Sziasztok Lányok, Fiúk!
Újra elnézést kérek mindenkitől, hogy így eltűntem, de amikor haza érek, mert nincs erőm, sem időm irogatni, még mindig nagyon sokat dolgozom, általában 12 órát
meg igazából a munkán kívül mostanában semmi, de semmi nem történik velem
Chesti drága,
Örülök, hogy jól vagytok, nagyon helyesek vagytok a képen!
Jól áll neked ez a pocak!
Lucia,
Gratulálok, hogy ikrek!!!!!!
Akkor mostantól már mindkettejüknek küldhetem a babanövesztőket:)
ZUZMÓÓÓÓ,
JAJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!
Nagyon boldoggá tett a hír!!!! És tessék lányok, vannak csodák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):)
Boldog pocakosodást!!!
Wolves+Viki,
Nagyon helyesek a pocaklakóitok!
Tibo,
Üdv a fórumon!
Mot,
Örülök, hogy jól vagytok!
Brigii,
Hú, ezek jó hírek ám!!!
Akkor babatapik mennek ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Share,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszti,
nemsokára tudsz majd hason aludni ne aggódj!
Sajnálom, hogy lombikosok lesztek Ti is, de ha nekünk ez az út vezet a babáig, hát legyen
Tudod, mindent a babóért!
És mindenkinek, akinek szivecske dobog a neve mellett, mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:):)
Velem a helyzet ugyanaz, sajnos ember tervez, munka végez, tehát nem jutottam el még sem fogászatra, sem nődokihoz
Az a gáz, hogy kiszámoltam a múltkor, hogy ha akkor elrohantam volna a dokihoz, és minden terv szerint alakul, akkor pont úgy jött volna ki, hogy a HSG a debreceni nyaralás előtti napon lett volna - kockázatos… szóval arra jutottam (feltéve, ha addig nem jön piri), hogy feliratom a dokival a gyógyit, amit a nyaralás alatt fogok beszedni, és utána akkor elmehetek végre remélhetőleg arra a nyomorult vizsgálatra
És még az előnye, hogy a nyaralás alatt legalább nem fog megjönni sem a gyógyitól
Amúgy a 63.cn-on járok…
Mindenkinek szép álmokat, és minden egyéb jót kívánok!
Millió puszika!