Sziasztok Lányok!
Mindenkinek kosz a gratulaciokat! Ma jottunk haza, most olvastam vgig az egy hetet, adtatok feladatatot, megőrpbalok minden tapasztalatot leirni, foleg, ha erdekli a meg meg nem szulteket es Lukacsosokat!
Elore bocsatom, hogy Mindenkinek minimum olyan szulest kivanok, mint a magame, vagy meg jobbat, szebbet, gyorsabba, egeszsegesebbet!
Nos, mi is a kedd ejjeli vihar "aldozatai" vagyunk! Bar en kezdetben azt hittem, hogy csak a rengeteg meggy rontotta el a gyomromat, amit elozo nap ettem nagyanyamnal! Ez volt a fixa ideam!
Nos a kedd ejjelt vegig gorcsolgettem (gyomorrontas) orankent 1-2 fajassal, azert figyyeltem az orat es wc-re jartam gyakran! Gondoltam hagyom aludni a ferjemet ezek olyan viselhetoek, hogy tuti meg nem az, meg meg csak a 38. het, stb... Reggel majd bemegyek Lukihoz a HErminara, hogy nezze meg mi van! Igy is lett, autoba ultem, nogyogyi rendeles, felora varakozas utan Lukacs meg sehol, gondoltam, hogy a korhazban van, de akkor mar 6-7 perces fajasokkal, nah mondom jo lesz hazamenni. Hivtam hugomat, hogy azonnal jojjon ertem, mert valami van! 10 perc alatt itt volt a Kalvin terrol, labborotvalas utan kocsiba ultunk, de meg rohogtem, hogy nem akarok feleslegesen ott maradni 10-12 orakat, meg nem kell a ferjemet sem hivni! Szegeny kozben pont fontos hivast kapott a munkahelyerol, igy rohant edzes helyett Obudara.
Beertunk a korhazba, Magosanyi doktorno volt az ugyeletes, eloadtam, hogy mi a szitu, megvizsgalt, azt mondja, bo ketujjnyi, itt ma baba lesz, itt kezdtem felfogni, hogy mi a palya! Kb. 10 ora volt!
A szulesznovel elkezdtuk az adminisztraciot, kb. 1 ora, addig fajogattam, "kellemesen":)! MEg allva! Egyszercsak leultem a dokinovel is egyeztetni par dolgot, elfolyt a magzatviz! Hoppa mondom nincs visszaut! A szuleszno, Andi, szupi volt vegig, kb. egyidosek lehettunk, nagyon jo fej, de szegenynek 4 fele kellett szaladnia, mert en voltam aznap a 4. a szuloszoban (halkan mondom elsonek jottem ki
! Nos onnantol kezdve mondjuk csak velem, velunk foglalkozott, mert eleg gyorsan kovettek egymast az esemenyek! Majdnem 3 ujjnyi voltam mire ferjem megerkezett, atoltozott es engem mar borotvaltak, semmi kulonos, pedig egesz kulturaltan mentem be. Beontes, komolyan mondom feludules volt, megkonnyebbules, pedig en nagyon tartottam tole! De ott akkor mar nagyon gorcsoltem egyre erosodtek, tusolas Ember segitsegevel, vissza a haloing es mar kisert is hatra.