Szép jó estét Mindenkinek!
Látom, ma sem volt túl nagy forgalom itt!
Nálunk ma kicsit zűrös nap volt, összekaptunk Apával, aztán kirándulás gyanánt elmentünk vásárolni. Szép kis kirándulás, más ezt gyorsan letudja, aztán megy "dejózni" - ahogy Márti mondaná - nekem meg ez maradt bulinak. Na, mindegy.
Este megkóstoltuk az őszibarackot. Flórának annyira ízlett, hogy evés közben produkálta első hangos nevetését is. Azóta sem tudtuk rávenni. Marci is kajálta, két barackot ettek meg ketten. Felvagdostam, aztán leturmixoltam, jó állaga lett, majdnem folyós. Lehet, hogy nem kéne ennyit adnom egyszerre, de úgy ették.
Egyébként nem tudom, hogy mennyi idő alatt megy át rajtuk, de kóstolás után 5-10 percel olyanokat pukiztak, hogy zengett a ház. Fura volt, hogy egyszerre csinálták, ezért gondoltam a barackra. Kiváncsi vagyok a kakira, mert ez ugye hajtós kicsit.
Ha már itt tartok, ma vettünk Pampers Sleep and Play pelust. Most azt raktuk rájuk, majd holnap beszámolok. A boltban volt egy Pampers-ös csaj, aki reklámozta, kérdeztem, hogy ez mitől más az eddigiekhez képest. Azt mondta, a lényeges dolgok megmaradtak, csak próbálták olcsóbbá tenni. Elég vékonyka, de nem tűnik nagyon rossznak. Majd meglátjuk. És hát tényleg olcsóbb.
Úgy emlékszem, a kanálról is írtatok. Mi az Ikeás békás tányért és kanalat használjuk, nekem bevált. Nem túl mély, de a kaja benn marad. Könnyen beteszem a szájukba. A csőrös pohár részét meg a műanyag előkét még nem próbáltuk.
Lányok! Most kóstolgatunk, az rendben van, de mikor fogunk tudni kiváltani egy kaját? Majd ha már mondjuk krumplit is eszük, és azt sütőtökkel?
A banánt én is valahogy úgy olvastam, hogy kb. 7-8 hónapos kortól ajánlják, mivel déligyümölcs, nálunk nem terem. De hát én már nem tudom, annyira nagy elletmondások vannak kaja ügyben. Legyen okos az ember lánya!
Julcsi, mi újság, rég jelentkeztél, hazaértetek?
Ti mikor váltottatok tápos kajáról rendesre? Úgy emlékszem, hogy ti már csak kétszer esztek naponta tápot. Hogy csináltad ilyen gyorsan? Honnan tudom, hogy jól laktak- e?
Na, nem emlékszem másra!
Jó éjszakát!