Új privát üzeneted érkezett!

De igen. (Gyerekorvos rokon ajánlásával.) Mint írtam, az igény szerinti dolog nekünk nem jött be.

Ági, a "zord" szülő :wink:
potter_76
 
 


Potter Ági(Te zord szülő :D :D )

Értem.Amúgy reméltem nem érted félre,akartam rakni vigyorgó jeleket a kérdés után,csak kimaradt.Nem akarok magyarázkodni,de mégis azt teszem :D ,szóval nem értek egyet a vasszigorral, de elfogadom hogy más igen,ezért akartam vigyorgó jeleket a kérdés után.
Ez nálunk nem jönne be,Amelita nappal néha két órát alig bir ki kaja nélkül.

és nem vagy zord szülő!! :wink:

Hol vagytok csajok????
Mindenki kontrollon van? :D :D :D

Szilvi:rosszul vagyok magamtól,de sörörzök(persze alkoholmentes)és csokis hátú kekszet falok. :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok,

Potter: koszi a tippet. Nem tudom, hogy ezt ki fogjuk-e probalni, csak ha nagyon ketsegbejtove valik a dolog. Igazabol nem is az ejszakai felkelessel van gondom, azt birom. Igaz ugyan, hogy altalaban csak egyszer kelt fel Andris.
Nappal ossze-vissza eszunk, altalaban megvan a 3-4 ora. Az sokkal jobban megvisel, amikor ugy uvolt, hogy fogalmam sincs, hogy mi a baja. Ma pl. bezabalt reggelire 200 grammot, utana persze, hogy nyugos volt delutan! Rafinalt neha, mert eszrevetlenul kiszipkazza a cicimbol ezeket a mennyisegeket. Sokszor azt hiszem, hogy csak nyammog, aztan rarakom a merlegre, es egyik cicibol maris hianyzik 130-140 gramm! :-)

En nem csinalok semmi kulonoset, hogy legyen tobb tejem, az az egyetlen, hogy nagyon sok vizet iszom egy nap 4-5 litert. Van egy literes uditos palackom, azzal merek, hogy mennyit ittam meg. A vizen kivul nem is iszom mast. Mar a tejrol is leszoktam, pont en, aki anyira szeretem! :-((

Pil: En is ulve szoptatok, valahogy a fekvos dolog nem jott be. Mar a korhazban is nagyokat benaztunk, amig nem tudtam raulni a gatamra. Szegeny baba alig evett. De amiota ulve csinaljuk sokkal jobb! Nagyon kajas a kiskrapek. :-) Magamrol nem sok kep keszult meg a babaval. Valahogy mindig O volt a lenyeg. Majd megkerem ferjecskemet, hogy csinaljon rolunk sztarfotot!

Ma delutan felmentunk a Varba, megmutattam Andrist az ex kollegaimnak. Mindenkinek nagyon tetszettunk, bar alig latszott ki valami a bababol, mert sapka is volt rajta, meg be volt takarva, es a pofijat szokasahoz hiven a babakocsi oldalaba furta, ugy aludt.

Tovabbi szep hetveget mindenkinek, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 

 
 

Sziasztok csajok!

Hol vagytok?Mindenki alszik,vagy sütetti a hasát?
Mi most kajáltunk,Kistigris alszik,ha felkel kap cicit :D ,és utána megyünk a duna partra,ez lesz az első renede kirándulása, a babakocsit már be is próbáltuk a kocsiba,befér csak a kalaptartót kellett levenni. :D :D
És gyúrok a fagyira is nagyon,meg remélem Kisvirágékkal is tudunk talizni.

Aztán mire visszajövök irjatok ám sokat!!!!És kérem igazolni a távolmaradás okát :D :D ,aztán meglátjuk elfogadható e. :wink:

Na puszi.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


renede=rendes

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Szégyelem, de visszaolvasni, csak felületesen van időm. :oops:

Amúgy jól vagyunk, és nagyon köszönöm a gratulációkat.

PotterÁgi, kedden tudod mennyit gondoltam rád. Örültem volna, ha meglátogatsz, jó lett volna megismerkedni. Nemtom írtam-e, de igen Zs. beért a szülésre. Gondolhatod, majdnem 8 óra volt és kezdödött a VB döntő. Először gyorsan bekapcsolta a TV-t. :lol: De állati jó fej volt. Először mondta, vagy szerintem csak remélte, hogy kb. éjfélkor lesz meg a baba. Aztán a vizsgálatokat követke rá kellett jönnie, hogy ez a baba már a döntő alatt meglesz. De végül is egy gólról sem maradt le, mert az első kettőt még látta, és mivel 1/2 10-kor már az én ellátsomon is túl volt, végig nézték a meccset. :lol:

A tejcsim végre beindult,bár azért nem vagyok sajna egy tejcsára, szükséges is mert a kis Alma Arcú (így hívom a kiscsajt :P ) elég falánk típus.
Már nálunk is kezdődnek az alvás problémák. :? Főleg velünk alszik a franciaágyban. Ellenzem, de ha nem akarok kidölni a sorból muszáj. Mert vagy járkálok vele szopi után 15-20 percet és akkor talán betudom tenni az ágyába, vagy ott alszik mellettem. Vagy ordít és akkor felkelti a nagyot. És ahogy Pil írta, hát a szoptatás az gyengén bealtat engem is, tehát erőm nem sok van ehhez.
De szerencsére van, hogy 4 órát is alszik. De olyan érdekes, hogy utána a következő elalvás nagyon nehezen megy. A cumi először úgy nézett ki, hogy bejön, de most mégsem. Szóval vannak még kérdőjelek dögivel. Remélem azért lassan kialakul valami.
Megyek mert most ébredés esete forog fenn, kb. fél óra után. Vagy mégsem? De igen.

Pusszancs,
Edit


Ha tudok, majd jövök.
kanyin
 
 


Sziasztok!

Pilchard
Hát igen nyűglődünk, lehet, hogy a pótlás (cumisüveg) is bekavar. Sokszor tiszta tejcsik vagyunk mindenütt, mert kiköpi én meg nem győzöm törölgetni. Lehet, hogy amikor beindul akkor túl sok neki hirtelen, mert hát ugye egyénenként változóak vagyunk és fejésnél megfigyeltem, hogy amikor beindul a tejcsi többfelől spriccel és lehet, hogy ezzel nem tud megbírkózni, nem tudom. Először nagyokat nyel, aztán amikor nem győzi akkor elengedi. Csak az a röhely az a kevés ekkora "hévvel" jön, azt csókolom. Még keresem a megfelelő pózt és praktikát, hogy úgy cicizzen, hogy ébren is maradjon (sajnos nem sok sikerrel). A fekve szopi nekünk sem nagyon jön be (bár akkor is elalszik), inkább ülve, az meg nekem nem nagyon kényelmes, de mindent a cél érdekében :D
Ki fogsz röhögni, de sokszor van olyan, hogy szopi közben majdnem lefordulok az ülőgarnituráról, mert engem is totál leszív és bealszok tőle ülve :lol: Plusz még olyankor totál szomjas is vagyok.
Séta megvolt? Hogy tetszett Amelinek?

Kanyin
Én is aggódom azért, hogy a kicsi felkelti a nagyot (fordítva még nem nagyon eshet meg, max. ha felrázza, de arra meg nincs lehetősége). Volt olyan, hogy reggel 5h-kor kelt a Levente, jól összetojta magát, de a tisztábatevést nem kósálja, ordított mint a sakál, és felébresztette a Rékát, aki persze, hogy nem óhajtott már visszaaludni, hanem követelte a reggeli kakaóját
:shock:

Macsek
Lehet, hogy nekem is ki kell neveznem egy üveget és azt naponta többször megtölteni vízzel, ugyanis én hozzád képest keveset iszok, lehet, hogy ez a baj? Napi két liter maximum. Bár én sose voltam az a nagy ivó, sokszor mondták is, hogy akár a sivatagban is elélnék, nem lenne gondom :oops: :?

Potter Ági
A nagynál nekünk is megvolt a napirend és nála bejött, de most nem tudom szigorúan órához kötni a kajákat, mert változó, van amikor 3 óra múlva már kéri az adagját, de van, hogy 4-5 óra múlva. Ahány gyerek annyi szokás :D

Üdv mindenkinek:
Csibemanó

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Rakok fel egy-két képet!

Apa fürdet (ez az első héten készült, itt még kisbéka):
Kép

A babakocsiban:
Kép

Réka (így hisztizek): Kép

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Sziasztok,

Pil: en is beneztem delelott, de nem volt akkor meg senki:( Meselj majd, milyen volt a nagy kirandulas?
Mi most kiultunk az udvarra, gyerek jol beoltoztetve, mert nagyon szeles az ido. Labam a babakocsin, azzal ringatom egy kicsit, olemben a szamitogep, hogy tudjak irni, olvasgatni....

Csibemano: en a WC-n kivul mar mindenhova viszem magammal az uveget. Ha elfelejtem, ferjecskemet kerem, hogy hozza utanam.:) Szopi alatt is nagyon hasznos, mert olyankor en is mindig megszomjazom. Javaslom, hogy igyal minel tobbet. Egyebkent en sem vagyok alaphelyzetben nagy ivos, de most muszaj, ha azt akarom, hogy a Csibem (ez a beceneve) tudjon eleget enni. Ja es eves kozben is jo sok lecsuszik.... Igy legalabb kevesebb fer belem a hizlalo dolgokbol.

Megyek, mert lassan cici-time!

Mindenkinek minden jot,
Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Tegnap a férjem diplomaosztója miatt nem voltam. Nagyon klassz volt, szép volt az ünnepség, én meg nagyon elérzékenyültem, majdnem picsogtam, eszembe jutott, mikor tavaly az enyém volt, meg hát nagyon büszke voltam az én férjuramra. :) Meg egyébként is minden ünnepi ceremónián bőgök, az esküvőktől már parázok, mert tutira szétfolyik mindig a sminkem. Voltunk tegnap a Trófeában kajcsizni, Kisnyuszi nagyon ügyes volt, vagy aludt, vagy kajolt, vagy nézelődött, de sírás nem volt. Ja, este meg kontrolloztunk... :oops:
Tehát, Pilchard, igazoltam a távollétemet! :lol:

Szilvi, nekem a Pólus tuti nem jó, mert BKV-val elég bonyolult oda eljutni, ráadásul nem is tudok a babakocsinkkal, mert batár nagy. Tehát marad az Örs környéke, odáig be tudunk sétálni.

Kanyin, Macsek, nagyon aranyosak a képek, szépek a babók! :)

Pilchard, Julcsi is szokott úgy bealudni rajtam, mint ahogy Ameli. Nagyon bírom azt a pózt! :)
És én is szomjan akarok halni szopi közben!

Csibemanó, nekünk is olyan macis kifogónk van! :) Nagyon aranyosok a képek! Én már túltettem magam azon, hogy annyi tejem nincs, amennyit Julcsi megenne. Mondjuk ő elég étkes, mert már 150-170 körül van az adagja, és átléptük az 5 kg-ot. De van persze, hogy 120 körül is elég. Általában 80-120 között szopizik, a többit meg tápival pótolom, vagy lefejt anyatejjel. Engem már nem zavar, hogy tápszert is kell adnom, a lényeg, hogy szopizik is, kb. fele-fele arányban, és gyarapodik szépen. Nekem a doki egyébként azt mondta, hogy elégnek kellene lennie, amennyit szopik, de sajna a valóságban nem így van, mert ha nem pótolom, akkor még ordít, hogy éhes. Van, hogy el tud aludni a szopi után is, és éjszaka is csak az van. Tehát nálunk "vegyes" táplálás van, a tejem mennyisége kb. állandó, ha iszom a teákat, akkor kicsit több.

Ex, ha jól emlékszem, írtad, hogy mentek Skoda talira. Ilyenkor hogy oldod meg a tápszer készítést? Mert mi tegnap pl. elvittük magunkkal a kész tápit az étterembe, mert itthon szopi volt, de tudtam, hogy még nem elég. De persze úgy nem szabad sokáig felhasználni, én max. egy órát szoktam. Meg hát vannak olyan helyek, ahol nem szívesen szoptatnék, olyankor jól jönne a tápi, csak hát hogy készítem el...

Felébredt, kajcsi-time, aztán meg irány sétálni! :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv!
Gombi, igen a tápi elvileg nem áll el, hanem frissen kell elkészíteni...de pl. nálunk nem egyszer előfordult (itthon), hogy este elkészítettem, betettem a termoszba, és "friss" maradt, és nem egy óra telt el ám! És nem lett baja!. A talin egyébként frissen készültet kapott, vittünk termoszban felforralt és ezáltal forró vizet, a tápit, és egy tölcsért a víz átöntéséhez. :)
Beszéltem Encussal, jól vannak, csak épp szétszedték a lakást és ezzel együtt a számítógépet is. De azt mondta, hogy 1-2 napon belül már jelen lesz!
Én nem tudom, mikor tudok jönni, Peti beteg. :( Egyelőre csak annyi, hogy megy a hasa, és néha vér is van benne... a dokinénink semmi biztosat nem mondott... Ma elmentünk az ügyeletre, a saját dokink volt épp bent. Kaptunk széklettartályt, azt most lehűtöttem, holnap viszem be a papírral együtt az ÁNTSZ-hez, de csak szerdán lesz eredménye... Addig is kaptunk két lötyit...az egyik fertőzésre való, a másik meg gyanítom, hogy hasfogó...
És ma hányt is a drágám, de nem kizárt, hogy a hirtelen gyógyszerezés miatt...
Most úgy csinálom, hogy nem 150 ml-t kap, hanem ennek a felét, de sűrűbben, hogy ne terheljem a pociját. Aztán szerdán minden kiderül.
Szóval, ha addig nem jövök...akkor BOCSI!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Mézgombi:távolmaradásod elfogadva :D :D
Kérdezhetek vmit?Mennyi időnként eszik Julcsika?Akkor se lenne elég neki a csak szopi ha gyakrabban szopizna?
Az egyik bnőm a forralt vizet termoszba rakta reggel,abban estig megtartotta olyan hőmérsékleten a vizet hogy össze lehetett keverni a tápszerrel,igy bhová mentek kéznél volt a kellő hőmérsékletű viz.ez is egy ötlet.

Csibemanó:nagyon cukik,tényleg olyan kisbékás az elsőn,de lesz még olyan nagy is hogy leszakad a karod,nekem már zsibbad sokszor szopinál a kezem.Most olvastam egy praktikát,ha elalszik fújj rá a szemére.én kipróbáltam,és rögtön szopizni kezdett. :D :D

Nagyon jó volt a dunaparti minitali,nagyon jót beszélgettünk Kisvirágékkal,fagyiztunk(persze én repetáztam is :oops: :oops: ),babák felváltva nyöszörögtek :D :D .Csak a szél nagyon fújt,persze a viz mellett ez érthető,de ez kicsit nekem rossz volt,nem szeretem a szelet.Kisvirág-mint láthatjátok is a képeken-irtó vékony,semmi has,nagyon csinos,nem is látszik hogy szült..áááááááá....én meg mint egy bálna :( :( :(

Most pedig a képek!! Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Kép


Kép


Kép


Kép

puszi

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Szilvi: köszi a választ :-) Irigylem, hogy mentek Szalókra. Szerintem tök jó hely. Mennék én is, de hát a kicsi még nagyon pici :-)

Ex: Petinek jobbulást kívánunk!!! Drukk, hogy ne legyen semmi komoly!!!

Mári: sajnálom, hogy a kedvesed megint rosszul van. Reméljük a fiad születése után ő is jobban lesz. Tényleg a névvel hogy álltok???
Holnapra hatalmas drukk nektek! Ha a férjed tud jelentkezzen mi van veletek!

Csibemanó: Nagyon édesek a képek :)
Szerintem ne parázz a tejcsi mennyiségen annál rosszabb lesz. Én igyekeztem nem parázni rajta és azt mondom, már azért alakulunk. Kende nekem is hasonló mennyiségeket eszik. :) Ja és ha kaja közben elengedi Levi a cicit akkor mielőtt újra odaadod neki masszírozd át és akkor újra "dőlni fog a lé" :)
Sajna nekem is hasfájós Kende :( Kapja az infacolt, de tegnap ez sem segített. Nekünk írt fel a doktornő egy erősebb hasfájásos lötyit tegnap csak az segített rajta. Ja és én nem ehetek semmi fujós dolgot meg főtt kukoricát és őszibarackot sem. Lassan semmit sem merek enni. De anyám szerint a tegnapi szélfújás is zavarhatta őt, mert erre is érzékenyek lehetnek a kicsik.

Kanyin: örülök, hogy jól vagytok és jelentkeztél. A dolgok majd szép lassan kialakulnak. Még nálunk sincs rend, de alakulunk.

Mézgombi: gratula még egyszer férjuradnak :)

Pil: tényleg jó volt ez a minitali :-) a képek is szuperek, annyira édes a két kölyök :) Majd mailbe is légyszike küld el.
Ja és egyáltalán nem vagy bálna!!!!!!
Miután hazajöttünk Kende bekajált 80 tejcsit és beájult a vállamon:

Kép

Megyek eszek valamit, mert mindjárt fürcsi lesz :-)

Puszi
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Üdv!
Megvagyunk, Peti még horpaszt, kivi vagyok, meddig... most épp mocibocizik.
Pil. és Kisvirág, nagyon édik a babákról készült képek! És szerintem mindketten nagyon csini anyukák vagytok!
Kontroll: tegnap este megvolt (vagy tegnap előtt???). :oops: Az az igazság, hogy mára teljesen kivagyok, a fejem is fáj... Még fürcsizni sincs kedvem, de mindjárt összekapálom magam, és leázok...tusolni nincs erőm...
Mindenkinek jó éjt!
Ági
Ui. ha megtalálom valahol, holnap teszek fel egy nagyon édes képet, ki fogtok dőlni!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Üdv!
Megtaláltam!
Kép
Fanatisták kíméljenek... 8) :lol:

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló!

Újra jelentkezem, most már sűrűbben próbálok.
Pil, Kisvirág! Szépek a képek, hol is voltatok a Dunaparton? Mennyi a korkülömbség a babák közt, Ameli( Jól írtam?) nagyobbnak tűnik.
Szgoron: Mikor írsz már, megöl a kíváncsiság, merre laksz, lehet, hogy már eltoltuk egymás mellett a babakocsikat.
Más. Ma nagyon nyűgös, hasfájós napja volt a Noéminek, kapott megint Infacolt, de nem nagyon segített. Biztos az ídő sem tetszett neki. Ja, és állandóan feltornázza magát az ágy tetejéig, aztán persze sír, és akkor már semmi kedve újra elaludni. Lányok, ti, hogy játszotok a babákkal? Csak érdekel, mert én inkább beszélek hozzá, szokott "válaszolni".
Exdeus!
Jó ez a ruci, hogy csináltátok?Biztos a párod ötlete volt, hány ilyen ruhája van neki ?
colett77
 
 


Sziasztok!!!!

Exdeus!!!Peti baba miatt:(Szegénykém,mitől lett ez a szar!!!Valami vírus biztos!!!Jobbulást!!!Puszikáld meg a "tesót"helyettem is!!!!!!:)

Mézgombi!!!Majd megdumcsizzuk a talit,nekünk is nagy a kocsi,de majd ha Sanyi szüleinél leszünk Kőbányán,akkor talizunk,és mehetünk Árkádba vagy akárhová!!!!:)
Termosz,termosz,termosz!Vagy ha nincs akkor forralt víz,és meg melegítetted valahol!

Pilchard Kisvirág!!!!K..va jók a képek,de jó lehetett nektek!!!!Irígy irígy!!!!:)
Pilchard,jó akép,de szerintem mióta nem láttalak te is fogytál és nem vagy bálna!Kisvirág csinike vagy,de neki könnyű,aki nem pufók alkat,és gondolkodás nélkül eheti az édességet!!!!:)
Gyerekek nagyon édesek,azért van némi méretbeli külömbség! :lol: :o
Amelin és Kendén az a ruci tündéri!Menyasszony és vőlegény!!!

Kontroll meg volt!!!! :P :oops: :roll:
Ma voltunk papáméknál Albertirsán!!!A gyermek végig aludt,fel sem tünt,hogy el voltunk vele!!!:)

Colett!!!Nyírpalota úton lakunk!Ti???Kicsi a világ....!:)



Puszika mindenkinek!!!

Hello,Norwell,Encus!!!Ha tudtok írjatok!Mizujs???Babókák,pocak???

Jaj egy VANILLIÁS KARIKA!!!!ÚÚÚÚÚÚ de benyomnék egy dobozzal vagy kettővel!!!!:)De más semmi nincs itthon,na de van fagyika is még!!!!Nyammmmmmmm!

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan benéztem, du. jelentkezem.

Csibemanó: édes Levente :) , Réka is egy kis tündér :) .

Pil, Kisvirág: szuperek a képek :) , gyönyörűek a gyerekek. Éljen a fagyi!!!

Encus: megnyugtató, hogy minden rendben, köszi Ex, hogy megosztottad velünk az infot :) .

Hallottátok, Liptai Klaudia is megszült???

Most mennem kell

Üdv.:
Eni

Kép
marcy
 
 


Üdv!
Colett, igen, csináltattuk rá az emblémát, ruci már megvolt ugye. :)
Egy ilyenje van, és van egy kifogója is Skoda emblémával...
Ja, Kende és Ameli közt van 2 hónap. 8)
Na húzok a dokinénihez!
Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Kisnyuszi ma 7-kor kelt, sokáig aludt, igaz, hogy éjszaka meg 1-kor kelt enni, be is nyomott 80 lefejt tejet mag 65 tápit... Most volt 100 szopi, visszatettem az ágyikójába, hátha elalszik, beéri ennyivel.

Pilchard, Kisvirág, nagyon jók a képek! Főleg az, amikor egymás mellett vannak a babók! :) És szerintem Kisvirág csal, nem is most szült... :) De Pilchard, Te sem tűnsz bálnának egyáltalán!!!

Julcsi 5-6-szor eszik egy nap, általában alszik a kajálások között, ha meg fent van, akkor kicsit hamarabb éhezik meg. Egyébként változó a mennyiség, most reménykedem, hogy elég lesz a 100 szopi, és leülhetek reggelizni, ha befejeztem az írást. Így nehéz sűrűbben etetni, hogy alszik, mert én nem keltem fel, az tuti! De bevallom, annyira nem is bánom, hogy ennyiszer eszik, mert néha úgy el tud húzódni egy-egy szopizás, hogy ha még sűrűbben lenne, akkor már kilennék.

Ex, mielőbbi jobbulást Petinek! Biztos csak valami baci, és a gyógyszerek majd helyrehozzák! És komoly a kép! :lol:

Köszi a termoszos tippeket, majd beszerzek egyet.

Úgy hallom, hogy nem sikerült átvernem Julcsi pociját, észrevette, hogy nincs tele... :)

És egy kép borzaskáról! Lassan tényleg el kell mennünk fodrászhoz... :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Helló!


Gyorsan kelll írnom, mert a fiam már tiszta ideg, hogy nem vele foglalkozom, ez abban merül ki, hogy jókorát ráütött a billentyűzetre, még jó, hogy Apja nem látta.
Szgoron: Vicces, mi meg a Kőrakás parkban lakunk. Majd összefuthatnánk.
Mézgombi: Szépek vagytok, főleg a hajszerkezet.
Hű, felébredt a kicsi, lehet, még jövök.
colett77
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak egy utolsó bejelentkezés, mert reggel elkezdett fojni a magzatvizem :lol: :lol: :lol: !!!

Jelentkezem, amint tudok :) !

Puszi mindenkinek!!!

Üdv.:
Eni


Kép
marcy
 
 


Sziasztok,

Bocsi a zavarásért, de segítségre lenne szükségem. Egyszer már írtam Nektek, én az őszi topikból vagyok. 1-2 vállalkozó szellemű még pocakos kismamára lenne szükség, egészen pontosan egy Fókusz szereplésről lenne szó. Én két hete jöttem el szülési szabira az Rtl-től, de az egyik riporter kolleganém most csütörtökön szeretne forgatni egy anyagot arról, hogy mennyire segítőkészek és előzékenyek az emberek velünk, terhesekkel... Kérlek hívjatok még ma, ha van kedvetek hozzá.

Előre is köszi: Vermes Kriszti (jadey) 06205791461

KépKép
Kép
jadey
 
 


Marcy!!!!Megy a drukkkkkkk!!!!:)ügyi légy!:)Jaj de jó,jön az újabb bébike!!!

Colett!!!Ez tényleg komoly!Oksa talizzunk,örülnék neki!!!!:)

Pilchard néni!Hol vagytok???Kifeküdtél a tegnapi fagyikától???:)

A csajszim 3.-napja nem kelt fel éjszaka!!!íGY TÖK JÓ,KI VAGYOK PIHIZVE!!!:)

Most olyan kellemes az idő!!
Éppen milánóival tömöm az agyam,fínom nagyon!!!:)
Én szívesen mennék a Fókuszba,de az a baj,hogy írtó lámpalázas vagyok,és tutkó be fo...k!:)Így ezt nem kockáztatom meg!


Puszika

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Már régen jártam itt... Talán már másfél hónapja...
De sok baba született, csak kapkodom a fejemet. Gratulálok az új babásoknak :)!
Marcy, mennek a drukkjaim! :) Könnyű szülést és egészséges babót kívánok!
Látom a táblában továbbra is az utolsó vagyok. Nem szeretnék senkit sem megelőzni :)!
Sokat keményedtem, ezért otthon pihiztem, rettegtem attól, hogy esetleg befektetnek. Talán most már normalizálódott a helyzet. Ma megyek dokihoz, talán okosabb leszek.
Sajna még nincs otthon net, ezért egyenlőre nem tudok írni nektek :(. Remélem hamarosan lesz, és akkor majd jövök!
Nem tudtok valamit Banyáról?! Egy július elejei e-mailjében írta, hogy elkezdett vérezni, majd befektették, aztán haza könyörögte magát...már 3 hete otthon van és a dokija nem ad neki 1 hétnél többet. Persze ezt csak ma olvastam. Remélem nincs vele semmi gond és jól van!

Mindenkinek jó babázást, a pocakosoknak kitartást és sok puszit küldök!
Adi 35+2
adi77
 
 


irtam k.... sokat,és két percel ezelőtt elszállt az egész,ha kidühöngtem magam újrairom!!!!!!!!!

addig is pusz

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilcharddal skypeoltunk, megmutattam neki Julcsi elalvós pozitúráját, az ő javaslatára felteszem ide is, ma fotóztam. :) Ezekkel altatja el magát.
Szóval a buksit összedugni nyuszival, jobb kézben pelus markolászás, bal kézben pedig hajpödrés, szájban cumi, és addig cuppogni, míg végül állommanók között lesz a babó. :) Anya pedig őrzi az álmot, ha cumi kipottyanna, akkor visszateszi, míg végleg ki nem köpi.

Most látom, Marcy, hajrá!!!!! És várjuk a híreket! :)



Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Pil,
most, hogy jobban megnézlek a képen...sztem már találkoztunk!!!!!!!!!!! Nem dolgozol véletlenűl asszisztensi minőségben egy khban, osztvez neve Dr. B.B.????????????
:?: :?: :?:
potter_76
 
 


és Bpen
potter_76
 
 


Potterági:DEDEDE!!!
Hú,ez izgi!
Hol és mikor és hogy?Gyorsan mesélj!!!!!!!!!!!!!!


mindjárt irom a többit ami elszállt......

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Pil! Azért nem jöttem eddig mert a férjem fiai még mindíg itt vanak nálunk és egy kicsit sok a dolgom 4 gyerekkel.( Persze apuka is segít).
Nagyon édesek a gyerekek és tényleg mindketten jól néztek ki.
Egyébként én írtam az 1500 ft-os 30 db-os chicco melltartó betétet, a tescóba lehet kapni.

Szép volt Ameli ruhája én is valami ilyesmit fogok pannára adni a keresztelőn.

Ex!
Sajnálom ami Petivel történt remélem nem komoly.Nagyon édi a Skodás ruci.

Mári4
Csak nem járunk egy cipőbe ?

Gombi!
termoszba tegyél megfelelő hőmérsékletű forralt vizet a cumisüvegbe pedig a por tápszert, önts rá a vizet amikr kell és rázzd össze.
Julcsika annyira aranyos ezzel a nagy hajjal mostmár hajcsatot is tehetsz bele.
Egyébként a miénknek is hosszú a haja és tényleg mindíg azt mondják akik látják hogy:" Milyen Nagy haja van!"

Az én kis pannám eléggé hasfájós hiába adom az Infacolt nem mindíg segít.

Képzeljétek el észrevettük, hogy a bal pupillája kissebb mint a jobb.Szerencsére a fényre és a sötétségre minkettő jól reagál. Voltunk a gyerekorvosnál eaki azt mondta, hogy ez előfordul általában nem okoz semmi problémát.
De azért el kell mennünk a szemészetre és a fejlődés neurológushoz is.
katus73
 
 


Szóvak akkor újrakezdem.

Szilvi:hogy ez a kis reni baba milyen ügyes!!!!!!!!Én meg irigy-irigy!!!És én NEM VAGYOK KIPIHENVE,Sőt! egyre fáradtabbnak,mosott sz.nak érzem magam,még akkor is ha du. alszok.Nem is értem! :roll:
Úgy látom Nálad avaniliás karika a favorit,nekem szinte mindegy csak sok csoki legyen rajta :oops:

Mézgombi:hát annyira édes Julcsi baba hogy ezt mindenkinek látnia kell.

Kisvirág.akkor jól kidőlt kende baba.Képzeld nekünk meg alig akart elindulni a kocsi,az aksi szarakodott,de ezért csak hazajutottunk.persze Ameli a kosd táblánál aludt el,amikor kivettem a hordozóból akkor meg eszébe jutott hogy még éhes,hiszen a dunaparton csak egy cicibőll evett. :D


Marcy:JAJJ DE JÓ!Izgulok értetek!!!Lehet már babázol is!


Ex:Petike tiszta Te vagy!!!!!Nagyon aranyos,és ez a szerelés!!Nagyon ott van!!Jól vagytok már?
köszi az infót Encusról,akkor szerencsére minden ok velük.

Kontroll:tegnap volt.nekem nagyon fáj egy ponton vmi,sztem a belső varrat,remélem elmúlik hamar!
Vmelyik nap azt irtam hogy nem birom a bogyókat,hát tegnap mondtam petinek lehet megiratom mégis ezt a cerazettet-asszem igy kell irni,camig szopi van csak ezt lehet szedni úgy tudom-mert én ÚTÁLOM a gumit.eddig se nagyon használtuk,de igy meg nem olyan jó.........tesót meg még "sokára" tervezünk.
Szedi vki ezt a tablettát?

Tegnapról:elfelejtettem irni,hogy megfogtam Kende babót,hát képzeljétek olyan érzés volt mintha nem is lenne a kezembensnki,annyira fura volt az én "kis"6 kilós Amelim után,a 3,5 kilós Kende,olyan könnyű volt mint a pihe.
Amúgy akartam képfeliratokat csinálni,de nem volt már rá időm,és az lett volna pont annak a képnek acime hogy:Egy kis méretbeli különbség :D :D

Pogiék holnap jönnek haza,most irt sms-t.

Amelita egyre huncutabb,nagyon igényli a beszélgetést,játszást,ha nem lát egyből bömbizik,ha lát akkor meg vigyorog mint a tök.megzabálom.!!!Ha emlékeztek sokat,illetve inkább rengeteget cicizett,sokáig szopizott,cumizott a cicimen,akkor el nem tudtam képzelni hogy eljön az az idő amikor nem kell neki a cici!hát eljött,most már nem lehet csak úgy ciciztetni-reggel akartam mert csuklott,de csak bevette a szájába és vigyorgott,semmi szivás.Úgy lefényképezném mikor cicivel a szájában vigyorog,de egyrészt nehéz elkapni,másrészt ide úgysem tenném fel,de haláli egy pofa olyankor.

Légzésfigyelő:Lassan megőrülök,mert éjszakánként jópárszor beriaszt és nem tudom hogy valós vagy nem,de nappal még sosem riasztott és ez aggaszt,mert igy sztem valós az éjszakai.Ha nem lenne alatt sztem nem is tudnék aludni,igy legalább felugrok és megsimizem,bár olyankor hálistennek!!! mindig megmozdul!Szóval nem tudom,sötétben baromi nehéz látni bmit is,egész éjszaka meg nem ülhetek az ágya mellett.


Blackrose,Szücsi,Norwell,Hello,Katus,Csandy..és még nagyon sokan merre vagytok?Néha irhatnátok pár sort!!!!!

TalálkaAzt mondtam nem foglalkozom vele,de olyan jó volt Kisvirágékkal is találkozni,én tényleg tök szeretnék veletek dumcsizni,ha vkinek van kedve szombaton jöjön ki vácra ,a dunaparton sok hely van.lehet parkolni,pesstől sincs messzebb a 2/a-n mint pest némely része,szóval ha vkinek van kedve nagyon szivesen találkoznék vele.ez nem felhivás,meg kényszer,nem kell visszajelezni,ha vki jönne ir egy mailt és megbeszéljük.


puszi.irjatok sokat!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Bocsi hogy kisbetűvel irtam Renit,és Kendét,de nem hiszitek el hogy hányszor kell újrairnom mindig ezeket,egyszerűen hiába nyomom a billentyűt és ütöm a betűt,felnézek és mindig kisbetű,nincs hozzá érzékem.meg láttam pár elütést,ez azért van mert gyorsan akrok irni.

katus:jó hogy jöttél,most hiányoltalak.hát nekem eggyel sem könnyű,nemhogy4-el!!!!Minden elismerésem a Tiéd!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard!!!!

Az a gólyriogató amit írtál, árul egy csaj a babaszobán egy bontatlan csomagot!!!Azt hiszem 1000FT!Nézd meg!!!!Csak pont láttam!!!Ha esetleg ezt iratod fel a dokival!!!
Spirálon nem gondolkoztál????Nekem az lesz,és bármikor leszedetheted!Én sem szeretem a sityakot!!!:)
Én mennék de a kocsink szar!

Két hete látta valaki a Fókusz+-t?????Volt benne Görögország (Stavros)az olcsó utazás kapcsán!
Na ez jó nagy kamu,mert apám 12x-re megy velük és mi is voltunk 3éve!Teljesen jó,és szupi!25.000FT-t mennyen a f..Balatonra,de még az is drágább mint egy tengerpart!Kicsit kiakadtam,mert ez így ebben a formában nem valós!!!Most néztem meg a neten!Na mindegy!Amúgy apu még abban az apartmanban is szokott lenni!!!

Nekem is mindegy az édesség,csak kávés,és marcipántos ne legyen!!!De azért még ennék egy vanilliás karikácskát!Tegnap hajnali egykor el akartam menni a Tescóba venni,de apjuk nem engedett!:(
Mindjárt etetés,és most szunyizott el a szaros!:)
Mentem!
Puszika

Kép
szgoron
 
 


Pil,
voltam nálatok gyakorlaton 2x is, mindkétszer kb 2 hónapot. Regionálisokat tanultam nálatok. (Idegblokádok, eda.) Ha nem volt elég orvos, akkor beosztottak egyedül is műtőbe. Nekem úgy rémlik, hogy voltunk együtt a traumán, és rámszóltál, hogy írjam a jegyzőkönyvet, mert nálatok az orvosok írják. (Nálunk az asszisztensek.) :D :D :D Onnantól színeztem, mint az őrült. :lol:
Persze mindig elrontottam vmit. :lol:
Egyszer tavaly, egyszer meg 3 éve volt. Ez a sztori 3 éve volt.
Ameli 6 kg????????? :D 2 óránként is eszik? Peti is mutat néha hajlandóságot, nagyon rafkós. Szopi után elégedetten fekszik, feje a vállamon. Elkezd csuklani, szopiztatom még. Elmúlik, erre ő eljátsza a kiéheztetett gyereket, 2 ököl a szájban, hiszti. De a zenélő játéka elterelte a figyelmét a "farkaséhségről". :lol:

Kanyin,
hááát, gondoltam, megkérdezem Zs-t, hol fekszel, de aztán csak a keresztnevedet tudtam...azt, hogy Kanyin, inkább nem gondoltam mondani. :lol: Meg, mint írtam, nem beszéltük meg.
A Dalekorej milyen eredetű név???
Milyen volt az 5 nap? Csecsemősök? Mennyiben volt más, mint elsőre? Rutin?
Csinos hogy fogadta Almaarcút? :D
potter_76
 
 


Sziasztok!

Hát nem babázok :(
Nem tudom, örüljek vagy szomorkodjak....
Már úúúgy babáznánk meg a sok készenléti idő miatt nem marad szabija a családnak a babázásra....
Szóval hihetelen, de 3 hét alatt (végig mozogtam, kirándultunk is szombaton Velencén) nem tágultam semmit és a hasam is "felszállt"...
Éreztem én, hogy kúszik a drága felfelé, biztos a megkönnyebbülés miatt kúszott a szivemhez :D

Szerdán megint mennem kell és azt mondta ctg után megyünk a szülőszobára, tágított is...na, az fájt, megint vérzek stb...
Hát igaz, hogy akkor már betöltöm a 39. hetet(hihetetlen), de aggaszt, hogy vajon miért akarja megindítani, miért nem várjuk már meg a természetet...vajon úgy gondolja, hogy nagy baba lenne, nem tudnám megszülni(kicsi vagyok), vagy a sok keményedés miatt...szóval azért-e, mert jobb lenne neki kinn, vagy csak mert ...

Na így vagyunk...ti meg teszitek fel a babáitokról a képeket, nekünk meg "folyik a nyálunk" :D Nagyon guszták :D Itt nézzük őket férj, hugi, anyukám-úgyhogy cicis kép tényleg nem jó ötlet :D
Katus:csak vannak hasonló szituk és nagyon meg tudlak érteni...
Légzésfigyelő:kaptunk egyet, Babysense, de csak angol használati utasítás van, remélem be tudjuk állítani az érzékenységét...Spirál: anyukám így is teherbe esett, a spirálon termékenyült meg :( Szóval abortív eszköz...bocs...

Próbáltam képet feltenni, írtam is hogy nem sikerült és hogy hogy kell?...de már ezzel nem bajolunk, majd egyszer Vencelkéről...
Mert eldöntöttük, Vencel!!!Lustik voltunk tovább keresni, a családnak is tetszik és mostmár becézni is tudom:)

Mári
mári
 
 


Mári, én nem igazán értem, hogy miért akarja már ennyire a dokid, hogy szüljél. Ráadásul elég brutálnak tűnik, hogy tágítgat, utána meg vérzel... Nem kérdezted, hogy miért csinálja? Én pont a kiírt napon szültem, de olyan is van, aki pár nappal, esetleg hétekkel is túlhordja. Simán el lehet számítani a dátumot, amíg a méhlepény nem öregedett el, és a baba is jól van, addig nincs gond. Szerintem egyáltalán nem jó dolog beavatkozni a természet rendjébe, ha csak nem valami oka van, hogy meg kell tenni. Én még a kiírt napra is elő voltam jegyezve NST-re, de végül arra már nem került sor, szülés lett belőle. :)
Ja, és az utolsó héten meg már visszaesik a súlyuk egy picit, szóval nem hinném, hogy a nagysága miatt indítaná meg.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


üdv.
bocsi a kicsikért, de eszek.
megvagyunk. peti hasa még megy... a kakijáról szerdán lesz eredmény.
eni, drukk.
gombi, ez a kép viszi a prímet.
mári, a tágítást én se értem...a vizsgálat még hagyján. habár nekem ugye minden annyit ért, mint halottnak a puszi.
na hirtelen ennyi.
ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
júni 11.-én 16 óra 05 perckor megérkezett Blanka 2890g 53cmm

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Mi van csajok mindenki szunyál?vagy kontrolloztok?
Én nézem a 7 mesterlövészt,bár már aludnék,de kivi vagyok a végére.

PotterÁgi:Most ég a búrám rendesen,ilyen szenya voltam?Ne haragudj!!Amúgy nem emlékszem sajnos az arcodra,de amit leirtál arra igen.Mintha arról is beszéltünk volna hogy babázni akartok,ez nem rémlik?de az lehet nem Te voltál,oktatókórház lévén sok ember megfordul nálunk.nem tudnál dobni egy képet magadról?
LÉGYSZI!!!!
Meg pesrze Petikéról is.
Hát Ameli egy sózsák,és vannak napszakok amikor két óránként eszik.Ha ő éhes,akkor semmi nem tudja elterelni a figyelmét.

Nyanya:Gratulálok Blankához!!!!!Képet is kérünk!

Mári:nem értem miért nem beszélsz a dokiddal,mondd el hogy te nem szeretnéd ha meginditaná,vagy indokolja meg mit miért tezs.De amiket irsz hogy tágit,meg vérzel ez nagyon bizarul hangzik,nekem nagyon nem szimpi.

Ex:Peti babának sok gyógypuszi!!!!!

Szilvi:a spirálról eddig csak rosszakat mondtak,a bogyóval még barátkozok.
Hajnali egykor a tescóba vaniliás karikáért?Hát Sanyi nem unatkozik meletted sem,úgy látom!!!!! :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok csajok!

Még mindig egyben vagyok, kb. péntek körül...., ha addig magától meg nem indul. 24-én (aznapra vagyok kiírva) elutazik az orvosom, és azt mondta, hogy addig meg kell, hogy legyen.
Tegnap voltam NST-n, minden rendben volt. Még csütörtökön mennem kell a dokimhoz, ha kibírom addig, mert már nagyon a végét járom. Rettenetesen fájnak a csontjaim, szerintem nagyon beékelődött már, aludni sem tudok éjszaka, a derekam pedig egyfolytában fáj. Na de nem nyavajgok tovább, de a pénteki hőséget hátha elkerülném.. Vagy pont az fog megszorítani?
Azért nem gondoltam, hogy az utolsó napok ennyire megfognak viselni.

Remélem babavárók jól vagytok.

Puszi Mindenkinek
jurem
 
 


Sziasztok!

Mézgomb, ezen a hatalmas fizurán még mindig elcsodálkozom. Nagyon cuki. :lol:

Ameli és Kende baba is írtó édes. De jó, hogy tudtatok találkozni. Azért még Kende babának fel kell szednie egy pár kilót, hogy befogja a menyaszonyt. :wink:

Ex. jó az a Skodás "mez". És édes a baba, hogy tudta összeszedni ezt a gyomosbajt. :? Én a lányomanak Olasz címerest csináltatnék, mivel akkor született, amikor Italia világbajnok lett. :lol:

Nyanya, gratula a kis Blankához. Sok tejcit nektek. :lol:

Tényleg lassan mindenki babázik.
Úgy elrohant az idő, szinte most volt, hogy először írtam a topicba, és akkor lett két vonalas a tesztem, még doki sem látott, most meg itt szoptatom Almaarcút.

Potter, szerintem ZS. tudta volna keresztnév alapján is, hogy ki vagyok, vagy esetleg, ha emlékeztél volna, hogy mikor szültem. A Kanyin alapján biztos nem. Na, de mindegy.
Dalekorej szlovák eredetű név. A párom nagyszülei még ott éltek.
A kórházban töltött idő elviselhető volt, de teljesen más mint az előzőnél. Sok ismerős csecsemős volt az osztályon. Viszont Csinos kapott pótlást, amíg nem indult be a tejem, mert pici volt. Szegény Erika meg nem, és már ölég éhes lehetett. Akkor két napig nem volt velem a gyerek a sárgaság miatt, most csak egy éjszakát töltöttünk egymás nélkül, mert azért Ő is besárgult. Sok minden ment már rutinosan, csak a tejem nem nagyon akart beindulni, ezért idegeskedtem egy kicsit. De volt ami nem változott azóta sem, pl. az állandó kocsihúzgálás a folyosón. Attól most is kivoltam. Iszonyatos zajjal jár. Baromi meleg volt a szobában. A fürdőszobák iszonyat lepusztlultak. A csecsemősök azt beszélték, hogy önerőből kifestik az örzőt. Szóval ez a pénztelenség borzasztó, és egyre jobban érezhető. Te nem így láttad? Írtad, hogy Neked nem vált be az igény szerinti szoptatás. Hogy tudtatok átállni?
Egyébként már lehet, hogy kérdeztem, de Te amúgy a MÁV-ban dolgozol? Tudom, hogy Neked ismerős, de meg voltál elégedve ZS-vel? Ja, elfelejtettem. Csinos nagyon aranyosan viselkedik Almaarcúval. Simizi, puszilgatja, nem látszik féltékenynek, csak reggel stresszes mikor odafekszik mellénk az ágyba. Attól félek, hogy megrúgja, mert szegénykém olyan mint elefánt a porcelánboltban. De eddig minden OK. vele. :lol:

Szilvi, a vaniliás karika nekem is a gyengém. Bár én most a francia drazséra vagyok ráállva. Ezek diétásak nem :roll: :?:

Csajok, nekem a szüléstől kijött az aranyerem. Másnak nem? Ha igen, akkor az mit használ rá?

Az éjszakánk egész türhető volt, bár kb. 2,5 óránként keltünk, viszont sikerült Őt beraknom a mózesba és nem mellettem aludt. Lesett a köldökcsonk, vége a parának. :)
Úgy érzem, hogy nincs elég tejem, viszont naponta vagy 5X kakil és pisi is van. Akkor csak eszik rendesen? Nem béreltünk mérleget, és nem is nagyon akarok.
Még az furcsa, hogy a másik gyerkőc szopi után mindig bealdut. Igaz volt, hogy csak fél órára, de éjszaka mindig rögtön visszaszunyált és csak a következő szopinál ébredt. Almaarcú viszont sokszor ha felemelem büfizni, vagy csak kihúzom a cicimet a szájából, már kinyitja a szemét és nézelődik. Még éjjel is. Volt olyan éjszaka, hogy másfél-két órán keresztül csak altattam. Hát eléggé lestrapátl voltam tőle.Szóval vannnak furcsaságok. Tényleg nincs két egyforma gyerek. Tehát hiába Ő a második, nem lehet rutinos az ember. :roll:

Na, megyek hátha tudok egy kicsit pihizni.

Pusszancs mindenkinek.

Edit
kanyin
 
 


Pil,
:D :D :D Ne égjen a fejed, megszoktam ám a rendszert! :lol:
Nem hiszem, hogy babázásról beszéltünk, nem akartam ám még akkor.
3 éve csak a traumán voltam Dr Sz B-val, meg Szilveszterrel (akkor még ott dolgozott). Tavaly már kevesebbet voltam, mert a saját kórházamban is kellett ügyelnem egy csomót. Akkor főleg fiatalokkal, L.N., A.A., D.Zs, vagy a nemolyanfiatal denemöreg P.T-ral. Akkor már nem a traumán, hanem a többi műtőben.
Az a sztori azért él bennem annyira, mert nemcsak te szóltál rám. Hanem az az asszisztens tanulólány is, aki veled volt. Kimentél a műtőből, előtte szóltál. Aztán én persze elfelejtettem, erre rámszólt a tanulólány is. Mert gyorsan tanult!!!! :D :D :D
Nekem nincsen digitális gépem, se telcsim, nem tudok képet küldeni...
potter_76
 
 


Üdv!
Edit, ha kell ilyen, szólj nyugodtan! :) Mindenre lehet mindent csináltatni!
MÉg egy kép a szombati napról: napoztunk. 8)
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Jurem! Engem is megviseltek az uccsó napok. Ez nem szégyen. A nagy meleg még plusz terhelés egy kismamának. Lassan túl leszel rajta. Egyébként valami hihetetlen megkönnyebbülés, hogy nincs rajtam akkora felesleg, és a meleg sem zavar annyira. Szurkolok, hogy péntekig magától jöjjön a picúr.

Ex. ez ilyen rávasalható dolog? Nagy áruházakban szokott ilyen lenni. Majd lehet, hogy megnézem. Vagy nektek ez valami más technika?

Edit
kanyin
 
 


Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Ja, Marcyval mi van. Tudtok róla valamit.Vagy nekem kerülte a figyelmemet, hogy megszült.
kanyin
 
 


Sziasztok!
PotterÁgi:de kár,igy sajnos nem ugrik be az arcod.A tanulólányok hamar tanulják amit nem kéne :D :D :D
Képzeld elköltöztünk a fehér hátból-a hónapban,még én sem láttam hová-és állitólag 2-3 hónap múlva be kell löltözni az új részbe.Meg múlt hétfő óta műszakolnak,na kiváncsi vagyok beválik e.Nekem nem tetszik mindenesetre.

Ex:látom Petikének is jár a keze,úgy imádom őket mikor ficánkolnak.

Szgoron:Reni megtartotta ma is jó szokását?Ameli ma éjszaka soron kivül evett,mi visszafelé fejlődünk :D :D ,persze elmentem vele reggel a szokásos bolt,stb körútra,és azóta is itt szunyál a kocsiba,nekem meg leesik a fejem olyan álmi vagyok.De most már nem érdemes ledőlnöm,mert mindjárt kéri a cicit.

NA ennyire ne erőltessétek meg Magatokat az irással.
Hol vagytok már megint? :roll:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Vagyok én, csak ált. olvasó üzemmódban, ugyanis sokszor nincs időm írni sajna... :( Most épp alszik mind2 csemetém, ezért tudok írni.

Nyanya, gratulálok! Szép kisbaba!! Mesélj, milyen volt a szülés? Mert ugye nem csaszi volt?

Mári, Jurem, türelem! (Még remel is... :D ) Hamarosan Ti is babázni fogtok! Viszont hétvégén kánikula lesz, úgyhogy részvétem, ha addig nem szültök meg!

Pil, Ex, jók a képek!

Lányok, nektek nem lett melegkiütéses a babátok? Nóri tiszta merő apró pöttyöcske a nyakán meg az arcán meg a fején. Isivel is u.ez volt 2 éve... :( Tudtok ellene valamit esetleg? Amúgy tegnap mértem Nórit: 30 dekát hízott megint a héten! :D Most 4780 g. Hihetetlen, milyen ütemben gyarapszik. Pisti 3 hónaposan volt ekkora!

Én is nagyon gondolkodom a fogigátló eszközön, de eddig még egyik sem nyerte el a tetszésemet. Leginkább terhes lennék újra... :lol: :lol: :lol: De férjem rögtön ki is hajítana... :roll:

Vettem a patikában Mimi melltartóbetétet, és nagyon jól bevált! Ha esetleg még érdekel valakit. Nekem a Chicco túl drága, ez 50 db volt 880 Ft, és nekem teljesen megfelel.

Volt valakinek olyan, hogy elmúlt a gyemekágyi folyás/vérzés, aztán napokkal/hetekkel később újra előjött, majd megint elmúlt? Nekem 5 hét után teljesen megszűnt, most meg tegnap (Nóri 7 hetes) jött vmi vér, ma meg újra semmi. Ez mi lehet?????

Üdv, Hello
hello
 
 


a "remel" az "rímel" akart lenni... :oops:
hello
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?