Sziasztok Lanyok,
Feladtatok a lecket, 2 ora hosszat olvashattalak vissza benneteket. Jegyzeteltem a neveket, h. ki-mi merre....
Nem szabad 1 hetnel tobbre elmenni...
Udv az ujaknak es az ujdonsult kismamiknak!
Jol sikerult a nyaralas, sztem nagyon pozitivan gondolkodtam vegig, sot imadom a hasamra tenni a kezem...
Mint a nagy terhesek
Koszonom mindenkinek a biztatast es a kedves szavakat!!!!!
Sajnos volt jo nehany rossz hir is az egy het alatt. CSak azt tudom irni, h. nem volt a megfelelo ido.... es fel a fejjel, akkor jon a baba, amikor o szeretne... Konnyu mondani, ugye...
Sokan irtatok a tunetekrol, hat nekem van eleg, alhasi fajasok, mellfeszules - nekem a mensi is durva, de ez nagyon kikeszit....
Hanyinger nincs, viszont a hasam sztem marha nagy. Eddig nem sok volt - szerencsere, de mar miota sejtem a terhesseget nagyon kiall. Mivel a legtobb ruham szuk, azt sem tudom, mit vegyek fel, h. ne vegyek a munkahelyemen eszre. Meg ne....
A beagyazodast en is tuti ereztem, alig birtam dolgozni menni.... annyira fajt a "vakbelem"...
Luisa,
Sorstarsam, akkor hetfon ertekezunk! Marha kivancsi vagyok, h. hol tarthatok. Sztem most kellene akkor 7. het elejen lennem. Ferjem is jon, mar tiszta lazban vagyunk. Nalad minden OK?
Amugy en is 0 Rh + vagyok
))))
Szex-tema: Az en szereny velemenyem, h. akkor es annyiszor, ahanyszor jolesik a gyakorlas idejen. Nalam ez pszichesen nem menne, h. igazabol csak arra gondolok vegig, h. osszejojjon... Sztem nagyon stresszelhet ez. Masreszt mi nagyon nem tudunk tervezni, munka miatt sokat vagyunk kulon, igy akkor vagyunk/ voltunk egyutt, mikor volt ra alkalmunk. Ennyire ritka egyuttletekkel igazabol csoda, h. osszejonne a 2. gyakorlohonapban....
A terhesseg alatt majd latjuk, eloszor a vizsgalaton legyek tul...
A legnagyobb dio a csalad, mert marhara varjak, de azt sem tudjak, h. szeretnenk. Nagy unnep lesz.
En amint ereztem, h. lehet vmi, tehat a beagyazodas idejen kb. vettem folsavat es azota szedem. Magzatvedot nem, mert annyira dusitott minden, h. tuladagolni sem kene... Sok zoldseget, gyumit, halat eszek, szerencsere egeszseges dolgok izlenek...
A nagy kerdes a sport lesz, mert mar kb. 1 honapja nem futottam, azota nem birok. Remelem, ha tulleszek az elso trimeszteren, utana mehet. Ti mennyire sportoltok/sportolhattok?
Cirkuszka,
kikeszultem, egy 10-sel vagy fiatalabb!!!! Le a kalappal a hatarozottsagodert! En akkor meg nem gondoltam babara, igazabol (Nanett - nem vagy egyedul a varakozassal, 4 ev jegyesseg utan lett hazassag es meg 3 evet vartam a naszuta
, ami marciusban volt), marc. kozepe ota szeretnenk
))))))
Valszeg erre meg kell ernie az embernek - es ez kortol fuggetlen. Sokaig azt hittem, h. nekunk nem lesz, mert nem akarunk. Tenyleg nem akartunk. Aztan csak jott az erzes.
Omr,
gratula! En is, en is!!!!
Udv mindenkinek es szep estet!