Új privát üzeneted érkezett!

Őzi :)
Én olvastam!!!!Könnyesre röhögtem magam!!!
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Még mindig semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
De a hasam nagyon fáj, szerintem ez nem jó jel :( :(

Ancsa
Neked is többször fájt nem? És mit éreztél magadban? Ugye még te is nyújtod a vonalzót???? :shock: :wink:

Bocs, hogy mindig új vonalzót készítek, de muszály végigvinni a "száraz" napokat. Most 31 napot számoltatok a vonalzóval, gondoltam, az pont 1 kerek hónap!

Vio
Hogy vagy? Régen írtál. Kukkants be hozzánk, hiányzol ám!!! :lol:

Őzi
Köszönöm a jó "tippeket" és a vigasztaló szavakat az msn-en, sokat segített.

Még írok!

Benita
benita
 
 


Jó reggelt!

Még mindig semmi. :D

A kolléganőmmel ma gyalog jöttünk be dolgozni a kert városból, a mai edzés megvolt 5 km. 1 órába került. Kicsit hányingerem van, de lehet az izgalomtól. Gondoltam rá, hogy reggel megmérem poénból a hőmet, de elfelejtettem.
Örülök, hogy nálad sincs még semmi Benita. :D Mikor tesztelsz?
Nekem is fájdogált a hasam tegnap, de ma még nem. Kop.kop.kop...Csak, hogy gyorsan lekopogjam.

Többiek, veletek mi a helyzet?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi Benita az átcsábítást, itt vagyok. :D
Szóval 8 hetesek vagyunk, még mindig nem tudom elhinni. Kicsit szédelgős vagyok, de hányni még csak egyszer sikerült, akkor is a sampon volt az oka (olyan büdi lett hirtelen).
Ha minden igaz, januárban szülök, nagyon remélem minden jól alakul.
Vettem egy könyvet, terhesség hétről-hétre a címe, egész jó. Ti mit ajánlotok még?
Szerintetek szedjek még vitamint? A doki szerint elég a folsav, mert eszek én mindent (gyümit, húst, tejterméket)
omr
 
 


Csajok!!!!

Most fogok sírni!!! :( :( :cry: :cry: :cry: :( :( Sajna nincs szerencsém! Megjött!!!! :cry: :cry:
Nem is tudom, mivel vigasztalódjak. Talán azzal, hogy nem jól időzítettünk?? Hát most csak ez segít, azt hiszem. Mert ha valami más miatt.... hát meg is őrülök!!! :evil:
Egyébként mindig ez aggaszt, attól félek, hogy ha pont azon a napon van az akció, és mégsem lennék terhes...... na szóval értitek. Ezért is volt most is így, előtte is és utána is, de akkor nem! Csak én vagyok ilyen bolond?? Légyszi, írjatok valamit majd.

Omr
Örülök, hogy átjöttél hozzánk, mit tudhatunk még rólad? Első baba? Hamar összejött? Írjál magadról valamit. :wink:
Egyébként a vitaminokról annyit, hogy amit az orvosod javasol, az elég. De szokták az E-vitamint és a MagneB6-ot szedni, a magzat idegrendszeri fejlődésére jó. De nem kötelező. :wink:

Benita
benita
 
 


Nagyon sajnálom Benita, nem tudok mit mondani, mert még én se tudom mi lesz velem. Egyenlőre még nem jött meg. Nagyon bízom most, hátha sikerült ennyi csalódás után. Elég jól bírom még az izgalmakat, sőt inkább nyugodtnak mondanám magam. A hasam nem fáj, így van egy hajszálnyi remény. Aztán majd meglátjuk.

Omr: Üdv közöttünk, mesélj még magadról.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Nagyon aranyosak vagytok! Mi 7 hónapig próbálkoztunk. Mióta nem szedem a gyógyszert, 54 napos ciklusaim voltak, nagyon megijedtem, hogy így hogy lesz baba. Hőmérőzni kezdtem, nagyon szépen látszott, ha peteérésem volt. De még így is várnom kellett 3 hónapot, mire pozitív lett. Első baba, 27 éves vagyok.
Ti mióta próbálkoztok? Nagyon szurkolok nektek!
Olyan vonalzót honnan vettetek? Nekem is kell!!!!!
omr
 
 


Omr !

Üdvözlet nálunk ! Én még megvettem egy könyvet, AZ A 9 HÓNAP címmel. Nekem ez is nagyon tetszik, mert rengeteg olyan kérdésre kapsz választ, ami benned is felmerül a terhesség alatt !
Lehet tudni valamit rólad bővebben ?

BENITA !!!

Ne légy szomorú, s főleg ne gondolj hülyeségekre !!! Biztos az időzítés volt rossz.
Nekem az orvosom azt mondta a barátnőmnek, hogy előtte 3 napig nem szabad akciózni amikor a peteérésed lesz, főleg ebben a melegben, mert a spermák is lelassulhatnak. És ez csak 1 dolog a sok közül, ami a sikertelenséghez vezethet.
Látod mennyi minden befolyásolhatja, amiért nemjön össze !!!
Biztos szomorú vagy, de biztos sikerül! Már lehet, hogy görcsösen szeretnéd, s ez is kihatással van, azt mondják.

Kép
csilli01
 
 


Omr !

A www.lilypie.com oldalon lehet csinálni elég egyszerűen. Én is ott csináltam.
Tegyél fel ultrahanos képet, ha van, azt tőlem is nagyon várták a többiek !

Kép
csilli01
 
 


Én is 27 éves leszek. Már november óta póbálkozunk, volt egy vetélésem az ősszel, azóta semmi. Aztán most újra itt a mensi ideje és még nem tudjuk sikerült-e. Köszi, hogy szurkolsz.

A vonalzóval kapcsolatban Benita van otthon, én nem tudok olyan érthetően magyarázni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Rég jártam errefelé, de olvasgattam, hogy mi zajlik. Sajnálom Benita, de ne add fel, főleg így nem, hogy aznap nem is próbálkoztatok. Én is azt hallottam, hogy előtte pár nap szünet jóljön:).

Aki még nem tudja biztosan, annak hajrá!

Üdv megint az újaknak is.
Omr:
te mikor voltál először dokinál? mikor állapította meg a terhességet? Én 7 hetes vagyok, szóval közel vagyunk egymáshoz:), nekem még mindig semmi hányinger, csak idülledt pocak, feszülő mell. Ja és én az 5. hét elején voltam dokinál, akkor még nem látta, hétfőn megyek vissza, nagyon izgulok.

A meleget én is alig bírom, de holnaptól jobb lesz! Kitartás minden kismamának és hamarosan leendő kismamának! :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Köszi lányok!

Benita! Csilli jól beszél. Nekem is mondták, hogy kb 3 naponta lehet csak akciózni, mert akkor elég gyors. Nem tudom mennyire az segített, de hol gyertyaállásban, hol fél órás hason fekvésben voltam akció után. Na meg a férjemnek is szedni kellett a folsavat. Nem ihatott alkoholt, nem ehetett pl szójaszószt ami lassítja a spermát. Ja! Meg a póz sem mindegy állítólag...
Mi írjak még magamról? Augusztus óta vagyok férjnél, egy Voda boltban dolgozom, ahol most nagyon meleg van, nincs ventillátor sem. Ősztől meg hideg van, tavaly is folyton fel voltam fázva, lehet, hogy ezért sem sikerült akkor. Na meg a görcsös akarás tényleg nem jó.
Péknéanita! Hány hetesen vetéltél? Annyira félek én is attól.
omr
 
 


Szia Luisa!

5 hetesen nekem sem látta. Elmentünk nyaralni, vasárnap reptérről egyenesen ultrahangra mentünk. Akkor már látszott. És közölte, hogy már 8 hetes. Pedig esküdni mertem volna először, hogy május közepén készült és én 3 hetesen voltam ott.
omr
 
 


hahó,
vagyok én is néha,csak zömmel be se kapcsolom a gépet hogy ne melegítsen még az is :?

újaknak üdv :)

benita,
sajnálom :( én sem tudom mit mondjak mert nekem is ilyen gondolataom vannak meg lennének mint neked,szóval :oops:

figyusztok csajok,
régebben írta itt vki hogy az e vitamin segíti a beágyazódást....én most vettem de mennyit kell szedni??????????????????????????
másik:van vki aki 3 naponta akciózott és úgy lett terhes???????????mert ugye sokfélre verziója van annak hogy a sperma mennyi ideig életképes de dominál a 48 és 72 óra....de most melyik?????mert nem mindegy ugye :P :P főleg hogy csajra gyúrnánk :lol: :oops:
Vendég
 


Omr:
vár egy picit nem értem a heteket..., szóval most 8 hetes vagy, vagyis a baba 6 hetes, és anno 5 hetesen, vagyis a baba 3 hetes volt, amikor dokihoz mentél? :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Luisa
Nagyon-nagyon drukkolok neked a hétfői uh-ra! Ne izgulj, biztos remek eredménnyel fogsz visszatérni!!! :)

Omr, Csilla
Köszi a "felvilágosítást", legközelebb jobban odafigyelek a napokra.

Bár már "únom" kicsit, hogy mindig számolok, izgulok, reménykedek, elkeseredek, stb.... :evil: :evil:
Ezért úgy gondoltam, a vonalzó marad, nektek írok, és rendszeresen olvasok is, de a köv. hónap nagy eseményeiről majd csak ritkábban, jó? Ugye nem baj????

Cirk
Úgy várlak már vissza, mikor érsz haza???

Benita
benita
 
 


Gigi,
mi úgy csináltuk, hogy a 12., 13., 14. nap akció, előtte 3 napig nem, utána meg pihi 2 napig és újra, na most, hogy melyik nap jött össze, nem tudom :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Omr !

A heteket én sem értem !!!

Kép
csilli01
 
 


Omr! A terhesség 7. hetében, de a baba 4-5 hetesnél nem fejlódött tovább 10mm-es maradt a petezsák, egy apró pici pontocska. Az okát máig sem tudom, de már nem is foglalkoztat, a természet így rendelkezett. A mélyponton túlestem, már fel vagyok készülve egy másik ( remélem, egészséges) terhességre.
Ne aggódj, biztosan nálad sem lesz semmi probléma.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ja, a heteket én sem értem, mikor volt meg utoljára a mensid?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Hogy mikor volt az utolsó? Április 17-én! Május 1-én a hőmérő szerint peteérésem volt, de ugyanezt mutatta máj 17-re is. jún 5-én csináltam tesztet ami pzitív lett. 6-án doki, nem lát semmit. 25-én közli, hogy már 14 mm a pici, dobog a szíve. Na számoljatok. Máj 1-et nézve 8 hetesnek jön ki. De hogy mikor szülök, egyelőre a doki sem tudja. :D
omr
 
 


Omr !

Nem számít, hogy mikor fogant, s hogy mikor szülsz ! A lényeg az, hogy terhes vagy, s egészséges legyen a picid.
Mikor kell megint menned dokihoz ?

Kép
csilli01
 
 


Akkor te 10 hetes vagy :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


4 hét múlva kell mennem újra. Addig el kell mennem a terhestanácsadóba. De miért is ne, délelőtt 9-től vannak 12-ig. Akkor pedig dolgozom. Majd megoldom valahogy.

Luisa: a doki azt mondta, 8 hetes a baba. Én sem értek már semmit, de tényleg az a lényeg, hogy itt van velem a kis meggymagom. (Kommentár: Azt mondták nekem, hogy ha egyszer terhes leszek, akkor az olyan lesz, mintha meggymagot nyeltem volna, merthogy elég vékony vagyok, ill. voltam. Ezért meggymagnak hívjuk néha)
omr
 
 


Omr

Szerintem is a 10. hétben jársz (a menzi szerint), de mit számít 8 vagy 10 (most még)!!! Ha már eddig eljutottál! :lol: :lol: Igaza van Csillinek, örülj, hogy van! :P :P

Jobb is hogy kimaradtál az első "közös" idegeskedésből. Vigyázz a babádra, és magadra is!. Készíts vonalzót, akkor látjuk a heteidet. Ha kell, küldök privit, abban leírom, ha nem megy. http://www.tickerfactory.com

Benita
benita
 
 


Akkor vigyázz a kis "Megymagodra" ! :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok lányok!

Benita :cry:
nagyon sajnálom, hogy megjött. Nagyon megértem, hogy el vagy keseredve.

Omr,
gratula a meggymaghoz :lol:


Anita,
lehet, hogy már te is pocakos vagy....de jó lenne :D


Gyugyi,

naná, hogy fiúra gyúrunk, de ha megint lány lesz, az sem baj....csak már lenne.....Ti, milyen nemű babát szeretnétek? Nagyon irigyellek a nyári szünet miatt. Én is tanár voltam régen, most viszont átnyergeltem az oktatásügy bürokratikus oldalára, és sajnos itt nincs vakáció :cry: ....vissza is sírom a régi szép nyarakat....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok mindenki!!!
Egy ideig azt gondoltam, hogy nem írok, míg nem jön új baba... aztán lassan eszembe jutott, hogy én 2007-ben akarok szülni... :D :D :D tehát itt a helyem... :!: :!: :!:
Lassan elmúlik a vérezgetés. Valaki tudja, hogy ilyenkor vetélés után mennyire bolondul meg a szervezet? Konkrétan az érdekel, hogy rögtön utána is van-e ugyanúgy peteérés, mintha csak megjött volna? Nem vágunk bele azonnal, azért az rizikós lenne... de én csak egy mensit szeretnék megvárni!!! Figyelni fogom, hogy most lesz-e peteérésem!!! Remélem, igen és akkor remélem, hogy összejön augusztusban!!!
Most már sokkal jobban vagyok! Csak lenne már augusztus... :wink: :wink: :wink:
Benita.... sajnálom!!! Biztos a legjobbkor akar jönni és az nem most volt....csak tudnánk, hogy mikor, nem igaz?!
Vio
vio
 
 


Gigi

Gondoltam mindent úgy sem tudok leírni itt az e-vitaminról, ezért egy jó oldalt találtam neked. Ebben tobzódhatsz: www.vitamin.lap
Ezen mindent megtalálsz (remélem) többféle vitaminról, terhesség és vitamin, kismamik, .........

A másik jellegű kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni.
Sok sikert a babóhoz!!!!! :D

Benita
benita
 
 


Csináltam egy vonalzót, de nem tudom felrakni. Hogy kell? Ráadásul a gólyamama pont ott áll a 10-es felett. Már ő is meghülyült? Hogy van ez??????
omr
 
 


Drága Vio!

Örülök, hogy írtál. Nekem a műtét után 4 hétre meg is jött ez első vérzésem, igazából nem figyeltem közben a pé-t. Szerintem nem is lehet, ilyenkor még annyira zavart a szervezet. 2-3 ciklus lement a terhesség alatt, ez egy kicsit megzavarja a "rendszert". Viszont utána már érzékelhető az aktuális időpont. Elvileg az első vérzés után visszaáll a ciklus, kivétel azért akad.
Az augusztust én is várom, rem. arra már én is jóhírrel jövök vissza a szabiról. Nagyon szurkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön újra!!! :wink: :wink:

Olyan érdekes, mintha csak én írtam volna a soraidat, amikor azt írod, bárcsak már aug. lenne. A műtétem után én is "hajtottam" az időt, bárcsak már ...... lenne :( , ugye nagyon nehéz. Nyugodtan írj nekünk, sőt: el is várjuk!!! :lol:
Így teljes a csapat, hogy mindenki mindenféle gondjával, örömével jelentkezik. Legalábbis ha teheti.

Puszi

Benita
benita
 
 


Omr

A gólya úgy számol, ahogy mi! :wink:
A felrakás a következő:
a kész vonalzó alatt vannak linkek, olyan hogy html, bbcode.... ezt a bbcode alatt lévő linket kell kimásolnod (Ctrl+C). Úgy kezdődik, hogy [img]http://tickers........... Ezután visszalépsz a babanetre, felül a Segédletek rovatban, a Profil fület megnyitod. Itt a saját adataid vannak. Az "Aláírás" részben Ctrl+V -vel bemásolod. Majd a lap alján az "Elküld" gombbal felteszi a gép.

Ha nem megy, szólj. Várjuk!!!! :P :P

Benita
benita
 
 


SZIASZTOK LÁNYOK!

Pénteken megyek uh- ra szurkoljatok nemekem,hogy nhogy valami rosszat mondjon az orvos, amúgy nagyon ég a gyomrom, sok a savam, és néha van hányingerem is. Ti nektek nem volt igy. A kávét se iszom már mert nem birja a gyomrom ,napi egyet esetleg
piros adrienn
 
 


Adri!

Én nagyon drukkolok. :wink: :) :) :D :D :lol: :lol: :P :P :P
Biztos már nagyobb lesz a kicsi! Ne félj!!!

Már azt hittem, hogy nem bírtad péntekig, és elmentél dokihoz, mert ma még nem írtál. Ezek szerint még két nap izgi!!

Benita
benita
 
 


Köszi Benita!
Remélem sikerült.
Milyen műtéted volt neked?

omr
 
 


Omr

Jó a vonalzó!!! Örülök, hogy sikerült :D

Hogy milyen műtétem volt? Elvesztettem a babámat (még januárban volt), bocs, már rég volt, nem tudhattad.
Ezért is szeretnék annyira egy másikat. Tudod, többen vagyunk ebben a rovatban olyanok, akik már jártak így és egy köv. előtt állnak. Remélem, te nem vagy köztünk.
Ezért is írjuk neked, hogy örülj annak, hogy van, és már ennyi hetes!

Benita
benita
 
 


Vio :)
De jó, hogy írtál!
Nekem 3 hétre jött meg és nem volt pé-m.
Mutatom a görbém. (Terhesen 36.8 volt a hőm)

Kép


Benita :)
Sajnálom, hogy megjött. Tudom, ilyenkor nagyon rossz, de hamarosan megint lehet akciózni :wink: Egyszer biztosan sikerül :!: :!:

Timi :)
Nekünk most teljesen mindegy, ill. nekem. Apa természetesen fiút akar. :lol: Ennyi küzdelem után már nem agyalok azon, hogy mi legyen. CSAK MÁR LEGYEN :!:

Pussza Mindenkenek!
Vendég
 


Bocs Lányok, nem akarok okoskodónak tűnni, csak a meddőségiben eltöltött idő alatt az ilyen témákból "kikupálódtam". Szóval egyáltalán nem kell három napot várni az együttlétekkel, sőt. Sokszor a vizsgálatoknál a frissebb "anyag" jobb, mint a több napos. A 4-5 napos már mindenképpen sokkal rosszabb minőségű, mint mondjuk a két napos. Egyébként ott a doki a kétnaponkénti együttlétet javasolta, de lehet ettől sűrűbben is.

Egyébként várakozás terén szerintem én vagyok a csúcstartó. Még nincs babánk, elmúltunk öt éves házasok és 33 leszek idén. De azért remélem, most tovább jutunk a 13. hétnél.

Vio!
Örülök, hogy jelentkeztél. Nekem öt hétre jött meg, nem foglalkoztam azzal, hogy volt-e pém.

Benita!
Nagyon sajnálom.
Adri!
Szurkolunk, hogy minden rendben legyen az UH-n.

KépKép
nanett
 
 


Lányok !

Szerintem sok mindenki sok mindent hallott, hogy mennyi idő jó a spermáknak !
Az 1000 %, hogy a Krió Intézetben, ahol a mesterséges megtermékenyítésekhez is lehet spermát adni,ez a cég hivatalos spermabank is, s ott vizsgálják a férfiak nemzőképességét is, ott ha valaki vizsgálatra megy 3-5 nappal előtte nem lehet a pasiknak semmi, teljes önmegtartóztatás kell. Ezt biztosan tudom, mert az Anyu legjobb barátnője ott dolgozik ! Ezek az információk a www.krio.hu oldalon is fent vannak !
Hát, akkor most mi az igaz ?!

Kép
csilli01
 
 


Hú ezzel a témával nem vagyok tisztában, de felmerlt nekem is egy kérdésem, hátha valaki tud a vérösszeférhetetlenségről vmit. Azt olvastam, hogy ha a nő Rh negatív a férfi Rh pozitív az gond, de arra nem találtam semmit, hogy mi van ennek az ellentéténél, vagis nő RH pozitív, férfi Rh negatív?
van infótok?
Köszi!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Talán az is fontos, hogy én A Rh pozitív, férjem AB Rh negatív :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Csilli!
Minden meddőségiben és andrológusnál ennyi idő kell a vizsgálatokhoz (3-5 nap), de a "babagyártáshoz" nem kell ennyi időt várni. Persze most nem a lombik-programokhoz és egyéb meddőségi módszerekhez használtakra értem, ott a beavatkozás fajtájától függ, milyen kell.

De persze többféle "iskola", vélemény van ezen a területen is. Én ezt egy meddőségi szakértőtől hallottam. Mások lehet, hogy mást tanácsolnak.

KépKép
nanett
 
 


Egyébként ebben az egészben szerintem az a legnehezebb, hogy együtt "kell" lenni. Mi nagyon szörnyű időszakokat éltünk át emiatt hosszú hónapokon át. Az elején még ment, de a vége felé, a sok kudarc után már nagyon nehéz volt. Senkit nem irigylek, akinek hosszabb-rövidebb ideig át kell ezen mennie. Bár lehet, hogy vannak, akiknek ez könnyebben megy.

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem baj...

26 éves vagyok, 2 éve házas, és a múlt hónapban döntöttünk úgy a férjemmel, hogy jöhet a babó...
De még akkor nem jött... :evil:
Hátha most.. 8) Most ma vagy holnap kellene megjöjjön, a hőm ma reggel még fent volt, de sokat fájdogál a hasam... Viszont 3 napja minden nap 11-12 körül (délelőtt) rémes émelygésem van... De hát ez persze lehet pszichés is.... :)
Hát, meglátjuk.

Régóta olvasgatlak titeket, csak eddig írni valahogy nem kezdem el..

vio, végigkövettem egész történetedet a pocakosodástól a műtétig, nagyon-nagyon sajnáltalak, és szorítottam érted, hogy lelkileg hamar jussál túl rajta (meg persze testileg is, és legyen hamar megint pé-d 8) ). Biztos, hogy még nagyon sokan gondoltak Rád, olyanok is, akik nem is írnak ide rendszeresen. Fogod érezni az energiát, ami tőlünk árad, és hamar jól leszel majd, meglátod! :)

luisa:
Ha az anyuka Rh pozitív, akkor nincs semmi baj, nincs jelentősége akkor az apukának (mármint Rh szempontjából :wink:, egyébként van, nagyon is... :lol: ). Az egész probléma abból adódik, hogy ha az anyuka negatív, akkor ha találkozik a baba pozitív vérével (pl. szülésnél, abortusznál), akkor ellenanyagot kezd el termelni ellene, ami egy esetleges következő babónál, ha ő is pozitív, megtámadhatja a vörösvértesteket már a magzati korban. De ha az anyuka pozitív, akkor nem termel semmit senki ellen.

Na, bocsánat, hogy ilyan hosszú lettem...

Jerusha
jerusha
 
 


Hú, nagyon pörögtök lányok! :D

Én holnalp megyek afp-re, aztán le anyuékhoz. Nem leszek egy jó darabig.

Üdv. az újaknak, meg mindenki másnak is, pusz, cic
cicmerák
 
 


Köszönöm Jerusha! Ja és üdv! :)

Cic:
az eredményről még tudsz minket tájékoztatni, mielőtt elmész, vagy ezt nem tudod meg rögtön?
Jó nyaralást!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok!

Vio,
nekem a két lány között volt egy vetélésem a 21. héten. Utána 4 hét múlva jött meg, de azt nem tudom, hogy volt-e peteérésem. Viszont 3 hónap várakozás után próbálkoztunk, és azonnal sikerült is. Akkor is augusztus volt, szerintem az egy jó hónap :lol: ....érdemes rá várni. Én is remélem, hogy most is bejön nekem az augusztus, ráadásul akkor megint májusi babám lenne....Egy -két hónap kihagyás szerintem is elég várakozási idő, nekem csak azért mondta a doki akkor a három hónapot, mert már az ötödik hónapban jártam, mikor elvetéltem.

Jerusha,
üdv... Akkor neked ezek nagyon izgalmas napok most......

Mi, amikor a lányokkal terhes lettem, a középidőben minden nap akcióztunk, és sikerrel is jártunk. Most ennyire nem vagyunk rajta az ügyön......hát nem is jött össze ebben a hónapban :wink: .

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok

Timi72
Azt hogy érted, hogy nem is jött össze ebben a hónapban???? :shock: Teszteltél, vagy megjött? Sajna nincs vonalzód, nem látjuk, hol tartasz.

Jerusha
Üdv. közöttünk. Drukkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön a babó. :wink:
Hát igen, ezek a tünetek lehetnek pszichések is, mint ahogy többünknél szerintem így van!!!

Mindenki ezerrel rajta van a baba-témán, és valahol ez is gátat szab szerintem egy természetes, spontán, könnyed, egészséges teherbeeséshez. /De ez csak az én véleményem./ Persze jó, hogy vagyunk egymásnak, csak sz-tem mindenkit befolyásol.

Remélem te pár nap múlva örömhírt hozol közénk! :)

Luisa
Akkor én folytatnám Jerusha írását az RH-összeférhetetlenségről. Nekem is volt. Én rh-negatív vagyok, a párom rh-pozitív. Valóban akkor van gond, ha a baba az anyával ellentétes rh-faktort örökli. De nem nagy baj ez sem, erre van egy szuri, amit ilyenkor (szülés, vetélés) beadnak az anyának. Ez azért kell, mert az anya vérében keveredne a baba ellentétes faktora (ahogy Jerusha is írta), és ez már a következő babára van veszéllyel!
Amikor a babát elvették tőlem, utána én is mindjárt kaptam szurit. Ezt csak annál az anyánál alkalmazzák, aki rh-negatív. Ugyanis az a ritkább. Ahol ezt megállapítják, szülés után egyszerre beadják a szurit. (Sok nő egyébként nem is tud róla, és észre sem veszi, milyen szurit kap.) Ha ezt az szurit megkapja az anya, nem lesz gond.
Egyébként a babára, amit hordasz, abszolut nem veszélyes, csak a köv. baba miatt kötelező az ellenszer. :wink:

Benita
benita
 
 


Köszi neked is Benita!
Már megnyugodtam :)

Mit szóltok? Holnap jön a lehülés!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Tatszika törpöd :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?