Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem baj...
26 éves vagyok, 2 éve házas, és a múlt hónapban döntöttünk úgy a férjemmel, hogy jöhet a babó...
De még akkor nem jött...
Hátha most..
Most ma vagy holnap kellene megjöjjön, a hőm ma reggel még fent volt, de sokat fájdogál a hasam... Viszont 3 napja minden nap 11-12 körül (délelőtt) rémes émelygésem van... De hát ez persze lehet pszichés is....
Hát, meglátjuk.
Régóta olvasgatlak titeket, csak eddig írni valahogy nem kezdem el..
vio, végigkövettem egész történetedet a pocakosodástól a műtétig, nagyon-nagyon sajnáltalak, és szorítottam érted, hogy lelkileg hamar jussál túl rajta (meg persze testileg is, és legyen hamar megint pé-d
). Biztos, hogy még nagyon sokan gondoltak Rád, olyanok is, akik nem is írnak ide rendszeresen. Fogod érezni az energiát, ami tőlünk árad, és hamar jól leszel majd, meglátod!
luisa:
Ha az anyuka Rh pozitív, akkor nincs semmi baj, nincs jelentősége akkor az apukának (mármint Rh szempontjából
, egyébként van, nagyon is...
). Az egész probléma abból adódik, hogy ha az anyuka negatív, akkor ha találkozik a baba pozitív vérével (pl. szülésnél, abortusznál), akkor ellenanyagot kezd el termelni ellene, ami egy esetleges következő babónál, ha ő is pozitív, megtámadhatja a vörösvértesteket már a magzati korban. De ha az anyuka pozitív, akkor nem termel semmit senki ellen.
Na, bocsánat, hogy ilyan hosszú lettem...