis Petinek

Én nem sokat tudok írni, mi még 2in1, és legalább ezt a hetet ki kéne bírnunk mert a dokim még külföldön van. És egy picit irigylem azokat akik már túl vannak a nehezén.
Megint jön a meleg, már elegem van belőle, a lábom mint egy elefánté, a vérnyomim is magas :( És jó lenne nem a legnagyobb kánikulában vajúdni. A hasam még fenn van, szóval ráérünk. Így hát nincs (még) babás képünk, helyette itt egy pocakos, amíg lehet... még úgysem tettem fel korábban.

Minden babának, mamának jó egészséget :!: :D

Kép
szücsi_66
 
 


Üdv!
Szücsi, szép nagy már a pocid!
Hello, már annyiszor akartam írni, de vhogy mindig kimarad: utólag nagyon boldog névnapot a lánykádnak!
Melegkiütés: Petinek a pofija (a homlokánál és az arcán) olyan. Én testápolóval kenegetem be, ha épp eszembe jut.
Kanyin, nem rávasalós, hímezve van!
Nyanya, nagyon édes a lányod! Milyen volt a szülés? Én is kivi vagyok.
Peti most épp horpaszt. Remélem, még kibír egy órát, akkor megkapja az egyik gyógyszerét, aztán pancsi és kajcsi, aztán másik gyógyszer. Az evésünk most kissé kaotikus, de így se eszik naponta csak 5-6*. Csak a rendszer kicsit furi benne. :lol:
Már alig várom a holnap 10 órát, remélem, semmi komoly baja nincs a kicsinek.

Na megyek. Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Doren:még nem jelzett senki.időben meg de.vagy kora du,bár most azt olvastam hogy nagy kánikula lesz??az t nem csipem.

nem az a bajom hogy drasztikus a rendszer,hanem hogy nem tudnám hagyni éhezni a két hónapos babámat mondjuk két órán keresztül!!mellesleg amikor még mindenkinek elhittem amit mondd,és próbáltam szabályozni,akkor sem "tanulta" meg egy hét után sem hogy ekkor és ekkor kell ennie.Én maradok az igényei szerinti szopizásnál.

Szücsi:köszi.Azt hiszem itt olyan egy hónapos korban szokták,de mivel anyuék,rokonok messzebb laknak,nálunk azért volt későb,mert ekkora tudott összeverődni a banda.
Nagyon kis hegyes hasad van,legalábbis én úgy látom.azért vigyázz Magatokra,pihenj sokat.

Amelitát igy találtam reggel egyik nap,eredetileg persze ott volt a buksija ahol a keze
Kép

Ez pedig a legujjabb szokása,legörbiti a száját és gondolkodik:sirjak vagy ne sirjak? (legtöbbször a következő pillanatban már vigyorog)
Kép

Itt nekem vigyorog csak kicsit homályos lett a kép.
Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Ma ismét átaludta az éccakát a Kisnyuszi, 6-kor kelt, így együtt reggelizett apával. :) És beérte a 100 szopival, utána úgy be is ájult, hogy csak 10 körül kelt fel. Pedig már nagyon vártam, hogy felébredjen, vásárlást terveztem, és nem a legnagyobb melegben akartam elindulni, de csak az lett belőle.

Hello, Julcsin is vannak néha pöttyök, egyszer amikor elég sok volt, megmutattam egy dokinak, azt mondta, hogy tejpörsenés, az anyatejtől van, vagy esetleg a melegtől. Azt is mondta, hogy nem kell vele semmit sem csinálni, ha nagyon zavar, akkor vegyek rá Phisiogél nevezető krémet, de ő szteroidosat nem javasol. Ez a krém viszont drága (2600 körül van), így én eldöntöttem, hogy engem nem zavar. :) Néha át szoktam törölni napközben is a pofiát vizes pelussal, meg rájöttem, hogy arra jön még elő, ha én izzadt vagyok, és hozzáérek. Így mindig megmosom az arcom és a nyakam, mielőtt felveszem. Tehát ha nincs sokáig izzadság a bőrön, akkor nem jönnek ki.
Egy pici véres folyás nekem is van néha, főleg kontroll után másnap. Nagyon minimális, de ha nem múlik el végleg, akkor elmegyek a dokimhoz.

Kanyin, nekem lett egy pici aranyerem szülés után, azt mondták, hogy vegyek rá kúpot. Mivel én irtózom az ilyesmitől (még kiskoromban sem engedtem, hogy bármit belém tegyenek), így maradt az anyukám által javasolt módszer, minden fürdésnél, vissza kell nyomkodni. Kb. 2-3 hét alatt teljesen elmúlt.

Pilchard, én szedem a Cerazettet, jó drága, 28 db 2060 Ft volt, ha jól emlékszem, és folyamatosan kell szedni. De ez van, én nem bírnám a gumit, brrrr! Attól meg egyenesen iszonyodom, hogy bármi lyen eszközt belém helyezzenek!
Még mindig zabálnivaló a kiscsaj! :)

Ex, én is küldök gyógypuszit Petikének! :) És drukk, hogy jó hírekkel gyere haza holnap!

Szücsi, ez már méretes poci! :)
Kitartás még a hátralévő pocakos időre minden pocakosnak!
Mi úgy tervezzük, hogy aug. 6-án, az első házassági évfordulónkon lesz a keresztelő, Julcsi kb. 2 és fél hónapos lesz. Szerintem max. fél éves koráig nem árt megtartani, meg egyébként is, a keresztszülőnek is elhalna a keze, ha nagyobb babát kellene fognia a szertartás alatt! :) Én 10 évesen lettem keresztanya, és 9 hónapos volt a baba, hát, majd betojtam! :)

Nyanya, még egyszer gratula, nagyon aranyos a kis Blanka! :)

És végül egy mai kép, itt látszódnak egy picit a pöttyei, most csak az arca szélén vannak. Épp nyuszóval alszanak, anya meg vásárolt. :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok, csajócáim!

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!! Mivel anyósom Erdélyben van, egyedül vagyunk itthon, és az én kis babaillatú gazfickó manócskám bizony kitölti minden percemet, örülök, ha a főzés megmegy… :D

Ági!
Hát, zabálnivaló ez a kép!!! :D Hogy van most Petike?

Gombi!
Nagyon állat, hogy mekkora haja van Julcsinak… behaltam a képen! :lol:

Adi!
Most már Neked sincs sok hátra!

Marcy!!!
Ezer drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mári!
Én is azt hittem sokáig, hogy soha nem fogok megszülni, most meg itt szuszog a bal kezemben… :wink:

Nyanya!
Gratulálok Nektek és jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! Nagyon édesek a képek!!! :)

Kanyin!
Nekem is lett nemesfémem alsótájon… :? Reparon nevű kenőcsöt kaptam, hogy kenjem, de általában elfelejtem… :wink:

Pil!
Mi is igény szerint eszünk, van úgy, hogy egész nap cicizünk…, mint pl. ma is... :wink:

Mi jól vagyunk, és mint írtam, a napjaimat elég jól kitölti az én kicsi Kende fiam. Most is egy kézzel pötyögök, mert a másikban ő van… Szerencsére elég jó kisfiú, és nagyon jó étvágya is van.

Most megyek, és ígérem, hogy igyekszem képeket hozni, amint apa ráér egy kicsit…

Puszika mindenkinek!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell
 
 


Üdv.
És íme a kifogó:
Kép
Ma Peti ezerrel produkálta magát, arra se volt erőm, hogy lefotózzam...elég érdekes arcot vágott, öcsém (az ő kezében volt Peti, mert beadtam neki a gyógyszerét), az ő barátnője és én majd megszakadtunk a nevetéstől. :lol:
Pil., egyforma fürdetőfotelünk van! Igaz, mi most nem használjuk... Látom, Amelinek is kezd kicsi lenni az ágy.
Gombi, Petinek is hasonlóak a pöttyei...
Keresztelő: én több, mint 5 hónapos voltam, tesómat nem tudom. A miénkről még nem tudok semmit, valamelyik nap el kéne menjek a plébániára kérdezősködni. Aztán majd referálok. :)
Kontroll: most egy hét nélkülözés...a férjem Pesten van...megint. És csak pénteken jön...addig vesszek meg.
Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük a dicséreteket :)

Ex: irtó édes ebben a Skodás szerkóban Peti :) Drukk, hogy holnap jókat mondjon a doki!

Colett: Vácon voltunk a Dunaparton és 2 hónap van a kicsik között Ameli javára :)

Mézgombi: tényleg sokan megkérdőjelezik, hogy én szültem-e Kendét :) Sokszor magam is elcsodálkozom, hogy semmi nem maradt rajtam. Mondjuk szerencsére én sosem voltam egy vastag alkat és mindig ehettem bármit. Igaz az édességet nem nagyon szeretem :) Most Szilvi és Pil agyonver engem :)
Julcsa nagyon komolyan megszervezi az alvást :)

Katus és Mézgombi: ez a „milyen nagy haja van” szöveg nálunk is naponta többször elhangzik. Főleg, ha olyannal talizunk aki még nem látta Kendét :)

Katus: nem tudom mi annak a gyógyszertári lötyinek a neve amit adok a fiamnak, de az segít a pociján. Úgy veszem észre jobb, mint az infacol. Ha megyek dokihoz akkor megkérdem. Annyit tudok róla, hogy finom málna illata van. Állítólag erősebb az infacolnál.

Marcy: mi van veled? Babázol már?

Szilvi: irigylem az éjszakáidat :) Mi még messze vagyunk ettől, bár ma hagyott aludni 4 órát :)

Adi: örülök, hogy írtál és jól vagytok. Banyáról nekem nincs infóm, de drukk nekik, hogy még ne szüljön.

Pil: Még jó, hogy elindult a kocsi. Mondjuk max. hazavittünk volna benneteket, vagy eljöttetek volna hozzánk :) Kende is bealudt mire hazaértünk, de amint beléptünk a lakásba észbekapott, hogy nem kapott kaját. Ezek a kölykök annyira tudnak a hasukért aggódni :)
Kontroll miatt irigy :oops:
Tali: én benne lennék egy váci dunapartyba 8) Bár szombatra bejelentkeztek az uncsitesómék, de ha hamar elmennek akkor le tudunk menni.

Mári: nem semmi a dokid. Mi az, hogy tágít és meg akarja indítani holnap? Kérdezd meg tőle miért is kell indítani? Viszont örülök, hogy eldőlt a név kérdés :)

Nyanya: gratulálok Blankához :) Nagyon kis édes a képeken. Főleg amikor a fiad puszilja őt, az tündéri.

Hello: én is a mimi betétet használom és szerintem is jó. Nem lehet, hogy valami menzeszféle lehetett?

Jurem: kitartást neked! Már nincs sok hátra :)

Szücsi: de jó hogy írtál és jól vagytok! Már nektek sincs sok hátra :) Jó ez a pocakkép.

Kanyin: ha Kende ilyen gyakran akar enni (kb.2,5 óránként) és ennyit (most 110-et evett) akkor hamar utoléri Amelit :)
Aranyérre nekem a detralex nevű gyógyszer jött be, de még várandósan. Ha jól emlékszem szoptatás alatt nem javasolják. Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászod ő mit ajánl rá.

Norwell: örülök, hogy jól vagytok és minden ok. Irigylem, hogy a te Kendéd jó fiú :) Az enyém ma is nyafis volt.

Körkérdés: Honnét lehet megtudni, hogy milyen tápértéke van az anyatejnek? Nekem Kende már most 80-100 körül eszik és valamikor 2 óránként követeli. Lehet, hogy vizesebb a tejem a kelleténél?
Látom a védekezés lett a téma. Tényleg ki milyen módon védekezik? Nekem teljesen furcsa ez az egész. Már majd 3 éve semmivel nem védekeztünk. Azt sem tudom mik vannak. Olyan lettem, mint egy tini :)

Dobok egy képet a tegnapi alvásáról szerintem tök édi :D
Kép

Puszika
Kisvirág
kisvirág_30
 
 


üdv.
bocsi a kicsiért, bal kezemben peti...
aranyerem nekem nincs, de anyu reperont használ rá, tesóm meg meleg pancsit.
kisvirág, édi a kép.
a szopi miatt ne aggódj, amíg kende hízik, nem lesz gond.
ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2006. július 14-én pénteken 23.43-kor megszülettem.
Nevem Milán, 2800 g és 50 cm vagyok. Már itthon örül nekem a család. Jó fiú vagyok, eszek és alszok.
Szerencsére anyukámnak van sok tejcsi így mindig rengeteg pelust tudok tönkretenni. :-)

Anyukámmal együtt puszilunk mindenkit.

Rövid beszámolót anyukám majd később ír nektek.

Milán és Edina
edina77
 
 


Üdv!
Edina, hatalmas gratula! Ha a másik géphez csüccsenek, beírlak bennetek.
Rólunk: Petinek campylobakter fertőzése van, ami ált. nyers baromfihusival terjed, de most olvastam, volt olyan, hogy az ivóvízben is volt. Most péntekig kapja a gyógyszert, hétfőn újabb kakivizsgálat, hogy meggyógyult-e. Talán... MOst emiatt az oltásunk is tolódik, hogy rendesen helyre jöjjön a drágám. Szóval a visítás még várat magára egy hónapot (a dokinénink szabin lesz, és azt mondta, hogy mindenféleképp ő akarja beadni a szurit Petinek).
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kanyin,
írtam püt.
potter_76
 
 


Sziasztok,

Hello, az en kisfiam is tele van azokkal az apro pottyokkel, amit irtal. Leginkabb az arca es a nyaka. Remelem nem valami komoly, es tenyleg csak a tejcsi es a meleg az okozoja. Andris az elmult heten 370 grammot gyarapodott. :-)) Kis zabagep. :))

Lanyok, nalatok is van ugy, foleg estefele, hogy csak uvolt a lurko. Semmi sem jo neki, ha felveszem, ha leteszem, ha megkinalom a cicivel, ha adok neki inni....? Teljes hosszaban kinyujtozik, vagy biciklizik, es torkaszakadtabol kiabal, es fajditja a szivemet. Ilyenkor nem tudom mi baja lehet, es mit csinaljak vele?

Az utobbi napokban vegre megint tudunk 6 orat aludni, es utana meg vagy 2 orat tudunk Apaval aludni. Igaz ugyan, hogy nappal 3 orankent koveteli a kajat. Ahogy haladunk elore a nappal, ugy egyre kevesebbet eszik. Tegnap az esti eteteskor osszesen 50 grammot evett. Igy az adagja 200-50 gramm kozott van.
Nappal alig akar aludni, jo ha 10 percekre elszunnyad amig a szajaban van a cumi. :(
Most is ordit, megyek, udv mindenkinek:
Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Ex!
Ez nagyon gáz! 1 hónappal ezelőtt a féltestvérem is megfertőződött ugyenezzel a vírussal.Az ÁNTSZ kiment hozzájuk és végig fertőtlenítették náluk a lakást.
Hozzátok is mennek?

Edina!
Gratulálok a babához!

vaníliás karika: én a terhesség alat ettem nagyon sokat most nem merek vásárolni mert biztosan bezabálnám. ( Én a Lidl-s vanilíás pálcás jégrémet részesítem előnybe)
Eghyébként a v.karikának és a jégkrémnek is tejszaporító hatása van úgyhogy nyugodtan egyétek :lol:

Nem tudom mi van ma Pannussal nagyon kicsiket szopott egész délelőtt. ( 40-40-60)
katus73
 
 


Sziasztok!

Edina, gratulálok! Kérünk majd képet és beszámolót!!!

Kisvirág, tényleg tök édi a picikéd! Sztem nem mensi volt nekem, az nem lehet ilyen rövid és ilyen kevés... legalábbis remélem nem! Az anyatej minősége állítólag alkati kérdés! Mármint, hogy kinek mennyire vizes, vagy zsíros! Sztem ezt mi nem nagyon tudjuk megállapítani! A babócád tudja nagyon jól, mennyi kell neki! Nóri is van, hogy 2 óra után már éhes, máskor meg kibír 4-et is! Akkor most milyen a tejem?? :roll: Amúgy napszakonként is változó, mert estére kevesebb is, meg hígabb is, ha jól tudom! Fogigátlás: mi még egyenlőre sehogy... :oops: Reménykedem benne, hogy ennyi szopi mellett nem esem teherbe!

Ex, további jobbulást Petikédnek! Nem semmi, hogy már ilyen fiatalon megbetegedett... :( Hogy kaphatta ezt el?? Nyers húst nem kapot, a vizet forralod. Akkor?

Aranyeresek: van egy Aurobin nevű kenőcs is, bár nem tudom, szoptatás alatt is alkalmazható-e. Nekem anno bevált. Receptköteles!

Keresztelő: bármikor lehet, nincs olyan, hogy mikor illik. Van, aki csak felnőtt fejjel keresztelkedik meg, van, aki meg a kórházból egyenesen a templomba viszi a gyerekét (pl. anyukám engem anno :lol: :lol: ).

Mennem kell, Nóri bőg. Talán még jövök.

Hello
hello
 
 


Azt elfelejtettem, hogy reggel azért szopott 120 gr-ot és utána 90-et.

Macsek!
Nekünk elég sokszor csinálja ezt Panna, hogy este a szopi után ( 8-1/2 9 körül) 1 órán keresztül ordít és csak a férjem tudja megvigasztalni ill. neki van ereje ilyenkor kézben tartani.
A vége az, hogy bekakil tehát valószínűleg hasgörcse van ilyenkor.
Egyébként mi tegnap este kezdtük el adni neki Gripe Water elnevezésű csodaszert majd beszámolok az eredményről.

Egyenlőre 2x majdnem megfulladt tőle a gyerek mert sokkal hígabb és nagyobb egy adag mint az infacolnál.

Már kérdezni akartam, hogy milyen hangszer játszol milyen zenét és milyen zenekarban? Ez a főállásod?

Lányok!
Kérdés: Ki mikor megy vissza dolgozni?
katus73
 
 


Na, elaltattam.

Macsek, ez a hasfájás tipikus esete! És van, hogy leginkább este jön elő, nem tudni miért. Pár hónap, és elmúlik... 8) Addig kitartás! Pöttyök is majd elmúlnak, ha vége a melegnek. Gratula a hízáshoz, tényleg nem semmi!! Andris nagyon kis édes, asszem még nem is írtam. :)

Ja, mindenkinek köszi utólag is, aki gratulált Nóri névnapjára. Arik vagytok. :)

Mi holnap elutazunk víkendezni 4-esben (nagy fiam táborban van) a Duna mellé egy Szálka nevű falucskába. Állítólag tuti hely. Remélem, bírni fogja Nóri a hőséget (meg én is). Majd mesélek, milyen volt. Vasárnap jövünk haza.

Pusz, Hello
hello
 
 


Katus: remélem, soha!!! :lol: :lol: Na jó, komolyra fordítva a szót: Nóri 2 éves korában, vagyis halejár a GYED. Bár szívem szerint itthon maradnék 3 éves koráig, de a férjem nem lelkesedik az ötletért. Szerinte menjek csak szépen és dolgozzak... :cry: :cry: Nem mintha itthon nem azt csinálnám egész nap. :roll:
hello
 
 


Sziasztok,
Katus: hegedülök, de most nincs nincs állásom. Sokáig külföldön voltunk a férjemmel, fel kellett mondanom a munkahelyemen, mert nem adtak fizetésnélkülit, és most amikor visszajöttünk, nem vettek vissza. Nem tudom mi lesz, ha lejár a GYED.....
Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Rég mutattam már képeket. Ezek frissek. Tényleg Pil, merre vagy?? Te imádsz képeket nézegetni!! :)

Autóból kivéve... :lol:

Kép

Pisti

Kép


Nóri

Kép


Mosolygós Nóri (és a pöttyök...)

Kép


És így alszom a kocsimban

Kép
hello
 
 


Csajok,bocsi beállt reggel a derekam,nem szedhetek gyógyszert a szopi miatt,tornázzak meg menjk úszni(na ja),meg szenvedjek!Hát majd megdöglök,ha jobb lesz jövök!!

Kende is és Nóri baba is zabálni való.
puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


PIL, JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!
hello
 
 


sziasztok!
Megjöttünk a balcsiról! Jó volt meg minden, csak összeszedtem valami vírust így a tegnapot hányással és lázzal töltöttem, mára már jobb, csak hőemelkedésem maradt. Vigyázzatok, mert országos a dolog, az ismerőseim fele ugyan ezzel kűzd, azok is akik nem voltak ott a táborban!
Majd teszek fel képeket, ha lesznek, leadtuk a kártyát Apuéknak.
Amúgy jó volt, a szúnyogháló remekül távoltartja a babakocsibanyúlkálókat! :) :) :)
Bogyóka amúgy remekül van, jól bírta a dolgokat!

pogacsa
 
 


Pil!

próbáld meg: a fájó részre kelkáposzta levelet kell tenni azt pedig bekötni valami lepedővel és egész éjjel rajta kell hagyni.
Egyébként jobbulást kívánok, remélem tudsz szoptatni.

Pogi !
neked is jobbulást!Milyen táborba voltatok csak nem néptánc?

Panna egész nap ordít megyek leviszem sétizni hátha az segít.
katus73
 
 


Macsek!

Egyébként majdnem egyidősek a gyerekeink az enyém 2006.06.12.
katus73
 
 


Katus, neeem, annyira azért nem vagyok bátor hogy annyi részeg közé vigyem szegénykét! :D :D :D
Williams szindrómás gyerekek és családjaik számára szerveznek Apuék tábort minden évben, idén nemzetközi tábor volt, kb 200 résztvevővel.

pogacsa
 
 


üdv.
katus, elvileg kijönnek, de nem tuti.
hello, lövésem sincs, hiszen eddig senki a családból nem kapta el... egyébként közvetve is terjed...de mindig van kézmosás... szóval passz.
na most ennyi. peti ma is alig aludt, most a kezemben szunyál...kérdés, ha leteszem, alszik-e tovább.
macsek, petinek is vannak ilyen megmozdulásai, de kis idő után abbahagyja...most teát se merek neki adni, mert az csak rosszabb lenne...szerintem.
ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Gyermekek alszanak, irogatok.

Pogi: Milyen az a Williams szindróma? Vittetek ágyat, vagy ott is volt babaágy? Kíváncsi vagyok, mi? javascript:emoticon(':wink:')
Wink

Katus: Én pont most gondolkozom, hogy valamit kellene tanulnom, mert semmi kedvem visszamenni majd oda dolgozni, ahol eddig. Csak nem tudom, meg tudom e oldani. Viszont a Máté sem jár bölcsibe, és szerintem ha megteheti valaki, és azért jár közösségbe, vannak kis barátai jó neki ha három évig is otthon van vele az Anyja. Bár van akinek hiányzik a meló, nekem nem. :D

Pil! Morbid kérdés, mit csináltál te a derekaddal??? Bocs, nem gonoszkodom, jobbulást.

Rólunk: Megvolt a 2 hónapos szuri, jól bírta. Már 5 és él kg a Noémi.
Nálunk az van, hogy sokszor sír szopi közben, azt hittem, kevés a tej, aztán rájöttem, hogy annyira fáradt, hogy nem bír már enni se. Ugyanez volt a Máténál, kis alvás után meg evett. Fura.

Szgoron: Mikor szoktál sétáltatni, és merre?
colett77
 
 


Colette, ez egy ritka genetikai betegség, bővebbet itt találsz: www.williams.ngo.hu
Vittük a mózeskosarat, de volt kiságy is, csak nem emelhető fekvőfelületű. Általában van a szállodákban kiságy.

pogacsa
 
 


Sziasztok!

A tavasziak ajánlása alapján-sajna nekem eszembe sem jutott-megmasziroztattam a hátam,nagyon szupi volt,most sokkal jobb is.Pénteken is megyek,mákom van mert peti uncsitesója nemrég végezte el,és itt lakik a faluban.

nagyon ciki tudom,de szombaton nem tudok menni vácra mert elfelejtettem hogy peti dolgozik.azért mert pár hete vannak csak szombaton is nyitva,ráadásul minden második szombaton kerül rá a sor,és még nem szoktam ezt meg.igazábó ez Kisvirágnak és dorennek szól,ti irtátok hogy ha úgy adódik taliznánk,ne haragudjatok.


Hello,Katus Colett:köszi!

Macsek :amit irsz az tipikus hasfájás.Sokat nem tudsz tenni,majd kinövi,bár ez nem vigasz,de úgyis ezt mondják.próbáljátok kia repülőpózt,az a hasfájós babáknak jó szokott lenni.

Katusnak válaszolva a kérdésre:Hello:a szivemből beszélsz,legszivesebben szülnék 3 gyereket és itthon lennék velük!
Ha két éves koráig nem szülök tesót,akkor vissza kell menni fél évre dolgozni,különben csak azt a huszonvalamennyi ft-ot kapod a két gyerek után is,azzal meg kitörölhetem.........

Ex:hát ez nem semmi,hogy kaphattátok el?Jobbulást!


Hello:jó nyaralást Nektek!

A gyógyszertári málnaillatú lötty-nem találom ki irta-az papaverin-görcsoldó.mi is esszük,azt hittem szart sem ér,de mikor elfogyott rájöttem hogy mégis kell :D :D


Hol van az- én képemre vigyort csalogató -anyuka?????????????????

holnap megyek a bnőmhöz babázni,úgy hogy én viszem a babát :D :D ,mert az Ő babája még pocaklakó és még magzatnak hivjákIll.hivatalosan:ébrény .12 hétig.

pusszancs.sajna nem vagyok álmos.éhes annál inkább,de már 2x vacsiztam :D :D :D

remélem holnap estére többet kell olvasnom mint ma.

Pogi:hol vannak az új képek?????????egyet láttam odaát,hát rá sem ismerni Gergőre.jól kikerekedett. :D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Colett, nem tudod veletlenul, hogy masoddiplomat is lehet igy GYED alatt az allambacsi penzen szerezni? En is gondolkodom, hogy mit is kellene tanulni, csak az a baj, hogy zenekar es hegedules nelkul nem tudom elkepzelni az eletemet. Mar szenvedek, mert 4 honapja nem volt a kezemben a hangszerem, rettegek, mi fog szolni, amikor legkozelebb oda jutok, hogy gyakoroljak.

Katus, jo haverok lehetnenek a lurkoink, csak az a kar, hogy egy kicsit messze laktok. :-(

Szerintetek hogy szoktassam ra, hogy ebed utan is aludjon egy kicsit. Estere annyira faradt mar szegenykem, hogy neki sincs sok ereje szopizni, es nagyon nyugos. Azert nem panaszkodom, mert ma is belecsuszott osszesen 810 gramm.
Ti is mindig mindket cicibol etettek? Nekem ez bevalt, de nem tudom, hogy ez a helyes modszer? A vedonomet inkabb nem kerdezem. Eddig ketszer jott, abbol is csak az elso alkalommal nezett ra a gyerekre. Az egyetlen kerdese az volt, hogy tudtam egy ekkora babat megszulni? Pedig nem is oriasbebi. Teljesen normal meretekkel latott napvilagot.

Udv mindenkinek: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


bocsi.doren =Doren

Colett:cipelem a babkocsit a lépcsőn,ülve szoptatok és görnyedve persze,fürdetem Amelitbehajolva a sarokkádba.
na ezektől állt be a derekam.plusz gyenge a hátam mint egy fűszál,plussz rosszul mozgok,hajolok,stb..plusz gerincferdülésem van és nem is sorolom tovább.
Pogi férje azt mondta húzassam ki.hát tényleg ezen már csak egy hátcsere segitene :D :D :D
na lelövöm magam,bár mire elalszom kelhetek fel,mert tigris éhen akar halni majd. :D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil, milyen az a repulopoz?
Neha megprobalom a hasara tenni, de kinyujtott labbal, a fejet hatravetve hintazik olyankor a hasan..... :(, es uvolt :((((((

Kép

Kép
macsek7
 
 


Maacsek:ez nem ér,mire elküldtem irtál,most meg válaszolnom,kell ,már megint velem lesz tele a net.
sztem nincs olyan hogy hogy helyes,úgy szoptass ahogy Neked jól esik és annyiból amennyiből igényli.akár váltogatva is.
nekem nappal mindkettőből eszik,éjszaka néha kihagyja az egyiket.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Macsek : ez a repülőpóz:


Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


na basszus,már biztos tele lesz velem a hócipőtök :D :D

Macsek:ahogy olvasom amit irtam,olyan mintha teher lenne a kérdésed és hogy válaszolnom kell,de úgy értem hogy nem birom ki hogy ne irjak választ, :D :D mert ha kérdeznek szeretek válaszolni frissiben----bár már előfordult hogy vmi elkerülte a figyelmem,igaz ........?talán Norwell? lehet kéne cavinton is.
na remélem Érted.

becsszó hogy ma már nem irok többet!!
:D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!
Marcy férje vagyok, hétfőn este, 21:08 és 21:10 között megszületett Márton, 4100g és 54 centi.
A magzatvíz reggel 9kor ment el, a fájások délután 1-kor kezdődtek, mellékeltem pár képet.
Ha nem lesz komplikáció, szombaton este hazajöhetnek.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Addig is, mindenkinek minden jót!
A boldog apuka :)))

Kép
marcy
 
 


Jó reggelt!

Örülök Pil, hogy jobban vagy.Ameli nagyon cuki a repülő pózba.
Lehet, hogy nekünk is kellene próbálni a papverines löttyöt, mert az Katusnál is bevált.
Ez a Gripe water jó kis ráfizetés volt mert vagy kiköpi vagy "megfullad" tőle Panna. ( 1 üveg 1500.-ft)

Macsek!
A zenét nem próbáltad. Mi jó hangosan szoktuk neki bömböltetni a Cd-t. A Republicnak van egy instrumentális vonósokkal fűszerezett száma arra egyxből megnyugszik. Ez a zen egyébként Katát is mindíg lecsillapította.
Amire te odajutsz addigra a "kedvenc" krmányom eltörli az ingyenes felsőoktatást úgyhogy inkább vedd elő a hegedűt és vadul kezdjél el gyakorolni.
A 810 gr nem semmi, az enyém nem szokott ennyit szopizni viszont hetente átlagban megvan a 300 gr hízás.
Marcy!
Gratulálok a "kis" Marci babához!

Most tudom, hogy sokan el fogtok ítélni de nekem sajnos panna 8-9 hónapos korában vissza kell mennem dolgozni. ( a pénz miatt)
Ugyanez volt Katánál is de nála 10 hónapig tudtam a szabadságommal húzni.
Hogy értsétek nálunk a rendőrségen 6 hónapig a teljes fizetés jár ugyanez vonatkozik a táppénzre is. Ezért tudtam az egész terhesség alatt itthon maradni. Utána pedig kiveszek még annyi szabadságot amennyit tudok ( hagynom kell majd jövő nyárra is amikor ovi és bölcsi szünet lesz.)

Mielőtt még megkérdezitek igen nagyon szomorú vagyok emiatt és nagyon fáj a szivem, de remélem most is olyan szerencsém lesz a bölcsivel mint Katusnál. ( Hála Istennek nem volt semmi probléma nagyon életre való kiscsaj lett belőle)
Tehát 2007. márciusában visszaállok a rendőrség kötelékébe de azért esténként mindíg jövök majd hozzátok.
Na ennyit az én nyűgömről.
katus73
 
 


Dága Anyucik!!!

Marcy!!!NAGY GRATULA NEKTEK!!!!Édes a kisfiú nagyon!!!!Mi is 54cm-ek voltunk!!!!:)

Ex!!!"tesókának"jobbulást!Erős az a baba,minden rendben lesz!!!:)Drukk az eredmény miatt!!!!Jó a Skodás ruckója!Nagyon egyedi!!!:)

Colett!!!Mi itt a Páskom Parkban szoktunk lófrálni!Ki a védőnőd???Dokid????Nekem Dr. Kenéz Judit Ti hol sétálgattok???

Pilchard!!!Jobbulást a derekadnak!Az a káposzta dolog tényleg jó!!!!:)Ameli nagyon fain a képeken!!!Mi is repülgettünk(repcsi póz)az elöbb,kipróbáltuk!!!Tetszett!!!
Már egy hete lassan,vagy már egy hete végig alussza az éjszakát!!!Nagyon szupi!Most már 9-15-ig van fent általában!!!
Este felé dobol képet a szarosról,és a szobájáról!!!!Oksa?
Vigyázz asszony magadra!!!Nekem a csuklóm krepált be a fürdetéstől!!!!Nagyon szar volt!!!

Pöttyök!Nekünk is vannak,de én úgy tudom azok a nagyon aprók,és fehér van bennük az az anyatejcsitől vannak!A meleg pöttyöcskék estére eltünnek!Amúgy nem szabad(én úgy tudom)kenni semmivel!Nem szépek,engem is irritál,de ez van!!!:)

Kiváltottam a spirált!!!JÓ NAGY!!!!:( :shock: Komoly lesz!!! 6000FT volt!!!
Csak doki bonthatja ki!!!!

Pogi!!!Üdv itthon!!!Jó gyógyulást neked is!!!Azért jó volt nem???!!!:)Emlegettünk ám titeket!!!:)

Hello!Édesek a gyerkőcök nagyon!Az üléses kép édes nagyon!!!!

Doren!!!Szerintem is jó a rendszeres dolog,én meg úgy vagyok,hogy a gyerek pocijának is emésztenie kell!Nekünk bejött,én nem panaszkodhatom!:)Tudok pihenni+minden!!!régen 50évig ezt csinálták,jó volt most nem értem mi ez az új dolog!!!!:)

Kisvirág!!!Édes a kis Kendéd!!!Az a magzatpózos kép édes,cuki,aranyos meg minden!!!!:) :lol:

Most megyek mert a babókám sírdogál!!!

Hallottátok?Megint egy kislány meghalt egy évesen úgy megverték
lyen állatokat!!Nem is értem!!!:(
Nagyon meg visel az ilyesmi!!!!

Van vanilliás karikám 5 doboz!!!Ma behalózom mindet!!! :lol:

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok,

Pil, egyatalan nem zavart, hogy igy elarasztottad a babanetet. :-)) Igaz, hogy most jutottam ide, hogy elolvassam a valaszt.:(

Katus, hidd el hogy azon leszek, hogy sikeruljon ujra zenesz allast talalnom, csak ebben a szakmaban az a rossz, hogyha kiirnak nagy ritkan egy probajatekot, akkor inkabb a friss diplomasokat reszesitik elonyben, hiaba van nagy rutinom.... :-(((

Ma megmertem a Csibenket, es ezen a heten szinte semmit nem hizott meg, nem ugy tunik nekem, hogy nagyon bejonne ez a 6x kajalas. Eddig 5x evett, es szepen hizott. :( Hiaba evett tegnap is 800 korul... Viszont az utobbi napokban 3 orankent jon a hiszti. Ha ez hetfoig igy megy, es nem gyarapodik, akkor visszaallunk az 5x kajalasra. Legfeljebb betomjuk a fulunket vattaval.

Nagyon edesek a babakepek, majd megkerem ferjecskemet, hogy csinaljon rolunk is ujabbakat, es en is elarasztom itt a forumot.

Raszoktunk arra, hogy a reggeli szopi alatt en is reggelizem, ferjecske csinal katonakat, igy egyutt eszunk a Csibevel. Legalabb idoben jutok kajahoz, es nem delben reggelizem. :-))

Minden jot, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Helló, helló mindenkinek!!!

Milyen széép hőgutás napunk vagyon!

Na jó abbahagyom... :D

Mára már semmi bajom szerencsére, tudok itt rostokolni, amennyiben Gergőcske hagy békén... bár ma egész büszke vagyok rá, mert egyedül elvolt a mózesben vagy 3/4 órát nézegetéssel.

Bocsi, a williamses honlapot Apu épp frissíti, majd elküldöm újra, ha kész lesz!

Pil, képek csak az az egy van, mert a táboros képeket egy szgépen gyüjtöttük össze, még lent a táborban, és még nem kaptam meg a teljes gyüjteményt. Azért ide is felteszem a lavórban fürdőset:

Kép Így fürödtünk lavórban

Macsek, hogy fogod bírni a zenekaros sok utazást? Én kb emiatt hagytam a táncot a francba, mert imádtam a turnékat, de így nem mehetnék.

Amúgy Pil, hátcserére én is beneveznék! :D vagyis :( Ja, és nálunk is csodákat tesz a repülős póz!

Marcy: nagyon gratulálok!!!! Édi a baba, nagyon jól néztek ki együtt!!!

Katus, fú, az kemény, olyan hamar dolgozni... modnjuk én szeptembertől már valszeg tanítani fogok, de beviszem Bogyeszt is az egyetemre, és addig Ákos vigyáz rá, végülis nem sok óra lesz.

Szilvi, igen, persze hogy jó volt :D főleg a sokemberközöttlenni része :D. Ajjaj, emlegettetek??? :D Na mégis kénytelen leszek visszaolvasni??? :D:D:D

ÁÁÁÁ fáááj a popóm... a hülye aranyerem kínoz ezerrel. Akinek volt, milyen kúpot kaptatok rá?

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem voltam (bár valszeg nem tűnt fel :) ), ugyanis egész napos sírás volt, köszönhetően a fölöttünk lakónak... Ugyanis lakásfelújítás van, elképesztő zajjal, Julcsi állandóan összerezzent, és semmit nem tudott aludni. Délután már felmentem, karomon az üvöltő gyerekkel (mint egyesek, mikor segélyért állnak sorba... :) ), és megkérdeztem, meddig óhajtják csinálni, mert ha sokáig, kénytelen leszek addig elköltözni. Állítólag már csak ma, de bejött a rinyálásom, mert eddig tök halkan dolgoztak, Julcsi meg bedobta a szunyát, eddig csak fél8-kor kelt, szopi, aztán 9 óta megint alszik. Pótolja a tegnapit. :)

Edina, Marcy, gratulálok minmdkettőtöknek! Marcy, nagyon édi a kicsi, főleg a kék bodys képen! :)

Kisvirág, tényleg cuki a képen, nagyon jó a póz! :)

Hello, nagyon szépek a lurkók, az elsőn annyira aranyosak! :)

Pil, jó ez a repülőpóz! :) Bár mi, hogy lekopogjam, nem vagyunk hasfájósak, régebben hittem, hogy attól nyekereg, vettünk is Infacolt, jókat pukizott tőle, végül elfelejtettük adni, de már nyekere sincs.
Ja, és gyógypuszi a hátidra! :)

Macsek, nem értem, amikor kevesebbszer evett, akkor hízott, most meg nem, hogy 6-szor eszik? :shock:
Julcsi akkor szokott elkeseredetten üvölteni, ha fáradt, nem aludt eleget. Mint pl. tegnap. Akkor a kajcsizás is sokáig tart, alig van hozzá ereje.

Ex, jobbulást Törpikének! Remélem hamar rendbe jön! :) És nagyon ari a kifogós képen, tök szépen néz Rád! :)

Pogi, jó a lavóros kép! :) Látom már Gergő is gyűjti a hurkákat! :)

Kedden volt mérés, már 5260 g a csajszi, 320 g gyarapodás egy hét alatt, de megnyugodtam, mert mások is írtak ennyit. Én már azt hittem, tök zabás lánykám van. :)

Csajok, milyen az a vaníliás karika? Én csak csokis rizst nyomok, de már váltanék. És tényleg tejszaporító? Vagy csak duma? Én beveszek mindent... :) Főleg ha édesség szükségszerű zabálásának alátámasztására szolgál... :)

Katus, én akkor kezdek el dolgozni, ha találok munkát... Most csak papíron van. De asszem el is kezdhetném már most a keresést, és talán a gyerek másfél éves korára összejönne valami. Főleg ha ügyvédjelöltként szeretnék újra dolgozni... Elég kevés az esély, lehet, hogy csak önkormányzat marad. Mondjuk gyerek mellett talán jobb, mert nyugisabb. Más dolog, hogy én mit szeretnék csinálni, nem nagyon válogathatok...

Még jövök, de most már meg kellene mozdulni, mondjuk berakok egy adag mosást. Az a legkevésbé megeröltető. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Pil, egy kicsit öregíti a vonalzó Amelit! :)

Jön vki jövő héten Babanet talira? Ott legalább mi is találkozhatnánk, ha már a trófeás nem jött össze...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Tegnap megszületett Vencel baba 2830 grammal, 53 cm-el. :D Baba nagyon ügyes, szépen szopizik, szegény mama viszont nagyon szédelgős. Szegénykém 2x kiájult.

Egyébként baba és mama jól vannak!

Üdv: Mári Hugi
mári
 
 


Üdv!
Petit betettem ágyikóba, így gyorsan összedobok egy táblit.
Mindenkinek köszi a drukkokat, talán javulunk. A fehér lötyijét most csak reggel kapta meg, ma már nem is kap, csak holnap valamikor. A rózsaszínből meg ma este, és holnap kétszer, aztán várom az eredményt...
Tegnap a tatáméknál lemértük Petit, kb. 60 centi. És ma ráálltam a mérlegre vele és nélküle: ruhában pelussal kb. 5,4 kg. Ez két hét alatt (ha levonom a ruhát és a pelust) kb. 660 g gyarapodás! Úgy, hogy múlt hét közepe óta ment a hasa!
Gombi, hogy Te miket fel nem fedezel??? :D
Marcy és boldog apuka, hatalmas gratula! A fiatok szülinapja egy napra esik a mi házassági évfordulónkkal, csak épp van közte két év. :D
Nyanya, a kicsi lány júniusban született? Mert én itt vhol júliust olvatam, és a tábliba is ezt írtam! Help me!
Na, most tábli (feltéve, ha Peti kibírja).

Kép


Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex, hát persze hogy lett új baba, mire kész lett a tábli! :lol:

Gratula Márinak, és jó egészséget kívánok! :) :) :) Már gyanús volt az eltűnés, most megtudtuk az okát. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Edina, Marcy, Mári
Gratulálok a babákhoz!

Pil
Jobbulást, a sógornőm is járt anno így, csak ő rosszabbul, úgy is maradt kb. két napra, szenvedett szerencsétlen.

Ex
Remélem hamar rendbejön a Petike.

Szücsi
Kitartás, már nincs sok hátra.

Pogi
Üdv újra itthon, bizti jó volt, azért ezt a vírust otthagyhattad volna. A lényeg, hogy túl vagy rajta! Nagyon édes a fürcsis kép, tényleg nagyon sokat változott a Gergő.

Csajok
Mondta a gyerekorvosunk, hogy megjelent egy új "védőoltás", amit szájjon át kell a gyerkőcnek adni, rotavírus ellen van (hányós hasmenéses, kiszáradós nyavalya). Aztán mondta a feketelevest, hogy nem támogatja az OEP, így 18eFt/db. Azt hittem dobok egy hátast. Sajnos tavasszal elég sok ilyen eset volt itt a környéken és a faluban is :cry: A betegek 95%-a kórházban kötött ki :(
Azért szólt, mert mi egy pár plusz védőoltást beadattunk a lányomnak (agyhártyagyulladás ellen, bárányhimlő ellen, influenza és kullancs), így tudja, hogy a Leventének is be fogjuk, viszont ez az oltás csak októbertől lesz kapható és a nagyobbacska (2 év körüli) gyerkőcöknek már nem érdemes beadni, mert több mint valószínű, hogy találkozott a szervezetük hasonlóval és ellenállóbbak, mint ezek a csöppségek. Szóval még októberig emésztjük a dolgot.

Milyen rövid a pocakos tábla, lassan mindenki babázik :D

Üdv:
Csibemanó

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Mári: gratulálok!!!! Majd kérünk képeket!!!!

Csibemanó, köszi! :) Na nekem is ez a rotavírusom lett. Amúgy ma már azt is megtudtam, h a kollégiumban is ez dívik és itt a házban is többen betegek már. Szép.

pogacsa
 
 


Na dobok mégegy képet, ezt ma csináltam: Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Kaki napunk volt, van. Máté beteg lett, nem tudom mi lesz éjszaka, mert már nem tehetjük be magunkhoz a nagyágyba, mert akkor felkelti a kicsit. Az a baj, hogy ő tök sűrűn fázik meg, és nem hajlandó megtanulni orrot fújni. Jaj, úgy sajnálom, reggel meg kiabáltam vele, azt hittem csak hisztizik, de durva amikor egyszerre kiabálnak.

Szgoron: Néha mi is megyünk arra, csak mi a játszóra. Inkább a Szentmihályi "mentén" sétálunk, meg a Spar felé a "Szirom" játszóra. Ma d.e. viszont pont a ti utcátoknál flangáltunk. Vicces, nekünk is a Kenéz a dokink. Védőlány a L. Rita, tök fiatalka. Nektek?

Bocs, de megyek, addig alszom, amíg lehet.
colett77
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?