Na, vagyok megint pár sorra.
A mi étrendünk még ingencsak anyatejes
.
Reggel 6 körül: szopi
fél kilenc: szopi + rögtön a szekrényhez veszik az irányt amikor kihozom és követelik a kekszet. Mondják, hogy ccccccc, illetve tecc
10-kor szopival mennek aludni
12-kor ebédre 220g főzelék. Most már az én főztömet is adom, nem bírjuk a sok bébikaját venni
2-kor szopival mennek aludni
5-kor Sinlac gyümölccsel, amit szintén én turmixolok nekik. Javarészt őszibarack, banán, alma és meggy. De néha van gesztenye, körte meg más is.
Este 8-kor szopival mennek aludni
Éjjel 11 és 1 között kelnek még egyszer szopni. Aztán változó, hogy hányszor kelnek még éjszaka, olyankor mindig szopiznak.
Na, de mostanában egyre kevesebbet kelnek éjszaka, de az az egy kelés, amit írtam, az stabil.
Minyu!
Hiszti változatlanul van, ráadásul tanulják egymástól. Azért általánosságban elmondható, hogy Ádám szinte egész nap nyafog valamiért és naponta 100x hisztizik, ha valami nem tetszik. Pl. Gergő nem ad oda egy játékot, ami ő kinézett a kezéből.
Gergő nagyon jó fiú, vele ritkán is van gond, nem is nyafog, ha kialvatlan, akkor sem.
Én a hisztijüket egyszerűen nem veszem tudomásul, illetve, ha látom, hogy ki kitől vette el a játékot, visszaadom az eredeti birtokosnak. Ha nem, akkor elkobozom és egyiknek sincs.
Ha a földön fekszik, átlépek rajta, mintha ott sem lenne. Amúgy Ádámnál semmi nem használ, sem a jó szó, sem a kiabálás, úgyhogy igyekszem nem felhúzni magam miatta.
Ha egész nap úton vagyok velük, nincs semmi gond. leginkább este kell kimenni velük, mert estére már nagyon nyűgös Ádám, itthon már nem bírok vele.
Receptet küldöm, de kitöltve a Gergő nevére, mert a mi koraszülöttes dokinénink elég nehezen írna fel nektek. A héten megyünk a postára befizetni a csekkeket mielőtt elmegyünk, akkor feladom ezeket is.
No, megyek fürödni, ma már azt sem lehet nyugodtan, csak ha a csemeték alszanak. Vagy jönnek velem a kádba
Puszi mindenkinek.
Szülinaposoknak utólag is boldog szülinapot kívánunk, a közeljövőben ünneplőket meg előre köszöntjük.