Angyalka
Bevallom a fene se akar sétálni a szigeten ebben a dög hőségben.
Pontosan úgy gondoltam hogy van egy klasz kis játszótér a Palatinus és a régi kert mozi között, ahol van árnyék, játékok, víz és ott telepednénk le a hűsiben a gyerekekkel, a nagyobbak tudnának pacsálni, meg homokozni, csuzdázni, a kicsik meg velünk lennének az árnyékban, sőt csináltak egy hatalmas járókát is a csetlő botlóknak
Vera
Bevallom elsőre fogalmam se volt mit is jelent pontosan a betegséged, ezért utána néztem a neten. Mondjuk így se lettem sokkal felvilágositottabb, hogy mennyire igényel speciális tudást a nőgyógyásztól, viszont ha rákérdezel nála akkor biztos határozottan meg tudja mondani hogy vállalja e a kezelésed és a terhességed végig kisérését. Itt bármelyikünk orvosát szerintem bátran választhatod, mert lelkiismeretesek és jó szakemberek.
Előző oldalakon találsz táblázatot, (indigó nevére keress rá, ő szokta feltenni) ahol megtalálod kinek ki az orvosa, kinél szült.
Prücsök
Engem nyugodtan meg lehet kövezni, mert egy áldott jó gyerekem van, simán elalszik minden féle seggrázás és egyéb harci eszköz bevetése nélkül
Napközben változó : vagy cici vagy babakocsiban séta alatt, vagy csak úgy magától elfárad, este a fürdés után a vacsi közben szépen kidöl és alszik reggelig.
Ügyi vagy a dekupálás miatt, azért dobhatnál fel róla képet. Olyan régen alkottam én is már, de most elhatároztam hogy ha felköltözünk akkor szépen kidekorálom a fiúk szobáját és a lépcsőházat
Kinga
El is hiszem hogy fájt a szived hazajönni, én is ugy vágyom már vizpartra, bár a bálnatestem nem szivesen raknám ki fürdőruciba, mert még megállnának a kölkök a fejlődésben ha meglátnának
Szerintem mostmár maradjunk a szigetnél és ne variáljunk. (bevallom a milenáris park azért se vonz most, mert eszembejutott hogy tavaly Dani klasszul fejest ugrott a tóba ott, és azóta is imádja a vizet, szal nem szivesen menteném őt onnan ki ujra )
Toreau
Ha nem akarsz mennyiséget növelni, a jégszekrényt megtölteni, akkor a fejést szerintem annyira korlátozd le, hogy ha nagyon feszül a cici és még a babó nem akar hamizni akkor fej le belőle egy keveset. Beáll simán a mennyiség és egy idő után már nem lesznek pamelaadnersonosak a cicik, meg ugyebár mint tudjuk a tej szopi alatt termelődik igazán.
Huncut
remélem a következő talira már ti is tudtok majd jönni
Joe
Szegénykém, a legrosszabb a forrázás
Panthenolt vagy Firstöt használtál rá? azok nagyon tudnak segiteni a gyors gyógyulásban.
Gyöngyusz
Nagyon szépen köszönöm. Akartam irni én is csak kiment a szita agyamból, hogy probáld a sudocremet mert csodákra képes egyes esetekben
Jó hír hogy javul a kis bőre
Kgiulia
Helyes ötlet, hogy ti is kijöttök, akár talizhatunk kint. Nagyon jó szokott lenni, jó sokan lesznek, de azért elviselhető. Ilyenkor van kedvezményes pelus vásár is ám, szal érdemes vásárolni ott, sőt ha minden igaz akkor a Humana is ki szokott jönni, és kedvezményesen adják a bébivizüket.
Amugy ma hivtam fel a liberót éppen, hogy már két hónapja beküldtem a jelentkezésünket és még nem is válaszoltak, hát mostmár tudom mért, benne se voltunk a rendszerükben, ennyit az ajánlottan feladott levélről, meg mondjuk szerintem ott se nagyon lehet minden pedánsan rendben tartva
Timi
Gyors kérdésem volna : naszálytejnél van esetleg ismeretségetek, vagy bármi kötödésetek? (az lenne a jó ha nem lenne
)
A levélre nem volt időm emailban reagálni, bocsi, de folytonos fentforgás volt. De nagyon jól tetted hogy visszaküldted és nekik kutya kötelességük kicserélni .
És Ákosnak utólag is boldog névnapot kivánunk, már előbb akartam irni, de a többi már ismerős.... agysejtszám csökkenés
Sára
Jaj de jó hogy ti is előkerültetek
Meg is értem, hogy ebből a hőgutából elmenekültök a kellemesebb időbe.
Lesz tali csütörtökön, ha csak az eső el nem mossa... éppen vihar készülődik, szegény apát most zavartam fel az emeletre hogy a nyitvahagyott ablakokat zárja be, mert betöri a szél őket.
Lilló
Hányadik lettél a VB játékban?
Nah megyek, mert hatalmas szélvihar van és félek hogy leveri az áramot, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát
Ági és a fiúk