Drága Lara!
Nagyon sokat gondoltam Rád, remélem hamar felépülsz, és jön novemberben az a baba. Biztos vagyok benne, hogy akkor azonnal beköltözik, és ki se mozdul onnan 9 hónapig.
Sonjus!
A helyedben én is inkább kivenném azt a tampont. Úgy is érezni fogod, ha megindul. amúgy meg elképzelhető, hogy tegnap volt PÉ-d, a szurkálások alapján, és ma meg ilyen "ovulációs-maszatolás" van. Hallottunk már ilyenről. Ha baba volna, ilyen hamar nem hiszem, hogy jelek volnának, de sose lehet tudni.
Betti és Ági!
Olyan jó lehet nézegetni és gyönyörködni a csemetéitekben, ahogy mosolyognak, meg nyújtogatják a nyelvüket. Tündérek lehetnek.
Anita!
De jó neked, már holnap babázol! Sok-sok drukk és várom nagyon az sms-t. Ha tud képet küldeni a telód, annak nagyon örülnék, ha küldenél egyet.!!!!!
Velem semmi különös, kezdek nagyon fáradt lenni. Tegnap este is csak 2 részletben tudtam kiterigetni, mert le kellett feküdnöm közben. Reggel felkelés után meg azonnal vissza tudnék aludni, még vagy 10 órát.
Örülök, hogy itt a boltban helyt tudok állni, bár a "kedves" vevők egyre gyakraban mennek az agyamra. És sokan még büdösek is...
Ezt pedig most nehezen tolerálom.
Kb 5 napja volt egy icipici barna, de tényleg nagyon nagyon kevés (mint a kisujjam körme), és csak a bugyin vettem észre este. Meg volt tegnap is. De lehet hogy nem is barna, szóval nem izgatom magam rajta, de jobb volna ha nem lenne. Úgy döntöttem, ha mégegyszer lesz, és nagyobb mennyiségű, akkor elmegyek a dokihoz. De tudom, hogy minden rendben van, csak jobb volna, ha ez se volna.