Sziasztok csajok!
Remélem mindenki élvezi ezt a kánikulát, Katát leszámítva. Engem most kevésbé zavar, mint szokott, talán túl sok volt az esőből, Vászolyban majdnem végig fűtenünk kellett.
Ma klassz programunk volt, nagy nehezen erőt vettünk magunkon és nekiláttunk a tavaszi nagytakarításnak.
Pókháló ügyben nagyon durva dolgokat tudnék mesélni. De vannak hangyáink is, gőzöm sincs honnan, és Balit össze-vissza csípkedik a kis dögök.
Tényleg olyan nagy élmény, hogy Balázs beszél, de nem csak e téren változott, sokkal nyitottabb lett, már nem csak az én társaságomat keresi, henem elkezdett bandázni a játszin is meg itt a lakóparkban is. ma pl, beállt a nagyobb fiúkhoz fozicni, édes volt ahogy rohant a labda után kurjongatva és kiabálta, hogy passz.
Itt nálunk a szomszédban van egy 9 éves, szép arcú kisfiú, Márk, nagyon kedves, intelligens és folyton pesztrálja a Balit, beszélgetnek az erkélyen keresztül, Bali meg kézen fogja, ez nála az igazi barátság jele.
Azért vannak nagyon undok, ellenszenves gyerekek is. Az egyik kis hájaska(olyan 3 év körüli), ma szó szerint arcul köpött, mert rászóltam, hogy ne tapossa már szét a nagy nehezen megkreált homokvárunkat. És ez a kis büdös nem csinál semmit a játszótéren azon kívül, hogy minden gyereknek odasóz egyet, a hülye anyja meg halkan rászól, hogy: ne csináld Patrik! , és ezzel elintézte a dolgot.
kata, milyen lett a legutóbbi ctg? Méhszájat néztek? Izgulunk ám mi is, lassan itt az új topiklakónk.
Serfi, veletek mizu? Hanna bébi miket csinál a szaladgáláson túl? Élvezi a homokozót? Éjszakák?
Edó, olyan klassz, hogy hamarosan meglesz az otthonotok, nekem gyorsan tűnt a folyamat, de ti biztos jó sokat idegeskedtek. Beváltak a kivitelezők?
Ancsa ti remélem söröztök az árnyasban. Apropó sörözés, jövő héte csütörtökön Balit a tesómék fektetik le, mi meg kirúgunk a hámból. Na erre 2 éve nem volt példa, hát kíváncsi leszek...
esztikém, jövő héten mikor jöttök? Várunk!!
Ági, tényleg nagyon bájos a kis Julcsi. te merre dolgoztál a bébi előtt?
Jóccakát mindenkinek!!