Új privát üzeneted érkezett!

Nem sikerült.
Mit kell azután csinálni, hogy ott megszerkesztettem, hogy tudom ide bemásolni?
g-dorsi
 
 


Hi,ha felmész a lap tetejére és ott a segédleteket lenyitod, ott rákatt a profilra, és ott az aláírás rovatba kell bemásolni!OK? Ne izgulj,én napokig szenvedtem vele, ia meg kiröhögött.... :lol:
Ági, a Gubaági :wink: .
Végül pszichológus lettél,igaz? Milyen magánrendelésed van?
Ne izgulj,bizti jól van bébike, de ha nem mozog, cselezd ki, óvatosan feküdj hasra- tuti utálni fogja és beindul :wink: :wink: :wink: !
Tesód mit csinál?Hol lakik?

Kép
seriff
 
 


Itt vannak a Balatoni képek Julcsiról. Remélem sikerül feltenni. Kép Kép Kép Kép
agianyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Üdv itt Orsi!

Katáék kislánya kis tünemény, remélem ma hazamehetnek!

Ági! Édes kis Julcsid van a göndör fürtjeiddel. Szép lassan egyre több kislány lesz a fórumon :D

Kép
edó75
 
 


Guba Ági! De jó! Tisztára múltidézős az internetre felcsatlakozni. Hogy vagy? Nagyon aranyos a Julcsikád. Ő az egyedüli?

Egyébként is, minden képzelőerőm ellenére nagyon nehéz Mindannyiótokat anyukának elképzelni. Leginkább kajla tinédzserekre emlékszem. Azoknak meg hogy áll a gyerek a kezébe?!

Nem volt furcsa? Úgy értem anyává válni? Én még nem nagyon fogtam föl. Néha egy kicsit sikerül, ha látok egy ilyen puttót. A Diáéi nagyot lendítettek a dolgon mert meg is lehetett őket fogdosni, meg szagolni.

Végre megint mocorog. De kösz a tippet Serfi, majd hasrafordulok ha jön a para. Szerintem máris frontérzékeny. Aha, pszichológus lettem. Azért vagyok ilyen kiegyensúlyozott. Most ugyan tényleg jobb egy kicsit. Ádám szerint (ő a szívkirályom) amióta csak magánrendelek, egészen visszanyertem az emberi külsőmet. Te mivel foglalkoztál azelőtt Serfi? Vagy dolgozol megint?

És Esztike? Múltkor Csík Beja kérdezgetett felőled és sajnos nem tudtam megmondani. Egyébként ő is befutóban van. Egy hónapon belül szülni fog. Kislányt. Májusban volt az esküvője, jó nagy pocakkal, de még hídba is lement a szemem láttára, mikor a férjével akrobatizáltak a táncparketten. Kicsit féltem.

Meséljetek milyen ez a szülés dolog. Tudom, ez már lerágott csont lehet nektek, dehát feszít a kíváncsiság.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hahó Mindenki!
Csak gyorsan benéztem, és micsoda meglepi!
Szia Orsi, külön üdv neked. Hihetetlen, egyre többen vagyunk! :)
Ügyesen beazonosítottál :)
Azért csapolok sört, mert nyitottunk egy sörözőt, és ott szoktam besegíteni, amikor ott vagyunk. Hát ennyi a titok nyitja :)

Katáéknak én is gratulálok, édes a kiscsaj! Mennyi fekete haja van! :) Egy cukorfalat! Látom, Kata nem várta meg a dokit, nem bírt zárt lábbal létezni :)
Kíváncsi vagyok, Peti hogy viseli!

Petiknek én is boldog névnapot kívánok, bár igencsak elkéstem vele! Bocsika!

Tényleg jól esett ez a pár nap enyhülés, de azért hosszantartó esőről nem volt szó, nem? Mert a hétvége ennek jegyében telt, és én nagggyon utáltam. Mindegy, jön vissza a meleg, talán nem olyan durva, mint amilyen volt nemrég.

Most futok, majd még benézek, legyetek jók!
Pussz
anniecoe
 
 


Óh, Julcsi csodaszép! gyönyörű kis fürtöske! Csak hármasban voltatok, vagy Nagyikkal?

Orsi, a szülés az fáj-ezt kár lenne tagadni, de mindenért kárpótol a kis bébi a hasadon, és akkor közben az összevarrás sem olyan rossz. Én egy hatalmas megkönnyebbülést éreztem ,amikor végre kicsusszant Hanna :) ! Az anyaság érzése meg hetek múlva jön, vagy legalábbis én nem éreztem azonnal a mindent feledtető endorfin szétáradását...De boldogságos pillanat az biztos! Aztán jön az aggódás, folyamatosan valamin, még vagy 18-20évig :lol: .
Radiológusként dolgoztam a Megyei kórházban, jövő tavasszal tervezek visszamenni.

Esztiék a Balcsin, Diáék és Bogiék meg a napokban el Szolnokra.

Kép
seriff
 
 


Hát igen gyarapodunk, és ez tök jó! Persze ez azt jelenti, hogy még sem maradtunk örökké tinik, csak a lelkünkben és a külsőnkben. (főleg így szülés után, na és persze előtt.)
Igen Julcsi, az 1. baba, és egyenlőre marad is. Most úgy érzem, hogy egy ilyen Duracell nyuszi mellett sem terhesnek lenni, sem egy másik picit ellátni. nem tudnék.
Anikó ti hol éltek a férjeddel? Nálatok nem lesz baba?
Mi most Szolnokon vagyunk, szóval aki erre jár jelezze és találkozzunk (kb. 2 hét).
Orsi, csak hármasban voltunk a Balcsin, szóval azt nem mondanám, hogy én de sokat pihentem, de legalább környezetváltozás volt, és víz!!!!
agianyu
 
 


Jajj most látom hogy bénáztam, szóval göndör fürtjeivel :lol: Egész nap járólapot, csempét, laminált parkettát szanitereket stb.... nézek, hogy minden passzoljon... Nem egyszerű :? no meg a konyhai cuccok, tűzhely és társai és az uram azt mondta hogy mivel egyezik az izlésünk a konyhát meg én használom :lol: válasszam ki :shock: jaaa és persze rendeljem is meg :roll: a konyhaszekrényt meg az előszobaszekrényt is lassan meg kéne rajzolni meg leszabatni a lapokat....

Peti névnap
Kép

csak a kép erejéig volt nála a csoki, gonosz anyja elkobozta... egyébként az apja kapta a csokit

Kép
edó75
 
 


Üdv itthon mindenkinek!!! :D :D
tikata
 
 


Szia te kétgyermekes anyuka!! Szóval otthon újra, hurrá! gyerünk gyorsan azzal a beszámolóval, meg a rahedli képpel, mert nem hisszük el, hogy nem érsz rá. :D Hol alszik Blanka? Peti mit szólt? Ott van anyukád segíteni?

Szia Orsi, üdv a csapatban, és gratulálok a pici pocaklakóhoz! Anyukád már újságolta a hírt, asszem a fodrásznál. :lol:

Mi holnap Szolnok, aztán szombaton elhúzunk 3 hétre Vászolyba, aki arra jár ugorjon be!

Pusza
babszy
 
 


Szia Kata!Hová lett a dinnyéd? :lol:

Kép
seriff
 
 


Konyhát tervezni tök izgi. :P Mi is sokat gondolkodtunk, mire talán a legideálisabbat megcsinálattuk. Azt hiszem a konyhai luxus dolgoknak csak a pénztárca szab határt. A férjem szerint egyébként nem is kellett volna csak a legminimum, mert alig tartózkodom a konyhában. De Julcsi annál többet, úgyhogy már felkerültek a tutibiztos fiókvédők! :twisted:

Kata, még egyszer nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek.
agianyu
 
 


hali csajok,

ezer bocs az eltűnésért, de totál sűrű napjaink vannak. A hétvégén elmentem a bébikkel a Börzsönybe, most Szolnokon vagyunk, mert a nagyapa már ezer éve nem látta az unokáit és a hétvégéink mindig be vannak táblázva. De sajna már holnap megyünk is vissza, többek között fodrászhoz megyek, mert szombat, vasárnap irány Veszprém mert esküvőzünk. Szóval Ági, veletek sem tudunk talizni, mert villámlátogatunk csak :(

Horror az elmúlt lassan 1 hónap, a gepárdok ezzel az 5 órai keléssel. De lassan alakulunk vissza. Már nincsenek felébredések (óránként), végig alszanak, csak korán kelnek. De már megszoktuk, de már a 6 óránál tarunk - talán egyszer eljutunk a fél héthez megint :lol: . Most azt csináljuk, hogy 10kor lefekszünk és kialusszuk magunkat így.

Mellesleg dőzsölős napjaim voltak. Múlt héten voltam 3 órás kényeztető kozmetikusnál - alig várom megint, tegnap fél 11-től fél ötig szintén kimenőn. Az Adrival turiztunk - ú csajok találtunk egy állat turit, kurva jó cuccokat kifogtunk!. aztán beültünk a Liszt F téren kajcsizni, dumcsizni, becsatlakozott még egy barát is. Ú, de jól éreztem magam. Egyszer hazatelefonáltam, de anyós lerázott, hogy ugyan érezzem már jól magam, mert ezek a gyerekek angyalok és minden fajin. Azért a végére már lelkiismeretfurdalás volt, úgyhogy hazarongyoltam.

Na most ennyi, a Zsombi felébredt, de tök jó mert apámék kint vannak velük a teraszon, van egy kis időm. A Bazsa este jön, innen megy dolgozni... nem sokkal hosszabbb.

Ági, gyönyörű ez a Julcsi. Az én Pannámnak nem tudom mi sül majd ki a frizurkájából, de egyelőre égnek áll - bár van remény, Bali is hogy kikupálódott :lol: :lol:

Katám, annyira gyönyörű a kislányotok, hogy nincsenek szavak. Remélem könnyen és hamar összeszoktok, kialakulnak a napok és majd tudsz jönni mesélni. Annyira kíváncsi vagyok én is, új képek is jöhetnek.

Ancsa, a békák rajtam kifogtak. még akkor azonnal akartam írni, hogy küldj egy megfejtést, mert megőrülök :lol: , sokat ugyan nem volt időm vele játszani, de nem hiszem, hogy menne....
Hétvégente mindig kint vagytok? Lesz nyaralás?

Edó, olyan irigy vagyok, olyan jó lehet csempéket válogatni, persze benne van, hogy szinte végleges, örök, tehát akkor legyen olyan is, szóval megértem, hogy nehéz. De ha már egyet véglegesen kiválasztottál, akkor ne gondolkozz tovább, mindig szembejön majd egy talán még jobb...
Peti nagyon édi. Nem volt hiszti mikor elvetted a csokit?

Orsi, szia. Azóta, hogy itt vagy nem is írtam. Fú, én paráztam rendesen a babaváráskor. A Zsombi nem mozgott valami sokat. Fú, ez kicsit kikészített, de minden rendben a kis bébivel, nyugi. A lilypie-ben segítek ha gondolod, a Serifnek is hetekbe tellet :D :D

Fersikém, Pussykám, pusszantalak titeket is, de mi annyit skypolunk, hogy most nektek nem írok semmit :lol: :lol: :lol: , meg már rohannom is kell.

Csók

Kép
diane
 
 


Hát, amint látjátok, még nem sikerült ez a lilypie-izé. Az eleje meg a vége megvan, vagyis megszerkesztettem a sajátom és a profilban is találom hova kellene belőni, de kopizni nem tudom, amit kivágok, csak szöveg a végén :?

Januárban újítottuk fel a lakást, ahol most lakunk és csak ajánlani tudom a Max Cityt. Van ott egy bolt az első emeleten, olasz csempék, gyönyörűek, picit drágák, viszont nagyon jó kis akciókkal csábítják a betévedőket. Mi akkor Zalakerámiás áron vettünk olyat, amitől azóta is elájulok.

Ja, most látom Serfi, hogy tesómról is kérdeztél. Ő fogtechnikus lett és most éppen Mo-on él, de már két hete nem Pesten. Pedig már éppen kezdett itt neki nagyon jól menni a szekér. Valahogy így van ez vele, épp hogy gyökeret eresztene, megy tovább. Jó, most szívügyek is közbejátszottak, hogy új életet kezd, most Pécsen.

Szia Bogi, komoly ez a beugrósdi Vászolyba? Nagyon gyakran megyünk Révfülöpre, most, ezen a hétvégén is. Bár most biztos nem tudnánk, mert hatalmas hepaj lesz, Ádi szülinapja.
Nagyon szép az a környék.
És azt sem tudom megszokni, hogy mutterszki ilyen eufórikus. Könnyekre fakadt, mikor megtudta, de asszem túl sokáig hallgattam, hogy nehogy nagymamát csináljak belőle idő előtt.

Most mennem kell, sziasztok csajszik.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, az ország legszebb városát választotta a hugi! Ismerek ott egy fogorvost is,vagyis kettőt :lol: !Asszem nem lett idő előtt nagyi Anyukádból :wink: !Nyugi,ez a normális, h örül,és ha meglátja majd..........el fog repülni! Megbolondítja a nagyszülőket az unoka :lol: :lol: :lol: !

Dia, milyen 3órás kényeztető izé?Mit csináltak Veled? Masszázs is volt? :lol:

Edó, irtó édes a nagy csokoládéval Petya!És a fogorvosom aszongya, néha adjál Neki nyugodtan :o :roll: !

Kata Petije is jól van, lecsekkoltam Őket Apájával az Arborétumi hintán-na jó,igazából Ők hívtak minket is :lol: !

Kép
seriff
 
 


Peti egyelőre csak túró rudi formájában kap csokit. :D Nem sírt amikor elvettem tőle, inkább csak nyammogta, étcsoki volt :D Mondja már tovább is a mondókát: Pont, vesszőcske, készen fejecske, kicsi nyaka, nagy a hasa, készen törökbasa, tök aranyos és annyit dumál hogy na!

Azért egy kicsit tartok is ettől a "végleges" csempétől, mert amikor a lakást újítottuk fel 6 éve, akkor az a csempe volt a nyerő most meg már a házba nem tennék olyat. Szóval változott az ízlésünk, és ami érdekes hogy az enyém és Lacié is egy irányba :lol: Nekem most ez a csempe tetszik nagyon:
Kép

A konyhai cuccok tényleg nagyon drágák tudnak lenni, ezért nekünk nem is lesz luxus :lol:

Kép
edó75
 
 


Ú, de szívesen lezuhanyoznék ebben a fürdiben! Naggyon tetszik a stílus! :) (most látom, hogy zuhany nincs is :))

Dia, a békás cuccos nagyon egyszerű, ne csináld, hogy kifog rajtad! Nekem elsőre sikerült, és nem vagyok ügyesebb mint te. Próbáld csak meg még1szer!
Ja, lesz nyaralás, 2 hét Horvátország. Túra, tengerpart, lazulás. Aug.közepén. Úgyhogy addig még sokat kell dolgozni :(
Egy ilyen kafa kozmetikai élményre én is vágyom! Jövő héten el is megyek! Kell az! :)

Orsi (Serfi te akkor nekem is Serfi leszel a jövőben, a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében), tehát Drávucz Orsi, segíts már ki is az Ádi valójában, mert nagyon ismerős a neve, de nem tudok arcot párosítani hozzája. Verseghyből?
Tesód hol élt, amikor nem Mo-n?

Serfi, ellenőrizd csak Tivadariékat, ezek szerint jól elvannak, apa a fiával, anya a lányával. Hi-hi. :)
Hanci pancsolhat ma is, úgy érzem. :)

Hát asszem jó azoknak, akik Balcsi parton vannak, irigykedem is. Azért jó Pesten is a zárt irodában.... csak vicceltem :)

Pusszantás
anniecoe
 
 


Edó, ez nagyon állatul néz ki! Vagány! Amúgy én a házban a fürdőszoba csempénket szeretem a legeslegjobban, szép és praktikus is! Bár gondolom tudjátok, de azért leírom, h ne válasszatok fehér/világos fugát a nappaliba-mi megszívtuk.....

Egy tegnapi pancsi, unokatesóval:(hihetetlen, egy hete még a nagy siserehadról készültek a képek :lol: ):
Kép

Kép
seriff
 
 


Csak nem Petikét látjuk a medencében? Jól vannak, már olyan régen találkoztunk? Hanci édes ebben az úszópelusban, és egész jó szine van már. Az ő haja nem göndörödik? Pedig nektek borítékoltam volna, hogy hatalmas göndör hajú babátok lesz. Mind a kettőtöknek hihetetlen jó hajatok van. De szerintem még Hanci is beindul. Míg szerintem a mi Julcsink haja majd kiegyenesedik.

Kata kérlek tegyél fel képet a leányzóról. Tudom, van elég teendőd, de úgy szeretném látni!!!!

Edó, a te fiad is Péter, és mennyi idős pontosan? A fürdőszoba tökéletes. Ilyenben lazulni egy fárasztó nap után!
agianyu
 
 


Ági! Nekünk is Petink van :lol: Most volt 21 hónapos :lol:

Serif! Édesek a gyerekek ebben a medencében. Azt hiszem ez a kertben pancsolás nálunk idén már nem valósul meg :? Max, ha szeptemberben kánikula lesz....

Nekünk sajna nem lesz ilyen tágas a fürdőnk, kb egy ekkora helységben lesz egy zuhanyzó meg kád meg budi. Nekem a l. parketta is tök tetszik a zuhanyzóban, meg konyhában is, de a biztonság kedvéért azért járólap lesz. A nappaliban, az étkezőben viszont l. parketta lesz. A járólapnál sötét fuga lesz :D Nálunk most is sötét fuga van világos járólaphoz, anyukáméknál világos van. Nem győzi pucolni.

Azt mondja a gyerekem: Egyedül kávézok. :lol: :lol: :lol:

Kép
edó75
 
 


Kép

Ez már itthon készült.

Szia Orsi, örülök, h csatlakoztál!! :P Bébihez gratula!

Majd írok, de most elég szar a kedvem, Petinek megint nem lett jó a vizelet erednénye :cry:
tikata
 
 


Kata, viszitek a Szigetre Blancit, vagy miért van még a kis csuklóján az azonosítója? :wink: :lol: Édes kis csajszi nagyon! Szépséges! Nem semmi, h a lepedőhöz öltöztetitek, vagy fordítva?
Mit mondott a gyerekorvos Petyára?

Edó, nálunk pancsizhattok bármikor, ha kedvetek szottyan, ugorjatok be!

Ági, igazából kunkorodik Hanna haja, ahol már akkora, de nem sok és nem is túl hosszú még....Amúgy a férjemnek is világos, egyenes haja volt kiskorában :D . Fordítva adtam Rá az úszópelust....... :oops:

Kép
seriff
 
 


Jajj de édi kis Blanka! Azé az apáját nem tagadhatja le! :D

Serfi, elnézzük neked ezt a pelusos malőrt... de már késő, mindenki tudja, hogy így sikerült. Ezek szerint Hancit nem zavarta nagyon. :)

Mindenkinek puszi, és kellemes hétvégét! Még 1 órát vagyok hajlandó dolgozni. Mert dolgozni jó! :wink:
anniecoe
 
 


sziasztok!

Kata, továbbra is nagyon tündéri ez a Blanka, nekem inkább anyuci még mindig. :) Nagyon sajnálom Petit, remélem mostmár hamar rendbejön, gyógypuszi neki. A karszalag nagyon tuti! :D :shock:

Ancsa, dolgozni jó? Hiszi a piszi! Azért ilyen melegben nem kell túlzásba vinni. Hétvége sörcsapolás?

Edó, bárcsak már mi is valamui csempenézegetésnél tartanánk, nem panaszként mondom persze, mert itt is nagyon jól érezzük ám magunkat. Peti is milyen nagy már? Van még reggeli cickó? Ti mentek nyaralni idén vagy most hajrá az építkezés?

Orsi, ti hol laktok egész pontosan? neveken gondolkoztatok már?

Mi holnap indulunk nyaralni!!! 8) , de majd néha benézek, csak ott tetű lassú a net.

Pussykám vasárnap várunk benneteket, de majd telefonálunk még addig.

Serif, pelus... :roll: :roll:

puszi mindenkinek
babszy
 
 


Blanka tünemény egy kis baba!! Mi a fenétől van Petinek ez a nyavalyája? Remélem gyorsan meggyógyul!

Serif! Pelus :lol:

Bogi! Jó pihenést nektek! Már három hete nincs cickó :lol: Mi sajna most nem megyünk, de jövőre bepótoljuk :D

Kép
edó75
 
 


Na helósztok!

Örülök, hogy remek termést produkáltatok, volt mit visszaolvasni!

Mi tegnap este érkeztünk meg, szépen barnán, lesülve. :) A Balcsi isteni volt, főleg amíg anyuékkal voltam (ahogy Dia mondta, én szinte csak a cickóimmal járultam hozzá a naphoz, egyébként anyuék pátyolgatták a lurkót), kijutottam a stégre (egyedül), napoztam, fürödtem, bicikliztem, azért jól esett, bár azt is megmondhatom, hogy 1 órácskánál sosem tudtam tovább elszakadni a gyerkőtől.... :)

Tegnap mi is átnéztünk Vászolyba, szóval minitali volt, majd dobok képet. :)

Hát, Blanka irtó édes a nagy hajával, Kata te pedig nagyon jól nézel ki szülés utáni képeken, és látom, a jegygyűrűd is rád megy, ez nagy szó, én csak 3 hét után tudtam újra felhúzni. :) Hogy megy a két gyerekkel? Ha van időd, mesélj ám. Peti remélem javul. Mitől van ez a rossz vizelet eredmény?

Orsikám (D.), de jó, hogy jöttél. Hidd el, szerintem mindenki parázott pocakosan, de utána csak még rosszabb lesz :lol: :wink:
Nálunk is voltak kevésbé mozgásos napok, akkor én is izgultam, de aztán mindig bepótolta. Egyszer hozzánk is eljöhetnél (XIII. kerület) babázni is, meg amúgy is. MIKOR???? :)
Szülés uaz. mint amit Serfi mondott, fáj, fáj, de Bogi is azzal bíztatott, hogy a fájdalom elmúlik, és tényleg így van. Elmúlik, és elfelejted, én már alig emlékszem rá, és bár én nagyon sokáig vajúdtam, bármikor újra kezdeném. (Na jó, ma inkább nem... :lol: )
Ádámos szülés lesz? Nekem nagyon sokat segített, hogy Peti végig ott volt velem.
Hol fogsz szülni?
Rólam egyébként annyit, hogy az Avonnál dolgoztam, onnan jöttem el babázni. Nem vagyok férjnél, de van egy csodálatos párom. Én viszont láttam rólad esküvős fényképeket anyukád iwiwes oldalán :wink:

Edó, ez a fürdő nagyon szép, csak így tovább. A többi helységről nincs ilyen látványterv még??

Ági, Julcsika nagyon aranyos, alig várom, hogy jövőre Bence is így élvezze a vizet.
Most csak a lábát lóbáltuk meg benne, de nagyon tetszett neki, rugdosta a vizet ezerrel.

Most mennem kell, mosni, aztán hozok képeket.
Vendég
 


Ja, tudtam, hogy elfelejtettem: Serfikém, nahát ez a pelus dolog széééééép. :) De azért aranyos a kiscsajod, még mindig. Milyen huncutságokat csinál mostanában????

Ancsa, én a békásat nem tudtam megcsinálni, szégyen szemre az uram mutatta meg a megoldókulcsot, utána már tényleg könnyű volt. Mégiscsak te maradtál a No.1. :) Nyaralás mikor lesz??? És hozzánk mikor jössz? Még két hétig itthon vagyunk.
Vendég
 


Na, az ígért képek.

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Eszti! nagyon édes Bence ahogy nagy szemeivel csodálkozik! Klassz a minitalis mini kép :lol: A fürdőnk nem ilyen lesz csak a csempénk, a gyártó honlapjáról szedtem le a képet,nekünk csak 1,35 m magasságig lesz csempénk :D Remélem lesz raktáron, mert akkor 2 hetet kéne rá várnunk :? A hétvégére meg befejezik a gipszkartonozást és lehetne csempézni... Ma még a fal szineket is ki kéne választanunk....

Kép
edó75
 
 


Jóvan, látom én is, hogy a csopiképen alig lehet valamit látni. De nagyobb méretben meg nem teszi fel... :)
Vendég
 


Én csak Balut nem látom :cry: ! Nenyó bébi nagyon édes falat, gondolom Anyukádék totál odáig vannak érte!
Sirály zenélős könyvetek van, jók a dallamai iagz :wink: :lol: ?!
Hű, de jó lehetett a Balcsin, végre az idő is kegyes volt! peti le tudott menni utánatok csütörtökön?
Minitaliért írigykedünk, mi Petyával és Józsival szoktunk minitalálkázni az Arborétumban :lol:
Gondolom, Kata nem haragszik meg, leírom hát: Pety múltkori felfázása nem lett kiekezelve, nem a megfelelő antibiotikumot kapta, és amit kapott az elkente a tüneteket.De mostmár sínen vannak, a Heim Pálban voltak, megviszgálták, alaposan, vérvétel, UH, kapott új AB-t,és a gyógyulás útjára lépett :) !
Huncutkám próbál beszélni, kifelé tett lábakkal jár, és szalad-balerina vagy Chaplin lesz, reggel 9-ig(bocs Dia :P ) alszik, igaz közben 3-4x ébred. :cry:

Ancsa, péntek éjjel a hajam téptem, de a békákat nem bírtam átrendezni :roll: :oops: :lol: ...

Kép
seriff
 
 


Csajok!

az előbb írtam egy hosszút, még szüléstörténetet is, de elszállt!! :cry: Nem tudom mikor írom újra. Most biztos nem, mert picilány felébredt, és nagyon sír. Utána kezdődik lassan a fürdetéses program, ami elég hosszú így kettővel. :shock:

Csók mindenkinek, igyekszem újra írni!!!

Kép

Kép
tikata
 
 


Na sziasztok!
Kata nagyon cuki a kis Blaka, remélem lesz még egy svung megírni a szüléstörténetet. Ezt én is ismerem. A legjobb fordulatokat, újra leírni? Én látlak a Blankában. Bár a férjedet nem láttam még soha, úgyhogy nem tudom megítélni kinek a genetikai állománya győzött.
Remélem Peti már jobban van. Hol lehet azokat a több képeket látni rólatok, amire mindenki referál?

Azt raktam össze, lehet hogy rosszul figyeltem, hogy van Diának egy Balázsa= Zsombi és Anna lett belőle.
Aztán van Esztikének egy Petije=Bence.
Aztán Katának nem tudom ki a férje, de van egy Blanka és egy Peti.
Serfinek sem tudom ki a férje, csak a Hanna van meg. Gubaági kislánya Julcsi, pasi nincs meg. Boginak sem tudom, csak a kisfiát:Balázs. Edónak, aki Orsi ha jól értettem van egy Lacija=Peti.
Tessék kiegészíteni.

Nekem van egy Ádámom. Szerintem nem nagyon emlékezhettek rá, mert aki találkozott vele, az is csak rövid ideig és éjszaka láthatta. De az iwiwes képeim között szemügyre lehet venni. És most már 99%, hogy kislányom lesz. Tegnap voltunk dokinál, már jó előre felkészítettem rá, mert utálja, ha átvilágítják. És tök rendes volt, mert most megfordult, fejjel lefele van és be lehetett nézni a lába közé. Úgyhogy most nagy mámor van. Etdömóment két név van versenyben a Luca meg a Kamilla. Ki melyikre szavaz?

Esztike, szívesen meglátogatlak. Írd meg a telód számát és akkor kicsit könnyebb egyeztetni.

Bogi kérdezted, hogy hol lakunk pontosan. Városilag? Vagy városon belül? Budán, a Krisztina téri templomtól nem messze.

Mi az a békás játék?

Puszi mindenkinek

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, javítalak: Edó,az Edó a férje Laci, a fia Peti
Kata férje Józsi, a többi stimmel
Dia férje Balázs, Zsomborja és Pannája van
Bogo férje Andris, fia Balu
Ági férje Marcin, lánya Julika
Ancsa férje Iván
enyém férj Győző
Én hiába néztem, nem ismertem fel a férjedet, éjszaka ide vagy oda-vagy nem éjszakáztam eleget Szolnokon :wink: :P !

Békás játékot Ancsa küldte emailen, durva, tegnap a férjemet is szívattam, ha küldesz egy mailcímet, továbbítom szívesen.

Valaki mondja már meg a megoldást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata Blanka képeit mailben kaptuk Józsitól.

Nekem speciel, mindkét név tetszik, ismerek is kicsilányt mindkettőt, nagyon helyesek, azt hiszem ez befolyásol a legtöbb névnél :lol: .

Dia, tegnap elszóltam magam, ma büntiből már 3/4 7-kor felkelt Hannácskám. :evil:

Kata, azé ha lesz erőd, időd,és senki sem sír, írjál ám! Újabb képek?


Edó, megvan már minden csempe?Járólap?

Ancsa, visszatértél a sörcsapolásból?

Csajok, jövő hét, vagy azután vki Szolnokon? Csak mert akkor mi is úgy mennénk....

Kép
seriff
 
 


Akkor én még kiegészítek:
Edó az Edit :)

Orsikám, iwiwen keresztül küldök telószámot, ide nem akarnám beírni.

Nahát lányok, Serfikének már panaszkodtam skype-on, hogy totálbrutálul készek vagyunk, Benyókám egy hete imígyen ébred éjszaka a 9 órás fekvés után:
éjfél
1
3
fél5
6

Napközben meg fél-fél óra alvás. Nahát ehhez képest tiszta zombi vagyok. Serfike nagyjából vázolta a helyzetet, hogy vagy megszokom, vagy sírni hagyom. :?

Valakinek valami jobb ötlete???? :)

Én is írtam ám szüléstörténetet annó, hogy megmaradjon minden úgy, ahogy akkor frissen átéltem. Jó volt, mert utólag visszaolvasva egy csomó mindenre nem is emlékeztem. Szóval Orsi, majd te is írj ilyet. :)

Nekem mindkét név tetszik, talán nekem jobban a Luca, viszont a Kamilla meg jobban megy Ádám vezetéknevéhez.
Vendég
 


Hahó!
Visszajöttem a sörcsapolásból persze, azóta meló van. Mármint itten az irodában. Amúgy egyre kevesebbet kell besegíteni a söntésben, mert újabb alkalmazottal lettünk gazdagabbak... :wink:

Orsi, én a Kamillára szavazok, de nem tudom, Ádám 100%-ig ránk bízná-e a döntést. Vagy ő is bizonytalan? :)
Amúgy gratula a kiscsajszihoz :lol:

Eszti, jó lenne elmenni hozzátok amíg otthon vagytok, tudom, hogy mindig csak ígérgetem :oops: Bence majdcsak megunja a sírást. És van oka, vagy most ilyen korszaka van? Eddig elkényeztetett titeket, nem?
Utána irány Ausztria?

Jövő héten 2 koncertre is megyünk, abból az egyik Robbie. Má várom. :)
Meg kedden Eric Clapton is lesz. Fú, de jó, sok a koncert mostanában. :D
Tegnap is egy jó kis jazz koncerten voltunk a Műv.Palotájában.

Most akkor több logikai játékot ne is küldjek? :? :lol:
anniecoe
 
 


De, megoldással együtt :lol: !

Kép
seriff
 
 


Ú csajok, kicsit megnyugodtam, hogy ez a békás nem csak rajtam fogott ki. Mikor az Ancsától megkaptam, hogy nehogymá, akkor elő akartam venni megint, de még a régi gépen a régi mailek között maradt. De azért megnyugodtam, viszont küldd át plíz mégyegyszer!!!
Esztikém, ez nem hangzik jól, de talán ez csak átmeneti. Mondjuk lassan egy hónaja mondogatom én is. De azért mi éjszaka nem kelünk, csak 5-6 között. Mondjuk asszem inkább ezt választom Fersike, mint 3-5x kelni. De én sem tudom mit csináljak. Ötlet ide is??? Ma próbáltuk, hogy az előbb kelő Zsombit visszaaltatjuk, de ezen felháborodott és úgy üvöltött, hogy zengett a ház. DE kaja után visszaaludt. Az tuti, hogy addigra nagyon éhesek, vagy szomjasak, rávetik magukat a cicire. Ezért is fogom a nagy melegre és bízom, hogy visszaáll egyszer.
Eszti szerintem Benyó is visszaáll. Sokminden lehet. Front, meleg, telihold - olyan kis érzékenyek. És a súlya is tök rendben a bébinek, most, hogy láttam. Főleg, hogy majdnem akkora mint a Panci hosszra.
Állítólag a Petya is volt ilyen kis husi mint a Zsombi, szóval ezt a babahájat meg majd ő lejárkálja.

most elküldöm

Kép
diane
 
 


Orsi, nagyon szép nevek!!! Talán a Luca tetszik nekem is jobban - ha lesz még valaha csajom, lehet ő is Luca lesz. A vezetéknevet nem ismerem ugyan. Gratula a kislányhoz, mostmár kiegyenlítődnek a nemek a topikon is végre!
Az Eszti közel lakik hozzánk, talizhatnánk közösen is, bár megértem ha kettesben akartok. Aztán eldöntöd van e kedved még hozzánk jönni azok után, hogy 2 órán keresztül a kövön ültél :lol: :lol:

Fersike én 17-től lent leszek pár napot!!!
diane
 
 


Nekem már nincs is hova hazamenni Szolnokra..... :( Azért néha jó volna.

Dia, így legyen, és álljon vissza minden a régibe. Csak valahogy nem javuló tendenciát mutat a dolog, hanem romlót, nade ennél már ugye csak nem tud többször kelni. (vagy még csak én nem tudom, hogy tud....) :wink:

Talizhatunk hármasban is persze, nálunk is akár, vagy Diáéknál, ahogy neki kényelmesebb, mégiscsak ők vannak többen. :)
Vendég
 


Tücsimami, nagyon vageszok vagytok! :)
Vendég
 


Jajjaj, a cyber áldozata lettem, ezt az istvános topicba akartam írni, bocsi. :oops:
Vendég
 


hihi

Dia, szuper, akkor vasárnap maradunk Szolnokon Hannácskával....szivecskét vigyek? :lol:

Kép
seriff
 
 


Orsi! Gratulálok a kislányotokhoz! :D Nekem is tetszik mindkettő név. Ez a két név maradt a listából?

Húú Ancsa irigyellek a sok koncert miatt! Biztos szuper lesz!!

Eszti! Talán tényleg csak a meleg vagy van vmi új dolog amit csinált, tapasztalt... Utána könnyen el tudod altatni Bencét ha felkelt? Szopizik?

Járólap csempe megvan. Illetve csak a fele, mert a többit holnap hozzák. Szerencsénk volt mert volt raktáron a kiválasztott csempe így nem kell rá várni heteket.

Kata! Peti jobban van már? Jól vagytok?

Rajtam nem fogtak ki a békák! :lol: Meg sem kaptam :lol: :lol: :lol:

Kép
edó75
 
 


Helló csajok!

Képzeljétek nálunk most mindenki alszik, engem kivéve!! :P Hurrá!!

Na szóval letöltöttem a skype-ot, de nem tudom senki nevét. Ugye megadjátok nekem is? Mert így nem tom használni, hiába voltam olyan ügyi, h letöltöttem :shock:

Orsi, én is gratulálok a cunáshoz. Nevek szépek, Luca nekem is jobban tetszik, de a Kamillát meg jobban lehet becézni szerintem, ha talán ez is szempont. :) Az is lehet, h miután megszületik, meglátjátok melyik név illik rá jobban. Nálunk is tallonban volt még a Kata (apja nagyon akarta), és ha nagyon rám hasonlított volna, talán kata lett volna. De mivel ez a gyerekem is tiszta apja..... :wink: Bár szerintem a Blanka sem illik rá egyenlőre, inkább olyan Rózás. olvastam, h finnországban 3 hónapjuk van szülőknek, h anyakönyvezzék a gyereket, szerintem ez nagyon jó dolog.

Picilányom úgynézki, 6után fürdésig elég nyűglődös, persze a hasára fogjuk, mintha szegénykének csak az fájhatna. De valami ebben az időben nem kafi neki :( A nap többi részében egy tündérlány. Az éjszakánkat le se írom, de sok ilyet szeretnék még :)

Peti ma volt kontrollon és gyógyultnak nyilvánította a doktorbácsi. Végre-végre!!!

Orsi, lehet már írtad, de elfelejtettem, h mikorra várod a babát? És melyik kórházban fogsz szülni?

Gyorsan elküldöm...

Kép

Kép
tikata
 
 


R W koncertről úgylátszik megint lemaradok, 3éve a Peti volt ilyen szülés közeli korban, azért nem tudtam menni. :) Nos én nem tervezek több gyereket, de remélem Robi még tervez Pesten koncertet, mert nagyon elmennék!

Azt még nem írtam, h így a másodikkal is pont annyit bénázunk, mint az elsővel. Majdnem annyi kérdés merül fel, mint Petinél. Pelenkázás kb mintha most pelenkáznék először, éjszakai kérdések: fejjek-ne fejjek, fekeltsem-ne keltsem, mérjem-ne mérjem stb (mind ezt a félig alvó Józsitól kérdezve, mintha normális választ kapnék, illetve számítana valamit amit mond, mert fogalma sincs milyen, majd szét durranó, csöpögő mellekkel aludni) :D Azt hittem könnyebb lesz :o :o

Naegyek, mert még fejnem is kell ( :roll: ), és kihasználom h alhatok. Csak lenne kicsit hűvösebb már!!!

Jó éjt!

Kép

Kép
tikata
 
 


Esztike-Dia, Mehet a bandázós találka részemről. Akkor viszont ti beszéljétek meg kinél legyen a míting. Persze jöhettek hozzám is, de lehet hogy nektek az nagyobb macera. Általában délelőtt ráérek (kiv.csüt. és néha pént)

Szia Kata, örülök hogy jobb hangulatban vagy. November 2 a bűvös dátum, amikor valószínűleg nem fogok szülni. Vagy van valaki aki tényleg azon a napon szült, amikorra kiírták? A MÁV-ban. Eddig csupa jót hallottam róla, de majd ma saját szememmel megnézem, lesz vezetett gyárlátogatás. A dokimról is sok jót hallottam, Koós-Hutás Piroska, de aki tud valami mást ne hallgasson.
Ez most a 24. hét. Egyre kevesebbet parázom, képzeljétek! Ezen a héten még nem...

Hát igen, a nevek. Nem hiszem, hogy Ádám kiengedi a kezéből a döntés jogát. Eddig csak azt sikerült kiharcolnom, hogy ne Boglárka legyen. Nem mintha nem tetszene, félre ne értsd Bogi. Hanem az elv miatt.
Ádámnak ugyanis a kedvenc filmje a Blöff és abban van egy nagyon cuki kinézetű, dehát mégiscsak pitbull kutya. Csapott homlok, zömök test. Na, őt hívták Boglárkának.
:lol:
Legalábbis remélem, hogy letett róla. Tegnap éjszaka legalábbis azt motyorászta: megöl a lányom, ha megtudja, hogy egy steffordshire terrierről kapta a nevét!

Én is kérem a békásat: falatkanyomozo@freemail.hu

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Kata, a miénk:szentegza, de Téged nem talállak sehogysem, a mailcímed alapján sem. Mi az, talán végigaludtátok az éjszakát? Ez nem érvényes! :wink: Egyeseknek miért megy simán?!!!! :o :lol:
Hát miért gyakoroltál Hannán pelenkázni? ! Sztünk(igaz Bogo?) ne mérjed. Fel ne keltsd, kérlek ha alszik, ha éhes jelezni fogja!!!! :D

Edó, Orsi békákat küldtem.

Kép
seriff
 
 


Kata, jó volt olvasni rólatok, és örülök, hogy Peti ok. Azt meg, hogy milyen az éjszakátok, amiről tulajdonképpen nem írtál, szóval örülj neki nagyon! Fel ne keltsd!!!! Aludj te is. Már ha tudsz a csöpi ciciktől. Én ilyenkor mindig csak picit fejtem ki kézzel, hogy azért ne durranjanak el, de azért maradjon is benne, mire felkel az ifiúr.
Ja, és ne mérd, max. heti egy. Én ettől is néha idegrohamot kaptam, most már egészen jól viselem. De a több mérésbe frankón bele lehet dilizni. Főleg, amikor a kajákat méricskéli valaki.
Én emlékszem, hogy még a kórházban voltunk, amikor is a sárgaság miatt minden kajáját lemérték Bencének. És volt egy maratoni szopi, tovább, mint egy óra, mindkét mellből. Vittem nagybüszkén mérni, erre 20-szal kevesebbet mutatott a mérleg, mint előtte.... :shock: Pedig az digi volt.

A hosszmérésen is ki vagyok már bukva, mert most 1 cm-rel kevesebb volt, mint három hete, amúgy meg egyre szűkebbek a ruhái, szóval erről is megvan a véleményem.

Edó, csak a cici nyugtatja meg ezeken az éjszakai keléseken, szóval egyértelmű az ügy. :roll:

Ma viszont iszonyú jól aludt (nem is értem én ezt már tényleg), 8-tól 8-ig, egy ébredéssel, negyed háromkor. Ó, bárcsak bárcsak bárcsak.......

Orsi, ne hagyd magad, legalább annyi beleszólásod van, mint férjuradnak, és há má nehogymá..... :lol:

Bogikáék lent vannak a strandon, asszem ők nyertek. :)

Ancsa, akkor mikor is jöttök? Jöhetne az urad is ám, ha van kedve. :wink:

Mi ma megyünk Orczy kertbe, Istvános talira, remélem nem sülünk meg.

Pussz mindenkinek

ui. Békással hogy álltok???
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: