hali csajok,
ezer bocs az eltűnésért, de totál sűrű napjaink vannak. A hétvégén elmentem a bébikkel a Börzsönybe, most Szolnokon vagyunk, mert a nagyapa már ezer éve nem látta az unokáit és a hétvégéink mindig be vannak táblázva. De sajna már holnap megyünk is vissza, többek között fodrászhoz megyek, mert szombat, vasárnap irány Veszprém mert esküvőzünk. Szóval Ági, veletek sem tudunk talizni, mert villámlátogatunk csak
Horror az elmúlt lassan 1 hónap, a gepárdok ezzel az 5 órai keléssel. De lassan alakulunk vissza. Már nincsenek felébredések (óránként), végig alszanak, csak korán kelnek. De már megszoktuk, de már a 6 óránál tarunk - talán egyszer eljutunk a fél héthez megint
. Most azt csináljuk, hogy 10kor lefekszünk és kialusszuk magunkat így.
Mellesleg dőzsölős napjaim voltak. Múlt héten voltam 3 órás kényeztető kozmetikusnál - alig várom megint, tegnap fél 11-től fél ötig szintén kimenőn. Az Adrival turiztunk - ú csajok találtunk egy állat turit, kurva jó cuccokat kifogtunk!. aztán beültünk a Liszt F téren kajcsizni, dumcsizni, becsatlakozott még egy barát is. Ú, de jól éreztem magam. Egyszer hazatelefonáltam, de anyós lerázott, hogy ugyan érezzem már jól magam, mert ezek a gyerekek angyalok és minden fajin. Azért a végére már lelkiismeretfurdalás volt, úgyhogy hazarongyoltam.
Na most ennyi, a Zsombi felébredt, de tök jó mert apámék kint vannak velük a teraszon, van egy kis időm. A Bazsa este jön, innen megy dolgozni... nem sokkal hosszabbb.
Ági, gyönyörű ez a Julcsi. Az én Pannámnak nem tudom mi sül majd ki a frizurkájából, de egyelőre égnek áll - bár van remény, Bali is hogy kikupálódott
Katám, annyira gyönyörű a kislányotok, hogy nincsenek szavak. Remélem könnyen és hamar összeszoktok, kialakulnak a napok és majd tudsz jönni mesélni. Annyira kíváncsi vagyok én is, új képek is jöhetnek.
Ancsa, a békák rajtam kifogtak. még akkor azonnal akartam írni, hogy küldj egy megfejtést, mert megőrülök
, sokat ugyan nem volt időm vele játszani, de nem hiszem, hogy menne....
Hétvégente mindig kint vagytok? Lesz nyaralás?
Edó, olyan irigy vagyok, olyan jó lehet csempéket válogatni, persze benne van, hogy szinte végleges, örök, tehát akkor legyen olyan is, szóval megértem, hogy nehéz. De ha már egyet véglegesen kiválasztottál, akkor ne gondolkozz tovább, mindig szembejön majd egy talán még jobb...
Peti nagyon édi. Nem volt hiszti mikor elvetted a csokit?
Orsi, szia. Azóta, hogy itt vagy nem is írtam. Fú, én paráztam rendesen a babaváráskor. A Zsombi nem mozgott valami sokat. Fú, ez kicsit kikészített, de minden rendben a kis bébivel, nyugi. A lilypie-ben segítek ha gondolod, a Serifnek is hetekbe tellet
Fersikém, Pussykám, pusszantalak titeket is, de mi annyit skypolunk, hogy most nektek nem írok semmit
, meg már rohannom is kell.
Csók