Jó reggelt!
Ha jól látom én leszek a reggeli műszak mert én 6-14-ig dolgozom általában, és itt mindig jut egy kis idő a netre
Vica!
Ne tudom hol találkozhattunk már! Én mostanság kezdtem "behatóbban" foglalkozni a baba témával.
Hallottam a babanetről korábban is, ajánlották ismerősök, de úgy gondoltam, hogy ha nem foglalozom annyira a témával majd jön minden magától. Azonban rá kellett jönnöm és ebben a tegnapi nap is megerősített, hogy jobb, ha az ember megbeszéli a félelmeit, kérdéseit, gondolatait, mert könnyebb a várakozás és egy csomó jó dolgot tudhatok meg, ami később hasznos lehet!
A párom is próbál segíteni, támogatni, hétfőn ő is szabin lesz és eljön velem a HSG-re, de ugye azért ő mégiscsak pasiból van és nők egymás közt jobban megértik egymást, nem?
Nekem is volt már ilyen autós témám, ami után igen szőkének éreztem magam (mondjuk én szőke is vagyok
)
Elmentem kicseréltetni az izzót, mert életem értelme nem fért hozzá, mire az autószerelő megkért, hogy nyissam fel a motorháztetőt. Ekko rá kellett jönnöm, hogy még sosem nyitottam fel és halvány lila fogalmam sincs, hol is lehet a húzóka. A bácsi oda se nézve benyúlt az autóba és kinyitotta, háááát kicsit égtem)
Azért az mindenféleképpen bíztató, hogy ez a 16 hónap nem is olyan hosszú idő, már ahogy írjátok!
Csanita!
Átgondolva a tegnapiakat, úgy döntöttem a clostit nem is szedem be, mert tegnap reggel bevettem egyet, és ma reggelre igen érdekes képet mutatott az arcom és a hátam. Pattanások,gyulladt vackok fúj!
És mostmár tuti az is, hogy ettől lettek a cisztáim, mert a closti előtt sosem volt semmi ilyen problémám.
Nálatok ahogy látom mindennapos a helyzet! Drukk ezerrel!
A lánykád pedig igazi nő, már most, mert várni kell rá, nem? Nem készült még el
Móni!
Ez olyan fura, hogy 2 gyerkőc után ilyen nehezen jön a 3.?
Eddig bárkivel beszéltem, az első problémás volt, aztán szinte soron kívül érkeztek a többiek!
A szomszédban is hasonló volt a helyzet, az első nehezen jött, a 2. pedig szinte az eltervezés napján
Tervezték,hogy az év végén jó lenne, ha lenne, mire most szeptember elején már jön is a baba!
Szép napot, ha valaki korán kelő, írjon