Új privát üzeneted érkezett!

Csanita:
Feljebb elolvashatod a hozzászólásaimat, azokból sztem kiderül, hogy mi a tényállás. Nem próbálkoztunk, mivel még nem szeretnénk (szerettünk volna) babát, így csak becsúszott gyerekről van (lenne) szó. Teljes mértékben igazad van abban, amit arról írtál, hogy rengetegen sokáig küzdenek a babáért, ezzel szemben valaki zokszó nélkül elveteti, mert nem kell neki. Elnézést is kérek azoktól, akiket ez hasonlóan bánt, mint téged, de nem is akartam ennyire belemerülni, csak valahogy idáig sodródtam. A tanácsot csak azért kértem, mert gondoltam itt mindenki tudja, mikor érdemes tesztelni. A mi esetünkben a párommal van a probléma, nekem a szívem szakad meg, hogy most mi lesz. Most nagyon nem alkalmas az időpont még nekünk gyerekvállalásra, de ettől függetlenül én teljes erőmmel azon vagyok, hogy ha tényleg megfogant, akkor maradjon is meg a baba. Nálam nincs szó arról, hogy "nem tudok mit kezdeni a gondolattal", de szerintem te is át tudod érezni a helyzetemet, ha komolyan belegondolsz, hogy milyen érzés az, ha egy baba van a hasadban, akinek az apja a háta közepére sem kívánja őt? Természetesen, ha választhatnék, akkor nem szeretném most ezt a babát, de az emberség arra késztet, hogy nem ölhetem meg, pedig szegénykém mellett most semmi sem szól. :( Inkább szurkoljatok légyszives, hogy ha tényleg baj van, akkor valahogy sikerüljön megenyhítenem a páromat. Úgy gondolom, hogy a baba minden esetben marad, max nekem kell ezt majd lelkileg feldologznom, ha teljesen egyedül maradok vele. Azt azért remélem megérted, hogy 21 évesen egyszál érettségivel a kezemben ilyen döntést hozni nem egy leányálom, és egyelőre még én sem tudom 100%-ra kijelenteni, hogy képes vagyok ezt vállalni. Akár az abortusz, akár a magamra maradás hatalmas lelki törés lenne, azt hiszem, amit nem tudom, hogy túlélnék-e ép ésszel.

Kamilla:
Azt hiszem az előző soraimból te is választ kaptál a kérdésedre.

Mindenkinek sok sikert kívánok a babaprogramhoz, és mégegyszer bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam, vagy rossz érzést keltettem bennük!!!
Vendég
 


Jaaj, pedig annyira drukkoltam!
Nagyon sajnálom. Reméljük a következő erősebb lesz.

Tényleg nagyon igazságtalan az élet.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kisördög!!!!

Szósincs arról,hogy megbántottál minket csak,hogy már írtam furcsállom a dolgot.De nem is akarok belemerűlni,mert ez a Ti magánügyetek,hogy hogyan is döntötök.De azért abban bízom,hogy mérlegeltek.Mi lesz jó neked a babának,hogy ha akár egyedül is kell nevelned,vagy ha Apa is részt vesz az életetekbe úgy,hogy nem igazán szeretne babát.Aztán lehet megenyhül.
csanita
 
 

 
 

Drága Lara!

Nem találok szavakat...Nagyon sajnálom, bár tudom, ez most nem sokat segít rajtad/rajtatok. Ahogy a többiek is mondták, sírd ki magad, éld meg a gyászt, gyújts gyertyát a picikéért, hogy aztán nem sokára érkezzen a következő baba, aki már makk egészséges lesz.
Veled vagyunk, ha bármikor tudsz, gyere, melletted leszünk.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Leveszem a tickert egy időre, hátha így könnyebb.
vica1982
 
 


Kisördög, nem bántottál meg minket és én személy szerint a te problémádat is ugyanolyan nagynak tartom mint a mienket, csak Bennünk az a közös, hogy közös a problémánk és ezt vitatjuk itt meg a fórumon, tulajdonképpen ez tart össze minket. Tanácsot persze tudunk adni neked is, de az tény, hogy akik nagyon régóta szeretnének babát, azok nem biztos, hogy arról szeretnének beszélgetni, hogy mi a teendő akkor, ha valaki még nem akar és becsúszott. Egyébként biztos van ilyen fórum is valahol. Azért most már felcsigáztál annyira, hogy érdekeljen a történet vége, úgyhogy írd meg légyszi mi volt.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Jólvan, örülök, hogy nem romboltam nagyot, a másik topicban már szétcincáltak, úh el is köszöntem! Megértem persze, hogy nem néznek jó szemmel, de kb úgy kezeltek, mint aki teljes lelki nyugalommal nyugtázta, hogy becsúszott a baba, de nem kell neki, így rohan abortuszra. Természetesen erről szó sincs, mivel majd meg őrülök a kétségbeeséstől, nem akarom elvetetni, de ha megtartom, lehet abba belerokkanok. Egyelőre nincs jó megoldás, és én kevés is vagyok ehhez jelenleg 21 évesen, h kitaláljam, mit kell tenni.
Nem is írogatok többet, ha van hírem, jelentkezem.
És köszi a megértést!
Vendég
 


Vica!

Légyszíves tedd vissza a tickereteket!!! Szépen kérlek!!!
Azért Te ne tüntesd el a jeledet!!!
Úgy fogom fel a dolgot, hogy jobb ez így a babának is.
Mert ha véletlenül betegen született volna azt sosem tudtam volna feldolgozni!!
Az idő meggyógyítja a sebeket!!
Most szerintem 2-3 hónapot ki kell hagynunk vagy mennyit ( nem mondta még az orvos hogy mennyit, meg sem említette, őt is bántotta a dolog) , de utána lesz gyereksereg. Érzem!!!

Tényleg tedd vissza a tickert!!!
lara26
 
 


Vica! :)

A legfontosabb Amit megigérsz nekem, hogy nem idegeskedsz a velem történtek miatt!!!
lara26
 
 


Kisörbög!


Engem sikerült felkavarnod!! Most nem abból a szemszögből nézve, hogy a napokban vesztettem el az 1. babánkat!!
Mi az hogy a 21.században becsúszik egy baba? Gyógyszer? Óvszer?
Mi a párommal 6 éve ismerjük egymást és ebből az első 4,5 évben nem akartunk babát ( védekeztünk) , csak az utána következő évben.
Párod is ugyan olyan felelősséggel bír ebben a helyzetben mint te!
Nem kell kétségbe esnetek! Ott van a "munkátok" eredménye.
lara26
 
 


Lara!

Igen, ráéreztél, az első gondolatom az volt, hogy "Basszus, én is így járok???" De aztán rá kellett jönnöm, hogy így nem lehet élni. Bármikor lehet baj, de nem lehet erre számítva tengetni a napokat.
Valamikor vissza teszem a tickert, most nem. Kicsit nekem is jobb, ha nem látom mindn nap, így jobban telik az idő. Szeretnék már túllenni a 12. héten.
Megigérem, hogy nem idegeskedem. Sajnálom nagyon, hogy nem haladunk együtt. No de nem fog késlekedni a következő.
Sok-sok erőt kívánok nektek és minél előbbi testi lelki gyógyulást. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica! :)

Éreztem, hogy lelkizel!
Nem szabad!! TE NEM JÁRSZ ÍGY!!!
Hahó!!
Ahogy gondolod a jeledet.
Baba korban nem igérem, DE gyerekszámban utolérük titeket. :)


Beuka! :)

Légyszi majd dobj a tábla aljára a cn: ? lehet
Köszi!
lara26
 
 


Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide írok de muszály...

Kisördög

Mi nem cincáltunk szét!!Ahogy elolvastam az utolsó írásodat,tudod mi jutott eszembe:Karinthy:Magyarázom a bizonyítványom...

Olyan vagy mint egy burokban élő kislány.
Aki nem védekezik előbb utóbb terhes lesz!!!Te ezt tudtad!
A párod is!Most mit vársz tőlünk?!
Itt mindenki annak örül ha végre összejön a baba és nem azon kesereg ha becsúszik.De aki nem akarja hogy becsússzon az VÉDEKEZZEN!!Ezt magatoknak kell megoldani.


Lara

Nagyon sajnálom a történteket.Sok-sok erőt kívánok nektek

málna2162
 
 


Málna! :)

Köszi mindent!
lara26
 
 



Halihóó!
Szomorúan látom, hogy rendesen át kell szabnom a táblát :( :(

Lara!
Annyira de annyira sajnálom!!! :( :( Én mindig úgy éreztem, hogy erre fel vagyok készülve, hogy ha beteg, akkor nem marad meg, és ez így jobb is. De most hogy hallottam Veled mi történt rájöttem, hoyg erre igazán nem lehet felkészülni. Le a kalappal előtted, nagyon jól állsz a dolgokhoz!! Biztos hamar meglesz a gyümölcse!!!!! ÉS alényeg, hogy nálad nincs gond!!
Sok sok erőt, és kitartás a következő bábi(k)hez!!!

Móni! :)
Ne viccelj, 2 gyerek után na ná, hogy van pocid! És akkor mi van! :) Nemsokára reméljük nagyobb is lesz :wink: :wink:

Vica! :)
Aug. 11 az utolsó munkanapom :) Na nem gondoltad, hogy nekem nem küldessz képet, ugye!! De légyszi ne lefejezettet!!. Szerintem nem kell Neked 1-1,5 hónap, hoyg elkezdjen nőni a poc! A szurkálás szerintem normális, nálam is volt sokszor. Most már csak rúgdosódást érzek, és feszülést, húzódást. Nem válaszoltál a boltos kérdésemre. HA azért mert nem publikus, akkor folytassuk priviben!

Banya! :)
Jaj úgy megijedtem, de olyan jó volt olvasni, hogy végül minden rendbe jött!! Nemsokára megszületik a kis Kamilla! De jó!!
DRUKK!!!

Kamilla! :)
Részvétem a hétvége miatt!! :( Kréta! Az tök jó hely! Lesz is mit csinálnotok 10 napig!! Lolitának Kréta után siekrült bezebrásodni!! :wink: :wink:

folytatom..

Kép
Kép
beuka
 
 



Reni!
Sajnálom!!! :( :(

Ági! :)
Most megint olyan dolgot említettél, amin már nagyon sokat gondolkodtam. Hogy lehet kibírni azt hogy nem veszed fel a bébit, ha tudod, hogy igazából nem éhes,csak hisztii van?!!? Most azt gondolom erős leszek, és kibírom, de tuti nem fog menni. Szerintem én meg egy másik szobában fogok közben bőgni.
Nem semmi kiscsávód van! mármint ahogy vagy amit a ciciddel "művelt" :lol: :lol: :lol:

Anita! :)
Remélem, azért a Guinessbe nem fogsz bekerülni :) :wink:
Egyszer én is megfigyeltem, hogy intenzív rugdalózásba kezdett a pici, amikor Apa folyamatosan beszélt. Persze Ő ezt nem hitte el teljesen, hoyg miatta van, de ezek szerint később úgyis bebizonyítja a lelkem :) Bár a lányok inkább apásak...
12 kg, az semmi!! Köszi a szopispárna infókat!!! ÉS a bókot :oops: :oops:

Betti! :)
A Te fiad sem semmi! Máris állandóan a cicin lógna :lol: :wink:
(ne haragudj, nem akarlak megbántani)
NE viccelj miért köveznénk meg !!!

NOLINA!!!!
Mi újság??? Mi van Veled? Dolgozol még, rosszullét, MESÉLJ!!!!


Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok, gyors beugr!

Lara,
nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry:
És le a kalappal, a lehető legjobban állsz a dologhoz!

Vica,
meglásd eljön a 12. hét! :) Tényleg nyugi!

PotterÁgi,
nem vagy figyelmetlen, csak mostanában tényleg keveset jövök... De nem feledkeztem meg rólad és a világ legjobb pasijáról, csak várom, hogy legyen egy jó kis nap hozzá! :D

Kamilla,
mikor indultok Krétára? (Bocs, nagyon hevenyészve olvastam vissza :oops: ) Jó hely! :wink: És az is lehet, hogy potyautassal jöttök vissza...

Anita,
neked nagy drukk, mert most már tényleg bármikor megindulhat! :)

Beu,
neked csak úgy: :) :)

Kisördög,
Fura, hogy kevés vagy kitalálni mi legyen, ha ahhoz nem voltál kevés, hogy ez megtörténjen, végülis nem erőszakból fogant ez a baba... (már ha valóban beigazolódik, hogy terhes vagy). No de tényleg nem bántani akarlak, és engem is érdekel, hogy mi lesz!

Bocsi, akinek nem írtam :oops:
Puszi Nektek! :)
angel37
 
 


Sziasztok!
Ezer éve nem írtam ide,de időnként elolvasgatom az írásokat.

Legelőször is Lara:Nagyon-nagyon sajnálom! :( :( :( Már a PCO-ban is írtam,de ide is le kellett írnom.

A másik pedig ,amiért billentyűzetet ragadtam,Kisördög története.Annyi hozzáfűzni valóm van,hogy az ő életében ez most legalább akkora trauma ,mint a miénkben a babátlanság. :( Én megértem,hogy ez egy nehéz helyzet,noha nem biztos még,hogy pozitív lesz az a teszt.A stressztől uúgy késhet!
Őszintén szólva pedig melyikünk nem került olyan helyzetben sosem anno,hogy x napon nem védekezett ,és félt,nehogy babás legyen?! :? Na,mert nálam volt egy-két ilyen eset. :oops: Akinél nem,attól előre is bocsánatot kérek!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Vica Drága!!!


Hát ezeket a gondolatokat gyorsan hessegesd el!!!ha most ott lennék úgy el pacskolnám a sehajodat :lol: :lol: nem szabad mindig ezen rágódni,mert az a Máxemednek sem használ!!!!Ok????



Nolina!!!!!

Tessék jelentkezni,mert sokat gondolunk rád!!!!!
csanita
 
 


Jó reggelt!!!

Azt hiszem elmulasztottam reagálni Kisördögnek:
Szóval én is megértem, hogy ez most Neked nagyo nagyon nagy trauma, DE! Kérlek, ha a ti kettőtök (a párod és Te) "jól" alakulnak a dolgok, azaz nem lesz + a teszt, akkor nagyon figyelj oda legközelebb a védekezésre! Én azt nem értem, hogy ennyire képben vagy a dolgokkal, hogy hőmérőzöl, meg követed a ciklusaidat, akkor miért követed el azt a "hibát" hogy középidőben nem védekeztek?
Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy JÓL alakuljanak a dolgok!!!!!

Angyal!!! :)
KÖSZI! :) :) :) Otthonról nem tudsz Netezni? Olyan rossz, hogy ilyen ritkán jössz :(

TEgnap nem is mondtam, egy ismerősünknek megszületett a kislánya (a fickó 2 gyerekes apuka, már viszonylag nagyon a gyerekei, és egy kicsit "félrekacsintott" és ennek a "románcnak" született most gyümölcse. Érdekes helyzet. A felesége tudja, nem dobta ki, de gondolom elég pipa. Azért tegnap ott volt az apuka a szülőszoba előtt). A kiscsaj 3 héttel korábban jött, 2,5 kg, de jól van. Anyukája is. Szegény, Ő aztán nevelheti egyedül a bébit. NA mindegy. ezt csak úgy elmondtam.
MA az egyik barátnőmmel elmegyünk a Balatonra meglátogatni egy másik ott dolgozó barátnőnket. Én vezetek. A párom nem lesz itthon, dolgozik, de nagyon pipa, hoyg megyek, annyira aggódik. PEdig nem élhetek burokban, ugye!?!!? Megígértem neki, hogy nagyon óvatosan fogok menni. LEvezettem már majd 100 e km-t, nem vagyok teljesen béna, ráadásul a legtöbbször nem rajtunk múlik a dolog...
NA jó nem ragozom, szóval irány a Balcsi! Úgy látom fürdeni nem kell, de nem is baj.
A nőgyógyászom nem rajong az "ilyen" vizekért. (a Tengert engedélyezte :))

NA most jól elszaladt velem a ló! BOCSÁNAT!!!!
TÁblát ma nem rakok fel, majd holnap, vagy hétfőn.

Vica, Kamilla!
JÓ MUNKÁT, ÉS KITARTÁST MÁRA!!!

A Többieknek jó hétvégét!!

ANITA!!!!
MA VAN JÚLIUS IDUSA, ÜZENEM REGINEK :wink: :wink: :wink:

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Ezt már szeretem! Van mit olvasni szombat reggel. :)

Hú, azt se tudom hol kezdjem.

Beu!
A boltot azért árulják Anyuék, mert egyrészt mikor én kidőlök, Anyu nem fog tudni beállni helyettem, mert neki más melója van (és nem akarnak senkit felvenni, volt egy alkalamazott korábban és nem jó szívvel váltunk el), másrészt meg annyira szétágazik a Kft., hogy azt el se hinnéd. Apu villanyszereléssel foglalkozott korábban, most építőipari vállalkozó (is) meg vannak földek (mezőgazdaság), vannak kiadó apartmanjaink, van ez a bolt, van szőlő (ezt Anyu csinálja) és ez mind-mind egész embert kívánna. Szóval míg birom, én vezetem a boltot, de idegenre már nem akarják bízni. Meg úgyis építkezni akarnak és ezért is jó lenne, ha el tudnák adni. Kimerítő voltam? :wink: (Én egyébként alig várom, hgy elkeljen, rossz nekem itt egész nap egyedül:? )
Többieknek bocsi az OFF-ért. :oops:
Majd mesélj, milyen volt a Balcsi, és tényleg vigyázz az úton. Apa meg azért van, hogy féltsen. :D

Kisördög!
Én is jártam így, és még sokan, hogy necces volt a helyzet. Ezzel nincs is akkora probléma, mint amit néhányan csináltak belőle, hisz láttam, hogy ragaszkodsz ehhez a babához, és nem vetetnéd el. A hiba ott van, hogy rossz helyre jöttél. Vagyunk mi, akik kinlód(t)unk a babáért, és vagy te, akinek becsúszott. Ugyanúgy baba van a dolgoban, de nagyon nem egy kategória. Persze nem tudhattad, hogy ez fájni fog sokmindenkinek, de mégis...hiszen tavaly te is babára vágytál, és itt irogattál köztünk. Tudhattad volna. Szóval az vesse rád az első követ, aki még nem járt így, és bűntelen, de akkor gyere vissza, ha rendeződtek a dolgaitok, és szeretettel és tiszta szívvel várod majd ezt a babát. De akkor se ebbe a topikba, hanem olyanba, ahol már kismamik vannak. Részemről ennyi.
(Az lenne a végén a slusszpoén, ha mégis megjönne pár nap múlva...)

Lara!
Szóval több gyereketek lesz, mint nekünk? Hányat szeretnétek?
Van egy titkom: én nagyon szeretnék 6 gyerkőcöt, de a realitás talaján inkább maradtam a 3-nál. De annyit BIZTOS. :D

Angel!
Magadról semmit sem írtál. Hogy vagy mostanában?

Anita!
Otthon felejtettem a telefonom, és most tűkön ülök, hogy mi van veled... :shock:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Beu!!!!!

Hogy kell táblit csinálni? Lécci írd meg, mert nem megy!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica! :)

Mi max. 2 gyereket szeretnénk, de ez majd kiderül, mennyire bírjuk anyagilag. :)
lara26
 
 


Sziasztok :D

Ismét Balaton 8)
Na jó, nem nehéz, mert Balatoni csajszi vagyok. Másfél hónapja költöztem el, és hetente hazajárunk anyuékhoz, úgyhogy nem nehéz minden héten "balcsizni".
Persze nekem nem nagy szám. Azt sem tudom mikor fürödtem utoljára :oops:
Aki itt él, annak majdhogynem unalmas is.


Lara :(
Nagyon sajnálom, ami történt!
Nagyon sok pozitív energiát küldök, és a lelkednek mielőbbi megkönnyebbülést!!!

Vica :)
Te hogy vagy? Hogy viseled ezt a meleget?
Rosszullét van, vagy Te is a szerencsések közé tartozol?


Én elkezdtem munkát keresgélni, de nem sok sikerrel jártam eddig. Azért jó lenne egy kis mani, hogy majd ha a baba tényleg jön, akkor könnyebb legyen.
Megkaptuk a boncolási jegyzőkönyvet róla. Rossz volt olvasni, de valahogy már nagyon nehezen tudok sírni miatta. Sajnos neki el kellett mennie :cry:
Már csak 3hét és lehet ismét próbálkozni :lol:
Már azt sem tudjuk mi az, hogyan kell :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Aki nyaral, jó pihenést!
A kismamiknak nyugalmat és egészséget!
A többieknek meg minden jót, amit kívánni lehet éppen!

Üdv:
Gabi
Vendég
 


Kb. 10 perce csináltam meg a tesztet...pozitív.
Nagyon-nagyon köszönöm azoknak, akik szurkoltak, és támogattak, és akik emberein tudnak szólni bárkihez, aki ide benéz, bármiért is! Bocsi, de most képtelen vagyok név szerint visszakeresni, mert annál idegesebb vagyok, de tényleg kössz!!! A többieknek pedig no komment! Lehet ostorozni, és szidni, bármit csinálni, de ez most az, ami engem legkevésbé vígasztal! Tegyétek a szivetekre a kezeteket, és mondjátok, hogy "soha nem volt még 1 alkalom sem az életemben, amikor ez megtörténhetett volna velem is". Akinek sikerült, attól bocs!
Málna neked csak annyit, hogy azt a sort valakitől szó szerint idéztem, kérlek olvass utána. De lehet mindjárt be is ollózom nektek, mert oda is meg szeretném írni, hogy mi az eredmény, ugyanis van, aki ott is szívből szurkol nekem.
Köszi lányok mindent!!! (akinek nem inge...)
Mindenkinek mielőbbi babásodást, pocakosoknak pedig problémamentes időszakot, és gyönyörű babát kívánok! És ezt én tényleg őszintén kívánom!
Vendég
 


sziasztok
kiordog.ez most furan fog hangzani mert hat ugye szamodra jobb lett volna a masiik eredmeny,de gratulalok es boldog pocakodast kivaok.
en nem akartam beleszolni de nekem is volt ilyen a kapcsolatom elejen(3 honap utan)hogy talan becsuszott.ezert nem itellek el.hisz ha akkor ugyanolyan ideges voltam mint te most.
valahogy ugy is lesz.most kicsit megvaltozik az eleted,de talan a parod is elfogadja es happy lesz minden.

breni m,egkaptad a privim.

tobbieknek sok sikert.

ja.

lara melyen megerintet ami veled tortent.nagyon sajnalom.kivanom hogy mihamarabb rendbejojjon a lelked.

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!!

Ancsa!
Ez baba nagyon tündéri és hogy mosolyog :D !!


Kamilla!
Ne idegesítsd magad a cég miatt, nem éri meg!


Vica!
meglásd eljön a 12. hét!
Én is kérek 0. pocifotót!


Kisördög!
Én azért hadd gratuláljak a + tesztedhez,hidd el a párod nagyon boldog lesz,ha majd megszületik a közös babátok!!És az én kedvemért ne idegeskedj annyit,ok,,??

Lara!!!!!


Nem találok szavakat...Nagyon sajnálom, bár tudom, ez most nem sokat segít rajtad/rajtatok. Ahogy a többiek is mondták, sírd ki magad. :cry: :cry: :cry:

Reni!
Sajnálom!!!


[color=red]
Vendég
 


Monyoka, Keditke! Nagyon szépen köszi! Én is remélem, hogy sikerül úgy megoldani a dolgot, hogy egyikőnk se szenvedje meg lelkileg!
Az alattatok lévő topicba írtam egy kicsit bővebbet a párom hozzáállásáról is....ha gondoljátok, olvassátok el!
Vendég
 


Kisördög!
A párodnak mikor mondott el?
Hidd el a sors ugy döntött ,hogy most lesz babád,nagyon irigyellek!21 éves szerintem ideális kor az anyaságra,a kapcsolatod meg ugyis rendezödik:wink:
Tudod én most 24 éves vagyok(mikor anyi voltam mint te) ,hallanni se akartam a gyerekröl,6 évig szedtem a gyógyszert! Aztán augusztusba lesz 2 éve ,hogy abahagytam.azota semmi:( !!
Most ugy fogom fel.hogy 30 éves koromig (van még 6 évem)addig biztos sikerülni fog!!][color=darkblue]
Vendég
 


Keditke! A párom tud mindenről, minden nap megkérdezte, hogy hogy állok, együtt izgultunk a tesztig. Fel is hívtam utána rögtön, ugyanis ő ma Pesten volt, és tudta is, hogy ébredés után tesztelek. Csak annyit mondott, hogy "na de jó", természetesen ironizálva. Tovább nem beszéltünk, mert az öccséék pont akkor értek oda hozzá. Mondta, hogy majd este jön és átbeszéljük, de én nem is akartam erről telefonon beszélni, és sztem ő sem. Ekkor mondtam is, hogy most lerakom, majd este...mert elkezdtem bőgni, és úgysem tudtam volna tovább beszélni. :( Most nem tűnt annyira idegesnek, sztem 2 napja már kitombolta magát. Bár az is lehet, hogy csak az öccséék miatt vagy a telefon miatt volt. Nem tudom, de reménykedem abban, hogy este nyugodtan meg tudjuk beszélni a dolgot, és megértő lesz.
Vendég
 


Ja, még elfelejtettem, hogy mire a baba jön, addigra már én is majdnem 22 leszek, szűk egy hónap híjján. Nálam most nem arról van szó, hogy hallani sem akarok/akartam róla, mert már rég arra várok, hogy elérkezzen az a pillanat, hogy lehessen, tehát saját lakás, biztos anyagi háttér, egy férj, aki ugyanúgy vágyik babára. Tehát összességében én még nem szerettem volna, hiába akartam már ott tartani. Csak ez most még nagyon nem volt az, még diplomát kellett volna előbb szereznem, és ugye a párom....
Szívből remélem, hogy neked is minél hamarabb sikerül! A lombik és az inszem már rengeteg páron segített, biztosan lesz nektek is megoldás!
Vendég
 



Kisördög!!

Annyira izgulok érted ,ha lesz idöd majd ird meg hogy mi volt!?!Biztos ,hogy megértö lesz.Azért nagyon vigyázz magadra ,tudod nehezett ne emelj meg stb... na nem akarlak kiakasztani,de hát én annyira tudok örülni ha valaki babás lesz!!Imádom a gyerekeket :D ,a héten voltunk a sogornömnél ,ott 3 hónapos a Barbi ,de olyan édes!!És marha büszke voltam ara ,hogy este nem bögtem ,h nekem mért nem sikerül!!
Most anyuékhoz átmegyek ,viszek át egy kis gyümilevest ,de késöbb leszek még !!
Tessék jelentkezni,ha valaki van még itt és nem a srandon log :lol: :lol:
Én is mentem volna de ma senki nem ér rá :cry: :cry: :cry: !!
Vendég
 


Keditke!
El nem tudod képzelni mennyire jól esik, hogy ilyen kedves vagy! Priviben majd írok! :) Itt nem nagyon rontanám tovább a levegőt, csak ha esetleg ír valaki nekem pár sort a hírre reagálva, akkor arra még válaszolok itt.
Vendég
 



Kisördög!!

Jol van alig várom :) !!
Szerintem a többiek is nagyon rendessek,ugye csajok??Ha egyszer jön a baba hadd jöjjön(az lényegtelen h akartátok-e vagy sem) :wink: !!
Késöbiekbe sincs kedved ide irni??Elmesélni hogy nö majd a pocid ...stb..!!
Én általába hétvégén érek rá többet irogatni a topicon, mikor a párom dolgozik én meg ilyenkor unatkozom itthon (na persze a takaritással már végeztem) :) !!
Szioka!!
Vendég
 


Azért nem szeretnék írni ide többet, mert vannak sokan, akik rossz szemmel néznek rám, és megbántottam őket azzal, hogy nekünk becsúszott a baba, és nem szerettük volna, miközben ők tényleg régóta várnak egy kicsire. Félreértés ne essék, én ezt megértem és elfogadom, igazatok van. Így tényleg joggal nem vagyok kívánatos a topikban, nem akarok elszomorítani senkit, mert neki még nem sikerült. Ettől függetlenül viszont lehetett volna emberséggel viszonyulni hozzám, aki csak segítségért jöttem, és teljesen kétségbe vagyok esve, mert én megtartanám, ha már becsúszott szegény,a párom viszont hallani sem akar róla. :(
Így kérlek benneteket, aki kíváncsi arra, hogy mi lesz a velünk vagy csak írni akar nekem, az priviben légyszi! Köszi szépen!
Vendég
 


Oké megértettem :( !!

Most megyek nézni a Rejtélyek városát,majd utánna jövök !!
Vendég
 


Üdv Csajok!

Vica, :)
nem írok magamról, mert nincs semmi érdekfeszítő! :roll:

Ha csak annyi nem, hogy ma vettem be a 13. fogigátlót! 8)

Kisördög,
gratulálok a csíkokhoz! :)
Lehet, hogy nem lesz egyszerű az esti beszélgetés, de remélem a párod nem lesz elutasító. Egy kis idő biztos fog neki kelleni, de ha szeret téged akkor elfogadja a helyzetet, és örülni fog! Majd juttasd eszébe, mikor nem bír elszakadni a királykisasszonyától! :)

Haga,
jó, hogy írsz nekünk! :)
A próbálkozásba pedig bele fogtok jönni, na attól ne félj! :wink:

Editke :)
te most épp hogy állsz?

Na 30 éves korom előtt én is szerettem volna szülni, de ezt még özönvíz előtt terveztem, és az élet sajnos kissé keresztbehúzta :?
Most már csak abban reménykedem, hogy 35 előtt sikerül...
angel37
 
 


Angel!

Most vagyok 24 éves,vagy mire gondoltál,hogy hol állok?? :oops: :oops: !!
Vendég
 


MI van most mindenki lelépett?? :(
Itt vagyok már,kezd izgis lenni a sorozat :lol: !!
Vendég
 


Editke,
az leesett! :D
A kérdésem volt félreérthető! Hogy hogy állsz most már látom a tickeredből! :wink:
angel37
 
 


Angel!

Jaa akor már tudod, nekem ez a honap se jött össze,és nem vagyok kibukva, régebben bögtem ha megjött,de én ebbe már belefáradtam !Talán az augusztus lesz a nyerö (ez egy hülye megérzés)!!Ugy volt hogy szeptemberbe doki,de én nem tudom h addig eljuttunk-e.A párommal megbeszéltük,hogy oktoberbe visszamegy nemzetközibe(kamionra)dolgozni a pénz miatt ,mert nagyon kell(350 eft/hó -nagyon jol hangzik :lol: )Pár év és a lakáshitelt is kifizetnénk nem (20 év )!!De ez még a jövö ,ki tudja mi lesz!Bár a párom már most akart menni kivizsgálásra ,de én most mégnem,besokalnék az még roszab lenne!!KIs nyugalmat akarok!Szofosásom van löjettek le
:lol: :lol: !!Nem akarok ide regényt irni!!
Alukálni köne mennem ,de nem vagyok álmos!!
Tudom ,tiszta hülyének néztek :lol: de nem baj!!
Sziasztok!!
Vendég
 




Még mindig itt vagyok!!
Teszek fel képet a sogornöm Barbijáról,olyan aranyos :D !!
Aztán lépek!!

Csak az a bajom ,hogy k@va lassu a b.net :( !

Kép

JÓ ÉJSZAKÁT!!!SZÉP ÁLMOKAT!!
Nem tudom ,mikor jövök legközelebb!!

Sziasztok!!
Vendég
 


Sziasztok, ezt most találtam, lehet olvastátok már:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0605311

Sok sikert a babákhoz!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!!!

Vica!!! :)
Igen, így már érthető, hogy nem folytatjátok a boltot. POntosan hol van, és mi a neve? (Jó priviben is)
IGen tudom, hoyg apa félt, azért mondogattaw. TEgnap egyébként nem volt semmi gond. A Balcsiban nem fürödtem, mert nagyon nagy szél volt, meg vagy hullámok, még tavaly zokszó nélkül belementem volna, de most valahogy nem.
Én úgy csinálom a táblát, hogy megszerkesztem excelben, aztán másolás, majd Paint-be beillesztem, és elmentem képként. Aztán már csak le kell kicsinyíteni 600 pixelre (asszem)

Kisördög! :)
Akkor gratuláok a + teszthez, jó pocakosodást kívánok, és nagyon nagyon drukkolok, hogy a párod megértő, legyen, és nagyon boldogok legyetek hármasnab!! Az a rohadt diploma, meg utána is ráér!!!!!!
Nem bántottál meg szerintem senkit, és úgy gondolom meg is válaszoltuk a kérdésedet, de lehet, hogy jobb lett volna, ha csak megkérded, hogy érdemes-e tesztelni, és a részleteket nem boncolgatjuk.
De a lényeg tényleg, hogy legyetek nagyon boldogok!!!

Angel!!! :)
milyen fogigátlót írtak fel? 28 napig kell szedned? Utána stimu? Szurik, meg minden?

Editke!!! :)
HOgyhogy nem akarod még a vizsgálatokat? Attól El lehetne kezdeni, hogy a párod megint kamionon fog dolgozni! Szerintem jobb minél előbb nekiindulni, anál hamarabb lehet valami!

ANITA!!! :) :) :)
MI ÚJSÁG???????????????????????
MIÉRT NEM JELENTKEZEL???????????????

BEa

Kép
Kép
beuka
 
 


SZiasztok!

Editke,
bocs, tegnap már nem tudtam jönni!

Miért ne lehetne nyerő az augusztus? :) Bár tudom, ennyi idő után nehéz elhinni. Ha mégse, szerintem a vizsgálódásba bele kellene fogni... azt nem ártana kideríteni, hogy van-e vmi orvosi akadálya dolognak valamelyiktek részéről. Párodnak csak egy alkalom lenne! :wink:

Hú, a fizu jól hangzik! :wink:

Beu :)
Rigevidont kaptam, 30-ig kell szedni, ha elfogy az első levél, másnap folytatni kell a következővel. Ha aug elején okés az UH, akkor jön a stimu! :shock:
angel37
 
 


Sziasztok!!!

Még Regivel a pocakban jelentkezem.Jól vagyunk,bár ma kicsit nyomott vagyok,és délutánóta szurkálgat a hasam,néha görcsölget.De semmi extra.Holnap ctg.Hát lehet nem jött be a dokinak,hogy a héten szülünk,holnap jól el is kapom,mit lódít minket. :lol: Ma alutam egy jó délután,most kipihent vagyok.De Én úgy érzem megvárjuk a pénteket,de ne legyen igazam.Ezért már nem is idegeskedek,max 5 nap.Csütörtökön befekszem és pénteken indulunk!!!Húúúú.Ma is átnéztem a koházi csomagomat nem-e maradt ki valami,de nem.Fényképeket majd ha hazajöttem küldök mindenkinek privibe,Apa nem vállalkozott erre.Más dolgai lesznek. :lol:

Beu!!!

Nálunk is nagyon félt Apa,de hát ez a dolguk.Ma elmentünk lemosatni a kocsit ésmondtam neki Én bent maradok,nem szállok ki mert fáj a derekam,erre Ő,hogy nem maradhatok bennt egedül,mert félt. :D
Balcsi :D :D Majd jövőre mi is.Bababarát hotelt néztem Alsópáhokon,Tapolcán,Hajduszoboszlónmeg még valahol de annak nem jut eszembe a neve.Tényleg mikor kezditek a vásárlást????Nézegettétek már a babakocsit???


[color=brown]Drága Lara!![/color]

Holnapra kezem lábak ixben miattad!!!!Minden rendben lesz,gondolunk rád!!!!Remélem kicsit jobban vagytok!!!Tudom ezen nagyon nehéz túl lenni.
csanita
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok a hiányolás miatt! (IS) Olyan jól esik kicsi lelkemnek. Sajnos már vagy 10 napja rosszalkodik a gépünk. Előfordul, hogy egyáltalán nem enged fel a netre, van , hogy félóra egy -egy kattintás után, mire bejön egy oldal, így nemigen tudtam követni a dolgot. Most is csak bekukkantok , hogy Regina már kibújt-e:)

Lara, nagyon sajnálom!!! Jó azt látni, hogy ilyen erős vagy és pont úgy gondolkodsz ,ahogy kell. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ott csücsül majd a bébi a pocidban. Jó lenne okosakat mondani, de az ,hogy a HSG utáni 2. hónap sikeres volt, azért arra bíztat, hogy a várakozási idő után tuti a pocaklakó. Úgy érzem! Nagyon szorítok holnapra!!! Nagyon, nagyon :!: :!: :!:

Anita :) Még egyben? Reménykedtem, hogy arra a bizonyos hírre jövök, hogy Regina már anyuci karjában alszik. Holnap is CTg? Mi a "program"?Sajnos nem tudok visszaolvasni, de holnap igyekszem visszaolvasni! De nagyon szorítok és gratulálok a 12 kg-hoz. Én is szeretném, ha ilyen ügyes lennék. Mondd majd e l a trükkjét.

Most csak gyorsan annyit (férjem morog, hogy menjek már fürdeni :lol: ), hogy holnap 12 hetes UH. 13 hetesen :( Nagyon izgulok!!! Főleg, hogy most néztem utána ,hogy a 10 hetes UH papíron méhszájhoz 2000-es érték volt írva, ami megrövidült nyakcsatornát jelent, ha jól értem. De a dokim azt mondta, rendben van a méhszáj. Meg amiatt is aggódom, hogy egy hetet csúszik a vizsgálat, így adták az időpontot. Na mindegy ! Én már csak ilyen aggódós vagyok! Nagyon szeretném, ha minden rendben lenne Pöttömkénkkel.
Ha hazaértünk jövök, hátha a gép is engedi. Lehet ,hogy meggyógyult magától. Most is épp jó :)

Szép álmokat!!!
nolina 25
 
 


Szép jó reggelt!!!

Anita! :)
Pedig most tényleg azt hittem, hogy már benn vagytok. Na mindegy, a dokinak nem lett igaza :( Ha tudsz gyere mindig a hírekkel, hogy mi újság!!
Még nem vásároltunk semmit. Nézegettem már, de még nem konkrétan. Majd szeptembertől. DRUKKOLOK NETKEK NAGYON!!!!

Angel! :)
Nemsokára itt a hónap vége!! Olyan igzi!!! Hogy bírod a fogit? Bár gondolom ezek az újak már nagyon jók, és nincs semmi különösebb hormonhatásuk.

Nolina!! :)
De jó, hogy jöttél!!!! Szerintem ne aggódj, nálam is volt, hogy 1 hetet csúszott az UH. Biztos nem lesz gond!!! MAjd gyere és meséld el, hogy mi volt!!!!!!!

Editke!!! :)
Tegnap elfelejtettem írni, hoyg nagyon nagyon cuki a baba!!!!!

Lara!!! :)
Gondolok ma RÁD!!!

Itt a tábla, remélem, nem rontottam el semmit. Sajnos kicsit át kellett szabni.

SZÉP NAPOT MIDNENKINEK!!!


Kép

BEA

Kép
Kép
beuka
 
 


Jó reggelt!
A hét végén nem volt jó otthon a net, pedig szerettem volna jönni, izgultam Laráért és szomorúan olvastam mi történt :(
Drukkolok, hogy mihamarabb jöjjön a következő minimanó, aki erősebb lesz!!!

Kisördög!
Én is gratulálok a + teszthez, szerintem jól alakulnak majd a dolgaitok! Ez a baba nagyon sok örömet szerez majd!

Anita!
Hihetetlen, hogy még egyben :) Nagyon kitartó kiscsaj ez a Regi!

Kellemes napot mindenkinek!
sonjus
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén.

Csanita azt hittem már külön váltatok! Mennek tovább a drukkok.

Velem valami nagyon fura történt. Tegnap este voltunk együtt először a HSG óta, és utána elkezdtem vérezni. (HSG után is még egy hétig jött belőlem valami véres izé) Most nem tudom, hogy ez a mensi előszele vagy valamit megbirizgált az Uram odabenn. 24. napon vagyok, elvileg lehet mensi, csak akkor a 23 napos lenne a ciklusom és ilyen rövid azért nem szokott lenni. Végülis most jól jön, ha hamarabb jön meg, mert akkor Krétán tuti lesz PÉ! Csak az a fura, hogy nagyon kevés jön egyelőre, pedig nekem egyből sok szokott jönni. Na mindegy. Várok mi lesz. Egyelőre ne írjatok át a táblában.

Bocsi, ha kicsit gusztustalan voltam így korán reggel.

Nolina! Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy!

Vettem egy doboz MACÁ-t. Tudtok róla valamit? (Talán ez az egyetlen dolog amit még nem próbáltam)

Kép

Kép
kamilla306
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?