Új privát üzeneted érkezett!

Brigii,

mi 12 körül már szeretnénk itthon lenni, mert jön a klímás beszerelni a "gépezetet".Akkor sajnos nem találkozunk. :(

Nekem az elmaradt megbeszélés lesz, -hogy hogyan tovább-mivel múlt héten nem volt Szűcs dr.
De most okosabb leszek, és hétfőn bejelentkezem, hogy biztos tudjon fogadni kedden, nem szeretnék potyára menni....
A babaesővel kapcsolatban a próféta szóljon belőled, minél hamarabb, és minél több szivecskét szeretnék a neveink mellé rakni.

Arra is gondoltam, akik ikreket várnak, azok 2 szivecskét érdemelnek! :lol:
Vendég

Zuzmó :D
Drága, szívből gratulálok! Nagyon boldog babavárós hónapokat kivánok!!!

Chesti :D
Majd szeretnénk feltenni képeket valamilyen honlapra, de még nem volt rá érkezésünk!
Sajnos fürdős kép nem készült, mert nem mertünk a strandra vinni a gépet, de jó nagyot fürödtünk!!!
Mikor vagy elérhető MSN-en?
Nagyon csini vagy!!!!!
Puszi!

Lucia :D
Szívből gratulákok az ikrekhez, hidd el, most minden rendben lesz!!!

Viki és Wolves :D
Nagyon édik a képek! Már nagyon megérdemeltétek!!!!
manda

Sziasztok!

(már ha olvas valaki ilyenkor....)
Nagyon kihalt ma a forum!Biztos mindenki jót pihen a hűvös szobában.

Lucia,
Te mennyi idős terhes vagy??? Még a táblázatba nincs beírva.Pótolni szeretném.

További jó pihengetést mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Húúú micsoda hírek!!! :)

Chesi :)
Jó, hogy végre láttalak!!!

Zuzmó

Jó hallani a hangodat!!!

Mindenkinek hűvös napot!!!!

Nálunk semmi extra, Hála Istennek :)

Jövő hét pénteken tarkóredő, videó, fotó stb.... :)
mot

Nincs nagy forgalom :(

Hol lehet jó minőségű melltartót venni??? Kedvesemnek a merevítős (hagyományos) már nem kényelmes.....
mot

Sziasztok BMC-sek!

Új forumozók vagyunk én és a feleségem. Bár úgy vettem észre, hogy elsősorban a hölgyek írnak, nálunk csak sajnos én vagyok internet közelben a munkahelyemen. A feleségemet Anikónak hivják, engem Tibornak. Ő most is a Centrumban van, ha minden igaz a pete leszívás előtti utolsó vizsgálaton. Szeretnénk tapasztaltabb párok segítségét kérni például abban, hogy hogyan tudnánk, minél olcsóbban beszerezni az UTROGESTAN-t. Eddig sikerült a felírt 5 dobozból 1 dobozzal szerezni. Más. A nejem egy kicsit oda van a sok injekciótól. Van valami módszer, hogy egy kicsit elviselhetőbbé tudjam tenni részére az egészet. A leszívás után is sok injekciót kell kapnia? Mire vigyázzunk, hogy az első alkalommal is megnöveljük az esélyünket a terhességre? Tudom sok buta férfi kérdés, de minden bíztató szóra szükségünk van.
Előre is köszi mindenkinek
tibo

Szeva Tibor! :)

Botond vagyok!

Hát az Utró nehéz téma. Én Martonvásáron találtam egy kis gyógyszertában. Valami licence problémát emlegettek sok gyógyszertában!!!

Kedvesemnek nem volt már szuri a leszívás-beültetés után!!! Tehát erről nincs infóm!!

Üdv a csapatban!!!
mot

Nekem a gyógyszertárban azt mondták, hogy azért nincs mert júli 1 től olcsóbb lesz, és nem akartak nagyon berendelni, nehogy sokat bukjanak rajta.
minyuu

Sziasztok!

Már két dobozzal sikerült felhajtanunk. Azt mondták helyettesíthető, csak sajnos újabb injekciókkal amit csak orvos adhat be. Ha nem muszáj nem akarjuk. Szegény nejem már így is kb. 50 injekciót adott be magának, már eléggé kivan. Még mindíg várjuk a segítségeteket. Tegnap már nem volt időm írni, de kössz a reagálást Botond. Lehet, hogy ti is Fejér megyeiek vagytok? A regeli felvetésedre reagállva, a nejem lehet, hogy tud segíteni, ő ugyanis fehérneműben utazik. A márka ETUDE. Nézzétek meg az etude.hu lapot, és ha érdekel jelentkezz.
tibo

Mindenkinek aki utro-t keres!
Merném ajánlani a III.ker. Vörösvári úti patikát bármikor
mentünk mindig volt nekik.Persze nem árt elötte telefonálni.
Tibo!
Az injekciókat a páromat is megviselte és akkor javasolták az
Árnika krémet-állitólag jó bár az asszony nem használta.
Sok folyadék és túró és kitartás.
üdv
wolves

Helló! Kössz a jótanácsot. Ha egy üzlet egyszer beindul! Sikerült felhajtanunk mind az öt felírt doboz utro-t! Heuréka! Holnap megyünk a pete leszívásra. Nagyon meleg van, aggódom az asszonykámért. Szorítsatok!
tibo

csak nyugi!
a peték db száma nem minden esetben mérvadó!Sőt!
üdv
ui:itt mindenki szorit a másikért
wolves

Üdv tibo!

Hát ahogy látod a nagy melegben mindenki megszökött a fórumról is. Az utro dolog akkor megoldodott hálisten ahogy látom. Az injekcióknak meg vége ha minden igaz, én legalábbis utánna nem szúrtam már magam.
Mire vigyázzon? Beültetés után szigorú 4 nap fekvés, utánna pedig lightos sétálgatások, és semmit se emeljen még egy széket se. Sok sok turó, fehérje, és folyadék. Ami pedig a legfontosabb no para, nagyon sokat segit a pozitiv hozzáállás. Kérjen képet majd, ha elkapja a kétség, előveheti és nézegetheti, hogy ott vannak bent :) Az utrotól meg ne ijedjen meg elég ramaty érzés, olyan mintha megjönne, folydogál a dolog.
Most igy hirtelen ennyi, szoritunk értetek :)

Kép
chesti

Wolwes!
Látom ide írtok sűrűbben. Köszönöm a szép szavakat a másik topikon. Asszonykád nem szokot netezni mert aggaszt egy két dolgog és hátha tudna segíteni.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Kissé el vagyok havazva, de amióta betegállományban vagyok, semmire nincs időm. :wink:

Tibo, üdv köztünk, jó helyre jöttetek!
Asszonykád adatait ha gondolod küldd el, és ha beleegyeztek, beírlak benneteket a táblázatba.
Korábbi oldalakon már láthatsz táblázatot, onnan kilesheted milyen adatok kellenek. Szeretnénk ezentúl értetek is drukkolni!
Sajnos a problémátokban segíteni nem tudok, de látom már kaptál okos tanácsokat.
Sokan vagyunk, sokféle kezeléseket kapunk. így biztos akad olyan is aki tud segíteni.

Drága Chesti!

Ma kiderült, hiába a jó eredményem, nem használható semmire, hogy miért, azt nem tudom.... Majd kérem segítséged,tanácsaid, ugyanis csak a lombik maradhat. Hónap közepén kezdem a szurikat, és ha minden jól megy hónap végén , vagy aug. elején transzfer.
Azt hiszem ebben állapodtunk meg, de őszintén szólva annyira beijjedtem, hogy semmire nem emlékszem....
Majd küldök emailt, és kérdezek csomó hülyeséget....
Igazából erre vártunk, hogy beinduljon a gépezet, de most megtorpantunk.

Lucia!

Hozzád is szeretnék majd tanácsért fordulni, talán te is tudsz segíteni.
Most hírtelen összefolyt minden, és nem látom az utat....

Szóval mindezt ma tudtam meg, de sajnos nem volt időm még feljönni a fórumra, mert csinálták a klímát, és pont ott van a sz.gép, ahova tették, így szét volt szedve a lakás.
Kb fél órája végeztünk a pakolással.
De kész vagyunk, és élvezzük a hűs szobát.

Brigii!

remélem minden rendben van, lesz! Nagyon szorítottam értetek!

Share!

Remélem nálad is minden rendben, Rád is gondoltam ma! Minden jó lesz, és mint ahogy Chesti is írta, a pozitív hozzáállás nagyon fontos!

További szép éjszakát kívánok mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Tibo :)

Akkor már küldöm a drukkokat!!! Majd jelentkezz!!!
A 4 nap szigorú fekvés nem biztos, hogy jó dolog. Egy műsorban Koncz doki is mondta, hogy nem igazán hasznos. A lényeg, hogy vigyázzon magára a párod, sok-sok folyadék. De sétálgani szabad, jót tesz!!!! Ahogy W. doki mondta nekünk: az onnan már nem esik ki....:)

Százhalombattán lakunk és köszi a fehérnemű tippet!!! Megnézem!
mot

Szép napot mindenkinek! :lol: :lol:
Tegnap megkaptam a babócákat, :D :D szép kifejlett állapotban, ahogyan Mot mondta :blasztociszta állapotban rakták vissza.
A szigorú fekvéssel én is bajban vagyok, mert valaki helyesli, valaki meg nem??Mit csináljak?Itthon vagyok pihizek néhe ledölők de nem fekszem egész nap.Sőt a kutyámat is le kell vinni.De csak lassan sétálgatok.4 liter folyadékot iszom, túró,tojás, fehérjéket eszem.Kb. ez a napi programom.Ha vannak ötletek szívesen meghallgatom(elolvasom)Tibo!!Velem beszéltetek a vásárban, vasárnap?Igaz??
Milyen költői lett a kérdés.
Hajrá!!Szúrkolok nektek!!(is)
Kriszti!júli 6-án megyek vérvételre.
Üdv mindenkinek!
Brigi
brigii

Brigii :)

Nagyon szorítok!!! Ügyesen csinálod!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
mot

Hát nekem szigorú 4 nap fekvést mondtak, be is tartottam, csak pisilni keltem ki. Utána séták. Nekem bejött :)

Brigii gratula ügyi vagy, tégy amit jónak látsz :) vigyázz magatokra :)

Puszi mindenkinek
chesti

Kép Kép

Brigii,

nagyon örülök, hogy túlvagy rajta!!!!Gondoltam rád nagyon!
Mostmár csak a jó tanácsok megfogadása, és türelem, hidd el, meglesz az eredménye......
Szeretnék majd pár dolgot kérdezni tőled is....írok privit!

Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Mot!

Írtam Nektek privit!
Vendég

Válaszoltam!
mot

MOt,

köszönöm a választ, minden érthető!

Én is optimista vagyok, és sikerülnie kell! :)
Vendég

Sziasztok

NEm tudjátok mikor van szabin a Zeke doki???
minyuu

Sziasztok!
Megtörtént tegnap az inszem. Előtte beszélgettem a dokival, és említettem, hogy az előző fájdalmas volt. Valamit másképp csinálhatott most, mert alig éreztem. Utána is sikerült lazítani. Nagyobbak a reményeink a sikerrel kapcsolatban.

Brigi, hajrá a babócáknak!!! Mennyit kaptál vissza? Ha rózsaszín trikóban voltál, akkor egy szobában szállásoltak el bennünket. :-)

Kriszti, téged néztelek, de nem láttalak, pedig 14 után jöttünk el. Mivel indokolta a doki a lombikot? Ne tessék izgulni, csak az első néhány nap furcsa, utána már belejössz! :D Mondom én, aki csak a 6. szuri után nyugodott meg valamelyest. :oops:
Július 14-én megyek majd tesztre. Lehet, hamarabb csinálok itthon egyet, ne akkor essek pofára.

FIGYELEM!!! UTROGESTAN INFÓ: Dorogon, a Szent Margit Gyógyszertárban ma reggel még volt 5 doboz orál tabletta. 33/431-191

Csajok!! Mindent bele! :lol:
share

Szia Share! :)

Mindenekelőtt nagyon örülök, hogy túlvagy rajta!
Vagyis mégcsak a kezdeteken, de hamar el fog telni az a 40 hét.... :lol: Kitartás, és meglesz az eredménye!

Rózsaszínű halásznaci volt rajtam, egy vajszínű blúzzal.
Lent nemsokat töltöttünk, fél 10-től az emeleten ültünk, várunk a dokira!Fél 1 után be is jutottunk.
Indokot nem mondott, odaadtam neki a műtétről a papíromat, elolvasta, majd párom eredménye felől érdeklődött (lehet olvastad már , 7 milllió, 35 % mozgó), és közölte, hogy ez egyértelműen lombik.
Persze én álltam, lefagytam, kérdezni nem tudtam, csak amikor már láttam, nem mozog a szája, elköszöntem. :)
Annyit jegyeztem meg, hogy mikor kell menni, és mennyi pénzt vigyek.
Örülök viszont neki, mert így én nagyobb esélyt látok hogy manókám legyen!
Biztos így a jó, már megnyugodtunk, hisz ő a szakember, bízom benne.Csak olyan gyorsan történt minden.
Chesti tanácsát megfogadom, nyugi, és pozitív hozzáállás.
Szuriktól nem félek, elvileg hasba kell adni eleinte, csak a "fenékszuritól" tartok.

Vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad!Pihenj sokat, és ahogy Mot írná, "sok folyadék"!(és persze igaza is van!)
Vendég

Szia Share! :D
Zöld felsőben voltam,és fehér nadrágban.
A leghátsó 3- as szobában.
2-öt ültettek vissza, de szép nagyokat!
Utrot egy időre beszereztem, remélem hamarosan ismét kapható lesz mindenhol.Hajrá neked is!! :lol: :lol:
A Zeke Dr nemtudom mikor lesz szabin, de a Wiegandt doki bá júliusban, így nem hiszem, hogy Zeke Dr is elmenne akkor.
Üdv.Brigi
brigii

Sziasztok!
A nagy kérdés FEKÜDNI v NEM FEKÜDNI?
Mindenki orvos mást mond, nekünk pont a nem feküdni
jött be.Pontosabban a beültetés után 2-3 napot volt
itthon a Viki utána pedig meló.Elöző kettőnél végig feküdte
a 2 hetet.Minden ember másképp "müködik".
Zsebi!
Most a héten szabin vagyunk, a Viki ezért nincs net közelben
ha gondolod ird meg nekem priviben és tolmácsolom oda-vissza.
Még egyszer gratula :lol:

Mindenkinek!!!!
Kitartás és igyatok mint a GÖDÉNY :lol:
üdv
wolves

Majdnem elfelejtettem a legfontosabbat!
Ma voltunk uh-n és minden rendeben! :D
Már most ránk hasonlitanak mert az egyik folyton izget-mozgott
-mint Viki- a másik meg aludt- mint Én.
üdv
wolves

Köszi Csajok
Egy kedves fórum olvasó megsúgta hogy augusztusban lesz szabin a kedvenc dokink:) (Zeke) :wink:
minyuu

Sziasztok Lányok, Fiúk! :)

Újra elnézést kérek mindenkitől, hogy így eltűntem, de amikor haza érek, mert nincs erőm, sem időm irogatni, még mindig nagyon sokat dolgozom, általában 12 órát :( meg igazából a munkán kívül mostanában semmi, de semmi nem történik velem :(

Chesti drága,
Örülök, hogy jól vagytok, nagyon helyesek vagytok a képen! :) Jól áll neked ez a pocak! :)

Lucia,
Gratulálok, hogy ikrek!!!!!! :) Akkor mostantól már mindkettejüknek küldhetem a babanövesztőket:)

ZUZMÓÓÓÓ,
JAJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!
Nagyon boldoggá tett a hír!!!! És tessék lányok, vannak csodák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
Boldog pocakosodást!!! :)

Wolves+Viki,
Nagyon helyesek a pocaklakóitok! :D

Tibo,
Üdv a fórumon! :)

Mot,
Örülök, hogy jól vagytok!

Brigii,
Hú, ezek jó hírek ám!!! :)
Akkor babatapik mennek ezerrel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Share,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Kriszti,
nemsokára tudsz majd hason aludni ne aggódj! :)
Sajnálom, hogy lombikosok lesztek Ti is, de ha nekünk ez az út vezet a babáig, hát legyen :) Tudod, mindent a babóért! :)

És mindenkinek, akinek szivecske dobog a neve mellett, mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :):):)

Velem a helyzet ugyanaz, sajnos ember tervez, munka végez, tehát nem jutottam el még sem fogászatra, sem nődokihoz :( :oops:
Az a gáz, hogy kiszámoltam a múltkor, hogy ha akkor elrohantam volna a dokihoz, és minden terv szerint alakul, akkor pont úgy jött volna ki, hogy a HSG a debreceni nyaralás előtti napon lett volna - kockázatos… szóval arra jutottam (feltéve, ha addig nem jön piri), hogy feliratom a dokival a gyógyit, amit a nyaralás alatt fogok beszedni, és utána akkor elmehetek végre remélhetőleg arra a nyomorult vizsgálatra :)
És még az előnye, hogy a nyaralás alatt legalább nem fog megjönni sem a gyógyitól :) :oops:
Amúgy a 63.cn-on járok… :shock:

Mindenkinek szép álmokat, és minden egyéb jót kívánok!
Millió puszika! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, jó hallani rólad. Hová lett a lendületed?? :roll: Aztán nehogy úgy gyere vissza nyaralásról, hogy mégsem szedted be a bogyót. Irgum-burgum! 8)

Kriszti, szerintem a ti konzultációtok után csinálta nekem Sz. az inszemet. Kb. 5-10 percig ott üldögéltem az asztalon, mire megérkezett. Mondta a Misi, hogy fent van az emeleten, és mindjárt jön. Misi = beteghordó, lifteztető... :lol:
Együttérzek veled! Tényleg ledöbbentő hallani az "ítéletet". Nálunk is rezgett a léc. Éppen csak mehetett az inszem. Napokig kóvályogtunk, mire felfogtuk, hogy itt akár lombik is lehet. Arra igazán nem készültünk.
Fenékszuritól tartasz? Azt nem magadnak kell beadni, ugye? Nekem nem szokott az sem fájni. Piszkosul lazítok, amikor beadják, figyelem, mikor szúrja be a tűt, és akkor nem rándulok össze, simán beszalad a tű.
És mennyi pénzt kell vinned első körben?

Brigi, én a 2-ben voltam. Mellettem egy transzferes lány feküdt, azért érdeklődtem, hátha te voltál az. Majd legközelebb találkozunk uh-n. :lol: Egy ismerősömnek maradt orál utrója, júniusi lejárattal, de szerintem bevállalom. Pótlásként a sajátom mellé. Így meg lesz a 3x2.

Wolves apa, jót mosolyogtam az uh-beszámolón. Tetszett. :P Igenis, főnök! Iszunk mint a gödény.

Brrrrr, jövő héttől melózok. Semmi kedvem. Egy jó lesz benne: van légkondi.
Szép napot!
share

Jó reggelt Mindenkinek!!

:)

Meleg van!
mot

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Wolves&Viki!

Örülök, hogy minden rendben az UH-n....
Szóval, akkor Te vagy a lustább a családban! :lol:

Zsókuci!

Sajna tényleg lombik, de már feldolgoztam a traummát... :)
Beletörődtünk, hogy csak ez a megoldás, ésmint írtad is, mindent megteszünk érte!!!
Sajnálom, hogy ennyit dolgozol, és nem jutsz el dokikhoz,de sajnos a mai helyzetben mindenki így van vele. Ha nem vállalsz túlórát, lehet másnap már nincs munkahelyed.
Én is mindig vállaltam, de most megszűnik az osztályunk, és pont nem jókor jött a bejelentés! De nem hagyom, hogy kihasson a lombikra ez a stressz!

Share!

Én csak a fenékszuritól tartok, tudom, hogy nem fáj, de életemben 3-at kaptam talán....Gondolom, nem nekem kell beadni, kicsit nehéz lenne! :lol: Páromat meg nem tudnám rávenni.

A lombikra mi sem készültünk fel, megmondom őszintén, hogy sikeres volt a műtét, úgy voltam vele, kapok vmi gyogyit, a hormonjaimra, és kész. de nem így történt, és ezt elfogadjuk, ő a szakember, ehhez mi nem sokat értünk.Én nagyon bízom benne, annyi embernek segített már, sikeresen, most rajtam a sor!
Talán így nagyobb esélyt látok, arra hogy sikerüljön!

Első kör 40 ezer, felírja az első inj-kat.Aztán majd a többi!
Nem olcsó, de mindenre hajlandóak vagyunk, ha kell nem eszem , nem eszünk! :lol: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!
Pedig nagyon haspókok vagyunk! :lol:

Nagyon drukkolok értetek is!
Vendég

Sziasztok!
Itt nálunk nemsokára egy jó kis zuhu van kilátásban!
Kriszti!Írtam, ill. válaszoltam priviben megkaptad?
HÚÚÚ,Gyerekek itt megavihar van!!
Üdv.Brigi
brigii

Kriszti78!
Én nem a lustább, hanem a MEGFONTOLTABB vagyok! :lol:
És itt jönnek a tegnapi felvételek.
Az első kettő a megfontoltan pihenő 37mm baba, utána
egy dupla kép majd a Viki által denevérnek hivott-fejjel
lefelé- örök mozgóról egy kép, aki 31mm.
üdv.
Kép Kép Kép Kép
wolves

Szia Brigii,
igen, köszönöm a válaszod, megkaptam....Minden érthető!
Nálatok is olyan nagy vihar van??? :lol: Mint a cunami!
Majd betojtam! De már ittvan barátnőm, már nem félek! :lol: Együtt félünk!

Wolves!

Csodálatosak a képek! Nagyon édesek!Köszönjük, hogy megosztottad velünk eme kellemes élményt, hogy láthattunk 2 csodálatos manókát!
Vendég

Sziasztok!

Virág vagyok és a párommal mi is éppen a meddőségi központba készülünk. Az egyik barátnőm oda jár és eddig csak jó tapasztalatai voltak a helyről, de szeretnék több véleményt olvasni mielőtt belevágunk.
Először is anyagilag mennyire megterhelő a program?
Melyik orvost javasoljátok?
Milyenek az ott dolgozók?

Előre is köszönjük a hasznos infókat!
virag050505

Sziasztok lányok!

Zuzmó, gratulálok!!!!!! Ez szuper!!!

Wolwes, édesek a bébik. :) :) :) :) Nem tudom kedvesed hogy van vele, én már egyáltalán nem tudok hasra feküdni, és jó nagy is lett a pocakom... Na meg a hányinger sem hagy békén.

Mi ma voltunk UH-n, mindkét bébi jól van, és már van szívhangjuk is! Az egyik 6, a másik 7 mm, bár érdekes, a petezsákok között jó nagy különbség van, az egyik 22, a másik 14 mm. Teszek fel múlt heti képet, a mostani csoportkép kicsit elmosódott, a képeken 5 és fél hetesek vagyunk. Jelenleg már a 7. hétben járunk (6 + 3). UH legközelebb 2 hét múlva.

Kép

Kriszti, ne aggódj, a fórumos bébik 90%-a lombikbébi, kivéve Zuzmóék spontánját. Nem olyan rossz az. Nekem a férjem adta és adja a popsiinjekciót, én a körmömmel jelölök, ő meg beböki. Egész jól megy.

Chestikém, gyönyörű pocakod van!! Én nem fürödnék...

Zsókuci, megint húzod-halasztod... Bár a nyaralás-dologban igazd van, valószínűleg egyike lesz utolsó nyaralásaidnak...
lucia1

Szia Virág!

Mi W. dokival meg voltunk elégedve. Amúgy szerintem az egész BMC-re igaz, hogy nem egy lelki tábor, szakemberek magas színvonalú munkát végeznek!!! De szerintem hamar megtudhasz mindent a lombikról, inszemről ha utánnajársz. Akár ezen a fórumon is! Ők nem nagyon magyaráznak!!!

Kérdezz nyugodtan!

Én megpróbáltam kikészíteni a csapatot a kérdéseimmel, de nem sikerült :)!!!

Nekünk antagonista protokoll volt (long és short is van) kb 150e-200e attól függ hogyan reagál a szervezeted!!!
mot

Szia Virág!

Üdv a csapatban!

Ha még csak most kezditek az odajárást, akkor még korai az anyagiakról beszélni. Először is alaposan kivizsgálnak benneteket,(nálunk is , és szerintem mindenkinél így kezdődött), majd ha kész vannak az eredmények, akkor mondanak "ítéletet" :lol:
Ez akkor derül ki, hogy valójában milyen kezelésre van szükségetek, és annak függvénye az anyagi kiadás.....

Orvosok közül, ajánlani igazán senkit nem lehet, szinte mindenki máshoz jár, és meg van vele elégedve.
Talán várd meg a kivizsgálások végét, addig úgysem kell választanod, és aki a legszimpatikusabb, az mellett döntessz.(Mi így csináltuk)

Az ott dolgozókról én személy szerint csak jót tudok mondani, aranyosak, kedvesek, segítőkészek.
Még nem hallottam senkit panaszkodni :)

Sok sikert Nektek is!
Vendég

Lucia,

köszönöm a bíztatást....Jót mosolyogtam a szuribeadáson. :lol:
Szerintem én hiába jelölném be, párom mellé szúrna, mert nem mer odanézni! :lol:
Nagyon örülök neki, hogy jól vagytok!És szépen növögettek!Csak így tovább.
Vendég

Azért teszek fel mostanit is, így néznek ki a lurkók:

A baba:

Kép

B baba:

Kép

Remélem B baba utloléri A babát...
lucia1

Virág, amint a többiek már írták is, először is kivizsgálnak, és aztá döntik el, hogy mégis mi a kezelés. Mi itt legtöbben lombikosok vagyubk, de Ria és Esperanza inszemezik, az anyagilag kevésbé megterhelő. És sok esetben ahol csak hormonprobléma van, elég a gyógyszeres kezelés is... Így hát előre elég nehéz bármint mondani. Szrintem mindegyik orvos nagyon jó szakmailag, de azt tényleg nem lehet várni, hogy lelket ápoljanak, végzik a munkájukat, gyereket "gyártanak", a lelki dolgokkal egyszerűen nem érnek rá foglalkozni.

Brigi, látom túl vagy a transzferen, mennek a drukkok!!! Nekem Konc dr 4 nap szigorú fekvést monsott, alig bírtam, 4. napon már minden lehetséges ürüggyel fent kóricáltam... Utána viszont tényleg nem jó feküdni, csak lightosan kell fenn lenni, mert megnő a méhenkívüli esélye, vagy vmi ilyesmit mondott, nem emlékszem pontosan. Amúgy kinek ez, kinek az jön be, döntsél belátásod szerint.
lucia1

Most aztán bepótoltam az egész heti elmaradásomat...

Mot, Ti hogy vagytok? Képzeljétek, el vagyok küldve védőnénihez... Kérdeztem, hogy nem korai-e még, mondták hogy ne ,menjek csak. Úgxhogy jövő héten védőnéni!
lucia1

Virág :)

Ami a legfontosabb TÜRELEM a várakozásnál. Első konzultáció nálunk 3 óra várakozás után történt meg. Reggelente "kilóméteres" sor!!! Erre is fel kell készülni!!!! DE a lényeg a végeredmény!!!!!! :)

Lucia :)

Hány hetesek a képen???
Mi jól vagyunk! Jövő héten tarkóredő (12 hét). Már videókazettát is vihetünk!!! :)

Előtte csütörtök védőnő nálunk is!!!
mot

Mot, :) :) Örülök hogy jól vagytok, a 12. héten jó nagyon túllenni, és mindjárt itt van. Már én is alig várom... Bár nekünk még egy kicsit odébb van.

Melyiken hány hetesek? Az elsőn, a csoportképen 5 és fél hetesek, a különálló profilokon pedig 6 és fél hetesek. hihetetlen hogy már van szívhangjuk, én nem is látok meg ilyen finomságokat. Milyen jó szeme kell egyen az ultrahangosnak!
lucia1

Lucia :)

Már mi is nagyon-nagyon várjuk a jövő hét pénteket!!! :)
mot

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Sehol senki??? :(
mot

Jó reggelt mindenkinek!Mot! :D

A tegnapi meg, az éjszakai vihartól jól lehűlt a levegő itt nálunk.
Végre kaptam levegőt az éjjel.
Tibo!
Mi volt tegnap?? :roll:
Lucia,Wolves. ezek a képek gyönyörűek.nagyon feldobodtam tőlük.
Szépek a babócák!!!! :lol: :lol:
Mot!Lassan jöhet a következő képetek!
Kriszti!Mikor kezditek a programot??
Szép napot mindenkinek!! :lol: :lol:

Brigii :D
brigii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?