Sziasztok!
Kedves tyrexa!
Én csak beírtam, és mindenki maga dönti el, hogy egyetért vele, vagy sem, aláírja-e vagy sem.
A profilod alapján (Foglalkozás: kutyakozmetikus, ápolónő) valószínűleg neked nem volt lehetőséged a felsőoktatásban részt venni, ezért csak máshonnan vannak információid róla. Ha mégis végeztél valamit, akkor ezekszerint te ilyen diák voltál.
Vajon honnan vetted ezt az infot? Sajnos tudom a választ, tele van ezekkel a média.
Kikérem a magam és a többiek nevében ezeket az általánosságokat. Klára már írta, ha mindenki külföldre ment volna, akkor neked most nem lenne hol szülnöd majd, és később oviba, iskolába sem vihetnéd gyermeked, pedig 18 éves koráig tanköteles lesz.
Egyébként te ápolónőként is dolgozol? Ui. azt a képzést neked is az állambácsi fizette, és most az egészségügyben nagyon nagy szükség lenne ápolókra is.
Ha majd a születendő gyermeked 19 év múlva tovább szeretne tanulni, és neked akkor éppen nem lesz jól fizető állásod, majd akkor is így fogsz gondolkodni, ha mondjuk "csak" 1 századon múlna, hogy nem kap ösztöndíjat, hanem fizetni kell.
Egyébként pedig eddig mindenki beköszönt, mikor először írt a fórumra.
Részemről lezártam, a továbbiakban nem kívánok több kommentárt fűzni.
Klára!
Majd szólok, ha lesz másik peticíó.
Az úszáshoz a 93 cm volt kicsi. Majd októberben újra próbálkozunk.
Sziszike!
Neked pedig szorítok, hogy hamarosan minden rendben legyen nálatok.
Eri