Sziasztok!
Flocika,csalás,hogy nyaralni voltatok....
Hol helyileg?Mert én vagyok béna,hogy nem láttam,vagy nem írtad?
Nálunk a helyzet változatlan,Domi már gyógyult,csak sok helyre nem vihetem,úgy legyengült,nehogy elkapjon valamit,annyira fogékony.Szegény,focizni sem bír,annyira nincs ereje.Azért a rosszalkodáshoz itthon,ahhoz van....
Dorina is tiszta gyugyu,nála most esedékes a pötty,de még semmi...ha nem kapta el sem Domi ovijában,sem Domitól,akkor ez a csaj egy vasgyúró.Domi sem kapta el eddig egyik helyen sem,csodálkoztunk is,de most beleesett.Tiszta csoda,ha Dorina most nem kapja el.Egyre jobban lefoglalja magát apróbb játékokkal is,most a pötyi a kedvenc.Olyan türelmesen,szépen játszik vele,csak ámulok.Meg tudjátok,írtam,hogy képtelenség vele közlekedni.Babakocsit már vagy 1 éve nem is használunk,csak sétálunk,gyakoroljuk.Most meg megyünk a zöldségeshez,egyik kezemben a kosár,másikban Dorina keze.Már majdnem ott voltunk,mikor föleszméltem,hogy jééééé,mi kézenfogva sétálunk
.Igazi kis missssz,mert nem motorral meg bringával jön le velem,hanem én mackóban,ő meg kistáskával,csatokkal meg gyöngysorommal
Nagy ribi a csaj!A duma is egyre jobban megy neki.Szétszereltük a kanapét(állandóan rendezkedünk),és kint főztem a kávét a konyhában,ő meg rácsücsült bent.Egyszer így szól a kis saját pöszeségén:nédd ana,de kjasss!Hát,én csak vállból visszaválaszoltam,hogy,aha,ugye milyen klassz?Aztán esett le,hogy mit mondott,meg hogy egyáltalán ő mondta
A kutyát meg darabokra szedi.Bezárja a szekrénybe,aztán jön csodálkozva,hogy menjek,mert valaki bezárta a kutyust és nyüszít.....mintha magát zárta volna be az a szerencsétlen kutyuli...és Dorina persze adja az ártatlant
Valamelyik nap Pisti lezuhanyozta a kutyát.Aztán ment éjszakára dolgozni.Dorina meg ahogy elment apa,rögtön rakta be a kádba,és vetkőzött,hogy majd ő pancsizik a Raffival.....már ettől kivoltam.Aztán jött,hogy széket a mosogatóhoz,kutyát a mosogatóba....ha anya nem engedi a kádat,hát próbálja a mosogatóban.De aztán a mosógépbe is betömte.Még jó,hogy nem tudja bekapcsolni,mert programozni kell....