Sziasztok!
Kisvirág, hatalmas gratula. Tudtam én, hogy valami ilyesmi van. Pedig azt hittem megvársz és együtt nyomjuk a MÁV-ban.
Nagyon édes a babád, és a történeted is nagyon hasonló mint nekem az első, csak nekem nem kellett burkot repeszteni. Egyébként ilyen gyorsan ment minden.
Már nagyon szeretnék ezen is túl lenni.
Enci, gratula a férjednek, ügyes volt.
Fókuszt nem néztem, mert már hallottam a beharangozót így inkább nem is voltam rá kiváncsi. Megdöbbentő, hogy milyen emberek vannak. De az embereke érdektelensége is botrány, hiszen ha egy babát vernek annak azért nyoma van. Így aztán a védőnőnek, vagy az orvosnak észre kellett venni, hiszen vannak kötelező vizsgálatok, oltások, ahol láthatják a gyereket meztelenűl. Szóval nem is értem, hogy juthatott el idáig ez a dolog.
Norvellnek is hatalamas gratula, bár szerintem neki már gratuláltam.
Én ezzel tali dologgal nem foglalkozom, mert az időpont ami itt felmerült valószínű úgysem lenne jó, mert még nagyon pici lesz akkor a babám. Szóval én azért nem jeleztem az igényeimet ezzel kapcs. Talán nyár végén kéne, mikorra már mindenkinek akkora lesz a babája, hogy nyugodtan el tud jönni.
Asszem mi is 6 hetesen voltunk csipőUH-n, de már nem emlékszem. És a MÁV-ban a kontrollon csináltak koponya UH-t.
Potterági, milyenek a csecsemősök most a MÁV-ban? Akkor volt egy köztük, akit le tudtam volna csapni. Editnek hívták, mint engem, de valami borzalom. Ott van még? És a Teca, mert Ő nagyon kedves volt. A Forgács Katalin gyógytornász jár még tornáztatni a kismamikat? Nagyon szerettem őt, egyszer Ő öntött belém lelket, mikor még nem indult meg a tejem és be voltam fordulva.
Zsu, nagyon helyes kismami vagy. Én már úgy érem, hogy könnyebb engem átugrani mint megkerülni, pedig nem vagyok alacson.
Mézgomb, a kislányod sérójával már a Hajas is tudna mit kezdeni. Nagyon tutti. Irtó cuki a kiscsaj.
WC ülőke, én is a DM-re emlékszem, de asszem gyógyszertárban is lehet kapni.
Magunkról: most mintha kevesebb lenne a babamozgás, lehet, hogy akkor lassan megszülök? Mondjátok, hogy igen. Annyira szeretnék már túl lenni rajta. Ráadásul, hogy jön vissza a hőség az erőm megint kezd elhagyni.
Ja, tegnap bemondták a Fókusz végén, hogy megszületett Marsi A. babája is.
Pusszancs mindenkinek. Edit