Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Rövid leszek, mert marha meleg van, még a millentyűről is folyik a víz. Pénteken reggel kell befeküdnöm.
Zsenge!
A 11. szobától én is nagyon tartok. Én mindig a lifttel szemben a 12-ben voltam a fal mellet. Nagyon jó lenne megint ott, de nem sok az esély.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska....... na az nem olyan biztos,hogy nem kerülhetc oda ujra. Én is megszakitottam anno önkényesen a bent létemet (fiam ballagása volt ) és mikor vissza feküdtem ott lent az adminisztrácion kifejezetten kértem a 14esbe valo helyezésemet.és szerencsém volt mert volt hely.és pont az amelyikböl"távoztam"
szal nyugyodtan szolj ott a csajoknak hova szeretnél kerülni,Mit veszitesz vele? szerintem semmit egy probát meg ér :lol:

Kép
zsenge

Helló Lányok!

Köszönöm az érdeklődést és a segítséget, nagyon aranyosak vagytok! Három napja már semmi fájdalmam nincs. Két dokinál jártam, a probléma oka inkább vicces, mintsem drámai: alkatomból adódóan valószínűleg izom-eredetű :roll: volt a gondom... Azért 14-én is elmegyek a mammográfiára, remélem, nem okozok vele gondot magamnak, mert megnyugtatna, ha akkor sem látnának semmit.

Melcsi!
Nagyon sajnálom :cry: :cry:
De olyan jó fej nő vagy, általában sugárzik az életöröm az írásaidból - sikerülni fog, nyugi! :) A legjobb helyre, a legjobb pillanatban fog megérkezni, akit nagyon vártok!
Most örülj a családodnak, Pörinek, aki fantasztikus kiscsaj!
Máté lelkét mennyire érintették az iskolai történések? Tudom, mondanom sem kell, de figyeljetek rá is nagyon, azért legyen jó nyara! És ahogy a húgára néz - nagyszerű emberke ő is! :D

Nálunk nem volt különösebb gond a bizivel, hozták a formájukat: Dorka egy tizedet javított a 8.-os eredményén, Luca pedig az előző évin négyet - na, nála volt is min javítani... (Bár engem, őszintén szólva, a bizonyítvány eddig sem és most sem érdekelt különösebben, nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget.)

Paga!
Örülök, hogy simán túl vagy a műtéten!
Mikor lesz szövettani eredmény?
Nekem Lili Clostis...

Icus!
Nekem átadták akkor is az ülőhelyet, amikor nem babás pocakom volt :shock: :shock: :shock:
Hogy bírod? Vigyázz magatokra!

KrisztaNyanya!
Kitartás, szerdától enyhülést ígérnek!
Akkor volt marha meleg, amikor Luca született, még a szoptatás is nehezemre esett, állandóan összeizzadtunk.
Aztán néha adj hírt magatokról!

Mandula!
Mikor jön haza a lányod?
És hogy vagy?

Ami a kisebbséget illeti: csak Dorka születésekor volt szerencsém kórházi körülmények között találkozni velük. A csaj férje arab volt, úgyhogy a császár utáni napon fogta magát és hazament, mondván, az ember nem tűri el, hogy ő csak feküdjön itt. A gyereket otthagyta, aztán mikor mi is mentünk haza, jött érte :roll: . :shock:

Zsenge!
Lucus és Lili is egész nap a medencében vannak, de én félek a Napra tenni őket: még félárnyékban is pólóban, naptejjel bekenve pancsolnak. Bár nekik nagyon fehér a bőrük, sőt Lucusé problémás is, ezért nem merem őket kiengedni.
Lili is egész nap "anyázik"... Mostanában csak én kellek neki, Apa még a zsömléjét sem kenheti meg :shock:

FerMelinda!
Gratulálok a fiadnak! Hogyan tovább?
Benji-fotók lesznek?

Fanny, Ancsa!
Nekem is vannak ambivalens érzéseim a gyerek, ráadásul a negyedik vállalásával kapcsolatban. Én pl. 53 éves leszek, amikor lejár a lakáshitelünk. István a realistább, ő szokott parázni, hogy mi lesz, ha beüt a mennykő, és valamelyikünk nem tud pl. dolgozni. De úgy érzem, benne is erősebb a baba iránti vágy, mint a félelem.
Mi annyi jót kaptunk a gyerekeinktől!
Néha azt gondolom, nem is nekik van szükségük ránk, hanem nekünk rájuk!
Nálunk már így, ennyi gyerek (neki 3, nekem 2, nekünk 1) után nincs görcsölés a következőért: ha jön, az földöntúli boldogság lesz, de ha nem, akkor nekik örülünk :) !
Persze vannak aggályaim, hiszen én is szeretnék mindent megadni a lányaimnak, de nekem is van két öcsém, ezért tudom - mégha közhely is -, a testvér a legtöbb, amit adhatok nekik! Amikor Apám tavasszal beteg volt, egyikőnk sem tudta volna egyedül végigcsinálni, kibőghettük magunkat egymásnak, és valamelyikőnk mindig erős volt.
És igen, én is rettegek, hogy mi lesz itt, egyáltalán megmarad-e állásom, mégis, ha mérlegre teszem, egyértelmű: nagyon szeretném! :D
De teljesen megértem és elfogadom mindenkinek a döntését!

Tegnap kirándulni voltunk a sulival Esztegomban és Visegrádon. Őrült meleg volt, de jól viselte Lili, bár hazafelé már egy szál bugyiban aludt. A bobozást nagyon élvezte, kiabált, hogy "nem kell félni, Anyu!", meg hogy gyorsítsak...
Dorka reggel megint kiborított: hétvégén felruháztam - bár inkább megruházni kellene :wink: -, de Ő inkább egy előző este levágott szárú gatyában és egy tőlem örökölt, megnyúlt pólóban jött kirándulni... :?

Ma meg kétszer volt kint nálunk a rendőrség... :shock:
István reggel elment vásárolni, aztán csak hazarohant, hogy hívjam a rendőrséget, mert ellopták a pénztárcáját. Kiderült, hogy leejtette, amikor bement a boltba, de ezt csak akkor vette észre, amikor a pénztárhoz ért. Egy ott kólázgató nő mondta, hogy ki vette fel, merre ment, de nem mert szólni, mert fél tőle. Na, István utána. Persze a hapsi mindent letagadott, de más nem ment ki közben a boltból. Rendőrök elmentek tőlünk, jön a csaj, hogy ő látta az egészet. Leültettem, telefon újra a zsaruknak, visszajöttek. Kihallgatták, elmentek. István közben a haverjával a környékbeli bozótokat bújta - és megtalálta a pénztárcát!!! :o
Benne volt az összes irat, de a 20ezres persze nem...
Telefon a rendőrségre, hajlandók-e ujjlenyomatot venni. Bevittük a pénztárcát, de előtte elmentünk a hapsihoz, hogy megvan a cucc, ha visszaadja a pénzt, eltekintünk a feljelentéstől.
Erre közölte, hogy majd pénteken visszaadja :evil: :evil: :evil:
Rendőrségről hazajöttünk, látja István, jön kiöltözve emberünk az utcán. Mondja, hogy megy a rendőrségre, hogy tisztázza magát. Mondja neki István, hogy menjen nyugodtan, de közben utolérte az unokatestvére: úgy elkezdte verni, hogy István jobbnak látta bejönni, nehogy ráfogják, hogy ő verte meg...
No, így kezdődött a hetünk... :shock: :shock: :shock:

Remélem, a folytatás jobb lesz...

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Rabkri!
Vettek volna ujjlenyomatot? Csak mert mikor nekem láncba szívták le a ladából a benzinemet nem csak hogy nem voltak hajlandók kamerát elhejezni, de nekem is törvénybe ütközött volna és fel sem használhattam volna bizonyítéknak, hiába veszem fel. Fél éven belül 7x lopták el a benzinemet és a rendőrség egyáltalán nem foglalkozott vele, pedig minden alkalommal tettem feljelentést, de mivel a lopás értéke nem haladta meg a 10eFt-ot ezért csak egy kis szabálysértés. Hiába mondtam, hogy ez már halmozottan bőven meghaladja. Pedig nem lett volna nehéz lefülelni a szemeteket. Hát ennyit a magyar rendőrségről, úgy látszik csak arra tartjuk őket, hogy a fotóriportereket püföljék.

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Rabkri!

Köszi, hogy jelentkeztél, megnyugodtam :D !
Nagyon aranyos, amit a gyerkőkről írsz, jó volt olvasni!
Lucát én is pólóban "napoztatom", bár én néha kísértésbe esem, és napozgatok kicsit, hátha szebb leszek :lol: !

Mindenkinek szép éjszakát kívánok!

Ancsi
ancsi65

Sziasztok Lányok!
Kedves Rabkri, ugy örülök hogy megvagy és semmi bajod :D
Igazán szép, hogy Dorka a középiskolában javitani tudott!
Azóta sokszor átbeszéltük már Dezsővel a sikertelenséget, és abban egyeztünk meg, hogy nézzük Bébit, hogy micsoda aranyos kislány, és nagy szüksége van rám, a másik baba meg legközelebb biztos összejön.
Csak azt sajnálom, hogy mennyi energia (és pénz) kiszállt az ablakon, mert azért ez a 2 hét jó szervezést igényelt. Erre kezdhetjük majd megint.
Fanny kedves, Te tudsz olyasmiket is, amikről nincs hiradás még? Gondolom persze, hogy nem tudunk még mindent, de szerintem már ez is sok. Nagy gazdasági szárnyalásról és minden egyéb jóról győzte meg a választóit, aztán most kiderült, hogy hazudott nekik. Na persze az igérgetési verseny miatt...
Azt pedig nem is tudtam, hogy a nyaralás olyannyira fárasztó is lehet, hogy éjszaka aludnotok kellett :lol: Jót nevettem mikor ezt olvastam :lol:
Kedves Zsenge, nem is emlited a foci vb-t, de azért gondolom, nézed! Niki mitől lett ilyen anyás?
Kedves Paga!
A clostit ugy tudom, a lombik előtt is adják petesejt növelésre, szóval csak jó lehet az Neked is!
Nanyuska, igaza van Zsengének, 1 próbát megér, legfeljebb nem sikerül. Szóval pénteken befekszel. Remélem addigra hül 1 kicsit tényleg, szörnyü lehet hőségben kórházban. De ott vár Rád Blanka :D
Icus kedves! Lehet hogy nem bánnád az egyágyast. Nekem az jutott Pörivel szerencsére (+ a szülésznőm közbenjárására), és nagyon jó volt. Mivel mindig van valaki, aki nagyon okos,és osztja az észt, vagy állandóan beszél, és hidd el, mikor a Bébidet Magad mellett látod, akkor nem hiányzik senki, mert nem vagy egyedül!
Te a szülésre mész csak a kórházba?

Ma Apával Velencén voltunk, Bébi nagy gyönyörüségére. 3x volt a vizben pancsolás céljából, és ugy rugdossa a lábával a vizet, mint az uszodában. Persze viz alatt nem volt, pedig mikor felemeltem, már készült, vette a levegőt. Olyan boldogan fickándozott, beszélgetett, pancsikolt! Bekentem, + adtam Rá hosszuujju bodyt, abban fürdött, na és kalózkendőben. Nagyon jól nézett ki, sajnos nem vittem a fényképezőt. Majd legközelebb!
Én nem merem meztelenül fürdetni, én magam is pólóban fürdök, sőt Máténak is a lelkére szoktam kötni. Gondolom betartja, mert nem szokott leégni. Én viszont póló nélkül ronggyá égtem már többször, ezért óvatos vagyok. A nőcikét kicsit megfogta a nap, de nem égett le, csak szép szine lett. Már kicsit kifakult mióta idebent hüsölünk :lol: , ideje volt a strandolásnak. Kapott pici palacsintát, de a szomszédban fagyit ettek, és határozottan megismerte, ugyhogy nagy elánnal indult volna feléjük, de Apa visszafogta.
Azonkivül megnézett Magának minden gyereket és labdát. És 2x oldalfekvésből,könyökölésből felemelkedett a tenyerére, szóval majdnem ült, de Dezső szerint besegitett a talaj lejtése.
Kicsit megkésve, 1/4 9-kor értünk haza, és ugy döntöttem, hogy ma koszosan fekhet le, gyors vacsi után ki is dőlt, mint akit lecsaptak. Nem sértődött meg a hanyagságomon.
Hát ez megint litánia lett, de ugy szeretek Róla irni.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Én is itt vagyok, de csak olvastalak benneteket, mert annyira kifáraszt ez a meleg, hogy írni sincs kedvem!

Most muszáj ( milyen j-vel kell írni?) írnom, ma voltam genetikai UH-n. Mindent rendben talált az orvos, mindenét megnéztük, és egyenlőre teljesen jól van :lol: ! Mostmár sorban jönnek a vizsgálatok és remélem mindegyik megnyugtat majd egy kicsi!

Rabkri! De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy nincs baj :) ! Gratula a lányoknak a bizihez, ügyesek voltak, hogy javítottak! (egyszer már nálunk is lehetne így :) ) Kitti holnap jön haza, remélem betartotta amit kértem és Ő sem égett le. Nagyon fehérbőrű szegény.
Kíváncsi leszek visszakapjátok-e a pénzeteket valaha? Nem jellemző a rendőrségre, hogy töri magát :( !

Paga! Örülök, hogy túl vagy a műtéten! Remélem mostmár minden rendben lesz veled, és ha akarjátok jön majd a baba is :) !
A kisebbségről én regényt tudnék írni, itt a lakótelepen inkább már ők a többség! Ma is jól elcsodálkoztam, jött velem szemben egy 14 körüli sötétbőrű kislány, kb. 7 hónapos terhes volt. Pont visszanéztem, hogy jól látok-e amikor beleszívott a cigijébe..........

Fermel! Láthatunk majd Beniről új képeket? Biztos rövid hajjal és gyönyörű :) !

Fanny! A nyaralásról is légyszi képeket!! Had írigykedjünk legalább!! Hát igen a nyaralás nem mindíg pihenés!

Melcsi! továbbra is nagy örömmel olvasom a beszámolóidat Emeséről :) ! Remélem már lelkileg is jobban vagy, valamiért biztos így kellett lennie! De majd a következő :lol: !

Nyanyus! Remélem hül egy kicsit az idő mire be kell feküdnöd! Azért ha néha kiszöksz írj egy pár sort :lol: !

Eleredt végre az esőőő!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!
RKriszta!
Jót mulattam a rendőrös történeten, bár, Ti biztosan nem voltatok ilyen jó kedvűek!
Mandula!
Mennyi idős terhes vagy? Csak általában aggódsz, vagy konkrét félelmeid vannak a vizsgálatokkal kapcsolatban. Különben írhatnál bővebben is a vizsgálatokról. Mit láttál az UH-n?
Hol esik az esőőőőőőőőőőőőőő?
Mi itt a munkahelyen majdnem elájulunk.
Zsenge!
Én nem vagyok foci rajongó, nem is szoktuk nézni, de most majdnem muszáj. Hát az a brazília (?) argentína meccs haláli jó volt, rég szórakoztam ilyen jól. (az a 16 sárgalapos meccs)
Megyek haza, úgy ennék egy kis túrógombócot, de nem tudom, hogy ilyen melegben nekiállok-e.
Üdv:Fanny
fanny01

Sziasztok!
Most telepítettem egy programot, amivel állítólag lehet kicsinyíteni képet. Úgyhogy most próbálkozom.
Fanny Kép
fanny01

Fanny!

A kis vonalzóm mindíg napra pontosan mutatja mennyi idős vagyok :) ! ( én is innen tájékozódom) Sajnos konkrét félelmem van, ha van kedved utánanézni, tavaly szeptemberben volt egy tragikus végű terhességem :( ! Hát most tényleg mindent láttam: a koponyáját, a szívét, a gyomrát, a veséit, a gerincét, kezeit, lábait :lol: ! A nemét direkt nem kérdeztem meg, még mindíg egy kicsit félek túlságosan kötődni hozzá :( ! De azért nagyon-nagyon izgultam, és most nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben :lol: ! Jövőhéten AFP, utána amniocentézis, és ha mindennek jó lesz az eredménye, akkor már tényleg elhiszem, hogy lesz kisbabám!

Itt miskolcon esett az eső, de csak 5 percig, most pont olyan meleg van mint előtte!

Sziasztok!

KépKép
mandula35

SIKERÜLT!!!! Egyszerűen zseniális vagyok. Pont ma délután (mikor ájultan hazajöttem a melóból, mondtam az itthon vakációzó gyerekemnek, hogy segítsen a gépen ebben-abban, azt mondta: anya, nem vagyok én rendszergazda! Na tessék, én sem vagyok rendszergazda, de ha valamit nagyon akar az ember!)
Szóval itt én döglök a tengerben, de mindjárt rekok még fel többet.
Pá, Fanny
fanny01

Teszek fel egy pár képet a tengerről, az üdülőről. Még azt akarom kipróbálni, hogy mekkora a legnagyobb kép amit még feltesz.
Ebben a programban cm-ben kell megadni a mérete, én a szélességet 10 ill 12 cm-ben jelöltem meg. Ha valaki tudja, hogy mekkora a legynagyobb amit fel lehet tenni, szóljon. Köszi Fanny Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
fanny01

Küldök még! Kép Kép Kép Kép Kép
fanny01

Na még egy párat lekicsinyítettem, aztán megyek főzni. Kezd egy kicsit mozogni a levegő. (A bikaszarv alá nem én állítottam az uramat, hanem a gyerek!!!) Kép Kép Kép
Sziasztok Fanny [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151427321.05.jpg[/img]
fanny01

Sziasztok lányok!
Ó Fanny, az a medence nem semmi! Meg az egész! Nagyon szép helyen voltatok!
Kedves mandula!
Nagyon jó hirekkel jöttél, csak igy tovább! Biztos rendben lesz most minden, 2x ugyanaz nem történhet meg!

Ma is elmentünk pancsolni, Bébi, ha lehet, még jobban élvezte mint tegnap, kurjongatott, hangosan nevetett a vizben ahogy bohóckodtam Vele. Megnézett minden labdát, vizijármüvet,gumimatracot, és este a sirályokat is. Ma lángost kapott, de azt nem szerette annyira, mint a palacsintát. Viszont a fagyinál hangosan reklamált, mikor elfogyott. Biggyesztek pár képet, ma készültek: Kép

Kép

melcsi1967

Meg még: Kép
Kép

melcsi1967

Kép Kép Kép
Sziasztok!

Néhány kép Benjiről rövid hajjal. Szerintem így is gyönyörű!!!

Melcsi!

Én mind a három gyerekemet elvihettem magammal este is . Szerencsére bárhol el tudtak aludni a babakocsiban. Így van ez Benjáminnal is. Tavaly is voltunk a Múzeumok éjszakáján. Talán tavaly még könnyebb volt. Ha éhes volt, akkor megszoptattam, időnként tisztába tettem, ha álmos volt, akkor aludt. Idén annyival volt nehezebb, hogy menni kellett utána. 11 körül már igen kifáradt, de mégis tiltakozott az ellen, hogy babakocsiba tegyük. Mi mégis betettük és 5 percen belül már édesdeden aludt.

Péter valószínűleg OKJ-s képzésre fog menni. Neki nagy szerelme a vasút (gyermekvasutas is volt). Először azt mondta, hogy vasútgépészetet vagy vasútforgalmat tanulna 2 éves képzés keretében. Néhány napja viszont kitalálta, hogy először inkább a mostani iskolájában maradna ötödéven, s majd csak jövőre menne a másik szakmát tanulni. Közgazdasági szakközépiskolában érettségizett és most irodavezetői képzést indítanak. Szerintem ez nem valami komoly, nem sokra lehet vele menni. Az apjával együtt az az érzésünk, hogy az egészet csak azért találta ki, mert így még egy évet lébecolhatna. Ráadásul a törvény szerint csak az első szakmát lehet ingyen megszerezni. Tehát utána 2 évig viszont fizethetnénk.
Mindenesetre most beadja a jelentkezését az irodavezetőire. A vasutas iskolában pedig azt mondták, hogy ráér szeptember elsején jelentkezni. Így még van két hónap gondolkodási időnk.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Melinda
fermel

Kép Kép Kép
Sziasztok!

Néhány kép Benjiről rövid hajjal. Szerintem így is gyönyörű!!!

Melcsi!

Én mind a három gyerekemet elvihettem magammal este is . Szerencsére bárhol el tudtak aludni a babakocsiban. Így van ez Benjáminnal is. Tavaly is voltunk a Múzeumok éjszakáján. Talán tavaly még könnyebb volt. Ha éhes volt, akkor megszoptattam, időnként tisztába tettem, ha álmos volt, akkor aludt. Idén annyival volt nehezebb, hogy menni kellett utána. 11 körül már igen kifáradt, de mégis tiltakozott az ellen, hogy babakocsiba tegyük. Mi mégis betettük és 5 percen belül már édesdeden aludt.

Péter valószínűleg OKJ-s képzésre fog menni. Neki nagy szerelme a vasút (gyermekvasutas is volt). Először azt mondta, hogy vasútgépészetet vagy vasútforgalmat tanulna 2 éves képzés keretében. Néhány napja viszont kitalálta, hogy először inkább a mostani iskolájában maradna ötödéven, s majd csak jövőre menne a másik szakmát tanulni. Közgazdasági szakközépiskolában érettségizett és most irodavezetői képzést indítanak. Szerintem ez nem valami komoly, nem sokra lehet vele menni. Az apjával együtt az az érzésünk, hogy az egészet csak azért találta ki, mert így még egy évet lébecolhatna. Ráadásul a törvény szerint csak az első szakmát lehet ingyen megszerezni. Tehát utána 2 évig viszont fizethetnénk.
Mindenesetre most beadja a jelentkezését az irodavezetőire. A vasutas iskolában pedig azt mondták, hogy ráér szeptember elsején jelentkezni. Így még van két hónap gondolkodási időnk.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Melinda
fermel

sziasztok

Na asszem ma se fogunk fázni :twisted:
Most is ahogy ülök a gép elött azon kivül hogy verem billt nem csinálok mást mégis ver a viz,még jo hogy nyár van különben azt hinném kitört rajtam a banyaláz :lol:

de már csak két nap( ha hinni lehet a meterologiának)

Csajok nem tom honnan vettétek de engem sajna abszolute nem érdekel a VB:) max abban az esetben ha az ujpest is játszana :wink:
de naprakész vok belöle mert ugyi a nagy fiamnak miota vb van más nem létezik(végre ma és holnap szünet)

fermel pici fiacskád igy is csudiszép(enyémek ijenkor kopaszok voltak) söt Nikimnek is levágtam még télen sunire a haját,na most meg is látszik az eredménye egész szép dus haja kezd lenni.

Épp tegnap azon gondolkodtam ezeknek a piciknek a legjobb,mindneki az Ö érdeküket nézi,Nekik a kedvukbe akar járni:9 (igz ez természetes) de vajon Minket is ennyire elbabusgattak annak idején?

Kicsit filoztam ezen tegnap(lehet a meleg az agyamra ment) :lol:

na eddig tudtam irni,lánykám felkelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pápusza

Kép
zsenge

Kis izelitö................. Kép

Kép

mellesleg még Én is beférek mellé a medencébe :lol:

Kép
zsenge

Sziasztok!
Mindenki babája nagyon cuki, de nekem Fermel kisfia a "bombázó", jól bele lehetne harapdálni a dagi pofijába, csuda aranyos!
Zsenge! Én tényleg azt hittem,hogy Te nagy foci rajongó vagy, de gondolom azért most Te is követed az eseményeket!
(Tegnap olyan jót nevettem az egyik kolleganőmön, mentünk haza és egy darabon elvittem őket, beültünk a forró kocsiba, erre azt mondja: legjobb állásuk a meterológusoknak van, azt mondták, hogy az én idén elmarad a nyár, erre tessék... és semmi felelősségre vonás!)
fanny01

Egy utolsó kép hármunkról. Legközelebb Blankával jelentkezem :)

Kép

Ma én is levágom Balázs haját. Mostanáig halogattam, mert annyira szeretem mikor hosszú. Sokkal jobban áll neki, de a nyaralásra kényelmesebb és nem izzad annyira.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Krisztanyanya!

Nagyon szépek vagytok így hárman, hát még ha Blankát a karjaidban tartod majd! :lol:
Ha már addig nem "találkoznánk", akkor sok szerencsét, könnyű, szép szülést kívánok Neked sok szeretettel :lol: !
Várjuk a híreket :!: :!: :!:

Fanny!

Szépek a képek, már én is úgy várom a nyaralásunkat, de az majd csak augusztusban lesz!

Melcsi, Fermel és Zsenge!

Tündériek a gyerkők, mindig annyira jók ezek a nyári fotók :lol: !
Igyekszem én is Lucuskát megmutatni! Nagy sikereket kezdünk elérni a bilizés terén :wink: !

Mandula!

Nagyon örülök a jó híreknek, minden rendben lesz, meglásd!
Én is szorítok Neked :) !

Jó hűsölést kívánok Mindenkinek!

Ancsi
ancsi65

Sziasztok!

Mandula!

Most látom csak a neten, hogy Miskolcon mekkora vihar volt az éjszaka! Lehet, hogy Titeket is érint? Mármint az áramszünetre gondolok, remélem a tető megmaradt! Itt Dunakeszin csak nagyon erős szél volt, csapadék semmi...Még most is tikkasztó a kánikula.
Szóval, remélem minden rendben van Nálatok!

Icus?

Ugye Te is jól vagy?

Üdv:Ancsi
ancsi65

Sziasztok Lányok!
Nyanyuska, ha nem találkoznánk, könnyü szülést kivánok Neked és boldog találkozást Blankával! Párod is ott lesz?
Zsenge kedves, bocs, én terjesztettem hogy a focit nézed, azt gondoltam , mindegy csak guruló labda legyen, bocs! A lánykád látom élvezi a pancsit!
Kedves Druszám, biztosithatlak, hogy Benji rövid hajjal is gyönyörü, immár férfias megjelenésü. Lánykámnak egész jó pasija lehetne! :lol:
Mandula kedves, Nálatok okozott kárt a vihar?
Ugy hallom, az enyhülés elmarad Lányok. Igy mi holnap is elhuzunk Velencére :D

melcsi1967

szép jo reggelt......

Nyanyuska elég korán keltem? :lol:

Ancsi olvasom már biliztek,hát mi is probálkozunk,egész nap pelus nélkül van Niki de bevallom öszintén oda pisil ahol épp van :lol:
söt "barnát " is dob ha épp az udvar közepén jön rá :P

Nem tom mit tegyek már annyiszor ráültettem a bilire de semmit nem csinál bele,van hogy magátol ráül, jo mókának veszi, de ennyi :roll:

Már tökre elfelejtettem ,hogy anno mit csináltam a fiukkal,tippeket kérek hölgyeim 8)

Melcsi drága az enyhulés nem marad el,csak éjjel jön majd de azért de jo is annak aki közel lakik a velencei tohoz :wink:

Rendben Lányok......imádom a focit :lol: (ezen már nem veszünk össze) :P

De igazábol Én nagy Helyszinelök rajongo vagyok...... mindegy maiami ,new yorky vagy sima..............jöhet éjjel nappal,már olyan szinten a rabja vagyok ,hogy a simábol megvan az összes évad :P

Nyanyuska remélem még irsz(gondolom naponta kilogsz majd) föleg ha közel a korház. És még ugyis kiengednek hétvégére :lol:

Na ma ennyi voltam pápusza

Kép
zsenge

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat. Én is remélem, hogy könnyű lesz. Igen ott lesz a férjem, de mint ahogy Balázsnál is tette a végén, mikor jön a baba kiszalad, aztán a 2 óra pihire visszajön :) A vészhelyzetet is mindig elkapcsoltatja. De a lényeg, hogy amikor szükségem lesz rá velem lesz.

Zsenge!
Elég sokszor kilógok majd, de szerintem nem naponta, mivel üres lesz a lakás. Férjem a gyerekkel lemegy Őrbottyánba a szüleim nyaralójába. Odáig nem merek lemenni, mert 25 km-re van és csak nekem van jogsim, így ha rámjön a szülés nincs aki hazahozzon. De lehet, hogy majd beszélek a barátnőimmel, ha van kedvük jöjjenek le velem, mert ha van ott valaki aki tud vezetni, akkor le merek menni.
Bilizés: Az jó, ha néha ráül. Nem sokat tudsz tenni, csak mindig dícsérd meg, ha ráül és magyarázd el neki, mit kell bele csinálni. Ha véletlen beletalál, nagyon dícsérd meg. Meg ig tapsolhatod. Sűrgetni nem szabad.

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanyuska

Azt azért nem értem mért pénteken kell befeküdnöd? egész hétvégén ugyse csinálnak semmit értem se Baranyai se ctg se UH. Nem tudtad volna eltolni pl hétföig?

Jaja bilire vissza,mondom neki pisiljen bele,tapsolnék is söt ellejteném az indián táncot is ha végre már sikerülne neki :lol:

Azt mondták nyáron sok baba szoba tiszta lesz (zavarja öket a pelus) hát nem tom ha igy haladunk jövö ijenkor se lesz még szoba tiszta a gyermekem:)
Ellenben kébzeljétek dumál,,,,, amit mondok neki utánam mondja és olyan szépen kitudja mondani"szeretlek"

Okos kiscsaj, nagyon fogékony.......bár a bilizés terén rácáfol erre :wink:

Gondolok Rád Nyanyus.......még holnapig jelentkezz

Kép
zsenge

Helló Lányok!

KrisztaNyanya!

Nagyon jó az a fotó! :) Balázs megint szuper, olyan sok minden tükröződik az arcánról: szeretet, féltés, beletörődés...
Vigyázz nagyon magatokra, legyen olyan a szülésed, amilyennek Te szeretnéd!
Sokat gondolunk Rátok!
Ja, és képzeld, tényleg vettek ujjlenyomatot, csupa maszat volt a pénztárca. Azt mondták, megnézik a nyilvántartásban, szerepel-e, és értesítenek. Mondtuk, hogy nem kéne országos szinten ellenőrizni, mi csak egyetlen - a feljelentésben megnevezett - úriemberre lennénk kíváncsiak, erre azt mondták, hogy "majd meglátjuk"... :evil:

Icus!
Rátok is sokat gondolunk!
Azért minden rendben, ugye, :?: már amennyire így a vége felé lehet...

Melcsi!
Szenzációs ez a nőszemély! :lol:
Írj róla, jó olvasni!

Ancsi!
Előre a bilizésért! :wink:
Itt vagyunk egyébként a szomszédotokban, Anyuéknál, Gödön. Itt legalább van légkondi, bár a tetőtérben este azért itt is meg lehet dögleni...

Fanny!
Azért én a fárasztó nyaralásért is irigyellek... :D Nagyon szép helyen jártatok!

Képzeljétek, mi nem is tudom, hogy megyünk majd nyaralni... :(
Tavaly is üdülési csekkket kaptunk év végén, és most is. Viszont tavaly nem használtuk fel, úgy gondoltuk, idén majd nem kell kp-t hozzátenni, elég lesz. Május elején befizettem a 10%+20% áfá-t az előző évi meghosszabbításáért, de még mindig nem kaptam meg a csekkeket. Reklamáltam, azt mondták, folyamatban van, de amíg nincs a kezemben, nem kezdhetek semmit szervezni, az ideivel viszont megint nem tudunk mit kezdeni... :evil: :(

Mandula!
Nagyon örülök a jó híreknek! És nyugi, nem lehet semmi gond! :) :) :)
Gyerkőcök mit szólnak a tesóhoz?

FerMelinda!
Tényleg gyönyörű ez a gyerek! :lol:
A nagylányaim is ilyenek voltak, akárhol, akámilyen körülmények között el tudtak aludni (bár én még most is ilyen vagyok...). Előfordult, hogy ha éjszaka kellett dolgoznom, a szerkesztőségben, a földön aludtak, vagy két összetolt fotelon. Persze ebből nem csináltunk rendszert, de ha úgy alakult, alkalmazkodtak a körülményekhez :)

Zsenge!
Én megnézném azt az indiántáncot! Kérünk fotót :wink: :wink: :wink: !
Bilizéshez türelem, nem maradtok le semmiről!
Jók a képek! Nagy csibész ez a kiscsaj, felkötheted a gatyódat! :lol: És igenis, a bilizésben is okos, hiszen ez neki így sokkal kényelmesebb :lol: :lol:

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Zsenge!
A bilizés és az okosság nincs összefüggésben. Képzeld az egyik kolleganőm kisfia nem mehetett oviba, mert 3 évesen még pelenkás volt, így maradt a bölcsi. Viszont kis zseni gyerek volt, később is ilyen suliba járt és 3 évesen folyékonyan olvasott. Egyszer ment be a bölcsibe és a dadus mondta anyukának, hogy képzelje el a fia tud olvasni és meséket olvas fel a többi gyereknek. Kolléganőm mondta, hogy igen tudom. Mire a dadus, akkor miért nem mondta. Kolleganőm: Miért elhitte volna? Szerintem tök aranyos lehetett a kis pelusában, ahogy olvasgat :)

Kórház: A jövőhét hétfőt szerettem volna kialkudni, de csak a péntek sikerült. Már ez is jobb, mint a hét eleje. A dokim utolsó hete. Jövő héttől 1 hónapot szabin van. Gondolom ezért nem volt jó a hétfő.

Rabkri!
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a rendőrségi ügynek. Álltalában lezárják még mielőtt megoldódott volna. Remélem nálatok azért megoldódik és elkapják a szemetet.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Fermel, Melcsi, Zsenge!
Nagyon szépek a gyerkőcök :D
Én is már nagyon várom hogy babázhassak, de azért pár hétig türelemmel kell lennem.
A dokim mit gondoltok mikor megy külföldre? Júli 15-22. A finisben :( Hát a lánykámnak így ki kell bírnia az utolsó hétig.

Holnap hozzák az új bútort lapraszerelve, legalább a férjem elfoglalja vele magát. Én meg tanulok, ha rá bírom szánni magam, mert szerdán vizsga de az eszem teljesen máshol jár...

Jól vagyok, végre itt az enyhülés. Bocs hogy nem írok mindenkinek de muszáj a könyvekkel barátkoznom mert mindjárt itt a szerda...

Kriszta
Minden jót az utolsó egy hónapra :D

Icus
szücsi_66

Helló Lányok!

Icus!
Örülök, hogy minden rendben, ez már a célegyenes! :)

Olyan vihar volt nálunk otthon, hogy lebontotta a tető egy részét, letépte a villanyóraszekrény ajtaját, betörte a szobánk ablakát, de ott ezen kívül más kárt nem tett, a lányok szobájában viszont a becsukott ablakon keresztül befolyt és felpúposodott a parketta...
Befolyt a bejárati ajtónál is, amíg ott mosott fel, nem figyelt a csajok szobájára...

Apuék ottani nyaralójában kettéhasította a sárgabarackfát, ami ráborult az almafára...

A teknősünk lelépett...

István most tetőt fed, én meg itt ülök Gödön :evil: Áram sincs, nem tud igazán dolgozni, a vezetékes telefon sem működik...

Azt mondja, mi még viszonylag szerencsésen megúsztuk... :roll: :roll: :roll:

Ja, és felhívtam a biztosítót, mit csinálhatunk, mihez nyúlhatunk, de olyan leterheltek voltak, hogy senki nem vette fel :shock: . Szerencsére az ügynökünket el tudtam érni, ő felvilágosított, sőt azóta is már kétszer érdeklődött a helyzet iránt :) ...

Holnap megyek haza, romeltakarítani... :roll: :cry:

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Kedves Rabkri, éppen most gondoltam Rátok, láttam aSpektrumon 1 filmet a görénynevelésről.
Erre irod, hogy milyen károtok van. Remélem, mostmár megvolt a 3, ugyhogy jön 1 jó széria! A szomszéddal hogy egyeztetek meg végül?
Kiváncsi vagyok szolgáló rendőrségünk ügyködésére! Pont ma volt a hiradóban, hogy milyen leterheltek a börtönök, hogy próbálnak uj tipusu őrizetet megvalósitani, meg hogy akkor nem kell ülni majd, ha a károsult megbocsát és a kárát megtériti a bünöző. Na mit szóltok ehhez? Lenyügöző megoldás lenne kedvelt népcsoportunknak!
Icuskám, remélem lánykád megvárja a dokidat. Kaptál helyettest? Varrogattál babaruhákat? És a vizsga után nem kell többet tanulnod? Mert mindjárt itt a bébi, persze még legjobb ha marad pár hétig. A 40 hét a babának, de a mamának is kell!
Nyanyuska, szökni fogsz, vagy szólsz azért vkinek, hova mész? Légyszives vigyázz Magadra! Párod nem tud vezetni? :shock:
Kedves Zsengém, ne add fel, az a bili egyszer megtelik majd. Szerintem se szabad erőltetni, inkább ha látod, hogy erőlködik, gyorsan ültesd rá, és mondd Neki, hogy kakiljon bele. Aztán ha sikerül, nagyon dicsérd meg!
Ma elmentünk Velencére, de sajnos vissza kellett jönnünk uszka nélkül. Pont 1 hatalmas vihar kerekedett, mire odaértünk, hamar beszaladtunk 1 fedett treraszos vendéglőbe, ahol szépen megebédeltünk, megnéztük a vihart (Pörinek nagyon tetszett a villámlás, hangosan nevetett rajta), és mivel nem mult el, hazajöttünk. Szerintem Bébi nem értette, miért is utazgattunk.
Mi lefixáltuk a nyaralást, Zalakarosra megyünk, 1 full extrás wellnes hotelbe, ugyhogy mindegy milyen idő lesz, kint is, bent is van fürdő. Végül sikerült igy elhasználni a szállodás barterünket. Már nagyon várom! Máté is velünk lesz 6 napot, mi még 3-at maradunk 3-asban utána.
Holnap utazgatunk kicsit, megyünk a szomszédunkhoz a nyaralójába Kisszékelybe, aztán vasárnap apósomhoz, ugyhogy lehet hogy csak hétfőn jövök. Addig vigyázzatok Magatokra, és fel a fejjel, jön az enyhülés tényleg!

melcsi1967

Melcsi!
Természetesen szólok a nővérkéknek. Ilyenkor aláíratnak egy papírt, hogy saját felelősségre távozom. Azért nem felelőtlenül szaladgálok. Férjemnek nincs jogsija és nem is nagyon érdekli, a vezetés. Mondjuk idelye sem lenne letenni a jogsit, meg a szeme miatt macerás, mert nem adják meg elsőre és azt még fellebezni kéne, mivel nisztagmusa van (ez egy ritka szembetegség, szemrezgés)

Icus!
Köszi :) Neked is. Majd meglátjuk ki lesz a gyorsabb :)

Itt szakad az eső :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

Jo reggelt........

Remélem Mindenki felfrissült,

Kép
zsenge

Sziasztok!
Isteni idő van! Már ha valaki nem nyaralni akar.
Valóban az igazságszolgáltatásban ez az új "trend", az ugynevezett kárjóvátétel, ami azt jelenti, hogy hogy a sértett és az elkövető egy eljárásban vesz részt, ahol az a cél, hogy egyfelől mindkét fél "lelkileg feldolgozza" a történteket, (az elkövető is lássa be !!!! a tettének következményeit, kérjen "bocsánatot" és az áldozat is "bocsájson meg") másfelől, ha mód és lehetőség van rá az elkövetőt anyagi kárpótlásra is lehet kötelezni.(na,erre aztán tényleg kiváncsi leszek!)
Erre az eljárásra képeznek ki (nagyon sok pénzért) szakembereket és állítólag ez a jövő útja, nem az,hogy bezárjuk az elkövetőket. Szép kis jövő! Nálunk is voltak már ilyen próbálkozások, igaz csak pályázati forrásból "játszásiból" az itt lévő lányokkal.
Jó hétvégét mindenkinek, nálunk szülinapi buli lesz (az enyém). A teraszra csináltatott a férjem egy épített kemencét, amiben lehet majd egy egész malacot is sütni, most csak grillezni fogunk, majd ha teljesen kész lesz csinálok fényképet, nagyon klassz!
fanny01

Sziasztok!
gyors bekukk
Ma befeküdtem. Délelőtt UH délután CTG aztán jöttem haza kimenőre. Vasárnap reggel 6-ra kell beérnem, mert profilom lesz (aki nem cukros nem érti, szóval vérvételek a cukor miatt, napi 6x)
Zsenge, a 12 szobában vagyok megint, de most az ablak mellett. Elég jó hely. Persze megint van egy fogyi szobatárs, bár én még nem tapasztaltam, csak a többiek mondták. Buthának hívják, mert esténként butha dalokat énekel és mesét olvas. Megvárja, míg mindenki beér. Még jó, hogy van fülhallgató a TV-mhez :) Vasárnap alszom ott először, hát kiváncsi vagyok a kis buthára :lol: Amúgy tök normális csajnak látszik leszámítva, hogy kissé meglepődtem, mikor kiraktam a gyógyszertári fertőtlenítő kézmosómat és közölte, hogy milyen jó, hogy hoztam, mert wc után jó. Szerintetek bunkó lettem volna, ha közlöm, hogy magamnak hoztam? Lehet buthasága előtt kibucban élt? :lol:

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok....

Ritka pillanatok egyike.......egyedül vagyok itthon:)
Lánykám,apjával,mamázik,,,,, fiam haverokkal.................hurrá de jo is néha ez a nagy csend :lol:

Látod Nyanyuska megy minden minden a karikacsapás csak akarni kell(12es szoba) Lásd minden rosszban van valami jo is kébzeld el ha nem Budhista hanem Jehova lenne :lol:

Amugy ahogy magam ismerem tuti kizavarnám mikor tériteni akarna,a szappanodért meg nyugodtan szolj, még a budhistáknak se jár minden ingyen :wink:

Nálunk anno az volt a szokás ,igaz Mi akkor ott négyen hetekre összevoltunk zárva szoval ha valakinek volt valamije szivesen megoszottta a másikkal( de elöbb megkérdeztük) vagy felajánlottuk, a kettö közt nagy a külömbség...........................nem vagy bunko nyugodtan szolj rá a nöcire.

Amugy ismerem a szobát, jo hely is az ablak elötti ágy van friss levegö ha unod a többieket nyugodtan hátat fordithatc nekik:9 Én is az ablak alatt voltam a 14esben.

profil......fuuuuuu de utáltam, na meg a 24 orás vizelet vétel,gyüjtés................pisidömping a klottyoba(illatfelhöbe) burkolva (bocsi kikivánkozott).

Igy utolag visszagondolva nem is olyan vészes az a pár hét bent ,de akkor ott ...........

Mivel Neked rendes szülésed lesz,nem kivánhatom azt amit magam átéltem de ha lehetne ujra azt szeretném,délután ctg-re küldtek ez olyan délután 5felé volt,majd a leletett ellenörizték az esti viziten(ami igen meglepö ugyanis az esti vizit ált.arrol szol) doki be néz joestét Hölgyeim,hogy vannak? és már ment is tovább...........

Na leletem nem tetszett a dokinak,javasolta menjek fel mégegyszer.fél 8felé mikor volt szabad hely felmentem és már nem is jöhettem le..........Niki szivhanjga hol leesett hol normális volt.ezt játszottuk este fél11 ig mikor a dokinéni javasolta Ö bizony nem várna reggelig itt azzonnal császározni kell.......tölem kérdezte mi a véleményem ,megjegyzem hétfö reggelre voltam császárra kiirva(ez szombati napon történt).

Még arra se volt idöm hogy egyáltalán felfogjam a dolgokat,söt se borotva se beöntés (ezt megusztam)

Csak annyit kellet várnom mivel ketten voltunk akkor a szülöszobán,hogy a mellettem lévö anyukát elöttem megcsászározták.......
Jopofik voltak a dokik mert Nikim 23,57 perckor született még poénkodtak is velem,anyuka mikor szülessen a baba 14-én vagy 15-én? :lol:

Szoval szerintem az ijen hamari döntés sokkal jobb mint ha elötte két-három nappal tudatják Veled ,hogy meg fognak császározni......nincs idöd pánikba esni,aki azt állitja nem fél az nem mond igazat :wink:

Nyanyuska ha nem zavarna, szivesen meglátogatnálak bent a korházba persze csak ha nem veszed tolakodásnak.

befejezem magam mára mert megyek városnapok rendezvény van Lábatlanon lesz a grouvhaus(ha nem jol irtam le bocsi)

Látjátok mit tesz ha magam vagyok és van idöm irni? :lol:

Mindnekinek kellemes hétvégét pápusza zsenge

Kép
zsenge

Zsenge!

Na engem aztán senki nem tud téríteni, mert elküldöm a francba. Nagyon durva tudok lenni, ha valaki átlépi a határaimat. Én tiszteletban tartom más vallását és hovatartozását, akkor Ők is tartsák tiszteletben az enyémet és ne próbáljanak meg saját képükre formálni, mert undorodom tőle.
Én is szívesen megosztom másokkal amim van, de csak, ha én felajánlom és ha szimpatikus a másik, ami ugye fél óra alatt még nem derülhet ki. Amúgy ha én megveszem a drága fertőtlenítőt vagy akármit magam és a baba érdekében a legjobbat azt ne használja más, ha én nem akarom. Félre ne érts, nem vagyok irigy, csak számomra idegen emberekre nem vagyok hajlandó költeni semmilyen formában, arról nem beszélve, hogy ennyi erővel majd az anyukám álltal behozott finomságokba is beleehetne szó nélkül. Na neeeeem. Ez még nem a kibuc.
Profilt én is nagyon utálom. Némelyik akkorát bök, hogy a körmömön jön ki a tű. Így is elég szita az ujjam. A 24 órásról meg nem is beszélve. Alig férek a célzókához a hasamtól.
Látogatás: Csak nem nosztalgiázni akarsz? :lol: Persze, hogy örülök, ha meglátogatsz, de csak ha amúgy is arra jársz. Miattam ne fáradj.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
jaj de nagy itt a csend. Túl sok hírem nekem sincs. (ahogy azt sejtettem ebben a hónapban nem jött össze a baba, de nem is sokat tettünk az ügy érdekében) Szülinapi bulim nagyon jól sikerült, sokat táncoltunk, ami ebben a súlycsoportban igencsak megerőltető. Teszek fel egy-két képet. Nagyon jól szuperált az újonnan épített kültéri kemencénk. Baba ügyben csak annyit, hogy a fiam barátnője avval jött valamelyik nap, hogy azt álmodta, hogy kisbabája volt, jött haza a munkából és kereste a gyereket és én játszottam vele.Na mikor ilyenekt mond mindig elbozonytalanodom, hohgy vajon milyen pofát vágnának, ha bejelentném, hogy terhes vagyok. Jogom van egyáltalán ilyen helyzetbe hozni őket? Még viccből meg is kérdeztem, hogy biztos, hogy nem az én gyerekem volt? Biztos, mondta ő.
További szép napot mindenkinek!
fanny01

Próbálok a buliról képet felrakni, de lehet hogy csak otthonról sikerül, mert itt nincs olyan kicsinyítő program.
Fanny Kép
fanny01

Jaj, de ügyes vagyok! Az a dagi én vagyok, a pasi meg egy barátunk. Na akkor még teszek fel néhányat a buliról, meg a ketünkről, meg a kiskutyánkról. Jól el vagyok itt magamban, de azért csak jár majd erre valaki. Csak két képet sikerült most, a többinél valami hibát jelezett. Na nem baj, ez is valami. Nem tudom miért lett ilyen hosszúkás, biztos valamire rányomtam amire nem kellett volna.A felsőn a kutyusunk van egy barátunkkal, alul a férjem a nagyobbik fiammal.
Fanny Kép Kép
fanny01

Fanny jok a fotok,igaz a férjed nagyon hasonlit szerintem Paga férjére.............tényleg hol van Paga??

És hol vannak a többiek?

Nyanyuska igazoltam távol de mivan a többiekkel?

Holnaptol ujra nyár lesz(szegény kismamik)..igaz Mi dundik is izzadunk Én legalábbis rettenetesen: :wink:

Csajok tessék irni nehogy behaljon a topikunk :o

pápá zsenge

Kép
zsenge

Sziasztok Lányok!
Megjöttem...
Fannykám, sajnálom hogy most sem... Egyébként nem a gyerekeidnek szülnéd, ugyhogy ne aggasszon az arcuk. Volt már ilyen a történelemben, ez nehogy már visszatartson! Tessék hajtani rá, és örülj, hogy még érzel Magadban energiát és van hited a jövőben. Ma beszélgettem 1 anyukával fagyinyalás közben, aki kb.10 évvel volt fiatalabb nálam, 1 gyerekkel, és közölte, hogy neki aztán ez az 1 bőven elég, mert ennek mindent meg akar adni :!: , meg különben is fel kell nevelni. Pedig ha tudná, hogy a gyereknek a legfontosabb, amit adhatunk, a testvér, hogy majd ne álljon egyedül a világban, ha a szülők már nincsenek! Az lenne a minden, nem a ruha meg a játék. Ugyhogy előre, gyártsatok babát!
A párod tényleg hasonlit a Paga férjére, és Te fiatalabbnak látszol a korodnál, a kemence pedig isteni! Boldog szülinapot!
Nyanyuska, vigyázz aztán azzal a but(h)ával... Ne adj neki a fertőtlenitőből!

melcsi1967

vajon milyen pofát vágnának, ha bejelentném, hogy terhes vagyok. Jogom van egyáltalán ilyen helyzetbe hozni őket?
Vendég

Helló Lányok!

Csak ülök itt és röhögök!

Zsenge!

Úgy adtad elő ezt a "Fanny férje hasonlít Pagáéra" témát, Paga átmeneti eltűnésével összekötve, mintha a kettőnek köze lenne egymáshoz :lol: :?
Micsoda krimi 8) :shock: 8) ... Nekem tetszik! :wink:
Egyébként tényleg hasonlítanak egymásra :? :? :?

Melcsi!

Minden szavaddal egyetértek!
Tök jó fej vagy Te is - bár ezt eddig is tudtam :lol: !
Pörivel mizújs? Tessék írni róla!

Fanny!

Utólag is boldog szülinapot!
Szuper az a kemence! És mi készült benne?
Igaza van Melcsinek, ne foglalkozz azzal, ki mit mond vagy gondol! Férjed mit szól az "elbizonytalanodásodhoz"?
Mi az, hogy (és ide akartam beollózni azt az idézetedet, ami közben elment üzenetként :evil: :x ) "vajon milyen pofát vágnának, ha bejelentném, hogy terhes vagyok. Jogom van egyáltalán ilyen helyzetbe hozni őket?" Ez csak a Te és a férjed döntése, ezt mindenki másnak csak tiszteletben tartani, elfogadni van joga! És csak tisztelhetnek érte Titeket!
Legalábbis én így gondolom... :)

KrisztaNyanya, Icus!
Kitartás! Legyetek nagyon ügyesek!

Paga, Mandula és a többiek, hol vagytok?

Sziasztok!
R.Kriszta
Vendég

Asszonyok!
A kislányom ma este rámnézett és azt mondta: Mama.
Aztán még később elismételte párszor, csak ugy Magának, gondolom emlékezet frissités volt :lol: . Igaz, ma délután Máté már mondta, hogy ugy hallotta mintha azt mondta volna Bébi, de nem hittem el. És mégis. Ez gyönyörü nap! :D
Erősen próbálkozik felfelé, megkapaszkodik a konyhai fogantyukban, és térdre egyenesedik, a felsőteste függőlegesen van olyankor. Egész nap fáradhatatlanul mászik, és mindent megvizsgál ami utjába kerül. Már nem probléma a székbe akadás sem, kihátrál alóla könnyedén.
Lehet hogy mégis megkapja a hisztis táblát! :lol: Ha elveszek valamit, ami tetszik Neki, de nem szabad (telefon) ki van akadva, sirni kezd. Ha meg nem adom elég gyorsan a fagyit, akkor is reklamál!
Viszont ha rászólok veszélyes müvelet miatt, arra odafigyel, felkapja a fejét, abbahagyja a betyárságot amig magyarázok Neki. A nevére teljesen figyel.
Rabkri kedves, mit mond a biztositó?
Én is megijedtem, mert csütörtök este, irás közben becsapott a villám, kiment a gép is, és nem tudtam visszakapcsolni. Aztán hétvégén Máté helyretette, és képzeljétek el, bár a saját programomat használtam, annak semmi baja nem lett, Mátééból viszont elszállt pár játék, és képek is eltüntek. Hogy lehet ez?

melcsi1967

Sziasztok

Még nem is meséltem,a hétvégén voltunk Városi napok rendezvényen,lánykám nagyon élvezte Táncolt , Gergely Robival,remélem sikerül fotot feltennem.

Volt Desperádo is,igazi kishölgy a lányom.....szinpad elött táncolt,tapsolt Ö volt a legkisebb a jelenlévök közt és nagyon élvezte,na persze mindenkinek igen csak tetszett :lol:

Kép

Kép
zsenge

Kép

Kép
zsenge

Zsenge!
Ez a leányka lehet hogy Megasztár lesz! Vagy politikus :lol: Bátoritsd a közszereplésre, nagyon aranyos! De hogy ez a Gergely Robi milyen csámpás! Viszont a hangja olyan szép, én is szeretem.
Asszonyok, kihal a topic?

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?