Jó reggelt
Ezt a graffomán társaságot
Végigolvastam minden hszt, de olan likas fejem van, hogy öröm nézni, igy előre is bocsi, de ez a hsz turmix lesz
Lilla
Annyira édi Bálintka a képen. Receptet köszi, tegnap este megcsináltam, csak kicsit továbbfejlesztettem: a cukkini párolásakor a végén én beletettem egy pohár tejfölt, kicsit összerottyantottam és ugy zuty bele a megfözött rizs, kicsit tovább rotty és kész, isteni lett, sült pulykafelsőcombfilét csináltam hozzá.
Sára
Szakbarbár ezen a fórumon található :
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766
Érdemes visszaolvasni benne, mert nagyon jó tanácsokat találsz, sőt azért is, mert többen is járnak hasonló cipőben, mint te most és ott már válaszol is a kérdésre. Jelenleg szabizik a csaj, de vannak mások is akik segitenek a válaszadásban, viszont vérprofinak őt tartom, szal olvass vissza, lehet hogy a kérdések között ott a válaszod.
Gratula a felálláshoz, ne izgulj, ráérez az izére és fog kuszni mászni is.
Pepe alapjáraton átalussza az éjszakát, de ebben a kánikulában mostanában többször is megébredt, én adtam neki cicit, szopizott egy kicsit de aludt is tovább, vagyis csak szomjas volt, hála engem még nem örvendeztetett meg azzal, hogy huzamosabban fentmaradt volna éjjel.
Kuki huzogatásra csak azt tudom mondani, hogy Dani most sokat meztelen és ő is csinálja, de ahogy elnéztem önkéntelenül, reflexszerüen. Az ismerős fius anyukák azt mondták hogy ezt ugy 5 éves korukra kinövik, remélem....
Rita
Ugye milyen jó egy kis kikapcsolódás a konyhában?
Sajnos szállás ügyben nagyon segíteni nem tudok, de ismerősök mostanában itt voltak (májusi bébije van), nézd meg hátha bejön:
http://www.almasyhotel.hu/index.html
Réka
Az jó hír hogy csökken a keményedés, de azért továbbra is vigyázz magadra, hogy tartós maradjon a keményedés nélküliség
Lányok már itrák neked a Mária Nagykert és a minimanót is tényleg érdemes ott körbenézni. De én még a babaszobán is végignézném a hirdetéseket, mert sok gyártó ott is add infot magáról, hátha megtalálod amit keresel
A klinika szülőszobája nem éppen alternativ, szal olyan lehetőség nincs mint a Szent Imre ikeás szobájában, viszont nagyon jól felszereltek, sok féle pozicióba állitható a szülőágy a fekvéstől a szülőszékig sok sok poziciója van. Van labda, és támaszkodó rud, de lehet zuhanyozni is, minden szülőszobához tartozik egy zuhanyzó és wc. Zenét hallgathatsz ha igényed van rá. Miután megszületett a baba nem viszik el, hanem ott látják el elötted, persze ha minden rendben van vele és nem igényel intenziv ellátást. Érdemes szülésznőt választani, ha gondolod, ő még a szülés elött megmutat neked mindent, válaszol a felmerülő kérdéseidre. Kérdezd meg az orvosodat hogy ő kivel dolgozik szivesen.
Prücsök
Szerintem mivel ez is tej, tuti megsavanyodik, hogy lenne e belőle aludtej azt nem tudom, nem probáltam még.
A felmelegitett tej sajnos elöbb romlik, főleg ebben a kánikulában.
Huncut
Jó utat nektek, remélem a következő talira már ti is eltudtok jönni
Zsebi
Gratula az ikrekhez. A dokidat nem ismerem akiről érdeklődsz, de az Újvárihoz nekem is volt egyszer kétszer szerencsém, sokan járnak hozzá, ezért elég kevés ideje van, és elég rapszodikus volt a hangulata, ha jó napja van akkor kedves volt az uhán, ha rossz akkor futószalagos volt, bár én a második terhességem alatt nem találkoztam vele ott. Jah és magánrendelése van, ami nem kevés mani....
Gabek
A dokit kérd meg hogy irjon fel másikat, mert amugy egy vagyont hagysz ott a gyógyszertárban tápszerre.
Kakigondra van még homeos bogyó is ha gondolod érdemes azt is kiprobálni.
Nah megyek mert üvöltés van a kiságyból szentem éhes...
Még egy gyors tegnapi sztori: vásároltunk az auchanban, Pepe a békésen alukált a bébihordozójában a bevásárlókocsi tetején. Mindenki megnézte és odavoltak, hogy milyen édesen szundizik. Jött egy család, anyuka mutatja a kislányának, hogy nézd milyen aranyos baba és hogy vegyen róla példát. Szóba elegyedtünk, kiderült, hogy a kislány 13 hónapos és 8 kiló, Dani meg ugye 4 és fél hós és 8 és fél kiló, teljesen lehült tőle az anyuka. Lányok Pepe jóval nagyobb volt a kislánynál, nem volt semmi látni, egyforma méretű ruhát hordtak
Nah csönd lett, még egy vásárlói storit megosztok veletek, ez olyan okos vevőszolgálatos lesz, apa mesélte tegnap:
kapcsoltak neki egy hölgyet telefonon:
H: Jó napot, érdeklődnék, hogy az akciós tanyasi csirkecombjukból van e még, amit az újságban hirdetnek?
apa: Asszonyom, nálunk nincs akcióban ilyen, hol tetszett olvasni, vagy látni?
H: Hát itt van elöttem a
Tesco újság és abban látom hirdetve
apa: Elnézést asszonyom, de az auchant tetszett hívni.....
Én egy jót mosolyogtam rajta, igaz, hogy az auchanra is már azt mondják, hogy madaras tesco
puszi
Ági