Sziasztok!
Újra itt
Az átalakításunkkal minden rendben, Kristóf 2 napja az új szobájában alszik, mi tegnap aludtunk először az új helyünkön, már "csak" az előszobát kell burkolni, a nappalit laminált padlózni, meg Kristóf régi szobáját kifesteni a picinek... szóval nem fogunk unatkozni a következő hónapban sem
A picink jól van, holnap kell mennem a terheléses cukorvizsgálatra (egyelőre nem tudom, hogyan fogom túlélni). Még nem híztam egy dekát sem, persze eleve plussz súllyal indultam... A meleget egész jól bírom, csak azt nem, hogy a takarítgatást, pakolászást nem bírom úgy, mint pocak nélkül. Lassan beletörődöm, hogy lesz ez még így se
Jövő héten megyünk egy kicsit pihenni a Balatonhoz, remélem zökkenőmentes lesz a nyaralás.
Csilla!
Mondta a párom is, Kristóf is, hogy szinte minden nap találkoznak veled a bölcsiben, valamelyik nap átviszem majd én reggel Kristófot és akkor megpróbálok lelket önteni beléd
ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiatt, hogy Flóra reggelente egy kicsit sírdogál, nyugodj meg, ha eltűnsz a szeme elől, játszik a többiekkel!! Persze tudom, milyen érzés, ha sírva hagyod ott, előfordult nálunk is, és aztán én is törölgettem, a könnyeimet kifelé menet! De ha most nem jár bölcsibe, az oviba ugyanígy szokna be. Az ovónénik mondták, hogy a bölcsiből jött gyerekek max egy hét alatt beszoknak, akik nem jártak közösségbe, azoknak nehezebb. Gondolom azért kivétel erősíti a szabályt
Petra!
Nagyon aranyos Peti, gratulálok a felálláshoz
Emese!
Problámamentes szülést kívánok, aztán meg sok örömet a picihez! Az ápolónő Tünde mesélte, hogy kicserélték a pólyákat az újszülött részen és a kisfiúk kék a kislányok rózsaszín takaróval vannak betakarva
biztosan édesek, fotózd majd le a piciteket !
Anita!
Nagyon klassz lett a terasz! Jó, hogy így kijössz anyósodékkal
nálunk is az a helyzet, hogy a szüleim itt laknak a szomszédban és a párom nagyon jól megvan anyuékkal, sőt anyukámat hamarabb ismerte, mint engem
(de ez hosszú történet) de én nem igazán jövök ki anyósommal, hál'istennek messezbb lakik, nem találkozunk sűrűn, viszont semmilyen segítséget nem is kapunk tőle. (kb mint Ágiék, ő mesélt ilyesmit annakidején...)
Tünde!
Azt hiszem, akkor én leszek az ideális ember a számodra, igaz, Kristóf másfél éves volt, amikor repcsivel mentünk nyaralni, de szívesen segítek neked bármiben! Írd, hogy mire vagy kíváncsi, és ha tudok, válaszolok, addig összeszedem az emlékeimet... Ha gondolod, írhatsz mélt is!
Jolka!
Nagyot nőtt Márk! Aranyos fiú!
Húúúúúúúúúúúúúú, de hosszú lettem, de hát így jár az, aki sokáig nem dugja ide a képét....
Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi