Sziasztok,
Csibemanó, Norwell, nagy-nagy gratula nektek! Sok boldogságot kívánok.
Mézgombi, drukkolok nektek. Julcsika ügyes nagylány, remélem hamar túllesztek ezen. Tényleg a világ legrosszabb dolga, mikor az ember gyermeke beteg, és szinte tehetetlenül nézi, és várja, hogy végre jobbra forduljon, illetve mindent megpróbálsz hirtelen bevetni, csak hogy ne szenvedjen szegényke. De nem a bethesdaban voltatok vizsgálaton?
Pilchard, ennek az "ott ébredjen, ahol elalszik", szerintem majd később van jelentősége, mikor már be kell az életükbe vezetni egy rendszerességet (délelőtti alvás, délutáni alvás). Bár a fiamat nagyon sokáig én is hurcoltam mindenfele, mert nem tudok a fenekemen sokáig megülni
Mérlegelés: Ellenőrzésképp tényleg jó ha "kéznél" van, bár akinek van elég teje, ott gondolom nem feltétlenül kell. De nekem is jó néha-néha leellenőrizni, hogy valóban eleget evett-e és én lepődöm meg a legjobban, ha a mérleg azt mutatja, hogy megette a 100-at!
Mézgombi, köszi a teakeverék receptet, rögvest ki is próbáltam, és szerintem szenzációs. Nekem mióta iszom, kb. a duplája a tejmennyiség, eddig épp cseppeket fejtem ki szopik után, ma meg pl. már ott van a hűtőben 70 ml!!! A tegnapit meg lefagyasztottam! A fiamnál még 10 ml-t sem láttam magamból egyszerre
Nekem most inkább az a furi, hogy a lánykám nagyon nehezen büfizik, ill.egyáltalán nem. Pedig a fiam olyan mennyiségeket "köpött" vissza régen, hogy emlékszem mindig azon poénkodtunk a hugommal, hogy kajcsi után húztuk magunk után a tejplacsnikat a földön...
Mári, a dokidnak, lehet az volt a célja ezzel a vizsgálattal, hogy beinduljon valami, de ne aggodj, most már tényleg akkora, hogy hízni kint is tud. De azért drukkolok, hogy még jó pár napot inkább a pocakban fejlődjön.
Pogi, hát nem semmi a fürdőruhás sztori
Eladó is nézett egy nagyot, mi? fel sem tűnt neki?
Exdeus, Pilchard, nagyon rejtélyesek vagytok!
Ex, jól nézel ki, tényleg hogy lefogytál! Hogy csináltad?
Hello, jó hogy írtál, kitartást, én is a fiacskámat sajnálom, hogy a nap nagy részében rá van kényszerítve, hogy foglalja el magát. Ráadásul ugye még annyira más a két gyerek napirendje, hogy nem igazán tudok velük kimenni. Így meg kell szerveznem, hogy valaki vigye játszóra, vagy pl. ma apukámék elvitték magukhoz és majd du. megyek érte.
Eddig sem tudtam sűrün jönni, de a jövő hét az katasztrófa lesz nálunk. Szombaton költözünk, még semmit nem pakoltam. Ráadásul a férjemnek hétfőn este hivatalos vacsija van, kedden meg elutazik külföldre, és csütörtökön jön haza...
Ha túléltem, jelentkezem.
Doren