Helló Lányok!
Drága Icus!
Gratulálok a vizsgához, nem semmi teljesítmény ilyen szép nagy pocakkal!
Ami félelmedet illeti - azt hiszem, úgysem tudunk megnyugtatni, majd csak akkor leszel kicsit nyugisabb, ha a karodban tarthatod
És az is itt lesz nemsokára!
Velem is előfordult, hogy nem volt megfelelő a ctg eredmény, de másnap már semmi gond nem volt. Nyugi! Vizsga, időjárás, 2 órás várakozás a dokira, annyi minden befolyásolhatja, biztosan nincs semmi gond!
A vérnyomásoddal volt gond előtte is?
Ami pedig a magzatmozgásokat számát illeti, honnan tudjuk, hogy mennyi a megfelelő? Én még a harmadik terhességnél sem tudtam, és különben is, ahány gyerekem, annyifélék, annyiféle intenzitással ficánkoltak is odabent.
És valóban, a legfőbb bizonyíték, hogy tényleg nincs nagy gáz, ahogy Mandula is mondja, az, hogy hazaengedtek.
Tessék szépen, most már nyugisan készülődni, összecsomagolni, babaruhákat pakolászni és nézegetni - és álmodozni, tervezgetni, beszélgetni vele!
És írj, írd ki, ami kikívánkozik!
Nagyon drukkolunk Nektek!
Mandula!
Mindjárt költöztök!!!
És tényleg készítsd elő azt a hintaszéket,
most mindenki vigyázzon rád! Mikor lesz az amnio?
A flowmetria ultrahangos keringésvizsgálat, a magzat véráramlását vizsgálja, képet ad pl. a méhlepény állapotáról is. A fiadnál, lányodnál nem volt? Bár nekem is csak Dorkánál csináltak, '91-ben, amikor már két héttel túlhordtam
A csekkjeim c. történet mai epizódja:
Tegnap ugyebár azt mondta a diri, telefonáljak délben az iskolatitkárnak, ő addigra beszél vele, hogy mikor menjen. Hívom őt délben, sértődött hangon, hogy jó, akkor majd pénteken bemegy, de elintézhettük volna akár egyénileg is, és tralalalala....
Mondom neki, hogy bocs, de nem veled van bajom, csak május 22. óta már igazán történhetne vmi, és csak Te mehetsz érte, meg nem megsérteni akartalak - szóval az lett a vége, hogy szinte én kértem elnézést az Ő f.szsága miatt.
Délután fél négykor hív, hogy most beszélt a NÜSZ-szel, és nincsenek is kész a csekkjeink (pedig nekem hétfőn azt mondták!), ezért majd csak vmikor a jövő héten megy, és majd hív, és különben is, ez csak az én gondom, nem fog miattam szaladgálni. Mondom, hogy nem csak az enyém, mert a többiek is rámbízták a kapcsolattartást, nem akarják őt egyesével zavarni.
Na, nagy zavaromban, hogy most akkor én hülye vagyok, felhívtam a NÜSZ-t - és KÉSZ VANNAK A CSEKKJEINK!!!
Kolléganő a fülembe hazudott!!!
Úgyhogy most reklamálok a NÜSZ-nél, így kiderül, mikorra lettek kész a csekkek, és melyikőnk hazudott...
Mert most már nem a csekkek érdekelnek, hanem a becsületem - hogy a fene egye meg az ilyet, akit ki se fognak rúgni, de engem lehet, mert a kisfőnököm is csak annyit reagált a történtekre, hogy mit kötözködöm
Na, most legalább jól kidühöngtem magam
Regina!
Te is császáros voltál? Nekem is mindhárman császárnők!!!
Jó lehetett a nyaralásotok, nagyon örülök neki! És nem kell messze menni ahhoz, hogy az ember jól érezze magát, a gyerekekkel közös élményeknél több pedig nem nagyon kell a boldog családhoz!
Jövő pénteken még megyek mammográfiára, remélem, akkor sem lesz semmi gond - fájdalmam már nincs.
Várjuk az ígért folytatást!
Melcsi!
Nem maradtál ki semmiből - Bea a mi Beánk! Tuuuuuudod: Marcell, meg Kyra anyukája
Na, most még őszig fogyózok
, aztán lehet, orvost kéne váltanom, akkor majd kérem a segítségedet, ha nem gond
Nyaralni első körben Hajdúszoboszlóra mentünk volna, de az - az ismert okok miatt - ugrott. Most is vagy oda, vagy az Őrségbe szeretnénk menni, de nem egyszerű: olyan helyet kell keresnünk, ahol István pecázni, Luca meg lovagolni tud, én meg Dorkával és Lilivel csavaroghatok, meg lehet pancsolni is, és mégis együtt vagyunk, és a magunk urai vagyunk, és nem kell sok emberre tekintettel lenni, és van klíma, és ... - inkább nem folytatom
Kérünk Pöriről képet, ha lehet!
Egyébként Luca-féle hisztire is hatásos - legalábbis alapesetben - az arcba spriccelt víz, mint váratlan, a hisztiből kizökkentő külső hatás. De mégsem gondolom, hogy ez a drága leányzó hisztis lenne
Ha meg mégis, hát Istenem...
Akkor is imádnivaló!!!
A lombikos topicokat én is olvasom, minden tiszteletem az övék/tiétek.
Olvastam az ominózus hölgyikét is
- hát, talán jobb lenne, ha mindenki a maga háza táján nézne szét, mielőtt az észt osztja
Leginkább azt nem értem, minek dumál bele olyasmibe, amihez semmi köze, amihez nem ért, amit nem élt át, és amihez építő jelleggel hozzászólni nem tud.
De okosak vagytok, jól megoldottátok a helyzetet, bár az ilyenekkel olykor hatékonyabb eljárás, ha észre sem vesszük őket
Fociról jut eszembe: azt mondta tegnap ez az ökör szakkommentátor, hogy '98-ban a Mitterand adott csókot a Barthez fejére az öltözőben, és most is itt van, de nem tudja, ad-e majd csókot neki. Csakhogy szegény Mitterand jónéhány éve halott
Úgyhogy nemcsak a focihoz "nemértenek"...
Pocakosok, vigyázzatok magatokra a melegben! Meg a babákra is tessék vigyázni!
Sziasztok!
R.Kriszta