Új privát üzeneted érkezett!

Prücsök :)

Nem tom hogy jön vagy sem, ez sajnos csak csütörtök délelött dől el, de ha nem jön se esem pánikba, hiszen hétfőn meg volt a főprobánk és egész jó volt:)

Kiprobáltam a tepsis tésztát, egész fini lett, még apa is evett belőle :wink: :P , pedig csak párizsi volt benne hús gyanánt :)

Nah ezért nem mindenben megy a profizmus, valahogy a lakás rendbentartása nem az én műfajom, de talán most majd hogy a gyerekjátékokat be tudom terelni egy szobába jobb lesz a helyzet :)

Most lépek mert három pasi kivános és még ki kell sütnöm a karfiolt nekik vacsira, magamnak meg egy kis salit összeütni, mert a karfiol még nem ehető zöldség sajna (kiprobáltam és nem jött be Pepének)

puszi

Ági és fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Prücsök: Persze, hogy van remény. Egy kicsit meg kell keményíteni a szívedet és hagyni kicsit sírni. Bálint 5-10 percnél soha nem sírt tovább, mindig bealudt. Amíg ringattuk a kis fenekét apával felváltva, addig órákba telt. Az első ilyen sírós éjszakán én sírtam a saját szobánkban, ő az övében, de 4-5 alkalom után már magától elaludt. Ha nem éhes, ha üres a pelus, nem fáj semmi neki akkor mindig hagyom, nem veszem fel nappal sem. Néha megszakad a szívem, de mostmár el tudom dönteni, hogy mikor sír tényleg, mikor csak hiszti, egészen más a kis arca is. Egyébként amikor tényleg sír akkor áltlában mindig van is oka, ez utána kiderül.

Mondjuk Neked azért nehezebb a dolgod, mert nálunk nincs probléma azzal, hogy keveset eszik, én soha nem méregettem mennyit eszik. Hetente egyszer lemérjük, látom hogy gyarapodik, aztán nem sokkolom magam azzal, hogy néha kevesebbet, néha többet eszik. Viszont az előzmények miatt Nálatok ezt muszáj.

Egyébként jól sejted :) a VB-ről velem bármikor beszélgethetsz.

Puszi
Lilla

Ági, még tartozom a menüvel: tegnap töltött paprika volt, ma rántott cukkini rizibizivel és tartárral.

lilló
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket kérném.
Babát szeretnénk a férjemmel és a belgyógyászon a a II-es klinikára irányított a terhespatológiára colitis ulcerosában szenvedek. Tudnátok orvost ajánlani?

Előre is köszönöm:
Vera
vera76
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát mi eléggé megsültünk a Margitszigeten, úgyhogy amikor elolvastam a leveleiteket egy kicsit elszontyolodtam, hogy megint oda kéne menni. De aztán elgondolkodtam, hogy a Jencike pont a játszóteret aludta végig, úgyhogy ha ott telepednénk le, akkor talán mégiscsak mennénk. Mert mégegyszer nem szeretném bejárni az egész szigetet ilyen melegben.Ti hogy gondoltátok? De gondolom Ti is inkább a hüsiben ücsörögnétek. Akiknek meg még pici a baba, azok is le tudnak telepedni a fűben a játszótéren. Szóval várom az ötleteket.

Puszi

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Angyalka :)

Bevallom a fene se akar sétálni a szigeten ebben a dög hőségben.
Pontosan úgy gondoltam hogy van egy klasz kis játszótér a Palatinus és a régi kert mozi között, ahol van árnyék, játékok, víz és ott telepednénk le a hűsiben a gyerekekkel, a nagyobbak tudnának pacsálni, meg homokozni, csuzdázni, a kicsik meg velünk lennének az árnyékban, sőt csináltak egy hatalmas járókát is a csetlő botlóknak :)

Vera :)

Bevallom elsőre fogalmam se volt mit is jelent pontosan a betegséged, ezért utána néztem a neten. Mondjuk így se lettem sokkal felvilágositottabb, hogy mennyire igényel speciális tudást a nőgyógyásztól, viszont ha rákérdezel nála akkor biztos határozottan meg tudja mondani hogy vállalja e a kezelésed és a terhességed végig kisérését. Itt bármelyikünk orvosát szerintem bátran választhatod, mert lelkiismeretesek és jó szakemberek.
Előző oldalakon találsz táblázatot, (indigó nevére keress rá, ő szokta feltenni) ahol megtalálod kinek ki az orvosa, kinél szült.


Prücsök :)

Engem nyugodtan meg lehet kövezni, mert egy áldott jó gyerekem van, simán elalszik minden féle seggrázás és egyéb harci eszköz bevetése nélkül :) Napközben változó : vagy cici vagy babakocsiban séta alatt, vagy csak úgy magától elfárad, este a fürdés után a vacsi közben szépen kidöl és alszik reggelig. :)

Ügyi vagy a dekupálás miatt, azért dobhatnál fel róla képet. Olyan régen alkottam én is már, de most elhatároztam hogy ha felköltözünk akkor szépen kidekorálom a fiúk szobáját és a lépcsőházat :)

Kinga :)

El is hiszem hogy fájt a szived hazajönni, én is ugy vágyom már vizpartra, bár a bálnatestem nem szivesen raknám ki fürdőruciba, mert még megállnának a kölkök a fejlődésben ha meglátnának :oops: :P :P
Szerintem mostmár maradjunk a szigetnél és ne variáljunk. (bevallom a milenáris park azért se vonz most, mert eszembejutott hogy tavaly Dani klasszul fejest ugrott a tóba ott, és azóta is imádja a vizet, szal nem szivesen menteném őt onnan ki ujra )

Toreau :)
Ha nem akarsz mennyiséget növelni, a jégszekrényt megtölteni, akkor a fejést szerintem annyira korlátozd le, hogy ha nagyon feszül a cici és még a babó nem akar hamizni akkor fej le belőle egy keveset. Beáll simán a mennyiség és egy idő után már nem lesznek pamelaadnersonosak a cicik, meg ugyebár mint tudjuk a tej szopi alatt termelődik igazán.

Huncut :)

remélem a következő talira már ti is tudtok majd jönni :)

Joe :)

Szegénykém, a legrosszabb a forrázás :( Panthenolt vagy Firstöt használtál rá? azok nagyon tudnak segiteni a gyors gyógyulásban.

Gyöngyusz :)

Nagyon szépen köszönöm. Akartam irni én is csak kiment a szita agyamból, hogy probáld a sudocremet mert csodákra képes egyes esetekben :) Jó hír hogy javul a kis bőre :)

Kgiulia :)

Helyes ötlet, hogy ti is kijöttök, akár talizhatunk kint. Nagyon jó szokott lenni, jó sokan lesznek, de azért elviselhető. Ilyenkor van kedvezményes pelus vásár is ám, szal érdemes vásárolni ott, sőt ha minden igaz akkor a Humana is ki szokott jönni, és kedvezményesen adják a bébivizüket.
Amugy ma hivtam fel a liberót éppen, hogy már két hónapja beküldtem a jelentkezésünket és még nem is válaszoltak, hát mostmár tudom mért, benne se voltunk a rendszerükben, ennyit az ajánlottan feladott levélről, meg mondjuk szerintem ott se nagyon lehet minden pedánsan rendben tartva :wink: :P

Timi :)

Gyors kérdésem volna : naszálytejnél van esetleg ismeretségetek, vagy bármi kötödésetek? (az lenne a jó ha nem lenne :wink: )
A levélre nem volt időm emailban reagálni, bocsi, de folytonos fentforgás volt. De nagyon jól tetted hogy visszaküldted és nekik kutya kötelességük kicserélni .

És Ákosnak utólag is boldog névnapot kivánunk, már előbb akartam irni, de a többi már ismerős.... agysejtszám csökkenés :)

Sára :)

Jaj de jó hogy ti is előkerültetek :) Meg is értem, hogy ebből a hőgutából elmenekültök a kellemesebb időbe.

Lesz tali csütörtökön, ha csak az eső el nem mossa... éppen vihar készülődik, szegény apát most zavartam fel az emeletre hogy a nyitvahagyott ablakokat zárja be, mert betöri a szél őket.

Lilló :)
Hányadik lettél a VB játékban? :wink: :wink:

Nah megyek, mert hatalmas szélvihar van és félek hogy leveri az áramot, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Vera: Írtam Neked privit.

Ági: Hááát, elég gyatrán végeztem, bár azért hozzátenném, hogy én általában nem az esélyesre szavazok, hanem a hozzám közelebb álló csapatra és a kettő nem mindig egyezik. :wink: Tegnap például egyik csapatom se nyert :(

Már nagyon várom a talit. :) Múltkor asszem Kinga kérdezte, de aztán elsiklottunk felette, hogy kell vinni valamit (süti, kaja,ropi) vagy mindenki visz magának?

Szorítsatok, mert ma viszem Bálintot a 2 hónapos kori oltásra. Frankó lesz ebben a dög melegben, ráadásul pont délre megyünk. Szerintem végigüvölti majd az utat ebben a hőségben, pláne hazafelé mikor már meg is lesz szúrva szegényke. Igyekszem nem stresszelni előre, de nagyon félek tőle, hogy hogyan bírjuk majd.

Éjszaka tök nagy szélvihar volt nálunk. Kicsit átrendezte a teraszunkat, volt egy kis rendetlenség reggel, de szerencsére semmi nem repült el. Legalább egy kis hűvöset hozott volna, de nem...


Angyalka: Akkor jöttök holnap 10-re hozzánk?

Lilla

lilló
 
 


Na már megint elfelejtettem valamit. :mrgreen:

Képzeljétek, tegnap Bálint a szemem láttára átfordult a hasáról a hátára. Gondolom ez véletlen volt, mert már többször nem ismétlődött meg, de nagyon örültem neki. Olyan édes volt. :)
Egyszer már volt olyan régebben, hogy bementem hozzá a szobájába és háton fetrengett, én meg jól nekiestem az apjának, hogy miért hátára fektette, mikor megbeszéltük, hogy hason alszik, ő meg szegény magyarázkodott, hogy dehát ő nem...

lilló
 
 


Sziasztok!

Na végre hozzánk is eljutott az eső! Kép

Éjszaka jó kis vihar volt,legalább tudtam aludni egy jót,mert nem kellett a meleg miatt forgolódnom,nyitott ablak mellett is dölt rólam a víz! :?
De ez is már múlt idő,mert már most hőség van!Így érzem magam:
Kép


Ági,

naszályjej :?: nem igazán értem!Nincs semmilyen kötődésünk.
A kicserélt tej másnapra rossz lett,még szerencse,hogy a háromból kettőt még aznap megittak a gyerekek,így csak egy ment ki a cicáknak.Pedig még 30-a nem most van! :x Ennyit a megfelelő szállításról és tárolásról! :evil:
Most hallgattam az időjárást,csütörtökön csak záporokat mondanak,remélem elkerül titeket a tali idejére! :)
Kaja:kicsit lemaradtam,hétfőn:lekváros derelye(nem én gyúrtam,csak fagyasztott :lol: )
tegnap: tökfőzelék sertés pörivel
ma: rizseshús ubisali
holnap fogorvoshoz megyek,nagyon nem szeretek,de muszály,pici Hannácskám két fogamat"károsította"a terhesség alatt! :roll:

Viszont tegnapelőtt kibújt végre a fogacska,egyszerre kettő!Azért viseltük ezt olyan nehezen! :wink:

Küldök nektek egy babát!

Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok Lányok!

TALIVAL KAPCSOLATBAN!!!

A legtöbben a Szigetre szavaztunk :) Felkérjük Ágiboszi kolléganőt, hogy ide, illetve körmélben részletesen írja le mindenkinek a megközelítési lehetőségeket. :wink:

Folyadékról és nasiról mindenki maga gondoskodjon, illetve hozzunk pokrócot is, amire a miniket le tudjuk fektetni.

Holnapra is 32 fokot mondanak.

Mi már kész vagyunk itthon, alig alszunk valamit a nagy mlegtől, családilag letelepedtünk a nappaliba éjszakára.

Szabika is egyre nehezebben viseli, pláne, hogy őt még a tisztes hájréteg is melegíti. Sokszor kel még mindig az éjszaka, legalább 3-4x én meg olyan vagyok már, mint egy zombi :twisted: Reméljük a lehülés majd enyhülést hoz az éjszakáinkban is.

Ha sikerül Apát elrángatnom holnap, akkor visszük Zsombit is. Ha nem, akkor csak Szabival nyomulunk.

Viszlát holnap!

Pirus


Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Pirus!
Nagyon aranyos Szabi, édesen alszik :)

Lilló!
Szorítok, hogy minden rendben menjen. Mérd meg a hőmérsékletét este és a megy felfele, akkor adj neki Germicid C-t. Ne lepődj meg ha holnap bágyadt, álmos lesz és esetleg sokat alszik.

Nálunk az éjjel volt egy kis szélvihar, jól lehűtötte a levegőt, még most délelőtt is érezni lehetett a hatását. Most viszont már kezd megint felmelegedni...

Tegnap voltunk az itteni védőnéninél és 3 hónaposan 6470 g és 63 cm a kisfickó! Hozzá kell tenni, hogy teli hassal, mert szopi után mentünk, de azért így is meglepődtem! Jó sokat fejlődött mostanság! Azt hiszem itt a három hónapos hirtelen növekedési szakasz. Amióta ez a hőség van naponta csak ötször eszik, a hétvégétől viszont áttért a napi 6 evésre. Csak győzzem vásárolni, válogatni a ruhákat! :)

Ági!
Tegnapi menü: újkrúúmpli leves, tejfölös galuska (gyerekkorom egyik kedvenc kajája, évek óta nem ettem)
Ma: rántott patiszon (a többit anyu még nem árulta el)
Hozzáteszem, így könnyű, hogy anyu főz. :)
Hogy álltok a parkettázással?

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok,
Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Szép napot mindenkinek!

Hozzánk csak a szele ért el a nagy viharnak, éjszaka kicsit hűtött, de ma is iszonyú meleg van. Blanka ehhez képest egész jól alszik, és sokszor kevesebbet eszik. Bár tegnap átléptük a bűvös 100g-ot egyszeri evésre. :D Csak úgy dagadt a mellem a büszkeségtől.

Pirus,
Szabi bagyon édes. És milyen kis séró báró, édes az a tincs a homlokán. :wink:

Lilló,
Egy kalappal a mai szurihoz! Remélem jól viseli majd Bálintka! És gratula az átforduláshoz is. :)
Nálunk szeerncsére legalább nem kell sokat menni a dokinénihez.

Most épp nyekergés program van nálunk, de már óránként szopizott egy keveset és mosnom kell. Reggelre azt láttam, hogy hatalmas sárga folt van Blanka alatt. Azt hittem hányt vagy ekkorát bukott, de kiderült, hogy csak bekakilt éjszaka és szó szerint a mellkasáig kakis volt. De a flórasept nem vette ki teljesen egy másik adagból a kakit (fürdésnél előszeretettel koszoljuk össze a fürdőlepcsit meg az alátét pelust) :roll: , most vettem cloroxot és próbálkozom. Esetleg szívesen veszem a jól bevált módszereket, vagy viszem a mosnivalót. :D

puszi,
Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!


Pirus!
Hát ez a Szabi nagyon édes! Jól beauldt szegényke a melegben, gondolom.


Megnyugodtam, akkor megszavaztuk a Margitszigetet! :):):)
Igazán nem szeretnék az agyatokra menni meg akadékoskodni, de azon belül hol találkozunk, mert ez a kis földdarabka elég nagy. Margit-hid vagy Árpád-hid felőli oldalon?
:roll:
Bocsánat, csak próbálok tervet késziteni, hogy melyik villamossal jussak oda.


:oops:

Akkor kaja, pia önellátó- ez a legegyszerűbb az biztos, mindenki maga tudja, mire van szüksége.


Már nagyon kiváncsi vagyok rátok :), eddig Sárával sikerült villámszerűen összefutnunk, meg ugye jónéhányótokat megtaláltam a wiw-en is, szóval olyan érzésem van, mintha holnap jönne a Jézuska és már csak egyet kell aludni!
:lol: :lol: :lol:

Majd benézegetek a nap során, hátha lesz új info.

Sziasztok!

Kinga
kgk
 
 


Sziasztok!

Tali: úgy néz ki, nem megyünk holnap. Egyrészt vendégeink lesznek, másrészt a tegnapi bkv tapasztalataim arra engednek következtetni, hogy nekünk ez még túl korai. A doki néninél jártunk, (nem kaptunk szurit!) és oda busszal, vissza villanyossal jöttünk. Hordozó kendőben vittem a picit, és nagyon jól tűrte, most nem fájt a pocija. Mikor kiszedtem a kendőből a rendelőben nagyokat mosolygott, bár jól összeizzadtunk. Babakocsis közlekedésre a 30-as busz teljesen alkalmatlan. Magas a lépcső, és középen korlát van. Az utastársak között volt olyan nő, aki fennhangon ecsetelte, milyen szívtelenek ezek a mai anyák (bizti még nem látott ilyen hordozókendőt), de a világért sem segített volna a buszon elhelyezkednünk. Szerencsére azért elég határozott voltam, és sikerült. A villamos már szerencsésebb volt, mert az nem volt tömve, nincs az ajtónál korlát, és fel bír lépni rá az ember. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy aluljáróban, ami nincs akadálymentesítve, hogyan lehet közlekedni. És, ha a Margitszigetre mennénk, akkor is át kell szállni egyik villamosról a másikra, ami aluljárón keresztül lehetséges. Elég nehéz úgy útvonalat tervezni, hogy előre nem tudom, hol mi vár ránk. A tévében már egyszer szerepelt is, éppen a 30-as busz, hogy azon babakocsival közlekedni lehetetlen. Mi is írtunk már levelet a BKV-nak, hogy jó lenne erre a vonalra 1-2 pótjárat (lehetőleg alacsony padlós kivitelben), mert terhesen is elég kellemetlen volt dolgozni járni az alsó lépcsőn utazva, miközben majd elhánytam magam, (nemcsak a terhesség miatt). A bkv visszaírt, hogy sajnos erre nincs mód, további kellemes várandósságot kívánunk. Lányok! Tudtok olyan mozgalomról, hogy tegyünk a tömegközlekedés akadálymentesítéséért? Egy ilyen megmozdulásban szívesen részt vennék, mert egyelőre még nem nyertük meg a Balfi ásványvíz Suzuki fődíját :wink:

Fiacskám tegnap 4010 g volt, és egy hónapos létére koppra jó rá a 62-es body. 68-as méretűek között is van olyan, ami nem lóg rajta. (Szül súly: 2720g, 56 cm) Nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik. Tény, hogy ő is nagyon növi ki a ruhácskáit, de kapunk is, és turiztam is neki előre egy csomót. Tudtok jó turikat a VII-kerben? (Én a volt Uránia mozi helyén túrtam 200ft/db)

Kellemes időtöltést, és jó időt kívánok nektek a holnapi összeröffenéshez, és remélem sikerül rendszeresíteni ezeket a talikat, hogy a következőn már mi is részt vehessünk.

Puszi: Toreau

KépKép
toreau
 
 


Hellóka!

Húúúúúú de sokat írtatok!

Annnyira aranyosak a babáitok,élvezettel olvasom, hogy kivel mi történik, olyan kívánacsi vagyok, hogy nekünk milyen lesz?

Mi még egyben, de a hétvégi lehülés, hátha produkál valamit!Tartok is tőle rendesen, mert a dokim és a szülésznőm sem dolgozik a héten!

Mi kihagyjuk a talit! Majd a kövekezőn remélem már ott lehetünk! Apa nem enged már egyedül sehova ebben a nagy melegben. plusz övsömöröm van, ami a bárányhimlő felnőttkori aktivizálódása, s enm akarom ,hogy vamelyik gyerkőc elkapja! Sorry


Egyébként elmehetnék leveli békának is, mert ha megjelenik egy felhő az ég alján a leányzó a hasamban négykézláb áll és nyomja magát felfelé, feszít, hasam megkeményegi, stb! Bármilyen hihetelne nálunk egy szem esső nem esett, pedig felhők-jönnek-mennek!
A menü nálunk: rántott köröm, vajas újburgonyával!És rengeteg gümölcs!

38+1
anid
 
 


Toreau!!!

a 30-as vonalán meRre felé közlekesz? én is ezzel a busszal fogok járni! :P
anid
 
 


Anid!
A 30-assal az RS bútornál szálok fel-le, és megyek vele a Keleti, vagy Újpest felé. Hogyhogy fogsz járni? Ideköltöztök?

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!

Prücsök, én találtam egy folteltávolítót, olyasmi dobozban van mint a wanish oxi, ugyanúgy rozsaszínes, meg kék, és hegyek vannak rajta. Nagy betűkkel Oxi-Max. Azt hittem, hogy wanish, csak furcsáltam, hogy csak 450 Ft volt és 600 g-os. Aztán kiderült, hogy csak utánzat, és sokkal jobb. Nekem eddig nagyon bevált, egyedül a festéket nem szedte ki, de azért megbocsátottam. :D Az itteni tele-polcban szoktam venni, de szerintem sok helyen van. Mosás előtt bevizezem a ruhát, szórok rá a porból, hagyom 5-10 percet ázni, aztán be a mosógépbe,,és a foltnak nyoma sincs.

Akkor jó a sziget, csak tényleg jó lenne, ha Ági leírná, hogy pontosan hol. Rajtatok felbuzdulva, megkérdeztem apát, hogyha úgyis itthon lesz szabin, mivel kell nekem a kocsi, hogy nem jön-e el velünk, és azt mondta, hogy de. :D Úgyhogy remélem jönnek a többiek is akik mondták, hogy hozzák az apát, így legalább ők le tudják kötni a gyerkőcöket, míg mi dumcsizunk. :wink:

Lilla, 10-re akkor ott leszünk értetek, csak priviben írd meg hogy hova is kell menni.

Toreau, Anid sajnálom hogy nem jöttök a talira, de teljesen érthető. Talán már a következőre mobilabbak lesztek. Majd gondolunk rátok, és csinálunk sok-sok képet.

Piroska, nagyon édes Szabolcs. Akkor tessék csak apát rábeszélni, hogy jöjjön ő is. :D

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok,

Prücsök
Én egyszer keltettem fel Gergőt az éjszaka közepén, amiből iszonyatos ordítás lett, azóta nem próbálkozom, és rájöttem, hogy jobb ha nem tolok ki sem vele, sem magammal :wink:

Mi is folteltávolítót használunk a pelusokra is, kakikra is, hányásokra is. Jajjj, mennem is kell mosni.

Ági
Amit írtál játszótér az nem az, ami a Sport uszi előtt van ugye?


Holnap lesz anyukám szülinapja és hogy ne nekünk kelljen elmenni, ezért idecsődül az egész család, de azért megyünk a talira. Sajnos mi Apa nélkül, mert hát valakinek dolgozniai is kell :-)

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Akkor holnap 11-kor a Szigeten.
Azt írjátok meg légyszi, hogy pontosan hol!
Bár már elég régen voltam ott, de a Palát biztosan megtalálom.
Ahoz viszonyítva merre?

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Úgy tűnik sikeresen megküzdöttem a foltokkal: Clorox + Vanish szappan. :lol:

Holnap délután hazamegyünk Blankával anyuékhoz, vagyis apa hazavisz minket, vasárnap meg értünk jön. Azért a talira igyekszem menni, bár apa kora délután tervezi az indulást (ő nincs szabin, csak korán jár dolgozni és így haza is :) ). Végiglátogatjuk a dédiket + az egyéb rokonokat, bár szerencsére nincs sok.

Toreau
Robika igen szépen gyarapodik, gratulálok! :D Mennyivel született?
Blanka tegnap evett először 100g felett (ezt sz'szem már írtam ma...), bár úgy számolgatom minden héten többet szedett magára eddig, mint 200g.

Örülök, hogy nem csak én nem keltegetem 2-3 óránként és "hagyom éhezni" a picurt. :lol: Tegnap este is úgy beájult az esti sétán, hogy 7-től hajnali fél 1-ig fel sem kelt. Akkor ugyan én keltettem, de úgy gondoltam 5 óra elteltével már kéne ennie valamit. Meg is szívtam, mert 2-re jött meg az étvágya, addig óránként 10 percet evett, 40 percet nyekergett míg én aludni próbáltam. :? Talán túl aggódom a dolgot... :?
Az átalussza az éjszakát az hány órát jelent nálatok amúgy?

Irány a teregetés! 8)
Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok:)

Tali: Margitsziget, aPalatinus és a régi szabadtéri mozi közötti részen lévő játszón

Nem arra gondolok, ami a szökőkút magasságában van, hanem gy buszmegállőval beljebb.

megközelíthetőség:

autó esetén: a pesti rakparton, a Margithídnál van ingyen parkoló a hid alatt és utána az alsórakparton. Onnan szépen fel lehet jönni a hidra és besétálni a szigetre, esetleg a Jászai Mari érél felszállni a 26os buszra, vagy a szigetbejárónál és jönni két megállót (szigetbejárótól), leszállni a buszról, átmenni a túl oldalra és bemenni az uton (most egy kicsit poros, mert bontják a mozit) kb 30 méterre van egy járdalapos ut jobboldalon , az pont behoz a játszóra:)

autóval ha fizetős parkoló is jó, akkor érdemes az Árpádhidon menni és a közepénél lehajtani a szigetre, ott fizetős a parkoló, onnan a 26 os busz szintén, a Palatinus után eggyel leszállni, picit visszajönni a bekötőúthoz (kb 3 lépés:) )és bejönni a játszóhoz.

Tömegközlekedve:

érdemes eljutni a Nyugatihoz, és ott felszállni a 26os buszra, legalább nem lesz tömegnyomi és simán megy a babakocsibeszállás (26 os alacsonypadlós). A nyugatinál ha 4 es 6 os vilivel jön valaki akkor a meki magasságában át lehet menni simán a zebrán a pu oldalára és igy nem kell aluljárózni.

Ha valaki esetleg metróval jön, akkor érdemes bemenni a Westend alsó szintjére és mozgólépcsővel feljönni a busz szintjére, igy szintén nem kell lépcsőn cipelni a babakocsit.

Margit krt felől a 4 es 6 ossal érdemes eljönni a Nyugatiig ha buszozni szeretnél, ha meg sétálva bemenni, akkor a Jászaiig jönni, mert a sziget közepén leszállva csak lépcsőn lehet közlekedni és igen gázos ott babakocsit cipelni, a Jászai és a Nyugatinál is simán megoldható a felszini közlekedés.


Toreau
Mi lenne ha a 14 es vilivel jönnél el a Leheltérig, ott szépen végig sétálnál a Westend oldalánál és felszállnál az alacsonypadlós 26 osra? csak ötlet (Frangepánban dolgoztam anno)


Remélem érthetően irtam le :)

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági!

Köszi a tippet! Ezt elraktároztam magamban, még jól jöhet. Holnap a vendégekre való tekintettel (még nem tudni hánykor esnek be délután) nem leszek jelen, de a következő talin, és egyébként is kamatoztathatom ezt az infót. Jól jönnek ezek a közlekedési tippek, mert nem szeretnék a 4 fal közé zárkózni csak amiatt, mert még nem ismerem a várost babakocsis perspektívából :?

KépKép
toreau
 
 


Toerau:)

Kérdezz bátran, ami tapasztalatom van azt szivesen megosztom veled:)

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Utó utó irat : Bocsi a sok elirásért, de a kezemben volt Pepe és az ölemben meg Dani, szal elég érdekesen sikerült irkálnom :P :P :P

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Újra itt, hősiesen kiteregettem és kivasaltam. Ennél már csak Blanka fürdetése izzasztóbb, mivel a kazánban van a pancsi hely :roll: . De én éjszak a inkább alszom, mint háziasszonykodom. :)

Ági,
Íme 2 kép a kreatívkodásomról. Az egyik a tegnapi dekupázs eredménye, a másikak korábban készültek, Micimackó puzzlek vannak ceruzával bekeretezve. :)
Kép Kép

És a 3. kép a tegnapi nagy evés utáni büfiztetés: az én elégedett babóm.
Kép

Lépek megint, mert ma megjött a másik újságom is. Csak tudnám mikor fogom mindezt kiolvasni. :lol:

Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!

Ha esik az eső, akkor mit csinálunk? :?: :?: Akkor is lesz tali? De gondolom, akkor nem a szigeten???? :roll:

Még nagyon gondolkodom, hogy el tudunk-e menni holnap. Ha nem lenne ez a hőség, akkor gond nélkül hordozókendőznénk, csak most így félek, hogy összesülünk ebben a melegben. :shock: Itt most kezdett el a zuhogni, úgy hallom jég is esik... remélem, kicsit lehűl a levegő.

Ági,
köszi a kérdést a szoptatósmaffiráról! :) Mostanában fondorlatosan becsempészek az étrendembe egyre több mindent. Már ettem borsófőzeléket, pár szem málnát, sőt, megeszem az erdei gyümölcsös, áfonyás joghurtkészítményeket is. A paradicsomot még forralom, így le tudom húzni a héját. És ez a Gripe Water egy áldás!!! :)

Prücsök!
Nekem a Vanish szappan mindig beválik! Enyhén vizesen rákenegetem a foltra, és hagyom 20 percig. Aztán zutty be a vödörbe, amiben egy korty Vanish oxi action mellett figyel az összes ruha a vízben a következő mosásig. Eddig még mindig kijött a kaki, pisi, tej, bukás, bármi. :)

Brik!
Nagyon aranyosak voltatok, és mondd meg Linidnek, hogy nagyon szép koszorúslány volt!!!
rita81
 
 


Most olvasom, amiket közben írtatok!

Prücsök!
Nagyon édes Blankád! Már sajnálom, hogy Lilláék lenyúlták... :)
És gyönyörűek a munkáid! Ha már így írod, gondoltam megkérdezem: milyen témában olvasol (az újságokra gondolok).
rita81
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, túl vagyunk az oltáson. Nagyon jól viselte a szúrást, felsírt, mikor beszúrták, de utána felvettem és elhallgatott, aztán hazafelé végigaludta az utat.
Huncut: Nagyon köszi, hogy írtad ezt a kúpot, meg a belázasodást, mert nekem a védőnő semmi ilyet nem mondott. A doktornő mondta, hogy borogassam, meg hogy ma ne vigyem ki a napra egész nap, de arról szó sem volt, hogy belázasodik.
Timi: Neked is köszönöm az infókat ezügyben! (e-mail)
Naná, hogy most estére belázasodtunk. :cry: Ha nem írjátok, hogy ez előfordulhat nagyon pánikba estem volna. Csináltam Neki hűtőfürdőt, és most az esti fürdés után kapott kúpot is, remélem hogy használ. Enni nem hajlandó, megpróbáltam mellre tenni, de kicsit szopizott csak és azt is visszabukta (most este). :cry: Úgyhogy most hagyom, bealudt, majd ha felkelt megpróbálom megetetni.
Mindenesetre ma éjszaka - Pirusékhoz hasonlóan - mi is kicuccoltunk a nappaliba, mert itt van a leghűvösebb, meg nagyobb ágy, és közénk vesszük éjszakára.
Remélem holnap reggelre jobban lesz. Most nagyon aggódom, bár már felhívtam anyukám és megnyugtatott valamennyire.
Ha nem, akkor sajna nem tudunk menni a talira. Pedig nagyon szeretnék, de ez van... :(
Majd reggel jelentkezem, hogy mi van.

Angyalka:Írtam privit. Reggel időben Rád csörgök, ha mégse megyünk! OK?

Lilla

lilló
 
 


Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Lilla, küldtem neked e-mailt.

Ági, köszönjük a részletes leírást, így már sokkal könnyebben odatalálunk. Mi szerintem a másik játszón voltunk, de a Jencike abból se látott semmit :cry: Ahova holnap megyünk az jobb?

Indigo, köszönjük a táblázatot, de azért néha írhatnál magatokról is. Úgy eltüntél. Mondjuk biztos a Máv-os topikba irogatsz, de mi is kiváncsiak vagyunk ám. :shock:

Rita, nem bepánikolni, reméljük, holnap egy kicsit hüsibb lesz, és akkor nem fogtok összeolvadni. De ha odaértek, átöltözteted gyorsan Mátét egy száraz bodyba, és már heverészhet is a pléden. :D
Te meg majd csak kibirod vizesen is, legalább az is hűsit. :wink: :wink:

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok :)

Remélem a leirás alapján mindenki odatalál majd.

Lilla :)

Arra készülj fel,hogy ha adtál nekig germicid C kupot akkor jó sokat fog aludni, mert nyugtató van benne, igy ne ijedj meg ha nem a szokásos időben ébred.

Reméljük nem lesz semmi baj és ti is ott lesztek a talin.

Prücsök :)

Klasszak az alkotások, bár elég messziről fotoztad, viszont életed fő műve a legcsodálatosabb, őt nagyon klasszul meg lehetett nézni:) :)

Rita:)

helyesen teszed, ha szép fokozatosan mindent eszel, kellenek az izek a babóknak. Meg jó a változatosság is, én ma végre halat kajáltam amit ezer éve nem tettem, mert apa nem szereti, magamnak meg eddig nem sütögettem. De ezentúl nem igy lesz, mert Dani két pofára megette amit magamnak sütöttem :) :P :P

Angyalka :)

Annyival biztonságosabb, hogy itt zöldkordonnal körbe van véve és a nagyobb babók nem tudnak csak ugy kiszaladni, mint a szőkőkutnál lévőnél, mert ott sajnos tul közel a főút és hiába vannak kitiltva az autók a szigetről még is csak van forgalom.

Viszont tudom javasolni neked, hogy hozzál Jencikének váltóruhát, hogy ha pacsál esetleg legyen száraz ruhája is:) Én vittem és szükség is volt rá, mert Danit nem lehetett elszedni a kuttól:) :)

Indigó :)

Ejj ejj ez nem ér ám :wink: :wink: Egy tábla nem elégiti ki a mi kiváncsiságunkat ám!!! Mi van veletek, szopi hogy alakul, nah és természetesen ha képeket kaphatnánk :)


Nah képzeljétek a mi hálónk végre készen van a laminált lerakással, olyan jó volt látni hogy alakulunk, péntekre készen lesz teljesen a szint, már alig várom, esküszöm, mint egy kisgyerek a karácsonyt :)

Dobok fel én is két képet, az egyiken a kisvakondot nézi Dani és unatkozott ezért bemászott Pepe mellé a kiságyba, másikon az én kis etiópom, a maga 8 és fél kilójával :oops: :wink: :wink:

Kép


Kép


puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Jo sokat irtatok megint :D!

Lanyok, komolyan, egyik gyerek szebb, mint a masik!! Pirus, Szabi nagyon kispasis, tiszta Marlon Brando ebben a trikoban!
Prücsök, nagyon szépek vagytok Blankaval :)! Szerintem ne keltegesd fel, ugyis felébred, ha éhes. Vince mini koraban siman aludt 5, 6 vagy akar 7 orakat napközben. Régi szép idök :mrgreen:.
Ataludt éjszaka: nekünk a doki anno azt mondta kb este 10-töl reggel 5-6-ig.
Agi, édesek a skacok!

Lilla, tök jo, hogy siman ment az ut hazafele az oltas utan. Teljesen atéreztem a helyzetedet olvasas közben és drukkoltam ezerrel - utolag :wink:!

Toreau, gratula a 4 kilohoz, szépen belehuzott a kisficko :)!

Mosas: szappan siman kiviszi a kaki foltokat. Bocs, kicsit leoffolom a topikot... Mar irtam erröl egyszer, de most idemasolom a linket: http://www.tudatosvasarlo.hu/magazin/7, innen lehet letölteni egy jo kis kiadvanyt a tisztito/mososzerekröl. Egész érdekes dolgokat irnak, mindenkinek ajanlom, remélem nem haragudtok, de ezt nagyon fontosnak tartom...

Brühühü :( :cry: holnap nem tudunk menni a talira :cry: ! Ugy sajnalom! Jo lenne, ha tudnatok képeket csinalni azoknak, akik lemaradnak a bulirol...
Apa elhuzott 2 hétre, ettöl kicsit depis lettem :( , de itt maradunk tovabbra is. Ja Prücsök asszem te kérdezted, 30 km-re vagyunk Györtöl, tehat no Balaton, de itt is van strand és még valamennyire hüvös is a viz . Vince teljesen kert függö lett, egyböl hisztizik, ha be akarom hozni a hazba :mrgreen:.
A tegnapi vihar elég feeling-es volt egyedül a nagy hazban, de tuléltük...

Agi akkor majd postazom a liberos nyuszikat. Az egyik fele itt van, a masik pesten, küldöm, ha egyben a nyulcsapat :)!
saara
 
 


Sár

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de ami késik az nem múlik, lesz még tali, legalábbis remélem :oops: :wink: :P :P

Tetszett nagyon a nyúlcsapat szöveg:) :) egyesítsük a szétszakadt családokat :wink: :P :P

Hu köszi a linket, nagyon jó dolgokat irnak és egyáltalán nem offolod a topicot, ez is hozzátartozik a hétköznapokhoz, nem csak a kaja, vagy mosoly, vagy fogacskák :)

Hála a tegnapi mini esőnek, most nagyon jó idő van, kellemesen lehült a levegő, kérdés már csak az meddig marad hűvös, bár sok reményt nem füzök hozzá, hogy sokáig :P :P

Mi úgy néz ki hogy végül apátlanul megyünk hármasban, el kell a segítség a laminált padló lerakáshoz hogy előbb végezzenek.

Nah mindenkinek puszi és remélem akkor talizunk ma, mielött elindulok még benézek, a mobil nálam van, ha valaki ugy érzi eltévedt az hivjon bátran.

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Juuujjj bocsiiiii természetesen Sára - t szeretettem volna irni .
Apa billentyűzete holt pocsék, sokszor kihagyja a betűket, pedig leütöm....(anno tanultam gépelni) Mégegyszer elnézést.

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Agi, semmmmi baj, nyugi :wink:! Parszor leirtad mar a nevemet rendesen :wink:!

Mosas, stb, szerintem is beletartozik az anyasagba + gyereknevelésbe. Végülis tölünk is függ, hogy milyen környezetet hagyunk magunk utan a gyerköceinknek. Bazira nem mindegy! A masik meg az, hogy sok olyan anyagot hasznalunk a haztartasban, amiröl nem is tudni, milyen hatasa van az egészségre. A haztartasi vegyi anyagoknak mindössze a 2 (!!) szazalékat vizsgaljak ki teljes mértékben. Tudom, hogy hihetetlennek tünik, de ez van sajna :( :(. Nagyon jo business, rengetek pénz van am ebben az agazatban. Mini költségek és sok-sok haszon. Nyilvan nem verik nagydobra a dolog csunya oldalat. Na leallok, mert erröl regényeket tudnék irni…:( De ha van egy kis idötök tényleg nézzétek meg a linket, amit bemasoltam.

Csajok, nem tudom milyen idö van Pesten, itt egyik pillanatrol a masikra total beborult az ég, fuj a szél és mindjart esik :( és csak 23 fok van! Jujuj mar dörög is!
Remélem jo idötök lesz, érezzétek jol magatokat (és csinaljatok sok fotot!)
saara
 
 


Szégyellem magam, de nem merek nekivágni ilyen melegben a talinak, mert hazafelé tutira hőgutát kapna Blanka az átforrósodott autóban. :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon drukkoltam egész héten, hogy jöjjön egy kis lehűlés és tudjunk menni. Ezer bocs mindenkitől, remélem azért jól érzitek majd magatokat és jó időtök lesz. Itt kicsit gyanús az ég.

Ági,
Nagyon édesek a srácok! :D
Az én életem főművéért apát illeti a dicsőség. :lol: De remélem lesz még neki másik is.

Prücsök

prucsok
 
 


Sziasztok!

Én is gyarapitottam a hűtlenek táborát, sajnos nem tudtunk mi sem elmenni a találkára, mert ma reggel úgy keltem fel, hogy fájt a gyomrom, aztán a fejem is rákezdte és igy nem mertem elindulni. :cry:

Nem tudom, mi lehetett, de nem jött jókor, bocsánat érte.

Gondolom, már nagyjából hazaértek, akik el tudtak menni.
Remélem, hogy nem áztatok el és jól sikerült a tali!

Tegyetek fel majd képeket, én is kiváncsi lennék, hogy hogy nézett ki együtt a kis virtuális családunk :lol: :lol: !


Kinga
kgk
 
 


Sára!

Beleolvastam a tudatos vásárló - anyagba, amit átküldtél, nem semmi!
Az ember tényleg ott áll pőrén és szégyelli magát, hogy nap mint nap hülyét csinál belőle a sok reklám!

Én most a mosásra vonatkozó részt olvastam csak el és egyáltalán nem tűnik macerásnak a dolog.

Te alkalmazod, amit ott leirtak, hogy a rendes mosóporhoz nagyobb adag mosószódát keversz? Ez tényleg szépen tisztitja a ruhákat?
A szódát hol veszed?
/Bocsánat, hogy igy letámadlak, de most nagyon belelkesedtem, hogy megreformálom a háztartást, legszivesebben mennék is bevásárolni !/

Én is azzal küzdök, amit a lányok fentebb irtak, hogy a gyümölcsfoltokat egyszerűen képtelenség kiszedni a cuccokból.
Bár már rájöttem, hogy én vagyok a béna, mert a vezércselt, nevezetesen hogy azonnal be kell áztatni a ruhát, ha koszos lesz, eddig nem nagyon alkalmaztam. Most már ügyesebb lettem, de azért még nem tökéletes a helyzet. :) :) :)

Csajok, ha ráértek tényleg olvassatok bele az anyagba, mert azt hiszem, a szódabikarbóna- ecet - citromsav triumvirátussal
meg lehet váltani jó pár forintocskát.

Kinga
kgk
 
 


Sziasztok!!

Pirus, Prücsök, Ági gyönyörűűek képek:-)) Nagyon szépek a babáitok!!!:-))

Rita köszi:-))))) Lili örült a dicséretnek!!!:-))

Ági köszi a talis képeket, nagyon jók lettek!! Mindenkinek gyönyörűű babája van!! Szépek vagytok és aranyosak!!!:-))

Mi se voltunk, mert az anyósom itt van:-) Majd a legközelebbire mi is megyünk!!:-))

Indigo köszi a táblát:-))


Puszi nektek!!:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. Sajna időm nem sok van, mivel Áront egész nap cipelni kell. Vagyis hordozni kell a fenekét. Az sem tetszik neki, ha leülünk. Szuper érzékelője van. Ha megáll a mozgás, azonnal vörösödik a feje és készül a sírásra.
Szerencsére az éjszakák nyugisak, akkor alszik ringatás nélkül.
Tejcsi még mindig van. Egyenlőre nem kell pótolni. Remélem kihúzzuk 6 hónapos koráig.

Angyalka, sajna a máv topikba sincs időm írni. Ide szoktam néha bekukkantani kivel mi a helyzet. De írni már nem nagyon jut időm. :(

Ági, gyönyörűek a gyerekeid. Petinek kék lesz a szeme?

Brik, már Te is nagyon szépen közelítesz a 30. hét felé. Hogy rohan az idő. Ja és nagyon jók lettek az esküvős képek. Látszik rajtatok mennyire boldogok vagytok. Még egyszer hagy gratuláljak.

Lányok, hogy sikerült a tali? Remélem nem mosta el az eső.

Kép

Kép

Kép


Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok :)

Mindenkinek elküldtem emailban a képek elérhetőségét a taliról :)

Aki nincs a táblánkban az dobjon meg egy maillal és megadom az urlt ahol láthatjátok a képeket.

Sajnálom, hogy elzavart minket az eső, de remélem azért mindenki jól érezte magát. Csinálhatunk belőle rendszert, hogy két hetente pl talizunk valahol és aki tud eljön és dumcsizunk egy jót.

Teszek fel egy képet, akik nem voltak ott talizni azok szavazhatnak hogy melyik baba Pepe és melyik Szabi :P :P

Kép

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ui : ha ráklikkeltek a képekre. hogy nagyban látszódjon és ugy léptetitek akkor láthatjátok hogy egyikhez másikhoz irtam kommentárt is :)

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok

Ági

Szerintem Pepe a csikos rucis :D :D

Lini
lini
 
 


Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira és nagyon szégyellem magam, bár kicsit megnyugtat, hogy nem én egyedül futamodtam meg az időjárás miatt. :wink: Sajnos nekünk a Margitsziget elég nehézkesen érhető el, és miután mindenhol azt olvastam, hogy a BKV járatain 40C fok van, úgy döntöttem, hogy gyáva nyúl vagyok két gyerekkel nekivágni.
Meséljetek, milyen volt, ki volt ott?
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Agi, köszi a képeket és külön azt is, hogy albumot készitettél :D. Van még valakinél esetleg??? Aaaaa, nem is vagyok kivancsi :D ! Hanyan voltatok? Szerintem nagyon jo ötlet a rendszeres talalka! A Pepés/Szabis kép nagyon szuper lett :D :D !

Kinga, csak kérdezz batran! Nem hasznalok mososzodat. A DM-ben FROSCH folyékony mosobalzsamot lehet kapni, én azzal mosok, 98%-ban lebomlik, nekem teljesen bejön. A durvabb foltokat mosas elött mososzappannal szoktam kicsit "elömosni" és eddig kijött minden, kaki, alma, meggy, maszas közben agyonkoszolt gatya gond nélkül, akkor is, ha nem azonnal tisztitom a ruhadarabot. Öblitö helyett ecetet hasznalok, az is nagyon jo föleg szines ruhakra.
Van egy tuti bolt a 11. kerületben a körtérnél a Szabolcska Mihaly utcaban. Hold boltnak hivjak (a Napra nevü biobolt mellett). Nagyon aranyos az eladocsaj, minden terméket nagyon jol ismer és tök segitökész.
Ja és abban az utcaban van egy jo kis turkalo is, Mini stars a neve és csak gyerekruhakat arulnak :wink:.

Toreau, asszem te kérdezted. A Dohany utca végén, a Blahanal van egy jo kis turi ahol gyerekruhak is vannak. A mozi helyén van a troli megallonal. Ruhagaléria a neve, ismered?
A Nagymezö utcaban is van egy tuti boltjuk a Ferenc Jozsef sörözö mellett és ott is arulnak vagany gyerekruhakat.
Amugy tetszik az együnk mindenböl féle modszered :)!

Tud valaki jo bébiört ajanlani? Van itt egy jo kis elkülönitett szoba annyi a gond, hogy a hazbol nem lehet a gyereket hallani. Oda kellene a bébiör. A multkor vettünk egyet a Brendonban 10 ropiért, teljesen vacak, vissza is vittük :(.
saara
 
 


Indigo, jo, hogy irtal egy kicsit, a képek is nagyon jok! Fanni hogyan kezeli a kistesojat?

Amugy Vincét is mozgasérzékelövel szallitottak, ha jol emlékszem kb 6 hetes-2 honapos korara romlott el a kütyü.... :wink:
saara
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, de én is a hűtlenek táborához csatlakoztam. Sajnos nem tudtam elmenni a talira, mert nővéremék beállítottak. Mivel hétvégén elutaznak úgy gondolták, meglepnek és gyorsan felköszöntenek.

Köszönöm a képeket. Nagyon jók lettek. Édesek a babók. :D Remélem még lesz ilyen tali! :D

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 


Sziasztok!

Szépek a gyerekek a talis képeken! meddig tudtatok maradni? Jó lehetett azért a zöldben, jó megoldás volt a babókat kirakni plédekre. nagyon élvezték szemmel láthatóan, bár az enyém még oly kicsi, hogy nem tudta volna kihasználni a helyzetet.

Sára! Köszi a turi címeket, fel fogom keresni őket! Egyébként a Frosch termékek között nekem bejött a mosogató, és súrolószer is, és nagyon jó árban is van. Én is olvastam a biomosás topicot, és megnyugodtam, mert pusztán takarékossági okokból, de egy-két elvet gyakorlok. (no öblítő, olcsó mosópor=drága mosópor, calgon helyett ecetes kifőzés, ecet vízkőoldó gyanánt), és tényleg működnek.

Rita, Lilla! Gratula, hogy ott voltatok a talin! Jól néztek ki, és természetesen a babák is! (A többiek nehogy megsértődjenek, de nem tudom, hogy néztek ki "'előtte"!)

T.

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!

Ági és Jutka
Nagyon jók lettek a képek a taliról. Gyönyörűek a babók!
Remélem a következőre mi is eljutunk. :cry:

Azok a fránya fogacskák jól megkínozzák Aysét, el is vittem dokihoz, szerintem nem normális, hogy egyszerre 4 foga nőjön. :?

De ma reggel úgy látom mintha alul is bújna kifelé a szemfoga, ez akkor az 5. fog.
Most egyszerre az egészet akarja növesztgetni? Mennyi Chamomillát lehet adni egy nap?
Egyébként is mi van ezzel a nagy beindulással? 3 cm-t nőtt egy hónap alatt...

Indigo, Fanninak eddig nem szőke volt a haja? És tényleg hogy viseli a tesót?
Nem akarlak elkeseríteni, de a mozgásérzékelő Aysegül popijában még mindig működik. :lol:

Pocakos mamik, Ti jól vagytok, nem zavart be ez az időjárás változás?

Márti
aysegül37
 
 


Jaj ez lemaradt.

Szerintem a csíkos ruciban Szabi feszít.

Márti
aysegül37
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?