Kisördög,
nem baj, hogy leírtad, még ha "nem is tartozol ide", ahogy te fogalmaztál. Néha jobb leírni idegeneknek...
Sztem vegyél ma egy tesztet, és csináld meg holnap reggel az első vizeletből. Ha negatív, és nem jön meg, csinálj egyet 4-5 nap múlva. Ha poz, vagy akkor sem jön meg, akkor menj el orvoshoz.
Sztem Anglia nem gáz, ott is felnőnek gyerekek. Ha stabil a kapcsolat, akkor valszeg a párod ha nem is rögtön, de fog örülni az esetleges babónak.
Ha nem vagy terhes, akkor fellélegezhettek. Amikor én is ilyen fiatalka voltam nekem is volt pár ilyen húzós pillanat.
Írd le majd, bármi is lett, ok?!
Vica,
tudom, én is olvastam ilyeneket. De már folyton beugráltunk hozzá, sosem aludt, de mindig fáradt volt. Nem hiszem, hogy lesz neki ennél rosszabb. Ha mi nem lettünk volna olyan buzgók, talán sokkal hamarabb elaludt volna.
Betti,
nekem mindig totál lapos mellbimbóm volt, de Peti tök jót csinált belőle...meg gondolom a mellszívó. Komolyan, most már totál bababarát formája van.
Azt olvastam, hogy a lapos mellbimbót a környező kötőszövet húzza be. De a szopizás megoldja, hogy ez a kszövet lazuljon, elszakadozzon, és a cickó aztán úgy marad!
Hegyesen!
Talán ha te is megpróbálnád, lehet, hogy nem csak az elválasztásra lenne formatervezett.
Csajok, jó téma, mi???
Anita,
az én bababennmaradási rekordom +11 nap!
De neked már ezt a hetet jósolta a doki, szal ne parázz. Engem sose bíztatott az enyém.
Móni,
nem baj, nem is a sírásra gondoltam. Régebben az volt az érzésem, hogy mindig új teóriákba kapaszkodtál egy rövid ideig, aztán következő ciklusban egy másikba. Kapkodva. Tudom, mert én is voltam ilyen (igaz nem babatémában), és sose lett eredménye. Most már nyugodtabban írsz, valahogy tök máshogy, ami nekem működőképesnek tűnik.
Bevallom aggódtam érted, és azt akartam tanácsolni emilben, hogy keress fel egy pszichológust. Nem akartam beleszólni. Most meg örülök, mert sokat változtál az írásod alapján. Mi segített?