Hello Csajok,
Móni,
akkor kína összest a következőhöz. Sajnálom, hogy nem sajnálhatlak.
Ne haragudj, de hanyadik inszemed lesz? Mostanában nem vagyok napra kész.. (Vagy naprakész?)
Vica,
mikor mész uhra? Már biztos látszik Máxem dobogó szívvel.
A petezsákban 2 pötty lesz, az egyik a szíkhólyag, az elején nagyobb, mint a baba, sztem ez volt az a homály az uhn, azért nem írta le a doki, hogy az a gyerök. Persze ha ikrek, akkor több pötty lesz...
Olvastam a sztoridat, csak tegnap volt rá érkezésem . Végül vissza mentél kontroll vizeletvizsgálatra?
Erős csaj vagy, én biztos azon paráztam volna, hogy megmarad-e a babó.
Anita,
egyszer kérdeztél a mellszívóról, és azt mondtam, hogy ráérsz utána is beszerezni. Na, helyesbítenék, sztem jó, ha már van egy, amit majd a párod bevisz, ha kell. Én nem vettem, de emlékeztem, hogy a sok babacucc közt, amit kaptam asszem van egy. Mivel csaszi volt, csak az 5. napon indult meg a tejem, de teljesen be volt durranva akkor reggel, és mivel a babám akkor még nem tudott szopizni életmentő volt. Valszeg már tejem sem lenne, ha nem fejtem volna az elején szorgosan. Az enyém Medela elektromos. Nemtom milyen a kézi, mert nekem ez bejött, nem vettem másikat. Sokan esküsznek az Avent ISISre. Ha lesz tejed, akkor sem árt az elején, ha fejsz, több lesz a tejed attól.
Volt akkor egy császáros csaj, aki szedte az Urtica Urens homeós tejcsinálós bogyókat, már másnap fejnie kellett, annyi teje lett!
Kismamik,
sztem ha szoptatni akartok tájékozódjatok a szoptatás minden csínjáról meg bínáról, mert én megszenvedtem az első 2 hétben, pedig ha tudtam volna,m amit most, nem paráztam volna.
Ajánlom a
www.breastfeedingonline.com -ot.
Betti,
a fentit neked is ajánlom, mert azt hittem, hogy az én mellem is selejtes e téren, pedig csak nem jól helyeztem mellre. Nekem ez a cikk segített:
http://www.breastfeedingonline.com/31.html
Angyal,
ok, majd szólj, ha neked oké. Hogyan ünnepeltétek a fordulót? Csak a nem korhatáros részeket írd le.
Peti nagyon jó fej, tegnap éjszaka elbóbiskoltam büfiztetés közben, gondolom érzékelte, hogy vmi nem okés, arra ébredtem, hogy a bal vállamról hirtelen oldalra ugorva bekapja az orrom, és erőteljesen szopizni kezdi hangos Donald kacsás krákogás mellett.