Sziasztok,
Nagyon jó volt a találka, legyen máskor iiiiiissss
Akkor majd jut időm azokkal is beszélgetni, akikkel most nem sikerült
Pl. nagyon irigyeltem azokat az Anyukákat akiknek már futkározós gyerekük és van és nagyon várom azt, amikor Gergő is már majd eljut oda, no de hol vagyunk még atól!!!
Anid
Gratula nektek, várjuk a beszámolót!!!
Panzej
Én is kaptam fájdalomcsillapítót. Elmondják a mellékhatásait, pl. bágyadt leszel, viszkedhetsz tőle stb. Nekem pl. az arcom viszketett nagyon, és félálmomban mindig megvakargattam. egy kicsit. De nem olyan, mint a szúnyog csípés, hanem inkább olyan érzés volt, mintha pl. bogár mászkálna rajtam és mindig kicsit odakapsz, hogy menjen el, és aztán persze visszajön.
Odafigyelnek rád, ez nem kérdés, én délben szültem, délután is, este is, másnap reggel is meglátogatott az altató orvos, kérdezte hogy vagyok, kérek-e még stb.
Az osztályon is odafigyelnek rád, hiszen más kezelést kapnak a császárosok és a nem császárosok, ill. más gyógyszereket kapnak az alatatottak és az EDA-sok is.
Egyágyasról nem tudok nyilatkozni, én örülök, hogy nem ott voltam.
Tegnap Anyukám pesztrálta Gergőt, ma pedig extra nyugis vasárnapunk volt. Azt hiszem ez volt az első alkalom, hogy egybe tudtam több, mint 6 órát aludni napközben
Ja és azt írtam már, hogy elértük a 4 kg-ot??!!!
Ági
Állatkertes belépőt ugyan nem tudok adni, de a Minimax Magazinban mindig van egy 10 év alatti gyereknek belépő, és ha már ott vagytok akkor az ottani játszóházba is van benne egy bón, amiért fél óra ingyen játszást kaptok.
A Magazin ára nincs 400 Ft, így még mindig olcsóbb, mint az állatkerti belépő. De ha gondolod viszek neked a következő találkára, vagy másnak is ha szeretne
A Liget nekem sem egyértelmű
a Petőfi Csarnok környékére gondoltok?
Köszi a képeket mindenkinek!!
Üdv,
Gabek