Új privát üzeneted érkezett!

Katám, itt is 30fok van,megy a ventillátor egésznap.
Petya meggyógyult?Mi lett a láz és a doki eredménye? Mikor lesz bölcsi?Holnap otthon vagytok du?
Ha meggyógyultok, itt is van ám pancsi :wink: !

Kép
seriff
 
 


Serfi, holnap péntek, ami hasonlóan alakul, mint múlt héten. ma du-án megyünk haza, leadjuk a Petit, holnap kórház, uh, ctg. Nem tudom mikor érünk haza, estére meg Petiért kell menni szolnokra. Szóval így vagyunk.
Peti szerintem meggyógyult. tegnapi vizelet mintája teljesen okés. illetve protein van benne. 100-ról lement 30-ra. Ez nem tudom mi lehet. Láza sincs már vasárnap óta. :)

Ági, gratulálok a vizsgáidhoz. :P Le a kalappal gyerek mellett tanulni!! Én képtelen lennék.
tikata
 
 


protein-fehérje, majd utánanézek, h mitől van még benne oks?
Akkor nem is hívtátok kia dokit?Vagyis nem mentetek el hozzá?
A Te dokid most fog elutazni?
Cérnáék, Bogiék ma mehettek haza.
Mindjárt kezdődik a plázs.H dél óta alszik....

Kép
seriff
 
 

 
 

Orsi köszi a segítséget!

Anikó ez aztán a meglepi. Örülök, hogy "találkoztunk"! Tudod, h. Kovács Évinek is van 1 kisfia, 1 éves.

Kata, nem könnyű Julcsi mellett tanulni, de végül is csak a vizsgaidőszak gáz. Jövőre megy Szolnokra és én itthon készülök.

Holnap megyünk a Balcsira. Julcsin már megjelentek a meleg kiütések. Óránként fürdünk. Még mindig nem eszik, de szerintem a dög meleg miatt. Mindegy van vésztartalék még a téli időkről.
Hétfőig puszi mindenkinek!
agianyu
 
 


Jó Balcsizást, jó idő lesz!

Mi holnap családi fodrászasdit játszunk, melír hegyeket rakok a hajamba, igazi szőkenő leszek. :)
Vasárnap meg Lajosmizsére megyünk, Peti barátaihoz, egész napos kerti partira, sütéssel, medencézéssel. Ott is van két kisgyerek, egy 4 éves, meg egy egy éves.

Benyóka meg a héten hihetetlen, amit véghez vitt. Hétfőn kezdte a hasról hátra fordulok-ot, tegnap meg a hátról hasra témát, tök ügyike. Szerintem segített neki, hogy most sokat szellőztetem a fencóját, és így könnyebben mozog, hipp-hopp billeg most már mindenfelé. :)

Nahát ez van mifelénk, már megjöttünk a reggeli sétából, most meg csak itt majd pihegünk a szobában. :)

Többiek?

Ja, és talán körvonalazódik már, hogy hova megyünk Ausztriába, de majd csak akkor írom meg, ha már tuti. :)

Csók Kép
Vendég
 


Tornászkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Esetleg ha van kedvetek és ráértek, ugorjatok át vasárnap! Csak előtte tel, addigra lesz új, fogtok engem is hallani! De csak ha beleférünk !

Kép
seriff
 
 


Okszipokszi. :)
Vendég
 


Nagyon ügyes Bencus és nagyon okosan néz!! :lol: Boldog 4 hónapot neki!

Kép
edó75
 
 


Sziasztok, akkor jönnek a képek!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
babszy
 
 


Sziasztok csajok!

Remélem mindenki élvezi ezt a kánikulát, Katát leszámítva. Engem most kevésbé zavar, mint szokott, talán túl sok volt az esőből, Vászolyban majdnem végig fűtenünk kellett.

Ma klassz programunk volt, nagy nehezen erőt vettünk magunkon és nekiláttunk a tavaszi nagytakarításnak. :D Pókháló ügyben nagyon durva dolgokat tudnék mesélni. De vannak hangyáink is, gőzöm sincs honnan, és Balit össze-vissza csípkedik a kis dögök.

Tényleg olyan nagy élmény, hogy Balázs beszél, de nem csak e téren változott, sokkal nyitottabb lett, már nem csak az én társaságomat keresi, henem elkezdett bandázni a játszin is meg itt a lakóparkban is. ma pl, beállt a nagyobb fiúkhoz fozicni, édes volt ahogy rohant a labda után kurjongatva és kiabálta, hogy passz. :D Itt nálunk a szomszédban van egy 9 éves, szép arcú kisfiú, Márk, nagyon kedves, intelligens és folyton pesztrálja a Balit, beszélgetnek az erkélyen keresztül, Bali meg kézen fogja, ez nála az igazi barátság jele.
Azért vannak nagyon undok, ellenszenves gyerekek is. Az egyik kis hájaska(olyan 3 év körüli), ma szó szerint arcul köpött, mert rászóltam, hogy ne tapossa már szét a nagy nehezen megkreált homokvárunkat. És ez a kis büdös nem csinál semmit a játszótéren azon kívül, hogy minden gyereknek odasóz egyet, a hülye anyja meg halkan rászól, hogy: ne csináld Patrik! , és ezzel elintézte a dolgot.

kata, milyen lett a legutóbbi ctg? Méhszájat néztek? Izgulunk ám mi is, lassan itt az új topiklakónk. :wink:

Serfi, veletek mizu? Hanna bébi miket csinál a szaladgáláson túl? Élvezi a homokozót? Éjszakák?

Edó, olyan klassz, hogy hamarosan meglesz az otthonotok, nekem gyorsan tűnt a folyamat, de ti biztos jó sokat idegeskedtek. Beváltak a kivitelezők?

Ancsa ti remélem söröztök az árnyasban. Apropó sörözés, jövő héte csütörtökön Balit a tesómék fektetik le, mi meg kirúgunk a hámból. Na erre 2 éve nem volt példa, hát kíváncsi leszek...

esztikém, jövő héten mikor jöttök? Várunk!!

Ági, tényleg nagyon bájos a kis Julcsi. te merre dolgoztál a bébi előtt?

Jóccakát mindenkinek!!
babszy
 
 


Sziasztok!

Bogi, Vászolyban tényleg nem lehetett valami meleg. De a képek így is nagyon jók, és magukért beszélnek. :D Látom volt nagy hajnyírás is :wink: Játszótéres sztori elég megdöbbentő, nem is tudom, hogy tudnám ezt kezelni. :x Beszéd dolog meg csak egyre jobb és jobb élmény lesz. Meg ez a nyitottság is.
Mi most itt Szolnokon. Szinte egésznap nem látom a gyereket. Moost is kint fűnyírózik a kertben a nagyapjával, amit nagyon élvez. (tata már nem biztos :wink: ) Teljesen oda van az Öcsémért is meg a barátnőjéért. Ha ők is itt vannak, akkor mi az apjával akár világgá is mehetünk. :lol:

Pénteken voltunk dokinál. Szülésnek még nyoma sincs. Most kell 2hétig összekötni a térdeimet, mert két hét múlva lesz csak dokim, és jó lenne nála szülni, persze ha nem megy, akkor megoldjuk a másiknál is... :wink:
Picilány nagyobb, mint gondoltam. A pénteki uh szerint 3200g. Szóval most lennének pont jók a méretei, de hát jó neki ott bent, most mit csináljak!! És az uh alapján hanyatt fekszik bennem, lent a feje, és a hasamból kifelé néz :P :P Tök cuki. Uh-s dokinéni nézi, nézi, majd ezt mondja: Magában mindenhol csak gyerek van! :wink: :P
utána ülök a szülészet várójában, orvosra várva, jön egy fiatal pár, és kérdezi, nem tudom hol adják az esemény utáni tablettát?! Nem mondtam már nekik, h én is itt kértem kilenc hónapja, de nem jött össze :shock: :lol:

A Balcsin most nagyon jó lehet. Én már úgy vágyom egy jó is fürdésre, egy szép strandmedence is annyira megfelelne. Nagyon hiányzik.

Most menjetek még nyaralni, amíg terhes vagyok, mert ez meleg nyárral jár. 2003ban is amikor végig terhes voltam, hosszú évek óta a legmelegebb nyár volt.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
tikata
 
 


Bogi, nagyon jók a képek, tüzijátékos torta tetszett Balunak? Nem gyenge séró!Tesódét utánozza? :wink: Látom Árpi is "játszik"....És ezt a bicajt tekeri egyedül Balu,vagy rajta van a lába a pedálon és Ti toljátok? Nálunk elég meleg van, vagyis éjjel a nappali a leghűvösebb, dehát ott mégsem alhatunk... Úgyhogy kelünk, néha 2x, néha többször...Már megszoktam, csak reggel vagyok olyan,mint akit agyonütöttek, de ez a kávé után elmúlik(pszichésen sztem :lol: ). Szaladgál, "csüccs"-öl, katicázik=titici, pancsol....Tegnap Apa belemászott a medencéjébe, hát én annyira röhögtem innen bentről,nagy ember a kismedencében.....

Kata,mostmár ám érvényes, a "mindennap jelentkezz be, hogy tudjuk mi van Veled"! Van még egy medencénk, felfújom Neked, és belefekhetsz,na jó ülhetsz! Estefelé beugrunk a városba, van esély, h otthon lesztek? A zuram megrendelte a bicajt....Édes lehet Blanci h fejjel lefelé kukucskál kifelé! :wink:

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!Hát nem annyira hűsölünk és sörözünk az árnyasban, mert rengeteg ember volt hétvégén, ami persze nagggyon jó, de ugyanakkor munkával is jár! Annyit állok a pultban, mint megboldogult vendéglátós koromban. De élvezem, ahogy csapolok, és ahogy sorban isszák a söröcskét az embörök :)

Kata, sztem ugyanaz a dokink, mert az enyém is 2 hétre szabira megy, nem lehet véletlen egybeesés :) Csak én nem a kórházba járok hozzá, hanem az EÜ Centrumba.

Ági, igen, hallottam, hgy van Évinek is kisfia, de ennél többet nem is tudok róla :(

Felfújható medence király lenne most nekem is 8)

Dolgozom egy kicsit, kellemes 37 fokot kívánok mindenkinek!
Puszi!
anniecoe
 
 


Ancsa, akkor te is jó kezekben vagy!! :D Én is az eü centerbe járok, de az uccsó négy hétben a vizsgálatokat csak a kórházban lehet megcsinálni. De ott is ugyanolyan rendes. Én nagyon csípem, és nagyon szeretnék megint nála szülni. Annyira bízom benne. Árasztja magából a nyugalmat, ami szüléskor nagyon jó jön... :P Tudtad, h a kórházban nála szülnek a legtöbben?
Kocsma nagyon jó lehet. És ez a cspolósdi is. De gondolom ezt csak néha hétvégenként csináljátok? És neked így megy a szlovák?

Serfi drága, bejelentkeztem. Jól vagyok. :lol: Majd két hét múlva ilyenkor szülök!! :wink: De a kedvedért amikor tudok bejelentkezem majd!! :D

Bogi, hogy van Balika??

Kép

Kép
tikata
 
 


Ancsa, aztán sört is csapolj, ne csak habot :wink: !!

Kata, oké. Bölcsi még meddig van? Amíg Te Blancival a kórházban leszel Peti Anyukádéknál? És utána?

Bogo, mi volt Baluval?

Csajok,látom skype üzem beindul :lol: !

Kép
seriff
 
 


Edó, hogy sikerült a lagzi? Peti nagyival alvása?

Eszti, Benyó jól érezte magát Lmizsén? Bírja még a meleget? Nektek van légkonditok?

Kata?

Dia, mostmár ha van új tipptopp laptop, akkor írjál ám ide is!

Bogo, Balu meggyógyult?

Mi ma is nagyon sz...l/rosszul aludtunk. :cry:
Király, most meg fúrnak aszomszédban...... :roll:

Kép
seriff
 
 


csajok!

itt vagyok fél hullán. 5-6 között kelünk amióta nyomul a meleg. reménykedem a pénteki lehülésben. gepárdok különben jól vannak, sokat kacagnak együtt :lol:

Ancsa :) , nagyon kafi lehet ez a söröző, jó lenne megnézni téged a pult mögött.

Katus, nagyon drukkolok, hogy kibírd ezt a két hetet. Most aztán semmi szex apával :lol: :lol: . Holnap magyünk akkor. Még nem tudom, hogy legyen. Ha egy kocsival, akkor olyan 12-1 között. Ha elindulok egyedül, jelzek. Így jó? Hú, Blanka a végén akkor a lesz mint Peti??? Csak nem.... 2 hééét??? Húúúúúúúúúú.

Eszti, dobtam egy skype üzit. Benyó nagyon ügyi ezzel a forgással. (Zsombikámhoz képest, bár most meg úgy teper, alig érem utól :D )

na most megyek, de már új gépem van, jövök még :D

ja, vettünk etető székeket is, király, majd dobok képet. erre a hónapra 0 egyenleggel zártunk :lol: :lol:

Kép
diane
 
 


Na hellósztok

Itt is dögmeleg, a gyerekem meg már 1 órája alszik, ami nála csúcs, mert fél órákat szokott.

Serfike, Lajosmizse állat volt, volt harcsapaprikás, és fagyi, medence, amiben nagyokat pancsoltunk, a kisebbek a kiskádban, meg fáról cseresznye, és bokorról málna, mi kell még??
Nincs légkondink, de északi fekvésű a lakás, így viselhető. Bár azért meleg van ám itt is.

Diám, jövő héten Balcsi, de utána mehet a tali. :)

Csajok, nekem úgy leeresztettek a cickóim, hogy ihaj. Eddig mindig frankón feszkósok voltak, most meg olyan, mintha nem lenne benne tej. Pedig van, mert eszik a kölyök, meg nem éhezik, úgy látom :), de olyan furcsa. Ez normális ilyenkor már?

Adtam volna ma neki két kaja között egy kis vizet, de kicsurgatta a szájából - nem szomi ezek szerint. Ez megnyugtatott. Csőrösből próbáltam adni, tök ügyin szopikázta, de nem nyelte le. :)

Ancsa, én tök el tudlak képzelni téged a csapnál, úúúú, bárcsak én is ott lehetnék a pult másik oldalán. :)

Benyó is kel hajnalban egyet enni.

Na, megyek is, pussz

Így meztizünk itthon! - szigorúan kaka után - :)

Kép
Vendég
 


Ez pornó, ráadásul gyerek :wink: :roll: :lol: ! De azé cuki!
Hű, összefutott a nyál a számban a harcsapaprikástól....
Cici, tök normális, képzeld ha örökké labdacsok lennének! Amíg hízik benyó,nekem, nehogy parázz a tejcsin!
okos gyerek, ott a tej,minek inna vizet :lol: !
Enyém gyerek 2órája alszik,na ja aki hajnalban dorbézol :roll: !

Kép
seriff
 
 


Ja, azt nem mondtam, hogy három hete hetente 50-et hízik, és az utolsó héten nem hízott???? :shock:
Viszont nőtt 5 cm-t, és nagyon mozgékony lett.

Na ezt add össze.
Vendég
 


Látom mindenki elképzelt engem a pult mögött :) Jól tudok csapolni, sör is megy bele. :lol:
A szlovák nem annyira megy még perfektül, de igyexem. Sokmindent megértek, de azért nem vagyok egyedül, így ellenőrizni tudnak, hogy jól értettem-e. Ja, és válaszolni nem tudok. Viszont a számokat már egész jól nyomom.

Kocsma szempontból a meleg egyáltalán nem baj, sőt! A sör az melegben fogy leginkább ugye. Úgyhogy én még a kánikulára szavaznék, de kizárólag kocsma szempontokat figyelembe véve :)

A kis meztis Benyó! Minden gyerek tökre szereti, ha kibontják, nem? Még jó, annyi nehéz csomag után. Nekik is milyen melegük lehet.
anniecoe
 
 


Ancsa, szivatom magam a békákkal!!! :x :x :shock:

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!

Kata, milyen békákról van szó? :) Egyébként a doki ugyanazt mondta mint te, smecta és normaflor, lehet, hogy felfogadlak magánorvosomnak. :wink: Hogy bírod? Kérünk szépen pocak-képet és Petiről sem láttunk ezer éve.

Esztikém, Benyó nagyon cukker, kis szemérmes, hogy takarja a lényeget. Én hízásügyben nem nyilatkoznék, én a 130 grammnál is depresszióba estem. :lol: Cici teljesen normál, mostmár főleg szopi közben termelődik a tej, úgyhogy igyál közben vasszert.
Jövő héten akkor tali a Balcsin!

balika ma már nem fossantott, azt hiszem gyomorrontás lehetett. :(

Serif, most jobb volt az éjszaka?

Pussykám, várjuk az etetőszék képeket! Ja, és az új Haba szőnyegről is lécci, asszem olyan szépet még úgysem láttam. :lol: :lol:
babszy
 
 


Nahát a hízásra a dokinénik és tesóm is uazt. mondta, hogyha viszont dupla annyit nőtt, mint szokás szerint, plusz elkezdett nagyon mozogni, plusz hőguta van, akkor egyáltalán nem gáz. És mivel mindketten megállapították, hogy Benyó amúgy majd kicsattan, ezért azt mondták, ne foglalkozzak vele. Meg hogy megduplázta a súlyát, és ilyenkor már sokkal kevesebbet híznak, az átlag a heti 50-80 között van ilyenkor már.
Meg ha nem lenne elég neki a tej, akkor nem lenne ilyen kis vidám, meg élénk.

Na persze azért nem ennyire jól viselem, mint ahogy írom, de még megálltam, hogy ne kezdjem el mérni a szopikat. Nehéz..... :roll:

Serfi, nálatok hogy volt ez a hízás mizéria? Gepárdokat meg sem kérdezem, mert ők szerintem még most is hetente 20 dkg-t híznak :lol: :lol:

Na mindegy, a lényeg, hogy lefoglaltuk a nyaralást, nem Ausztria, hanem Sopron, a lővérekben találtunk nagyon jó szállást, bababarát jellegű, mert sok olyan szolgáltatást találtam, ami erre utal.
Az erdőre néz majd a szobánk. Félpanzió, wellness cuccok, szóval nem lesz gond. :)
Lehet, átruccanunk majd Bécsbe, vagy az osztrák babaélményfürdőbe. Ismeri valaki? Áradoznak róla, és már ilyen picurkával is lehet menni, mert sok medence van nekik is. :)

Na hát ennyi velünk, ma még kitartás a hőgutához, holnaptól már jobb lesz. :)

Pussz
Vendég
 


Hi, hozzánk ma vendégek jönnek, úgyhogy főzöm a túrógombócot ezerrel :lol: .

Eszti, hát az úgy volt, h 2.5 és 3 hós kora között összesen,vagyis 2 hét alatt 50g-t hízott Hanna, aztán 2 hétig 0-t. Ő is akkor kezdett forogni,meg nem sírt egyáltalán, tök nyugi volt, persze a jófej dokink egyből azt mondta tápszer, na én azé bepróbálkoztam a fagyasztott, a frissen fejt tejcsivel is kanállal,pohárból, végül cumisüvegből, de nem kellett, ahogyan a tápszer sem. Viszont megmértem és 80g kaja után 60g-t fejtem, úgyhogy nem a tej volt kevés. s másnap a gyerekorvos is azt mondta no tápszer, csak cici, meg béres csepp meg maltofer-esküszöm azért sárgák a felső metszői-ja merthogy azok is akkortájt (4hósan)bújtak ki. Aztán meg el kezdett megint hízni, kéthetente 26-28dkg-t. Na persze szó sem volt még duplázásról, hiszen Ő előtte is ennyiket hízott, szinte sose volt meg 2hét alatt a 30dkg,csak 28.
Nem ajánlanám sem a méricskélést, sem a túlzott parát, mert bele lehet bolondulni! De így utólag-bár nem egészen vagyunk túl rajta-könnyű dumálni,és okosnak lenni. Ha attól megnyugszol mérd meg 1-2 egymást követő nap, de ne többet,és ne vonj le túl nagy következtetést abból, h 40fokban, izegve-mozogva mennyiket eszik. Egyébként meg, ha eddig elég volt a tej, most nem fog elfogyni :D ! Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lővér szálló elég jó hely, másfél éve volt ott egy kongresszus, igényes hely, és az erdő körülötte meseszép. :lol:

Babszy, éjjel ma volt(?) jobb, csak 2x kelt, igaz az egyik másfél óráig tartott,és borzasztó mérges voltam-reggel meg magamra....

Kép
seriff
 
 


Kata, én értem a békás sztorit, amit küldtem, azzal játszadozol ezek szerint. Pedig Bogi is megkapta. Amúgy elég egyszerű, és munkaundor alatt meg egyszerűen fenomenális kikapcsolódás. Szinte minden az, ami nem munka :) Ez gáz, hogy munkaundorom van má megint. :roll:

Cici és tápszer témához sajnos nem tudok hozzászólni, de a szomszédasszony is arra panaszkodik, hogy kis tökös nem eszik rendesen. Úgyhogy tutira a melegtől van, dehát szerintem a felnőttek sem esznek annyit, mint normális időben. Nem?
Eszti, a "jobb lesz" hány fokos lehűlést jelent?

Sopron kafa hely, nagyon csípem, tavaly ősszel mi is ott voltunk egy wellness hétvégére. Bár akkor nagyon hideg volt. Egyébként Sopronban mindig fúj a szél. Nem is értem... :roll:

Orsi, szerintem Hancinak ma is pancsolós idő van. Ahogy a már meglévő 30 fokot elnézem... :)

Még kitartás mindenkinek, kicsiknek és nagyoknak!
Puszi!
anniecoe
 
 


És jön még pancsolni Panci, Zsombi, Petya és pocakBlanka.... :lol:

Kép
seriff
 
 


Fú, irigykedem!!! :D
anniecoe
 
 


Serfikém, köszi, hogy leírtad. Peti is azt mondta, hogy nem kezdjük el méricskélni, mert bele fogunk dilizni, és a gyerek jól van.
Amúgy meg a mérleg is össze-vissza mér, szóval elpakolva. :)
Eddig nagyon jól hízott, az elején volt, hogy fél kilót hízott egy hét alatt, aztán 3 hós korára beállt a heti 150-re, és most az utolsó három hétben volt ez a csökkenés. Most 6400, szóval nagy gond azért csak nincs.
Mondták, hogy kóstoltassak vele gyümit, de attól úgysem hízna, szóval inkább még várnék, majd augusztusban.

Ancsa, azt mondják, hogy holnaptól 25 fok lesz napközben, ami igen kellemesen elviselhető. Még a sörcsapnál is. :)

Ú, de jó lesz nektek, minitali Kecsón! Képeket mindenképpen csináljatok!

Mi jövő héten Balatonon minitalizunk Bogesszel.

Ja, és a fiam minden este a fürdésnél, ha az apja azt mondja neki, hogy locsipocsi, akkor elkezd rúgkapálni a lábával. Cukker. :)
Vendég
 


Sztem is várj még a gyümikkel, az alma még úgyse érik,és ált. az az első, de tényleg nem azoktól fog hízni,és úgyis észreveszed ha már érett más kajákra, mert szabályosan kinézi majd a szátokból,amit esztek :D . Locsipocsi :lol: :lol: :lol: .

Hát,én 1-2 fokos lehűlést hallottam csak :roll: ,az meg nem sokat segít rajtunk, bár a mai éjjel egész jó volt, eltekintve a másfélórás fentléttől, de ezen kívül még 1x volt fent H. fél7kor,és aludt majd 9-ig. Hajnalban meg bazi nagy szél, csuktunk be mindent, erre semmi se lett, lehet locsolni ma is, szegény virágaim elől, már elég K.O-k :cry: .

Kép
seriff
 
 


Serfi, rossz adót nézel, Lucia mindig megmondja a tutit. 25 fok lesz. :)

Nálunk is volt ilyen szél, Bence fel is ébredt rá, itt hajigálta a szél a virágcserepeket is. Persze itt sem volt semmi belőle.

Másfél órás fentlét? Hűű, az nem semmi. És ilyenkor nyűgi van, vagy szopi másfél óráig?
Vendég
 


Hú csajok,olyan jó volt eza tegnap du! Az ikrek szuperédesek,icsikét Zsombi megmerült a medencében, merthogy amint beleültettem négykézlábra állt, de ugyi az alja meg csúszott,na nem mintha túlságosan zokon vette volna. :) Panci meg bent ült,és a nappali közepén vmi zacskónak a madzagjával játszott,míg mi ott kint-mellesleg igaza volt, jobb idő volt bent,mint a tűző napon a teraszon :D .
Petya meg puszilgatta Blankát,meg meg akarta mosni :lol: !
Gyertek máskor is, már a rúgkapáló-bár az most is volt-Blankával is!
Meg mindenki!

Rakok képeket, de a Nap miatt ugye kellettek a sapik, meg hát mi tagadás,nem vagyok profi fotós-mondjuk ez már több ízben kiderült...


Kép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép
seriff
 
 


Edó, mesélj már,hogy sikerült lagzi,meg Petinek a nem Vletek elalvás!

Esztikém, ki nézett rossz adót?! 8) :P :lol:
Mi van a Punch-csal?

Bogo, Balu teljesen ok? Mikor mentek Vászolyba?

Kata, elmeséltem este a CBA-s storyt, alig bírt Gy elaludni! :lol: :lol: :lol:

Dia, Bazsa elment végül komázni? Gyerekem még alszik, csak 2x ébredt éjjel, 10 percre, igaz bepróbálkozott fél6-kor, de nem bírtam kikelni az ágyból, hát 3menet után aludt tovább, majd ezt megismételte 364 8-kor is,akkor meg arra vártam, h Gy letusoljon és Ő is bemehssen, de addig vártunk, h még alszik...
Remélem ízlett a kávé, a tészta, a gombóc-bár én cukor nélkül nem bírnám megenni....

Kép
seriff
 
 


3/4 8

Kép
seriff
 
 


Úúú, de jó képek, és mennyi sapka, Serfi! :lol: :roll:

Zsombi buddha hihetetlen, mint egy kőszobor, pocakkal, nagyon édes. Hány kiló már?????

Úszópelust milyet vegyek?

Már csak egy nap hőség, és jön a normális idő, jajjj, már úgy várom. Elegem van az esti szopis összeizzadásból, nyűgiből, és hogy mindig csurog rólam a víz valahol. Bencét nedves pelusozom, azt nagyon bírja, meg ha legyezem, akkor egy szava sincs.

Dia ti tudtok pancsolni az erkélyen?

Bogeszkám, hogy és mint?

Edó? Ház?
Vendég
 


Serfi, délután szerintem is szuper volt!!! :P :P Mi nagyon jól éreztük magunkat, Peti hazafelé el is aludt :P
Biztos megyünk majd még ki a nyáron. Valószínű már a kicsivel :) Elég nehézkes már a mozgás, a meleggel együtt meg KO.

Éjszaka gyereknek jó volt. Náéunk én vagyok a szűk keresztmetszet. Ma is 2-fél4-ig fent voltam :( Reggel meg mikor Petyus ébred tök nyomi vagyok persze.

Örülök, h Balu jobban van. Tegnap délben nálunk is volt két fosi, de azóta semmi, valószínű a kakaó narancslé párosítás hajtotta meg a gyerkőcöt. :roll:

Kép

Kép
tikata
 
 


Eszti, hát úszópelus mindegy milyen, nekünk Hugghies van, S-es, 7-11kg-ig jó asszem, van csajos(Kis hableány), meg pasis(asszem Micimackó), de van Libero is, az is jó. Tök 8, így is úgy is k..., nagyon drága.
Besötétedett,beszedem a ruhákat,mielőtt mégegyszer vizesek lesznek.

pusz

Kép
seriff
 
 


Hello!

Szuperek a képek!!! Balu annyira édes amikor nevet a tortás tüzijátéknak! A pancsis képek is jók! Tiszta sapkakavalkád :lol: A lényeg látszik, hogy mennyire élvezték a pancsit!
Mi szinte egész héten kint vagyunk a telken (Peti meg a mamáéknál ebben a dög melegben). Most rakják bent a hőszigetelést meg gipszkartonoznak és ugye ez ennél a háznál nagyon fontos. Nem árt a körmükre nézni!!! Apa dolgozik a munkahelyen, én meg kint dirigálok az építkezésen :D Szerencsére ma hazaértünk a nagy vihar előtt.
Az esküvő klassz volt! Jól éreztük magunkat bár elég fáradtak voltunk, így 1/2 11-kor hazajöttünk. Ha 10szer nem izzadtunk le abban a melegben akkor egyszer sem. Nem irigyeltem a vőlegényt, hosszú ujjú ing, meg mellény meg zakó. Ez aztán a próbatétel. Peti jól viselte a mamizást, és reggel 5-kor keltette is :lol: :lol: :lol:

Kép
edó75
 
 


Petiknek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép
edó75
 
 


Sziasztok Csajok, meglepetés!

Köszi Dia, hogy elárultad hol bújkáltok, magamtól soha nem találtalak volna meg benneteket!

Csak ámulok és bámulok, hogy milyen gazdag babaáldás volt itt az elmúlt években és milyen fájintos kiscsókák készültek! Remélem az enyém is méltó lesz, hogy bekerüljön a klubba. Kb novemberben érkezik. Csinálnék én is ilyen lilypie cukiságot a mondandóm végére, hogy dicsekedhessek, csak nem tudom hogy kell.

Szóval gratulálok nektek! Egy két indiánnevet nem tudtam még megfejteni: Babsy=Bogi?, és Annikoe=Ecseki Anikó?, és edó75?

Én most boldog várandóskodásban vagyok, a munkát is csak szorvínósan csinálom, azóta egészen kisimult az idegrendszerem. De nincs lelkiismeretfurdalásom, főleg ahogy olvaslak titket: a nagy alvások és láblóbázások ideje asszem novemberben végetér.

Szóval, Kata, benn van még a baba? Hol fogsz szülni, ahol ez a csoda doki van?

Puszillak benneteket, örülök, hogy rátok találtam!
Drávucz Orsi
g-dorsi
 
 


Sziasztok!

Szia Orsi, de jó, h ránktaláltál, és a babykének is örülünk! Lány lesz vagy kisfiú?Vagy még nem lehet tudni?Hány hetes is vagy?Hol dolgozol, hol laksz, mit csinál a férjed?
Ha rákattansz vmelyikünk lilypie szalagjára, odakerülsz, és meg tudod csinálni a Tiédet is! Na mesélj még vmit!

Petyának utólag is Boldog Névnapot!
A többi névnapját tegnapünneplőnek is! :D :D :D

Kép
seriff
 
 


Helló, úúú, micsoda meglepetés. :) Tök jó, szia Orsi! Aztán aktív résztvevője legyél kis topicunknak.
Jól azonosítottad be a szereplődet, Edót nem valószínű, hogy ismered, Kata tankörtársa volt. (jófej) :) :lol:
Az iwiwen láttam, hogy régi-régi barátod lett a férjed, egyszer találkoztam még nagyon régen Ádámmal és veled, még Szolnokon a Pólóban :lol: :oops:
Mesélj sokat! :)

Megjött az enyhülés, csajok, én nagyon bírom, így egészen elviselhető.

Na megyek is, hív a gyerek, mert persze hasra már megy a fordulás azonnal, aztán vissza még nem annyira...
Vendég
 


Hello lányok, újra itthon vagyunk. Kicsit tovább maradtunk a Balcsin, mint terveztük, de ebben a dög hőségben nem volt kedvünk hazajönni. Képes beszámolót hamarosan küldünk!!!

Tegnap éjszaka a szoptatásnál éreztem, hogy Julcsi teste feltűnően meleg, megmértem a lázát, és 38,1 C volt. Próbáltam adni neki Baby Panadolt. Bele is tuszkoltam, de tudni kell Hogy J. nagyon nem bírja, ha valamit nem saját akaratából vesz a szájába, szóval jött is a hányás. Akkor adtam, neki kúpot. Egyébként nem látszik betegnek. Ma reggel már hőemelkedése sem volt. Mi lehetet ez? Most meg már olyan jól van, hogy szedi is le a ruhákat a szárítóról. Kár, hogy még nem száradtak meg teljesen.

Szia Orsi, lassan összegyűlik a nagy csapat a Damiból is.
agianyu
 
 


Bogi, kapcsolódva a játszótéri tapasztalatodhoz, nekünk is van pár érdekes élményünk. Julcsinak van egy nagyon csicsa kis biciklije, nagybátyjától kapta, ülésszűkítő van benne, zenél stb. NAgyon szereti , ezért le szoktuk vinni a sétához. A játszótéren persze neki ugrik mindenki, ami hát nem is baj, mert tudjuk, amit leviszel magaddal az rögtön közjó lesz. De azt utálom, amikor hintázunk Julcsival szó nélkül tök ismeretlenek eltolják, beleültetik a csemetéjüket, és a végén még neked kell pitizni, és szarul érezni magad, ha jelzed, h. a te gyereked is szeretné használni.
agianyu
 
 


Sok-sok boldogságot a Katacsaládnak, és nagyon gratulálunk, meghát üdvözöljük pici Blankát ebben a világban! :)
Vendég
 


Megszületett Kata kislánya?! Gratulálunk mi is Katának, a pici lánynak, na meg a fiúknak is!
agianyu
 
 


Nagyon szép kiscsaj!

Kép
seriff
 
 


Én is gratulálok Blankához, részletes beszámolót kérek az egészről.
Ki vagy te Ágianyu a Damiból?

Megpróbáltam ezt a lilypie dolgot, ez a főpróba, ha nem lesz ott a végén, akkor nem sikerült.

Szóval én most a 22. héten járok, parázgatok hébe-hóba. Most a legújabb, hogy mozog-e eleget, azt számolgatom. Eddig nagyon aktív volt, főleg mikor az a nagy hőség volt, egyfolytában helyezkedett, de most pár napja csöndes és ez rémisztő. Jó, én se vagyok ilyen időben túl aktív, de mégis: küldhetne gyakrabban jeleket. Vagy ez normális?

A nemét sem tudtuk még meg, pont azért mert marhára utálja az UH-ot és folyamatos pörgésbe kezdett, nem lehetett róla egyértelmű képet készíteni. Szerintem még be is intett. Úgy láttam. Kíváncsi vagyok milyen lelkület lesz, mert hiába okosítom Mozarttal, inkább a rock zenére szokott beindulni. Vagy lehet hogy olyankor rossz neki, ha mozog?

Nagyon aggódom érte, mert már egy ideje próbálkoztunk és az utolsó pillanatban jött, mielőtt nekivágtunk volna a rémes kivizsgálósdinak.

A Dél-pesti Kh-ban dolgozom, egy pszichiátriai osztályon, meg van egy magánrendelésem is, de most már a kórházban nem nagyon vagyok, mert oda esnekbe a város összes hajléktalanjai, a város összes fertőző betegségével, úgyhogy nem kockáztatok.

Ádámra tényleg emlékezhetsz Esztike, ő az. Szerintem Bogi is találkozott vele akkor Szolnokon.

Tényleg, és miért csapolsz sört, Anikó?
g-dorsi
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: