SZiasztok!
Már néhány napja hazajöttünk a Tiszáról, de a gépem folyton lefagy, többnyire akkor, mikor ide akarok írni
Talán most nem fog ... mert akkor már sosincs kedvem újragépelgetni.
Ármin tegnap megkapta az elsõ cipõjét!
Egyelõre nem hordja, csak hazafelé a kocsiban volrt rajta, az nagyon tetszett neki, hogyha rugdal vele, kopog
, viszont én meg azt tapasztalhattam ki, hogy a cipõs gyerek nagggggyon nagyot tud rúgni!
Ármin ugyanis mostanában szörnyen hisztizik (amirõl én azt képzeltem, hogy a rosszul nevelt 5 év körüli kislányok specialitása
), szóval, szabályosan toporzékol, ha akar valamit, de nem kaphatja meg, nem képes elviselni, hogyha lefektetem a pelenkázóra a tisztába tevéskor. Ahogy megérzi, hogy döntöm hátra, úgy elkezd visítani, mintha nyúznám! Pedig egy csomó "féligtiltott" dolgot is megkaphat(na) ilyenkor. SZóval, minden pelenkázás hihetetlen birkózások árán valósulhat meg! Nálatok nincs ilyen? És hogy bírjátok megoldani?
EZt leszámítva nagyon drága (sõt, ezzel együtt, még hisztizés közben is
), rengeteget dumcsizik mindenfélét, tegnapelõtt azt moindta: HOPPÁ, tegnap azt, hogy UGYE, de ezek egyszeri produktomok egyelõre, nem ismételte meg azóta sem, de akkor nagyon tiszta és érthetõ volt mindkettõ. Mindenhová jön-megy, feláll, guggol, térdel, másodpercekre már áll kapaszkodás nélkül is!
És nagyon anyás lett! SZinte pisilni sem tûnhetek el a szeme elõl, hiába marad vele Apa - hogy fogom így a nagyijaira bízni néha?
Hálózsák: nálunk Ármin születése óta nagyon beváltak, nekünk sokféle anyagú és szabású van belõle, mindig másfélét használunk. SZila, nehogy azt gondold, hogy akadályozza a mozgásban! Ármin hálózsákban is úgy mászik, mint a csík, sõt, míg anélkül fõleg a térdén mászik, tudja, hogyha a hálózsák rajta van, eredményesebb és gyorsabb úgy, ha talpon + a kezein lépdel! Fel is tud állni benne, úgy is lépked, szóval, szerintem bátran használjátok!
ZSuzsi! SZakldolgot kötnek pld a Bartók Béla úton (nem tudom a házszámot, talán 22?), egy óra alatt megvan! Nektek nincs megadott szabványforma, hogy mit hogy kell benne csinálni? (hivatkozások, irodalomjegyzék, tartalomjegyzék, jegyzetek, ábrák, egyéb mellékletek, stb)? Vagy mire gondolsz, ami tetszhet egy konzulensnek? (pld. ha az õ elméletére is hivatkozol
)
Alvás, felsírás: nálunk is volt, kb. 3 hete ért véget, kb 1 hónapig tartott. Nálunk a pillanatnyi állapoton a ringatás, összebújás, szopizás segített, de hogy mitõl kezdõdött és miért is múlt el végül, nem tudom. Lehet, hogy életkori sajátosság 8 hónapos kor körül.
Mindenkinek gratula az új mutatványokhoz! Mindenkiét végigolvastam becsülettel
, de rövid az agyam ahhoz, hogy személyre szólóan tudjak mindenkinek írni
Márti+Ármin