Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Virág a hiányolást, de nem tudok jönni csak ritkán. A kolléganőm szabin van és én helyettesítem, így el vagyok havazva. Örülök, hogy van munkád.

Nincs nálam semmi különös. A mensim elég különös módon 3 napig volt meg elég csekély mennyiségben és még két nap elbarnázgattam. Holnap megyek dokihoz, ha kapok időpontot, mert sokat fáj a hasam.
Remélem tud valami okosat mondani, ha nem dokit váltok most már.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, lehet, hogy tényleg érdemes megérdeklődni másik orvosnál is a dolgot. Tudod, több szem, többet lát, hátha ad valami újabb, és jobb tanácsot! Mióta jársz a dokidhoz?
titi_27
 
 


zseppy megnéztem iwiwen!hát valami tündéri!és milyen nagy már!el se hiszem hogy nemrég még babás voltál:)fiad tökre rád hasonlit kiscsajszi meg szerintem apukája:)vagy tévednék?most vissza kellett néznem a táblázatba mert nem voltam biztos benne hogy enikö mirtill vagy emese mirtill:)jajj olyan szép neve van:)

anita örülök hogy jelenkeztél!én is csak azt tudom ajánlani hogy menj el másik dokihoz is!jobb ha több doki tanácsát kéred ki!lehet másik doki mást mondana!de annak örülnék a legjobban ha hopp itt baba van--ezt mondaná a doki!:)

még egy utsot a focirol:az oalszok azt hajkurásszák hogy a németek voltak durvák meg hogy ök milyen szueprül tisztességesen játszottak hehe!szerintetek?szerintem nem elég durva volt hogy folyamatosan a németeket fütyülte le a biro az olaszok "szemétségeit meg észre sem vette vagy ha igen jot röhögött!nálunk pl. amikor kéz volt a labdán ezerszer bejátszották mert biro nem vette észre!
na mindegy kikaptunk ez van!de hát most hajrá protugália szerintem ök nyernek!

na megyek kajálni meg fürcsi aztán go melo:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Zseppy, én is megnéztem a képeket, egyszerűen tündériek a gyerekek! A kis Encibaba meg ennivalóan édi! Hogy megnőtt már! :)

Virág, no komment, teljesen egyetértek, hát, ez van, kiestünk! :( Most a párom fogadása szerint a franciáknak kellene szurkolnunk, de mégis a portugáloknak drukkolok. Mint az kiderült, még menthető a nyeremény, kíváncsi vagyok a végeredményre.

Na, lányok, én is megyek lassan haza, ma igyekszem kicsit többet pihenni, mert tegnap egész este vasaltam a meccs alatt.

Virág, jó munkát!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Anna jobban van már, nincs fájdalma, egy napja eszik rendesen, de inni és szopizni még nem megy neki. Illetve az itatócsőrősből.
Most kulacs szerűből iszogat.

A porlasztás 20-án lesz.:(

Meddig akarom szoptatni? Nem tudom..de porlasztás után azt hiszem erre nagy szüksége lesz. Itt mindig nyugalmat és biztonságot talál.:)
Aztán kiderül.

A fejegetés nem a legjobb, de hasznos.:)

Köszi, hogy gondoltok ránk.:) :)

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Zseppy

Én is megnéztem a képeket, nagyot nőtt a pici lány. Igazi kis hölgy, kék szemekkel, erre irígy vagyok.
:lol:

Virág
Milyen a meló, hogy bírod? Látom örömmel mégy.

Titi
Most akkor nyert a férjed, mert a franciák győztek? Erre fogadott ugye? Én a portugáloknak szurkoltam, de nem jött be. Hát ilyen a foci.
Még ezt a hónapot dolgozod végig és akkor utánna otthon maradsz?

Tegnap voltunk Dáviddal a kotrókat és a többi munkagépet megnézni. Nagyon tetszett neki, de csak a hengerbe ült be. A segédmunkások lapátjával lapátolta a követ és a homokot. Vittünk homokozó készletet is, és persze a kővel megtöltött vödröt haza kellet hozni.Délután még elmentünk a veszprémi állatkertbe, ami szintén szupi volt. Én jól elfáradtam mire este 8-ra hazaértünk.
Most büszke vagyok magamra, mert már kész az ebéd és tudunk menni a játszóra és a boltba.
Majd ebéd után jövök.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziszi
Bocsi, hogy kifelejtettelek.
Végre jó hírek, jobban van a kicsi lány. Holnap mentek a porlasztásra ugye? Szopizni mikor lehet újra? Gondolom az jobban megnyugtatná a beavatkozás után.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok, szia Bufo!

Nagyon ügyi vagy, hogy már kész vagy az ebéddel! Minden nap mentek a játszóra? De furi, én még el sem tudom képzelni, hogy fog ez működni. Nincs túl közel nálunk játszótér, mire oda elviszem majd a gyerkőcöt... a férjem akart volna a kertbe kis magán játszóteret, de szerintem nem nagyon fog elférni, irtó pici a kertünk:(

Hát, a munka... egyelőre még mindig nincs meg helyettem az ember, a főnökasszonyom nem kapkodja el. Én meg legszívesebben nem adnám oda senkinek sem a munkám. De ha törik, ha szakad, ma megbeszélem vele! Úgy néz ki, véglegesre akar a helyemre felvenni valakit, és ha visszajövök, mást fogok csinálni, a mostani munkám kb 1/3-át. Hogy fogja az kitenni a napom?! De az még úgyis messze van.

Elvileg szeptember 1-től terveztem betegállományba menni, de még gondolkodom, lehet, hogy csak szeptember közepétől, mert utána még ki tudom venni a maradék 10 nap betegszabimat, és akkor októberben még majdnem teljes fizut kapnék. Attól félek, hogy a táppénzet ugye utólag fizetik ki, és akkor vegetálni fogunk vagy 2 hónapot. Sajna, muszáj manipulálni a szabi/táppénz/tgyás dologgal.

Bufo, akkor Te most táppénzen vagy ugye? Az eredeti fizud alapján kapod a táppénzt? És ha megszületik a picur a tgyás-od alapja a minimálbér kétszeres lesz ugye? Annyira igyekszem tisztán látni ezekkel kapcsolatosan.
titi_27
 
 


Jaj, a fogadást elfelejtettem... jó úton járunk, de nem értem én már az egészet! Tegnap még azt hittem, ha a franciák nyernek, akkor mi is megnyerjük a fogadást. Most még úgy néz ki, szombaton nyernünk kell - mármint a németeknek - és akkor tutira a Dani a befutó a fogadásban! 9.000 Ft-ot hozna a konyhára, úgyhogy drukkoljatok lányok!!! :)
titi_27
 
 


Titi
Igen mi minden nap megyünk a játszóra, ha az idő engedi. Nekünk nincs udvar így ez a lehetőség kieseik. Mindenképpen ki kell mozdulni a négy fal közül, ha nem szeretnék megbolondulni. Aranyos a gyerek meg minden , de nekem is kell friss levegő, meg persze más kismamikkal a beszéd.
Az elején én sem mentem, mert csak babakocsis séta volt. Akkor is mindig párokban mentünk, hogy ne legyünk egyedül.
Hidd el neked is kialakul majd, még akkor is ha egyenlőre még nem látod hogy lesz.

Anita
Mennyi ideig szokott tartani a mensid? A 3 nap nekem is kevésnek tűnik, de van ilyen. Tudtál időpontot egyeztetni a dokival?
Kíváncsi vagyok mit mond. Bár én melette felkeresnék egy másik dokit is.Lehet, hogy ő teljesen másképp kezelné a helyzetet.

Sziszi
Látom 20-án mentek porlasztásra, bocsi, hogy figyelmetlen voltam. Bennem csak a csütörtök maradt meg valamiért.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

Zsuzsa: 18 órára kaptam időpontot. Nem tudom mit fog mondani.
Sajnos tegnap megint nem éreztem jól magam. A tüneteim eléggé hasonlítanak a vakbélgyulladáshoz. Nagyon félek. Kiváncsi vagyok mit mond ma a doki, azért bízom, hogy valami nőgyógyászati problémám van, és nem kell holnap a házi orvoshoz is mennem.
Egyenlőre ennyi.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi
Nem. Én most szabin vagyok( 2006. márc. 20-tól aug. 15-ig), utánna megyek táppénzre a szülésig. A tgyást a bejelentett fizetésem alapján kapom majd, és ez után jön a gyed.

Anita
Szorítok, hogy minden jó legyen. Akkor 6 után legalább lesz valami fogalmad arról mi történik most ott bent. Írd meg mi volt a dokinál!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok:)

Tudjátok mit láttam az előbb? Egy fiatal házaspárt, akik egy iker párral sétált. Kb. 4 évesek lehettek a lányok. és tudjátok mit toltak? :D Egy iker babakocsit két kisfiúval :D Jól összejött nekik :)

Zsuzsa:)
Képzeld, mi meg Veszprémbe megyünk nyaralni 3 hét múlva! Nagyon várja Marci az állatkerti sétát:) Írnál róla egy picurit?

Anita:)
Mit mond a doki? nagyon várom a jelentkezésedet! nagyon szeretném, ha semmi bajod sem lenne!!!!!!

Titi:)
hajr-hajrá! :D

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Anita!
Mi volt a dokinál? Remélem semmi bajod!!!!!!

Bufo!
Hogy jártok a boltba, és a játszóra? Én a Rezivel nem merek gyalog elindulni, mert egy idő után cipeltetné magát. Felszoktad még venni a kisfiad, vagy nem is igényli már?

Koda!
Hogy megy a meló? Mennyi ideig mentek nyaralni?
Mi hétfőn indulunk, de ha hazajöttünk akkor utánna küldöm a csomagot, mert holnap már nem tudnám feladni. Már így is lelkiismeret furdalásom van, hogy még mindig nem sikerült elküldenem.

Képzeljétek az egyik barátnőm is terhes, és most jött haza a kórházból mert nagyon vérzett. Most van a 14 hétben, és szerencsére a babának nem lett semmi baja. Persze most sokat kell pihennie. Ma voltam meglátogatni, és mesélte, hogy nem volt megelégedve a dokijával, ezért még szerncsére időben váltott. Valami seb alakult ki a méhszája körül, és az vérzett neki.

Sikerült eljutnom a védőnöhöz is. olyan jó volt, mert meghallgattuk a pici szívét.

Sajnos most mennem kell altatni, de holnap jövök a fejleményekkel.
Vigyázzatok magatokra.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Bocsi, de megint sikerült jól fogalmaznom. Szóval a Barátnőm azért volt kórházban, mert nagyon vérzett, de mostmár jól van.
Na lehethogy megint előbb elalszok mint a Rezi.
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
oné
 
 


Koda
Az állatkert egy jó kis árnyas völgyben van a Viadukt alatt,nagyon szép helyen. A szokásos állatok vannak, nincs igazán különleges faj. Ami jó, hogy elsősorban szabad téren vannak, nem abban a beton aljú ketrecben. Nem túl nagy így nem veszti el a gyerek az érdeklődését. Van két játszórész szerűség is.
Most kezdtél dolgozni és már el is engednek szabira, 3 hét múlva.

Oné
Már nem cipelteti magát, hála az égnek. Általában 3 kerekű bicajjal megyünk aminek hosszú bot van a végén amit én fogok. Biztos láttál már ilyet. Vagy a szokásos műanyag kismotorral, bár azzal kicsit nehézkesebb, mert még nem teljesen bízom meg benne, hogy mindig megáll ahol mondom.
Hogy vagy bírod a strapát, vagy már kezdesz fáradni, pocakod növöget már?
Hová mentek nyaralni?

Megyek én is aludni.
Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Végre nálunk is beindult a lánc. Tegnap megnézett hüvelyi uh-n, bízva abban, hátha mégis baba van mert rövid volt a mesim, aztán nem volt. Majd hosszas beszélgetés, kifaggatás után vett vért, most néznek hormont. Jövő héten vissza kell mennem és uh-n néz peteérést. Aztán a két eredménnyel együtt fog kiderülni, hogyan tovább. De legalább kizárta a méhenkivüliséget és a vakbélgyulladást. Ennek örülök.

Most délután megyek a sebészetre, mert bedagadt a kezem. Lehet megerőltettem. De nagyon fáj.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, ennek nagyon örülök! Mármint hogy végre elindul a láncolat!

Oné, a védőnő is tud szívhangot hallgatni? Nekem nem szokott sosem! :(:(:(

Lányok, én ma igencsak tele vagyok munkával, úgyhogy nem nagyon tudok jönni közétek, reggel pedig elutazunk a Balatonra, és csak hétfő este jövünk. Valószínű, hogy én már nagyon nem is tudok jönni hozzátok.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
titi_27
 
 


Sziasztok lányok:)

Gondoltam, beköszönök nektek:)

Remélem, mindenkivel oké minden, bírjátok a meleget....
Nekem lassan az agyamra megy a hőőség.

Titi!
Bizony, a védőnő tud - sőt kötelező is lenne - szívhangot hallgatni, ráadásul vizeletet is kellene mindig nézni - az én védőnőm még egyszer sem nézte, csak a füzetbe írja, hogy negatív: :x - no comment. (mi van ha időközben toxémiás leszek, fehérjét vizelek??? még hogy negatív....)
Sajnos, sok a mulasztás, részükről is és a dokik részéről is.....itt a nyár, a nyaralásra gondolnak. Télen meg a síelésre....

Kis labort kellene otthon csinálnunk, ha azt szeretnénk, hogy minden ellenőrzött legyen.

Hát, lányok, megint dagadok..... :cry:
az óraszíjat is arrébb kellett állítani, a bokalánc is furán mutat a bedagadt bokámon....
Ihatunk is akármennyit, a vesénknek akkor is megterhelő a dolog...nem csoda, hogy a szövetekben marad a víz...

pusszantás mindenkinek,
Ancsi
régiancsi
 
 


Sziasztok! :D :D :D :D :D :D :D

Látom a hétvége közeledtével egyre ritkábban jöttök.

Ma voltunk az Uh-n. Szuper volt!!!!!
Mindent rendben találtak, és november 30-ra becsülték a szülést.
Képzeljétek nagyon tornázott a kicsi. Végig a fejénél volt a lába,így az arcát alig láttuk. Viszont a lényeget kiszúrta a szonográfus (igaz csak 2 dimenzióban, mert úgy állítólag jobban látszik) KISLÁNYUNK LESZ ISMÉT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mint kiderült a férjem lányt is akart. Én azt hittem kisfiú,de a lánynak is örülök. Csak most megint gondolkozhatok a nevén. Nekem most per- pillanat a Viola tetszik, de szerintem ez még változni fog. A párom mindenáron Sárát akar. Az anyósomnak a Kincső, és a Honorka tetszik. Szóval nem lesz egyszerű.

Remélem mindenki jól van.
Anita!
De jó, hogy minden rendben. Remélem a baba is hamar összejön.

Bufo!
Sopronba megyünk nyaralni.
Amúgy már növöget a pocakom, és aktívabb is lettem mostanában. Szerencsére még csak 1 kg-ot híztam, de a nyaralás során biztos felszedek néhány kilót. Ti mentek valahová?

Titi!
Vigyázz magatokra? Nem is írtad, hogy mentek a Balcsira.
ancsinak igaza van a védőnöket illetően. Amúgy kötelező legalább egyszer szívhangot hallgatni. Doppler készülékkel szokták általában.

Ancsi
Mikorra is vagy kiírva? Már nincs sok hátra.
Képzeld nekem is most szólt a védőnö, hogy vihetek vizelet mintát. A Rezinél egyszer se mondta. Az igazat megvalva nem is tudtam róla, hogy ők is nézik.

Tényleg kismamik, hogy álltok a készülődéssel? Mármint a kicsi érkezésére gondolok. Vett már valaki bútorokat?

Juci, Momo!
Merre vagytok? már nagyon rég írtatok.

Jaj, lányok én most olyan boldog vagyok, hogy minden rendben. Nem is tudom mit írjak,úgyhogy megyek is lassan.holnap jövök, ha sikerül végeznem a házimunkával.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Na, kaptam pár percet a gépnél, úgyhogy még gondoltam, benézek.

Oné, úgy örülök, hogy minden rendben veletek! És gratula a kislányhoz! Pedit tényleg hogy fiút gondoltál, akárcsak én. :) A név pedig majd csak kialakul, hisz idő még van bőven!
Ügyes vagy nagyon, hogy még csak ennyit híztál! Én 2 hete nagyon vigyázok, azóta nem jött rám semmi, igaz semmi kenyérfélét nem eszem. De most a Balcsin biztos nem lesz nagyon más választásom, válogatni azért nem akarok, úgyhogy már előre látom szomorú sorson a keddi mérlegelésen! :( Én már mint írtam, 8 kg-nál járok, így a 23. héten. Ha tudnék úgy 12-13 kg-al szülni, az jó volna, de tutira több lesz az sajna, hisz a java még csak most jön.

Én még csak nézegetem a babadolgokat, bár apróságokat már kezdtem veszegetni. Mi ugyebár senkitől semmit nem tudunk átvenni, úgyhogy mindent meg kell venni. Ruhácskákat már veszegetek, most az Auchanban vannak nagyon édes kis rucik 250 Ft-ért. Rögtön vettem is 4 db-ot. Azt mondtam, ha látok valami édeset, akkor nem fogom ott hagyni. A kiságyat is kilőttem, mint írtam már a Kikában szerettem bele egy fenyő kiságyba, most le van árazva, de még így is húzós, 27.000 Ft. Talán a héten lesz belőle már valami. Én annyival haladtam már, hogy eltettem a szülésznőnek a pénzt, a dokinak talán a következő hónapban. Nagyon nehéz ez az egész!

Ancsi, igen, az a nagy meleg még a nem terheseket is megviseli, de kitartás, már lassan a célegyenesben vagy! Azóta minden rendben, ugye?

Én elég jól bírom a meleget, bár bevallom, klímás irodában, és klímás autóban igencsak könnyű. Idehaza pedig most egész jó idők vannak.

Tegnap végül sikerült megegyeznek a főnökasszonyommal, szeptember 15-ig dolgozom, de már augusztusban jön a helyettesem, akiket kedden hallgatunk meg. Kicsit félek tőle, nehéz lesz átadni másnak a munkát.

Na, megyek is, még pakolászom holnapra, elvileg 10 körül indulunk. Ha minden jól alakul, akkor szép időnk lesz lent a Balcsin, és talán kapok végre valami színt is. Nagyon vágyom már a vízpartra, így nyaralás híján...

Mindenkinek szép hétvégét!!!
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Már megírtam a nagyját, de elszállt... :(
Megpróbálom újra kezdeni:

Itthon vagyunk. Jó volt, szép időnk volt, és pancsiztunk is (kizárólag természetes tóban).

Apa nagyon boldog volt a hírtől :)
Már telefonon mondtam neki előtte, hogy majd viszek neki valami meglepit, de mindenképp szeretném neki kettesben odaadni :roll:
Nyíregyházán a vonatállomáson várt... Nem mondhatnám, hogy túl romantikus volt a helyszín, de ez jutott! Volt 2 percünk egymásra. Irtam neki egy képeslapot, benne, hogy: "2007 febr-márc-ban nagy szükségem lesz rá" és beleraktam a + tesztet :)
Amikor meglátta csak annyit mondott, hogy "tudtam"! Azt mondta, hogy érezte, és ha nem ezt mondom neki akkor nagyon csalódott lett volna :lol:
Eszméletlenül boldog volt! Annyira, hogy alig bírta titkolni. Az apukája a kocsiban várt minket, igy én a hátsó ülésre szorultam. Karcsim a visszapillantóban végig nézett hazafelé, és néha annyira elérzékenyült, hogy fel kellett vennie a napszemüveget, hogy az apukája ne vegye észre :wink:
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


Viszont van sajnos rossz hírem is! :cry:
Koda korházban van :( Ma beszéltem vele telefonon.
Megpróbálom nagyjábol leírni, hogy mi a baj, aztán majd ő részletesebben, ha hazajöhet...
A 28. napon azt hitte, hogy megjött... De nem, csak 2 napig barnázott, és utána semmi. A hője is fenn volt.
Tesztelt, és halvány pozitív lett :) Aztán még egy teszt: az is pozitív. Gondolhatjátok, szegény örült is, és nem értette, hogy mi van.
Orvoshoz ment, aztán ultrahangra, és ott nem találtak semmit... Se méhen belül, se méhen kívül.
Elküldte a doki B-hcg vérvételre, ami 358 miU/ml lett.
Mint kiderült (egy ismerősétől), ez elég egyértelműen terhesség.
Ma ment vissza ultrahangra.
Na, és innen kezdődik az igazi káosz:
Ultrahangon méhen kívüli terhességet láttak (nem is egy doki), petezsák, kezdetleges szív...stb.
A doki azt mondta, hogy sos keresse az orvosát meg, mert életmentő műtét is lehet.
Azonnal altatás, infúzió, katéter... Laparoszkópia. Mikor felébredt a műtét után, az orvosa közölte, hogy "semmit nem találtak méhen kívül" :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Most ott fekszik benn, és azt sem tudja, hogy mi van...
Ez szörnyű!! Senki semmit nem mond neki, csak hogy sajnos a méhbe nem tudnak laparoszkópiával benézni, és egyenlőre nem bolygatják, úgyhogy majd hétfőn újra ultrahang...

Na, mit szóltok???
Ez eszméletlen! Akkor most hol a baba??? Ilyen kétségek között fekszik ott, infúzióval, katéterrel, varrattal a hasában a semmiért!
Fel vagyok háborodva!
Szegénynek mondtam amikor elbúcsúztunk egymástól a telcsibe, hogy "vigyázzon magára"..... Azt mondta: "én vigyáznék, de látod, hogy mások nem vigyáznak rám"
Minden drukkra szüksége van! Gondoljatok majd nagyon rá!!! Remélhetőleg hétfőn hazajöhet...

Hát, ennyit mára, igy is jó hosszúra sikerült..
Puszi,
Ági
csné
 
 


sziasztok!

Csak gyors irok egy pár sort mert ezer dolgom van!

Ági ez hihetetlen ami kodával történt!Szegénykém már annyira várja a babát erre ezek a hülye dokik megmütik kiderül nem is méhen kivüli!Mond meg neki gondolok rá sszoritok neki és sok sok eröt kivánok!Én azért remélem hogy a méhébe van egy baba!Ezek után mostmár pláne hogy ráférne!

Ági :Nagyon aranyos az ötlet amit a párodnak csináltál!

Oné!Anyum megmondtam a kislányt!gratula!

Titi ne aggodj a kilok miatt!

Anita örülök hogy végre nekiálltak kivizsgálni!

Jajj csajok én már azt se tudom mit irjak ugy elszomoritott ami kodával történt ez nagyon nem hiányzott neki!:(

mindenkinek jo hétvégét

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Megvagyok,csak olvaso uzemmodban.

Gyongyi!

Gratula a kislanyhoz! :lol: :lol: :lol:

Agi!

Hat szegeny KOdara rajar a rud.De remenykedjunk,hogy megicsak terhes.

Sajna nekem is volt egy ilyen esetem,meg is mutottek mehen kivuli terhessegre+petefeszek cisztara ,ami fura,hogy a patologia eredmeny nem talalt terhessegre utalo nyomokat,semmit,csak a cisztat.Azota se tudom,hogy mi is volt akkor. :(

AMugy tengetem napjaim,ma nagyon elfaradtam,lemostam az osszes ablakot,redonyt,feltakaritottam a teraszt,bent is kitakaritottam,mostam,foztem,a vegen olyan volt mintha becsipodott volna valami ideg hatul a bal csipomnel,alig birtam raallni a labamra.Lehet,hogy Zümikenk igy akarta tudtomra adni,hogy alljak mar le egy kicsit. :lol:

SZamolom a napokat,egyre turelmetlenebb vagyok.Varom a jovo hetet is,akkor kell mennem dokihoz.

Az en vedonom egy nagy nulla,egyszer voltam nala..akkor is elirta a datumokat,...erre felhiv 3 hettel ezelott,hogy lassan mennem kell a 16. heti AFPre,...felvilagositottam,hogy par hetet kesett....akkor elment nyaralni...azota se hivott.

Jovo heten felhivom,mert tudni szeretnem hogy a hepatitisz eredmenyem merre van.
AMugy is nagyon fiatal,huszoneves lehet....es oszinten,o fog majd nekem a szoptatasban,stb. segiteni???Nincs sok bizalmam hozza,hiszen csak elmeletben tud dolgokat,ugy meg en is. :lol:

Babacuccok....kisagyat,stb...meg nem vettem,nem is lenne hely tarolni,beallitani a sarokba meg meg nem akarom.

Ruhakat viszont annal tobbet...a hugomtol is kaptam egy oriasi szatyorral+nehezen birom megallni,hogy ne vasaroljak neki,foleg a H&M-os dolgok edik nagyon.

Na,gondolom tobben nezitek a meccset,engem nem igazan erdekel,inkabb kiulok a teraszra.

Tovabbi jo hetveget,Kodanak jobbulast szegenykemnek!
momo35
 
 


sziasztok!tudom hogy nincs mr ilyenkor senki!de én meg babanetet olvasgatok!és most találtam rá haga irására bemásolom ide hátha valaki még nem olvasta!hiába hiányoljuk már nem jön többet!ami a körülményekhez képest érthetö is!

Haga:Hazaértem a kórházból.
A szülés nagyon megrázó élmény volt, a végén úgy nyomta, húzta ki a babát a doki, mert már fájásaim sem voltak.
Kisfiú volt.

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok:)

Olyan sok szomorú dolgot olvastam most hirtelen..... :cry:

Istenem, Koda!!!
Remélem a sok balul végződő dolog után azért kiderül, hogy jó helyen van a bébike, és semmi gond nem lesz!!
Már nagyon megérdemelnéd, hogy végre jóra forduljanak a dolgok!
Ági, kérlek továbbítsd neki a jókívánságainkat!!
Millió puszi társaságában! Nagyon szorítunk neki!!!!!!!! :) :) :) :)

Amit Hagáról olvastam.... :cry: hát, elég megrázó...
Nem is vagyok képben, hogy mi történt a babájával?????? Virág, mit tudsz?


Gyöngyi!!!
Gratula a kiscsajszihoz! :) :)
(még kiderülhet ám, hogy kispasi :lol: !!)
Aranyos lehetett a párod...elérzékenyülve :)
Én aug.31-re vagyok kiírva, de szerintem addig nem húzzuk, bár azóta nem nyíltam! Szerdán megyek megint uh-ra, dokihoz, majd kiderül.
Egyébként 2 héttel mutatkozik nagyobbnak, úgyhogy aszerint a 34. hét volt a mostani.. :)

Titi!
Nehéz lehet valaki másnak adni a munkádat, és az a rossz benne, hogy így más is meg tudja csinálni, amit te...gondolom te is érzel valami ilyesmit.
A Balcsis pihenés viszont biztos jót fog tenni, érezzétek magatokat jól! :) :)
Azért a tűző naptól óvakodj, pláne a pocid ne nagyon napoztatsd hosszú ideig!:)


Én is kezdem beállítani a babás dolgokat, kimostam a mini babarucikat, vettünk kiskádat, összeraktuk a kiságyat is, Bálint azóta alig akar kijönni belőle :lol: és állandóan "Anya, oá,oá... :lol:

Mindjárt rakok fel képeket is :)

pusszantás mindenkinek,
Ancsi
régiancsi
 
 


Szóval, itt egy kép a beállított kiságy+ a saját készítésű pelenkázóról :) még kissé csupasz fallal :) :
Kép

Bálint apával a tegnapi pónilovagláson (először életében :) )
Kép

Aztán egy kép a tigrissé változott kisfiúról :D
Kép

...és egy kép a 32. (vagy 34?) hetes pocakomról:
Kép

Mára ennyi a fotókból

további szép napot,
Ancsi
régiancsi
 
 


sziasztok

ancsi ezt hagarol egy másik topicba találtam mert irt nekünk is eddig és vártuk hogy "szülés"után jelentkezik de nem tette igy gondoltam bemásolom!de azota egy picit megnyugodott és visszatért a másik topicba!remélem nem haragszik meg hogy én irom helyette de ezt már ö is leirta ide! a babájának olyan szivrendellenesége volt amit nem tudtak volna müteni igy megkellett szülnie a babát aki meghalt és kisfiu volt!
a képeid szuperek imádom a kisfiad olyan szép a szeme:) ez nekem mániám:)

na ma megyünk szülinapozni és én csináltam a tortát!olyan büszke vagyok magamra még sose csináltam tortát és a vártnál jobb lett! Kép

szép vasárnapot mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


még egyet neked ancsi!
pocidrol el is felejtettem irni!váooo csak ennyit tudok hozzászolni hatalmas!meg tök furi hogy látszik hogy van a baba benne!olyan joooo!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Drága Koda!
Remélem a többieknek lesz igazuk, és baba van a dologban. Annyira sajnálom, hogy műteni is kellett. Remélem azóta már kiderült valami, és jobban vagy.Sajnos mi hétfőn elutazunk, de majd próbálok jönni, mert érdekel, hogy hogy vagy. Vigyázz magadra!!!!
Ági!
Add át üdvözletem Kodának, ha beszélsz vele, és sok puszit küldünk neki.
Mikor mész a dokihoz?

Ancsi!
Akkor biztos előbb érkezik a bébike, de látom a képek alapján, hogy már felkészülten várjátok. Annyira aranyos a kisfiad, és tényleg nagyon szép szeme van.
Na de a pocid is isteni.

Momo!
Látom te se tudsz nyugton maradni. Jó sokat dolgoztál tegnap. Sajnos én is ilyen vagyok. Azért vigyázz Zümikére.

Virág!
Egyszerűen szuperül néz ki a torta. Szerintem cukrásznak is elmehetnél. Nagyon ügyes vagy.
Köszi az infót Hagáról. Szerintem biztos nem fog haagudni rád. Szörnyű lehetet neki.

Képzeljétek tegnap a párom lábát megcsípte egy darázs. Rendesen bedagadt neki. Ezért nem is tudtam este írni, mert pátyolgatnom kellett a kis drágát. A Rezike is úgy sajnálta, hogy csak puszilgatta.

Na most egyenlőre elköszönök, de azért még este megpróbálok jönni.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, mert holnap indulunk Sopronba. Megpróbálok onnan is jelentkezni, de ha nem sikerül, akkor péntek este jövök.
Mindenki vigyázzon magára!!!
Nagyon fogtok ám hiányozni, főleg, hogy nem tudom majd mi a helyzet Kodával. Remélem megtalálom a net kávézót, ahonnnan Juci is írt mindig.
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Beszéltem Kodával. Egyenlőre nincs semmi, csak a bizonytalanság...
Átadtam a jókivánságokat, meg a puszikat! Szerintem jól jött neki :)
...remélhetőleg holnap hazaengedik, és akkor ő jelentkezik!

Én holnap megyek ultrahangra délután. Egyenlőre nem a saját orvosomhoz, hanem a családtervezőbe (legalább több szem többet lát :))
Remélem minden rendben lesz, már nagyon ideges vagyok miatta!
Hányingerem nincs már, nem fáj a hasam se... Egyetlen jele, hogy van a babácskám, az az, hogy nem menstruálok :wink: :lol:

Virág,
nagyon ügyi vagy a tortával!!! Nem semmi csaj vagy te!
Kérdezni szeretnék valamit, hátha tudod... Azt olvastam valahol, hogy árt a babának a körömlakk. Szerinted igaz lehet ez??

Gyöngyi,
nagyon jó pihenést nektek!!! Érezd jól magad, és vigyázz magatokra!
A netkávézót szerintem biztos megtalálod, nincs annyira eldugva! :)

Momo,
meséltem Kodának, hogy téged is műtöttek méhen kívülivel... Eszméletlen! Hogy lehet ezeket félre nézni vajon???
Főleg igy, hogy neki valahol biztos hogy van baba!!??

Ancsi,
gyönyörű nagy a pocakod! Ha olyan szép gyerek lesz abból is mint a fiad, akkor számíthatsz az irigykedésemre :lol:

Lányok, a bölcsőről mi a véleményetek??? Úgy néz ki sikerült apát megfűznöm, hogy legyen a babának majd a legelső időkben :D

Mesiről tud valaki valamit??? Nagyon hiányzik a társaságból!

Jaa!!! Köszi Titi, hogy felraktál a táblába! :) Remélem nem siettük el!!! :roll:

Sok puszi mindenkinek, holnap este irok, hogy mi volt a dokinál! Remélem addigra Koda megelőz az írással :)

Ági
csné
 
 


sziasztok!

hát nem sikerült valami jol ez a szülinap kiscsaj nem is örült nekünk se tortának se ajándékoknak se!hát igen tegnap ott voltak a bunko sogornömék biztos ö hatásuk alatt van kiscsajszi!

ági a körömlakk sem és a müköröm sem árt!ugyhogy nyugodtan használhatod!a lényeg a körömlakk lemosod illatositott legyen és acetonmentes mert annak a szaga nem förtelmes!holnap visszaolvasok most megyek aludni!joéjt mindenkinek

oné nektek meg jo pihit!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de az elmúlt pár napban nagyon sok tennivalóm akadt, nem tudtam jönni.

Anita!
Elmúlt a kézdagadásod?kiderült, miért dagadt?

Titi!
Milyen volt a Balcsin?Barnultál?

Ancsi!
Nem is tudtam, hogy a védőnőnek vizeletet is néznie kellene.Az enyém még sosem említette.Ha jól tudom, lehet venni gyógyszertárban tesztcsíkot, amivel a fehérjét lehet kimutatni a vizeletből, lehet hogy veszek.Tényleg nekünk kell intézni mindent, ha azt akarjuk, hogy rendben legyen a dolog.
Remélem a dagadásod enyhült!
Szép a pocid!
:D

Oné!
Gratulálok a kislányodhoz :D :D :D :D :D !Nekem is a Sára volt a választott lánynevem, dehát nálunk kisfiú készülődik :)
Hogy állunk a készülődéssel?Tulajdonképpen sehogy.Ami a gyerekszoba lesz az most a festőszobám, azt még ki kell pakolni.De még sok munkám van, úgyhogy még festek egy darabig.Nem sokáig, mert utána parkettázni kell és kifesteni a szobát, és nem akarom hogy a frissen festett szobába költözzön be a baba, mert nem jó ha még szárad a festék és párolog.Utána jöhet a vásárlás.Már minden ki van nézve és kész a lista, és egy két helyen szeretnék megvenni mindent." hét múlva megyünk pestre, és benézünk abba az üzletbe amit kinéztünk.A férjem felvette a kapcsolatot a tulajjal és azt mondta hogy nekik mindenük van, szóval az eldobható melltartóbetéttől a kiságyig minden.Ruhák, tiszt.szerek, bútorok, kiegészítők, stb.Szóval ott vesszük meg a cuccokat.
Érezzétek jól magatokat Sopronban!

Ági!
Nagyon jó, hogy így örült a férjed!Olyan aranyos!

Koda!
Hogy a fenébe lehetséges ez??!!Én ezt nem értem!Nagyon sajnálom!Most akkor feleslegesen vágtak fel?Mert akkor az nagyon durva!Javulást!Várunk nagyon!

rimar
rimar
 
 


Kép kiságy
ezt a kiságyt néztük ki abban a boltban amit írtam, átalakítható később heverővé, 14.900.-
rimar
 
 


Kép
és ezt a szőnyeget szeretném megvenni, de sajna nem tudom, hol van ilyen.Ha valaki látott már, szóljon légyszi!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Rimar: Igen elmúlt. De begipszelték. 1 hétig kellett volna hordanom, de levettem, nagyon melegem volt benne. Most be fásliztam, de már nem fáj. Állítólag megerőltettem a 20 kg-os fiamat emelgettem, és már azt a kezem 2x műtötték. Nem tett jót neki.

Várom már a csütörtököt, kiderül uh-n van-e egyáltalán pé-m. Igen ám, de kiába van, ha nincs tüszőrepedés, nem tudok teherbe esni. A hormon meg csak jövő héten jön meg. Jaj, csak tudnék valami bíztatót.

Koda: Nagyon sajnálom, ez felháborító. Remélem, hogy a babát megtalálták uh-n és nincs semmi bajotok. Ha tudsz jelentkezz.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Végre hazaértem!
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot, meg hogy gondoltatok rám!
Ági már mindent leírt, azóta igazából semmi sem történt. majd 1 hét múlva nézik meg, hogy van -e terhesség, ha van életképes -e meg ilyenek....Jól meg lettem biztatva. Varratszedés is akkor lesz, most csak szélnek eresztettek. Remélem senki sem fog ilyen helyzetbe kerülni!
Ahogy tudok valamit, értesítelek benneteket. Most pihennem kell, kímélni magam. Amúgy sem tudok még nagyon egyenesen járni a varratok miatt.

Nektek minden jót kívánok, látom Gyöngyinek közben kiderült, hogy kislány!:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda
Teljesen kiakadva olvastam Ági sorati, ilyen nincs. Remélem pozitívan végződik a dolog.Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat!

Ancsi
Tündéri a kisfiad, igazi huncut nézése van.
A pocakod is jól néz ki, szép gömbölyű.
Pontosan hány heted is van hátra?

Momo
Látom nem nagyon tudsz megűlni a fenekeden. :D Ha már ennyire belejöttél jöhetsz hozzám is, mert nekem Dávid melett ilyenekre nem jut időm. Most elhatároztam, hogy hívok takarítónőt és csinálunk egy teljes nagytakarítást. Bevallom már nem akarok létrára mászni és ablakot pucolni...

Ági
Nagyon aranyos a férjed., ahogy fogadta a nagy hírt.
Vivinek mondtátok már?
Kíváncsi vagyok mit mondanak ma az uh-on.

Oné
Gratulálok a kislányhoz! Nagyon irígy vagyok érte.
Nagyon jó pihenést nektek. Ha tudsz akkor várjuk a jelentkezésedet.

Rimar
Na akkor még jó sok munka vár rátok a baba érkezése előtt.
Mi semmit nem vettünk még eddig. Igazán nem is nagyon fogunk, csak egy két dolgot, mert a Dávid dolgait elraktuk.

Virág
Nagyon ügyes vagy, gyönyörű a torta, és ha megfeszülnék sem tudnék ilyet csinálni. Sajnálom, hogy nem örültek neki.
Ma van a férjem szülinapja, de én rendeltem tortát, mert igazán szépet nem tudnék csinálni.

Ma voltunk Dáviddal a kukija miatt dokinéninlél. Egy kis hős volt, nem sírt pedig felszedte a letapadást. Igaz le kellet fogni . Utólag rossz mert minden pisilésnél borzasztóan sír és mondja, hogy" anya nagyon fáj a kukim".Azt mondták 2 nap és nem fog neki fájni. Most szeretném egy kicsit sűrgetni az időt, mert nagyon sajnálom.

Anita
Jobbulást a kezed miatt.
A z uh-on pedig kívánom, hogy minden jó legyen.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Rimar :lol:

Nézd meg ezt a honlapot: www.dione.hu. (a szőnyeg ára 37,470 Ft)

Üdv

mimoza
mimoza73
 
 


Bocsánat már megint én... de már itt sem vagyok

Bufo :lol:

Ültesd a kisfiadat kamilla teás vízbe, csodákat tesz. Nálunk kb. 1 nap után már nem fájt a pisilés.

Kitartás!

Mimoza
mimoza73
 
 


Sziasztok,

KODA,
örülök nagyon hogy itthon vagy!!!!
Ügyes vagy nagyon, hogy igy birod! Vigyázz magadra, pihenj sokat, és drukkolunk a jövő hétre! :)

Bufo,
Vivivinek nem mondtuk, azt hiszem ő az aki majd csak a 12 hét környékén fogja megtudni. Nem akarom, hogy csalódjon, ha esetleg történik valami :(

Voltam orvosnál :) :)
Itt az én drága GYÖNGYöm :)

Kép

Képzeljétek apa is benn volt velem a vizsgálaton és nagyon boldog volt :) Hiába van 2 gyereke, még nem látott ilyet :)
A doki még azt is megmondta, hogy a bal petefészkemből jött a tüsző amiből lett a babuca :)

Virág,
köszi a körömlakkos infót. Tudod, eléggé elkeseredtem volna, ha nem ezt mondod, mert eddig soha nem nőtt meg igy a körmöm, nem örültem volna, ha pont most nem festhetem! ...Az elevit megtette a hatását :)

Anita,
várom a csütörtöki jó hiredet ám majd!!! Ne add fel! Minden rendben lesz! :)

Rimar,
szép ez az ágy, az enyém is hasonló, csak nem fenyő színű, hanem szines. Mekkora? 140*70???
Vivi nekem iskolakezdésig azt az ágyat használta!!!! Szerintem jó vétel! És egyáltalán nem vészes az ára!
Milyen bolt ez? Merre van?

Bufo,
Szegény kicsi fiad! nem irigyellek most titeket! Reméljük tényleg hamar meggyógyul! ...a kamilla tényleg jó lehet!

Szia Mimóza!!
Te pocakos vagy??? Irsz is magadról esetleg? ...vagy csak néha irsz nekünk okosat?? :lol:

Puszi,
Ági
csné
 
 


http://babyfun.vasarlas.origo.hu/index.vm
Ági!
Itt megnézheted ezt a boltot, amiről írtam.Hátha valamelyikőtök ismeri, és tud infokat, bár 25-én megyünk és szétvásároljunk az agyunkat :D Még a kelengye ill egyéb cuccok összeállításában is segítenek.Az Úr, akivel beszéltünk, nagyon kedves volt, mondta, hogy mielőtt megyünk, szóljunk oda és jön velünk segíteni:)jó fej.Remélem a cuccok nagyrészét sikerül is megvenni.Sem én sem a kedves férjuram nem vagyunk valami nagy vásárlós-mászkálós fajta, szeretünk túllenni a dolgon egyszerre.Persze ez álom, mert ha valami nem tetszik, úgysem ott veszem meg.Na majd meglátjuk.
Ja!Husi az UH kép:)

Lányok!
Nagyon sz*r estém volt!Írtó melegem volt, ezért éjfél után tudtam elaludni.A kedvesem nem engedte,hogy a ventillátort bekapcsoljam, nehogy megfázzak.2 óráig aludtam, utána ki kellett menni menetrendszerűen pisilni.Fél 3 álom felé elszenderültem, erre valami primitív banda tangóharmonikával dajdajozott a házunk előtt vagy egy órán át!Tök ideg voltam!

Koda!
Remélem, jól vagy!Pihenj amennyit csak tudsz.De azért néha jelentkezz be:)

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Virág, Ági: köszi a hiányolást!! Jól esett, hogy nem felejtettetek el!

Itt vagyok azért néha, csak olvasó üzemmódban. Két dolgot nem bírok azonban szó nélkül hagyni:

ÁGI! GRATULÁLOK! Nagyon vigyázz magatokra!

KODA! Sajnálom, ami veled történt, és drukkolok, hogy ott legyen a babó, és jól kapaszkodjon!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!

jajj de jo végre tücsi rolad is hallani!nagyon örülök hoyg végre irtál!Zsoltika hogy van?és te?

koda örülök hogy hazaengedtek pihenj nagyon sokat!majd ha már kipihented magad gyere ujra!remélem azért baba van a dologba!beszélgettünk rolad a párommal és arra jutottunk hogyha velem ez történne és utánna még az is kiderülne hogy terhes vagyok tuti feljelenteném a korházat amiért nem jol diagnosztizáltak és még a babát is veszélyeztetik!na a fájdalmaidrol már nem is beszélek!

rimar probáld napközbe kipihenni az éjjeli fáradalmaidat

titiék mikor jönnek meg balcsirol?nem csak hétvégéröl volt szo?

ági gratula megint a pocilakodhoz!irigykedem ezerrel de annyira örülök neked nektek!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés! Sajnos nem tudtam visszaolvasni az elmúlt hetek hozzászólásait. :cry:

Velünk minden rendben van, a 31. heti UH-n 1519 gramm volt a baba. (Neve még mindig nincs. :D )
Most adják át a lakásunkat, úgyhogy elég zűrösek a napjaink: mindent meg kell venni (eddig azért nem tudtuk, mert nem lett volna hova rakni)+költözés, pakolás stb.
Az új lakásból majd könnyebben tudok jelentkezni, mert ott lesz internet (várhatóan 1-2 héten belül).

Sok puszi mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám, tegnap jöttünk haza a Balcsiról, minden nagyon szuper volt. Lett egy mini színem végre! Isteni volt az idő, fürdödtünk is, bár én inkább a fél napon+árnyékban hűsöltem, meg persze egy kicsit a hasimat letakarva napoztam. Nagyon jól esett. Mire hazaértünk, volt nagy meglepi is, mert van már színe a házunknak, igaz még csak az egyik részen, de azért mindjárt felteszem a fotót, gyorsan csináltam róla képet. Nekem annyira tetszik, el is bőgtem magam!

Azért nem tudtam jönni eddig, mert megint helyettesítem a kolleganőt, aki 2 hétig nincs, úgyhogy helyette számlázom is, kicsit így zsufi a nap. Reggel pedig rögtön 9-re jöttek a lányok elbeszélgetésre. Kíváncsi vagyok, kit fog felvenni a helyemre a főnökasszonyom. Tényleg nem kellemes ez az egész, de végig kell csinálni.

A bébikénk jól van, igen sokat mozog, olyan lesz, mint az anyja! :) Nagyon várom már a hétvégét, akkor megyek apósommal 4D-s UH-ra! :)

MESIIIIIIIIIII!!!
Már épp azon voltam, hogy valamelyik este felhívlak, annyira jó lenne néha tudni rólad. Ha megerősödsz lelkiekben, bízom benne, hogy visszajösz közénk, mert nagyon hiányzol közülünk!

KODA!!!
Én nem írok egyebet, hisz tegnap beszéltünk, csak nagyon-nagyon vigyázz magadra, és izgatottan várjuk a hétvégi UH-t!

ÁGI!!!
Úgy örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben van veletek! Biztos vagyok benne, hogy nem volt elhamarkodott az új helyed a táblában! :)

Lassan én is nézegetem a kiságyakat, babacuccokat, tegnap is voltam egy helyen itt a Soroksári úton egy bababoltban, találtam is kiságyat+pelenkázót, hasonló lenne, mint Nektek Ancsi. És be is férne a szobába. Úgyhogy lehet, hogy megbesszük. Lassan haladgatunk.

Na, mára nem írok többet, gyorsan még a fotókat felteszem, aztán futok vissza dolgozni!

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam külön, annak is, Virág, Neked pedig külön puszika a hiányolásért!
titi_27
 
 


Na, szóval a házikó

Kép

És a legédesebb balatoni kép

Kép
titi_27
 
 


cupicica de jo azért hogy jelentkeztél!ne nagyon eröltesd ám meg magad a költözködénél!van segitéged?

titi de aranyos ez a kép!

képzeljétek a barátnöm 35.héten van és tegnap egytöl este ötig fájásai voltak de olyan szinten hogy még dokihoz se tudott elmenni!hiába mondtam neki hogy elviszem azt mondta jobban van!erre este tizkor bementek férjével a korházba és kiderült tényleg fájásai voltak de nem sima joslofájások!ugy rám ijesztett de mivel nincs nyitva ezért hazaengedték és msot kupot kell használnia a fájásokra!

na ma elöbb kell mennem dolgzni mert egyeüdl leszek aminek nem nagyon örülök fogalmam sincs hogy fogom egyedül megcsinálni de majdcsak sikerül!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Mesi!!! Nagyon örülök, hogy legalább ennyire jelentkeztél!!! Remélem jól vagy! :)

Titi,
édes a kép nagyon :D
És a ház szine nagyon jó lesz!! Nem semmi nagy ám ez a ház! Elég kitakarítani :wink:

Juci,
pihend ki a gyerekeket, érezd jól magad apával, és utána jelentkezz ám!!! :)

Rimar,
megnéztem a honlapot, tényleg jó kis boltnak tünik! Ez az ágy olyan amilyet gondoltam! Szerintem nagyon jó!!!

Lányok,
megyek is feküdni, mert szurkod a hasam... Lehet hogy hosszú volt a mai nap neki odabenn :)

puszi,
Ági
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: