Új privát üzeneted érkezett!

Csanita!
A Kútvölgyibe járok, és a doki sem értette, hogy mi van, ezért csinálja meg az átjárhatóságit újra!
Azt mondta, ha nem jár sikerrel, akkor meddőségi központba irányít, de erre egyenlőre nem szeretnék gondolni.
Bevallom lányok férfiasan, hogy én már jártam jósnőnél, kineziológusnál és egyéb okkult helyeken, mindenhol azt mondták, hogy nincs nekem semmi szervi bajom, a baba még nem választott ki magának, de majd jövő év elejére! Na ha ezen lehet segíteni és inkább hamarabb szeretném :) ezért is vállalkozom ezekre a vizsgálatokra.
sonjus

Sonjus!
Nekem mikor nézték Uh-n, akkor volt egy 21 mm-es, ami másnap repedt meg. Erre azt mondta a doki, hogy ez jó és ezen a területen nincs már dolgunk.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
ez akkor nekem nem jó hír, mert az egyikben volt egy 0,7 mm a másikban meg egy 1,1 mm és még azt is mondta a doki, hogy a jobb petefészkem kicsi, de azt nem mondta, hogy ebből következik-e bármi is!
sonjus

Az szerintetek lehetséges, hogy a clostitól hízni kezdtem és a bőröm is olyan mint egy tizenévesé?
sonjus

Az szerintetek lehetséges, hogy a clostitól hízni kezdtem és a bőröm is olyan mint egy tizenévesé?
sonjus

Sonjus!!!

Én merem ajállani a dokimat!!!!Nagyon jó,igaz meddőségi központba dolgozik,de ha Én előről kezdeném nem várnék ennyit.Itt a topicba is van 1 lány akinek én ajálottam,és már babázik április óta!!!Meg van még egy ismerősöm,ő is hozzá járt és mindjárt félidős terhes!!Clostit Én is szedtem de én nagyon be cisztásodtam tőle,meg mondta a doki hogy lehet tőlt hízni.
csanita

Csanita!
Ez a ciszta dolog már nekem is eszembe jutott, hogy a clositól lehetett, mert azelőtt nem volt soha, de most újra szedeti velem a doki!?
Ezt az átjárhatóságit még megcsináltatom hétfőn a dokimmal, de arra az esetre, ha nem járunk sikerrel, érdekelne a te dokid, főleg így, hogy már mindenki terhes :)
én is én is én is szeretnék, persze nem a dokitól, hanem a páromtól :lol:
sonjus

Kamilla!
ez akkor nekem nem jó hír, mert az egyikben volt egy 0,7 mm a másikban meg egy 1,1 mm és még azt is mondta a doki, hogy a jobb petefészkem kicsi, de azt nem mondta, hogy ebből következik-e bármi is!
sonjus

Nagyon jó doki,nagyon alapos,nem olcsó,de szerintem megéri.Bár elég sokan vannak náluk,jó 1-2 hét bejelentkezés után tud fogadni.Ott megcsinálnak minden vizsgálatot,sperma,vér stb..!!De reméljük nem kerül rá sor mert hipp-hop babás leszel!!!
csanita

érdekesen többször mennek el az üzeneteim, egymástól függetlenül, más más időpontokban!
közelebb jött a bermuda háromszög, vagy mi van?
sonjus

Reni!!!

Képek????
csanita

Csanita!
Akkor, ha ilyen sokat kell várni, add meg légyszi az elérhetőségeit!
Már mindenféle vizsgálaton voltunk, mindenünk negatív, de gondolod ott mindent újra megcsinálnak?
sonjus

Ha frissek az eredmények szerintem nem csinálják meg.

www.forgacsintezet.hu

Itt megtudsz nézni mindent,doki neve:DR Forgács Vince,Ő a központ vezetője.Azt hiszem 11.000 ft a rendelése.De a vérvétel ingyenes,sperma vizsgálat tavaly volt 6000 ft.Többit nemm tudom,engem Ő műtött laparral is,csak az a baj nem vezet már ő szüléseket,pedig szívesen szültem volna nála.
csanita

köszi szépen, átgondolom hogy is legyen!
ha nem lesz átjárható a p.vez. hétfőn, akkor úgyis menni kell valahová.
sonjus

Akkor mennek adrukkok hétfőre,aztán gyere ám mesélni.Na ezt úgy írtam mintha mindjárt hétfő lenne.De addig gyere ám!!!! :D

Na megyek kicsit ledőlök pihenni!!
csanita

Én is örülnék, ha már jövőhét hétfő délután lenne, de Kamilla már holnap túllesz rajta és mesél nekünk, hogy hogyan is volt, az az 1 percig tartó feszítő érzés :)
Csanita jó pihit!
sonjus

Csanita!Próbáltam,de túl nagyok.
breni

Reni!!!

Ha gondolod elküldheted őket mélbe és akkor lekicsítem őket és felrakom!!!

Priviben elküldöm az email címem!!
csanita

Szonjus!
Nekünk ez a 22. próbálkozós hónapunk, ebből a 17., mint célirányos. :(
Nekem volt HSG-m, abszolút nem fájt, de nekem van már 2 gyerkőcöm. :)
Volt laparom is, ami alatt sajna bevéreztem, így fel kellett nyitni rendesen... :(
Túl vagyok egy sikertelen inszemen. Volt utána egy spontán ciklusom, ami szintén sikertelen volt, így most várom az újabb inszemet.

Csanita!
Hányadik héten napon vagy?

Vica!
Jobbulást!

Potter!
Lesz ez még így se! Nem elkesríteni akrlak ám! :wink: :lol:
moni

Csanita!Kaptam privit,csak semmi nincs rajta.Küldd el légyszi mégegyszer.Köszike
De most már tudom ha majd legközelebb fényképezek akkor kisebb méretre állítom.
breni

Na remélem most normálisan elküldte.Nem tudom miért üresen küldte el??
csanita

Helló Csajok!

Anita!

Úgy látszik, hogy a kislányod sem sieti el a dolgot. :) Nagyon drukkolok!!

Ági!

Nekem 3 ilyen szadomazo melltartóm van! :D Éjjel-nappal hordom őket, meg persze betétet is rakok bele, mert egyfolytában csöpögök. Elég bénán nézek ki benne!! A tejspriccelésig nekünk még 3 hetet kell várni, pedig már nagyon kívánósak vagyunk apával. :D

Gyerek jól van, már tud zsarolósan hisztizni, persze ölbe kerülvén azonnal elszáll minden baja és 2 percen belül alvás lesz a vége anya/apa vállán. Lepisilés is megvolt már, sőt rendszeresen lepukizza a kezemet, amikor éppen a kenőcsöt kenem a kis valagára.

Betti és Bendi
betti73

Reni!!!

KÜldtem mélt!!!!Remélem ez elment!!!

Betti!!!

Örülök,hogy jól vagytok!!!Nem küldenél képet Bendiről????Jó ha emailbe is küldöd,annyira kiváncsi vagyok rá mekkorát nőtt!!!???Drukkokat raktároztam. :D
csanita

Csanita!Elküldtem.
Köszi
breni

Sziasztok!

Na, erőt vettem magamon, és leültem, mert már állni se jó.

Ági!
Jól mondod, hikomat lettem. :D Szóval ilyenek ezek a fiúk, kicsit megdicsérik őket, és egyből nem úgy csinálják... :)
Ez a melltartó nem semmi lehet.

Betti!
Tök aranyos lehet Bendi, mikor lepukkantja a kezedet. :D
Apa jól elvan vele?

Angel!
Hú, basszus, ennyire begyorsultunk??? Akkor gyűjthetem a drukkjaimat, hogy legyen bőven belőle augusztus közepére. :D
Te, bizti, hogy hüvelyen keresztül szívják le a petikéket? Én eddig úgy tudtam, hogy ejtenek egy kis vágást a hason, és úgy. Elvégre mégse mászhatnak végig a petevezetőkön míg eljutnak a petefészkekig. :roll:
Bocsi, ha hülyeséget írtam, de nekem ez így áll össze anatómiailag.

Reni!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Bocsi, hogy nem írtam le, hogy kivel mi volt, most olvastam, hoyg kérted, én akkorra kiléptem, de látom Ági leírta a lényeget.
Még annyit, hogy Beu meg Zsuzska nyaralni vannak Horvátországban. Pihi pedig kivonta magát egy darabig a forgalomból, a lelke rendbetételére koncetrál és a párjára. élvezni akarja ezt a nyarat és nem törődik a babatémával.

Anita!
Még mindig zárt? Nahát...Én eddig abban a naív hitben éltem, hogy ha elmegy a nyákdugó, abból 1-2 napon belül baba lesz.
De hátha már nem várat sokáig magára Regi baba. :D

Sonjus!
Üdv itt. Remélem hamarabb lepocakodsz, mint itt néhányan. Nekünk is 20 hónap után sikerült.
Olyan nekem, mintha mi már találkoztunk volna, nem?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jönnek Reni képei!!!
Kép Kép
Kép
csanita

Reni konyhája: Kép
csanita

Kép
Kép
csanita

Csanita!
Írtam mélt, SÜRGŐS!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!!!

Látod Én meg cáfolom ezeket a dolgokat!!!Én is azt hittem...!!!De legkésőbb 18-án babázunk!!Megyek pénteken is ctg-re,meg jövő héten szerdán(ha megyek)és ha nem lesz addig bébi akkor hétfőn befekvés és kedden megindítja a doki.Max 2 hét,de apa szerint hétvégén már itthon leszünk hármasba.Jó mi??Nagyon belekellene húznunk,de még bármi lehet!!!Akkor minden szívbaj nélkül fogok éjjel is sms-t írni neked!!!
Nem irigyellek derékfájás ügyileg Én tudom milyen az.De maszíroztasd Apával!!!
csanita

Reni!
Tök jók a képek! Hogy te milyen csini vagy, meg a párod is!
Nagyon szép a konyhád is, több kép nincs róla?
Az 5. képen mi van?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,:)
bizti, hogy úgy! :wink:

Régen hason keresztül csinálták, ahogy mondod, de most már hüvelyboltozaton keresztül szívják le a tüszőkből a folyadékot, vhogy úgy, hogy UH-fej végére tűvezetőt lehet erősíteni. Na most lehet, hogy idétlenül írtam le, de kaptunk egy ismertető füzetecskét, abban le van írva! :) Ja, sztem a Kaáli honlapján is!

Fáj még mindig a hátad? :(

Mi az a hikomat? :shock:

Betti,
szóval akkor működik a gyerek! :lol:

Hű, Reni!
Jók a képek! :)
Ez az édességpult! :shock:
angel37

Angel!

:oops: :oops: :oops: Na, jól besültem megint. Úgy kell nekem, mit okoskodok. :)
Szóval ilyen új technika van már? Én nagyon sok lombikos tpoikot olvastam, onnan vagyok ilyen "jól informált". :shock:
Igen, még fáj, de hős vagyok és nem törődök vele.

A hikomat az ilyen béna, szerencsétlent jelent. Régen voltak ilyen Hikomat-Trabantok, amiket mozgássérülteknek alakítottak át, mert kézi gázkar meg talán fék meg kuplung is volt benne? Papámnak volt ilyen de én csak a gázra emlékszem benne.
Szóval olyan, mint most én: béna. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
amíg nem voltam érintett, és is azt hittem, hogy hason keresztül, csak mostanában okosodtam ki! 8)

Hős vagy, az biztos! :) Én nem tudok nem azzal foglalkozni, ha fáj valamim, gyári hiba :roll: Még szerencse, hogy nem vagyok fájós!

Az nem a Velorex? :)
angel37

A velorex nem a 3 kerekű kocsi?

Úristen, ha az uram látná, hogy ennyire értünk hozzá, és ezeken filózunk... :oops: :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja, de az 3 kerekű! :oops:

A női témához szerencsére egy fokkal jobban értek/értünk! :D
angel37

Még szerencse. :D
Az autókkal meg törődjenek a fiúk, nem? :D

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja, elfelejtettem elköszönni, zárok, aztán tűzök haza pihennei, mert eddig tartott a hősiességem. :D

Puszi Mindenkinek:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!!!

Jó pihenést,aztán holnap gyere!! :lol:
szeretnék már sms-t írni!!!

Én is elköszönök,holnap újjult erővel!!!! :lol:
csanita

Anita,
Peti nagy bébi volt, 58 cm, az 56-osak még jók voltak 1 hete, már 62-est, vagy nagyobb 56-ost hord. Szerintem okésak nektek az 56-os cuccok, esetleg, ha mégis nagyok lennének, apa be tud szerezni a boltban párat, ha mégi kellene. Olyan gyorsan kinövik!

Móni,
mire értetted azt, hogy lesz ez még így se???? A szexre? Mert ígysebbet el sem tudok képzelni... :? Bár nem kell mentegetőznöm, ha hulla fáradtan beesek az ágyba, és apa is nézheti kimerülésig a foci vébét...:shock:

Angyal, Vica,
jó volt ez a kocsi-eszmecsere. Kedvenc sztorim akkor is Vicától a sárban ragadt elsőkerékmeghajtású marad. :D

Angyal,
milyen matricát viseljek? Olyat kéne ami bírja a tejcsorgást... :D

Betti,
szexi melltartóbetétet én is viselek. Kár, hogy pl nem mintás...lehetne tehenes...vagy szívecskés.

Kamilla,
ostorra már én is gondoltam! :wink: Holnapra sok kalappal!
potter_76

Potter!
Akár írhattam volna arra is... :wink: :lol:
Nem, én a babóca kiszámíthatóságára gondoltam. :lol:
moni

Jó reggelt!
Ha jól látom én leszek a reggeli műszak mert én 6-14-ig dolgozom általában, és itt mindig jut egy kis idő a netre :)

Vica!
Ne tudom hol találkozhattunk már! Én mostanság kezdtem "behatóbban" foglalkozni a baba témával.
Hallottam a babanetről korábban is, ajánlották ismerősök, de úgy gondoltam, hogy ha nem foglalozom annyira a témával majd jön minden magától. Azonban rá kellett jönnöm és ebben a tegnapi nap is megerősített, hogy jobb, ha az ember megbeszéli a félelmeit, kérdéseit, gondolatait, mert könnyebb a várakozás és egy csomó jó dolgot tudhatok meg, ami később hasznos lehet!
A párom is próbál segíteni, támogatni, hétfőn ő is szabin lesz és eljön velem a HSG-re, de ugye azért ő mégiscsak pasiból van és nők egymás közt jobban megértik egymást, nem? :D

Nekem is volt már ilyen autós témám, ami után igen szőkének éreztem magam (mondjuk én szőke is vagyok :) )
Elmentem kicseréltetni az izzót, mert életem értelme nem fért hozzá, mire az autószerelő megkért, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Ekko rá kellett jönnöm, hogy még sosem nyitottam fel és halvány lila fogalmam sincs, hol is lehet a húzóka. A bácsi oda se nézve benyúlt az autóba és kinyitotta, háááát kicsit égtem)

Azért az mindenféleképpen bíztató, hogy ez a 16 hónap nem is olyan hosszú idő, már ahogy írjátok!

Csanita!
Átgondolva a tegnapiakat, úgy döntöttem a clostit nem is szedem be, mert tegnap reggel bevettem egyet, és ma reggelre igen érdekes képet mutatott az arcom és a hátam. Pattanások,gyulladt vackok fúj! :cry: És mostmár tuti az is, hogy ettől lettek a cisztáim, mert a closti előtt sosem volt semmi ilyen problémám.
Nálatok ahogy látom mindennapos a helyzet! Drukk ezerrel!
A lánykád pedig igazi nő, már most, mert várni kell rá, nem? Nem készült még el :)

Móni!
Ez olyan fura, hogy 2 gyerkőc után ilyen nehezen jön a 3.?
Eddig bárkivel beszéltem, az első problémás volt, aztán szinte soron kívül érkeztek a többiek!
A szomszédban is hasonló volt a helyzet, az első nehezen jött, a 2. pedig szinte az eltervezés napján :) Tervezték,hogy az év végén jó lenne, ha lenne, mire most szeptember elején már jön is a baba!

Szép napot, ha valaki korán kelő, írjon :)
sonjus

Sikerült képet felraknom!
Ezek vagyunk mi!
A nagy Ő, meg én :)
sonjus

Jó reggelt!!!!!!
Vica!Az 5. kép egy csoki szökőkút. FINI
breni

Csanita!Köszi a kép felrakást.
breni

Sziasztok!

Sonjus!
Nagyon pici a kép, amit a profilban lehet látni, nem tudod feltenni ide az oldalra?
Akkor tévedtem az ismertésget illetően, valahogy olyan érzésem volt, mindegy.
Mit dolgozol 6-14ig?

Csanita!
Mizu???

Kamilla!
Mennek a hatalmas drukkjaim, hogy minden okés legyen. A géppel is meg Veled is. :wink:
Várjuk nagyon a híreket!!!!

Móni!
Neked mikor lesz pontosan az inszem? Hogy tudjam előre, kinek mikorra gyűjtögessek szorítást meg drukkokat. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Reni!

Csoki szökőkúúúút????????
Aztaaaa. És működött is? :wink:
Megyek melózok egy kcisit, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Igen működött,meg is kóstoltam,gyümölcsre kellett rácsorgatni. :lol:
breni

Szép jó reggelt mindenkinek!!! :D

Hú nagyon jót aludtam éjjel!!!Drágám is alukált,csend volt aztán most beindult ezerrel,edzi az oldalamat.

Szia Vica!!! :lol:

Derekad jobb már???Reméem tegnap sokat pihentél!!!! :D

Kamilla!!!

Várjuk a híreket!!!!Szorítunk nagyon!!!!

Sonjus!!!

Tényleg mit dolgozól????Nagyobb képet kérhetünk???Ha ide nem akarsz,küldhetnél emailbe is!!Tudod az újakról mindent tudni akarunk!!! :lol:

Reni!!! :D

Csokiszökőkut,nagyon szupi,már tegnap is néztem mikor elküldted.Nagyon szívesen,máskor is.
csanita

Üdv Csajok!

Kamilla, drukk a hsg-hez!

Jaaa, hogy az csokiszökőkút? :lol:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?