Szóvak akkor újrakezdem.
Szilvi:hogy ez a kis reni baba milyen ügyes!!!!!!!!Én meg irigy-irigy!!!És én NEM VAGYOK KIPIHENVE,Sőt! egyre fáradtabbnak,mosott sz.nak érzem magam,még akkor is ha du. alszok.Nem is értem!
Úgy látom Nálad avaniliás karika a favorit,nekem szinte mindegy csak sok csoki legyen rajta
Mézgombi:hát annyira édes Julcsi baba hogy ezt mindenkinek látnia kell.
Kisvirág.akkor jól kidőlt kende baba.Képzeld nekünk meg alig akart elindulni a kocsi,az aksi szarakodott,de ezért csak hazajutottunk.persze Ameli a kosd táblánál aludt el,amikor kivettem a hordozóból akkor meg eszébe jutott hogy még éhes,hiszen a dunaparton csak egy cicibőll evett.
Marcy:JAJJ DE JÓ!Izgulok értetek!!!Lehet már babázol is!
Ex:Petike tiszta Te vagy!!!!!Nagyon aranyos,és ez a szerelés!!Nagyon ott van!!Jól vagytok már?
köszi az infót Encusról,akkor szerencsére minden ok velük.
Kontroll:tegnap volt.nekem nagyon fáj egy ponton vmi,sztem a belső varrat,remélem elmúlik hamar!
Vmelyik nap azt irtam hogy nem birom a bogyókat,hát tegnap mondtam petinek lehet megiratom mégis ezt a cerazettet-asszem igy kell irni,camig szopi van csak ezt lehet szedni úgy tudom-mert én ÚTÁLOM a gumit.eddig se nagyon használtuk,de igy meg nem olyan jó.........tesót meg még "sokára" tervezünk.
Szedi vki ezt a tablettát?
Tegnapról:elfelejtettem irni,hogy megfogtam Kende babót,hát képzeljétek olyan érzés volt mintha nem is lenne a kezembensnki,annyira fura volt az én "kis"6 kilós Amelim után,a 3,5 kilós Kende,olyan könnyű volt mint a pihe.
Amúgy akartam képfeliratokat csinálni,de nem volt már rá időm,és az lett volna pont annak a képnek acime hogy:Egy kis méretbeli különbség
Pogiék holnap jönnek haza,most irt sms-t.
Amelita egyre huncutabb,nagyon igényli a beszélgetést,játszást,ha nem lát egyből bömbizik,ha lát akkor meg vigyorog mint a tök.megzabálom.!!!Ha emlékeztek sokat,illetve inkább rengeteget cicizett,sokáig szopizott,cumizott a cicimen,akkor el nem tudtam képzelni hogy eljön az az idő amikor nem kell neki a cici!hát eljött,most már nem lehet csak úgy ciciztetni-reggel akartam mert csuklott,de csak bevette a szájába és vigyorgott,semmi szivás.Úgy lefényképezném mikor cicivel a szájában vigyorog,de egyrészt nehéz elkapni,másrészt ide úgysem tenném fel,de haláli egy pofa olyankor.
Légzésfigyelő:Lassan megőrülök,mert éjszakánként jópárszor beriaszt és nem tudom hogy valós vagy nem,de nappal még sosem riasztott és ez aggaszt,mert igy sztem valós az éjszakai.Ha nem lenne alatt sztem nem is tudnék aludni,igy legalább felugrok és megsimizem,bár olyankor hálistennek!!! mindig megmozdul!Szóval nem tudom,sötétben baromi nehéz látni bmit is,egész éjszaka meg nem ülhetek az ágya mellett.
Blackrose,Szücsi,Norwell,Hello,Katus,Csandy..és még nagyon sokan merre vagytok?Néha irhatnátok pár sort!!!!!
TalálkaAzt mondtam nem foglalkozom vele,de olyan jó volt Kisvirágékkal is találkozni,én tényleg tök szeretnék veletek dumcsizni,ha vkinek van kedve szombaton jöjön ki vácra ,a dunaparton sok hely van.lehet parkolni,pesstől sincs messzebb a 2/a-n mint pest némely része,szóval ha vkinek van kedve nagyon szivesen találkoznék vele.ez nem felhivás,meg kényszer,nem kell visszajelezni,ha vki jönne ir egy mailt és megbeszéljük.
puszi.irjatok sokat!!!!!